maandag 22 mei 2017

Gewone Oekraïeners hebben vragen voor Petro Poroshenko

Terwijl het bij de Hollandse staatsmedia oorverdovend stil is rond EU-knuffelland Oekraïne, hebben we gelukkig de Russische televisie nog. De rasdemocraat Poroshenko, de leider van de revolutie, is niet heel erg gecharmeerd van de vervelende vragen van het volk. Revolutie prima, maar het moet wel gezellig blijven voor de chocobaas en CIA-pion! Gewone Oekraïeners vragen baas van Oekraïne en grote vrind van Rutte en van Baalen hoe het komt dat Oekraïne het armste land van Europa is en Poroshenko zo rijk. Ook zijn sommige Oekraïners niet blij met het verbod op het Georgische lintje (of het St. Joris-lintje ), het verbod op Vkontakte en odnoklasniki (de Russische varianten op Facebook), en de discussie die in Oekraïne gaande is om het vrije reizen met Rusland te vervangen voor visumplicht.

36 opmerkingen:

 1. Ik krijg het idee dat de MSM, na het laatste 'succes', van het Eurovisie in Kiev (een songcontest gehouden in een loods, afgeschermd van de buitenwereld) Oekraine het liefst voor eeuwig doodzwijgt. Wat ik ergens wel begrijp, want er is niets, maar dan ook niets goeds uit dat land te melden. En over de aanstichters van de Oekrainse ellende wordt door diezelfde pers ook gezwegen, want erover praten is zo pijnlijk. Voor die media. Evenals Libië, Irak, Yemen, Joegoslavië, Afghanistan pijnlijk is om over te schrijven door die media. Zelfinzicht is pijnlijk, het EGO laat liever het tranendal wat dat EGO heeft veroorzaakt onbewust. Daar zijn psychiatrische boeken vol over geschreven. Dan Rather doet er ook een boekje bij John Pilger over open als ik het goed onthouden heb...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Citaat hier: http://johnpilger.com/articles/war-by-media-and-the-triumph-of-propaganda

   In 2003, I filmed an interview in Washington with Charles Lewis, the distinguished American investigative journalist. We discussed the invasion of Iraq a few months earlier. I asked him, "What if the freest media in the world had seriously challenged George Bush and Donald Rumsfeld and investigated their claims, instead of channeling what turned out to be crude propaganda?"

   He replied that if we journalists had done our job "there is a very, very good chance we would have not gone to war in Iraq."

   That's a shocking statement, and one supported by other famous journalists to whom I put the same question. Dan Rather, formerly of CBS, gave me the same answer. David Rose of the Observer and senior journalists and producers in the BBC, who wished to remain anonymous, gave me the same answer.

   In other words, had journalists done their job, had they questioned and investigated the propaganda instead of amplifying it, hundreds of thousands of men, women and children might be alive today; and millions might not have fled their homes; the sectarian war between Sunni and Shia might not have ignited, and the infamous Islamic State might not now exist.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hier is de uitspraak van Dan Rather:
   http://www.informationclearinghouse.info/article27116.htm
   Op minuut 7.50 TOT 8.20 MIN.

   Dus: journalisten hebben een enorme fout gemaakt waardoor enkele miljoenen mensen stierven en vele miljoenen levens verknoeid zijn.
   Als een chirurg één fout maakt met één dode als gevolg, loopt hij kans zijn baan te verliezen.

   Voor journalisten gelden àndere wetten:
   De journalisten die fout zaten bleven gewoon op hun plaats.
   En pleiten nu voor hgt verdrijven van Assad.

   Phil Donahue en Peter Arnett waren de enige belangrijke journalisten die tègen de inval in Irak waren.
   Na 'Irak' verloren ze hun carriere.

   Verwijderen
 2. Uit een ander vaatje:

  History of the entire world, I guess

  https://m.youtube.com/watch?v=xuCn8ux2gbs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even off-topic.

  Seth Rich Plot Thickens: "DC Insider" Speaks Of "Complete Panic" At Highest Levels Of DNC

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-22/seth-rich-plot-thickens-dc-insider-confirms-complete-panic-highest-levels-dnc

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Breaking: Iraqi Units Open Fire on Hostile US Jets Operating Inside Syrian Desert

   http://www.globalresearch.ca/breaking-iraqi-units-open-fire-on-hostile-us-jets-operating-inside-syrian-desert/5591323

   Verwijderen
  2. Zoals ik dus al vermoedde!

   COMEY MEMO NEVER EXISTED, N.Y. TIMES PULLED STORY

   http://govtslaves.info/comey-memo-never-existed-n-y-times-pulled-story/

   Verwijderen
  3. Tegenvaller voor @Rootman!

   Peer-reviewed science journal gets HOAXED by fake science paper that claims PENISES cause climate change

   http://www.naturalnews.com/2017-05-20-peer-reviewed-science-journal-gets-hoaxed-by-fake-science-paper-penises-cause-climate-change.html

   Verwijderen
  4. Sokal is goed! Hij heeft het hele postmodernisme in de social sciences ontmaskerd! Dit hele bastion zit vrij dicht bij het Soros kamp, is een soort ´wetenschappelijke´ onderbouwing. Het kan zo lang bestaan omdat niemand die ellende leest.

   Uiteraard kunnen sociologen net zo min iets zinnigs over klimaatwetenschap zeggen als politici. Wat dit betreft moet natural news dus niet gaan doen alsof ze iets ontmaskerd hebben; iedereen begreep dit al.

   Verwijderen
  5. Yep, het is ook zo leuk dat het CDC wist dat thimerosal in vaccins autisme veroorzaakt. Waarom bericht je daar niet over en blijf je je mondje daarover maar dichthouden? Want wij komen nu op een punt gekomen dat Big Pharma vaccins bewust vergiftigd om bewust meer ziekten te veroorzaken en dan stel jij mij de naïeve vraag of ik tegen vaccins of tegen thimerosal in vaccins moet zijn?

   Verwijderen
  6. Vaccins hebben niet met klimaatverandering te maken. Waarom dat dan nu naar voren brengen. Bovendien heb je nog geen antwoord gegeven op mijn ´naieve vraag´.

   Komen de chemtrails zo ook weer over?

   Verwijderen
  7. "Komen de chemtrails zo ook weer over?"

   Yep, want daar staat ook nog een vraag voor jou open maar die zal je wel weer vergeten zijn!

   Verwijderen
 4. Je gaat nooit op mijn antwoorden in. In dit argument gaat het om jouw linkje naar naturalnews, en mijn reaktie.

  Het gedoe over vaccins of chemtrails is hier slechts een afleidingsmaneuvre, en dus een beetje suspect...

  Kun je geen antwoord formuleren of is er een voor mij verborgen draad tussen die heel verschillende onderwerpen? Dan gaarne die blootleggen... Zo lijkt het helemaal nergens op!

  Voor mij zijn het totaal verschillende onderwerpen! Ik ben vrij radicaal Chavist en pro multipolar. Daarnaast nogal libertijns en zeer mainstream science, waarom zou dat niet mogen/ kunnen???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Je gaat nooit op mijn antwoorden in."

   Nee, en dat doe ik nu ook niet. Ik heb alleen weer een vraag; Heb je het artikel al gelezen over de relatie tussen CO2 en methaan?

   Zal wel niet.

   Verwijderen
  2. Nee, welk artikel???? Een linkje Zou wel zo handig zijn. Ook voor derden.

   Verwijderen
  3. Je bent dus een eenzijdige 'onderzoeker' aan de zijde van de globalisten, die was je nog in je rijtje vergeten te noemen. Daarnaast is het een genoegen te vernemen dat de natuur een zelfregulerend vermogen schijnt te bezitten. En wat heeft een link voor zin bij jou als chemtrails tot doel hebben om ecosystemen en de populatie op aarde te schaden dan wel te vernietigen, jij dat ontkent, in H.R.2977 niet is behandelt en in een andere H.R. is verwijderd?

   Verwijderen
  4. Je praat niet slechts met mij; dit is een publiek forum. Maar als ik al geen idee heb waaraan je refereert zal het voor de anderen wel helemaal onduidelijk zijn. Dus doe wat meer moeite en zorg dat je commentaar ook voor derden en nieuwe lezers begrijpelijk is.

   Over HR2977 (resolutie van Kuchinich waarin chemtrails genoemd worden) heb ik mijn oordeel al vaak gegeven: voor klimaatopvattingen moet je bij klimaatwetenschappers zijn, niet bij VS politici.

   Verwijderen
  5. Wat deze onderwerpen betreft wel en ik heb mijn oordeel daarover veelvuldig gegeven en voor klimaatopvattingen moet je ook niet bij klimaatwetenschappers zijn want die hebben het klimaat aan de politiek verkocht.

   Verwijderen
  6. Met andere woorden: niemand weet het. Misschien bestaat manmade klimaat verandering, misschien niet.

   Ik vind wel dat we wat zuiniger met ons milieu mogen omspringen, maar dat staat los van al dan niet manmade klimaatverandering

   Verwijderen
  7. @Willem Willem,

   Te beginnen bij het Amerikaanse leger, de grootste milieuvervuiler van de wereld. Daarnaast de klimaatwetenschappers zelf, die zouden een andere manier kunnen bedenken om een klimaatconferentie te houden zonder massaal in een vliegtuig te stappen, videoconferentie misschien? Dus, als klimaatverandering inderdaad manmade is, dan is het land, dat zo wanhopig opzoek is naar een One World Government, een staatsschuld van $20 trillion bezit en die misschien wel wil wegwerken met een wereldwijde CO2-tax, de grootste milieuvervuiler op aarde met hun illegale oorlogen. Echter, geen enkele westerse leider, hoe groen hij ook is, zal de illegale veroveringsoorlogen van de VS veroordelen.

   Verwijderen
 5. Verondersteld bewijsmateriaal gelekt dat de SBU na de aanslag op MH17 opdracht gaf om bewijsmateriaal van het neerschieten van de Boeing door vliegtuigen weg te werken.

  http://thesaker.is/sbu-orders-to-destroy-all-evidence-of-the-conducted-special-operation-mh17/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dit echt waar is, en daar lijkt het wel op, dan heeft Rutte straks heel wat uit te leggen.

   Verwijderen
  2. Rutte was op vakantie en Joris Demmink had niets met het verkrachten van minderjarige jongetjes te maken, want hij was lid van het Helsinki Comité!

   Verwijderen
  3. Ja en nu is het Oekraineverdrag er ook in de 1e kamer doorgedrukt. Ik hoop dat de oppositie hiertegen geen incident (MH17 afwikkeling, maar ook mafia activiteiten) ongebruikt laat de pro-partijen te confronteren.

   http://www.volkskrant.nl/politiek/met-cda-is-er-nu-voldoende-steun-voor-oekraineverdrag-van-maffia-staat-stabiele-buurman-maken~a4496703/

   Verwijderen
  4. De oppositie? Zou het niet eens tijd worden dat 61% van de Nederlanders haar 'verantwoordelijkheid' nemen?

   "Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable."

   John F. Kennedy

   Verwijderen
  5. Als de tijd door hier ooit rijp voor is. Momenteel sterkt het slechts het gevoel van velen dat opkomen voor een referendum toch zinloos is. Wat door de nu licht euforische pro-EU partijen gretig gebruikt wordt om referenda vanuit Brussel te verbieden, let maar op. En bij de nee stemmers is er nog wat meer desillusie en soms woede:

   http://www.volkskrant.nl/opinie/sheila-sitalsing-cda-stemt-voor-oekraineverdrag-finale-van-curieus-schimmenspel~a4496720/

   Maar in deze kwestie is een ongeschreven wet uitgesproken door Rutte: dat geopolitiek buiten het democratisch proces gehouden moet worden: [Rutte verdedigt het verdrag graag met de redenering dat verwerping 'een cadeautje zou zijn voor Poetin en daar is het de tijd niet voor'. Europa moet volgens de premier eensgezind optreden tegen Russische agressie richting Oekraïne.]

   En Knapen (de woordvoerder van het CDA in de 1e kamer, die nu na de verkiezingen ineens ´om´ zijn):

   ['Betrouwbaarheid en voorspelbaarheid zijn voor een klein land dat moet leunen op zijn Europese omgeving cruciale eigenschappen.']

   Betrouwbaarheid naar Brussel en NATO, niet naar de kiezer.

   Verwijderen
  6. Is Nederland een lobbycratie i.p.v. een democratie?; Geerten Waling met Syp Wynia

   "Syp Wynia is Elsevier columnist en journalist en doet sinds lange tijd onderzoek naar het Lobbyen door (ex) politici. Nederland heeft als een van de weinige landen artikel 12 van het verdrag van Lissabon over de handel in invloed niet getekend. Zonder een debat in de 2e kamer, werd indertijd dat wetsartikel als hamerstuk afgewezen. Eerdere publicaties van Wynia hierover werden overigens nauwelijks opgemerkt in de media."

   http://www.cafeweltschmerz.nl/is-nederland-een-lobbycratie-i-p-v-een-democratie-geerten-waling-met-syp-wynia/

   videointerview (+/-58 min.)

   Verwijderen
 6. Onafhankelijk van wie de aanstichter van de aanslag in Manchester is, vind ik het een schande dat over de ellende van anderen heen oorlog en het aan banden leggen van burgervrijheden gepropageerd wordt door een partij die daar met het ingrediënt 'angst' wellicht ontzettend goed gaat scoren bij de komende verkiezingen in het VK.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-23/uk-pm-theresa-may-raises-threat-level-critical-deploys-military-personnel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Manchester en Jemen

   http://stanvanhoucke.blogspot.nl/search?updated-max=2017-05-23T22:42:00%2B02:00

   Verwijderen
  2. Het lange termijn beleid heeft terrorisme en angst als element. Een zeer onvoorspelbare factor, aangezien het zowel een anti-Brussel revolutie als een heulen met het establishment zou kunnen veroorzaken.

   Verwijderen
  3. Maar op korte termijn heeft een false flag geen zin, want de Tories gaan toch winnen.

   http://www.moonofalabama.org/2017/05/the-manchester-attack-a-blowback-from-britains-terror-support-in-its-wars-on-libya-and-syria.html

   Verwijderen
  4. Hier zijn verschillende varianten op te bedenken:

   -Stel dat het een false flag is geweest om militairen in het straatbeeld te krijgen bij een 'verkeerde' verkiezingsuitslag?;

   -Overal in Europa waar verkiezingen zijn geweest hoor of lees je dat verkiezingsuitslagen zijn vervalst, waarom is dat bij BREXIT niet gebeurd?;

   -Waarom wordt het Britse leger verzwakt, gaan wij bij een BREXIT de bezetting van het VK door de NAVO meemaken?

   Dat zijn zo een aantal vragen die door mijn hoofd gaan.

   Verwijderen
  5. Alle seinen stonden op rood maar niemand deed wat
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/tering_jongens.html

   http://nieuws.tpo.nl/2017/05/25/autoriteiten-gewaarschuwd-voor-salman-abedi-wisten-van-radicalisering-en-vader-bij-al-qaida/

   Ondertussen in de Groen Linkse wegkijkwatjeshoofden
   http://tpook.nl/2017/05/24/nrc-inzender-kom-kom-het-valt-best-wel-mee-met-het-hedendaags-terrorisme/

   Verwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen