vrijdag 17 juni 2022

17-6-2022 Weer Oekr-aanvallen burgerdoelen; nu Yasinowata

Lekker bezig weer die Zelenskoaïne... (zullen NOS en hun betaalde ondergeschikten u niet tonen)

17-06-22. Actueel. BRON en meer beelden.

“ 💥De gevolgen van de ochtendbeschietingen van de stad Yasinovataya.

08:15 - n.p. Avdiivka - n.p. Yasinovataya: 10 granaten van 122 mm kaliber werden afgevuurd.

Volgens de operationele lijn van de DPR JCCC werd informatie ontvangen over de verwonding van een burger - een man geboren in 1964. als gevolg van de beschieting van de VFU n.p. Yasinovataya op straat. Oktober.
👉🏻De man liep een mijnexplosief letsel en een schotwond op.
10 Oekr-projectielen vanuit Avdeevka op Yasinowata; zo te zien weer enkel burgerdoelen; man geboren 1964 gewond. Zelenskoaïne weer going high.. mogelijk gemaakt door Rutte, Scholz, Macron als tassendragers van... (vul zelf maar in)

En dan nog dit...

17-06-22. Actueel. BRON.

“ 🔥Een Russisch militair vliegtuig stortte neer in de buurt van Belgorod (Rusland) - de piloot slaagde erin uit te werpen.
In het Korochansky-district van de regio Belgorod, nabij het dorp Novaya Slobodka, om ongeveer 8 uur 's ochtends, stortte het Su-25-aanvalsvliegtuig neer.
Volgens voorlopige gegevens raakte het vliegtuig een hoogspanningspaal - de piloot slaagde erin uit te werpen, niets bedreigt zijn leven.
Het vliegtuig maakte een uitval op een extreem lage hoogte, waarbij er altijd een risico is om een ​​hoogspanningspaal ,

👉🏻draden of een boom te
raken
Ik wil je er alleen aan herinneren dat tijdens de Grote Patriottische Oorlog, voor elk gevechtsverlies (een vliegtuig neergeschoten door de vijand) er twee niet-gevechtsverliezen waren (technische storing, pilootfout, enz.).
Je kunt natuurlijk zeggen dat er piloten waren met een kleine overval, maar de Pindos hadden bijvoorbeeld meer dan de helft van de verliezen in Vietnam waren non-combat.
Bij ons zijn natuurlijk ook niet-gevechtsverliezen onvermijdelijk, omdat de luchtvaart zonder onderbreking werkt, maar dit zijn allemaal op zichzelf staande gevallen.

En dit...
10.000 stuks vee (koeien) dood in Kansas. Naar men zegt door de warmte...

1 opmerking:

  1. Uit het vorige blog: De helmen zijn in ieder geval waardeloos. Amerikaanse makelij. Ik heb nooit iets goed werkend gezien uit dat land, altijd ging het kapot of het werkte helemaal niet.

    BeantwoordenVerwijderen