donderdag 16 juni 2022

Vandaag weer Oekr-terreur over Donetsk

De Oekr-terreur over met name Donetsk en omgeving gaat maar door. Macron en Scholz op bezoek bij Zelenskoaïne, en de beschietingen op en de terreur over Donetsk gaat door.  Gecontrolleerde media zwijgen, en die wel de waarheid vertellen, zoals Alina Lipp, die worden monddood gemaakt.

06/16/22. Actueel

BRON en meer beelden.

“ 💥In de operationele lijn van het JCCC van de DPR werd informatie ontvangen over burgers die gewond waren geraakt als gevolg van de beschieting van de VFU (Oekraïne) van het Voroshilovsky-district van Donetsk:
- een man geboren in 1961. kreeg een granaatscherfwond in het oog;
- man geboren in 1971 kreeg een hersenschudding. Als gevolg van de beschieting van de VFU van het centrale district van de hoofdstad is er ook schade geregistreerd op de volgende adressen: - st. Artema, 2 "b" - kantoorgebouw, beglazing beschadigd; - st. Lagutenko, 13 - kantoorgebouw, kledingproductie, 3 auto's beschadigd; - st. Oktyabrskaya, 6 - particuliere sector, beglazing, hekwerk, gasleiding zijn beschadigd; - ook de omheining van het tijdelijke detentiecentrum werd beschadigd.


Voroshilovsky-district van Donetsk

In Stakhanov kwam ook nog eeen Oekr-Totshka-U raket neer. BRON en beelden, HIER.

Is het dan enkel terreur? Nou, nee, HIER, in Krasni Lutsh, lijkt het Oekraïense leger dan wel een munitie-opslag geraakt te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten