vrijdag 23 november 2018

Briefje aan Sven Koopmans, VVD, TK

Beste Sven,

Je bent mijn volg-parlemantarier sinds we vlak voor de Tweede Kamer verkiezingen met elkaar spraken op straat in Hoofddorp. Je werd de dag na ons gesprek nipt gekozen als de laatste VVD'er van de lijst. Ontzettend leuk, maar ook een fikse verantwoordelijkheid.

Gisteren verscheen je in Nieuwsuur op tv met een apart optreden in de Tweede Kamer. Jij vond dat het liegen van Stef Blok over de terreursteun aan terreurgroepen geen liegen genoemd mocht worden. Waarom eigenlijk niet?

Kijk, Sven, terreursteun aan terreurgroepen = altijd Abject.

Daar nog over liegen, of halve waarheden vertellen, zoals Stef Blok doet, is al even verwerpelijk.

Dat je opkomt voor je groepsgenoten van de VVD is enerzijds te begrijpen. Maar het houdt ergens op. Zoals bij het optreden van Stef Blok, en zijn verdoezelen, verharmlosen en goedpraten van zaken die niet goed te praten zijn.

Laten we het eens omdraaien Sven. Hoe zou jij het vinden als een buitenlandse mogendheid Toyota's, vesten waar Ak's in kunnen, laptops en andere spulletjes geeft aan geweldadige groepen in Hoofddorp waar die groepen dan gebouwen en mensen in Hoofddorp mee kapot- cq. doodschieten, vanuit hun cadeau gekregen pick-up trucks?

Dat zou je toch ook niet fijn vinden? Doe een ander volk niet aan wat je je eigen bevolking ook niet aangedaan wilt zien worden. En stop met lugubere politieke spelletjes.

Met vriendelijke groet,

Redaktie Blik op NOS-journaal

47 opmerkingen:

 1. Goed zo Blik, maar verwacht hier geen antwoord op want het is nu eenmaal een feit dat ministers niet liegen (Opstelten, VVD, in de Demmink zaak) als voorbeeld van al zoveel betrapte VVD'ers die er op los liegen, stelen en bedriegen maar nog nooit veroordeeld zijn.
  Met hun terroristen steun is het niet anders, dat wordt straks weer allemaal en zeker met hulp van de verraders partij D666 (satanisten) met de mantel der liefde bedekt om daar pakweg 70 jaar verborgen te blijven net zoals hun verraad aan de bevolking en zeker aan de nabestaanden m.b.t. MH17

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met dit gegeven krijgt het gevalletje Iba Abdo ook ineens een andere dimensie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tip:
  Weltschmerz:
  Hoe corrupt is Nederland en wat doen we er aan? Willeke Slingerland en Syp Wynia
  "Handelen in invloed': Als ik iets voor A doe, en A doet iets voor B, dan kan B weer iets voor mij doen.

  Veel van dit soort corruptie wordt door de politici niet eens altijd als corruptie ervaren.
  Een heel goede Weltschmerz. En nog een leuke jonge Dr Willeke ook !

  ( Opmerkelijk: het woord kartel werd zo goed mogelijk vermeden, maar was af en niet niet te vermijden. De naam Baudet is echter niet gevallen...)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. E schrijft:
  “Artificial intelligence is the future, not only for Russia but for all humankind. It comes with colossal opportunities, but also threats that are difficult to predict. Whoever becomes the leader in this sphere will become the ruler of the world,” Russian President Vladimir Putin said.

  Wat Putin hioer doet is dus niet zeggen: "Wij gaan de wereld controleren door AI uit te rollen. Nee, hij constateert openlijk dat dit een enorme machtsfactor zal worden in de toekomst.

  Wie voor een gevaar waarschuwt, heeft het hart op de goede plaats.

  Wie er niet voor waarschuwt, maar min of meer buiten beeld bezig is om de kolossale macht van AI te ontwikkelen, die heeft het hart op de verkeerde plaats.

  Laat ik dan nu citeren uit een web-pagina van een journalist in Israel, Jan Franke:
  "Mijn standplaats Tel Aviv is een wereldwijde hotspot voor hightech; multinationals als Google, Apple, Facebook, Intel en Microsoft ontwikkelen hier veel van hun meest geavanceerde technologie. Toch wordt daar in de Nederlandse en Europese media weinig aandacht aan besteed".
  http://www.janfranke.com/overmij

  There you have it.
  In Israel zelf wordt de echte Big Brother momenteel uitgedokterd.
  De cipier die straks ook Ù en ùw kinderen zal controleren.
  ( en mij nu al controleert. Er zijn al telefoongesprekken die ik niet meer durf te voeren. Niet omdat ik iets 'tegen de mensheid' doe. Integendeel! )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is toch duidelijk wie satan is?

   https://www.trouw.nl/democratie/de-nederlandse-hulp-aan-syrie-was-wel-militair-van-aard~abfb4e7d/

   Verwijderen
  2. https://www.wanttoknow.nl/overige/mind-control/operatie-gladio-tegen-eigen-volk/

   Verwijderen
  3. Tegenwoordig telt de Russisch-Orthodoxe Kerk ongeveer honderd miljoen leden. Ze is dan ook, qua aantal gelovigen, de grootste van de oosters-orthodoxe kerken.

   Doop in Orthodoxe traditie

   Beginriten

   De doop in de kerk begint met de afwijzing van Satan en de aanvaarding van Christus. Eerst keert de dopeling zich naar het westen en verzaakt de duivel; de priester vraagt daarbij driemaal:

   - ‘Verzaakt gij de satan en al zijn werken en al zijn geesten en al zijn diensten en al zijn pracht? '
   - ‘Ik verzaak.’ (In het geval van een baby antwoordt de peetvader)
   Dan keert hij of zij zich nog naar het oosten en de priester vraagt wederom driemaal:
   - ‘Sluit ge u bij Christus aan?’
   - ‘Ik wil mij bij Hem aansluiten ' (bij een baby door de peetvader).

   Voordat hij gedoopt wordt, zegt de dopeling - of zijn peetouders - de christelijke geloofsbelijdenis (symbolum), het Credo. Omdat de peetvader spreekt namens het kind, hij a.h.w. diens toetreden tot de Kerk ondersteunt, het kind ‘vanuit het doopwater’ ontvangt in de Kerk en zorgt voor zijn geestelijk leven, moet hij zelf lid zijn van de Kerk.

   Verwijderen
  4. Poetin is sinds 1992 Russisch Orthodox christen, daarvoor was hij atheïst. Hij zal zich dus hebben laten dopen en satan hebben afgezworen.

   Verwijderen
  5. Soms denk ik dat AI een wassen neus is. Net als die drones die pizza´s bezorgen. Oh zeker, het kan. Maar ik heb ze nog niet zien vliegen in mijn wijk.

   Wat ik wel verwacht is de verdere beheersing van pseudo-AI, zoals bij Google, etc. Maar het catastrofale falen van bv auto´s zonder bestuurder lijkt me een aanwijzing dat echt AI nog ver verwijderd is. Ook dat bv Rubens kunstwerken worden gecensureerd door facebook is zo´n aanwijzing.

   Er blijft dus voorlopig een breed schemergebied waar men zich in kan blijven bewegen. zowel ten goede als ook ten kwade.

   Dat de Israeli´s weer pretenderen de meesters onder de whizz-kids te zijn is geheel consistent met hun mentaliteit. Ondertussen durven ze Hezbollah in Syrië niet meer aan te vallen.

   Verwijderen
  6. De electrische auto bestond al 120 jaar geleden. Pas nu wordt het een bruikbaar concept. Zelfrijdende auto's zijn ook al in bedrijf.
   Het kan zijn dat het straks een soort taxi's worden, waardoor je ook veel minder parkeerplaatsen nodig hebt.

   Het is bekend geworden dat in programma's van Microsoft een geheim deurtje was ingebouwd voor de staats-spionage van de VS en Israel. Dat is dus al realiteit. Dat is waar mijn post van 19.14 naar verwijst: ze werken keihard om ons op vele manieren software-matig te controleren. De essentie wordt binnen de muren van De Samenzwering ( ander woord voor Israel, net bedacht) bedacht. Dat vinden ze veiliger. En ze hebben gelijk.

   Verwijderen
  7. Google, Apple, Facebook, Intel en Microsoft ontwikkelen hier veel van hun meest geavanceerde technologie. Toch wordt daar in de Nederlandse en Europese media weinig aandacht aan besteed".

   Jan Franke weet nog niet helemaal hoe de hazen lopen.

   Verwijderen
 5. Welke "slimmerd" heeft mijn reacties verwijdert over de Italiaanse maffia en George W. Bush? Mocht het de censor deze materie boven zijn geestelijke vermogens gaan, blijf dan in het vervolg van deze materie af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wilt u zich even melden ja, want wat maakt u zo bijzonder om onbezonnen op een delete knop te drukken?

   Verwijderen
  2. Mocht de censor het idee hebben een onafhankelijke kijk op de zaak te hebben, dan zou ik graag zien dat hij zijn reactie van 19:14 ook verwijdert, anders begint het een beetje op machtsmisbruik te lijken.

   Verwijderen
  3. Joop,
   ik heb recentelijk een Poolse medewerker moeten ontslaan, omdat hij te veel alcoholist werd.
   Nu sta ik soms 's morgens op en dan heb ik ook drie van die korte, boze, emails van hem. Altijd midden in de nacht geschreven. Dronken wellicht.

   Om antwoord te geven: Het is traditie dat de posts van E worden verwijderd. Soms bewust pas de volgende dag, als iemand een discussie met E aan ging. Maar verwijderd worden ze. En elke directe reactie gaat dan mee de ruimte in. Nooit direct op E. reageren. Altijd een eigen post schrijven met evt. een korte herhaling van wat E beweert.

   Verwijderen
  4. @Jannalor; alle reacties op trollen of met de naam van een trol erin worden rücksichtlos verwijderd. Als die 2 zaken niet het geval waren, dan is het mogelijk een fout van de blogbeheerder van dienst geweest. Tip: reageer niet op trollen; liever op de artikelen.

   Verwijderen
 6. Neocon pro-west press is v. powerful in Russia.That's 1 key thing West doesn't get. Money's king, not Putin. Browder paints Russia as totalitarian hell, enjoying wide support there. I'm gagged by West& Rus.liberals! Russia's press technically more free NB, no consolation 4me alas

  https://twitter.com/antiputinismus/status/1065752280195100677

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een belangrijke mededeling, Dawg.

   En zeker als je weet wie hem schreef: Andrei Nekrasov. Hij maakte de 2 uur durende docu over Bill Browder.

   Verwijderen
 7. A nation of sheep

  https://twitter.com/JanStruijs/status/1065283361009217541

  will soon have a government of wolves.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kadotje voor Joop:
  Op een van de vensters vond ik Joop's reactie op Eddy en het verhaal maffia-Bush :


  Eddy23 november 2018 om 21:00
  Jezus zei over satan dat hij een mensenmoordenaar is van in het begin en staat niet in de waarheid, want er is in hem geen waarheid. Wanneer hij de leugen spreekt, spreekt hij naar zijn aard, want hij is een leugenaar en de vader van de leugen.
  Die sarmatians waren ook mensenmoordenaars.

  Beantwoorden
  Reacties

  Jannalor23 november 2018 om 21:33
  Italianen, zeer gelovige mensen, zeker de leden van de Cosa Nostra, die hun hand er niet voor omdraaien een tegenstander uit de weg te ruimen, daarna hun handen in de kerk te wassen om vervolgens de begrafenis van de door hem vermoorde tegenstander bij te wonen.


  Jannalor23 november 2018 om 21:44
  Er zijn ook westerse leiders die God misbruiken om hun doelen te verwezenlijken.

  George Bush: 'God told me to end the tyranny in Iraq'

  President told Palestinians God also talked to him about Middle East peace

  Mr Bush went on: "And now, again, I feel God's words coming to me, 'Go get the Palestinians their state and get the Israelis their security, and get peace in the Middle East'. And, by God, I'm gonna do it."

  Interessant, niet? De God van @Eddy wil een Palestijnse staat maar @Eddy verloochend zijn God!

  https://www.theguardian.com/world/2005/oct/07/iraq.usa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Begin van een draadje op de twitter van Erik vd Beek

  "Universiteit Leiden werkt samen met Raam op Rusland en Bellingcat. En heeft @Sijbren_deJong als docent geopolitiek. Stelt dus alles in het werk om haar studenten op te leiden tot Koude Oorlogsdenkers"

  https://twitter.com/beek38/status/1066274650236354560

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Aanleiding voor de draad is een artikel op RT over een publicatie van Anonymous:

   "Anonymous blows lid off huge psyop in Europe and it's funded by UK & US

   Published time: 23 Nov, 2018 16:30
   Edited time: 24 Nov, 2018 10:33


   Anonymous has published documents which it claims have unearthed a massive UK-led psyop to create a "large-scale information secret service" in Europe – all under the guise of countering "Russian propaganda."
   In a document dump on November 5, the group exposed the UK-based 'Integrity Initiative', said to have been established by the ominously titled Institute for Statecraft in 2015.

   The main objective is "to provide a coordinated Western response to Russian disinformation and other elements of hybrid warfare." The Institute for Statecraft is affiliated with the NATO HQ Public Diplomacy Division and the Home Office-funded 'Prevent' program, so objectivity is, of course, at the forefront of their work.

   Operating on a budget of £1.9 million (US$2.4 million), the secretive Integrity Initiative consists of "clusters" of local politicians, journalists, military personnel, scientists and academics. The team is dedicated to searching for and publishing "evidence" of Russian interference in European affairs, while themselves influencing leadership behind the scenes, the documents claim.

   The UK establishment appears to be conducting the very activities of which it and its allies have long-accused the Kremlin, with little or no corroborating evidence. The program also aims to "change attitudes in Russia itself" as well as influencing Russian speakers in the EU and North America, one of the leaked documents states.

   At present, the vast network allegedly has clusters for Spain, France, Germany, Italy, Greece, the Netherlands, Lithuania, Norway, Serbia, and Montenegro... but there's more!

   According to the Anonymous leak, major plans to expand the sphere of influence throughout eastern Europe, the US, and Canada, as well as the MENA region, are allegedly underway.

   The clusters' work is apparently done under absolute secrecy via concealed contacts embedded throughout British embassies, the leak claims, some of which are listed as part of the documentation.

   In the documents, the Integrity Initiative states that sharing analysis of alleged "Russian attacks" with other countries in the network at a governmental level would likely increase international "collaboration and Alliance cohesion."

   The initiative claims it is not a government body, of course, but does work with unnamed British "government agencies." The initiative has received £168,000 in funding from HQ NATO Public Diplomacy and £250,000 from the US State Department, the documents allege."

   verder lezen op:

   https://www.rt.com/news/444737-uk-funded-campaign-russia-leaks/

   Verwijderen
  2. link naar het door Anonymous vrijgegeven document:

   https://www.cyberguerrilla.org/blog/operation-integrity-initiative-british-informational-war-against-all/

   snipjes uit het document:

   "Covert structures for political and financial manipulative activities under control of British secret services are created not only in the EU countries but also on other continents. In point of fact, quiet colonization of both former British neighbors in the EU and NATO allies is taking place.

   The government of Great Britain has to come out of the dark and declare straight its intentions and unveil the results of the Integrity Initiative activities! Otherwise, we will do it!

   Today, we make public a part of the documents we have available. In case London gives no response to our demands during the following week, we will reveal the rest of the documents that contain many more secrets of the United Kingdom."

   link naar het document waarin Sybren de Jong al coordinator van het de leden het zgn Nederlandse cluster wordt genoemd:

   https://www.pdf-archive.com/2018/11/02/netherlands-cluster/netherlands-cluster.pdf

   Tsja, Anonymous.... We gaan het zien met welke documenten ze binnenkort op de proppen gaan komen. Ondertussen geldt dat de NAVO heisa over 'Russische inmenging'en 'fake news' voral een kwestie lijkt te zijn van pot & ketel en waard & gasten.

   Verwijderen
  3. De lijst van deelnemers aan het "Integrity Iniatiative' zal ongetwijfeld een who is who worden van doorgewinterde anti-Russische stemmingsmakers. Zo daar bijvoorbeeld de heer Jakub Janda

   Executive Director Prague-based @_EuropeanValues Think-Tank & @_KremlinWatch Program (heel fout clubje, Dawg) Head. Countering hostile Kremlin influence ops. Proud Czech Army Reservist.

   Een blik op z'n Twitter tijdlijn en je weet weet meteen met wie je te maken hebt.

   Verwijderen
  4. Jakub Janda gaat in ieder geval niet in z'n eerste leugen stikken.

   https://www.geenstijl.nl/5141472/leer-engels-kut-ronaldo/

   Verwijderen
  5. Battlefield Paris: Police hit protesters with tear gas as massive fuel rallies grip France (VIDEO)

   https://www.rt.com/news/444772-fuel-protest-paris-scuffles/

   Dit is misschien waar ons ancien regime veel banger voor is dan de Russen. Het almaar wassende deel van de Europese bevolking dat zich al een tijd niet meer veregenwoordigd weet door de politieke instituties en zo langzaam aan z'n geduld begint te verliezen.

   Verwijderen
  6. Gekerm over fakenews en Russische inmenging zijn doorzichtige pogingen van het ancien tegime om de deplorables met censuur te muilkorven.

   Verwijderen
  7. Aan de toon van met name the Guardian (=Soros) leid ik af dat inderdaad de grootste angsten de Brexit en het verlies van invloed en macht van Macron en Merkel zijn.

   Er lijkt inmiddels zo weinig draagvlak over dat zelfs mrs Clinton ((!!!) aanraadt


   De immigratie te stoppen.

   Verwijderen
  8. Bizar ja, dat net Clinton met zo'n advies dent te kunnen komen. Maar wat dacht je van Merkel en Macron die een EU leger bepleiten. Een unieleger zou normaal gesproken het sluitstuk moeten zijn van een breed gedragen overeenstemming over het door de door de lidstaten te voeren buitenland beleid. Die overeenstemming is er totaal iet en daarmee is het voorstel van Macron en Merkel niet meer dan doorzichtige symboolpolitiek. Net als de zoektocht naar een externe vijand (Rusland) om de Unie bijeen te houden.

   Verwijderen
  9. Maar de EU is nog niet uit de problemen want de volgende exit dient zich aan: Italie is dicht bij de Itex en in Griekenland lopen de zaken ook niet zoals gewenst en dreigt de Grexit weer boven tafel te komen en wanneer dat het geval is dan gaat het deze keer zeker door nu de Grieken in de gaten krijgen hoe ze bedonderd zijn.
   En natuurlijk leren ze nu ontzettend veel hoe de EU met het Brexit omgaat.
   De diktatortjes mogen wat mij betreft inderdaad vrezen voor hun vet betaalde baantje volgend jaar Mei als ze niet meer gekozen worden.

   Verwijderen
  10. Die Sybren legt in 2015 aan studentes in delft het aanvalsplan uit.
   https://m.youtube.com/watch?v=98tyyifoEdI
   Gevaarlijke lui, hun arrogantie leidt tot oorlog.

   Verwijderen
 10. "De Franse Bottom Up burger protestbeweging #GiletsJaunes is zeer interessant om te volgen. Het is een onderstroom die bestaat uit burgers van alle partijen die er genoeg van hebben dat zij steeds moeten opdraaien voor van boven af opgedrongen ecologische maatregelen/belastingen."

  https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1064974089415258117

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Franse overheid krijgt geen grip op de #GiletsJaunes en heeft de beweging opgeroepen zich te organiseren middels officiële woordvoerder of via vakbond/politiek. Dat zou doodsteek zijn van de beweging.
   Je kunt natuurlijk ook grip forceren middels (gestuurde) escalatie...

   https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1066313564779151366

   Verwijderen
  2. Dawg,
   ben met andere zaken bezig, duw weet niks over die gilets jaunes dan dat het over te dure brandstof gaat.

   Begon te denken: misschien wil Macron die opstand wel uitlokken.
   ( Weet niet waarom. Om druk van de ketel te halen? Om hard terug te slaan? Om later toe te geven en zo het volk de indruk te geven: 'uiteindelijk zijn we nog de baas'
   Om weer een noodtoestand af te kondigen?
   Om een ware opstand met een heel ander motief (multiculti) vòòr te zijn?
   Allerlei mogelijkheden. )

   Begrijp ik het goed, en zegt Niemands Knegt hierboven ook dat het uitgelokt werd door Macron?

   Verwijderen
  3. Pas op he: bottom up opstanden zijn heel vaak door een elite op touw gezet. Om een ander deel van de elite, hun concurrenten, in problemen te brengen.
   De Usual Suspects gebruikten deze methode in de Glorious Revolution, in de Franse Revolutie, in de Russische Revoplutie, en volgens Benjamin Disraeli in zowat èlke revolutie die in de 19 e eeuw plaats vond.
   Links op verzoek.

   Verwijderen
  4. De 'Gele vestjes' zijns een anarchistische opstand die via oproepen via Facebook in beweging is gekomen. Er zit geen partijpolitiek- of vakbomdskader achter. Ik denk eerder dat Niemands Knegt doelt op een escalatie die nog moet komen, bijvoorbeeld via een false flag.

   Verwijderen
  5. Maar, inderdaad, het starten of overnemen van een bottom up opstand is niet zelden het werk belangengroepen achter de schermen.

   Verwijderen
  6. In mijn wereldbeeld waren het bijna altijd de usual suspects die de massa (de gewone man) 'organiseerde' om zo de zittende elite te verzwakken.
   Twee voorbeelden:
   - de socialisten ( en ook de communisten): altijd georganiseerd door de Usual Suspects.
   - de vakbonden. Altijd dezelfde mensen.

   Maar NU hebben de Usual Suspects àlle plaatsen op het Elite bankje ingenomen.
   Ze zijn dus zelf de Elite.
   En wat zien we:
   - geen socialisten meer ( pvda is vrijwel weg)
   - geen vakbonden meer
   - heel 'links' werkt in het belang van de Elite.

   Ik wantrouw al die opstanden die via de smartfoon lopen:
   = De kleurenrevoluties zijn altijd goed voor Amerika, en dus Israel.
   = De 'arabische lente' was een grote zegen voor Israel.
   = En nu weer de 'gilets jaunes'.

   Verwijderen
  7. @ Jan

   Had die Gele Vestjes nog niet vanuit dat perspectief bekeken, maar een gezonde scepsis en wantrouwen zijn zeker op z'n plaats.

   Verwijderen
 11. Toktok voerde een bijbeltext aan. Het waarom is me niet erg duidelijk.

  Maar het is weekend, dus een beetje theologie zou moeten kunnen (denk ik).

  Het is een populair motief voor veel Hollywood films, het begrip ´legion´, als een van de omschrijvingen van ´de duivel´.

  Het is een quote van Mattheús 8: 30-33.

  Niks klopt in deze quote: Jezus verdrijft een legioen van duivels naar een kudde varkens.

  ´De varkenshoeders´ (waren niet blij, want hun varkentjes suicided). Zij waarschijnlijk ook, want stupidity KILLS! Welke idioot gaat varkens hoeden in de Pax Romana provincie Palestinia, waar de imboorlingen denken dat karbonaadjes haram/ niet kosher zijn????

  Nu wil ik niet met dit citaat de hele bijbel in diskrediet brengen, maar het impliceert wel dat andere interpretaties gevonden dienen te worden!


  Hoe dan ook, mijn reactie is verdampt, en terecht, want ik moet niet op trollen reageren....

  BeantwoordenVerwijderen
 12. https://www.google.nl/maps/place/Melick/@51.1564174,5.9878392,13z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x47c0b370d4619d0b:0xc1d2aebffc27f05f!8m2!3d51.1572306!4d6.033625

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is er met de gemeente Melick , in Limburg?

   Verwijderen
  2. @ Jan

   Als trollen aan de gang blijven met bedreigingen of laster ga ik wel eens op zoek naar NAW gegevens.

   Verwijderen
 13. Well, well, well.....Lookie who is here 😳😳😳
  Our selfless troll-buster Ben Nimmo (van de Atlantic Council, Dawg), who runs around, foam in mouth, accusing innocent people of being "paid Kremlin trolls", turns out on a paid troll list, outed by folks at Anonymous.
  Let sh*t hit the fan

  https://twitter.com/ValLisitsa/status/1065913476537700352

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik herinner me vaag dat er een knappe Russische pianiste was die gedonder kreeg omdat ze pro Putin was.

   Ik begrijp dat die Valentina Lisitsa heet. ( Luister naar de korte piano performance op de link hierboven)

   Noemt ze zich ook 'Ruslana Boshirova'? Of is dat iemand anders?

   Verwijderen
  2. Ruslana Boshirova zal haar twitternaam wel zijn. Bij haar id staat
   Ruslana Boshirova
   @ValLisitsa

   Verwijderen
 14. Anna Applebaum staat ook op het lijste van het Britse 'Integrity Initiative' (Orwell zou die naam bedacht kunnen hebben) dat eerder in de draad werd genoemd.

  https://twitter.com/ValLisitsa/status/1065913476537700352

  BeantwoordenVerwijderen