vrijdag 27 juni 2014

Mexicanen vol Optimisme naar de confrontatie met Oranje

English summary below. Wij kunnen de boog ook niet altijd gespannen houden. We waren hier toevalli We zijn speciaal voor u afgereist naar het land van Tequila, Tacos en Fiestas, en natuurlijk het land van ... MEXICO - HOLANDA! We gingen de steming pijlen in dit voetbalgekke land. Wat verwachten de Mexicanen van de clash die voor zondag op het menu staat? We gingen de straat op in het heartland van Mexico, in Guadalajara, Jalisco, de wieg van de Tequila, de wieg van de Mariachis en de stad van de Chivas waar zelfs Beenhakker, Westerhof, Cruyff en van 't Schip hun sporen nog hebben achtergelaten.



Zoals wij het begrepen hebben hier, in het hol van de leeuw, is het vooral Chicharito (Hernández) waar Van Gaal en zijn equipe zondag rekening mee moeten houden. Dus als de Mexicaanse trainer hem weer op de bank houdt, zoals bij Mexico's vorige wedstrijd tegen Kroatië, dan is dat goed nieuws voor Oranje.



Mexican team-shirt sales souring...

ENGLISH SUMMARY

We went down to Mexico's heartland, Guadalajara, Jalisco, home of Tequila and Chivas, to find out how the Mexican feel is regarding Sunday's clash: Mexico - Holland. We found out that confidence is at a high and Chicharito is the man all Mexico's hopes are based on. Will the coach line him up and can he stand the pressure? Sunday we'll see!

1 opmerking:

  1. zit je nu in Mexico?
    En je spreekt naast Russisch ook Spaans?
    En nog leuke filmpjes maken?

    Man, jij lijkt wel ALLES te kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen