zaterdag 17 november 2018

Republikeinen ook hun demonstratie-vak Koningsdag 2019?








Juristen zijn zelfs aanwezig om te kijken of de demonstranten wel een mooi genoeg plekje hebben om relevant te kunnen demonstreren. Alles is puik verzorgd. Zelfs een mobiel toiletje is geregeld voor de demonstranten.



Het moge duidelijk zijn dat dit enorm perspectief biedt voor republiekeinen die 28 April, Koningsdag, willen demonstreren tegen Willem Alexander en de Monarchie tijdens diens intocht in het land. Een mooi relevant plekje, een toiletje, media-aandacht; het precedent is vandaag gezet dat ook op Koningsdag een tegengeluid gegeven mag worden op een mooi relevant plekje.

Of is Willem Alexander heiliger dan Sinterklaas?

27 opmerkingen:

  1. Kan geen kwaad er op deze plaats ook nog even op te wijzen dat Kick Out Zwarte Piet een iniatief is dat mede gepushed wordt door de New Urban Collective. Deze organisatie staat op de lijst van Soros 'Open Society Initiative for Europe'Op blz 34 om precies te zijn.

    "THE OPEN SOCIETY INITIATIVE FOR EUROPE WAS ESTABLISHED IN 2013 TO
    CONTRIBUTE TO MORE VIBRANT AND LEGITIMATE DEMOCRACIES IN THE
    EUROPEAN UNION BY SUPPORTING THE ACTIVISTS AND CIVIL SOCIETY
    ORGANIZATIONS CONFRONTING EUROPE’S MANY CHALLENGES."

    https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/open-society-initiative-for-europe-2015-20170424.pdf

    Ronkende namen en initiatieven die verhalen over democratie, daar achter een agenda van maatschappelijke tweedracht en extremisme.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ Dawg: NEE, Foei!!! Ben je anti- Soros: Antisemiet!!!

      Ben je pro- Soros? Foei!!! Antisemiet!!!!

      Verwijderen
    2. @ Rootman

      IK ben in ieder geval anti-Soros. De strategie van de organisaties die hij steunt is steeds dezelfde; minderheidsgroeperingen op het gebied van ras, etniciteit, gender, geloof of wat dan ook steunen/opruien tot het innemen van een extreem standpunt in de hoop een tegenbeweging te mobiliseren die net zo extremistisch is. Als dat lukt heb je natuurlijk de poppen aan het dansen. Wel bemoedigend om te zien dat er vandaag in Zaandijk nauwelijks of geen Surinaams/Afrikaans uitziende betogers te zien waren die zich voor Soros'karretje lieten spannen, alleen de blanke usefull idiots van de Soros jugend.

      Verwijderen
    3. Vraag aan Dawg:

      Ik kan het niet vinden op pagina 34.
      Bij mij begint die pagina met: NEF network en de laatste is: Observatory.

      Het blijft wel een eye-opener als je zo die lange lijst ziet.

      Verwijderen
    4. @ Jan

      Je die namen kloppen. Op dezelfde bladzijde vind je ook twee donaties aan het 'New Urban collective';

      NEW URBAN COLLECTIVE
      $24,750
      The Beyond Blackface Project 2015

      en

      $8,500
      New Urban Collective Organizational
      Development–Re-inventing NUC

      Beiden staan onderaan de pagina in de linkerkolom.

      Verwijderen
    5. Ha, ja, nu zie ik het ook: het woord blackface had ik over het hoofd gezien.

      Verwijderen
    6. @ Jan

      Als je het aantal en soort organisaties dat gesponsored wordt door Soros (alleen al in Europa) in ogenschouw neemt besef je weer eens goed hoezeer we in een wereld leven waarin de werkelijkheid door politici en MSM op z'n kop wordt gezet met het gejameer over politieke beinvloeding in het het zaaien van tweedracht door de Russen. Moedwillig, want soros is bepaald geen onbekende in de Europese hoofdsteden en Brusselse kringen.

      Verwijderen
    7. @ Dawg.
      Op youtube hoorde ik Jenny Douwes, geinterviewd op Weltschmerz.

      Ik maakte meteen gebruik van jouw info, en schreef dit comment:

      Esther ( 33.50) : Waarom nù ? Waarom die Zwarte Pieten strijd? Mijn antwoord: Er zijn usual suspects die ons uit elkaar willen spelen. Ze promoten de identity politics: de eenheid moet in duizend groepjes uiteen vallen. Die 50 nieuwe genders zijn 50 nieuwe identities. Bestaande groepen zijn nu voor een bepaald aspect gespleten: pro en contra Zwarte Piet. Ze stoken die groepjes tegen elkaar op. Alles wat ons verbindt willen ze kapot. Daarna zijn we nòg machtelozer dan we nu al zijn. George Soros steunt al die nieuwe groepjes. Op pagina 34 links onder zie je de steun aan de anti-Zwarte Piet beweging. 24.750 $ en nog een keer 8.500 $ Zie: https://www.opensocietyfoundations.org/sites/default/files/open-society-initiative-for-europe-2015-20170424.pdf

      Verwijderen
  2. "DEN HAAG - Het bekritiseerde VN-migratiepact houdt de gemoederen voorlopig nog wel even bezig. Juristen van het ministerie van Jusitie en Veiligheid hebben in ieder geval deze week nog nodig om te onderzoeken of de migratiedeal tussen lidstaten van de Verenigde Naties (VN) geen negatieve gevolgen heeft voor eigen beleid in Nederland."

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2802732/meer-tijd-nodig-voor-besluit-over-migratiepact?

    Als het aan de regering Rutte had gelegen zette Nederland op 10 december a.s. gewoon geruisloos haar handtekening onder het verdrag van Marrakesh. Een meerderheid in de Tweede Kamer vond een debat over het verdrag overbodig. Maar er ontstond enige reuring in de sociale media en werden door o.a. FvD kamervragen gesteld. En die vragen blijken nu dus dermate lastig te beantwoorden dat om uitstel moet worden gevraagd. Terwijl men eerst gewoon bij het kruisje wilde tekenen
    blijkt het nu buitengewoon moeilijk om uit te maken of het verdrag al dan niet juridisch bindende gevolgen zal hebben.

    Baudet van de FvD over het verdrag (clip +/- 3.30 min):

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=212&v=BWuUGQovJ-o

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ontluisterende persconferentie van Vice Premier De Jonge over het Marrakesh migratie akkoord

      https://www.youtube.com/watch?v=xBHBIC48bzk&feature=youtu.be

      Verwijderen
    2. "Let wel: hier begon dus pas discussie over nadat er op social media vragen werden gesteld. En nu hebben ambtenaren 'meer tijd nodig' om het pact te doorgronden. Dus 2e Kamer-leden hadden al helemaal geen idee."

      https://twitter.com/wierdduk/status/1063030994230484992

      Verwijderen
    3. Maar wel als een speer het referendum afschaffen want daaris het gepeupelte te stom voor.

      Verwijderen
  3. Zo veel mogelijk mensen van heinde en verre naar het al overbevolkte Nederland laten komen. En dan types als Soros de lont in het kruitvat laten gooien. Ik zie een plan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Met die enorme toeloop aan geplande "nieuwkomers" waarvan misschien 5% echte asielzoeker is, en de rest gelukszoekers zijn die hier denken een aangenaam verblijf: huisje, boompje, uitkerinkje (en zoals ze in Duitsland probeerden een dikke Mercedes), op kosten van o.a. hardwerkende camionchauffeurs die nu denken dat het wel allemaal zal meevallen. Als ze al splinternieuwe Toyota trucks aan I.S. kunnen schenken dan moet een Mercedes voor een arme gelukzoeker toch geen probleem zijn.
    Tja, dan moet je ook niet verwachten dat door dit soort "SLIMME" schapen zoals onze populaire trucker hier,het beleid in hun voordeel zal worden uitgevoerd.
    ER lijkt inderdaad een plan te zijn maar snappen de uitvoerders van die planmakers (de regering) dan niet dat ze uiteindelijk zelf slachtoffer zullen worden van die plannen. (ik zou me zo kunnen voorstellen dat als er hier een shaira wetgeving zou komen het eerste wat afgeschaft wordt de wachtgeldregeling voor uitgerangeerde politiekers is. Die mogen zich dan niet meer verrijken op kosten van de samenleving).
    En als ze protesteren, dan zwaait het kromzwaard weer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Om de plannenmakers te begrijpen moet je misschien een beetje verplaatsen in het denkkader van dit soort figuren:

      EU should 'undermine national homogeneity' says UN migration chief
      https://www.bbc.com/news/uk-politics-18519395

      Verwijderen
    2. EU Migration chief:

      [Mr Sutherland, who is non-executive chairman of Goldman Sachs International and a former chairman of oil giant BP, heads the Global Forum on Migration and Development , which brings together representatives of 160 nations to share policy ideas.]

      Het Davos/ Bilderberg concept van goedkope arbeidskrachten aantrekken om door onderlinge concurrentie en strijd arbeidscondities en beloning tot VS niveau of lager te slopen. En culturele waarden af te breken, zodat de bevolkingen zwakker, slechter (minder breed) opgeleid, en daardoor makkelijker te manipuleren zijn.

      In dit spel spelen demagogen en agitatoren van zowel linkse als rechtse snit een rol.

      Verwijderen
    3. Ik plaats nog een citaat van Sutherland. ( Link bij Dawg)

      He told the House of Lords committee migration was a "crucial dynamic for economic growth" in some EU nations "however difficult it may be to explain this to the citizens of those states".

      'More open'
      An ageing or declining native population in countries like Germany or southern EU states was the "key argument and, I hesitate to the use word because people have attacked it, for the development of multicultural states", he added.

      Verwijderen
    4. Ik heb eeb blog met vier EU comissariassen die in de afgeleopen decennia precies hetzelfdezeiden als Sutherland. Link op verzoek.

      Verwijderen
  5. Ik heb zojuist een verslagje over mijn Bellingcat bezoekje op mijn blog gezet.
    En het 'pamflet' dat ik daar uitdeelde:
    https://xevolutie.blogspot.com/2018/11/769-bellingcat-in-nederland.html

    Het is alweer oude koek, maar de inhoud van dat pamflet heeft - vrees ik- blijvende waarde.

    NB: de docu komt dinsdag op NPO 2: om 20.25 uur.
    De VPRO sponsort het IDFA en mag als wederdienst docs 'heet van de naald' uitzenden. Zo zit het vermoedelijk in elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @ jan

      Heb je pampflet gelezen. Sowieso hulde voor het initiatief en de energie die je er in heb gestoken. Niks doen en het beter weten is altijd makkelijker. Geen idee hoeveel mensen je met je actie aan het denken heb gezet. De geloofwaardigheid van bellingcat en alles wat daar aan vast zit steunt op zoveel klaarblijkelijk algemeen aanvaarde paradigma's dat zich waarschijnlijk eerst een soort 'red pill' moment in het bewustzijn van de lezer moet hebben voltrokken voordat de tekst van je pamflet met een zekere onbevangenheid kan worden gelezen. Tot die tijd geldt dat de druppel uiteindelijk de hardste steen uitholt.

      De VPRO.....Ach, ach, wat bellingcat betreft precies dezelfde
      propagandabagger als bij om het even welke andere MSM-kanaal.

      Zie deze recensie/aankondiging van de ooit voor kritisch versleten omroeporganisatie:

      Muizen in de pels
      Baanbrekend journalistiek onderzoek van collectief Bellingcat
      6 november 2018, elja looijestijn

      https://www.vpro.nl/festivals/idfa/lees/2018/muizen-in-de-pels.html

      Als contrast met de pulp van de VPRO een review op Facebook door Ro Dorito.

      https://www.facebook.com/Rob.Torito/posts/528261714314981

      Verwijderen
    2. "Ik denk dat de leden van Bellingcat oprecht zijn, en overtuigd dat ze goed werk leveren. Maar voor de CIA zijn het ‘unwitting assets’: mensen die door de CIA worden gebruikt zonder dat ze het zelf door hebben."

      Hier heb ik wel wat problemen mee. Als Eliot Higgins "oprecht" zou zijn, (dat was hij ten tijde van Brown Moses al niet) dan beantwoordt je je criticasters niet met "Suck my balls" en bekijk je die kritiek in alle oprechtheid.

      Het spijt mij dit te moeten schrijven maar uit mijn analyse kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat het neerhalen van MH-17 een vooropgezet plan is geweest. Het heeft er in ieder geval alle kenmerken voor.

      Verwijderen
    3. @ Dawg

      Mijn facebook doet het al een tijd niet meer.
      De link die jij plaatst is van Rob Nuijten met wie ik samen bij Tuschinski stond. Hij werkt al jaren onder de naam Torito.

      Ik had hem gevraagd of hij op de vier IDFA voorstellingen mijn pamflet zou willen distribueren, dan hoefde ik niet naar Amsterdam.
      Maar hij zei dat ik allerlei onbekende namen noemde als Gene Shart en Otpoor etc en dat zo'n pamflet niet zou werken.
      Omdat hij voor de NRC avond in Haarlem een heel goed pamflet had gemaakjt zei ik: Rob, maak snel jouw eigen pamflet en kom daar ook mee naar Tuschinski.
      Dat heeft hij gedaan. Samen hebben we ook de docu gezien, en wéér een biertje achteraf genoten.

      Maar ik vind dit keer zijn pamflet niet zo helder.
      Maakt niet uit.

      Verwijderen
    4. @ Joop,

      je hebt wellicht gelijk. We zullen er nooit achter komen.
      Maar wat voor Higgins geldt ( dat hij weet dat hij leugens verkoopt) hoeft niet voor zijn kleine team te gelden.

      Ik denk ook dat de MH17 bewust is neergehaald. Dit is precies wat Israel, Oekraine en Amerika nodig hadden. En ze hebben behalve het motief ook de middelen.

      Verwijderen
    5. Dat ´kleine team, die burgerjournalisten´ zouden WEL beter kunnen weten! Ze zouden immers whizz kids moeten zijn. Waarom kijken ze dan selectief naar sites? Dat toont aan dat ze een vooropgezet doel hebben, en vanwege financiële of ideologische motieven.

      Verworpen!

      Verwijderen
  6. Wat me zo ineens op valt:

    De belangrijke Westerse landen hebben allemaal met een 'Leiders-crisi' te maken:
    Trump heeft enorm veel gedoe.
    May wankelt.
    Macron doet domme, overmoedige dingen en verliest snel aan populartiteit in Frankrijk.
    Merkel is al half weg. Opvolger onbekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Helaas de tijd is nèt niet (wel toevallig, niet?) rijp. Alleen Orban en Salvini snappen het, voor de rest vechten rechts en links (ik bedoel niet pseudo- of nep-) elkaar de tent uit. Dat geeft elke keer ruimte aan typen zoals Macron.

    BeantwoordenVerwijderen