dinsdag 2 mei 2017

Bankier past voor offeren kinderen

Geheime diensten, vieze spelletjes, geweten "in de ijskast", enfin, luister zelf naar het ontluisterende relaas. Gepikt van 's lands nummer 1 complotdenker!

6 opmerkingen:

 1. Om te onderschrijven dat de man geen onzin praat. Geld wat electronisch niet traceerbaar mag zijn maar wel terug in de economie moet worden gepompt.

  2007

  How the US sent $12bn in cash to Iraq. And watched it vanish

  https://www.theguardian.com/world/2007/feb/08/usa.iraq1

  En nog eens een $40 billion in 2011.

  NY Fed's $40 Billion Iraqi Money Trail

  http://www.cnbc.com/id/45031100

  Of..., wel ja joh, doe ook maar $70 billion naar Afghanistan...

  U.S. has lost sight of cash from $70 billion sent to Afghanistan: Inspector General

  https://www.stripes.com/blogs/stripes-central/stripes-central-1.8040/u-s-has-lost-sight-of-cash-from-70-billion-sent-to-afghanistan-inspector-general-1.149731

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over het ritueel offeren van kinderen heb ik geen berichten kunnen vinden, maar dat houdt niet in dat het niet bestaat. Want je kan het zo gek niet verzinnen of het bestaat!

   Verwijderen
  2. Niets kunnen vinden? Dat is gek... Heb je gegoogled? Welke zoektermen?

   Verwijderen
 2. Mijn theewater zegt me dat de man in de war is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het wel héél érg slap theewater.

   Verwijderen
 3. Dit interview is niet van Kat, maar van coöperatie De Vrije Media (https://cooperatiedevrijemedia.nl/ )
  Dat de geïnterviewde in de war is, is niet uitgesloten, maar dat er satanische rituelen plaatsvinden waarbij kinderen worden geofferd (en/of sexueel misbruikt) is vrees ik waar. Mensen die zo rijk en machtig zijn, dat ze overal mee kunnen wegkomen schijnen dit soort nare hobbies te ontwikkelen. Het gebeurt ook al heel lang, denk aan boeken van de Sade en Lautréamont (de gezangen van Maldoror) en figuren als Gilles de Rais. En de joden kregen altijd de schuld als er weer ergens babylijkjes werden aangetroffen.
  Dit soort praktijken smeedt bovendien een macabere vriendschapsband tussen de deelnemers. Enfin, veel wat in die richting gaat is inmiddels uitgebreid aan het licht gekomen, zoals de jaarlijkse vakantie in de Bohemian Grove met de ceremonie "Cremation of care"...
  Het is natuurlijk makkelijk om het naar het rijk der fabelen te verwijzen, maar ik vrees dat er heel veel van waar is. Mensen aan de top lijden sowieso vaak aan een sexverslaving of laten zich afranselen door SM-meesteressen. Of ze gaan naar de meest erbarmelijke straathoeren, zoals Rob Oudkerk. Die overigens zelf verklaarde dat je van machtiog zijn "rare stofjes in je hoofd krijgt".

  BeantwoordenVerwijderen