donderdag 25 mei 2017

Neocons want war with Russia. Stop them, Donald!

De activist die eerder met de geniale "Rusland stopped Hitler" actie kwam, is wederom gesignaleerd. Nu is hij door onze mensen gespot in Brussel: Neocons want war with Russia. Stop them Donald!


En dan nog dit...

Vraagtekens bij verhaal ex-bankier

Wij brachten eerder het verhaal, overgenomen van de site Revolutionaironline, van de bankier die zei dat hij op zijn carriereladder langs kinderoffers kwam en daarop afknapte. Er zijn twijffels gerezen over de authenticiteit van het verhaal. Lees voor die twijfels verder op de genoemde site van Micha Kat HIER en HIER.

Sietze Planting overleden

Sietze Planting is op 49-jarige leeftijd overleden. Tijdens het zwemmen zou hij in de problemen gekomen zijn. Blik heeft Sietze enkele malen ontmoet en kent hem als een man die daar waar hij onrecht waarnam, bereid was om daartegen in verzet te komen. Eric Donk over Sietze: "Het arnhem verhaal was ook gewoon moedig van hem. Drugshandel is altijd riskant om over te beginnen."

Telegraaf maakt zich als oud NSB-krant weer verder belachelijk met Rusland-hetze

De Telegraaf schrijft vandaag over Rusland als zijnde een "splijtzwam" tussen de VS en de EU. Je verwacht dan iets te lezen in de trant van, de ene wil dit en de andere heel iets anders. Dan heb je een splijtzwam. In het hele artikel komt zo'n tegenstelling niet voor. Het is daarom geen splijtzwam-verhaal, maar gewoon een zwam-verhaal. Op naar de 0 betalende lezers!

3 opmerkingen:

 1. Meneer Sietze ken ik niet, maar het is altijd verstandig info te lekken naar een degelijke organisatie zoals Wikileaks!

  Mocht Wikileaks en Assange ooit toch uit de circulatie genomen worden, dan hoop ik dat Rusland diezelfde dag die taak laat overnemen, met dezelfde onkreukbare reputatie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Triest nieuws, Sietze was een goeie gozer.

   Wat achtergrondinfo over Sietze.

   http://www.boublog.nl/2013/08/29/sietze-planting-praat-met-myra/

   Verwijderen
 2. Dankzij de lobbyisten van Monsanto (nu van Bayer) is Roundup de komende 10 jaar legaal:

  https://www.theguardian.com/environment/2017/may/24/eu-declared-monsanto-weedkiller-safe-after-intervention-from-controversial-us-official

  BeantwoordenVerwijderen