zaterdag 30 oktober 2021

Rutte & Trudeau, een drieluik

 


Erg vreemde sokken van Trudeau. Lijkt wel SS.58 opmerkingen:

 1. Nog eentje van dit Canadese weekdier:

  https://twitter.com/PlugHuig/status/1454010754831638528

  BeantwoordenVerwijderen
 2. James Corbett van The Corbett Report

  It is on. It's happening.

  https://www.corbettreport.com/nwnw20211028/
  (vanaf min.23)

  In steeds meer landen groeit het verzet tegen de poging van de staat om werknemers te verplichten zicht te vaccineren.

  En terecht. Verplichte vaccinatie MOET de streep in het zand zijn. De grens die niet gepasseerd mag worden door de staat. Een staat die zich het recht voorbehoud de bevolking collectief te dwingen tot het ondergaan van een medische behandeling, die maling heeft aan de lichamelijke autonomie ('my body, my choice'), zo'n staat is een staat die openlijk te koop loopt met haar minachting voor de rechten van het individu. Zo'n staat is een totalitaire staat die gestopt moet worden zolang het nog kan. Dat het nu gaat om de afgedwongen behandeling van de gehele bevolking met een onvoldoende getest experimenteel'vaccin' vanwege een griep met een overwegend laag gezondheidsrisico maakt de bedreiging die op ons afkomt alleen maar beter zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens de plannen van de EU moet het vaccinatiepaspoort in eind 2022 een feit zijn

   Volgens Orwellongron hebben ze onze biometrische scan nodig om onze grondrechten beter te kunnen verdedigen. LOL.
   Stelletje lijpen gaan het plan nog helemaal (in de orewlliaanse vorm) uitvoeren ook.

   Verwijderen
  2. Stelletje lijpen gaan het plan nog helemaal (in de orewlliaanse vorm) uitvoeren ook.
   En de inmiddels toch al gehersenspoelde mensen zullen erin trappen en het niet in de gaten hebben.

   Verwijderen
 3. Ja, die foto met die mondkapjes past niet in het rijtje natuurlijk.

  Misschien alleen voor het Canadese thuisfront.

  Trudeau was vrijdag-ochtend op de Canadese begraafplaats in Bergen op Zoom.
  Daar had ie ook geen mondkapje op, en prinses Margriet ( geborenoin Canada) ook niet.

  Ik vind dat die burgemsster van Bergen op Zoom wel de juiste toon aan slaat , met zijn 'blik' als hij naar Trudeau kijkt:

  https://www.bndestem.nl/bergen-op-zoom/canadese-premier-trudeau-legt-in-bergen-op-zoom-krans-voor-omgekomen-soldaten~a0f11e18/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Huisartsen in actie in Urk: 'Als we nu niets doen, gaat het helemaal mis'

  Een recente golf van coronabesmettingen in Urk was voor de huisartsen in die gemeente aanleiding om zelf een vaccinatiecampagne te beginnen. Huisarts Wilco Bloed, een van de initiatiefnemers, zag de laatste anderhalve week tientallen besmettingen in zijn praktijk. Alleen al donderdag werden vijf patiënten van hem met covid opgenomen in het ziekenhuis."

  https://nos.nl/artikel/2403729-huisartsen-in-actie-in-urk-als-we-nu-niets-doen-gaat-het-helemaal-mis

  Uit de praktijk van huisarts Wilco Bloed uit Urk zouden dus alleen al afgelopen donderdag 5 patienten in het ziekenhuis opgenomen zijn.

  Vreemd genoeg meldt het Coronadashboard voor afgelopen donderdag maar een (1) uit Urk afkomstige in het ziekenhuis opgenomen patient.

  https://coronadashboard.rijksoverheid.nl/gemeente/GM0184/ziekenhuis-opnames

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Simpele deug-arts. Volgt het narratief. Daar moet je geen patiënt van zijn. Net als Berend Nikkels.

   Verwijderen
  2. Huisarts Bloed. Hahaha. Toepasselijk.

   Toch een kanttekening Dawg. De cijfers van het dashboard gaan tot 25 oktober en afgelopen donderdag toen er 5 mensen uit Urk naar het ziekenhuis moesten was het 28 oktober.

   Echter, het is duidelijk dat het NHG via het regime de artsen in Urk aangespoord heeft om de Urkers te overtuigen om de gifspuit in de schouder te zetten.

   Verwijderen
  3. @Olie

   Heb nog eens goed gekeken. Als je je cursor heel voorzichtig naar rechts schuift kom je op (donderdag) 28 oktober als laatste registratiedatum. Zag toen overigens dat er niet 1 maar zelfs 0 (opnames) voor die dag werden vermeld. Kan zijn dat, zoals het Dashboard zelf vermeldt, de laatste opnames nog niet zijn doorgegeven. Maar kijk eens naar de hele tijdlijn; het maximum aantal ziekenhuisopnames ooit gehaald in Urk was 4 opnames op een dag in oktober vorig jaar. Tijdens de piek in maart 2020 was het hoogste aantal ziekenhuisopnames 3 personen. Urkers, je weet tog....

   Verwijderen
  4. Je hebt gelijk Dawg. Bijgewerkt tm vrijdag 29 oktober. O mensen uit Urk opgenomen in het ziekenhuis. Oh hoh stelletje jokkebrokken daar bij het staatspropaganda kanaal van het ministerie van de waarheid. En zo dom dat ze de leugens niet hebben gecommuniceerd met het Corona Dashboard van de RIVM. Hebben ze niks van de zaak in kerkrade geleerd?

   Dat heb je met die Vissers. Geen tijd om ziek te zijn.

   Verwijderen
  5. Als mensen al een loopneus hebben rennen ze naar de huisarts oligarch.
   Dat heeft te maken met de angst die ze hebben opgelopen als gevolg de cojona porno dag in dag uit.
   Inmiddels jaar in jaar uit.
   Die mensen gaan dan die pcr test doen.
   Die pcr test zegt dan...….positief.
   We weten inmiddels al meer dan een jaar dat die hele pcr test pure oplichterij is om aan cijfers te kunnen komen om vervolgens weer de duistere agenda verder te ontwikkelen.

   Er is toch maar 1 middel om deze oplichterij te stoppen.
   Geen deelnemen aan testen.
   Ook niet als je voor even jezelf iets ziek voelt.
   En al helemaal niet laten opjutten om je als experiment te laten gebruiken met bigfarma troep spuiten of jou door iemand schuld in de schoenen te laten schuiven omdat je gezond bent en geen spuit wenst.

   Verwijderen
 5. Nog niet gezien hier bij @Blik, maar zeker een aanrader: Europarlementariërs komen op voor ons recht op vrijheid tijdens een persconferentie. Vooral de speech van Christine Anderson is indrukwekkend.

  Press Conference of 28/10/2021
  In this video you will see the powerful speech from multiple Members of European Parliament coming up for our rights as European citizens and the right for European Parliament workers to enter the building without a Digital Green Certificate! Imposing such a measure doesn't only mean that workers just cannot go to work, opposing this means Members of Parliament cannot enter the place where they defend our rights, where they talk FOR the people.

  Imposing this obligation = the end of democracy!

  Follow our fight on https://twitter.com/pwrdbyanthony
  I'd like to thank Cristian Terheş for your openness to involve me as a citizen in this process and all the other MEP's coming up for our rights together with Cristian!

  Members of European Parliament in this press conference:
  - Cristian Terheş (ECR, RO)
  - Ivan Vilibor Sinčić (NI, HR)
  - Francesca Donato (Italy, NI)
  - Christine Anderson (Germany, ID)


  Link naar de video: MEP's stand up for our right to freedom after imposing Digital Green Certificate to enter Parliament

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Artikel over een interview van Brannon Howse met Karen Kingston, waarin ze wat dieper ingaat op de belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt in de vaccins:

  Wat we in de media horen is pure propaganda en is op geen enkele manier op feiten gebaseerd. Karen Kingston presenteert absoluut niets wat niet in overheidsdocumenten en octrooien is vermeld. Het injecteren van de bevolking met mRNA vaccins, inclusief de HeLa stamcellijn (Luciferase) van een vrouw die in 1951 is overleden aan baarmoederhalskanker, is genocide. Zij gebruikt dat woord steeds vaker. Naast het kankereiwit Nagalese wordt door Moderna en Pfizer dus ook Luciferase gebruikt. Zij vindt het onvoorstelbaar dat de vaccinatiecampagne niet wordt gestopt door overheden.

  Lees het hele artikel bij de Binnenlandsche Bataafsche Courant: Covid-injecties en de geplande bijwerkingen. Geen toeval

  Over bijwerkingen gesproken, mocht je last van tics hebben, dan komt dat niet door de vaccins, maar door te kijken naar TikTok video's. Volgens The Wall Street Journal:

  Teenage girls across the globe have been showing up at doctors’ offices with tics—physical jerking movements and verbal outbursts—since the start of the pandemic.

  Movement-disorder doctors were stumped at first. Girls with tics are rare, and these teens had an unusually high number of them, which had developed suddenly. After months of studying the patients and consulting with one another, experts at top pediatric hospitals in the U.S., Canada, Australia and the U.K. discovered that most of the girls had something in common: TikTok.


  Read on at: Teen Girls Are Developing Tics. Doctors Say TikTok Could Be a Factor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen met kankercellen injecteren is behoorlijk duivels. (luciferase)

   Verwijderen
  2. THE VACCINE-CANCER ATROCITY: Like clockwork, most vaccinated Americans will lose immune function by Christmas and start growing accelerated CANCER tumors that will kill them over the next ten years
   https://genocide.news/2021-10-29-the-vaccine-cancer-atrocity-like-clockwork-most-vaccinated-americans-will-lose-immune-function-by-christmas-and-start-growing-accelerated-cancer-tumors-that-will-kill-them-over-the-next-ten-years.html#

   Verwijderen
 7. Is een derde coronaprik wel echt nodig? Marc Kaptein van
  @PfizerNL
  zegt van wel. “Als je echt optimaal beschermd wil zijn heb je die derde prik nodig. Je ontlast daar de zorg mee en je beschermt de ongevaccineerden.” #Op1
  https://twitter.com/op1npo/status/1454188113392246784?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1454188113392246784%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fpfizer-maakt-in-op1-ongegeneerd-reclame-voor-derde-prik-schaamteloos-dieptepunt%2F

  Wij van wc eend adviseren wc eend.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij van Marlboro adviseren 2 pakjes Marlboro per dag....

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oligarch geeft hierboven een link naar een website die beweert dat de vaccins ons natuurlijke afweer mechanisme flink verzwakken, waardoor we steeds meer mensen met kanker krijgen.

  Ik vind dat geloofwaardig.

  Ik heb de uitleg gezien van dr Cottrell, en hoewel ik dat niet allemaal precies probeer te snappen, komt het redelijk over.

  Het meest indruk op mij maakte de eigenaar van de sites (genocide news en Brighteon.com ) Mike Adams.
  Ik heb hem ooit wel eens eerder gezien.

  Ik zag een snelle video waarin Adams uitlegt dat in feite Big Pharma nu de baas is van Amerika.
  Hij wist het ook nog redelijk overtuigend te brengen.

  Ik geloof hem niet helemaal, ik denk dat de bankiers (of liever : onze ususal suspects) de ware macht hebben,
  maar Big Pharma is wel een van hun sterkste wapens.

  Mike Adams. Een man om in uw repertoire van bronnen op te nemen.
  (En zoals met alle bronnen: met een snufje zout consumeren.)

  Het gesprek met dr Cottrell:
  https://www.brighteon.com/4c2922ea-7239-478d-8780-6fb80d4df3f4

  (video laadt soms traag op)

  Hier een aantal Brighteon videos:
  https://www.brighteon.com/channels/brighteontv

  Ik herinner me nu weer waar ik Mike Adams van ken: van zijn 'Health Ranger' video of video's.

  Hier een aantal Healt Ranger video's:
  https://www.brighteon.com/browse/popular-videos

  Het kan natuurlijk ook dat Mike Adams de presentator is van een joods kanaal dat met veel spectaculair nieuws
  1) click bait geld verdient, en
  2) Als 'Limited Hangout' een flink stuk van de waarheid vertelt , maar zorgvuldig de cruciale rol van de Usual Suspects verzwijgt. Om zo de wakker geworden schaapjes toch nog op een dwaalspoor te brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. NB: Ik denk niet dat de kanker ontstaat omdat voor het vaccin ooit kankercellen waren gebruikt, maar omdat wij gezonde mensen heel vaak kankercellen ontwikkelen die dan in 99,99 % van de gevallen door ons immuunsysteem worden aangevallen en schadeloos gemaakt.
   Een slechter immuunsysteem (door de vaccins) zorgt dan dat we slechts 99,7 % van die kankercellen kunnen uitschakelen.
   Dan heb je al een 300% toename van kanker te pakken.
   En bij 99,2 uitschakeling neemt de kanker met 800 % toe. (Mijn getallen zijn niet exact, maar indicatief)

   Dàt effect van vaccins lijkt me heel goed mogelijk.

   Verwijderen
  2. Mee eens dat Mike Adams niet altijd te vertrouwen is. Net als dat Chris Martenson niet altijd te vertrouwen is.

   "Zoals Eddy zegt:
   Blijf altijd zelf denken, wees geen (absolute) volger van wie dan ook. Zo belangrijk!

   De ontwikkelingen in de wereld zijn vloeibaar. In het midden oosten en in de politiek is de vijand van mijn vijand mijn vriend. Daarom is Poetin voor mij niet altijd heilig. Hij is heilig als hij de goede dingen doet, zoals in het midden oosten en in de Oekraïne. Hij is mijn vijand als hij Russische technologie gaat leveren aan het WEF voor de 4e industriële revolutie"


   Echter, er zijn op dit moment zoveel andere vooraanstaande wetenschappers die beweren dat de covid 19 gentherapie een enorme boost aan kanker geeft dat je dit wel als feit mag aannemen. Zie ook de bevinding van de arts Dr. Ryan Cole die een toename ziet van 2000% van de gevallen. Het lijkt me niet dat hij er belang bij heeft om dit als nepnieuws de wereld in te sturen.
   Bovendien zie ik het bij de vriendin van mijn neef zoals al eerder vermeld. 2 shots gehad en plotseling schoten de markers als een gek omhoog nadat ze 7 jaar stabiel zijn geweest. Is dat toeval? tja..., ik ben van mening van niet, gezien de info die tot me komt.

   P.s.
   Als je wilt afvallen en wellicht van je diabetes wilt afkomen kan het geen kwaad om naar Yvo Sijpkens te luisteren.
   Hoe metabole disfunctie chronische ziekten veroorzaakt en de kans op Griep-19 vergroot.’ Yvo Sijpkens
   https://hetanderenieuws.nl/hoe-metabole-disfunctie-chronische-ziekten-veroorzaakt-en-de-kans-op-griep-19-vergroot-yvo-sijpkens/

   Voor iedereen nuttig trouwens. Met resultaat ben ik 3 weken geleden begonnen om 's morgens te beginnen met een glaswater met appelazijn en om de honger te stillen eet ik er een appel bij. Naast de appelazijn doet hij er nog wat citroen zuur en zout bij dacht ik.

   Verwijderen
  3. JV
   Judy Mikovits, mijn favoriete medische wetenschapper (samen Sherri Tenpenny) en klokkenluider verteld dat kanker en HIV verspreid zijn via bloedtransfusies en vaccins.
   FORMER AIDS SCIENTIST JUDY MIKOVITS PHD EXPOSES DR FAUCI ,DR BIRX HIV & CANCER WITH CHRISTINA AGUAYO
   https://www.bitchute.com/video/2BEmnkWuyYpn/

   Verwijderen
  4. Oligarch schrijft:
   [Mee eens dat Mike Adams niet altijd te vertrouwen is. Net als dat Chris Martenson niet altijd te vertrouwen is.]

   Ik denk dat Martenson geen baas heeft, en dat hij schrijft wat hij oprecht vindt.
   Hij is dus wel altijd te vertrouwen, maar kan zich zeker vergissen. Een vergissing maakt een bron niet onbetrouwbaar. Een opzettelijke fout wel.

   Mike Adams weet binnen no time een gigantisch netwerk op te zetten, en geeft iedereen de schuld, maar nooit de joodse media, de joodse lobby, de joodse Wall Street etc.
   Ik weet dus niet of ik hem kan vertrouwen.
   Hij kan dus 1. opzettelijk misleiden en uiteraard 2. per ongeluk ook nog fouten maken.

   ======
   Eddy is een onvoorstelbaar warhoofd. Zie mijn vraag om comments over zijn "BPOC verhaal)

   ===

   Ik ben in november 2020 al begonnen met alles wat deze arts zegt. Maar dat weet jij niet , omdat je te druk bent om woedend te zijn over maskertjes.
   In de comments van De Nieuwe Wereld zie je ook dat ik gisteren al twee keer reageerde op een vraag over olijfolie.
   -----

   Verder: Je bent hier nu ineens heel vriendelijk tegen mij.
   Ik blijf van mening dat je de facto mee werkt met de lieden die mijn (onze) dood nastreven. Verwacht van mij geen vriendelijke woorden naar jouw persoon.

   Maar als je iets interessants aan brengt, dan behandel ik dat met dank en openhartig.

   Er is geen andere oplossing: "Tell the truth and shame the devil" (Boektitel van Gerard Menuhin, een joodse man die een verschrikkelijke hekel heeft aan mensen als Oligarch en E.
   Ik ook. Ik heb een schurfthekel aan iedereen die de mensheid wil vernietigen. Of ie dan nou bewust doet of uit onwetendheid.)

   Verwijderen
  5. Wat moeten we hier nu met jou aan beste demente Jood Verheul?

   Verwijderen
 10. Problemen met de Buitenparlementaire Onderzopekscommissie, de BPOC.

  Kort: BPOC zegt dat ze 80 agenten hebben geinterviewd ( die vertellen waarom het politiew-optreden zo bar en boos is, neem ik aan), maar BPOC wil de bewijzen niet leveren.
  Pedro Kuit verzint telkens een uitvlucht waarom hij niet de bewijzen levert op dit moment. Duurt al vele maanden.

  Weltschmerz, Blauwe Tijger en Blackbox komen hier nu mee in de openbaarheid.
  Als die 80 getuigen niet bestaan, is dat zeer schadelijk voor de alternatieve media.

  Mijn vermoeden: Hubris bij Pedro Kuit. Het succes is hem naar het hoofd gestegen. Hij dacht misschien dat hij wel 80 agenten zou vinden, maar dat is niet gelukt.

  Geloofwaardigheid BPOC raakt ons allen - Max von Kreyfelt, Tom Zwitser en Flavio Pasquino
  https://youtu.be/ezcNNOzzWZU

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Sofia,

   Ik denk toch echt dat jij het bent die roept, zonde de zaak goed te kennen.
   Bekijk de video op Weltschmerz.

   Verwijderen
 11. Max von Kreyfelt, Tom Zwitser en Flavio Pasquino op de paylist van oplichter Poot.(chiphol)
  Die moet je niks meer geven. Uiteindelijk trekken ze je een Poot uit.
  De alternatieve wat met dit gegeven naar buiten toe treed, wordt afgebrand als "niet geloofwaardig".
  Of met uitspraken zoals "dit raakt ons allen"


  Weltschmerz, Blauwe Tijger en Blackbox beginnen dus nu ook zenuwachtig te worden.
  Het is een stille oorlog binnen de alternatieve.
  Duidelijk een info oorlog, daar waar ook veel valse info geprobeerd wordt aan de man te brengen.

  En maar denken de msm brengt meestal valse info.
  De alternatieve kan er soms ook een potje van.
  Weltschmerz, Blauwe Tijger en Blackbox blijven ondertussen geheimzinnig doen over de hand waar ze uit mogen eten.
  Maakt hun dat "geloofwaardig" dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga mijn abonnement op Epoque magazine gelijk opzeggen. Hoorde dat Tom Zwitser de samenwerking met Rypke Zeilmaker stopt.
   Grrr. Rypke heeft Blue Tiger studio in grote mate op de kaart gezet. Hij is de hardhitting onderzoekjournalist die onder andere op de rijksweg wordt aangehouden, omdat hij waarschijnlijk als staatsgevaarlijk in het systeem staat. Omdat hij niet onmiddellijk op de stop signalen reageerde werd hij na aanhouding tegen het asfalt gekwakt. Meegenomen naar het kantoor om daar zijn DNA af te staan. Eerder is hij al in zijn huis tegen de vloer gekwakt omdat ze hem moesten hebben omdat hij de poppetjes benoemd die de SDG agenda moeten uitrollen.

   No way dat die Tom Zwitser nog meer van mijn geld/valuta krijgt.

   Verwijderen
  2. Oligarch schrijft:
   [Omdat hij niet onmiddellijk op de stop signalen reageerde ]

   Oligarch liegt, zoals wel vaker.

   Verwijderen
  3. Dit is wat Eddy hierboven schrijft.

   Wijs me één bewering in deze tekst aan die volgt uit wat hij daarboven schrijft.
   ( Als je zegt: de tekst is zo warrig dat er geen touw aan vast te knopen is, dan reken ik dat ook goed.
   Maar je kunt toch proberen om ergens een bewering te destilleren, en te kijken of die volgt uit het bovenstaande.)

   Max von Kreyfelt, Tom Zwitser en Flavio Pasquino op de paylist van oplichter Poot.(chiphol)
   Die moet je niks meer geven. Uiteindelijk trekken ze je een Poot uit.
   De alternatieve wat met dit gegeven naar buiten toe treed, wordt afgebrand als "niet geloofwaardig".
   Of met uitspraken zoals "dit raakt ons allen"


   Weltschmerz, Blauwe Tijger en Blackbox beginnen dus nu ook zenuwachtig te worden.
   Het is een stille oorlog binnen de alternatieve.
   Duidelijk een info oorlog, daar waar ook veel valse info geprobeerd wordt aan de man te brengen.

   En maar denken de msm brengt meestal valse info.
   De alternatieve kan er soms ook een potje van.
   Weltschmerz, Blauwe Tijger en Blackbox blijven ondertussen geheimzinnig doen over de hand waar ze uit mogen eten.
   Maakt hun dat "geloofwaardig" dan?

   Verwijderen
  4. JV,
   Luister het interview tussen Rypke en Huig Plug maar na. Zal nog wel ergens te vinden zijn.
   Hij had eerst een stille achter zich aan. Hij stopte niet onmiddellijk om te kijken wat er dan zou gebeuren. Op een gegeven moment had hij 5 auto's om zich heen. Werd naar vluchtstrook gedwongen en daar werd hij tegen het asfalt gekwakt.

   Waarom ben je zo irritant? Oligarch liegt, zoals wel vaker.

   Moet ik nu weer in het interview gaan zoeken waar hij het zegt? Daarom word ik zo moe van jou en daarom begin ik te schelden. Ik ben zoveel tijd kwijt aan jou.
   Je bent hopeloos. Waar is jouw bewijs dat ik lieg? Heb je het interview helemaal beluisterd? Zo ja, hoe is het dan gegaan?

   Verwijderen
  5. Ik hoef niet te zoeken in dat interview.
   Ik weet het uit het geheugen.

   Rypke zegt: "Er reed een politie auto naast me die stoptekens gaf. Maar ik dacht: "Ik heb niks verkeerd gedaan, dus ik rijd gewoon door."
   Hij reed dus gewoon door, en er moesten een aantal agenten naar toe om deze lul tot stoppen te dwingen: 5 politie auto's.

   [ Omdat hij niet onmiddellijk op de stop signalen reageerde ]

   is dus een leugen.


   Maar luister, Oligarch, ik weet welke taak jij vervult: je bent een heks. Je irriteert mensen zodat ze tijd aan jou besteden , tijd die dan niet meer beschikbnaar is voor zinvol werk.

   Verwijderen
  6. Beste Jood Verheul,
   Rypke negeerde de stop tekens dus hij stopte niet onmiddellijk. Dus ik lieg niet. Alleen Jood Verheul kan mij op deze heks achtige wijze beschuldigen. Jij bent een Jood. Ik ben er nu achter!

   Verwijderen
  7. Net als George Soros ben jij zo'n Jood die zijn eigen soort haat.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Ryke is geen lul Jood Verheul. Dat ben je zelf!

   Verwijderen
  10. @SDR.
   Joden zijn geen homogene groep.
   Je kan kritiek hebben op bepaalde Joden of op de staat Israël. Maar niet op "de Joden". Dat is net zo gevaarlijk als dat je het hebt over de ongevaccineerde en daar de schuld van de huidige situatie op projecteert zoals het regime nu doet.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. @oligarch.
   Hier staat ook een arrestatie van Rypke Zeilmaker.
   Die van achtervolging op de rijksweg ken ik nog niet.
   Zoek jij die of zoek ik die?

   Deze arrestatie was gewoon bij hem thuis.

   https://www.interessantetijden.nl/2020/01/31/kneppelfreed-kort-verslag-van-een-boeiende-dag/

   Verwijderen
  13. Je kan ook niet over de Duitsers of de Japanners over 1 kam scheren. De Deep state (zou niet weten wie ze zijn, maar goed) zijn wel samenzweerders, net als degene die bijeenkomen op het WEF en Bilderberg, Dat noem ik wel een groep en die beschuldig ik dan ook als groep. Want dat zijn lieden die er voor kiezen om als groep bij elkaar te zijn en complotten te bedenken. Een individuele Jood heeft geen invloed op wat het regime in Israël besluit. Die invloed wordt trouwens steeds minder omdat verkiezingen in de wereld sinds Cojona overduidelijk worden gefraudeerd en steeds minder de wil van het volk vertegenwoordigen.
   Je kan mij onmogelijk aanspreken voor wat het Nederlandse regime besloten heeft voor binnen en buitenlandse politiek, ook al ben ik Nederlander. Maar je kan mij bv wel aanspreken op het verkiezingsprogramma van de FvD als ik besluit om tot die groep te behoren en daar lid van ben/word. Dan heb ik zelf besloten om tot die groep te behoren.

   Waar mensen individueel geen invloed hebben kun je ze niet op veroordelen. Je mag van een Jood niet verwachten dat hij zijn geloof terzijde schuift omdat de staat Israël misdaden begaat. Of als een groep bankiers met Joodse roots misdaden pleegt.

   Verwijderen
  14. Bespaar je de moeite Eddy. Jood Verheul zoekt een aanleiding om mij de oren te wassen. Dan pakt hij weer iets waar hij me niet op kan pakken. Ik ben trouwens de 1e om foute informatie toe te geven. Ben niet zo trots.

   Maar dat interview staat hier.
   Huig interviewt Rypke nadat hij door 6 politiewagens van de weg afgesodemieterd en gearresteerd werd
   https://www.youtube.com/watch?v=HhdWAhurFQw

   p.s. Ik lees nu 6 politie auto's dus Jood Verheul liegt weer eens zoals we van hem gewend zijn. LOL.

   Verwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  16. Heb jij Jood Verheul wel goed begrepen SDR?

   ALLE Joden zijn slecht.

   Zoals Voltaire al zei.
   “Met spijt spreek ik over de Joden: dit volk is, in menig opzicht, het verwerpelijkste dat ooit de aarde heeft bevuild.” – Uit: Dictionnaire philosophique (1765).
   https://historiek.net/biografie-voltaire-filosoof-verlichting/66875/

   Voltaire opined: “They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair.” In an essay the following year, Voltaire adjudicated on Jews with the words: “You deserve to be punished, for this is your destiny.”
   https://foreignpolicy.com/2020/08/31/voltaire-spread-darkness-not-enlightenment-france-should-stop-worship-paris-statue-racism-black-lives-matter/

   De slechtheid van de Joden zit in de genen SDR en anders niet.

   Terwijl ik denk dat meer dan 95% van de Joden prima mensen zijn die goed willen doen en een toekomst willen opbouwen.
   Maurice de Hond is onbetrouwbaar voor persoonlijk gewin, Job Cohen zal wel zijn streken hebben, Sjaakie Swart zal wel eens belasting ontdoken hebben. Maar overall zijn het geen satanisten en of willen ze de wereld vernietigen.

   Verwijderen
  17. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  18. @oligarch,
   Ik heb mij wat ingelezen over deze rechtvaardige Fries.
   Klopt wat je zei hierboven. Dank dat je mij erover hebt geïnformeerd. Het is destijds aan mijn weten voorbij gegaan omdat ik bluetiger ook niet zo volg in de alternatieve.
   Rypke lijkt me inderdaad wel een rechtvaardig mens wat verkeerd begrepen wordt.
   Ik vond het volgende dan ook nog
   Steunbetuiging voor Rypke Zeilmaker uit Langweer bij politiebureau Joure.
   bron:
   https://www.grootdefryskemarren.nl/grootdefryskemarren/algemeen/steunbetuiging-voor-rypke-zeilmaker-uit-langweer-bij-politiebureau-joure

   Verwijderen

 12. ROOTMAN laat het volgende weten:  Inmiddels ben ik wat sceptischer komen te staan tov vaxx, zeker ook door mijn Pfizer-ervaringen. Gelukkig dat ivermectine effectief alle side effects van die pfizer prikken heeft kunnen genezen bij mij.

  Maar ik was te positief biased tav vaxxen, met name door mijn weerstand tegen de propaganda van extreme grefos/ evangelicals en zeker ook wappies met hun idiote uitingen, niet zo zeer door pro vaxx propaganda.  Nu de bescherming van de vaxx slechts ca. een half jaartje blijkt te duren en er een nieuwe variant (A 30) is opgedoken die totaal immuun is tegen de antibodies door Pfizer geinduceerd, overweeg ik in December actief een delta besmetting op te zoeken. Waarschijnlijk krijg ik dan milde covid, door eerdere immuniteit, gesteund door ivermectine, vit D en mijn artemisiabitter. Dat is voor mij een boostershot, want contact met het echte virus geeft een veel bredere immuunrespons. Als ik dan later A30 oploop kom ik er hopelijk goed van af.


  Wel behoorlijk eng, maar volgens mij de weg van het minste risico als je jezelf niet wilt opsluiten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed dat smurf zo eerlijk is. Dat respecteer dit. Natuurlijke immuniteit werkt 13x beter en is voor het leven. Die lijp van een Droste (Droste protocol) geeft het zelf toe.

   Verwijderen
 13. @oligarch

  China en Rusland roepen G20 op tot erkenning coronavaccins.
  Ik neem voor nu alleen het chinees prikje even apart.
  De Chinese vaccins van Sinovac Biotech en van Sinopharm staan beide op de lijst van wereldgezondheidsorganisatie WHO.

  Het is bekend dat de chinesen al jaren experimenteren met vera-cellen in vaccins en nu ook bij hun vaccin genaamd CoronaVac

  https://stringfixer.com/nl/Vero_cell

  En waarom een andere naam?

  UNICEF delivered over 159 000 doses of CoronaVac vaccine to Ukraine under COVAX
  https://www.unicef.org/ukraine/en/press-releases/unicef-delivered-over-159-000-doses-coronavac-vaccine-ukraine-under-covax.


  De groene aap komt uit de mouw.
  En dat willen ze bij mensen in het lijf spuiten?

  Zowat alle regeringleiders liggen in bed de giftige farmaceuten.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lees even bij composition en character.
  african green monkey kidney

  https://www.gub.uy/ministerio-salud-publica/sites/ministerio-salud-publica/files/documentos/publicaciones/Prospecto%20Vacuna%20SINOVAC.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De aapcel (waarom moet het van een groene aap zijn? HIV?) ligt gedrenkt in een heerlijke portie aluminium.

   Die klote smile bij de naam Coronavac zegt mij al genoeg. Opzouten met dat spul!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Wat een zieke hobby.
   Virussen kweken en experimenteren op mensen.
   Het mag zomaar allemaal.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 15. Oproep van vier artsen van de spoedeisende hulp
  (van het Zaans Medisch Centrum)
  Wij, 4 Spoedeisende Hulp Artsen (SEH-artsen), spreken ons, op persoonlijke titel, uit tegen het huidige Coronabeleid. Volgende week worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe ondoelmatige maatregelen opgelegd door dit demissionaire kabinet, terwijl het grootste probleem niet wordt aangepakt: het zorgcapaciteitsprobleem.
  Al lang voor de coronacrisis zagen wij, als SEH-artsen, dit zorgprobleem toenemen. Dit kabinet heeft de afgelopen 20 maanden de ondercapaciteit niet willen oplossen, terwijl dit probleem er al jaren aan zat te komen. Er is niet adequaat ingegrepen toen, juist tijdens de coronacrisis, de ‘handen aan het bed’ verder afnamen. Sterker nog, de huidige coalitie wil de spoedzorg verder uitkleden. Juist wij, als SEH-artsen, hebben inzicht in werkdruk op de Spoedeisende Hulp en in de ziekenhuisbezetting, omdat wij patiënten opnemen voor bijna alle medisch specialismen.
  Waarom is er niet meer waardering gekomen voor het mooie beroep van verpleegkundige door bijvoorbeeld hogere salariëring en betere secundaire arbeidsvoorwaarden? Waarom is er in de afgelopen 20 maanden niet voor gezorgd dat er veel meer verpleegkundigen werden opgeleid of als herintreder de weg terug zijn gaan vinden naar ‘het bed’? Waar was de wervingscampagne, waar was het budget? Het is logisch dat wanneer er meer handen aan het bed staan, de gemiddelde werkdruk daalt en verpleegkundigen duurzaam met plezier inzetbaar blijven.
  Wij horen op de werkvloer verhalen van verpleegkundigen die het door de hoge werkdruk niet meer zien zitten en willen/gaan stoppen. We zien collega’s uitvallen door ziekte en overbelasting. Iedere dienst zien wij verpleegkundigen bevlogen & keihard werken, echter door het voortdurend opvangen van personeelstekorten raakt men overbelast en kunnen er onveilige werksituaties ontstaan. Op de werkvloer blijft er weinig tijd over om voldoende aandacht te besteden aan leerling-verpleegkundigen, waardoor er tijdens de opleiding veel leerlingen stoppen, omdat ze niet goed begeleid worden of omdat ze geen toekomst voor zichzelf meer zien in dit vak.
  Dit baart ons grote zorgen, want zonder verpleegkundig personeel kan geen ziekenhuis bestaan en kunnen wij als arts ons werk niet doen. We moeten nu maximaal investeren in verpleegkundig personeel en niet in zaken zoals het opleiden van BOA’s of ongelimiteerde testlocaties.
  Nieuwe maatregelen, zoals lokale lockdown’s, mondkapjesplicht, avondklok of uitbreiding van het QR-code systeem, zijn volstrekt onwetenschappelijk, ondoelmatig en zorgen voor een tweedeling in de maatschappij. Daarbij zullen deze maatregelen het échte probleem, dat van de zorgcapaciteit, niet oplossen.
  Iedereen die zich heeft willen laten vaccineren, heeft dat kunnen doen. Diegenen die er bewust voor kiezen dit niet te doen, moeten absoluut vrij zijn en vrij blijven in deze beslissing. Er mag en moet geen enkele vorm van dwang of drang zijn. Om nu de ongevaccineerden aan te wijzen als oorzaak voor het falen van ons zorgsysteem is onrechtvaardig en zorgt enkel voor een zeer onwenselijke polarisatie en tweedeling.
  De zorg moet een veilige werkomgeving zijn en elke professional wordt geleerd zich stapsgewijs uit te spreken wanneer hij/zij zich zorgen maakt. Het ‘Probe’, ‘Alert’ en ‘Challenge’ heeft geen enkel effect gehad. Wij voelen de noodzaak, in het maatschappelijk belang, ons uit te spreken, omdat wij zien dat er sprake is van een ‘Emergency’.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wij vragen om een gesprek met het kabinet (Rutte en de Jonge), het OMT (van Dissel en Gommers) en met het LNAZ (Kuipers), voordat nieuwe maatregelen die niet wetenschappelijk onderbouwd of controleerbaar zijn worden ingevoerd.
  Wij vinden dat wij, als 4 betrokken SEH-artsen, die werken op de Spoedeisende Hulp en dus aan de poort staan van de ziekenhuizen, recht hebben van spreken en onze zorgen mogen uiten. Wij willen graag antwoorden op onze vragen en vragen om onomstotelijke wetenschappelijke onderbouwing van vergaande maatregelen.
  Wij roepen de media op, om ruimte te geven voor het uiten van onze zorgen en voor tegengeluid in bredere zin. Geef de kritische (medisch) professionals ook een podium.
  Steun onze oproep en deel dit bericht.
  L. Bilbija, C. Sjaardema, B. de Lange, A. van Asten

  BeantwoordenVerwijderen