donderdag 22 november 2018

Warme betrekkingen Zuid Afrika en Rusland

Terwijl Ank Bijleveld en Stef Blok nog aan het keffen zijn tegen Rusland om een wit voetje te halen in Washington, daar vieren in Moskou Rusland en Zuid Afrika hun goede betrekkingen. In Pretoria wordt een monument onthuld dat eer betoont aan Sovjet soldaten die hun leven gegeven hebben voor Zuid Afrika.

En de Zuid Afrikaanse Minister excuseert zich dat de zakengemeenschap niet meegekomen is naar Moskou, wegens bepaalde (interne) moeilijkheden. Ze hoopt dat Lavrov snel weer naar Zuid Afrika komt. "Maar ik was 8 maanden geleden nog in Zuid Afrika." - "Ja, maar dat is een lange periode voor vrienden!"

Commentaar Blik op NOS-journaal

De isolatie van Rusland, die NRC zo graag als "common sense of what is true" zou willen vastleggen, is nogal betrekkelijk. Eigenlijk is het vooral Nederland dat zich isoleert en terugtrekt achter de EU-hekken. Rusland, op wat door de VS gedomineerde landen na, onderhoudt goede betrekkingen met landen van Oostenrijk tot China, en van India tot Zuid Afrika.

Nederland onderhoudt wel goede betrekkingen met terreurorganisaties. Met dank aan de VVD en PvdA en figuren als Rutte, Blok en Koenders, schenken wij auto's, laptops, meubels aan terreurgroepen zodat hun moreel op peil blijft en zij hun terreurmissies extra goed kunnen uitvoeren. Denk je dat terreursteun leidt tot de val van een kabinet? Mispoes! Dit is Holland.... compleet onderworpen aan Washington dat nooit genoeg krijgt van oorlog en terreur.

17 opmerkingen:

  1. Belangrijk : Nieuw Solari report, met name over strategie

    Solari MP3

    Solari PDF

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Over die hulp aan terroristen door de regering wordt flink gelogen maar uiteindelijk komen er door hun fouten toch zaken naar boven die voor de regering niet bepaald prettig zijn

    Nederlandse hulpgoederen aan Syrische rebellen zijn wel degelijk militair ingezet. Minister Blok weersprak dit eerder.

    Nog niet voldoende? om een opstand te laten losbarsten tegen deze regering die met hun verraad aan de bevolking, steun aan terrorisme, zich verschuilt achter de zogenaamde veiligheid van het land terwijl ze natuurlijk enkel hun persoonlijke veiligheid bedoelen als het volk teveel aan de weet komen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het lijkt er op dat Ruttein NL en via Timmermans in Brussel binnen de EU de rol van het VK wil gaan spelen: een atlantische voorpost van de (Clinton/ Obama)- VS. Een soort ´special relationship´.

      Verwijderen
    2. Ik ben benieuwd hoe men dit in de Kamer gaat spinnen. Waarschijnlijk wordt in een opzichtig en dramatisch ritueel het hoofd van Blok op het hakBlok gelegd, wat er voor moet zorgen dat door dit offer te brengen daar waar het uiteindelijk over gaat; Nederlandse steun aan terroristische organisaties, naar de achtergrond doet verdwijnen. Er zullen dan wat debatjes volgen waarin Geheimhouding centraal zal staan en langzamerhand zal het onderwerp haar nieuwswaarde verliezen en gaan we over tot de orde van de dag met nieuwe onderwerpen die het Nieuws zal aandragen en waar we ons weer op stuk zullen bijten. Goedemiddag!

      Verwijderen
    3. Die geheimhouding is een groot probleem als het enkel gaat om hun vel te redden terwijl ze bewust meehelpen aan oorlogsmisdaden. Bij de Neurenberg processen (tegen de oorlogsmisdadigers) werden aanstokers gelijk behandeld met uitvoerders, dus zijn de individuele leden van de regering en kamer die hierin hebben meegedaan, dus het beleid gesteund hebben, net zo schuldig als de uitvoerders, de koppensnellers en kindermoordenaars.

      Verwijderen
  3. Bericht van FvD gehad. De verwisseling van het linker cockpitpaneel tijdens de reconstructie van de MH-17 is doorgestuurd naar de Tweede Kamer fractie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Joop,
      Heb je de video gezien die ik de vorige draad geplaatst heb?

      Verwijderen
    2. @Matt,

      Uiteraard, deze bevestigen de stappen die ik genomen heb.

      Verwijderen
    3. "Voloshin said : “I did not shoot down the MH17 Boeing"

      Yep, en de Nederlandse regering zei; "Nee, wij hebben geen materiële dan wel financiële hulp aan terroristen verleend."

      Verwijderen
  4. Zo @Matt, zijn jullie een beetje burgerlijk ongehoorzaam?

    'War Scenes' in Belgium as Fuel Tax Protesters Clash With Police

    https://sputniknews.com/europe/201811221070042630-belgium-fuel-tax-protests/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Joop,
      wat denk je, hier in België laten we ons niet zomaar klakkeloos door de regering uitmelken en dan ook nog eens onder valse voorwendselen. Klimaatopwarming.... amahoela!
      Misschien dat jullie in Nederland ook eens massaal ongehoorzaam zijn en optreden tegen jullie dictators in de regering.
      Misschien stoppen ze dan met jullie te beliegen (MH17, Oekraïne verdrag, €1000 voor iedere werkende, kwartje van kok dat nu ondertussen wel -tig € waard is, steun aan terroristen en nog veel meer).
      Als jullie* zo dom blijven en zich schaapachtig blijven verstoppen achter politieke correctheid moeten jullie niet verbaasd zijn dat jullie in die neerwaartse spiraal blijven zitten.
      * Hier bedoel ik niet de gewaardeerde bloglezers bij, die zijn juist wel op onderzoek uit, op een paar trollen na dan die dit juist willen voorkomen maar niet in de gaten hebben dat ze zelf ook slachtoffer zijn.

      Verwijderen
  5. In order to impede the #MH17 investigation DSB+JIT kept secret for THREE AND A HALF YEARS the serial numbers of what is now known to be Ukrainian missile parts found at the crash site. Why? The Russian Federation complained at the time

    Oleg Storchevoy
    https://t.co/Su1ViOeJiD

    https://twitter.com/Deus_Abscondis/status/1065456873761980416

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. The Deputy Head of the Russian Federal Air Transport Agency (FATA) Oleg Storchevoy said that the covering of the Boeing 777 that crashed in eastern Ukraine "does not have shell-holes that could prove that the aircraft was hit by a BUK missile system,"

      Ik vraag mij af of men in Rusland op de hoogte is van de verwisseling van het linker cockpitpaneel?

      Verwijderen
  6. ’Marrakesh-pact komt als boemerang terug’

    AMSTERDAM - Terwijl het kabinet op het punt staat het pact van Marrakesh te tekenen, groeit de weerstand nationaal en internationaal. Verslaggever Wierd Duk denkt dat het pact als een boemerang terug kan komen. En hij vertelt waarom hij nog wél heel trots is om Nederlander te zijn.

    vraaggesprek met Wierd Duk

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/2831030/marrakesh-pact-komt-als-boemerang-terug

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. In België is er zelfs de kans op een regeringscrisis, een half jaar voor de reguliere verkiezingen, door dat stomme verdrag dat de deuren wijd open zet voor bendes gelukszoekers, iets waar juist Vlaams Belang al jaren voor waarschuwt.
      Volgend jaar Mei verkiezingen dus wie gaat het worden?
      NVA of Vlaams Belang?

      Verwijderen
    2. @ Matt

      Een flink aantal landen weigert het verdrag te tekenen, maar Rutte en z'n regering hadden het ons liefst geruisloos door de strot geduwd.

      Is onze regering misschien een beetje te naief gweest?Wie dat dat soort vragen nog stelt kan misschien beter zelf eens z'n kop uit het zand halen.

      https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2260287-blok-openbaart-per-abuis-staatsgeheimen-over-syrische-strijdgroepen.html

      Naief? Yeah right.

      Verkiezingen? Als ik nog aan die farce mee ga doen, dan alleen nog om te stemmen op een partij die een correctief referendum wil invoeren. Dat is zo langzamerhand een kwestie van overleven.

      Verwijderen
    3. Dawg,
      Dat verdrag is al 2 jaar in omloop en nu moeten ze het ineens onderzoeken omdat ze niet weten wat er in staat. Zo kun je dus zien hoe "hard" de parlementariers moeten werken voor die armzalige €6000 per maand.
      Wij moeten hier stemmen, en ik vind dat niet eens erg. Vroeger werd er zo hard geroepen om stemrecht dat ze het toen verplicht hebben gesteld.
      Niet tevreden met het huidige beleid? stem dan op de underdog partij.

      Verwijderen