maandag 25 oktober 2021

Greenspan: "Geen Overheids-Orgaan houdt de FED tegen"

Toch nog maar een keer Gregory Mannarino; je hoeft niet persé te kijken, we halen het belangrijkste er voor je uit, en dat is zijn quote van Allan Greenspan, de oude baas van de FED, en die komt erop neer dat niemand de FED kan stoppen. The FED, the Federal Reserve, oftewel de centrale bank van de VS en de Dollar, is een privé onderneming. Het enige federale eraan is de naam. Verder zijn ze niet federaler dan Federal Express.

Hoe mooi zou het zijn om die Federal Reserve te bezitten? Als je een ijsje wilt kopen kun je gewoon even bij pappa langs om een dollar van de drukpers te halen, en als je een huis wil kopen, kan pappa je gewoon digitaal 5 ton overmaken. Of 5 miljoen, of.... Zij zijn de regering van de VS en de wereld. Aldus Greg.Dan nog dit...

Sommige mensen zeggen de horeca te mijden; onze stelling is een andere, ga juist wel! Natuurlijk niet op een guur terras, maar naar binnen. Als je hond binnen mag blijven, maar jij wordt verzocht naar buiten te gaan (Ja, wij hebben dit al meegemaakt), dan ben je natuurlijk gauw klaar en voor lange tijd, met die tent, en ga je gewoon naar de volgende die wel normaal doet en geen Apartheid bedrijft. Daar zijn er ook veel meer van en daar ga je vaker terug komen.

Als antwoord op en
Je moet juist wel gaan, en de tenten die apartheid bedrijven -natuurlijk- direct verlaten, en de tenten die wel gastvrij zijn, bezoeken, en terugkomen. Ja, je stoot je neus af en toe, maar wordt nog vaker welkom ontvangen.

23 opmerkingen:

 1. OT. Toch wel handig om te weten. Voor de ongefeksieneerden dus niet, maar voor de gefeksieneerden wel. Dus heb je zulke exemplaren in je familie, die problemen ervaren ná het feksien, dan is dit wellicht een handige tip. In het stuk wordt verwezen naar soortgelijke zaken m.b.t. borstimplantaten.

  "Alleen al het feit dat het vaccin is gebaseerd op een nieuwe techniek en met een uitzonderlijk grote snelheid is ontwikkeld, zou wel eens tot de voor de arts vervelende uitkomst kunnen leiden dat hij het wel van de tekortkoming op de hoogte had kunnen zijn. En dat betekent dan dat hij aansprakelijk zal worden bevonden."

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep. Hij heeft de verplichting om je goed in te lichten over wat de risico'zijn. Heeft hij geen informed consent gedaan. Dan kun je hem verantwoordelijk stellen.
   Hoe zit het met die GGD pooiers in het prikstation. Zijn die ook aansprakelijk? Ook al zijn ze geen arts.

   Verwijderen
  2. Degene die de prik uitdeelt, is verantwoordelijk, dus ook de ggd-prik-pooiers, arts of geen arts.

   Verwijderen
 2. Nog maar een OT. Tussen alle ellende door een morbide liedje uit de amerikaanse doos. Hier hetzelfde met lyrics, waardoor je de tragedie beter kunt begrijpen.

  Niet leuk? Dan gaan we maar swingend de pan uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een paar blogs geleden, zag ik, dat hier ook hondenliefhebbers zijn (just like me). En ja, Hij bestaat, als je deze hond ziet.
   En als je het niet droog hield, deze blinde pianist ook niet.

   Verwijderen
 3. Blik,

  De FED kan door niemand ter verantwoording geroepen worden: niet door de president, niet door de Parlementsleden.

  Zogenaamd omdat ze anders onder druk kunnen worden gezet door de regering.

  Maar nu moeten we dan maar hopen/geloven dat die FED het goed met de 99% voor heeft.
  De laatste 4 FED bazen waren joods.

  Behoren tot een volk dat vind dat God hen de opdracht gaf om alle andere volken aan hen te onderwerpen.

  "En als een volk niet wil luisteren ?"
  "Dan moet je hen dood slaan" zegt God in Deuteronomium.

  En ze hebben nu volop alibi's om God's wens uit te voeren: Alleen al het Klimaat is motief genoeg om de wereldbevolking eens flink uit te dunnen, terwijl je jezelf niet als genocidale moordenaar ziet, maar als verlengstuk van God's Wil: "Om de aarde te redden..."

  Natuurlijk moet je het wel gewiekst aanpakken, want als het plot voortijdig bekend wordt, dan zijn 'ZE' verloren. Tegen 7 miljard mensen in doodsangst kun je het nu eenmaal niet winnen.

  Enfin: Angst ( Corona) + Alleen digitaal geld (Corona, handig) + Volledige surveillance van elke stap die we doen ( QR, gezichtsherkenning) maakt het mogelijk dat alle mensen die niet 100% slaafs gedrag vertonen, gewoon zonder geld worden gezet.

  Je loopt vrij rond, maar bent toch een gevangene.

  En als ze willen spuiten ze alle vrouwen in met een 'per ongeluk fout medicijntje' waardoor ze onvruchtbaar worden.

  ( Is trouwens al een oud plan van 'ZE' : In 1942 schreef de jood Kaufmann in zijn boek "Germany must perish" dat alle duitse mannen en vrouwen moesten worden gecastreerd ( cq eierstokken verwijderen) en dat er dan na 80 jaar geen enkele duitser meer zou zijn.

  NB: Een Canadese grappenmaker heeft dat boek in 2015 herdrukt, maar elke keer 'Germany' door "Israel" vervangen. Hij ging jaren de gevangenis in....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga zelf bijna niet naar een café. Op Zaterdag wel eens. Daar mag ik komen zonder QR. Maar goed plan om de kroeg/restaurant bazen te "testen" of ze voor de apartheid staat zijn of tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zijn de Untermenschen van de 21e eeuw als dit zo doorgaat.
  https://www.ninefornews.nl/beelden-politie-verwijdert-ongevaccineerde-vrouw-onder-luid-gejuich-uit-restaurant/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blik.

  Het is niet zo dat een FED bankier zomaar geld voor zichzelf kan drukken.
  Maar hij kan wel bepalen of de aandelen omhoog gaan of omlaag. Of er een bull market komt (als je dat tevoren weet: kopen kopen) of een Bear market (als je dat tevoren weet: sell, sell , sell).

  Hoe ze een crisis of een periode van groei veroorzaken?

  Als de Centrale Bank het geld goedkoop maakt voor de bankiers, dan wordt het goedkoop voor de ondernemers en gaat men lenen en krijg je een bull market.

  Als de FED de rente voor de banken die bij de FED lenen omhoog doet, dan zakt de economie in en daalt alles in waarde.

  Dus 'Uncle FED' kan niet direct geld aan vriendjes geven, maar iedereen die van hen vooraf te horen krijgt wat ze zullen gaan doen, kan de juiste beslissingen nemen: aandelen kopen of aandelen verkopen ( en in goed en goederen gaan). En zo rijk worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij gebrek aan nieuws in de msm (er gebeurt wel wat, maar het is elke dag hetzelfde, en het gaat nooit over wat er echt gebeurt), een idee uit 1879, slaande op de herriemakers (‘experts’) in de krant die van geen ophouden weten met het slaan de trommel van angst en beven, in de hoop er angst en beven mee te veroorzaken!

  ‘Er bestaat aantrekkelykheid in dwaling, en in ons gemoed iets wat we noemen kunnen: horror vacui. Gewoonlyk geven we geen dwaling op, zonder daarvoor wel en deugdelyk 'n andere dwaling in de plaats te hebben gekregen. Verbeeld u dat er geroepen is: brand! Ge gaat uit om te helpen blusschen. Neen, om te kyken. Neen, om wat emotie optedoen... uw dag was zoo vervelend!
  Daar ontmoet u iemand die verzekert dat er geen brand is. Die man neemt u iets af. Vraag eens ernstig aan uzelf of er niet zekere teleurstelling ligt in die mededeeling?

  Tegen die teleurstelling wilt ge u verzetten. Al zeggende ‘zoo... des te beter!’ houdt ge uw hand dwars van 't oog naar den kant der gaslantaarn. Gy staart in de lucht, en meent - neen, ge hoopt - rook te zien.

  Er is 'n wolkje dat, om u genoegen te doen, zoo goed is de gedaante van 'n rookzuil te vertoonen. Of er is 'n veenbrand in Drenthe die rooden gloed geeft. Of... neen, er is niets, niets, volstrekt niets dat u 't recht geeft te blyven gelooven aan brand, en toch... al zeggende: ‘des te beter!’ vraagt ge eindelyk:

  - Maar... zou er dan ook misschien - neen, dát 's 'n wolk - maar... zou er ook misschien iemand in 't water zyn gevallen?

  Als iemand daarop zegt: ‘neen, ook dát niet’ vindt ge hem onvriendelyk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. COVID VACCINES SCRIPTED TO CAUSE PRION DISEASE DEATH BY 2023
  https://www.bitchute.com/video/u89UQLiwcicN/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Reactie op Willem.

  Ik vind dat er juist heel veel gebeurt.

  Vaccins die veel minder effectief blijken dan gedacht.

  Corona die verslagen leek en weer terug komt ( in Moskou bijvoorbeeld, maar ook in Vietnam )
  Papier, hout, plastic, chips zaken die even nauwelijks te koop zijn.

  Containers die niet zijn waar ze moeten zijn.

  Een bijna dreigende burgeroorlog in een aantal landen.

  China en Rusland die steeds zelfbewuster worden en militair op dit moment niet veel meer te vrezen hebben van de Amerikanen.

  Een Amerikaanse opperbaas die toch beweert dat hij China gaat aanvallen als dat Taiwan wil inlijven.
  Putin die ronduit zegt: die Woke idioten hadden wij in 1918 ook al in Rusland.
  Tweedehands auto's die niet meer te koop waren omdat Lease bedrijven het even niet meer zagen zitten, en Hertz dat nu in één keer 100.000 Tesla's bestelt. Waauw !

  Rijke mensen die land kopen en kastelen in Belgié: weten ze dat het geld niets waard zal zijn over een tijdje?

  Er gebeurt zo veel. Het is niet bij te houden. Fascinerende tijd.

  Prachtige tijdsdocumenten op youtube:
  https://www.youtube.com/watch?v=KS_Vw5DMlEI&t=2094s

  Dat we nu verlegen zitten om 'iets dat de verveling verdrijft' dat is wel het laatste dat ik ervaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. VERPLICHTE QR-CODE VOOR NEDERLANDSE WERKNEMERS IN AANTOCHT???

  "Van enkele bronnen binnen CNV krijg ik te horen dat @hugodejonge
  de laatste tijd in gesprek is met werkgeversorganisaties om een verplichte QR-code voor werknemers in te voeren. Inmiddels is onderstaande petitie opgesteld."

  https://twitter.com/annstrikje/status/1452622391008505856

  Annelies Strikkers neemt niet zomaar het eerste het beste gerucht over.
  Dit bericht ligt ook wel in het verlengde van wat in andere landen gaande is en de toenemende stellingname tegen ongevaccineerden in de MSM.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. CNV gaat als eerste door de bocht. Zijn altijd stakingsbrekers geweest. Fijne chgrrristenen. Kijk ook even naar de bazen van de vakbonden, tot welke diersoort die behoren. 't Wordt wel eentonig hé?

   Verwijderen
  2. Geen dwang en drang.........Blablabla.

   Na de verkiezingen gaat de gouverneur van New York de vaccine mandates er door drukken. Niet ervoor natuurlijk.
   EXPOSED: NJ Gov Murphy Plans State-Wide COVID Vax Man
   https://www.redvoicemedia.com/video/2021/10/exposed-nj-gov-murphy-plans-state-wide-covid-vax-mandate-after-re-election-project-veritas/?utm_source=right-rail-latest

   Verwijderen
  3. Hij had al eerder gezegd dat hij juist bezig was met wetgeving om de bevolking te dwingen om de vergifspuit te nemen.

   Waarom verplichten ze werknemers en niet uitkeringstrekkers?

   Omdat de verplichting dan indirect via de werkgevers gaat of verwachten ze meer weerstand tegen de doodinjectie van de uitkeringstrekkers?

   Verwijderen
  4. Volgende week dinsdag worden de Vaccinatie verplichtingen bekend gemaakt.
   Hoernalisten blijven met het regime meewerken de leugen te verkondigen.
   Heftig allemaal.

   Verwijderen
 11. https://twitter.com/annstrikje/status/1452590359914102787/photo/1

  "Sinds eind april 2021 zijn de opnames op de spoedeisende hulp in Duitsland met de volgende opnamereden explosief gestegen:
  - Cardiovasculair
  - Neurologisch

  Begin april 2021 is de massale vaccinatiecampagne gestart. Zorgelijk en een onderzoek waard."

  https://twitter.com/annstrikje/status/1452590359914102787

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jan schreef:

  "Het is niet zo dat een FED bankier zomaar geld voor zichzelf kan drukken."

  Waarom niet? Ze hebben geloof ik een officiële balans en een on-officiële.

  Maar als we ons beperken tot de officiële: Ze creëren geld, dat ze lenen tegen 0% of minder. Dan kun je wel bijna spreken over weggeven. Niet direct aan Jan met de Pet natuurlijk. Maar wel aan overheden. Dan heet het "opkopen staatsobligaties" waardoor die overheden bijvoorbeeld mondkapjes kunnen kopen van Sywert van de Lienden. Die er dan 28 miljoen aan overhoudt. En dat is natuurlijk het kleine bier. Of het gaat via een eigen bank naar Tesla die er in "Germany" een fabriek van een paar miljard voor kan neerzetten, of gewoon aandelen kan kopen van elk beursgenoteerd bedrijf in de wereld. Ik noem dat wel geld voor jezelf regelen. En dat manipuleren wat jij wel noemt, dat doen ze er natuurlijk ook nog een keer bij. Zij weten -in tegenstelling tot jou en mij- wel precies wanneer welke plandemie, oorlog, rente-verhoging, lockdown of vliegtuig-crash eraan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je schrijft: "Als je een ijsje wilt kopen kun je gewoon even bij pappa langs om een dollar van de drukpers te halen, en als je een huis wil kopen, kan pappa je gewoon digitaal 5 ton overmaken."

   dan wek je toch een verkeede indruk.

   - Het gaat niet om een ijsje of over 5 ton.
   Larry Fink heeft met Blackrock nu bijna de leiding over de FED, en Larry zag in Corona de aanleiding om zijn vrienden -bankiers -beleggers met FED geld te steunen voor ruim 1.000 miljard $. Èlke Amerikaan werd dus even voor 3000 $ bestolen door de rijkste lui van het land. (50% van de Amerikanen heeft geen 300 $ direct ter beschikking. Zo arm zijn ze.)

   Dus: de bedragen zijn veel hoger, en het gebeurt niet door FED mensen, maar door lui die daar zomaar de lakens mogen uitdelen.

   Het woord 'Gotspe' schiet hier heel erg tekort.

   ( Waar zijn de Israel fans Eddy en Oligarch trouwens, om op deze zaken te reageren? Kunnen ze het niet zo spinnen dat het tòch allemaal moslim-misdaden zijn ?)

   Verwijderen
  2. Dat "ijsje" was natuurlijk een metafoor voor zoveel geld als je je maar kunt indenken, net als die 5 ton voor dat huis. "Of 5 miljoen..." Natuurlijk heb ik het over de biljoenen en triljoenen. Begrepen de anderen dat wel of niet? En natuurlijk gaat het om de clan, FED, samen met de Blackroocks, Vanguards, Tesla's etc. Dat zijn toch allemaal handen op dezelfde buik?

   Je schreef:
   "het gebeurt niet door FED mensen, maar door lui die daar zomaar de lakens mogen uitdelen."
   Nogmaals, zie boven, het is toch één en dezelfde club?! De lui die er de lakens uitdlen, dan is het toch de FED?!

   Verwijderen
  3. OK, Blik,

   Ik dacht wel dat je het overdrachtelijk bedoelde, maar toch wordt nogal eens gedacht dat bankiers het geld uit de lucht printen en het dan ook kunnen gebruiken.

   Ze scheppen het inderdaad uit het niets, en lenen het dan uit ( tegen rente), maar als het bedrag weer wordt afgelost bij die bank, dan verdwijnt dat geld ook weer in het niets: wordt doorgestreept en is weg.
   ( Letterlijk: je print bankbiljetten, en als ze worden afgelost, steek je ze in brand)

   Op die manier kan een bankier dus niks in eigen zak steken.

   Het gaat indirekt: Hij weet wat er gaat gebeuren: bull of bear.

   Verwijderen
 13. Dr. Kevin Stillwagon: Prikje geeft geen enkele bescherming, geprikte zullen ziek worden! – Nederlands ondertiteld
  https://hetanderenieuws.nl/dr-kevin-stillwagon-prikje-geeft-geen-enkele-bescherming-geprikte-zullen-ziek-worden-nederlands-ondertiteld/

  BeantwoordenVerwijderen