woensdag 20 oktober 2021

Het Halve Waarheden Journaal

Colin Powell is overleden, de man die met zijn leugens de illegale aanval op Irak mogelijk maakte met geweld en vele vele doden en gewonden.

OP de Nederlandse staatsradio en tv wordt er alles aan gedaan om de man zo goed mogelijk af te schilderen. Hij zou zelf ook slachtoffer geworden zijn van die affaire...

...Erger dan een hele leugen
Maar dan komt het NOS-journaal van 8 uur. Daarin wordt wel vermeld dat hij aan Corona is overleden, maar wordt weggelaten dat hij dubbel geïnjecteerd was tegen de ziekte. Zoiets noemen wij een halve waarheid. En zoals Pim Fortuyn zei: "een halve waarheid is erger dan een hele leugen."

Isala Ziekenhuis Zwolle
Isala heeft behandelingen moeten afbellen, koppen alle gereguleerde en gecontroleerde media. 20 Corona patiënten op de reguliere afdeling en 5 op de IC. Totaal 25. En weet je hoeveel personeel werkt in die kolos? Dik 6.000 (bijna 5.000 FTE!). En die raken bij 25 Griep/Corona-patiënten eind Oktober, compleet van de leg, en de gehele staatsmedia erachteraan. Het zegt iets over de staat van dit land.
6.716 Personen, om exact te zijn, werken er in de kolos Isala, en daar zijn nu exact 25 Corona-patiënten, en Isala is van de leg..... En Stentor, Volkskrant, Telegraaf, en alle andere gecontroleeerde media, in koor, ook. Wij werden door @Annstrikje op Twitter wel goed geinformeerd en werd het juiste perspectief geboden.

En dan nog dit...
Wisten jullie dat BOA's veelal in dienst zijn van private firma's? En....
Zien we hieronder nou een dure klimaat-reclame van de Europese Unie (via Twitter, HIER)?? Pepijn van Houwelingen stelt ondertussen kamervragen over de propaganda die via de staats-tv verspreid wordt en steeds agressiever wordt.
En wat heeft Ajax weergaloos gespeeld vanavond. Dat is ook Nederland. 

43 opmerkingen:

 1. Pfizer-vaccin ook effectief tegen ziekenhuisopname onder tieners

  Het vaccin van Pfizer/BioNTech is voor 93 procent effectief tegen ziekenhuisopnames onder 12- tot 18-jarigen. Dat blijkt uit onderzoek van het Centre for Disease Control, het Amerikaanse RIVM. Het onderzoek vond plaats tussen juni en september 2021, toen de besmettelijke deltavariant al dominant was.

  Gekeken werd naar de gegevens van 179 jonge coronapatiënten in 19 verschillende kinderziekenhuizen in de VS en naar een controlegroep. Van de onderzochte jonge coronapatiënten was 97 procent niet gevaccineerd, blijkt uit het onderzoek. Ook was geen van de 29 kinderen gevaccineerd die beademing nodig hadden.

  12- tot 18-jarigen in de VS krijgen het vaccin Pfizer/BioNTech toegediend, net als in Nederland. Eerder maakte het Europees geneesmiddelenbureau EMA bekend dat het gaat beoordelen of het Pfizer-vaccin ook geschikt is voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar oud.

  https://nos.nl/liveblog/2402334-moordaanklacht-tegen-bolsonaro-om-coronabeleid-pfizer-prik-werkt-bij-tieners

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de vorige steekproef beschikte Pfizer over 20.0000 proefkonijntjes en 20.000 personen die de controlegroep vormden.
   Die steekproef ws nog steeds te klein om te bepalen of het fekzien effectief was tegen ernstige vormen van covid. Nu moeten ze zich met een miniscule steekproef behelpen (want waar vind je teeners die door covid in een ziekenhuis terechtkomen).

   En nu is het dus wachten op het persbericht dat ons juichend vertelt dat het fekzien 237,89% effectief is bij kinderen van 5 t/m 11 jaar. Ik wordt niet goed.

   Verwijderen
 2. Isala beschikt over 776 bedden, verwerken jaarlijks 555.000 poliklinische bezoeken, 51.000 dagopnames en 45.000 klinische opnames.

  Vorig jaar, in Maart, kon het ziekenhuis 113 covidpatienten, waarvan 33 op de IC aan.

  https://www.destentor.nl/zwolle/isala-in-zwolle-schaalt-ic-capaciteit-op-en-houdt-ook-ruimte-voor-andere-spoed-zorg~a6c613bb/

  Maar nu, met 25 corona/griep patienten, waarvan 5 op de IC, loopt alles ineens helemaal vast. Komt allemaal door die ongevaccineerde gelovigen uit de Bible-belt:

  https://www.destentor.nl/zwolle/irritatie-in-zwols-ziekenhuis-over-ongevaccineerden-wij-zitten-niet-op-nog-meer-covid-patienten-te-wachten~aa22b331/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. "De Israëlische arts Kobi Haviv vertelde Channel 13 News: “95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd. Volledig gevaccineerden zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames."

   Tja, dan heeft Isala dus wel een probleempje...

   Verwijderen
  2. Ook in Ierland is het feest. >99% Gefeksieneerd.

   Verwijderen
  3. Nog meer Isala. Je zal toch maar zo'n leugenachtige baas hebben, toch? Wie kunnen er ook alweer goed liegen, alsof het gedrukt staat? Oh, ja, die lui van de 'holocaust'.

   hahahahahahahahahahaha, allemaal satire.

   Verwijderen
  4. Wouse WvS, je weet wel, "Ga toch koken mens" van PF (Ghzz) wil ook even meepraten met de grote mensen en doet een duit in het Isala-zakje.

   Wordt -natuurlijk- direct afgefikt, want ze praat echt koekwaus, want er klopt helemaal NIETS van haar beweringen. Zal wel liggen aan haar dislectie, da's een voorwaarde voor een -kuch- vrouwelijke hoernalist.

   Verwijderen
  5. Die directeur van Isala kliniek moet een Jood zijn. Dat kan niet anders.

   "Tja, dan heeft Isala dus wel een probleempje" LOL.

   P.s. Hebben ze al gedraaid dat Powell op 84 jarige leeftijd-met allerlei aandoeningen- is besmet door een ongevaccineerde? Zijn dood had waarschijnlijk voorkomen kunnen worden als iedereen gevaccineerd was.

   Waarom wordt die man geëerd? Dit was een oorlog van agressie zonder dat de VS was aangevallen.

   Verwijderen
  6. [Hebben ze al gedraaid dat Powell op 84 jarige leeftijd-met allerlei aandoeningen- is besmet door een ongevaccineerde? Zijn dood had waarschijnlijk voorkomen kunnen worden als iedereen gevaccineerd was.]
   Maar natuurlijk, beste oli. Coco Riga heeft daar een mooi antwoord op geschreven.

   [Waarom wordt die man geëerd?]
   Er zijn zat schaapjes, die het narratief nog steeds geloven, simpel in de propaganda getrapt. Iedere soldaat van dat land is in hun ogen een held. Dat krijg je er nooit meer uit. Daar moeten generaties overheen gaan.

   Verwijderen
  7. En het grote sterven krijgt een vervolg: Ann Strikje haalt een opname aan van Tucker Carlson, die een grote oversterfte meldt, zonder dat Covid-19 de schuld krijgt. HuuuuH??
   Kijk maar even...

   Verwijderen
  8. Weer een bericht over een onnaspeurbare oversterfte.
   "door gebrekkige registratiewijzen bij overlijden en bijvoorbeeld het niet stelselmatig uitvoeren van obductie/autopsie na overlijden, zijn de cijfers van CBS en RIVM omtrent overlijdensgevallen gerelateerd aan corona, onbetrouwbaar."

   Dat zijn de gepubliceerde cijfers, beste mensen. Er blijven een hoop aan de strijkstok hangen. Zolang de overheid de cijfers aandraagt, kan je die gewoon in de vuilnisbak smijten, ze zijn waardeloos en vertonen een andere werkelijkheid, dan de échte werkelijkheid.
   Óf er moeten klokkenluiders van het rivm of cbs opstaan, of we moeten op een andere manier aan de cijfers komen. De "officiële" cijfers geven een sprookjeswereld weer.

   Ruim een jaar geleden heb ik dat al voorspeld: doden worden zonder nader onderzoek begraven, cremeren is nog mooier, dan kan je NIETS meer achteraf nagaan.

   Verwijderen
 4. En wanneer meldt Gifmenger Gommers zich op het station voor de trein naar het Oosten? Vanavond op npo1 te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ook op npo dit aardige filmpje was te zien.

   Allemaal humor & satire natuurlijk. ha ha ha.

   Totdat .... de 'slachtoffers' 'daders' worden, dan zijn we weer zielag en roepen weer de 'holocaust' aan, toch?

   Maarrrrrrrrr, het blijft humor & satire hoor, weest vooral niet bang.

   Straks krijgen we op de eerstvolgende demo ineens heel veel jodensterren & galgen te zien. Niet gek opkijken, hé?

   Eigenlijk een superidee: ALLEMAAL een jodenster plus galg (met daaraan een politicus bungelend, gommers & co mag ook) en allemaal een Guy Fawkes-masker op. Net zoals 'V'. (Kennen we allemaal natuurlijk, was pas geleden nog op tv.
   Op het lijk aan de galg schrijven we: HUMOR!
   Dát is pas humor. Net zoals de humor van de npo.

   Verwijderen
 5. Zo hoor je om te gaan met de msm. Van die joodse rat met de microfoon zie je de angst in de ogen (0:33). (Dat wordt straks nog erger, als ze op de trein worden gezet.)
  Wanneer volgt de npo?

  Oh, voor het geval het nog niet is opgevallen, het is allemaal satire hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. https://pbs.twimg.com/media/FCIJZMlXIAAf9Fx?format=png&name=small

  "OOPS! German Producer Price Inflation highest in nearly 50yrs. Producer price inflation rose to 14.2% in Sep, up from 12% in August. This was the highest annual rate since Oct1974, w/prices for gas rising 58.9% and prices for electricity supply by 23.0% from a year earlier."

  https://twitter.com/Schuldensuehner/status/1450732399722127364

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chris Martenson bespreekt een onderzoek dat in 68 landen is gedaan:
  Hoe hoger de vaccinatie graad, hoe hoger het aantal corona -cases .
  Niet veel hoger, een klein beetje hoger.

  Maar de belofte was: Meer vaccinerengeeft veel minder Corona, en als pakweg 80 % gevaccineerd is, dan is er herd immuniteit.
  Niet dus.

  In Amerikaanse 'streekjes' (counties) komt het zelfde vreemde fenomeen voor: Sommige counties zijn heel hoog qua vaccinatiegraad, maar ook hoog qua cases.

  Andere counties zijn heel laag qua vaccinatiegraad, maar ook laag in cases.

  ( Ik weet niet of dit onderzoek echt OK is, maar ik vertrouw Martenson wel.)

  “No Discernable Relationship” between Vaccines and Cases

  https://youtu.be/HeSJWGSnN8A

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteren op Cafe Weltschmerz

  Gezondheidsraad: geen actieve herinnering aan de Mexicaanse Griep?
  19/10/2021

  Jeroen pols blikt Weltschmerz nog eens terug op de Mexicaanse griep en de opvallende parallellen die we nu zien bij de vaccinatiecampagne tegen 'de coof'. Speciale aandacht voor een aantal Kamerdebatten en kamerstukken.

  Zeer goede en informatieve uitzending (73 min.) Bevat links naar o.a. uitzendingen van Nieuwsuur, Argos, Tegenlicht en Zembla. Alleen al de titels van deze uitzendingen laten zien dat het hier om producties gaat die nog echt kritische keken naar wat de opgeklopte griephysterie van 2009 afspeelde. Producties die vandaag de dag echt ondenkbaar zijn bij de volkomen gelijkgeschakelde media. Het enige wat thans nog aan die tijd herinnert is de prikpaus Oosterhaus die ook nu nog niet voor de camera is weg te slaan. Veelzeggend.

  https://cafeweltschmerz.nl/videos/gezondheidsraad-geen-actieve-herinnering-aan-de-mexicaanse-griep/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Humorrrrr! (Ik ben in een schijtlollige bui vanavond) Dit is pas echte HUMOR, ja ja, met hoofdletters.

  Onze beste brave Lugo de J. -wie kent 'm niet- zei altijd, dat iets minder dan 2 miljoen -1,8 op precies te zijn- nog effe een frikandel moesten halen. Right? WRONG!

  Deze jongen, ik dus, beweerde, dat hooguit 63% was gefeksieneerd. Kijk maar even een paar weken terug. Helaas, ik zat er ook naast. Het is nog veel erger. Kan dat? Ja, dat kan, bij joden is ALLES mogelijk, zolang het maar wordt gelogen.

  Wat blijkt? Roffel, roffel, roffel: De gore aartsleugenaar geeft Nú ineens toe, dat NOG GEEN 50% VOLLEDIG IS GEFEKSIENEERD! Met dank aan JvdB, zijnde een lekker ding, ook nog.

  En Lugo de J. legt gelijkertijd een bom onder zijn eigen beleid: "Eventuele nieuwe lockdown zal ook gelden voor gevaccineerden" Ha ha ha ha ha ha ha. Is dat humor?

  Ik hoor nu -bijna- 50% van de (Ver)Nederlandsche schapen denken: Gvder, gvder, gvder, gvder, gvder, gloeiende ..., heb ik me daarvoor lek laten prikken? En ik laat het aan jullie fantasie over, welke acties hierop gaan volgen.

  Ik voorzie een heeeeeeel drukke DEMONSTRATIE aankomen. Yesss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Jasmijn, dat zeg ik dus ook al -bijna- 2 jaar.

   Verwijderen
  2. Het -joodse- liegen gaat maar door. Weer nieuwe feiten boven tafel gehaald. Het rivm, bij monde van -hoe kan het ook anders- de joodse baardaap alias Paulus de Bosheikneuter Jaap v.D., moffelt heel belangrijke cijfers onder de tafel, zogenaamd vanwege de privacy. Uit de cijfers blijkt duidelijk, dat de oversterfte gigantische proporties aanneemt, maar dat mag niet openbaar worden.

   Intussen zit de douane ook een potje te slapen, want via allerlei kieren & gaten in de grens rukt de nóg besmettelijkere coronavariant op: in Engeland snel, in Nederland is RIVM nog niet ongerust.
   Sidder & beef. NÓG besmettelijker. (lees: ook tegelijkertijd weer minder gevaarlijker maar dat vergeten we even.)

   Dus oligarch, duik nú in de schuilkelder, die natuurlijk inmiddels van alle gemakken is voorzien en ik kom je a.s. voorjaar -zo rond mei- wel waarschuwen, als het gevaar is geweken. Maak je vooral niet druk, is slecht voor je hart. Ok?

   Verwijderen
  3. Oeps, foutje, bedankt. Bij de eerste alinea in 20:31 hoorde deze link.

   Verwijderen
 10. Hoe jaag je weer iedereen in de gordijnen bij een relatief weinig ziekenhuisopnamen en lage sterfte aan cojona.

  Britse zorg slaat alarm om besmettingsgolf, regering weigert 'plan B'
  https://nos.nl/artikel/2402452-britse-zorg-slaat-alarm-om-besmettingsgolf-regering-weigert-plan-b

  En altijd weer de fearporn van veldepidemioloog Amrish Badjoe, de huisdealer van onze Staatsomroep, de stilstaande klok die toch maar mooi twee keer per dag de juiste tijd aangeeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Hoe jaag je weer iedereen in de gordijnen]

   Daar zat ik vanmorgen ook even. Ik had i.o.m. mijn huisarts vast laten leggen, dat ik voor geen enkele prik in aanmerking wens te komen: geen griep- Covid-19 of welke prik dan ook.
   Krijg ik een uitnodiging om te verschijnen voor een Pneumokokken prik.
   "Pneumokokken zijn bacteriën waar u erg ziek van kunt worden op uw leeftijd...U krijgt de prik gratis. Als u ook een uitnodiging heeft voor de griepprik, dan krijgt u die in uw andere arm."

   Lieve huisarts: al krijg ik geld toe, ik mot die rotzooi niet. Dat weet je. Deze dag is weer verpest.

   Verwijderen
 11. Vrouw voorspelde de huidige pandemie 2 jaar geleden.
  https://www.youtube.com/watch?v=wV9Rl6d2Mys&t=343s

  Trump tekende een executive order. to install a taskforce to make a better flu vaccin, a new flu vaccin.
  Voor alle twijfelaars. Trump wist wat zou gebeuren en werkte er aan mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beste mensen, ik heb voor jullie een prikkelende stelling gevonden.

  https://georgeknightlang.wordpress.com/2021/10/21/parlementair-debat-gevraagd-om-rechten-en-plichten-van-niet-gevaccineerden-beter-op-elkaar-te-laten-aansluiten/

  Ik ben daar geblokkeerd, en kan dus niet reageren. Omdat ik weet dat er onder jullie zijn die de waarheid, en niets dan de waarheid hoog in het vaandel hebben, nodig ik jullie uit om met vlijmscherpe waarheden deze onnozele op het rechte pad te brengen. Tevens is het een prachtige kans om je debaterskills te testen, maar niet allen dat: het biedt je ook de mogelijkheid tot nader onderzoek van je overtuigingen en aannames; je gaat voor waarheid toch?

  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Constateerde ik van het weekend een enorme demonisering van de ongvaccineerden door de media en de politici.

  Ik merk nu dat de angstporno voor het virus in alle hevigheid is los gebarsten. Het media virus brult Angst, angst, angst. Overal gaan de gebieden op rood. Nieuwe lockdowns in Moskou oa en ik meen in een baltische staat. Nieuwe varianten. Pff

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Het media virus brult]

   Rustig laten brullen. Er brult er al weer 1-tje minder, dus goed nieuws. Ron Fresen -alias jood- of politiek duider (wat is een PD???) heeft prostaatkanker en gaat deaud. Achossie, wat jammer nou. NOT! Hetzelfde riedeltje als bij die bruine rat hierboven wordt weer afgedraaid. Fijn te constateren, dat die kankersoort een van de pijnlijkste is, dus ook dat is hem van harte gegund.
   Ik zou er bijna een abbo op twitter voor nemen, dan kan ik het hem persoonlijk vertellen, maar ik vind dat voor zo'n droplul te veel eer.

   Ik wens je nog een lang en pijnlijk lijden toe en daarna mag je bij Satan (vzzn) lekker op schoot zitten.

   Verwijderen
  2. Aan Putin hebben we ook niks. Die heeft zich ook aan alle internationale verdragen gecommitteerd en speelt het "spelletje" covid 19 incl. varianten lekker mee.
   Trump 2024. Nee, dank je wel.

   Verwijderen
 14. It’s Groundhog Day
  Again…

  https://www.zerohedge.com/covid-19/pfizer-reports-booster-shots-956-effective-offer-favorable-safety-profile

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Radboudumc reageert op mediaberichten: IC’s liggen NIET vol met coronapatiënten

  https://www.ninefornews.nl/radboudumc-reageert-op-mediaberichten-ics-liggen-niet-vol-met-coronapatienten/

  Maastricht UMC: van de 10 coronapatiënten op de afdeling hebben ten minste 9 een vaccin gehad

  https://www.ninefornews.nl/maastricht-umc-van-de-10-coronapatienten-op-de-afdeling-hebben-ten-minste-9-een-vaccin-gehad/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. En ja hoor, de eerste lockdown in Europa is weer een feit.
  "Our health system is in danger... The only way out of this crisis is to get vaccinated," Prime Minister Krisjanis Karins said after an emergency government meeting, blaming low vaccination rates for the spike in hospitalisations.

  Only 54% of Latvian adults have been fully vaccinated, well below EU average of 74%, EU figures show.", oftewel de bekende Pavlov reactie. Lugo de J. likt zijn vingers weer af, wanneer in VerNL aan de beurt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lugo ligt al te onaneren bij de gedachte. Lijntje coke erbij.

   Verwijderen
 17. Wat is er in Rusland aan de hand?
  Poetin die een week doorbetaalde vakantie aanbied om corona in te dammen en tegelijkertijd het 'vaccin' aanprijst. "Liever de spuit dan ziek worden" zei hij.

  Dit was een item op het VRT journaal.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De spuit van Putin is veel betrouwbaarder, dan de rotzooi die hier opgeld doet. Hij doet het, om de economie overeind te houden, niet zoals hier, om de mensen te vermoorden.

   Verwijderen
  2. Jaja, de lockdown in Moskou is ook om de economie overeind te houden.....

   Mee eens dat ik geen horror verhalen hoor/heb gehoord over sputnik 5. Hij wil dat de populatie Russen groeit en hij wil de christelijke cultuur van zijn land behouden.

   Verwijderen
 18. Wat denken jullie?

  Sterven er deze winter relatief veel mensen? heel veel mensen? of normaal?

  Persoonlijk verwacht ik relatief veel mensen dood en heel veel zieken. Volgende winter verwacht ik heel veel doden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Persoonlijk verwacht ik relatief veel mensen dood en heel veel zieken. Volgende winter verwacht ik heel veel doden.]

   Veel meer dan normaal, zeg 60%. En het neemt niet af in het voorjaar.

   Verwijderen
  2. Hahaha inderdaad Wolfi. Bedankt voor je reactie. Ik denk er hetzelfde over.

   Verwijderen
 19. 01 Januari 2022 nadert met rasse schreden, het moment waarop ON zijn intrede doet in het bestel. De groene denkt: Tijd om AK af te fikken, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ze schijten 7 kleuren van de regenboog voor hem, want hij weet natuurlijk heel veel, wat er is misgegaan. Hij had bv. in de MH17-tijd heel veel foto's van het wrak.

  Het worden spannende tijden voor de pers, nu een insider -met veel kennis- de andere kant heeft gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen