donderdag 28 oktober 2021

Herinnering: Ab Drinkt Whisky op Eerste NL-Mex-Griepgeval

Uit de oude dos, maar hij blijft goed en wat staat Ab er mooi op, op deze beelden. Complete opwinding want we hebben het eerste Mexicaanse griepgeval in Nederland!

Kindje van vier!
Een keeendje van 4, ergens in Nederlnad. We weten niet waar want het RIVM anonimiseert alles (...). Daarna de order van >30 miljoen doses en het duimpje gaat omhoog.

Stilte
Daarna hoorden we in de gereguleerde media niks meer over de Mexicaanse griep. Ook niet over de soms vreselijke bijwerkingen van de injectie. Stop met het verspreiden van dit filmpje, want het zou Ab's status als betrouwbare talkshow gast kunnen aantasten....."Whiskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!"

68 opmerkingen:

 1. Ik weet nog dat ik een jaar geleden toch een beetje de ergste beschuldigingen tegen sprak.
  Ik zei: Ze hebben dit voorspeld, er voo rgewaarschuwd ( neem ik aan), en dan is een borrel drinken ook een soort: 'We hebben dus toch gelijk gehad."

  Maar nu zie ik - met de kennis van nu- het laatste shot : 34 miljoen doses....duim omhoog.

  Dat is toch wel wat minder kosher, moet ik zeggen.

  Nòg een stap verder en hij zou wensen dat er een echte epidemie komt.

  Maar nu ik weet van de Vioxx en de Sackler familie (Oxycontin), nu weet ik dat Big Pharma inderdaad niet terugdeinst voor geplande doodslag op duizenden mensen. Honderd-duizeenden mensen.

  En Ab is one of the boys.

  ---

  Ik herken daar trouwens Ron Foucher, de man met de lichte blouse aan.

  Hij heeft het vogelvirus vele malen dodelijker gemaakt.

  Ook zo'n frisse (moordenaars-) jongen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nieuwsuur: Leugens en manipulaties door de WHO EN RIVM rond de Mexicaanse griep in 2009

  Oude, zeer kritische aflevering van nieuwsuur rond de Mexicaanse griep van 2009. (video +/- 18 min.)

  https://www.youtube.com/watch?v=0R5f3fz8JTA

  Nieuwsuur is al jaren morsdood, maar Ab is er nog steeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Debat over Ab Osterhaus uit 2009

  Onder de reacties staat verder nog een oudje

  https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2009-2010/het-lab-van-ab.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De VPRO documentaire toont dat Osterhaus en een collega verschillende verwachtingen hebben over de vraag of die Mex griep hier komt.

   Osterhaus sluit een weddenschap: als ie er wèl komt moet Osterhaus op whisky trakteren.

   Dat is wat we zien in de korte uit-zijn-verband genomen video.

   Het is dus minder brutaal dan het lijkt.

   Maar met de kennis van nu heb ik ook het gevoel: Osterhaus hoort de kassa rinkelen, en dan kan er wel een flesje af.

   Verwijderen
 4. Belgisch minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke meldt dat 70% van de Vlaamse covid patiënten volledig gevaccineerd is
  https://dissident.one/2021/10/27/22043/

  Hahaha, blijkbaar staat er een muur tussen Nederland en België.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het @MinOCW is al enige tijd bezig met de voorbereiding voor Testen voor Toegang in het onderwijs, blijkt uit stukken die wij toegestuurd hebben gekregen. Onderwijsinstellingen krijgen de keuze: 1,5m komt terug/online onderwijs óf werken met toegangsbewijzen.

  https://twitter.com/BelangVanNL/status/1452962236046221315/photo/1

  Terug naar online onderwijs of toegangsbewijzen (fekzinatie/24-uurstest/herstelbewijs)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Petitie: ‘Stop coronadiscriminatie’
  https://bvnl.nl/petitie_stop_coronadiscriminatie/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. https://twitter.com/orwell2022/status/1453367400229974016/photo/1

  Tachtig procent van de populatie die in ziekenhuis/op IC terechtkomt, vn die leeftijdsgroep is 80 tot 90% gevaccineerd. Maar volgens De Jonge zijn het de ongevaccineerden die de zorg doen vastlopen.

  https://twitter.com/orwell2022/status/1453381660775489546

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 4/ What is the vaccination level by age? Around 90% above age of 50. All statements regarding that 90% of ICU occupancy are unvaccinated is mathematically impossible and not credible
   @hugodejonge. Please publish the above requested data.

   https://twitter.com/orwell2022/status/1453372170357420037

   Verwijderen
  2. Plus, een hele dikke PLUS: het probleem dat niet benoemd mag worden.
   "De meeste mensen die overlijden aan covid zijn ouder dan 80 en de meesten van hen (84%) zijn volledig gevaccineerd. Van alle #coronadoden is 72% volledig gevaccineerd." Het probleem zit 'm juist in de feksiens, maar dat willen ze niet horen.
   Nu heeft het regime een groot probleem: de troetel muzelmannetjes zijn de oorzaak van het lage feksien%.

   Verwijderen
  3. [Het probleem zit 'm juist in de feksiens]
   Hier is het bewijs.

   Verwijderen
 8. Nog een bedankje van Raisa Blommestijn voor de lieve reacties.

  Marianne Zwagerman komt ook met -oud- nieuws uit Israël, maar alles is welkom, om Lugo de J. af te branden.
  Ook de politieke weerstand neemt toe. WvH doet weer eens een duit in het justitiezakje en sleept het regime voor de rechter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zojuist ongelooflijk (!) ontraadt ⁦@hugodejonge ⁩ onze motie voor het opvragen van de primaire ziekenhuisdata. Waarom? Ondermijnt volgens hem het vertrouwen in het RIVM. Het is PRECIES andersom! Door te weigeren de onderliggende cijfers te geven creëer je juist wantrouwen!

  https://twitter.com/PvanHouwelingen/status/1453787295195226113

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zag het filmpje.
   Je gelooft je ogen niet: je ziet De Jonge gewoon '1984' opvoeren:

   "Jouw wantrouwen is fout. Daaarom geven we geen openheid."

   ====

   Trust, but verify
   is a rhyming Russian proverb. The phrase became internationally known in English after Suzanne Massie, an American scholar, taught it to President Ronald Reagan, who used it on several occasions in the context of nuclear disarmament discussions with the Soviet Union.

   Verwijderen
 10. De Staatsomroep maakt bekend:

  "Ziekenhuisdruk neemt toe in verschillende regio's

  Ziekenhuizen in de regio Haaglanden en Hollands Midden stoppen met het inhalen van operaties die door corona waren uitgesteld. Aanleiding is de toestroom van nieuwe coronapatiënten. Het gaat om zorg in het LUMC Leiden, Reinier de Graaf in Delft, HMC en Haga Ziekenhuis in Den Haag, LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer, Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. "Het water staat ons aan de lippen met de snelheid waarmee we het aantal patiënten zien toenemen", zegt voorzitter van de Regionaal Overleg Acute Zorgketen (ROAZ) tegen Omroep West.

  In Dordrecht heeft het Albert Schweitzer Ziekenhuis de afdeling spoedeisende hulp tijdelijk gesloten voor nieuwe patiënten, meldt RTV Rijnmond. Patiënten met corona worden zoveel mogelijk doorgestuurd naar Breda en Zeeland. Het sluiten van de afdeling is een tijdelijke maatregel. Vanavond wordt de spoedeisende hulp geleidelijk weer opgestart.

  Ook in de Gelderse ziekenhuizen neemt de druk toe. "Overal is het vol, vol, vol", zegt een woordvoerder van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem tegen Omroep Gelderland. Zij plaatsen er maandag een coronabed bij. Het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem gaat van vijf naar tien coronabedden. Het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk schaalde deze week al op met een corona-afdeling van acht bedden. En het ziekenhuis Rivierenland in Tiel stuurt al coronapatiënten naar andere ziekenhuizen."

  https://nos.nl/liveblog/2403374-ziekenhuizen-worstelen-met-toestroom-coronapatienten-bulgaren-protesteren-tegen-coronapas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er werden nl. per dag zo'n stuk of 60 met corona geindiceerde patienten opgenomen. Vorig jaar omstreeks deze tijd waren dat een stuk of 300.

   https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

   Verwijderen
  2. Het is de manier van ziekenhuizen om geld binnen te halen. Als er geen patiënten zijn en het personeel is wegbezuinigd, waar haal je dan het geld vandaan? - Zeggen dat je het heel druk hebt en daarom op omvallen staat.

   Het valt mij op dat het binnen de ziekenhuizen het altijd de werknemers zijn die geen patiënten zien, die zeggen dat het er heeeel druk is met patiënten.

   Verwijderen
  3. Het is natuurlijk ook een fijn verdienmodel voor de bestuurders van het ziekenhuis: je hebt weinig tot geen patiënten, het personeel dat kritisch is pest of bezuinig je weg (Van Haga spreekt van het vertrek van 27000 zorgmedewerkers in 1 jaar tijd), de rest van het personeel geef je de vinger, want… corona (dus zij krijgen er geen geld bij), en als woordvoerder of manager blijf je lekker zitten op je luie krent, uitgezonderd de momenten waarbij je de luie straatmuzikant uithangt en zingt: ‘lalalala, geld’

   En het werkt ook nog!
   Zo ga vanzelf wel geloven in wonderen als zijnde er een dodelijke pandemie heerst die alleen bestreden kan worden met de meest krankzinnige maatregelen

   Verwijderen
 11. Ook spannend is: "Expect geomagnetic storm conditions on 10/30 at approx 12:00 UTC. This may disrupt cell phone and internet feeds. Far North with display lovely Auroras".
  Internet gaat uitvallen...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. The Lancet:

  Als je twee prikken kreeg , ben je toch nog besmettelijk, bijvoorbeeld voor andere gezinsleden.

  Een huisgenoot die niet is gevaccineerd heeft iets meer kans (38%) kans om besmet te worden, dan een wèl gevaccineerde huisgenoot ( 25%)

  Nut van vaccineren : is vooral dat je minder erg ziek wordt.

  2 min item op WNL: https://www.youtube.com/watch?v=5CdYR7mS2QA


  (Maar dat dempend effect op de ernst van de ziekte is met gewone middelen ( vitamine D, selenium, zink, koud-warm baden) op eenvoudige , goedkope , snele en veilige wijze óók te bereiken. Mening van JV.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb nog nooit fictie gelezen, maar het nieuwste boekje van Dave Eggers ('The Every') lijkt me wel interessant.

  'The Every' is een bedrijf waar Amazon en Facebook en Twitter en Big Corp zijn gefuseerd.

  Een soort Meta bedrijf.

  (Wat zeg ik nu ? Meta ? Wie heeft die naam nu juist aangenomen? )

  Twee mensen gaan in het bedrijf werken en willen het van binnen uit kapot maken.

  Pikant detail: Dave Eggers verkoopt zijn boek nu niet via Amazon.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geheel onbelangrijk, maar leuk tijdverdrijf voor de liefhebbers:

  Grandalf valt Jan Verheul aan.
  En die geeft antwoord, zoals altijd.

  https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2021/10/jinek-blijf-komen-voor-jouw-geluid.html?showComment=1635461476742#c4724527441942279276

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nu we toch bezig zijn: Jack van Gelder is h-e-l-e-m-a-a-l klaar met ongefeksieneerden. Fijn, JvG, maar dat wisten we toch al? Gelukkig gaat dit steeds meer mensen opvallen. Ben alleen benieuwd, hoe lang die harses daar blijft staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik snap ook wel, dat hij zijn plekje op de IC veilig wil stellen. Om met Commissaris Bas te spreken: "Het is ook altijd dezelfde".

   Verwijderen
  2. Gideon van Meijeren ziet hetzelfde gevaar. "Gelukkig zien steeds meer mensen, juist ook uit Joodse hoek, wat er gaande is."

   Verwijderen
  3. En Hommel steekt er ook weer lustig op los, voor een vergelijkbaar geval, als Jack van Gelder, maar dan iemand die beter moet weten. Eenzelfde klootzak, maar dan uit de gemeentelijke politiek. Prrrrrikken maarrrrr...

   Verwijderen
  4. Toch maar een beetje voorzichtig zijn, straks staan de wouten ook bij mij op de stoep. Maar dan knal ik de deur keihard voor hun neus dicht. En ik trek me er niets van aan.

   Verwijderen
 16. "De schrik zit er goed in bij veel jongeren die nog geen coronaprik hebben gehaald. Niet vanwege de beelden van naar lucht happende patiënten of het nieuws dat operaties worden uitgesteld, maar de simpele boodschap dat ongevaccineerden strengere maatregelen boven het hoofd hangen trekt ze nu wél over de streep.

  Maarten van Helvoirt 29-10-21, 06:32"

  verder lezen:

  https://www.ad.nl/gezond/waarom-zou-je-je-nu-wel-laten-vaccineren-en-eerst-niet-bang-dat-ik-niet-meer-naar-school-mag~a1402524/?referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2F

  Nou felicitaties dan maar voor de fekzinatiemaffia. Met de 'schrik die er nu goed in zit' bij jongeren. Jongeren die zich nu gaan laten fekzineren, niet vanwege gezondheidsreden maar door het dreigen met strengere maatregelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Keek de jeugd maar naar dit filmpje van

   A FINAL WARNING TO HUMANITY FROM FORMER PFIZER CHIEF SCIENTIST MICHAEL YEADON
   https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

   Alle informatie is aanwezig dat de huidige shot geen vaccin is. Maar andere doelen dient, zoals bv het depopulariseren van de wereldbevolking.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. @ Oli

   Zit er net naar te kijken:

   A FINAL WARNING TO HUMANITY FROM FORMER PFIZER CHIEF SCIENTIST MICHAEL YEADON
   https://www.bitchute.com/video/9Ci2jK1yFoOd/

   Verwijderen
 17. De 17 jarige Jip van den Broek kan anders niet naar de foodmaffia Mc Donalds.

  wat er mis is met Mc Donalds

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goede link: http://foodnotbombs.net/mcdonalds.pdf

   Jammer dat je het aanprijst met ene Jip v d Broek.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Jammer dat je het aanprijst met ene Jip v d Broek?????


   Jip v d Broek zegt zelf:
   Ik wil gewoon een normaal sociaal leven kunnen hebben. Nu kan ik al niet eens zomaar de McDonald’s binnenlopen.
   ____________________________________________________

   McDonalds loop je niet binnen om muziek te luisteren of tv te kijken.
   Of wel JV??

   Jammer dat JV niet lezen kan.
   Maar ik had het eerder geschreven.
   JV heeft kapotte hersencellen wat zijn leescapaciteit ook heeft aangetast.

   Verwijderen
  4. Dat Jip v d Broek niet meer naar MacDonalds kan is eigenlijk wel goed voor Jip:
   https://www.youtube.com/watch?v=eKmkBRDdsVA&t=1170s

   De actie om MacDonalds aan te klagen vind ik heel goed.


   Verwijderen
  5. JV moet even hiermee bevestigen dat zijn hersencellen dus ook echt kapot zijn.
   Jip v d Broek heeft de prik van Hugo maar gehaald en is heel blij dat ze nu wel de McDrek binnen mag.
   Ze heeft de QR code en als bewijs van slaafs gedrag laten ze haar het groene vinkje zien.
   Bestel maar Jip. We hebben vandaag de plofkippen in de aanbieding. Overheerlijke plofkipnuggets.

   Verwijderen
  6. E. vind dat ik te weinig rekening houd met Jip van den Broek en al zijn gedachten.

   Maar hoe kan ik daar rekening mee houden?
   E. zegt nergens wie deze 17 jarige Jip is, laat staan wat hij allemaal denkt en meemaakt. De link zegt er ook geen woord over.

   E. geeft alleen een affiche van een actiegroep die actie tegen MacDonalds op touw zet. Prima actie,wat mij betreft.

   Verwijderen
  7. JV's kapotte hersencellen kunnen dan ook niet begrijpen dat Jip een meisje is. JV kan duidelijk niet meer begrijpend lezen
   Jip en al zijn gedachten schrijft JV.
   In het geschreven artikel staat zelfs een foto van Jip erbij.
   Jip is geïnterviewd en gaf aan dat ze haar prik neemt om zo niet bij de McDrek buiten gesloten te worden.

   Verwijderen
  8. 17 jarige Jip van den Broek uit Uden

   17 jaar

   Ze bezwijkt onder de vaccinatie terreur van Hugo de Jong en consorte

   Verwijderen
  9. Hoe kon ik weten dat Jip een meisje is?
   Jip is ook een naam voor een man.

   Je bent dus zelf totaal in gebreke gebleven door NIETS te melden over Jip, en daarna ga je de ander voor gek uitmaken omdat die niet weet wie deze Jip is en wat zijn of haar motivatie is.

   En nou komt ie met informatie over Jip.

   Wat een looser ..

   Verwijderen
  10. De looser ben jij JV want je was nog te dom om je de moeite te nemen om de link van Dawg te bekijken die als eerste met het artikel van het AD op blik’s blog kwam aanzetten.
   Zelfs jouw geheugen laat jou al in de steek.
   Mooi dat Blik alles laat staan.
   Dank ervoor Blik.

   Verwijderen
  11. O, dus als jij iets beweert dat terug slaat op een post van Dawg, dan moet ik dat maar ruiken.
   ( Ik zie die post van Dawg trouwens niet staan)

   Maar als ik iets voor de tiende maal meld op dit blog ( nl dat ik al in febr 2020 pleitte voor 'mobiele isolatie') dan suggereert E. - na 10 maal gelezen te hebben hoe ik er in sta - toch weer een de vorm van isolatie die ik nu juist NIET bepleit.

   Je bent dus een looser, want je kunt niet winnen en gaat dan 'by way of deception' schrijven in de hoop dat je nog een paar mensen kan overtuigen met jouw leugens.

   Pas op voor de Vrienden van Israel.
   Ze gaan uw dood veroorzaken.
   Je ziet het aan hun bedrieglijkheid, die NOOIT ontbreekt.

   Je ziet het aan hun minachting voor de ander: schelden is hun 'natuurlijke staat'. Ze weten niet anders.

   Verwijderen
  12. Precies JV.
   Schelden is het enige wat jij doet.
   De post van Dawg staat op 22.28 (gisteravond)
   Mijn 1e reactie staat vandaag onder zijn post.
   Daarna kwam jij trollen.
   Ik verkondig gewoon dan de waarheid.
   Namelijk dat jouw hersencellen kapot zijn en dat jij niet lezen kunt.

   Verwijderen
  13. Ook jouw mobiele isolatie bewijst hoe jouw hersencellen kapot zijn en hoe jij je hebt laten brainfucken door kranten,tv en radio.
   Jij bent degene die mensen min of meer de dood injaagt met jouw achterlijke theoriën en kijk op corona wat helemaal niet bestaat.
   Lees het maar weer goed JV. Corona bestaat nog steeds niet. Het is en blijft een lekker biertje.
   Het virus wat niet bestaat zweeft wel tussen jouw oren. Ja, dat wel. Daarom zijn jouw hersencellen ook totaal kapot gegaan nadat ze al gedeeltelijk kapot waren met jouw geschiedenis aan jodenhaat.
   Pas op voor hersendode mensen zoals JV. Zulke mensen bedriegen U waar U bij staat.
   Angstporno zaaien voor iets wat niet bestaat zijn ze meester in.
   Zulke mensen noem je niet jood,christen of moslim.
   Zulk mensen noem je gewoon loslopende narcisten met psychische stoornissen en waanbeelden.
   Nog korter geformuleerd: psychopaat

   Verwijderen
 18. Rutte & de Jonge liegen over injectie paspoort
  https://hetanderenieuws.nl/rutte-de-jonge-liegen-over-injectie-paspoort/

  Overtuigend filmpje:
  liegende poppenkast spelers (Harry en Lloyd zoals Jensen ze noemt)tegenover de poppenkast kijkers over de dwang en drang om het vaccin te nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. "Nieuwe Britse studie: weinig verschil besmettelijkheid gevaccineerden en ongevaccineerden

  Dat een vaccin geen garantie is om niet besmet te worden, was al langer bekend. Uit een kersverse Britse studie gepubliceerd in The Lancet Infectious Diseases blijkt echter dat gevaccineerden het virus binnen huis bijna net zo makkelijk doorgeven als ongevaccineerden.

  Hoe dat kan? De onderzoekers stellen dat gevaccineerden misschien wel sneller genezen van een covid-infectie, maar dat de hoeveelheid virus die ze bij zich dragen op het hoogtepunt van een besmetting even hoog is als bij iemand die geen vaccin heeft gehad. Mogelijk is dat de reden dat veel gevaccineerden, en dan huisgenoten in het bijzonder, elkaar toch vrij gemakkelijk aansteken.

  Ook opvallend: zelfs als volledig gevaccineerde personen het virus bij zich dragen, maar geen symptomen hebben, en dus niet ziek zijn, is de kans toch 38% dat ze huisgenoten besmetten. Bij een compleet gevaccineerd huishouden is het percentage volgens de studie wel iets lager, namelijk 25%.
  .....
  Tot slot ontdekten de onderzoekers dat gevoeligheid voor infecties al binnen een paar maanden na de tweede AstraZeneca-dosis toenam.
  .....
  Het onderzoek is gedaan onder honderden Britse huishoudens, tussen september 2020 en september 2021. Onder andere de University of Oxford, de University of Surrey en Imperial College London zijn bij de studie betrokken.
  .....
  Hoogleraar Ajit Lalvani van Imperial College London, een van de kartrekkers van het betreffende onderzoek, stelt dat de vaccins wel langdurig beschermen tegen ernstige covid. Maar, "Onze bevindingen laten wel zien dat vaccinatie alleen niet voldoende is om te voorkomen dat mensen besmet raken met de deltavariant en deze verspreiden in huishoudelijke omgevingen."

  Het vaccineren lijkt daarmee vooral een manier om de kans op een ernstiger ziekteverloop voor jezelf te verkleinen, niet zozeer een effectieve strategie om verspreiding (binnen huishoudens) te voorkomen."

  https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/nieuwe-britse-studie-weinig-verschil-besmettelijkheid-gevaccineerden-en-ongevaccineerden/ar-AAQ62aO?ocid=msedgdhp&pc=U531

  In Israel lijken ze er achter te komen dat het fekzien na verloop van tijd ook steeds minder beschermt tegen een ernstig ziekteverloop. Tel daarbij het risico op ernstige bijwerkingen waaronder een verminderde effectiviteit van je immuunsysteem tegen andere aandoeningen..... Nou ja, Nederland is anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeps, Jan linkte gisteren al naar dit in de Lancet gepubliceerde onderzoek.

   Verwijderen
  2. Ik doe het ook vaak: uit enthousiasme iets aanprijzen en later ontdekken dat ik niet de eerste wwas.
   Vind ik een nuttige 'fout' : zo komen de publicaties die belangrijk zijn goed onder de aandacht.

   Verwijderen
 20. Nederland is anders.
  Hier kun je maar beter de QR code hebben zodat je naar de McDrek kunt.
  Een gifinjectie om giftig eten in je mond te kunnen proppen.

  Nederland is een van de beste landen als het gaat om voorlichting.
  Net als Amerika. Het mooie woordje ter vervanging van voorlichting is het woordje reclame.
  Je wordt er letterlijk mee dood gegooid om je vervolgens er mee dood te eten.
  Gelukkig dus dat Jip v d Broek nu weer naar de McDrek mag zoals vroeger.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. "Grote demonstratie in Luxemburg vanavond tegen de vaccinatiepas die op 1 november van kracht wordt. De Luxemburgse regering staat ook toe dat werkgevers een vaccinatiepas invoeren in hun bedrijf."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1454208318671572999

  Laat het niet gebeuren hier. Geen verplichte QR-code op de werkplek. Misschien wat kort door de bocht, maar als de fekziens werken is een QR- code overbodig. En als de fekziens niet werken gaan QR-codes daar niets aan veranderen en zijn ze op medische gronden nog steeds overbodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij krijgen dinsdag hetzelfde te horen Dawg.

   Gezondheid doet er niet toe. Ieder chantagemiddel is geoorloofd om die naald met gif in zoveel mogelijk mensen te krijgen.

   Verwijderen
 22. "De ziekenhuiscijfers zijn blijkbaar staatsgeheim

  De actuele vaccinatiegraad van de opgenomen patiënten in de ziekenhuizen is blijkbaar een soort staatsgeheim. Dat laat weer zien dat data tijdens deze crisis niet worden gebruikt om te informeren en op basis daarvan de beste keuzes te maken. Zeker als je de data uit het buitenland ziet, besef je welke impact die data zouden (moeten) hebben op de huidige besluitvorming."

  verder lezen:

  https://twitter.com/mauricedehond/status/1454003202626670595

  Mooi, nuchter artikel van MdH over het geheimzinnige gedoe over de relatie tussen vaccinatiegraad en opnamecijfers.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nieuwsuur: 'Onderzoeks journalisten':

  YT: Zo zat onze coronastrategie écht in elkaar
  https://youtu.be/Zp0MDXy7F2k

  Het zijn geen onderzoeksjournalisten , want ze blijven binnen de Overton Window.

  Ze moeten aan àlle OMT leden vragen:
  "Hoe kan het zo zijn dat U de meest voor de hand liggende maatregelen niet hebt genomen, maatregelen die duizenden levens zouden hebben gered àls U ze had genomen?"

  ('Isoleren' van de ouderen en kwetsbaren, vitamine D, C , zink, quercetine, selenium. koud-warm therapie, bewegen, slapen)
  "Het lichaaam sterker maken." 'Preparer le terrain'. )

  En als de OMT leden zeggen: " We wisten het niet."

  Dan zeg je: Hele volksstammen wisten het wèl. Het is de communis opinio onder de artsen die niet in de bubble zitten.

  En als ze dan vragen: "Maar dat zou wellicht niet voldoende hebben geholpen?"

  Dan wijs je op de vele , vele , vele onderzoeken die aantonen dat het wèl helpt ! Allemaal onderzoeken die de afgelopen 19 maanden zijn gedaan m b t Corona.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dáárna zet je ze tegen de muur en zeggen wij: "VUUR".

   Verwijderen
 24. Onderzoeken uit verschillende landen van de afgelopen maanden laten namelijk zien: de deltavariant heeft meer kans zich via gevaccineerden te verspreiden dan de andere varianten.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5254440/gevaccineerd-ook-besmettelijk-anderen-besmetten-vaccin

  MSM geeft toe. Geïnjecteerden zijn ware verspreiders van de delta variant.
  (Dat komt omdat het spike eiwit er voor gezorgd heeft dat het immuunsysteem zich niet meer effectief kan aanpassen op varianten - oligarch)

  BeantwoordenVerwijderen
 25. JV praat als Noam Chomsky.
  Hij meent werkelijk dat isoleren iets bijdraagt.
  Gevaarlijke gedachte van JV

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Stel je voor, je hele leven gewerkt en uitgekeken naar de dag dat je met pensioen gaat.
  Ineens krijg je lichamelijke klachten bijvoorbeeld hoestbuien of koorts.
  Wordt je via angst cojona porno uit de kranten of van de tv de stuipen op het lijf gejaagd en ineens komt dan het advies van JV om maar achter de geraniums te blijven zitten van jouw woonkamer.
  Mooi weer? Niks mee te maken ouwe, je bent een kwetsbare en je moet van mij in quarantaine. Binnen blijven.

  Ik zou gewoon zeggen: ga lekker naar buiten beste levens genieter. Ga bv wandelen met je vrouw of met andere gepensioeneerde vrienden.
  Wanneer iemand gelukkig is in zijn leven knapt hij/zij veel sneller op ipv jezelf verplicht te laten opsluiten.
  Opsluiten haalt de levensvreugde uit de mens weg.
  En dat maakt mensen levensmoe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amen.
   Een collega van mij is leraar op het vmbo geworden. Hij is verbaasd over de depressiviteit die de leerlingen hebben. Ze zijn tussen de 13 en 16 jaar.
   Gemiddelde leeftijd van mensen die aan cojona doodgaat 82 jaar. Waar praten we over? De maatregelen en spuit leveren de laatste maanden een oversterfte van 79% op voor de leeftijdscategorie 15-40 jr.

   Verwijderen
 27. Ik heb net 2 uur geluisterd naar Zblog over 'Heksen'.

  Zblog zegt dat de lieden die altijd proberen om op valse wijze een discussie te voeren, als heksen zijn.
  Hij legt uit hoe je ze pareert.

  Ik denk dan: Maar dàt is toch het kenmerk van de joodse religie: yeshiva -scholing is scholing in discussieren, in spinnen van de realiteit, wat krom is recht praten, en wat recht is, krom praten.

  Eddy is een voorbeeld daarvan.

  Ik heb al op 18 februari 2020 (toen wist 80% van de Nederlanders niet wat 'corona' betekende) geschreven: we moeten 'mobiel isoleren'
  Dus gewoon verder leven, maar zorgen dat we elkaar niet besmetten, door mondkapjes op te doen in bus en trein etc etc.

  https://xevolutie.blogspot.com/2020/02/953-het-coronavirus-8-waar-eindigt-dit.html

  Enige weken later schreef ik:
  Mensen van boven de 50 moeten thuis blijven tot duidelijk is dat ze gezond zijn ( vitamine D op goed niveau etc.)

  Met de oude echt kwetsbare mensen moet je naar zee, naar het bos, naar een sauna. En je moet ze leren hoe ze moeten gezond blijven. Een programma aanbieden.
  Zeker niet achter de geraniums.

  Maar op dit blog van 18 febr. heb ik een week geleden ook al hier gewezen.
  Onze joodse bedriegers zullen volgende week wéér met dezelfde beschuldiging komen, En een week later weer.
  Ze zijn totaal niet geïnteresseerd in de waarheid.

  Ze zijn deel van een beweging die 'alle mensen in de wereld om zeep zal helpen', zoals Voltaire 250 jaar geleden al voorvoelde. Hij kende het aangenoren karakter van die pappenheimers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JV is dan de Jood/Heks ten voeten uit. Hahahahaha. LMAO.

   Verwijderen
  2. Veel verder dan 'Wat je zegt ben je zelf"
   kom je niet meer, Oligarch.

   Regressie naar de kleutertijd?

   Lukt het allemaal niet meer zo ?

   Verwijderen
 28. James Corbett van The Corbett Report

  It is on. It's happening.

  https://www.corbettreport.com/nwnw20211028/
  (vanaf min.23)

  In steeds meer landen groeit het verzet tegen de poging van de staat om werknemers te verplichten zicht te vaccineren.

  En terecht. Verplichte vaccinatie MOET de streep in het zand zijn. De grens die niet gepasseerd mag worden door de staat. Een staat die zich het recht voorbehoud de bevolking collectief te dwingen tot het ondergaan van een medische behandeling, die maling heeft aan de lichamelijke autonomie ('my body, my choice'), zo'n staat is een staat die openlijk te koop loopt met haar minachting voor de rechten van het individu. Zo'n staat is een totalitaire staat die gestopt moet worden zolang het nog kan. Dat het nu gaat om de afgedwongen behandeling van de gehele bevolking met een onvoldoende getest experimenteel'vaccin' vanwege een griep met een overwegend laag gezondheidsrisico maakt de bedreiging die op ons afkomt alleen maar beter zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen