zondag 3 oktober 2021

3OktoberAmsterdam: Creativiteit, Humor, Doorzettingsvermogen

Wat een creativiteit, wat een humor, wat een doorzettingsvermogen, wat een energie en wat een opkomst. Laten Telegraaf en AD, maar het achterhoedegevecht voeren door door te blijven zagen over een galg (complete HOAX, want er was helemaal niks aan de hand, zie de beelden, HIER). Wij weten wel beter. Links, Rechts, Jong, Oud, gevaccineerd of ongevaccineerd, de eenheid was enorm.

Zie onze twitter voor meer foto's van de man met het sing-sing pak en de luier. Hij had een enorme aantrekkingskracht op de vrouwen! :-)

Bovenstaande foto's zijn van het einde van de demonstratie, al ruim na 16:00 uur, toen het gebeuren officieel al voorbij was maar er nog een massa mensen aanwezig was. 

Kijk voor bewegende beelden naar onze Twitterfeed, maar we noemen er hier een paar met link: Dit is het begin, achter de Dam, als de stoet in beweging komt. Halverwege de route stond het mobiele FvD cafe met Thierry Baudet. Ook de honden waren van de partij en ook die lusten geen droog brood van Hugo's dwangbeleid. In de stromende regen ging de stoet door: Hugo de Clown.

9 opmerkingen:

  1. Ze wankelen al Dawg. Ze moeten met een nieuwe truc komen anders verliezen ze de controle.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De grootste angst van politici – BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht
    https://www.frontnieuws.com/de-grootste-angst-van-politici-blm-en-trump-aanhangers-marcheren-samen-tegen-vaccinatieplicht/

    De verbinding tussen mensen is aan het ontstaan en dit proces is niet meer te stoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geen dwang en drang en dan met een qr code komen. Hoe betrouwbaar kan je zijn?
    Deze jongen steekt nog een eerder een naald met heroïne is zijn arm dat die rotzooi van Bill eugenics Gates. Van die eerste spuit heb je nog plezier. Dood ga je toch en met dat spul van big pharma eerder dan met heroïne.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. https://georgeknightlang.wordpress.com/2021/10/03/nrc-en-kiza-magendane-balanceren-op-de-rand-van-naiviteit-en-het-gebrek-aan-urgentie-om-de-democratie-weerbaar-te-helpen-maken/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Janbon, Vlaams 1e minister zei dat hij eerst wilde onderzoeken wat de juridische consequenties zijn bij het invoeren van die 'pas' en hij komt er dus achter dat dit niet zonder kleerscheuren kan ingevoerd worden.
      Ze weten dus dat het hele gedoe op los zand is gebaseerd.
      Woensdag a/s. wordt de zaak van viruswaanzin tegen de staat gehouden en de staat zal mogen uitleggen op welke gronden hun beleid is gebaseerd, liefst met goede bewijzen en niet van dan achterlijk geneuzel wat ze in Nederland verkondigen, waar trouwens ook woensdag die uitspraak wordt verwacht van de zaak Maes tegen de staat.
      Beide zaken kunnen dus best wel kantelmomenten zijn.
      Verliezen wij dan staat de deur wagenwijd open voor totale dictatuur onder een polariserende samenleving en heeft Hellgates, met in zijn kontzak het de WHO en het WEF, gewonnen.
      Een paar nadenkers:
      Hoe hoger de spuitgraad hoe sneller de maatregels ophouden. Laat Hugo de wrede maar zo hoog mogelijke cijfers binnenkrijgen, dan kan hij niet meer kronkelen en moet hij die onzin stoppen.
      Alles is gebaseerd op die test die voor geen meter klopt maar toch blijft men die test als basis gebruiken om het aantal 'besmettingen' bij te houden. Het hele beleid is zelfs op die test gebaseerd. In Amerika stopt men met die test eind dit jaar omdat hij niet geschikt is. Hieruit blijkt dus dat het hele beleid op lucht is opgebouwd.
      Hoe kunnen ze zoiets gaan uitleggen?
      Zelfs de inge-enten moeten getest worden, weliswaar op een veel lagere cyclus dan de niet inge-enten, want verschil moet er zijn natuurlijk, hun verdien model mag niet inzakken, maar toch blijft alles gebaseerd op los zand.
      Wanneer gaan de ogen open?

      Verwijderen
  6. Als je nog direct op de hoogte wilt blijven over de absurde en waanzinnige, zo niet WALGELIJKE situatie in Australië, kan je dit kanaal in je bladwijzers/favorieten opnemen. AU zucht momenteel onder nieuws-lockdown.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ben bang dat mensen bij booster 6 of 7 geen verbinding meer kunnen maken. Het spirituele van de mens zal er dan wel uit zijn LOL.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zoals mijn moeder zaliger altijd zei: "Het kwaad straft altijd zichzelf" en verdomd, het klopt ook nog.

    BeantwoordenVerwijderen