woensdag 13 oktober 2021

Rio de Janeiro: QR-vrij en Fantastico!

Valt het jullie ook op dat de propaganda op staatsradio en staatstv steeds meer, feller en hysterischer lijkt te worden?

Lachen...
Of je nou naar Jinek kijkt, waar je een fragment ziet van een tienermeisje dat geen injectie wilde maar er uiteindelijk toch maar één nam, "omdat ze anders "de Mac" niet meer in kwam", en dan de reactie in de studio: Hahahahaha. Dat niveau dus.
"Doe mij maar 2x de experimentele Pfizer, en daarna een zwartkleurige drank met Aspertaam en Acesulfame Potassium met nog wat voedingswaarde-arm junkfood alstublieft. Hahahahaha."


Durf niet
Of BNR radio vanmorgen voor twaalfen: 2 dames die tegen elkaar opbieden hoe belangrijk de injecties zijn: "Ik durf nu wel naar de kroeg omdat ik weet dat er geen ongevaccineerden zijn", en de ander: "Ja, echt hè? Ik vind ook, we nemen allemaal een griepprik, of laten ons prikken als we naar Indonesië gaan, dus waar hebben we het over?"

Ab ook over Bijbel
En dan hebben we het nog niet eens over onze staatstalkshow, Op1, met van den Brink (met het hoofd geschikt voor radio) die dan voor een item over de Bijbel, Ab "Geef me de Whisky" Osterhous aan tafel heeft. Gaat het in de Bijbel dan ook over de Mexicaanse Griep of Corona? Kortom, het begint lachwekkend te worden.

WALGELIJK!
Maar de propaganda is niet enkel van vandaag en ook niet enkel met betrekking tot Corona. Er zijn landen, Rusland is er één van die continue aangevallen dienen te worden. Brazilië is ook zo'n land. Nu bemoeit het NOS-sjoernaal zich met een maandverbandwet waar Bolsonaro geen zin in heeft om daar zijn handtekening onder te zetten. Jaïr heeft geen zin an staats-maandverband: WALGELIJK!

Copacobana & Ipanema
Maar die aanvallen op het mooie Brazilië waren er ook al een paar jaar geleden met de Olympische Spelen. Twee straten achter het strand van Copacabana zou je je leven niet meer veilig zijn. Kijk naar de video onderstaand van Chris en Carol in Rio, en zie inderdaad wat een vreselijke stad het is, waar je niet kunt fietsen (ironie-mode staat aan) en waar je inderdaad rond Copacabana, maar ook rond Ipanema, op nagenoeg elke straathoek beroofd wordt. Onzin natuurlijk. Wat hebben Nederlandse staatssjoernalisten weer geprobeerd ons te neppen. Rio blijkt gewoon een geweldige stad te zijn, waar, ook als je er woont en werkt zoals Chris stelt, het lijkt alsof je op vakantie bent: WALGELIJK!


Vaccinatieschade
Zojuist op radio 1: Mannen lijden aan ontstoken hartzakjes; bekende Nederlandse schaatser (Kjeld Nuis, inmiddels hersteld) ook; reactie van de dienstdoende arts op de staatsradio: kan verholpen worden met ontstekingsremmers. Volgende onderwerp. In eigen omgeving: vrouw (met kinderen, leeftijd pak 'em beet 40 jaar), heeft toch maar de dubbele spuit genomen: menstruatieafwijkingen en (tijdelijke) herpes rond de middel. Volgende onderwerp....

Moordaanslag op Rutte
Na het Kaagverhaal ("durfde de hond niet meer uit te laten") van gisteren is de staats-NOS vandaag druk met het verhaal van "de moordaanslag" op Rutte. "Er werd een moordaanslag beraamd", maar ook, "de man bedreigde Rutte op internet en zocht daar een wapen". Het is van tweeën één volgens ons: Of je beraamt serieus iets, maar dan ga je dat niet via de socials aankondigen. Of je zwamt erover op de socials, maar dan kun je niet met droge ogen beweren dat die persoon dat serieus aan het beramen is.

Pomp-100Euro-grens ontmaagding...


Blik's 100 Euro per tankbeurt grens is vandaag ontmaagd... en niet zo'n beetje ook, direct doorgepompt tot EUR 105,09! En stemmen mag van mevrouw Kaag volgende verkiezingen op een nummer, in plaats van op een naam! Welkom in teatro Hollandia!

10 opmerkingen:

 1. Over walgelijk gesproken: Een IC verpleegkundige belt in, geeft aan dat er veel "gevaccineerden opgenomen worden, dat hun immuunsysteem is aangetast", spreekt over "myocarditis" en wordt volledig afgekapt door de host van het programma.

  NPO in de bocht. Het draadje gaat hier verder en verderop krijgt de stelling bevestiging van iemand anders.

  Wel wordt de beller opgeroepen zich te melden, ter verificatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben meer van dit soort IC verpleegkundigen nodig! Held!
   Spijt als haren op hun hoofd dat ze het niet/slecht/vals geteste gifmengsel van pedo Bill -C02 uitstoot moet terug naar rond de 0%- Gates hebben genomen.
   Autoimmuunziekten ontwikkelen, omdat je immuun systeem naar de klote is geholpen. De elite is daarmee geobsedeerd.

   Trouwens. Die tweet van van Haga liegt er ook niet om.
   Er is 79% meer sterfte in 2021 tov 2020 voor de leeftijdsgroep 15 tot 41 jaar!

   Verwijderen
  2. Oversterfte in Europa bij 75-minners explosief gestegen in vergelijking met coronajaar 2020: ‘Zorgelijk’
   https://www.ninefornews.nl/oversterfte-in-europa-bij-75-minners-explosief-gestegen-in-vergelijking-met-coronajaar-2020-zorgelijk/
   De oversterfte is europees. Allemaal het zelfde gifmengsel van pedo Bill gehad.

   Verwijderen
  3. "Gisteravond werd via een OMT-brief duidelijk dat veel meer mensen dan eerder gedacht op de IC gaan belanden door een ernstige covid-19-infectie. Volgens nieuwe berekeningen van het RIVM gaat het om ongeveer 4800 mensen die onvoldoende zijn beschermd doordat ze niet zijn gevaccineerd of doordat de vaccinatie niet goed werkt."

   Dat aantal is fors hoger dan een eerdere berekening van het RIVM uit augustus. Destijds werd ervan uitgegaan dat 2200 tot 3400 onbeschermden nog op de IC's zullen belanden. Boven op de IC-patiënten schat het RIVM in dat er ook 23.000 mensen met een covid-19-infectie in reguliere ziekenhuisbedden komen te liggen. Dat is nagenoeg gelijk aan de berekening uit juli."

   https://nos.nl/artikel/2401511-gommers-versoepel-niet-piek-van-400-coronapatienten-kan-ic-niet-aan

   Verwijderen
  4. In heel 2020 kwamen in totaal zo'n 8.000 personen i.v.m corona op de IC.

   https://allecijfers.nl/nieuws/statistieken-over-het-corona-virus-en-covid19/

   En voor het komende griepseizoen tovert het OMT opeens 4.800 IC-patienten met corona uit de hoge hoed "die onvoldoende zijn beschermd doordat ze niet zijn gevaccineerd of doordat de vaccinatie niet goed werkt." En dat terwijl van de risicogroepen nu 85 tot 90% is gefekzineerd. Die 10 tot 15% van de ongefekzineerden zouden hooguit goed moeten zijn voor tussen de 800 tot 1200 IC patienten (tussen de 10 en 15% van 8.000) en dan blijven er dus 3.600 IC patienten over van wie "het vaccin niet goed werkt". Wat wordt precies bedoeld met een vaccin "dat niet goed werkt"?

   Verwijderen
 2. Fijn Blik artikel weer! Heerlijk die ironiemodus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had de onderstaande posten al in het vorige draadje gezet, maar ik herplaats ze hier maar, want er lijkt echt wel iets aan de hand met de oversterfte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @GBW

   Heb je link naar

   https://twitter.com/annstrikje/status/1447920789785825284

   gechekt. Weet niet wat ik zie:

   "Dit even zelf gecheckt op http://euromomo.eu, en inderdaad: t/m week 39 is de #oversterfte in Europa in alle leeftijdsgroepen explosief gestegen en dan vooral bij mensen onder de 75 jaar.
   In vergelijking met coronajaar 2020 stijgingen van 79%, 112% en 57%! "

   Cijfers van het CBS bevestigen een soortgelijke trend voor Nederland.

   "In september opnieuw oversterfte 8-10-2021 00:00

   "In week 39 (27 september tot en met 3 oktober 2021) overleden naar schatting bijna 3 100 mensen. Dat zijn er ongeveer 300 meer dan verwacht voor deze periode. Dat meldt het CBS op basis van de voorlopige sterftecijfers per week."

   https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2021/40/in-september-opnieuw-oversterfte

   Opvallend is dat de oversterfte niet geconcentreerd is bij de te verwachten risicogroepen, maar verspreid over alle leeftijdsgroepen. In ronde cijfers ongeveer +10%. En dan is het griepseizoen nog niete eens echt begonnen.

   Verwijderen
  2. https://pbs.twimg.com/media/FBguu14WQAMrpVE?format=jpg&name=900x900

   Fascinating mortality patterns by age in today’s CMI Mortality Monitor for Q3 2021. Whilst year-to-date death rates at older ages are back within the normal range, at ages below 65 they are even higher than last year!

   https://twitter.com/ActuaryByDay/status/1447958785159581696

   Verwijderen
  3. En dan is er nog die vertraging in de CBS rapportage van sterfte naar doodsoorzaak. De cijfers over het tweede kwartaal van vorig jaar zijn nog steeds niet uitgebracht:

   https://virusvaria.nl/totalitaire-obfuscatie-geredigeerde-doodsoorzaken/

   Verwijderen