woensdag 18 mei 2016

VS-Senator: "CIA steunt Jihadisten Syrië"

Extremely rare moment an American politician tells the truth about the Syrian war, even bringing up CIA involvement.

Video: Senator Richard Black interviewed by RT.



For Putin this is no news; he regards the politics of the US mildly as "unprofessional".

10 opmerkingen:

  1. Goed dat je Senator Richard Black hier aan het woord laat komen. Hier is een langere clip (+/-50 min.) waar Black geinterviewd wordt over Syrie:

    Virginia Senator Richard Black tells the truth about Syria and Libya
    https://www.youtube.com/watch?v=WrKteSrZJbY

    Vanaf min.16 beschrijft Black hoe de VS al tien jaar voor het uitbreken van de oorlog in 2011 in de weer waren met het destabiliseren van Syrie. Kijkend naar de clip realisieer ik me eens te meer hoe crimineel het buitenlandbeleid van de de VS en de EU is en hoe gelijkgeschakeld onze MSM. Ondenkbaar dat we Black ooit in Buitenhof zouden zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Off topic, maar ik zou graag wat meningen vernemen over 2 wel zeer optimistische Saker artikelen van Scott:

    http://thesaker.is/waiting-for-yalta-2-or-what-the-kerry-lavrov-pact-brings-to-the-table-by-scott/

    http://thesaker.is/germany-sitrep-researcher-c-talks-to-scott-may-18th-2016/

    De neocons en NATO zouden in dit verhaal de facto gecapituleerd hebben. Zeker met mrs Clinton in het vooruitzicht lijkt me dit zeer onwaarschijnlijk...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Drie mogelijkheden:

      A) Scott heeft gelijk
      B) Scott heeft ongelijk
      C) Scott schrijft onzin

      Het probleem is dat er niet genoeg data voor ons beschikbaar is om te zeggen welk van de drie mogelijke antwoorden de juiste is.

      Of misschien is het toch C) als je er vanuit gaat dat deze "clear and present danger", maar om een reden naar buiten wordt gebracht: om een bevolking in het gareel te houden. Geldt zowel voor ons als hen. (Cui Bono)

      Voor "ons" is het van belang om binnen niet al te lange tijd ons voor te bereiden op een treurige boodschap: 1) het geld is op, 2) het geld wat er nog is, moet besteed worden aan het leger. Dat betekent: accepteren dat pensioenen verdampen, werkeloosheid toeneemt, het uitrollen van een politiestaat (the red scare introduceren) en ons de vraag ontnemen waarom het geld op is (want de dreiging van nucleaire oorlog, zal het nieuws domineren en maakt al het andere nieuws ondergeschikt)

      Voor "hen" is het van belang om de isolatie van "ons" te accepteren. Wij zijn allemaal onbetrouwbare Yahoo's, en leg nou maar je vertrouwen in vadertje Staat en alles komt goed.

      En op die manier zijn zowel Rusland als Washington gebaat bij het optuigen van een nieuw ijzeren gordijn, en kunnen beide bevolkingen achter dat gaas vervolgens weer jarenlang met weinig moeite onderdrukt en uitgezogen worden.

      Optie A of B kan natuurlijk ook. Maar bij gebrek aan data, zou ik toch opteren voor optie C omdat je daar iets tegen kunt doen (en tegen A en B niet; maw: "who cares" of Scott al dan niet gelijk heeft)

      - Wat doen?
      - Niet meegaan in de massahysterie die gekweekt wordt om ons gung ho te maken voor de (dreiging van een) nucleaire oorlog. En in plaats daarvan ons vastbijten in de schandalige manier waarop de rijken zichzelf al eeuwenlang zelf weten te verrijken ten koste van de rest.

      Ik zeg niet dat deze gedachtenlijn de juiste is, maar het werpt misschien wat voer voor discussie op, wat denk ik nodig is.

      Om te eindigen met Scott/Genesis (ik blijf hangen in muziek geloof ik), hierbij wat lyrics van the land of confusion

      Well did you hear the news today
      They said the danger's gone away
      But I can hear the marching feet
      Moving, into our street

      Dat nummer duurt 4 minuten. Voor wie het interessant vindt, kan er naar luisteren, maar ik verwacht niet dat je met die retoriek de status quo kunt doorbreken. Wat de bedoeling is, als optie C juist is.

      Verwijderen
  3. Weer zo'n gevaarlijke NAVO gek bd die een boek in de aanbieding heeft en nog even z'n 5 minutes of fame wil beleven:

    http://marketupdate.nl/nieuws/geopolitiek/oud-navo-generaal-westen-stevent-af-op-oorlog-met-rusland/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met meer dan 5100 reakties, zelfs veel voor the Guardian. Afgezien van de trollen uit Kiev en de bots uit Langley wordt dit door het guardian publiek wel gezien voor wat het is. Goed dat deze generaal gepensioneerd is.

      Ook nog een berichtje over een zendmast in Zweden die was opgeblazen. Nu heb ik Ikealand, het Turkije van het noorden, niet hoog zitten als het gaat om hun geestelijke gezondheid, met hun regering bestaand uit de meest geradicaliseerde feministen, samen met neocons (Bildt is een persoonlijk vriendje van Cheney!), maar dat een regeringswoordvoerder de volgende uitlating durft te zeggen:

      “I would guess there is an international link,” analyst Hans Brun of the Swedish National Defence college told Swedish radio. “To be really honest it’s just a judgment and isn’t based on research, but in that case it is only Russia you can think would be interested.“

      http://www.theguardian.com/world/2016/may/18/russia-under-suspicion-after-sabotage-of-swedish-telecom-mast

      En ze waren al zo de mist ingegaan met die duikboot!

      Die Balten zijn zo paranoia voor Rusland, terwijl ze beter kunnen uitkijken voor hun noordelijke ´beserker´ buren!

      Verwijderen
    2. @ Rootman

      Gelukkig is dit soort oorlogspropaganda zo karikaturaal opzichtig dat het daardoor ook wel heel doorzichtig wordt. 'Elk nadeel hep z'n voordeel'

      Verwijderen
    3. "Nee een man die weet hoe het geopolitiek in elkaar zit, anders als jullie!!! Jullie baseren je "mening" op pure angst, terwijl je op de kaart kan zien dat de "omsingeling" door de NAVO totale lariekoek is!!"

      He Iwan, volgens Alexander Richard Shirreff toon jij wederom aan geen ene klote verstand van zaken te hebben, want hij schrijft zelf dat Rusland "Daarna volgt een invasie van de Baltische staten in een poging de insluiting van Rusland door de NAVO te doorbreken." Of jij hebt, zoals gebruikelijk, de link weer niet gelezen!

      "Alexander Richard Shirreff baseert zich op de inzichten die hij tussen 2011 en 2014 verkregen heeft in dienst bij de NAVO. In zijn boek beschrijft hij hoe Rusland Oekraine binnenvalt om een directe verbinding over land te krijgen naar de Krim. Daarna volgt een invasie van de Baltische staten in een poging de insluiting van Rusland door de NAVO te doorbreken.Daarna volgt een invasie van de Baltische staten in een poging de insluiting van Rusland door de NAVO te doorbreken."

      En er was geen sprake van insluiting dan wel omsingeling dan wel belegering van Rusland door de NAVO? Het lijkt wel of al die achterlijke beroeps militairen de belegering van Leningrad nog eens dunnetjes over willen doen, kijk, zo had het gemoeten!

      Verwijderen
  4. Alleen Iwan en LGK staan nog achter de Europese elite!

    Elites vs the People: Ordinary Europeans' Attitudes to Russia are Changing

    http://sputniknews.com/analysis/20160519/1039918779/european-attitudes-russia-commentary.html

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beveiliging Parijs Charles de Gaulle...

    ICTS!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. NATO Missile Shield Is Practically Guaranteeing a Russian Preemptive Strike

    http://russia-insider.com/en/politics/us-presses-start-key-third-world-war/ri14413

    BeantwoordenVerwijderen