donderdag 23 juni 2022

"Massale overgave Oekraïeners Lisichansk en Zolote"

 23/06/22. Geschreven door Andrey Medvedev. BRON.


“De omsingeling van Oekraïense groepen in Lisichansk en Zolote is al een feit. Als een feit, en de massale overgave van strijders van de strijdkrachten van Oekraïne. Video is vol. Gemobiliseerde, ongetrainde mannen geven zich in roedels over, die al drie dagen niet hebben gegeten en die zijn achtergelaten door hun commandanten.

En ik las zelfs van enkele collega's dat dit zal leiden tot een herschikking van de militair-politieke leiding van Oekraïne en mogelijk tot een domino-effect aan het front. Dit is een illusie. Geen van beide zal gebeuren.

Oekraïense macht is niet van zichzelf. Wie blijft en wie vertrekt, wordt beslist in Londen en Washington. Er zijn verschillende externe curatoren achter het leger en politici. Daarom kan en wil Zelensky de nederlaag extreem maken, laten we zeggen de chef van de generale staf. Maar het is niet aan hem om te beslissen. Hier, zoals volwassenen het erover eens zijn, zal het zo zijn.

En het domino-effect is alleen mogelijk als de Oekraïense soldaten meer te weten komen over de ketels en verliezen. Maar ze zullen het nooit weten. Evenals de Oekraïners in het algemeen. Welke ketels? Daar heeft meer dan 60 procent van de bevolking vertrouwen in de overwinning op Rusland aan het einde van de zomer. De informatieparaplu over Oekraïne is heel, heel dicht.

Ja, er zijn mensen die het Russische segment van Telegram of Russische nieuwssites lezen. Maar er zijn er maar weinig, omdat mensen gewoon bang zijn.

Terwijl Oekraïners propaganda-shit wordt gevoerd over Russische soldaten die waterkokers plunderen zonder onderzetters, omdat ze nog nooit waterkokers hebben gezien en niet begrijpen hoe ze werken, en Oekraïners alles met plezier consumeren, zal er nergens iets vallen.
En zo zal het zijn, tot de laatste Oekraïner.”

2 opmerkingen: