dinsdag 2 mei 2017

Odessa 2 Mei 2014; nu 3 jaar geleden

Wij gaan er vandaag niet te veel woorden aan vuil maken, behalve dat Blik vandaag in gedachten in Odessa is, waar hij zich definitief bewust werd van de rol van de Nederlandse Main Stream Media; die rol bestaat uit het bedrijven van perceptie-management en heeft met verslaggeving weinig te maken.





Wil je toch nog wat achtergrondinformarie over Odessa 2 Mei 2014? HIER hebben we een verslag van de herdenking in Amsterdam in 2015. HIER hebben we een vrouw die Odessa net aan overleefd heeft. HIER een kort Russisch muzikaal item over het bloedbad. En als je je nog wilt/moet inlezen, dan is dit HIER een goed startpunt over het bloedbad, waarbij 48 onschuldige mensen één voor één dood gemaakt werden in een uren durende openbare martelsessie van het door Koenders en Rutte gesteunde toen nieuwe regime.



Zoals Steve Brown terecht stelt, verwacht niet dat onze vetbetaalde Hollandse staatsjournalisten ook maar enige aandacht aan Odessa gaan besteden. Want stel je toch eens voor, CIA-zetbaas Poroshenko zou zo maar eens Odessa bloed aan zijn handen kunnen hebben en dat zou dan weer het imago van de EU kunnen schaden. Beter niet over hebben dus...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten