dinsdag 14 juni 2022

Waarom zwijgt Iris de Graaf (NOS) over Oekr-terreur Donetsk van 13 Juni?

Donetsk ondergaat 13 juni 2022 de zwaarste beschietingen zoals het deze de afgelopen 8 jaar nog niet beleefd heeft. Oekraïne schiet wild om zich heen en doelbewust op burgerdoelen. Burgerdoden en gewonden. Het cynisme is met geen pen te beschrijven.

Kraamkliniek in Donetsk. Nu er echt een kraamkliniek beschoten wordt, maar in door Rusland gecontrolleerd gebied, dan horen we de gecontrolleerde Westerse media niet meer. Kijk de beelden HIER zelf. En druk op de rechtermuisknop om de tekst in het Nederlands te lezen. 

Volg de Strelkov VK site

Volg sowieso zelf die VK pagina, https://vk.com/strelkov_infoEva Bartlett is er wel zelf op afgegaan en ziet de inslagen op de kraamkliniek met eigen ogen. Wat een respect voor deze moedige vrouw.

Iris de Graaf

Wij probeerden ook Iris de Graaf aan te sporen haar werk te gaan doen. Wij betalen ten slotte ook haar salaris. Maar de tweet waarin we haar verzoeken haar werk te gaan doen, zelfs die beantwoordt mevrouw niet. Donetsk staat in brand en de staatsjournalist is onzichtbaar.

Mark Rutte

Onze Premier, Mark Rutte, u weet wel, die van het inlegvelletje, en geen militaire steun "nooit niet" naar Oekraïne, die is weer bezig om te kijken hoe hij Zelenzkoaïne met nog meer wapens kan "helpen". Wij hebben hem voor de zekerheid nog even op de hoogte gesteld van de Oekr-terreuraanvallen. Zodat Rutte precies weet waar zijn "hulp" terecht komt. Kan hij later niet meer zeggen "Ich habe es nicht gewusst".

Waarom juist nu deze terreur?

De vraag is, waarom voert Oekraïne juist nu deze terreuraanvallen uit. En de volgende vraag, hoe moeten Rusland en de geallieerde krachten hierop reageren? Natuurlijk is de roep om zwaar te reageren meer dan aanwezig. Maar dat is waarschijnlijk juist wat Kiev wil. Waarom? Deze dagen arriveren er NATO delegaties in Kiev, en dan zou het voor Zeleskoaïne gunstig kunnen zijn dat er wat rookpluimen boven Kiev opstijgen om zijn roep om wapens kracht bij te zetten. Rusland wil hem dit kado niet geven en wacht dus rustig af.

Tweet

Gesprek

📞: Looking ahead to tomorrow’s pre-NATO summit meeting with various NATO countries and SG in The Hague, I just spoke with President about current developments on the front, and ways in which 🇳🇱 and other countries can continue to help Ukraine.
310
200

8 opmerkingen:

 1. Het wordt tijd, dat de landen, die UA hiertoe in de gelegenheid stellen, nu ook worden aangepakt.
  De VN blijken ook nu weer een waardeloze organisatie, die volkomen is geïndoctrineerd door het westen. Dat daarbij straks de nodige raketten over mijn huis vliegen, neem ik op de koop toe. Ik zorg wel, dat ik tijdig een heenkomen zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tip voor Poetin: stop met leveren van uranium en alle olie&gas aan 'onvriendelijke landen', vanaf NU. Eigenlijk alle producten van de Russische Industrie, dus ook kunstmest, zeldzame metalen en edelgassen.

   De bevolkingen van die onvriendelijke landen gaan dan vanzelf die onvriendelijke (joodse) politici ruimen. (Dat was ook altijd de bedoeling van die VS-bombardementen.)

   Daarna politiek afschaffen en burgervriendelijke regeringen & parlementen aanstellen. Alle sancties opheffen, de RF om vergiffenis vragen en gaan samenwerken met die RF. Dan krijgen we een paradijs op aarde, i.p.v. de joodse hel, waar we nu in worden -gedwongen- te leven.

   Is dat nou zo moeilijk?

   Verwijderen
  2. En ik ben niet de enige, die er zo over denkt.

   Verwijderen
  3. En Poetin luisterde al: Lassen kunnen we voorlopig vergeten. Voor tig- en mig-lassen heb je edelgassen nodig. Die zijn er niet meer. Leuk hé?

   Verwijderen
 2. Zé snapt het niet helemaal (komt door de coke): De RF moet straks zoveel UA naar het westen veroveren, dat de Donbass niet meer is te bereiken door Nazi-geschut. Dat betekent, dat de RF 80km extra moet innemen. Geen probleem, voor de Nazi's wél.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het Oekraïens Zwarte Pieten is begonnen. Uiteraard wordt Zelenskiyy als eerste onder de bus gedonderd.
  Ondertussen krijgt deze homo er flink van langs, terwijl de oorlogsmisdaden gewoon doorgaan.
  Uiteraard mag humor ook vandaag niet ontbreken, alhoewel dit soms van 1 kant moet komen, maar dat moet kunnen.
  Soms worden die arme Oekraïnersvernederd, maar dat is beter dan op deze manier te eindigen. Slava Bandera, tog eddie?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eddy is met hoofdletter E.
  Homo's beledigen gaat je iedere keer € 2.200,00 kosten G.B. Wolf.
  Tenminste als ik die onzin van jou moet geloven dat wij hier Japanse toestanden gaan krijgen.
  Nou, de groetjes maar weer hè clown G.B. Wolf?
  Is geen belediging.
  In het circus klappen ze zelfs voor clowns en worden ze uitgelachen.
  Zo zie ik jou ook. Een clown in het blik circus.
  Maar dat wist je al hè ?

  BeantwoordenVerwijderen