zaterdag 28 juni 2014

Update Oekraïene nieuws 27-6-2014

Allereerst rest ons weinig anders dan de drie heren van dit kiekje van harte te feliciteren. Jezuïet en vrij metselaar (altijd een heerlijke combinatie) van Rompuy, Oligarch en CIA-agent (een evenmin te versmaden combinatie) Poroshenko, en Barosso. Dat het gesloten contract alle partijen voorspoed moge brengen!
Southfront nieuws

Vanochtend 27 juni om 04.00 uur 's-ochtends hebben bombardementen van het Oekraïense leger weer slachtoffers gemaakt onder de burgerbevolking van Slavyansk. Getallen zijn niet gegeven.

Inmiddels loopt het aantal vluchtelingen van Oekraïene naar Rusland op naar 110.000 personen.

Update Strelkov: 27-6 Hebben zijn troepen een Oekraïense blockpost aangevallen en uitgeschakeld. Verschillende wapens en een flinke hoeveelheid munutie is buitgemaakt. Opvallend uit het relaas van Strelkov is zijn mededeling dat het Oekraïense leger zijn eigen troepen beschiet op het moment dat ze de slag verliezen. Ook opvallend is dat Strelkov er geen doekjes om windt dat ook zijn troepen mijnen leggen.

Het ANNA nieuws van Novorossiya krijgen we ook net binen. Onderstaand video van twee minuutjes met Elena Krasovskaya. Belangrijkste nieuws daarin: De fascisten hebben een bus beschoten waarbij de chauffeur en een vrouw gedood zijn. Ook goed nieuws: de 16-jarige streamer Vlad is weer vrij. Details over zijn gevangenschap volgen mogelijk later. Voor nu iedereen bedankt voor het meeleven.

We vonden dit bericht over Odessa nog; het is maar een paar minuten en er zitten toch weer wat nieuwe dingetjes in. Met name het commentaar van de Amerikaan halverwege dat de Mossad, CIA en MI5 erachter zouden zitten, zou de moeite van het verder uitzoeken zijn. De actie was wel dermate georganiseerd en het macabere 'agent-provocateur-gehalte' dermate hoog dat het duidelijk geen werk van amateurs was.

HIER een verdere analyse van Odessa en Mariopel 9 mei (dus niet 16 April wat ook een bloedbad was) en Lugansk.

En Hier nog een laatste binnengekomen bericht:

Ukraine – Verhaltensregeln für Journalisten

Donnerstag, 26. Juni 2014

Von: Chefredaktion

An: Alle Mitarbeiter die Berichte über die Ukraine schreiben.

Folgende Regeln sind beim Verfassen von Artikeln unbedingt einzuhalten:…….

Die Geschäftsleitung

H. Bilderberg

http://alles-schallundrauch.blogspot.de/2014/06/ukraine-verhaltensregeln-fur.html

En HIER de laatste Update van RT (in English and can be regarded as English summary), die nog melding maken van een moeder en zoon die gedood zijn door bommen van het fascistische regime.

6 opmerkingen:

 1. slecht leger, dat zijn toch geen noemenswaardige hoeveelheid slachtoffer ,waarom niet de hele bus ? Forlenza worden dagelijks 2 mensen vermoord door assortie van daders

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De RT uitzending over Odessa is buitengewoon interessant, hoor en wederhoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laut berichten ist der Junge Journalist Vlad wieder frei und es geht im gut.

  http://tixoxodka.livejournal.com/4215.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je link Gretha en goed je hier te zien. De 'helden' die Vlad vastgehouden en getreiterd hebben (omdat hij streamer/journalist is) zijn dus naar alle waarschijnlijkheid :

  Pavel Kirilenko People's Deputy of the Verkhovna Rada. Chairman of the Odessa regional organization of the "Svoboda" and Andrey Dzindzya

  Dat zijn dus gewoon Swoboda partijleden die in de regering zitten en die verdragen sluiten met de EU.... de cirkel is weer rond.... Het compleet negeren door NOS en David Jan Godfroid van dit nieuws en het nieuws betreffende het doden van inmiddels 4 andere journalisten en het gijzelen en zwaar mishandelen van 4 andere journalisten... is inmiddels pathetisch. De OVSE leden, vastgehouden en vrijgelaten door 'separatisten' en niet mishandeld worden, dat is nieuws voor de NOS.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ist es wieder soweit, in Europa wie 1914 gegenüber Serbien mit Ultimaten zu kommen? Russland, so die Europäische Union habe binnen 72 Stunden sich auf substantielle Verhandlungen über den „Friedensplan“ des ukrainischen Präsidenten einzulassen. Und wenn nicht, wird dann ab 5.45 Uhr zurückgeschossen?

  http://www.nachdenkseiten.de/?p=22190#more-22190

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Washington hat bereits damit begonnen, den Dritten Weltkrieg vorzubereiten, und die Europäer scheinen mit an Bord zu sein. Noch im November 2012 hatte NATO-Generalsekretär Rasmussen erklärt, die Allianz sehe Russland nicht als Feind an. Weil der Narr im Weißen Haus und seine europäischen Vasallen Russland jetzt wieder zum Feind stempeln wollen, tönte Rasmussen: "Wir werden die Tatsache zur Kenntnis nehmen müssen, dass uns Russland jetzt wieder als Gegner betrachtet", und gleichzeitig rüstet die NATO die Streitkräfte ihrer Mitgliedsstaaten in Ost- und Mitteleuropa und die der Ukraine auf.

  http://principiis-obsta.blogspot.se/2014/06/washington-trommelt-zum-finalen.html

  BeantwoordenVerwijderen