dinsdag 7 juni 2022

Poolse, Nederlandse, Amerikaanse, Britse, Franse Wapens tegen Rusland en Donbass

Hoe lang gaat Rusland dit volhouden, of hoe lang gaat Rusland dit tollereren?

Ze zijn er nog reuze trots op ook. Wapens leveren om Russen te doden. Hier is het de Franse tv, die er absoluut geen doekjes om windt en trots is op de door hun geleverde Howitzers, het paradepaardje van de Franse artillerie. Eerder zagen we Ollongren op twitter met haar spierballetjes. Van de Amerikanen, de Britten en de Polen is het ook geen enkel geheim. Kortom, het is NAVO-Rusland, uitgevoerd op het bord dat Oekraïne heet met Oekraïense pionnen. Wat bezielt het Westen hun wapens te leveren aan een man en een leger dat er pure terreur mee bedrijft?

Trouwens, wisten jullie dat Nederland ook pantservoertuigen geleverd had, de zogenaamde YPR'en (wie is er niet groot mee geworden voor degenen die nog in dienst gezeten hebben?)? Nee, nou, dan nu wel, en hier trekken ze samen op met Poolse T72 tanks, alles al onder Oekraïense vlag.

Russen laten zwem-vluchtende Oekraïense soldaten in leven

Ander verhaal: Severodonetsk. Bruggen kapot geschoten door de oekraïeners zelf (ze schieten wel vaker in eigen doel). Zat niks anders op dan bij Severodonetsk in het water te springen en de rivier dan maar over te zwemmen. Dat hadden de Russen door. Wat doe je dan? De zwemmers doodschieten? De Russen besloten ze te laten leven en te laten vluchten. 

Russische speciale eenheden in actie

Nog  een ander verhaal. Russische speciale eenheden overmeesteren een groep Oekraïeners. De gewonde Oekraïense militair wordt DIRECT verzorgd en geholpen.06/07/22. Werkelijk. BRON betreffende het materiaal-verhaal en onderstaand de computervertaling.

👉🏻“Poolse T-72M1 gevechtstanks en YPR-765 pantserwagens uit Nederland zijn al gezien onder Oekraïense vlaggen in de richting van het front.”

👉🏻“Een verslag van een Franse tv-zender, die beelden liet zien van het gevechtsgebruik van CAESAR-gemotoriseerde kanonnen op wielen, ontvangen door de strijdkrachten van Oekraïne van Franse zijde als onderdeel van een militair hulppakket.”

👉🏻"Oekraïense video uit Severodonetsk is verschenen - APU-apparatuur beweegt langs de industriële zone
Note van het Mig-kanaal.

23 opmerkingen:

 1. Knap staaltje leugenpropaganda en de misdaden van de nazi's op Rusland afschuiven:
  Charles Michel haalt uit naar Russische VN-ambassadeur die wegloopt uit zitting: “Makkelijk om waarheid niet te aanhoren”
  Bij zo een valse beschuldigingen zou ik ook daar weglopen, want tegen zoveel onzin is geen verweer te voeren.
  Het enige wat het westen er mee bereikt is dat Rusland nog gemakkelijker naar zware middelen gaat grijpen want met die leugenaars in de EU is het nu, maar ook in de toekomst, onmogelijk om nog op een eerlijke manier zaken te doen.
  Dus geen gas en olie meer, geen 'rare'(zeldzame) metalen, aluminium, kolen,kernbrandstof en wat er allemaal nog meer uit Rusland kwam.
  Het worden hoe dan ook een koude en peperdure winters voor het klootjesvolk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weten we in ieder geval, in de etymologie, waar het woord linkmichel vandaan komt.

   Verwijderen
  2. Matt,
   Deze sancties door de EU zijn in principe getroffen tegen de eigen Europese bevolking Echter, ben bang dat weinig Europeanen dit zien.
   Dat zie je pas als je de ware essentie van agenda 2030 begrijpt.
   Het valt in het plaatje van de lockdowns, de injecties en nu dus de (voedsel) tekorten en het niet meer kunnen/mogen reizen/verplaatsen. Koud/beperkt douchen etc etc.
   In de one world gedachte moeten we naar het niveau van afrika / azië /midden oosten.

   Verwijderen
  3. Twee tips:
   Brett Weinstein praat met een Schot, Neil Oliver: over het feit dat de Corona ons leerde zien dat we in Plato's grot zaten.
   Nu weten een aantal van ons dat de echte wereld er heel anders uit ziet.

   Korte video Platos grot:
   https://youtu.be/vVO7DcUM5wU

   Weinstein:
   https://www.youtube.com/watch?v=1s4yfHR6MKc

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy, Syrië werd aangevallen door de zogenaamde rebellen die gefinancierd werden door o.a. Amerika om daar regime change door te voeren omdat Assad weigerde om een pijpleiding door zijn land te leggen.
   Aangezien Rusland een bondgenoot is van Syrië hadden die het volste recht om hun te helpen.
   Vergelijk het met art. 5 van de NAVO. Waarom zouden ze het bij de NAVO wel mogen en andere landen zouden geen samenwerkingsverbanden mogen hebben?

   Verwijderen
  2. Rusland zag gevaar dat zulke pijpleidingen hun eigen gas en olie emporium zou verzwakken.
   Alleen daarom bemoeide Rusland zich met die oorlog daar Matt.
   Maar nu je het toch over rebellen hebt.
   Als je de Ukraïnse separatisten bekijkt zijn het ook rebellen die bewapend worden door Rusland.
   En niet alleen wapens, maar ook nog eens vuile propaganda en leugens wat de separatisten tot nog meer haat heeft gedreven tegen de democratisch gekozen regering van Zelenski.
   Het is die haat wat Ukraïners ook tot haat heeft gedreven jegens die separiatisten/rebellen. Het Ukraïnse volk wat niks liever wilde als leven in een vrij vredig souverein erkend democratisch Ukraïne.
   Een land en regering wat vrij is om te zelf beslissen met wie zij zaken en handel wensen te doen doen. En als zo'n land kiest voor zaken en handel met Europa,Australië,Canada ,Amerika, Rusland,Afrika of China ........dan is dat nog altijd de vrije keus van dat land en de desbetreffende zittende regering.
   Donetsk en Luhansk liggen nu eenmaal binnen de landsgrenzen van Ukraïne.
   Terug naar de schoolbank Matt......... jouw land wordt ook volgens de democratie bestuurd. Je hoeft het in een democratie niet altijd met elkaar eens te zijn.Maar je leeft daar wel in vrede en als je het met nuchter verstand handig aanpakt of hebt aangepakt met werk en zo dan heb je je financieel huishoudboekje op orde.
   Als jij dat niet weet hoe democratie in elkaar steekt heb je wellicht op school in de klas liggen te slapen en laat jij je teveel beïnvloeden door teveel onzin op het internet.
   By the way.........jouw cartoons over de virusgekte vind ik nog steeds uitstekend.
   Die hele besmettingstheorie van de virologen onderuit gehaald omdat Bechamp het bij het rechte eind had.
   Gegroet.

   Verwijderen
  3. In 2001 was in het Pentagon al bekend dat Amerika 7 moslimlanden ging aanvallen en vernietigen.

   Wesley Clark: Fora tv: google: wes clark america's foreign policy coup
   https://www.youtube.com/watch?v=nUCwCgthp_E


   CIA agent Graham Fuller heft in Tsjetsenië de jonge moslims tot rebellie en destruciie opgeleid > om juist de oliepijp uit Baku ( die naar Moskou liep) te vernietigen, en de Baku olie naar Turkije af te voeren.

   https://www.spiked-online.com/2004/01/23/you-are-only-allowed-to-see-bosnia-in-black-and-white/#.VWV43meJirM

   Al in febr 2011 schrijf Iba Abdo op haar Blogspot: "De opstand in Syrie wordt enkele weken uitgesteld, want er is nu heel veel aandacht voor Lybie. "
   https://xevolutie.blogspot.com/2013/10/299-syrian-rebels-planned-syrian-revolt.html

   Drie weken later kalkten kinderen beledigende teksten op schoolmuren. Die kinderen werden opgepakt. Hun ouders gingen de straat op. Onbekende 'men in Black' ( Kan natuurlijk zijn dat Iba Abdo er tussen stond ) schoten op politie en demonstrerende ouders: Voilà. Zo maak je een kleuren-revcolutie.
   Zogenaamd een woedend volk.
   Maar al na enkele weken wemelde het van de door de Amerikaanse jhoden opgeleide 'jihadi's'.

   Zo sit het in elkaar en niet anders.
   Hoe vaak heb ik het hier al uitgelegd ?
   Is hier ook maar iemand met interesse voor de waarheid?

   Ik denk het echt niet.


   Verwijderen
  4. Deze Iba Abdo was in 2011 nog studente, maar werkt nu al vele jaren voor Clingendael.
   https://spectator.clingendael.org/nl/auteur/iba-abdo

   Als je NIKS op hebt met de waarheid ben je welkom als onderzoeker op Clingendael.

   Ik heb er ooit één man gesproken die wel in mijn verhaal was geinteresseerd: een deskundige in olie, hij heette Van Agt met zijn achterenaam. Hij vroeg me later nog eens langs te komen. Een half jaar later was hij daar weg.
   Mensen met interesse in het echte verhaal houden het daar niet vol.

   Verwijderen
  5. Vieze vuile jodenhater en Israëlhater ben je JV.
   Jij stinkt, Gadverdemme nog en toe.

   Verwijderen
 3. Even een kaarsje opsteken voor de gesneuvelde kinderen in de Donbass.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Madelon praat: https://youtu.be/OjCPBpgNZ30

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leedvermaak om je eigen ondergang.
  Toch niet zo heel leuk. Maar er zit weinig anders op.

  https://xevolutie.blogspot.com/2022/06/1305-is-de-nieuw-amerikaanse-eeuw-al-na.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Genieten, alleen maar genieten. Wat een blamage. Maar dat krijg je met hysterische joden. Die raken door de hysterie het overzicht kwijt en dan gaan ze domme dingen doen. Door de gevolgen worden ze nog hysterischer en gaan dan helemaal van het pad af. In die periode zitten we nu.

   Al eerder was de tijd om maatregelen te nemen. Ik had dat al gedaan en kan nu vanuit mijn fauteuil met popcorn naar de show kijken.
   Alles draait om vertrouwen, heb ik geleerd van deskundige bankiers. Dat vertrouwen is nu volkomen verdwenen. Door de diefstal van 300 bln van Rusland, dachten ze 'binnen' te zijn. Hoe dom geredeneerd! De RF heeft voor 500 bln aan assets van 'het westen' binnen zijn landsgrenzen. Die kunnen ze met 1 pennenstreek van de RF kwijt zijn. 200 bln "winst".

   En dat is niet het enige. Investeerders zullen zich nu wel 10 keer bedenken, voordat zij hun geld gaan steken in het onbetrouwbare westen. Iedereen is nu als een dolle zijn geld van de bank aan het halen, beurzen zijn -gecontroleerd- aan het crashen. Het is één grote ramp.

   Het mooiste komt nog: De rijken zullen steeds armer worden. Hun geld blijkt straks NIETS meer waard te zijn. Ik kan nu al genieten bij de gedachte van de paniek bij de investeerders bij Blackrock & Co. Door het verdampen van de assets gaat het met miljoenen tegelijk. De een sleurt de ander mee en met z'n allen rennen zij op de afgrond af.

   Huizenprijzen gaan kelderen en steeds meer hypotheken komen onder water te staan. Huurders zijn de nieuwe gelukkigen. Straks kan ík mijn huurprijs bepalen, niet de verhuurder. Net zoals 'van voor de oorlog', toen verhuurders gratis een behangetje weggaven, blij dat ze waren met een huurder. Anders kost een huis alleen maar geld.
   Investeerders in onroerend goed zullen massaal hun huurhuizen te koop aanbieden, wat de prijs nóg meer naar beneden drukt. Belastingen zijn hiervan de oorzaak. De OZB mag 5 jaar achter lopen op de huidige marktprijs, kijk het maar na.

   Verwijderen
  2. Vraag aan Wolf:

   [ Huizenprijzen gaan kelderen en steeds meer hypotheken komen onder water te staan. Huurders zijn de nieuwe gelukkigen. Straks kan ík mijn huurprijs bepalen, niet de verhuurder. Net zoals 'van voor de oorlog', toen verhuurders gratis een behangetje weggaven, blij dat ze waren met een huurder. Anders kost een huis alleen maar geld.
   Investeerders in onroerend goed zullen massaal hun huurhuizen te koop aanbieden, wat de prijs nóg meer naar beneden drukt. Belastingen zijn hiervan de oorzaak. De OZB mag 5 jaar achter lopen op de huidige marktprijs, kijk het maar na.]

   Ik zit net mijn spaarcentjes in 'huizen' te stoppen.
   - àls er runaway inflatie komt heb ik toch nog iets.
   - àls het geld wordt 'afgeschaft' en vervangen door digitaal ( na een gigantische crash) heb ik toch nog iets.
   - Natuurlijk zeer dom dat ik niet eerder kocht, maar de inflatie was 2 % en de negatieve rente nam ik op de koop toe.

   Wat weet jij dat ik niet weet?

   Natuurlijk is de huizenprijs een bubbel. Ze zijn veel te duur.
   Maar er is wel woningnood, , oa door de immigratie en door de vele echtscheidingen.
   En er is nauwelijks gebouwd.
   Waarom zou de huizenprijs in storten?

   Wat zou ik dan beter doen met mijn geld?

   Andere deskundigen? Oligarch ? Blik?
   Waar moet je heen als je geld hebt?

   Verwijderen
  3. Als je de agenda van 2030 mag geloven heb je straks niks meer, dus ook geen eigendommen zoals huizen en mogen de voormalige eigenaren huren van de kapitaalhouders die via borgstelling bij niet aflossen automatisch eigenaar worden. Heb je die eigendommen al hypotheekvrij dan ben je een paria van die 'nieuwe samenleving' en onteigenen ze alles, zoals ze nu al van plan zijn met de boeren.
   Goud is een veilige belegging want dat wordt straks weer de wereldreserve munt, zeker gezien de plannen van Rusland in die richting. En goud kun je op verschillende manieren camoufleren zodat het bij een razzia niet in beslag kan worden genomen.

   En dan komen ze, die gekken die aan de touwtjes trekken met regels zoals deze:

   “Terugkeer van ’thuiswerken’-plan om brandstof te besparen in geval van crisis door oorlog in Oekraïne”
   En dat is nog maar het begin. Ze gaan nog van alles verzinnen om ons het leven zuur te maken ter ere van hun heil en glorie.

   Verwijderen
  4. Antwoord aan @JV: [Goud is een veilige belegging] by oligarch. Gewoon broodjes of munten bij de juwelier of goudhandelaar. Cash betalen. Ook niet legitimeren. Ik dacht, dat het huidige maximum € 4.000,00 per transactie is. Niets belet jou, om een paar keer per dag/week te komen. Of naar andere winkels te gaan.

   Verwijderen
  5. Ik had ergens (op Internet) gelezen, dat er wetten in voorbereiding zijn voor een verplichting dan ook in dat huis te gaan wonen, om speculatie te voorkomen. Uiteraard is niet bekend, hoe men omgaat met gevallen, vóórdat die verplichting er is.
   Je kunt even kijken op: http://www.huizenmarkt-zeepbel.nl/

   Een andere -onverwachte- is, fiches bij Holland Casino te kopen. Cash betalen. Je loopt een uurtje rond, maakt wat praatjes, drinkt een pilsje en je gaat weer weg. Vooral NIET spelen, want dan verlies je alleen maar. Zomaar een gedachte hoor. Casino's zijn ideale wit-was instellingen. Kan hooguit wat speelbelasting kosten. Als je fiches inlevert, per bank laten uitbetalen en doorsluizen naar een Russische Bank.

   Verwijderen
  6. https://nl.pinterest.com/pin/617415430157394512/
   https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20200707_30525157
   https://www.facebook.com/huisverkopentips/posts/d41d8cd9/2721629224785883/ Onderschrift:
   "Steeds meer gemeenten staan niet toe dat beleggers nieuwbouwwoningen kopen om te verhuren. In het afgelopen jaar hebben bijna twintig gemeenten kopers verplicht tot het zelf bewonen van het huis, schrijft Het Financieele Dagblad (FD) maandag."

   Anders huisjes kopen in Spanje en er zelf gaan wonen & verhuren. Maar Spanje zit ook in 'Het Westen'.

   Verwijderen
  7. Als je er zelf gaat wonen ( minstens 6 maanden, wordt wel op gecontroleerd min of meer: moet je in de gemeente inschrijven etc.) betaal je 2 % overdrachtsbelasting. Als je er niet gaat wonen: 8 %.
   In Belgie zijn de huizen goedkoper, maar als je er niet gaat wonen: 12 % overdrachtsbelasting.

   Dat zijn dingen die ik al weet.
   Ik had al twee huurders ( huursters ) gevonden. Via kennissen.
   Maar ik ben bij die ene langs geweest en ben toch wat geschrokken. Dan zit je in de problemen. Moet je het terugdraaiien. Tranen. Voel ik me ook niet goed bij.
   Maar ik leer altijd alles al doende. Ik begin en dan zie ik wel.
   Dus ook hier.
   Nu was ik van plan een 'verhuurbedrijf' in de arm te nemen.
   Als alleen werving van huurder: kost je 1 maandhuur.
   Als ze altijd de huur innen: 4 %. Als ze je alle werk uit handen nemen: kost je ca 7%
   Dat wilde ik doen.
   Maar nu hoorde ik weer iets nieuws: Je kan ook voor 1 jaar verhuren. En dan nog eens voor een jaar. ben je niet tevreden: dan moeten ze er uit. Als je hen laat zitten na die 2 jaar, dan krijg je de huurders er bijna niet meer uit.

   Iemand ( die ook 1 of meer huizen verhuurt) zei me: begin er nooit aan. Veel gedoe.

   Maar ja, wat dan? Ik heb al een beetje land en een beetje goud, en van aandelen en bitcoins daar weet ik niks van. Ben ik ook te laat mee, denk ik.

   Maar: Jij zou me uitleggen waarom de huizen in prijs gaan kelderen.
   Dàt heb je nog niet uitgelegd.

   Verwijderen
  8. MARIA ZEEE TALKS WITH MARTIN ARMSTRONG - FOOD SHORTAGES, ECONOMIC COLLAPSE, GREAT RESET IS FAILING!
   https://www.bitchute.com/video/4g5aA3A2zRwE/
   Voor JV

   Verwijderen
 6. Die jongens wisten toen ook niet dat ze 58 jaar later nòg op het podium zouden staan...
  Kijk naar het publiek !
  https://www.youtube.com/watch?v=QHjlnn8lKqk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Speciaal voor de jodenhaters en profeten ontkenners JV en GB Wolf/
  God lacht ze beide uit. daar ben ik heilig van overtuigd.
  Iedereen die het tegen Israël probeert op te nemen zal zijn hoofd lelijk stoten,
  JV en Wolf stoten zich iedere dag eraan. Om te lachen, echt waar.

  Jerusalem of Gold / Yerushalayim Shel Zahav

  BeantwoordenVerwijderen