maandag 20 juni 2022

Complete NOS-Media Black-out over "Onze Oorlog" tegen Rusland

Nu het sinds vrijdag officiëel "Onze Oorlog" is (kunnen we het daar alstjeblieft over eens worden!!), zou je verwachten dat de staatsjournaals daar een ietsie pietsie aandacht aan besteden. Te meer omdat er wel ietsie pietsie nieuws is van "ons" front!!! Maar nee. Het is absolute stilte vanaf ons front. Een complete NOS 8-uur journaal Black-out. 0. Nakkes. Nada.

Nou, dan geeft uw Blik maar weer de headlines. En die mogen er zijn. Voila:

1. Oekraïne (uiteraard met behulp van de VS) raken één of enkele boorplatforms waar naar gas geboord werd. Zeven man vermist. Gewonden. Schade. Voor de kust van de Krim

2. Diverse lokaties in Rusland, beschoten vanuit Oekraïne.

3. Litouwen blokkeert het vrije verkeer tussen Rusland en Kaliningrad (Rusland). Tegen alle afspraken in. Alleen betreffende dit laatste al valt de term "casus belli" op de Russische talkshows. Maar die term kan natuurlijk ook losgelaten worden op de eerste twee punten; dus we hebben er al drie.

4. Duitse top-generaal, Ingo Gerhartz: "We moeten klaar zijn in een noodgeval nucleaire wapens te gebruiken, als Rusland het eerst doet". Ook uit Groot-Britanië komen oproepen de legers klaar te maken. Nog los van hun aanbod zo'n 10.000 Oekr-troepen op te leiden, elke paar maanden. Een voorbeeld dat, wanneer gevolgd door ander NATO-landen, weer enorme hoeveelheden vers bloed naar het front kan krijgen.

NOS vindt al dat Oekraïne gerelateerde nieuws niet interessant, of wil den Ollander er niet mee vermoeien na het avondeten. Zwammen liever over het weer in Zuid-Oost Azië, of een vondst in Zevenaar.


En de lokale staats-zwam-show ziet ook gen heil meer in "onze oorlog" tegen Rusland. Zwammen liever over "De Slimste Mens" of andere lokale nieuwtjes.

En dan nog dit...

Gaat de Russische beer dan terugslaan? Vannacht? Als ik Ben Stiller was, zou ik maken dat ik weg kwam, uit Kiev. Wat een beelden weer, van acteur ontmoet acteur.

6 carriers of Russian cruise missiles lined up in the Black Sea and are preparing a massive missile launch - Ukrainian media huh i thought we ran out of missiles in march?

2 opmerkingen:

  1. Karen Hamaker-Zondag ontsluiert de nodige zaken. "hoe moeilijk het nu ook is, het licht aan de horizon is al aan het opkomen." Dat geeft de burger moed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Even een onderzoekje gedaan naar het -kuch- dappere Litouwen, om de Grote Russische Beer te weerstaan. Zij krijgen hun energie grotendeels uit de RF, met een beetje van Belarus (vriend van de RF) en nog wat aanvullingen uit de andere 2 dwergstaten.
    Wat bezielt die lui. De RF draait 1 x de knop om en het hele land zit zonder stroom. De Polen lopen al hout te sprokkelen voor de winter, dus daar komt geen hulp vandaan. Dom dom dom dom.

    BeantwoordenVerwijderen