maandag 15 mei 2017

Putin op Internationaal Forum Peking: "China meer open economie"

Terwijl het westen zich erop voor laat staan zo liberaal te zijn met een open economie, heeft Putin op het Internationale Forum in Peking de knuppel in het hoenderhok gegooid: "China is de open economie waar veel landen die dat pretenderen te zijn het helemaal niet zijn".

Prikkelend

Zo had Putin wel meer prikkelende opmerkingen op het natuurlijk door de NOS geheel genegeerde Internationale forum: "Amerika is druk met interne strubbelingen, de EU is druk met de Brexit, het is tijd voor iets positiefs: vrije handel van de stille Oceaan tot de Atlantische Oceaan, transportroutes van Peking tot Amsterdam (vrij vertaald, hij heeft Amsterdam niet genoemd)."

Staatsperceptiebaas

Het Madurodam-journaal van staatsperceptiebaas Marcel Gelauff was weer druk met dorpsnieuws uit Den Haag en fakenieuws van de Amerikanen te verspreiden over zogenaamde massale crematies van Syriërs door het regime Assad. Hoe extremer de aantijgingen aan het adres van opponenten van de VS, hoe dunner het bewijsmateriaal. We kennen het van Libie, Irak, en de zogenaamde "gifgasaanvallen" en de "Witte Helmen".

Russische tv toont destructie door terroristen in Syrie

De Russische tv kwam met heel ander nieuws ondersteund met beelden waarop te zien is hoe terroristen in Syrie zeldzame kunstwerken expres kapot maken. Die beelden zul je van Marcel Gelauff van de Staats-NOS niet te zien krijgen want de mensen zouden zo maar eens kunnen denken dat die gematigde oppositie toch best wel pittig is.

Terwijl Nederland druk is met dorpsnieuws, het songfestival en meer sancties tegen Rusland, zijn Rusland en China, mede gestuwd door het voor de EU zelf destructieve wanbeleid, lekker zaken met elkaar aan het doen. De handel tussen de twee landen, terwijl Bert Koenders vanuit het dorpshuis in Den Haag nog aan het keffen is, groeit met dik 25 procent en gaat in 2018 de 80 Miljard usd aantikken. Dat had tussen Nederland en Rusland natuurlijk ook mogelijk geweest maar zolang Bert Koenders en Mark Rutte, onderworpen aan de Amerikaanse belangen, nog de scepter zwaaien, is dat voor Nederland enkel utopisch gedachtengoed.

119 opmerkingen:

 1. Feinstein Says There is No Evidence of Collusion Between Trump Associates and Russia

  Dat zei Diane Feinstein in antwoord op vragen over een recente briefing door de CIA.
  https://www.youtube.com/watch?v=0BS5amEq7Fc

  Veel zal het niet uitmaken. Een nieuwe dag, een nieuwe hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nederland is een klein Teletubbieland dat voor zichzelf, en vooral voor zijn volk alles verkloot. En dit te danken aan hoogvliegende angsthazen ofwel hersenloze tril marionetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat toch wel nieuws is is het mislukken van de kabinetsformatie.
  Klaver is voor mij te glad, en wilde zijn milieustokpaardjes via belastingen grotendeels op de gewone man afwentelen. Maar op de gristelijke stokpaardjes van de CU zit ik zeker ook niet te wachten! D66 ook niet, zodat er bij gelukken van de formatie slechts een zeer zwak kabinet gevormd kan worden.

  Verder het dagelijkse Trump schandaal: volgens ´een anonieme bron´ heeft hij vertrouwelijke info over IS aan Rusland doorgespeeld. Afgezien van de onverifiëerbaarheid van dit bericht vind ik het een zeer begrijpelijke stap van Trump indien dit waar zou zijn. Maar er wordt schande van gesproken dat Trump de Russen helpt in de strijd tegen IS. Het zal in werkelijkheid wel gaan om het inperken van de invloed van de spionagediensten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal in werkelijkheid wel gaan om DE VERONTWAARDIGING OVER het inperken van........

   Verwijderen
  2. Is waar,baas zegt het zelf.Goede actie toch?
   ''De Amerikaanse president bevestigt vanmiddag dat hij militaire geheimen heeft gedeeld met Moskou.''
   http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/trump-deelde-staatsgeheimen-met-de-russen-503410/

   ''De informatie was dermate gevoelig, dat zelfs Amerikaanse bondgenoten in de coalitie tegen IS niet waren ingelicht.''

   Zou ik ook niet doen.''Bondgenoten" Saoedi-Arabië en Qatar financierden IS,de Russen gooien er bommen op .Wie kies je dan als hulp in de strijd?

   Verwijderen
  3. https://www.washingtonpost.com/world/national-security/us-offers-to-share-syria-intelligence-on-terrorists-with-russia/2016/06/30/483a2afe-3eec-11e6-84e8-1580c7db5275_story.html?utm_term=.e34fa45b7f15
   Toen hoorde je niemand want Obama de heilige was president

   Verwijderen
  4. Comment elders
   ''Stel je voor dat USA en Rusland samen IS wegwerken, dat moet je met zijn allen niet willen. Stel je voor dat de vluchtelingenstroom ophoud richting Europa, dat moet je niet willen met zijn allen. Nee, stel je voor dat de wereld verlost wordt van IS. Nee, stel je voor zeg.''

   En die democraten maar blijven zeuren .
   Laten ze hun eigen rotzooi eerst eens opruimen
   http://www.zerohedge.com/news/2017-05-16/murdered-dnc-staffer-seth-rich-shared-44000-emails-wikileaks

   Verwijderen
 4. Op de site van Dugin een zeer interessante analyse over de definitieve nederlaag van de neocons:

  https://www.geopolitica.ru/en/article/neocon-past-and-post-neocon-present

  Het is het verbinden van een hoop losse feitjes, dus bewijs is er niet; maar het is wel een zeer bemoedigend standpunt: de neocons zouden na Ukraine hun hand dusdanig overspeeld hebben dat Putin geen andere uitweg zou hebben gezien dan te dreigen met een nucleaire aanval op de VS (niet in het openbaar). Er zou vervolgens een concessie gedaan zijn om de neocons uit alle machtsposities te verwijderen, en Trump zou het instrument zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is wel fox en anoniem gemeld, maar het past denk ik wel in dat wat hier gedacht werd/wordt

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-16/murdered-dnc-staffer-seth-rich-shared-44000-emails-wikileaks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Senator Graham weet het beter:

   Graham said he does not need additional (additional?, dat veornderstelt dat er al bewijs is, Dawg)proof to confirm that Moscow attempted to hack the election.

   "I'm 1,000 percent certain that the Russians interfered in our election," he said.

   "They did try to undercut Clinton. I don't think they changed the outcome," he said of the presidential vote that put President Trump in office. "Russia didn't change the outcome of the election but they sure as hell tried and I want to punish the Russians and I hope the president will see their interference as a threat to our democracy."

   Graham said he has bipartisan support for sanctions against Russia for interfering in the presidential election.

   "And my goal is to put it on the president's desk and I hope he would embrace it," he said.

   http://www.informationclearinghouse.info/47054.htm

   Door de senator van een land dat van 'interference' in de verkiezingen in andere landen een traditie heeft gemaakt.

   Verwijderen
  2. Waarom stapt Graham niet op het vliegtuig naar Moskou om Poetin zijn oren te wassen?

   Verwijderen
 6. Graham is samen met McCain het equivalent van een jihadist. Die horen in de bajes of in een gesticht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Die horen in de bajes of in een gesticht!]

   Dat is voor degenen die moeite met de doodstraf hebben...

   Verwijderen
  2. Rootman, ik heb inderdaad moeite met de doodstraf. Niemand heeft het recht om het leven van een ander te nemen, ook al is het door een staat. Diegene die een leven 'neemt' is per definitie een moordenaar.
   Een gesticht, onder strenge begeleiding is een heel goed alternatief, want dan wordt je iedere dag geconfronteerd met je misdaden. De dood is een zo simpele oplossing, terwijl het 'beseffen' een veel zwaardere straf is.

   Verwijderen
  3. Neocons zoals Graham zijn oorlogsmisdadigers en hebben het bloed van duizenden aan hun handen. Dit soort paychopaten zijn niet in staat tot spijt en besef.

   Er zijn vast wel katholieke sollicitanten voor het beroep van beul; die kunnen daarna gaan biechten.

   Verwijderen
 7. Marcel Gelauff verspreidt fake news via The Washington Post!

  McMaster Responds To Wapo: "I Was In The Room, It Didn't Happen. The Story Is False"

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-15/mcmaster-responds-wapo-i-was-room-it-didnt-happen-story-false

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een link ziet er ongeveer zo uit!

   Flashback: Bill Clinton gave China missile technology

   https://capitalresearch.org/article/flashback-bill-clinton-gave-china-missile-technology/

   Verwijderen
  2. Tja, Bill is er mee weggekomen, dus dacht Hillary dat kan ik ook!

   Verwijderen
  3. En de FBI maar van het onderzoek naar de Hillary emails proberen af te houden!

   Verwijderen
  4. O, en nu heeft Trump het ineens getwitterd. Nou, geef de link van dat twitter bericht dan maar?

   Verwijderen
  5. En wat is er staatsgeheim aan als Trump informatie deelt met Lavrov over terrorisme, vliegveiligheid en bestrijding van terrorisme? Ben jij dan zo dom dat jij de Amerikaanse MSM van vorige week hebt gemist toen zij al over deze 'staatsgeheimen' berichtten. Want wat is er dan 'staatsgeheim' aan als het vorige week in de Amerikaanse MSM heeft gestaan? Ben jij dan dom of ik?

   Verwijderen
  6. Trump heeft het meest heilige huisje omgetrapt: de zionistische banden van de veiligheidsdiensten.. Uiteraard heeft de VS de Mossad niet nodig: Ze dreigen nu over het afnijpen van intel. Dat zou met een tegenreactie beantwoord.

   Trump heeft gelijk om intel over terroristen te delen met Rusland. Rusland heeft vaak veel belangrijker intel dan Israel (Boston bombing bv).

   Verwijderen
  7. Toch wel vreemd dat de FBI in januari 2017 berichtte, dus voor Comey werd ontslagen, dat zij niets hebben kunnen vinden in het onderzoek naar Flynn. De vraag is dan, waarom Trump een maand later aan Comey vraagt om het onderzoek naar Flynn te stoppen als hij al weet dat er niets gevonden is?

   Overigens heeft CNN, via Dana Bash, laten weten dat de motivatie achter de Comey memo bij de 'Deep State' ligt als wraakneming op Donald Trump. En mocht het Domme, Treurige, Onnozele, Lulletje en Kneusje uit Broekhuizenvorst het bestaan van de 'Deep State' willen ontkennen, dan verwijs ik hem graag door naar de video van Chuck Schumer bij MSNBC met Rachel Maddow.

   Let’s not forget that before Trump was even inaugurated, Senator Chuck Schumer told MSNBC’s Rachel Maddow (with a sadistic glint in his eyes) that the deep state would make it their mission to take down Trump.

   FBI reviewed Flynn’s calls with Russian ambassador but found nothing illicit

   https://www.washingtonpost.com/world/national-security/fbi-reviewed-flynns-calls-with-russian-ambassador-but-found-nothing-illicit/2017/01/23/aa83879a-e1ae-11e6-a547-5fb9411d332c_story.html?utm_term=.4023b128879e

   FBI Finds Nothing Amiss in Flynn-Russia Eavesdrop: Official

   http://www.nbcnews.com/politics/politics-news/fbi-finds-nothing-amiss-flynn-russia-eavesdrop-official-n711226

   Kennelijk is het Domme, Treurige, Onnozele, Lulletje en Kneusje uit Broekhuizenvorst behept met alleen een korte termijn geheugen! Wat er zich verder in de tijd terug heeft afgespeeld weet het Domme, Treurige, Onnozele, Lulletje en Kneusje uit Broekhuizenvorst niet meer!

   Verwijderen
  8. [Trouwens make up your mind; eerst was Trump heilig, toen toch weer een verrader, toen zelfs een gevaarlijke neocon die nog erger was als Clinton, en nu verdedig je hem weer met je leven. Wat is het nu?? ]

   Trump is zeker beter dan Clinton (want alles is beter dan Clinton!)!

   Dat betekent niet dat iemand hier blij met Trump is; hij is uiteindelijk een soort Erdogan! Niemand hier gaat Trump met zijn leven verdedigen; dat voorrecht valt zelfs Putin niet ten deel! We verdedigen of bekritiseren al deze leiders slechts punt voor punt op inhoud. Daarom zit cruel74 echt op het verkeerde blog te reageren, aangezien dit niveau van gedachtengang echt véél te ver boven zijn intellectuele capaciteiten uit gaat.

   Verwijderen
  9. Fijn, de enige die links en feiten geeft wordt gewist en de mongool die iedereen tegen zich in het harnas jaagt door totaal niks te brengen blijft wel gewoon staan. Je wil ook gewoon dat dit blog totaal niks voorstelt toch Huib?? Anders pleur je Joop eraf, en niet mij. Maar nee, jij vind het leuker om Joop de Jong die Jan en alleman uitscheld en zelf totaal niks brengt en jou en iedereen hier bedreigt volop de ruimte te geven. Ach tja, je doet maar. Gooi dit blog maar te grabbel!!

   Verwijderen
 8. CentCom Breaks "Safe Passage" Deal - Making Its Allies Bleed For It

  VS practizeren in Syrie de tactiek van de verschroeide aarde. Als hun proxies van ISIS zich niet dood willen vechten maakt de VS ze wel af.

  http://www.moonofalabama.org/2017/05/centcom-breaks-free-passage-deal-making-its-allies-bleed-for-it.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
 9. One Day, Three Serious News Stories That Turn Out To Be False

  It is a fakenews day. Three stories are making the rounds through the media that are each based on false or widely exaggerated interpretation of claims. North Korea, Syria and the U.S. President are the targets.

  1)
  https://www.wsj.com/articles/researchers-identify-clue-connecting-ransomware-assault-to-group-tied-to-north-korea-1494898740?mod=e2tw

  2)
  https://www.yahoo.com/news/us-accuses-syria-mass-executions-burning-bodies-154410000--politics.html

  3)
  https://www.washingtonpost.com/world/national-security/trump-revealed-highly-classified-information-to-russian-foreign-minister-and-ambassador/2017/05/15/530c172a-3960-11e7-9e48-c4f199710b69_story.html?utm_term=.989d863cc087

  verder lezen op:

  http://www.moonofalabama.org/2017/05/it-is-fakenews-day-on-north-korea-syria-and-the-us-president.html#c6a00d8341c640e53ef01bb099bf137970d

  En de jongens en meisjes van de Nederlandse Staatsomroep tiepen het allemaal ongezien over. En muggen. Heel veel muggen in Stavoren. Gelukkig steken ze niet. Dat hebben ze dan toch maar mooi voor op de bloedzuigende parasieten uit Hilversum.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Trump was elected with the support of the U.S. military. Clinton was supported by the corporate and intelligence sides of the power triangle. Trump won. Now the deep-state intelligence side, together with the moneyed part of the Democratic party, is out to impeach him. The constant sensationalized dribble of false or irrelevant claims against him prepares the ground for that."

   Verwijderen
  2. De Israëlische minister, Yoav Galant, heeft na de bekendmaking van de massa crematies in Syrië opgeroepen dat het tijd wordt om Bashar al-Assad te vermoorden.

   http://www.timesofisrael.com/israeli-minister-the-time-has-come-to-assassinate-assad/

   Vermoord worden voor fake news?

   Verwijderen
 10. Stukje brandpunt mogen zien. Over kleine Oekraïense jongetjes die op kamp liedjes leren zingen over Moskovieten die als bladeren aan bomen moeten worden gehangen, enz. Gewoon prime time, zonder enige vorm van afkeuring uit de, van oorsprong zijnde Christelijke (heb uw naasten lief), KRO/NCRV. Sacha de Boer mocht vroom het slotwoord brengen. Wat zag die er slecht uit!

  Ik heb geen zin om het terug te kijken, maar wellicht een item voor blik?

  Slechts ter suggestie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja de media.
   Rusland is slecht want mensenrechten.
   Turkije is goed waant NAVO bondgenoot en held in strijd tegen terrorisme en brenger van democratie..

   Turkse helden van Erdogan leren snel van VS.Brengen op Amerikaans grondgebied het omgaan met andersdenkenden in de praktijk
   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/05/video_erdogans_bodyguards_in_p.html

   Verwijderen
  2. https://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/kinderen-van-azov/

   Op 30.50 minuut begin
   https://brandpunt.kro-ncrv.nl/brandpunt/kinderen-van-azov/

   Hier groeien ware democraten uit dat spreekt..

   Verwijderen
 11. Trump is een idioot, brengt de ´national security´ in gevaar, en doet nog veel meer domme dingen...

  Het kan heel goed waar zijn (er is wel ZEER veel op zijn beleid aan te merken!), maar STEL dat Trump niet dom is maar supersluw! Dat moet je immers toch wel in huis hebben om de Very Rigged Elections te kunnen winnen.

  Zonder erg vrolijk of optimistisch te worden geef ik Trump nog steeds kansen om een deel van zijn plannen waar te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steven Cohen, Professor of Russian studies at Princeton and NYU (an obvious Russian spy) was besides himself tonight, in sheer disbelief over the with hunt of gigantic nothing-burgers that are being used to assault the Presidency of Donald Trump.

   He declared, "today, I would say (the greatest threat to national security) is this assault on President Trump. Let's be clear what he's being accused of is treason. This has never happened in America, that we had a Russian agent in the White House. Cohen believes Flynn did nothing wrong by talking to the Russian ambassador, describing it as 'his job' to do so.

   He then illuminated the indelible fact that there is a 4th branch of government, the intelligence community, who have been meddling in American foreign affairs, obstructing the other 3 branches of government.

   "In 2016, President Obama worked out a deal with Russian President Putin for military cooperation in Syria. He said he was gonna share intelligence with Russia, just like Trump and the Russians were supposed to do the other day. Our department of defense said it wouldn't share intelligence. And a few days later, they killed Syrian soldiers, violating the agreement, and that was the end of that. So, we can ask, who is making our foreign policy in Washington today?"
   http://www.zerohedge.com/news/2017-05-16/professor-cohen-says-assault-trump-presidency-our-greatest-national-security-threat-

   Putin Ready To Give Congress Transcript Of Trump-Lavrov Conversation To Prove No Secrets Were Revealed
   http://www.zerohedge.com/news/2017-05-17/putin-ready-give-recording-conversation-between-trump-and-lavrov-us-congress

   Verwijderen
  2. Nu is het al de 1e keer dat de roep om impeachment klinkt!

   http://edition.cnn.com/2017/05/17/politics/al-green-impeachment-call/

   Nu zal de roep van deze dronkaard wel voorbijgaan, maar het zal niet de laatste keer zijn!

   Verwijderen
  3. De deep state zal niet opgeven. Iedere gebeurtenis, hoe onbenullig ook, zal met behulp van de media buiten proporties worden opgeblazen. Rome is burning.

   Verwijderen
  4. MoA zegt het zo: Trump's “I hope you can let this go” is not a clear interference in a judicial investigation. Trump just wished that the FBI would use its resources to look into other issues.

   Anderen hier kwamen eerder ook tot diezelfde conclusie. Ik denk dat dit ook achterliggende reden van het ontslag van Comey is of zou kunnen zijn. 'Drain the swamp!', was het toch?

   Het is wel opmerkelijk, na een dagje in de file te hebben gestaan en uit verveling de MSM te hebben beluisterd, dat de MSM deze hypothese van MoA (en anderen hier) niet eens DURFT te opperen.

   Ik denk dat deze Comey hoax/ Trump impeachment weer overdrijft, voor iets anders, en zo blijven wij 'ge-entertained'.

   Maar aan die oorlogen in het midden oosten, de opbouw van een nieuw nucleair arsenaal, het verkopen van staatsbezit aan privé-genootschap, de instandhouding van de scheve verdeling van welvaart, het stelselmatig ondermijnen van sociale rechten, het opbouwen van schulden, dat gaat onverminderd door.

   Verwijderen
 12. Dit was wel een lichtpuntje vandaag

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-17/chelsea-manning-freed-prison-after-obama-clemency

  Er is niet veel in de wereld veranderd sinds Manning documenten doorspeelde aan wikileaks, maar er is wel veel in mijn gedachten veranderd sinds die tijd. En klokkenluiders als Manning hebben daar een positieve rol in bijgedragen.
  Ik wens haar het beste.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Eergisteren beleefde de Amerikaanse onderminister Stuart Jones nog z'n five minutes of fame toen hij Syrie ervan beschuldigde een crematorium te hebben gebouwd bij de gevangenis die eerder al werd gebruikt om de regeing in een kwaad daglicht te stellen, gisteren maakte hij bekend terug te treden.

  "Jones, 57, told colleagues the decision was his own and that he had not been pushed out or asked to leave the department."

  http://www.moonofalabama.org/2017/05/more-on-yesterdays-false-news-and-another-comey-try.html#comments

  Wie zijn wij om te twijfelen aan het woord van Stuart Jones.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stuart Jones weet kennelijk niet hoe een crematorium eruit ziet.

   http://www.whatreallyhappened.com/node/602424#axzz4hMXOrEWQ

   Verwijderen
 14. Msf en het rode kruis doen goede dingen.

  Maar waarom spreken deze organisaties zich nooit openlijk uit tegen de oorlogswensen van de VS alvorens die bv Mosul gaan 'bevrijden'

  Voorkomen is beter dan genezen..

  http://www.counterpunch.org/2017/05/17/after-middle-eastern-wars-end-the-medical-wars-begin/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. NPO stelt zich tot taak dat U de juiste mening heeft:

  Volkskrant-columniste Elma Drayer legde eind maart de hand op het Concept Jaarplan TV 2018 van de NPO. Daaruit bleek dat de NPO over de voornemens met het tweede net – NPO 2 – schreef “Over de hele linie willen we erop toezien dat Nederlanders en Europeanen met een niet-westerse achtergrond in onze programmering niet vooral problematiserend benaderd worden.” Uit recent ‘kwalitatief’ onderzoek bleek namelijk dat ‘de journalistieke en opiniërende NPO-programma’s naar hun mening sterk bijdragen aan het negatieve beeld over moslims, de islam, racisme en de landen van herkomst’.

  http://politiek.tpo.nl/2017/05/17/staatssecretaris-sander-dekker-spreekt-npo-aan-op-voornemen-positieve-beeldvorming-allochtonen/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. LOL...

  Verdediging Trump

  Maandag bevestigden Amerikaanse bronnen dat Trump gevoelige informatie met Lavrov zou hebben gedeeld. Die informatie zou gaan over een aanstaande operatie van terreurbeweging Islamitische Staat (IS). Trump verdedigde zich door te zeggen dat het slechts om het delen van inlichtingen ging.
  Poetin deed woensdag een cynische verklaring uit over de kwestie. ‘Ik heb vandaag met Lavrov gesproken,’ zei Poetin lachend. ‘Ik zal hem moeten straffen, want de geheimen heeft hij niet met ons gedeeld. Niet met mij, en niet met de vertegenwoordigers van de Russische inlichtingendiensten. Zeer slecht van hem,’ aldus een sarcastische Poetin. Hij benadrukte dat de ontmoeting tussen Lavrov en Trump vanuit Russisch perspectief zeer goed was gegaan.
  Poetin vervolgde dat hij een transcript van het gesprek zou aanbieden, als dat de Amerikanen gerust zou stellen. Een woordvoerder van het Kremlin verklaarde later in Moskou dat de Russen transcripten hebben van het gesprek, en geen audio-opname zoals eerder werd gedacht.

  De Russische president haalde bovendien fel uit naar de ‘politieke schizofrenie’ van de Verenigde Staten. Daardoor zou Trump volgens hem zijn werk niet goed kunnen uitvoeren. ‘Ik kan me bijna niet voorstellen waar deze mensen, die zulke onzin en troep genereren, nog meer mee zullen komen.’
  ‘Ik vind het verrassend dat ze hun interne politiek opschudden met anti-Russische-sentimenten. Ze snappen ofwel niet wat voor schade ze aanrichten in hun eigen land, wat betekent dat ze gewoon dom zijn, of ze snappen er alles van, in welk geval ze gevaarlijk zijn en corrupt,’ aldus Poetin.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/sarcastische-poetin-reageert-op-beschuldigingen-jegens-trump-504340/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hier vat Fair Trump's 'dappere' pogingen samen om de VS te besturen en hoe elke keer 'verhalen' naar boven komen die Trump 'belemmeren' om echt de VS te gaan besturen.

  Ondertussen blijft alles zoals de status quo dat wil hebben: hetzelfde

  http://fair.org/home/13-resets-in-13-months/

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De EU, zich gesterkt voelend door de verkiezingen in Frankrijk en NRW (onze Duitse grens-deelstaat) gaat vol gas voor verdediging van Soros en zijn Europese ´waarden´:

  https://www.trouw.nl/democratie/europees-parlement-zet-nooit-eerder-gebruikt-instrument-in-tegen-hongarije~a1c5a94f/

  Dit wordt een interessante confrontatie, want extern wordt Orbàn gesteund door Polen, en intern heeft hij een absolute meerderheid, en kan hij bovendien een referendum houden.

  Ongetwijfeld zal er een poging tot gekleurde revolutie gehouden worden, maar bij de pro Soros demonstraties tel ik minder dan 10 000 koppen. Starikov heeft een kritische massa van ca 50 000 (+ getrainde agent provocateurs) genoemd voor een kans van slagen, de ´Electric Jerevan´ had 70 000 deelnemers, maar ging nergens heen.

  Ik denk dat de Hongaren inmiddels best wel doorhebben dat hun ex-landgenoot niet hun belangen voor ogen heeft...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.independent.co.uk/news/world/europe/closing-eu-borders-immigration-will-lead-to-incest-german-finance-minister-warns-a7077696.html

   Verwijderen
  2. Schäuble heeft blijkbaar last van seniele dementie!

   Hij is te oud om nog genetica 101 te studeren, maar de Duitsers hebben zeker geen ingeteelde Turkse en Arabische genomen nodig om hun aanwezige biodiversiteit te propageren. Vanwege de preutsheid en mannelijke dominantie is de islamitische wereld wel de laatste keuze wanneer het gaat om het verbreden van de genetische horizon. Als het daarom zou gaan is een voorkeursbehandeling van sub-sahara Afrikaanse, Latin en oost Aziatische migranten veel slimmer. Daar ben ik dan ook vóór!

   Verwijderen
  3. Schauble is allesbehalve seniel en hij heeft zeer veel invloed op het beleid van Merkel. Klaarblijkelijk was hij een beetje loslippig en overmoedig geworden tijdens het 3,5 uur durende interview. Wat hij verkondigde was geen uitglijder maar staand EU beleid. Tot 2040 moeten er 60 miljoen immigranten naar de EU gehaald worden. Met Europese waarden' (zoals het redden van vluchtelingen) heeft deze omvolking helemaal niets te maken. Mag hopen dat Orban z'n poot stijf houdt en de EU de zaken op de spits gaat drijven.

   Verwijderen
 19. Israel vertrouwt Trump niet meer! Aleen dat al zou bij de rest van de wereld het vertrouwen in hem moeten doen toenemen.

  https://www.trouw.nl/home/israel-vertrouwt-trump-niet-meer-~a9b027cb/

  De innige samenwerking van Israel met IS, met de kalief zelf (Baghdadi alias Elliott Shimon) een Mossad agent mag natuurlijk niet teveel in de openbaarheid komen:

  http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump blijft nog wel even. Hij blijft voorlopig, als zijnde Niet-Clinton, nog steeds een heel klein beetje voordeel van de twijfel houden bij mij.

   Deze afgelopen 2 weken was hij best wel goed bezig volgens mij! Maar de confrontatie met de ingebedde neocons uit de intelligentiediensten is een bijna onmogelijke opgave! Ook blijven er vragen omtrent de mate van zijn inzicht.

   Verwijderen
 20. Knip plak van een commenter bij MoA

  Glenn Greenwald has published quite a heroic paean to Chelsea Manning and her courage, https://theintercept.com/2017/05/17/chelsea-manning-is-a-free-woman-her-heroism-has-expanded-beyond-her-initial-whistle-blowing/ But it's the comment by photosymbiosis that helps dot the Is and cross the Ts, https://theintercept.com/2017/05/17/chelsea-manning-is-a-free-woman-her-heroism-has-expanded-beyond-her-initial-whistle-blowing/?comments=1#comment-400755

  Manning is an exemplary example of a true Profile in Courage that puts the behavior of those like Obama, Clinton et al into a starkly immoral light. I can't think of any greater patriot to emerge from within the Outlaw US Empire aside from Snowden and the other whistleblowers in several generations.

  Posted by: karlof1 | May 17, 2017 2:21:18 PM | 1

  Het Greenwald artikel heb ik niet gelezen, maar het commentaar van photosymbiosis wel, en geef ik graag door als interessant stukje over het belang van Manning/wikileaks tot het besef dat de US government bewijsbaar niet mens' beste vriend is, behalve wanneer het mensen met veel geld en macht betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Meer over de witte helmen, msf en de ziekenhuizen in oost Aleppo waar msf 'opereerde' en waar niets anders is te vinden dan sharia, martelkamers en hulpgoederen van Turkse en Noorse NGO's.

  https://off-guardian.org/2017/05/17/aleppo-where-hospitals-were-turned-into-sharia-gaols/

  We kennen deze feiten natuurlijk al van Vanessa Beeley. Maar het lijkt me goed als deze feiten ook door anderen gerapporteerd worden.

  De witte helmen zijn een 'cash cow' die bestaan omdat de VS, SA (en NL) belang heeft dat die oorlog gevoerd wordt. Msf doet hier vrolijk mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doet hier vrolijk aan mee.

   Deze open brief aan president Liu van MSF is ook nooit beantwoord

   http://dissidentvoice.org/2016/05/about-bias-and-propaganda-on-syria/

   Ofwel: 'when truth is replaced by silence, the silence is a lie'

   Ik heb te doen met die jonge artsen van MSF die denken een eerbaar beroep uit te voeren (wat ze doen), maar totaal onnodig zou zijn als MSF zich niet zou laten leiden door belang, maar principe...

   Verwijderen
  2. Of dat MSF niet al te principieel KAN zijn, omdat in dat geval altijd 'per ongeluk' er een bombardement op een wel humanitair ziekenhuis (helaas geen pleonasme) in bv Kunduz, Afghanistan wordt gepleegd door de VS.

   Verwijderen
  3. En dat alles, voor een paar rottige centen, die, lijkt mij, ook wel vrij zouden zijn gekomen als er in landen als Syrie gewoon handel kon worden gedreven, ipv dat land leeg te willen roven van haar bodemschatten. Waanzin...

   Verwijderen
  4. MSF zit helemaal niet in Syrië! AI ook niet.

   Verwijderen
 22. Ik blijf dit onbegrijpelijk vinden

  Het gaat fantastisch met de economie
  Er moet gesnoeid worden in de pensioenen

  Uitgelegd in een en hetzelfde artikel

  http://www.volkskrant.nl/economie/dnb-waarschuwt-pensioenfondsen-rekenen-zich-rijk-mogelijk-snijden-in-miljoenen-pensioenen~a4495627/

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Breaking: Comey Caught Committing Perjury to Congress?

  Comey's May 3 Senate testimony contradicts reported February memo

  https://www.infowars.com/breaking-comey-caught-committing-perjury-to-congress/

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ach, en de memo van februari is ook een leugen als de FBI in januari in de mainstream media al te kennen heeft gegeven dat zij niets over Flynn konden vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vroeg me af waarom de Nederlandse staatschuld sinds 2008 zo enorm is toegenomen. De 20 miljard euro pennenstreek van Bos aan de banken kan het niet alleen zijn

  Heeft dit er mee te maken?

  http://www.globalresearch.ca/have-you-heard-about-the-16-trillion-dollar-bailout-the-federal-reserve-handed-to-the-too-big-to-fail-banks/28006

  Excuses dat ik 6 jaar achter lig op dit nieuws, maar in 2011 las ik nog de MSM, en daar heb ik dit nieuws gemist...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willem, antwoord is relatief simpel: zolang centrale banken in private handen zijn zullen al diegenen die daar geld lenen, op een paar landen na,(waar het nu "toevallig" ook nog eens oorlog is), ieder land op aarde, daar schuld bij hebben. Zowat de hele wereld draait dus op schuld en dat wordt altijd op de gewone belastingbetaler afgewend. De rente moet wel betaald worden.
   J.F. Kennedy wilde dit systeem, dat ontstaan is in 1913 afschaffen en toen is hij vermoord, want toen Johnson als vice president aan de macht kwam werd die maatregel van Kennedy meteen teruggeschroefd en kon de FED rustig doorgaan met het plunderen van mensen, landen en staten.
   Kijk maar eens hoe het in Afrika verloopt, daar zijn de afgelopen tientallen jaren al miljarden aan zogenaamde ontwikkelingshulp (ons geld) naar toe gebracht, ook via het IMF, onderdeel van diezelfde club en op dit moment zitten ze daar in diepe schulden en is er van ontwikkeling totaal geen sprake en worden hun vaak kostbare grondstoffen geplunderd door diezelfde bandieten en geen cent komt terecht bij de bevolking van het land zelf dat daardoor steeds in armoede blijft zitten en alsmaar meer leningen bij die rovers moet afsluiten zodat de schuld steeds groter word. Dit zelfde gaat ook op voor de zogenaamde rijke westerse landen, maar daar wordt dat heel voorzichtig aangekleed en krijgt de economie, die diezelfde banken controleren, de schuld en wordt ons op die manier de duimschroeven aangedraaid en moeten we werken tot 95, en wordt tegen die tijd het pensioen afgeschaft. Weer kassa voor de banken en hun slaafjes de multinationals.
   Stel gewoon de vraag: aan wie betaald de staat eigenlijk de rente op de schuld?
   Tegenwoordig zit dit stelletje boeven in de BISS bank in Zwitserland.

   Verwijderen
  2. Vraag;

   Waarom worden sommige Afrikaanse landen, volgens het NSSM200 rapport van Henri Kissinger, gezien als een gevaar voor de Amerikaanse nationale veiligheid?

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Zou het mogelijk zijn dat een Afrikaans land economisch sterker is dan de VS als zij hun eigen bodemschatten zouden exploiteren (hierin speelt de IMF overigens ook een rol)?

   Verwijderen
  4. @ Willem Willem

   Heb het bedrag van 16.000 miljard dollar wel eens eerder gelezen, het artikel in Global Research nog niet. Zou me er eerst eens beter in moeten verdiepen voor er iets zinnigs over te zeggen. Enorm bedrag. Vermoed dat het hier om een kredietfaciliteit van de FED gaat. Banken komen aan geld via onderlinge kredietverlening (de interbancaire markt), via spaarders en via de centrale bank (FED. Toen de crisis begon "droogde" de interbancaire bank zo'n beetje volledig op. Wetend hoe slecht ze er zelf voor stonden, durfden de banken elkaar geen krediet meer te verlenen. Voor een goed lopend betalingsverkeer is die interbancaire markt onmisbaar. Daarom sprongen de centrale banken wereldwijd in. Die 16.000 miljard zijn waarschijnlijk kredietfaciliteiten van de centrale bank. Algemene banken geven in zo'n situatie een krediet tegen onderpand van waardepapieren. Na verlopp van tijd wordt zo'n krediet weer teruggedraait. Ik heb begrepen dat centrale banken ook waardepapieren hebben gekocht van de algemene banken. Een centrale bank kan dat theoretisch in onbeperkte mate doen. Ze schrijven dan aan de debetkant van hun balans een bedrag bij 'Voorschotten' of "Effecten" en aan de creditzijde verhogen ze het girale tegoed dat de algemene banken aanhouden bij de centrale bank. Dat is de manier waarop de centrale bank in de praktijk geld printen.
   Door waardepapiren in belening te nemen (als een lommerd) of door ze te kopen. De vraag is natuurlijk welke prijs die algemene banken hebben gekregen voor hun door de FED gekochte waardepapieren. Was dat een marktconforme prijs of een gematst vriendenprijsje die uiteindelijk ten koste gaat van het eigen vermogen van de centrale bank. Voer voor experts.

   Verwijderen
 26. En ondertussen tussen bondgenoten
  Erdogan laat publiekelijk demonstranten in elkaar slaan on camera tijdens bezoek in VS .NAVO-lid verdedigt democratische rechten zoals dit lid ook vast zal doen in Syrië en in Turkije zelf.
  http://tpook.nl/2017/05/18/video-erdogan-gaf-zelf-opdracht-om-in-te-slaan-op-demonstranten-in-washington-d-c/

  ''Erdogan praat met een lijfwacht,die een
  beveiliger aanspreekt.Erdogan knikt en
  beveiligers slaan daarna op de betogers
  in,van wie er negen gewond raken.

  Opmerkelijk is dat dit zich afspeelde
  in de Amerikaanse hoofdstad.Senator
  John McCain en andere politici zijn
  verbolgen over de gang van zaken.McCain
  vindt dat de Turkse ambassadeur het
  land uit moet worden gezet. ''
  http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=131

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ‘Ik ben nog steeds laaiend over dit Turkse geweld. Ze zijn wel in de Verenigde Staten van Amerika. Dit is Turkije niet, of een derde wereldland!’ Er moeten diplomatieke consequenties volgen, vindt McCain. ‘De lijfwachten moeten vervolgd worden. De Ambassadeur moet eruit gegooid worden.’

   Ach so ,als het Turkije is of een 3e wereldland mag het wel ,inslaan op vredige betogers?
   http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/05/senator-mccain-gooi-turkse-ambassadeur-uit-de-vs-504954/

   Verwijderen
 27. NATO became obsolete after the collapse of the Soviet Union and the bloc is purposefully representing Russia as a security threat to justify its own existence, Yves Bonnet, former head of French counter-intelligence, told RT.

  The Russians "are no longer 'villains,' the Soviet threat has vanished - primarily because the USSR doesn't exist anymore," Bonnet said.

  The claims of Moscow's aggressive behavior coming from the US-led military bloc's officials are "exaggerated," the former head of Directorate of Territorial Surveillance, or DST as its French abbreviation goes, which was dissolved in 2008, added.

  "I believe that NATO intentionally fuels the perception of Russia as a threat... Like any organization, the North Atlantic Alliance wants to continue existing and the only reason for prolonging its existence is you... the Russians," he said.

  https://www.sott.net/article/351200-Former-French-intelligence-chief-NATO-is-making-up-Russian-threat-to-justify-its-own-existence

  BeantwoordenVerwijderen
 28. BREAKING: Sweden drops case against Julian Assange

  http://theduran.com/breaking-sweden-drops-case-against-julian-assange/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk. Het zou mooi zijn als Assange, net als Manning, weer echt in vrijheid kan worden gesteld

   Verwijderen
  2. Inderdaad, maar wij weten nog niet wat de Britten en Amerikanen in het geheim met elkaar hebben afgesproken als Assange een stap buiten de ambassade zet.

   Verwijderen
  3. Om niets aan het toeval over te laten?!

   BREAKING: Ecuador seeks safe passage of Assange from London embassy to Ecuador

   http://theduran.com/breaking-ecuador-seeks-safe-passage-assange-london-embassy-ecuador/

   Verwijderen
  4. Er waren ook geruchten dat Assange niet meer in leven zou zijn en wikkileaks zou overgenomen zijn door CIA puppets, maar als deze berichten kloppen zijn dat niet meer dan (fake?) geruchten.
   Assange is nog lang niet in veiligheid want in Amerika zitten een paar figuren die door hem ontmaskerd zijn en zijn bloed wel kunnen drinken (misschien zelfs letterlijk).

   Verwijderen
  5. Er is dus een uitlevering onderonsje!

   Scotland Yard will arrest Assange if he leaves UK hideout

   http://timesofindia.indiatimes.com/world/uk/scotland-yard-will-arrest-assange-if-he-leaves-uk-hideout/articleshow/58752560.cms

   Verwijderen
 29. Mocht het nog niet duidelijk zijn dat de VS schijt heeft aan Internationaal Recht en het voortdurend plegen van oorlogsmisdaden, veel duidelijker kan het nu niet meer worden! De VS is verworden tot een terroristenstaat, niet alleen binnen haar eigen grenzen, gezien het feit hoe zij met haar eigen democratisch gekozen president omgaan (aantijgingen en bewijzen die op drijfzand zijn gebaseerd), maar ook ver daarbuiten!

  Confirmed: America attacks Syrian Arab Army and its allies–a crime and blunder

  http://theduran.com/confirmed-america-attacks-syrian-arab-army-and-its-allies-a-crime-and-blunder/

  Russia condemns America’s attack on Syrian and allied forces

  http://theduran.com/russia-condemns-americas-attack-on-syrian-and-allied-forces/

  Syria calls latest US attack ‘government terrorism’

  http://theduran.com/syria-calls-latest-us-attack-government-terrorism/

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Iemand iets gezien hierover in het NOS staatsjournaal? Hoe fake wil Marcel Gelauff het NOS journaal nog maken?

  State Department Admits Assad ‘Crematorium’ Could Just Be A Warmer Part Of The Building

  http://dailycaller.com/2017/05/16/state-department-admits-assad-crematorium-could-just-be-a-warmer-part-of-the-building/?utm_campaign=atdailycaller&utm_source=Twitter&utm_medium=Social

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Joop, best wel vreemd want toen Trump, tegen alle verwachtingen in , verkozen werd en niet 'hun' kandidaat Hitlery, toen werd ook alles uit de kast gehaald om Trump, zoveel mogelijk in een kwaad daglicht te stellen en alle berichten (meestal ook nog eens fake) die voornamelijk van democratische kant kwamen werden zonder verder onderzoek voor waar aangenomen. Nu doet Amerika echt foute dingen in Syrië en nu blijft het stil?

   Verwijderen
  2. Ah da's nou jammer ,was nou net zo'n uitgelezen moment om democratie te gaan brengen in Syrië
   Israël weet nog wel een gematigde soenniet.
   ''Galant, een gepensioneerde IDF-generaal, voegde eraan toe dat Israël wil zien dat Assad en zijn Alawatische regering omver worden geworpen en worden vervangen door een 'gematigde Soennitische heerser'.''
   Daar hebben we er al zo weinig van in het MO.
   https://nl.sott.net/article/4319-Tijd-om-de-Syrische-president-Assad-te-vermoorden-met-zijn-bondgenoten-in-Iran-af-te-rekenen-Israelische-minister

   http://www.timesofisrael.com/israeli-minister-the-time-has-come-to-assassinate-assad/

   Verwijderen
 31. Wat betreft dat crematorium: de idioot die dat gelekt had moest een dag later zijn ontslag nemen! Zelfs het zeer partijdige Amnesty kon dit niet serieus nemen.

  De aanval op het Syrische convooi is een provocatie. Als impulsieve burger ben ik geneigd meteen te pleiten voor totale en onmiddellijke obliteratie van de illegaal aanwezige VS troepen en vazallen/ huurlingen...

  Misschien maar beter ook dat ik niks te zeggen heb (Ik zeg: Afknallen!). Ipv ´Aanvalluhhh!!!´, is het inderdaad beter de banden en de garanties een tikje aan te halen:

  http://www.fort-russ.com/2017/05/no-such-thing-as-russia-halting-our.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar 1 oplossing voor Syrië:
   Een 'no-fly zone' voor alles wat westers is.
   En daar hoort Israël ook bij.

   Verwijderen
 32. Schitterend video over de volslagen waanzin in de Amerikaanse MSM en politiek. Tucker Carlson laat een clipje zien waar CNN host Kate Bolduan helemaal hysterisch wordt als een gast twijfels uit over het gebruik van twee anonieme bronnen. (4.17 min)

  https://www.youtube.com/watch?v=lJOtjRzE6Zs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tucker Carlson Just Proved The DNC Wants A Civil War

   http://investmentwatchblog.com/tucker-carlson-just-proved-the-dnc-wants-a-civil-war/

   Verwijderen
  2. Het is nu overigens overduidelijk dat er, zowel onder de democraten als de republikeinen, personen met knikkende knietjes rondlopen mocht de FBI de kans krijgen het onderzoek naar de Hillary emails te hervatten.

   Verwijderen
  3. Over de FBI gesproken

   Whahahaha:
   ''President Trump heeft bij het bezoek
   van de Russische minister Lavrov gezegd
   dat het ontslag van "mafketel" Comey de
   "enorme druk" op hem heeft verlicht.Dat
   meldt The New York Times op basis van
   het officiële gespreksverslag.Een
   ambtenaar heeft het verslag aan
   journalisten van de krant voorgelezen.

   Trump zou hebben gezegd:Ik heb onlangs
   de directeur van de FBI ontslagen.Hij
   was gek,een echte mafketel (nut job). ''

   http://teletekst-data.nos.nl/webplus?p=125

   Verwijderen
  4. O jee, en Trump is begonnen aan een 9-daagse reis in Air Force One! Zal het 'onderhoud' wel goed uitgevoerd zijn?

   Verwijderen
  5. Oude wijn nieuwe zakken?
   De schoonzoon van Donald Trump heeft een deal gesloten om voor meer dan 100 miljard dollar aan wapens te leveren aan Saoedi-Arabië. Het verlanglijstje van de Saoedi’s houdt onder andere vliegtuigen, schepen en precisie-bommen in. ‘Let’s get this done today’, zou Jared Kushner, de echtgenoot van Ivanka Trump, gezegd hebben aan het begin van de bijeenkomst in het Witte Huis met Saoedische topgezanten.

   Vervolgens nam Kushner volgens de New York Times een ongebruikelijke stap die de Saoediërs hogelijk verbaasde. Een Amerikaanse functionaris stelde de Saoedi’s voor ook een geavanceerd radarsysteem aan te schaffen waarmee ballistische raketten uit de lucht gehaald kunnen worden. Kushner merkte dat de hoge kosten van het systeem een obstakel vormden voor de aanschaf. Terwijl de Saoediërs met open mond toekeken, pakte de schoonzon van de president doodleuk zijn telefoon om even een belletje te plegen naar Marillyn Hewson – de CEO van Lockheed Martin die het radarsysteem produceert – en haar te vragen of ze niet iets leuks met de prijs kon doen. Ze zegde toe te kijken wat de mogelijkheden waren.
   https://joop.vara.nl/nieuws/kushner

   Verwijderen
 33. Nuchter stuk van Mike Whitney, waaruit je de vraag kunt halen dat

  1. Het niet uitmaakt of de Russen Trump de VS presidentsverkiezingen heeft laten winnen (met alles wat daar vervolgens aan gehangen wordt: van Comey tot urineleaks...)
  2. Maat de vraag moet zijn: wie vermoorde Seth Rich? En waarom?

  Zie: http://www.counterpunch.org/2017/05/19/seth-rich-craig-murray-and-the-sinister-stewards-of-the-national-security-state/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "2. Maat de vraag moet zijn: wie vermoorde Seth Rich? En waarom?"

   Daarover is wel 'iets' te vinden in de Podesta ---> Hillary mails!

   Verwijderen
  2. De media begraven dit verhaal wel.

   Neem nou die aanslag(dat ''ongeluk'') van een paar dagen geleden,heette in de media daad van dronken man.
   Een ieder die de beelden ziet ziet dat de bestuurder de gelegenheid afwacht, een loepzuivere U-turn maakt daar waar het meeste publiek loopt ,en dan volgas geeft voor max impact.
   Beelden kant en klaar en nog geen media die vragen stellen bij officiële versie?

   http://nieuws.tpo.nl/2017/05/20/zeer-schokkende-beelden-moment-auto-times-square-op-mensenmassa-inrijdt/

   A man, who appeared intoxicated, drove his car the wrong way up a street and along a pavement in New York's Times Square on Thursday, leaving at least one person dead and more than 20 people injured.
   http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/18/least-10-injured-car-strikes-pedestrians-new-yorks-times-square/

   Verwijderen
  3. Intoxicated kan veel dingen betekenen! ´Know your drugs´ vergt tegenwoordig zowat een studie, met wekelijkse updates. Van veterinaire spullen tot designer drugs. Bekijk eens enkele youtubes met ´Flacca´ als zoekwoord.

   De vraag die bij mij rijst: mensen willen betalen om zichzelf zoveel leed aan te doen?

   Verwijderen
  4. @ Rootman

   ondertitel:
   "Duidelijk met voorbedachte rade, geen dronken hogesnelheidsduivel"

   Bekijk enkele woordenboeken en zoek daar de betekenis van het woord "obfuscation".

   Verwijderen
 34. Ook dit wisten we al. Maar nu ook met wetenschappelijk bewijs

  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-19/journalists-drink-too-much-are-dumber-average-study-finds

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit wisten we ook al lang, maar nu is er dan wetenschappelijk bewijs, haha:

   Brein vrouw krimpt tijdens zwangerschap

   "Ten eerste ontdekten de wetenschappers dat de hippocampus van zwangere vrouwen krimpt. Dit gedeelte van de hersenen speelt een grote rol bij het geheugen. Maar ook in de hersenschors was er bij de zwangere vrouwen van alles gaande. De buitenste laag van de hersenen van de moeders in de onderzoeksgroep werd in de loop van de zwangerschap dunner.

   Die hersenverbindingen die zo gezellig worden ‘weggesnoeid’, groeien die weer aan? Helaas. Neen. Onderzoek wees uit dat na twee jaar de hersenen van de moeders er qua grijze stof nog hetzelfde uitzagen. Godzijdank was de hippocampus na twee jaar wel weer zijn oorspronkelijke formaat.

   http://www.shepostsonline.nl/2016/12/20/brein-vrouw-krimpt-tijdens-zwangerschap/

   Verwijderen
 35. De beerput wordt langzaam opengetrokken. Wat ook opvalt is dat Clinton nu ineens Weiner de schuld geeft van het mislukken van haar campagne.

  http://www.msn.com/nl-be/nieuws/wereld/anthony-weiner-geeft-sexting-met-minderjarige-toe/ar-BBBjwDg?li=BBqiQ9V

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beerput inderdaad. Hier een oud bericht over wat er allemaal wel niet in de DNC en Podesta mails is te vinden. Met referentie,

   http://themillenniumreport.com/2016/10/the-top-100-most-damaging-wikileaks/

   Verwijderen
  2. Beerput inderdaad. Maar nadat ze tijdens de 9/11 herdenking instortte was ze al unelectable geworden.

   De voornaamste fout, dit is ook toegegeven, is echter de zeer overdreven aandacht voor de belangen van allerlei minderheden, waar slechts een klein deel van het electoraat voor op de barricaden zou willen gaan, zeker vanwege hun eigen zeer beroerde situatie.

   Verwijderen
 36. Op verzoek van Bou, waaraan ik gaarne voldoe.

  http://www.boublog.nl/2017/05/19/schrijfster-sheri-laizer-op-bezoek-bij-baybasin/

  BeantwoordenVerwijderen
 37. O, wil je een link, nou hier is tie! Hoe meer ik Iwan Knelissen check, hoe meer leugens ik over hem te weten kom. Gaat goed zo, jochie!

  http://www.broekhuizen-broekhuizenvorst.nl/koerier/

  Werkgroep in opdracht van van Dorpsraad: •. Roel Baas. •. Geert Hermans. •. Iwan Knelissen. •. Johannes van Slageren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens, over "nazitactieken" gesproken, ik weet nu waar de NSA, die een ransomvirus de wereld in heeft geholpen, voor staat, National Socialists of America.

   Verwijderen
  2. kroelpietje zegt: "en gelukkig lezen er maar een handjevol mede-idioten van Joop dit vodje..."

   Als ik dit goed begrijp voelt kroelpietje zich dus een idioot want als er iemand dit blog fervent volgt (en bevuilt met zijn rotzooi) is het kroelpietje wel, ook al zegt hij zo vaak dat hij hier niet meer zal komen. Maar ja, liegen, bedriegen en feiten verdraaien is kroelpietje op het lijf geschreven en dat wil hij hier steevast demonstreren.
   Nog een citaat van kroelpietje: "Dames en heren, voordat je hier begint te reageren, weet dan dat Joop de Jong je probeert te vinden en daarna te bedreigen met alles en nog wat, maar persoonlijk afspreken durft hij dan weer niet. Ook al nodig je hem tig keer uit!!"

   Ik heb kroelpietje ook uitgenodigd maar kroelpietje kronkelt zich met allerlei leugens en smoesjes hier onderuit met gevolg dat er nog nooit een echte afspraak is geweest, maar anderen beschuldigen dat dit er niet van komt is ook weer typisch kroelpietje. In mijn ogen een rasechte lafaard, met een grote bek, dat is kroelpietje (met de nadruk op pietJE).
   ik sluit me aan bij Joop, ondanks dat Joop, volgens kroelpietJE, geen medestanders hier zou hebben:

   Tot de volgende keer kroelpietJE!

   Verwijderen
  3. "De politie heeft het druk, te druk vooral voor cybercriminaliteit helaas."

   Hier wil ik nog wel iets over kwijt. Het past namelijk perfect in het plaatje van de jaarlijkse statistieken die ons worden gedicteerd over de dalende criminaliteit in Nederland.

   Verwijderen
 38. Ondertussen sluit Trump de meest abjecte wapendeals met KSA en Israel. OK, hij krijgt ook nu dit jaar wat voordeel van de twijfel, en dat blijft wel even, gezien zijn status als Not-Clinton!

  Ik denk nog steeds dat hij onder zijn impulsiviteit zeer intelligent is, en dat hij heel veel dingen aan het leren is.

  Maar hij heeft ook heel veel vooroordelen.

  De plannetjes van zijn ondergeschikten overschrijden rode lijnen: invasie van oost Syrië mag nooit gebeuren, en andere geplande militaire interventies ook niet.

  Maar de rode lijnen die de VS generaals leggen kunnen ook niet zonder grote conflicten overschreden worden.

  We zullen dus moeten wachten op de stappen van onze schaakmeester en hun gevolgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump's 'kwaliteiten' zijn niet anders dan het hebben van een grote mond, tv ster 'zijn' en goed weten hoe hij zelf rijk en machtig kan worden en blijven.

   Assange's opmerking dat de keuze tussen Trump of Clinton bij de VS verkiezingen een keuze was tussen het oplopen van chlamydia of gonorroe, raakt de kern van het probleem. Niet voor niks stemde meer dan 40% in de VS dit jaar niet.

   En de kern van het probleem is de 99% vs de 1%; tussen 'the have most', en 'have nothing'. En het beetje middenklasse wat nog in de VS over is ('have little want more'), is op sterven na dood. De kern van het probleem is een klassenstrijd tussen rijk en arm.

   Hier een paar referenties die mij overtuigen dat Trump niet de 'Robin Hood' is die sommigen in hem willen Zien. Trump is niet de edelman die neemt van de rijken om te geven aan de armen.

   Lees hier bv een artikel in coldtype blz 44-45 van Chuck Jones, vakbondsleider van de staalindustrie in Indiana, waarin Jones uitlegt dat Trump geen banen naar Indiana heeft teruggehaald al zegt Trump van wel

   http://www.coldtype.net/Assets.17/PDF/CT140.MidMay2017.pdf

   En dit grafiekje dat suggereert dat Trump de verkiezingen heeft gewonnen omdat democraten weigerden te stemmen op Clinton, maar ook niet konden stemmen op Trump. Het Assange probleem zeg maar van kiezen tussen 2 kwaden.

   https://www.wsws.org/asset/d01388f6-d6b5-4acc-9a67-847bdaefd46G/image.png?rendition=image480

   Of hier, een WaPo studie die een correlatie aantoont dat de meest wanhopigen in de VS op Trump stemden, als wild cart, omdat de mooie woorden van 'merk' Obama alleen de kachels thuis niet laten roken voor die wanhopigen.

   https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2016/03/04/death-predicts-whether-people-vote-for-donald-trump/?utm_term=.2437f31a67fb

   Een zelfde ooggetuigenverhaal kan je lezen in een het essay geheten: https://morecrows.wordpress.com/2016/05/10/unnecessariat/

   Of luister naar Clinton haar eigen uitspraken over the basket of the deplorables, waarbij ik niet doel op de eerste mand (vol met xenofoben, racisten, homofoben, 'you name' it), maar op: 'the other basket of people who feel that the government has let them down, the economy has let them down, nobody cares about them, nobody worries about what happens to their lives and their futures, and they're just desperate for change. It doesn't really even matter where it comes from. Those are people we have to understand and empathize (medeleven tonen met) with as well."

   Maar dat medeleven alleen van Clinton gaat niets oplossen voor Amerikanen die bij bosjes sterven aan drankproblemen, suicide en the opium epidemic, zoals je hier kunt teruglezen.

   https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2017/03/6_casedeaton.pdf

   Trump is niet El Salvador
   Clinton was dat zeker ook niet
   En wachten op Godot is ook niet de oplossing.

   Het zal uit een andere hoek moeten komen dan uit de politiek of uit de mainstream media.

   Dat is de werkelijkheid, en stap 1 die genomen moet worden op de lange weg die leidt naar oplossingen.

   Verwijderen
  2. Willem, dat was ook mijn mening dat men in Amerika kon kiezen tussen 2 kwaden. Clinton wilde meteen een oorlog met Rusland uitlokken en van Trump kon men niet wijs worden. Tijdens de debatten deed hij mooie beloften, maar daar is niets van terecht gekomen, zoals de vervolging van hitlery en beloofde goede betrekkingen met Rusland.
   Zoals het er nu voorstaat is Trump volledig ingepakt door de 'deep State' en draait hij nu hun agenda. Nog meer wapenverkopen aan het midden oosten, Syrië aanvallen, volledige steun aan de NAVO die hij eerst nutteloos vond enz. Totaal anders dus als tijdens de campagnes.
   Als ze hem afzetten zal ik er geen traan om laten, maar ik heb compassie met de gewone Amerikaan hoe het dan verder gaat.

   Verwijderen
 39. In de VS lijkt een slow motion coup tegen Trump gaande, maar de ijdele establishmentshoer Bas Heijne doet alsof hij niks ziet:

  http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2017/05/bas-heijnes-pedante-brutaliteit.html

  BeantwoordenVerwijderen
 40. http://www.ronpaul.com/2012-01-10/ron-pauls-2002-predictions-all-come-true-incredible-video/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inleiding vergeten te plakken


   This video is a famous Ron Paul speech from April 24, 2002 where he makes a series of predictions, and it is juxtaposed with actual news headlines from years later that confirm his predictions all came true.

   Een kijkje waard!

   Verwijderen
 41. Het is zondag. In christelijke kringen veelal gezien als "Dag van overdenking". Welnu, laten wij als bloggers eens "overdenken" wat er op de Amerikaanse transcriptie over de ontmoeting tussen Trump en Lavrov zou kunnen staan, afkomstig van een anonieme bron van de New York Times, met in ons achterhoofd de gedachten dat er niets van deze transcriptie openbaar is gemaakt, alleen gedicteerd.

  BREAKING: Russian FM Lavrov says Trump didn’t discuss Comey firing in meeting

  http://theduran.com/breaking-russian-fm-lavrov-says-trump-didnt-discuss-comey-firing-meeting/

  Lavrov denies discussing Comey with Trump? Accept Putin’s offer and publish the transcript to establish the truth

  http://theduran.com/lavrov-comey-dismissal-not-discussed-trump-transcript-publish/

  CNN finds “anonymous source” that says James Comey now thinks Trump tried to influence him

  http://theduran.com/cnn-finds-another-anonymous-source-that-says-james-comey-now-thinks-trump-tried-to-influence-him/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Breaking: Comey Caught Committing Perjury to Congress?

   Betreffende de laatste link mag het onderstaande als referentiepunt worden meegenomen.

   Comey's May 3 Senate testimony contradicts reported February memo

   https://www.infowars.com/breaking-comey-caught-committing-perjury-to-congress/

   Verwijderen
  2. Overigens had ik mijn "overdenkingen" voor vandaag allang klaar. Vroeger, als klein jochie, keek is met plezier naar "Comedy Capers" en moest altijd hartelijk lachen om die ongein. Anno 2017 lees ik de "Come(d)y Papers"!

   Verwijderen
  3. Ik ben van een jongere generatie, maar wij hadden soortgelijke Come(d)y capers, namelijk:

   Han Peekel's Wordt Vervolgd

   Elke week precies hetzelfde programma, waar je als jongetje toch elke keer weer naar ging kijken, want het was zo spannend en grappig. En het had de diepgang van de road runner. Op een gegeven moment groei je daar over heen, uitgezonderd onze specialisten te Zoetermeer en elders die van de 'intelligentie' zijn.

   Verwijderen
  4. @Willem Willem,

   Volwassen worden heeft wel een voordeel, je doorziet TV-series waarin de FBI wordt weggezet als een geweldige organisatie terwijl de werkelijkheid het tegenovergestelde is.

   Overigens, ik heb hier nog een interview van James Corbett met G. Edward Griffin, de auteur van "The Creatures of Jekyll Island", mocht je er interesse in hebben.

   https://www.corbettreport.com/interview-1276-g-edward-griffin-debunks-the-jfkfed-myth/

   Verwijderen
  5. Ik ga kijken. Was hier nog even mee bezig: de regels van de makers van road Runner....

   Hier zijn de handvol regels van de makers van Road Runner hoe zij destijds elke week weer een gloednieuwe Road Runner maakten. Leest niet heel anders dan hoe Trump en de media elke week weer 'spektakel' weten te maken.

   Road Runner=Trump
   Wil E Coyote=de Media

   De Road Runner heeft zeer beperkt taalgebruik (miepmiep), waarmee hij de coyote kan schaden ('Sad!')

   De coyote kan verder niet geschaad worden door anderen uitgezonderd door haar eigen onbekwaamheid (fake news)

   De coyote kan zich elk moment uit zijn eigen lijden verlossen, ware het niet dat het een fanaticus is; i.e. iemand die kostte wat het kost zijn 'doel' moet bereiken, al weet hij al lang niet meer wat zijn 'doel' is (onze stupide maar niet te stoppen media)

   Geen andere dialoog tussen Trump en de media is mogelijk dan 'miepmiep'

   President Trump is altijd president, anders zou hij logischerwijs niet president Trump kunnen heten.

   De media is een schande, maar nooit geschaad

   https://mobile.twitter.com/AmosPosner/status/573228578013384704/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftime.com%2F3735089%2Fwile-e-coyote-road-runner%2F

   Verwijderen
 42. Het gaat nog warm worden in het nu al hete Midden Oosten.
  Trump verklaard daar openlijk Iran tot vijand als zijnde de bron van alle terrorisme.
  En juist nu is in Iran de toch al gematigde leider opnieuw verkozen en wil Iran juist vreedzame relaties met het westen opbouwen want ze hebben hun kernwapen programma volledig in de ijskast gezet.
  Ik ben zeer benieuwd wat hun antwoord aan Trump zal zijn.
  De echte bronnen van het terrorisme krijgen zelfs een wapendeal met Amerika voor een paar miljard $, dus dit zal de vrede absoluut niet gaan helpen meer eerder voor nog meer leed, vluchtelingen en chaos zorgen.
  Dat Saoedi Arabië Jemen binnenvalt: geen woord.
  Dat Israël Syrië aanvalt met bommenwerpers: geen woord.
  Over de schendingen van de mensenrechten: geen woord.
  Over wie nu eigenlijk IS financiert: geen woord.
  De echte terroristen worden dus door Amerika geholpen in plaats van bestreden.
  De 'deep state' heeft weer een slag thuis gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trump Trades Advanced Weapons for a $200 Billion Investment

   http://www.informationclearinghouse.info/47096.htm

   O ja Trump beloofde niet meer in te grijpen in buitenlandse regimes.

   Trump: ‘We Will do Whatever is Necessary’ to ‘Fix’ Venezuela
   http://www.informationclearinghouse.info/47092.htm

   Verwijderen
  2. En nu is het natuurlijk afwachten tot wanneer Trump ook de Nobel prijs van de vrede gaat ontvangen.

   Verwijderen
  3. Venezuela is volgens de Saker buiten de logistieke invloedssfeer van Rusland.

   Hopelijk geeft China dan voldoende steun in latijns Amerika!

   Voor onze wereld maakt het nl heel veel uit of dit het continent van de toekomst of dat van de wanhoop gaat worden!

   Verwijderen
  4. Trump change you can believe in

   http://www.informationclearinghouse.info/47105.htm

   http://www.informationclearinghouse.info/47107.htm

   http://www.informationclearinghouse.info/47101.htm

   http://www.informationclearinghouse.info/47108.htm

   Ben ondertussen wel klaar met hem.Tenzij hij een handig spel speelt,maar daar geloof ik niet meer zo in.

   Verwijderen
 43. Volgens mij de oplossing van het (reëele) global warming probleem, althans, de eerste stapjes:

  https://sputniknews.com/asia/201705181053748811-china-mines-combustible-ice-ocean/?utm_source=adfox_site_41917&utm_medium=adfox_banner_2085855&utm_campaign=adfox_campaign_626010&ues=1

  Tevens interessant om op de achtergrond te houden bij geopolitiek denken: Bij een opgedeeld Rusland, zoals dreigde te gebeuren net voor dat Putin president werd, zijn die voorraden (genoeg voor 500+ jaar wereldenergieconsumptie) makkelijk te stelen.

  BeantwoordenVerwijderen