zondag 3 oktober 2021

3OktoberAmsterdam: Creativiteit, Humor, Doorzettingsvermogen

Wat een creativiteit, wat een humor, wat een doorzettingsvermogen, wat een energie en wat een opkomst. Laten Telegraaf en AD, maar het achterhoedegevecht voeren door door te blijven zagen over een galg (complete HOAX, want er was helemaal niks aan de hand, zie de beelden, HIER). Wij weten wel beter. Links, Rechts, Jong, Oud, gevaccineerd of ongevaccineerd, de eenheid was enorm.

Zie onze twitter voor meer foto's van de man met het sing-sing pak en de luier. Hij had een enorme aantrekkingskracht op de vrouwen! :-)

Bovenstaande foto's zijn van het einde van de demonstratie, al ruim na 16:00 uur, toen het gebeuren officieel al voorbij was maar er nog een massa mensen aanwezig was. 

Kijk voor bewegende beelden naar onze Twitterfeed, maar we noemen er hier een paar met link: Dit is het begin, achter de Dam, als de stoet in beweging komt. Halverwege de route stond het mobiele FvD cafe met Thierry Baudet. Ook de honden waren van de partij en ook die lusten geen droog brood van Hugo's dwangbeleid. In de stromende regen ging de stoet door: Hugo de Clown.

20 opmerkingen:

 1. Daar zo in, die blauwe regenjas. Was er bij, maar kon zelf moeilijk peilen hoeveel volk op de demo van vandaag was afgekomen. Heb later aantallen van rond de 25.000 gelezen.

  https://twitter.com/Roald1976/status/1442930332743856129

  Belangrijk dat mensen die zich zorgen maken om de totalitaire afslag die onze samenleving is ingeslagen daar uiting aan willen en kunnen geven, maar denk niet dat we met deze bescheiden aantallen (en tevens zeer beschaafde) demonstranten een deuk in een pakje boter gaan slaan.

  Wat zou de volgende stap zijn die de priktatuur voor de onreine medelander in petto heeft. Van 3 naar 2G is al genoemd. Je dagelijkse boodschappen alleen nog maar thuis laten bezorgen? Geen toegang meer in het openbaar vervoer? Alleen nog maar spoedeisende medische zorg? geen toegang meer tot je werkplek, met of zonder behoud van salaris?  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze wankelen al Dawg. Ze moeten met een nieuwe truc komen anders verliezen ze de controle.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Waarom denk je dat? Waar leid je dat uit af? Als je de macht hebt om wereldwijd de loop van de geschiedenis te sturen in een richting zoals we de afgelopen 18 maanden hebben gezien dan ben je niet voor een gat te vangen, lijkt me zo.

   Verwijderen
  3. De grootste angst van politici – BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht
   https://www.frontnieuws.com/de-grootste-angst-van-politici-blm-en-trump-aanhangers-marcheren-samen-tegen-vaccinatieplicht/

   De verbinding tussen mensen is aan het ontstaan en dit proces is niet meer te stoppen.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   Ben niet zo optimistisch. Misschien als als we bij booster 6 of 7 zijn aangekomen en we desondanks toch weer in een lockdown terechtkomen de mindset van de massa gaat draaien.

   Verwijderen
  5. Ben bang dat mensen bij booster 6 of 7 geen verbinding meer kunnen maken. Het spirituele van de mens zal er dan wel uit zijn LOL.

   Verwijderen
 2. Let op: RIVM bereidt zich voor "achter de schermen" op massasle bijprikcampagne. Dat lijkt wel samenzweringstheorie, echt
  @volkskrant

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1444595495960252416

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://twitter.com/SimoneSays123/status/1444346056737763337/photo/1

   Verwijderen
  2. Geen dwang en drang en dan met een qr code komen. Hoe betrouwbaar kan je zijn?
   Deze jongen steekt nog een eerder een naald met heroïne is zijn arm dat die rotzooi van Bill eugenics Gates. Van die eerste spuit heb je nog plezier. Dood ga je toch en met dat spul van big pharma eerder dan met heroïne.

   Verwijderen
 3. DE VRAAG

  Van: Anton Theunissen
  Verzonden: maandag 20 september 2021 11:53
  Aan: Dienstpostbus Corona Dashboard
  Onderwerp: Status “Ongevaccineerd” bij besmetting en overlijden

  Geachte RIVM-medewerker,

  Hopelijk kunt u mij gerust stellen. Ik maak mij namelijk zorgen over het volgende.

  Het immuunsysteem heeft na een vaccinatie even tijd nodig om een volwaardige respons te ontwikkelen. Bij constatering van besmettingen geldt daarom de status “Ongevaccineerd” tot enkele weken na de datum van vaccinatie (twee weken meen ik).

  Vraag 1) Ik zou graag willen weten of deze status “Ongevaccineerd” wordt gehandhaafd bij het registreren van bijvoorbeeld sterfgevallen. Als de doodsoorzaak echt Covid-19 is, is dat natuurlijk gerechtvaardigd: het immuunsysteem heeft immers binnen die twee weken nog niet kunnen bijspringen.
  Is er echter sprake van comorbiditeiten of zelfs ‘comortaliteiten’ dan verandert dat de zaak. De status “Ongevaccineerd” zou dan een correcte dataverzameling in de weg kunnen staan omdat eventuele correlaties met de vaccinatie niet te vinden zullen zijn bij analyse van de data. Die status is dus cruciaal. Kunt u mij verwijzen naar officiële documentatie waarin de procedure hieromtrent staat beschreven?

  Vraag 2) Is er een garantie dat die status niet per abuis (automatisch misschien) wordt toegepast bij overlijdens? Is er een verificatie- danwel controlesysteem op die registraties, zodat de status van patiënten of overledenen met bijwerkingen, optredend binnen twee weken na vaccinatie, wordt veranderd van “Ongevaccineerd” naar “Gevaccineerd” indien de datum van vaccinatie korter dan 14 dagen geleden is? Kunt u mij ook wat dit betreft verwijzen naar officiële documentatie waarin de procedure hieromtrent staat beschreven?

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Anton Theunissen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HET ANTWOORD

   Van: Dienstpostbus Corona Dashboard
   Verzonden: dinsdag 21 september 2021 17:27
   Aan: ‘Anton Theunissen’
   Onderwerp: RE: Status “Ongevaccineerd” bij besmetting en overlijden

   Beste Anton,

   Hartelijk dank voor uw bericht aan het Coronadashboard.

   Dat wordt op dit moment nog niet bijgehouden. Dat heeft vooral te maken met juridische kwesties en AVG. Daar wordt wel aan gewerkt. We kunnen geen uitsluitsel geven wanneer dat wel kan, zoals gezegd heeft dat vooral te maken of het mag en kan (AVG).

   We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

   Hartelijke groet,

   Team Coronadashboard

   https://virusvaria.nl/rivm-weet-niet-precies-hoe-het-zit-met-status-ongevaccineerd/

   Verwijderen
  2. "Rivm zegt helaas geen idee te hebben van vaccinatiedata bij overleden personen en heeft er kennelijk niet aan gedacht om de monitoring dusdanig in te richten dat zoiets tijdig gesignaleerd kan worden. Laat staan dat ze dat hebben geëist bij aankondiging van de vaccinatiecampagnes, om op die manier in elk geval iets te kunnen monitoren. En nu stuiten ze op “juridische kwesties en AVG”… Ik weet niet wat ik meemaak. Is dit werkelijk altijd al de normale gang van zaken geweest?"

   https://virusvaria.nl/rivm-weet-niet-precies-hoe-het-zit-met-status-ongevaccineerd/

   Tel je als je binnen viertien dagen na fekzinatie komt te overlijden aan, mogelijk, de bijwerkingen van je 'prikje' nog steeds als 'ongevaccineerd'in de statistieken? Lijkt me geen onbelangrijke vraag als je de veiligheid van het fekzien moet monitoren. De RIVM blijft ons het antwoord op die vraag schuldig.

   Verwijderen
 4. https://georgeknightlang.wordpress.com/2021/10/03/nrc-en-kiza-magendane-balanceren-op-de-rand-van-naiviteit-en-het-gebrek-aan-urgentie-om-de-democratie-weerbaar-te-helpen-maken/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Janbon, Vlaams 1e minister zei dat hij eerst wilde onderzoeken wat de juridische consequenties zijn bij het invoeren van die 'pas' en hij komt er dus achter dat dit niet zonder kleerscheuren kan ingevoerd worden.
   Ze weten dus dat het hele gedoe op los zand is gebaseerd.
   Woensdag a/s. wordt de zaak van viruswaanzin tegen de staat gehouden en de staat zal mogen uitleggen op welke gronden hun beleid is gebaseerd, liefst met goede bewijzen en niet van dan achterlijk geneuzel wat ze in Nederland verkondigen, waar trouwens ook woensdag die uitspraak wordt verwacht van de zaak Maes tegen de staat.
   Beide zaken kunnen dus best wel kantelmomenten zijn.
   Verliezen wij dan staat de deur wagenwijd open voor totale dictatuur onder een polariserende samenleving en heeft Hellgates, met in zijn kontzak het de WHO en het WEF, gewonnen.
   Een paar nadenkers:
   Hoe hoger de spuitgraad hoe sneller de maatregels ophouden. Laat Hugo de wrede maar zo hoog mogelijke cijfers binnenkrijgen, dan kan hij niet meer kronkelen en moet hij die onzin stoppen.
   Alles is gebaseerd op die test die voor geen meter klopt maar toch blijft men die test als basis gebruiken om het aantal 'besmettingen' bij te houden. Het hele beleid is zelfs op die test gebaseerd. In Amerika stopt men met die test eind dit jaar omdat hij niet geschikt is. Hieruit blijkt dus dat het hele beleid op lucht is opgebouwd.
   Hoe kunnen ze zoiets gaan uitleggen?
   Zelfs de inge-enten moeten getest worden, weliswaar op een veel lagere cyclus dan de niet inge-enten, want verschil moet er zijn natuurlijk, hun verdien model mag niet inzakken, maar toch blijft alles gebaseerd op los zand.
   Wanneer gaan de ogen open?

   Verwijderen
 6. I don’t believe I can legally tweet what I want to …

  "We're going to have a vaccinated economy and we're going to lock some people out". Hoor 't hem zeggen:

  https://twitter.com/Idonotconsent6/status/1444022147618332680

  PM Dan Andrews van Victoria in Australie. Vanaf 15 oktober geldt voor 1 miljoen Australiers: geen jab, geen job.

  Internationaal nog geen enkele veroordeling aan het adres van Australie gehoord. De voor de hand liggende conclusie is dan ook....?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als je nog direct op de hoogte wilt blijven over de absurde en waanzinnige, zo niet WALGELIJKE situatie in Australië, kan je dit kanaal in je bladwijzers/favorieten opnemen. AU zucht momenteel onder nieuws-lockdown.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals mijn moeder zaliger altijd zei: "Het kwaad straft altijd zichzelf" en verdomd, het klopt ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "The group behind the Pandora Papers, ICIJ, which left out all US politicians, is funded by:
  -CIA front Ford Foundation
  -NATO member Norway
  -Open Society of billionaire Soros, longtime CIA asset
  -Big Tech oligarch Omidyar, close ally of US regime-change ops

  Also works with Amazon"

  https://twitter.com/BenjaminNorton/status/1445072826227204114

  En dat had je kunnen weten met The Guardian als endorser.

  BeantwoordenVerwijderen