zondag 19 juni 2022

Taira is Thuis

Artikel aangepast 19-6-2022 12:28 uur

Taira werd aangehouden bij Marioepol met twee kinderen, waarvan ze beweerde dat het haar kinderen waren. Dat was echter niet het geval. De kinderen waren in doodsangst. Deze kinderen meldden dat hun ouders doodgeschoten waren zodat Taira de kinderen kon gebruiken om door de controle te komen. Dat lukte dus niet en ze werd gevangen genomen. Maar inmiddels zit ze weer in Kiev en dankt ze Zelenskiy voor het mede-regelen van haar terugkomst. Hoe die geregeld is? Een Tjetjeense hoge ambtenaar heeft een zoon die in Marioepol woonde, zelfs de Oekraïense nationaliteit had, die was opgepakt. Die zijn dus tegen elkaar uitgewisseld waarbij Oekraïne ook nog eens 25 Miljoen Roebel erbij kreeg. 

Deze wissel wordt, om het maar mild te zeggen, in Rusland met gemengde gevoelens begroet. Onderstaand enkele van die meningen, uit deze BRON.


18/06/22. Werkelijk. " Taira "Dimitriev" schrijftNog een paar meningen over wat er aan de hand is:

" is nog steeds op vrije voeten, in Oekraïne... In Oekraïne proberen ze te reageren op een openbaar verzoek. Welnu, dat wil zeggen, de samenleving wacht op ten minste een minimale "peremogi" en hij, de samenleving, krijgt een van die peremoga's die de samenleving zal accepteren. Over het algemeen zeggen sprekers wat ze willen horen. In Rusland daarentegen worden beslissingen vaak genomen vanuit verborgen motieven, en dan wordt de samenleving uitgelegd hoe hiermee moet worden omgegaan. De publieke opinie wordt over het algemeen niet gezien als een leidraad voor actie, maar als een uitdaging,

Het is duidelijk dat dit een brede generalisatie is, en als je wilt, zul je veel uitzonderingen vinden. Maar over het algemeen is het dat wel.
In het geval van Oekraïne is het met behulp van de media mogelijk om de autoriteiten te manipuleren door de vorming van de publieke opinie. In de Russische versie kun je rustig tot overeenstemming komen met de autoriteiten, en dan leggen de LOM's uit dat het zo hoort."

Andrey Medvedev schrijft
dat het gestenigde nazi-reptiel is uitgewisseld is geen ramp. Onaangenaam, maar geen ramp. Het is beter om hem tijdens de arrestatie als het ware niet levend mee te nemen. Maar zoals het is.
Ik hoop dat de uitwisseling de moeite waard was. En dat dit nazi-monster werd veranderd in een heel belangrijk en noodzakelijk exemplaar van ons.
Er kunnen uitwisselingen zijn. Maar het probleem is anders. We leren dat hij van het Oekraïense publiek kwam. En hier ben ik opnieuw gedwongen om het voor de hand liggende te schrijven. Nu wordt er in verschillende omgevingen gevochten.
Moderne militaire conflicten zijn niet alleen het front zelf. Dit is ook de economie. En natuurlijk de informatieoorlog, en ook de psyche van de tegengestelde partijen en staten. En dit kan niet worden genegeerd. Opnieuw moet ik
Evgeny Messner citeren, die in de jaren 60 in het boek "World Rebellious War" schreef:
“In een toekomstige oorlog zullen ze niet op de lijn vechten, maar op het hele oppervlak van het grondgebied van beide tegenstanders, omdat er politieke, sociale, economische fronten zullen ontstaan ​​achter het gewapende front; ze zullen niet vechten op een tweedimensionaal oppervlak , als van ouds, niet in de driedimensionale ruimte, zoals het was vanaf het moment dat de militaire luchtvaart werd geboren, maar - in het vierdimensionale is de psyche van de strijdende volkeren de vierde dimensie
. , ze zullen vechten in thermonucleaire tactieken, en in de strategie van "psychonucleair", dat wil zeggen, niet de waterstofatomen splitsen, maar atomen van de vijandige mensen, hun geest, zijn psyche. Er zal geen atoomoorlog zijn, er zal een rebel zijn oorlog."
Dus nu vragen veel mensen zich af wat er is gebeurd en of de "Azovites" nu voor iemand anders zullen worden ingeruild. Je kunt het niet op deze manier doen. Tijd vraagt ​​om duidelijkheid. En ultieme zekerheid.
In het algemeen zal ik een impopulaire gedachte uiten. Ik ben het er niet mee eens dat niemand voor wat dan ook veranderd kan worden. Als dit uitschot werd veranderd in Russische special forces-officieren of piloten, dan was het zeker de moeite waard. En de uitwisseling...
Weet je nog dat Savchenko zo was? Waar is ze nu, wie weet? Dus de uitwisseling is niet altijd een overwinning.
Maar ik herhaal - als we niets zeggen, verbergen we iets, dan zullen onze tegenstanders alles voor ons zeggen. En precies zoals ze het willen."

8 opmerkingen:

 1. ROOTMAN:

  Zegt het voort!
  https://www.youtube.com/watch?v=ZQB7uWuWpBw

  ==========
  Zover ik weet heeft Rootman 100% van de tijd NIKS te doen.
  Ik wel. Ik werk 80 uur per week, maar kan in die 80 uur niet de helft doen van wat ik mopet doen.
  Het zou dus mooi zijn als Rootman zijn toegang tot Blogspot ging repareren.
  Ik zou op zijn minst willen dat Rootman de moeite nam om de essentie van de video van Gonzalo te vermelden, want die is wel degelijk belangrijk.
  ---

  Gonzalo zegt: Lithouen blokkeert een spoorlijn naar Kaliningrad.
  De kans is redelijk aanwezig dat dit het begin is van een aanval op Kaliningrad, door Polen, Lithouen en Amerika.
  Maar dat zal Rusland winnen.
  En dan zal Amerika met kernwapens gaan beginnen.
  Rusland heeft altijd gezegd: Wij zullen nooit als eerste kernwapens toepassen.
  Amerika heeft die belofte nooit gedaan.

  ----
  Hoe groot is de kans dat dit scenario zich voltrekken zal?
  Ik heb natuurlijk ook geen idee. Maar het zou de hele oorlog veel groter en veel catastrofaler maken, en die zou dus werkelijk het leven van honderden miljoenen mensen kunnen gaan kosten.

  Bedenk (iets dat zelfs Gonzalo niet weet, maar Voltaire en Paul Craig Roberts wel weten) : Amerika wordt geleid door mensen die diep in hun hart geloven dat hun God hen heeft opgedragen alle niet-joden van de aarde te verwijderen.
  Ze zijn er gek genoeg voor.
  En puur evolutionair gezien is het logisch: de niet joden zijn ook te naïef om de strijd -- de oorlog om het overleven -- te winnen.
  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Root, en Jan.

   Ja, wij kunnen ook niet al het nieuws brengen, en dan is het fijn als bezoekers dat doen (waar zijn de anderen gebleven in deze roerige tijden???), zoals inderdaad dit belangrijke nieuws van vandaag: Litouwen sluit gewoon Kaliningrad voor een deel af.

   Het poken van de Russische beer gaat maar door.

   Dat het een opmaat zou kunnen zijn voor een aanval op de exclave, zo had ik het nog niet gezioen, maar kan natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Repost van vorig blog:

   Zomaar een paar bedreigende berichten van het front:
   Now the Pentagon requires that the firing positions of their artillery systems and MLRS be placed only in residential areas of cities. Dus het Pentagon eist oorlogsmisdaden, om hun speeltjes te beschermen.

   Russia will soon cut off the EU from gas due to the constant infusion of weapons into Ukraine. Europa gaat helemaal van het gas. Dus geen bommen op de besluitvormingscentra.

   Medvedev admitted that the EU will disappear before it accepts Ukraine. Dus daar hoeven we ons ook geen zorgen om te maken. Mark R. doet -weer- eens de zoveelste loze belofte.

   Similar marches took place in multiple Irish cities. Niet alleen in Engeland wordt een einde gemaakt aan "Brussel". Ook Duitsland en Italië doen mee.

   Verwijderen
  3. [Litouwen sluit gewoon Kaliningrad voor een deel af.]
   Ja, alleen v.w.b. de spoorwegen. Maar het is wel een begin...

   [Amerika heeft die belofte nooit gedaan.]
   Integendeel, als pre-emptive strike, of zoiets.

   Verwijderen
  4. Ene Nadja Kuptsova heeft al een oplossing voor het probleem. Óf Litouwen respecteert de afspraken, óf Litouwen bestaat niet meer en wordt automatisch Russisch.

   Verwijderen
 2. Net zoals Blik, Rootman, G.B. Wolf en Jan Verheul Putin shills zijn.
  Shills vinden elkaar altijd in het shill nest.
  Hoe een Sleazy American Dating Coach een Pro-Poetin Shill in Oekraïne werd

  BeantwoordenVerwijderen