vrijdag 16 november 2018

Westerse coalitie (ook NL!) houdt defacto 50k mensen gegijzeld

De Russische televisie heeft vandaag gemeld, op basis van observaties van het Russische leger dat de omstandigheden in het vluchtelingenkamp "Er Roekban" erbarmelijk zijn.

Dit kamp bevindt zich in Syrië in het gedeelte dat door de Westerse coalitie bezet wordt en de zich hier bevindende 50.000 vluchtelingen zijn in principe gegijzelden van terroristen. Over het hele kamp zijn slechts 5 water/electriciteitspunten en daar moet voor betaald worden. Medische faciliteiten zijn enkel verkrijgbaar in het aangrenzende Jordanië. Echter, zomaar het kamp verlaten, is niet mogelijk. En dat is niet de enige verschrikking.

Vanuit Zwitserland meldt Jury Tarasov, de officiële Russische vertegenwoordiger voor humanitaire zaken, dat in het kamp beroving, prostitutie en sexuele exploitatie van minderjarigen plaats vindt. Degenen die willen vertrekken worden tegengehouden en verworden zo tot gegijzelden van terreurgroepen. Om eruit te komen moet rond 1500 usd betaald worden.

Commentaar Blik op NOS-journaal

Deze wreedheden gebeuren mede onder auspiciën van Nederland: beroving, gijzelen, sexuele exploitatie van kinderen.

Al iets over gehoord bij Gelauff, Pauw, Nieuwsuur, Jensen, Twanvertoning of van Nieuwkerk. Ohh nee, wacht effe, laatstgenoemde was aan de vooravond van de Sinterklaasintocht te druk met Silvana, Pauw te druk met een vriendschappelijke voetbalwedstrijd en Twanvertoning met een stuk of drie muziekbandjes.... Welkom in Holland! Vind je het gek dat het Westen steeds meer alleen komt te staan in de wereld, en dat de rest van de wereld steeds minder meedoet met het Westen? Maar gelukkig hebben we de Russische tv die ons wel informeert. Ook over het wangedrag van de Westerse coalitie.

6 opmerkingen:

 1. "Westerse coalitie (ook NL!) houdt defacto 50k mensen gegijzeld"

  Daarom is het ook niet ondenkbaar dat NL 196 NL burgers heeft opgeofferd voor uitgebreide sancties op Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rukban, in de door de Amerikaanse bezetters bij EL Tanf tot verboden gebied verklaarde zone.

  https://www.google.nl/maps/place/Rukban,+Jordani%C3%AB/@33.3323846,35.5349779,6.5z/data=!4m5!3m4!1s0x153e008450b08393:0xe2b97b8f7228d59b!8m2!3d33.3138736!4d38.7021499

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prostitution, human trafficking, sexual slavery thrive in Rukban refugee camp

  http://tass.com/world/1031182

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb vanavond op de premiere van Bellingcat voor Tuschinsky zeker 200 pamflettem uitgedeeld.. ook aan Elliot Hoggons zelf!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus de pamfletten zijn er! Hoe waren de reacties?

   Verwijderen
  2. Rootman.
   pamflet van twee kantjes. zal het op mijn blog plaatsen vanavond.
   ik dprak Derk Sauer, twee maal zels. ook leuk natuurlijk.
   Wwat me op viel: Sauer is 160 cm kort en weegt 55kg. Grapjes over de lengte ban Putin vind hoj noet leuk, denk ik :-)

   Verwijderen