dinsdag 9 januari 2018

Zelfs Koffietijd verslaat Jinek!

English Version Below

Wie gisteren zowel Koffietijd bij RTL, als Jinek bij de staatsomroep gezien heeft, zal concluderen: het failliet van Jinek is compleet. Koffietijd is journalistiek veel interessanter en verslaat de zwaar overschatte en geforceerd opgehemelde Jinek.

CIA-pion

Gisteren besteedde Koffietijd, dapper, aandacht aan de onterecht levenslang celstraf uitzittende Huseyin Baybasin. Bekijk dit belangrijke fragment HIER. Dit heeft CIA-pion Eva Jinek nog nooit gepresteerd. Het staats-programma van haar hangt van gewauwel aan elkaar in is werkelijk niet meer om aan te zien. Gisteren was één van de hoofdthema's curling met Frans Bauer. Need we say more? (Om in de traditie van de CIA-pion om de haverklap een Americanisme te gebruiken). Wat wordt het volgende hoofdthema van Jinek? Shoppen met Gerard Joling? Of vissen met Gordon?

Kattezwijm

Haar perceptiemanagement-functie vervulde ze in de tussentijd ook met verve: Oprah Winfrey, die met Harry Weinstein zeer dik is, wil mogelijk President worden in 2020 en Jinek, die wel vaker op de verkeerde gokt, was in kattezwijm.

Super Putin

En uit de serie "hoe kunnen we de Russen nog een sneer geven", dook de CIA-pion op een tentoonstelling die in November opende en 15 januari sluit. Het gaat om een tentoonstelling in Moskou met als thema "Super Putin". Een dertigtal kunstenaars, die anoniem blijven, hebben kunstwerken gemaakt met als thema Putin. Een studente van de Moskouse Staatsuniversiteit heeft het georganiseerd en de ex-burgemeester van Archangelsk financiert het. Ze wilden het met crowd-funding financieren, maar, zoals de telleurgestelde ex-burgemeester het verwoordde, daarmee kregen ze welgeteld 50 Roebel binnen (tegen de huidige koers is dat Eur 0,75, daar koop je nog geen lolly voor). Bezoekers komen er ook niet naar de tentoonstelling, behalve media van met name Westerse landen. De entree bedraagt 350 Roebel, een slordige 5 Euro. Jinek en Arnon Grunberg (die werd voor de gelegenheid ook uit de mottenballen vanuit New York waar hij woont, ingevlogen) beschouwen dit als een bijzonder verontrustende ontwikkeling, en ze hielden elkaar in hun gespeelde ontsteltenis nagenoeg de hand vast. Ontsteld over de zaak Baybasin hebben we Jinek nog niet gezien. Maar dat past waarschijnlijk ook niet in het carrière-stappenplan dat de CIA voor haar uitgezet heeft.The case of Huseyin Baybasin is both a personal drama for the victim, as well as an incredible scandal in the Kingdom of the Netherlands. Huseyin Baybasin has been convicted to a full lifetime sentence on the basis of an alledged order for a murder. Already the size, a full lifetime sentence, for an order is unprescedented, also all the fakery, forgery and blunt lies during the courtcase against Baybasin are unprecedented. Even translations of wire-tapped telephonecalls of Baybasin have been tampered with in the most obvious ways and mis-translated. Even the directors of the prisons, 3 in total, have started protests against the imprisonment of the prisoner Baybasin. This is unpresedented: Jail bosses screaming for the relaese of their prisoner! In front of the Holland Parliament buiding! In short: most Dutch people now know Baybasin is behind bars due to an unfair trial, and thanks to the RTL tv-programme "Koffietijd", transmitted yesterday, now even more people are aware. In contrast, State-talkshow Jinek, has never attempted to give any attention to the horendous case. They Russofobe US-educated Eva Jinek prefers to continuously bash Russia, like she did again yesterday crying over a Putin Art exhibition in Moscow.

En dan nog dit...

31 opmerkingen:

 1. Nederlanders hebben geen politieke opvattingen, maar een psychisch probleem. Volgens de bij Jinek ingevlogen neppsychiater Grunberg tenminste:

  https://twitter.com/JinekLive/status/950503508159094784

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Derksen schreef eerder al twee boeken, waarin hij aantoonde dat er in deze zaak gemanipuleerd is met telefoontaps en dat die vervolgens ook nog eens doelbewust verkeerd zijn vertaald en geïnterpreteerd. Baybasins advocaat heeft zestien jaar lang tevergeefs om de originele bandopnames verzocht. Een dertigtal van de zesduizend telefoontaps is enkele jaren geleden uiteindelijk vrijgegeven en toen pas bleek hoe omvangrijk de manipulaties waren. De Nederlandse politie, het Openbaar Ministerie en de Turkse politie moeten hun vervalsingen zorgvuldig op elkaar hebben afgestemd. Dat is ook aan de Hoge Raad in het herzieningsverzoek voorgehouden."

  https://www.bs-foundation.nl/sectie/baybasin/de-zaak-baybasin/

  Iwan * Cruelman 74" Knelissen liegt over het werk van Derksen. Zoals hij altijd en over alles liegt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Affaire Hörchner en Pijnenborg, lees en huiver!

   http://www.roberthorchner.nl/index.htm

   Verwijderen
  2. Ook de rechter in de zaak Dankbaar heeft geweigerd getuigen toe te laten in het proces wat volgende maand dient.

   Dit is de 'Rechtsstaat' Nederland anno 2018!

   Verwijderen
  3. Geloof ik Dankbaar of geloof ik Jasper Steringa? Die vertelde toch voor de rechtbank dat hij Marianne 3x de keel had doorgesneden toen zij nog in leven was, kan jij mij dan even uitleggen waar dat bloed is gebleven, waarvan forensische 'experts' in 1999 zeiden dat niet gevonden te hebben? Maar je hebt al bewezen niet voor jezelf te kunnen denken als P.R. de Vries en J. v.d. Heuvel erbij moet halen, die bepalen wat jij moet denken!

   Verwijderen
  4. Ben ik in de war of vertelde jij mij net dat jouw antwoord door Huib was verwijdert terwijl ik de vraag nog niet gesteld had? Dan jij volgens mij behoorlijk in de war of jij bent gewoon een gore leugenaar? Maar wat is het verschil daarvan bij jou eigenlijk? Het antwoord daarop is simpel, jij bent in de war omdat jij liegt of jij liegt omdat jij in de war bent!

   Verwijderen
 3. Prima stukken weer Blik, wens je als journo gauw te zien bij KoffieTijd of andere media voor wederhoor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In onze door de CIA gecontroleerde media is er geen plaats voor Blik. Alleen voor lieden die de voor de CIA juiste propaganda willen verkondigen.

   Verwijderen
 4. Waar de VS een voetbalveld aan antennes nodig had voor een waarschijnlijk gefaald experiment heeft de RF nu een ´vliegjend haaarpje´:

  http://russia-insider.com/en/forget-north-korea-russia-now-building-emp-weapons/ri22095

  Het grote voordeel is dat niet een heel land in het donker wordt gezet maar dat electronica in een beperkt gebied van ruim 3 km geroosterd wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt me overigens juist voor wapens vrij gemakkelijk EMP te omzeilen: alle electronica inpakken in folie, en alleen de antenne/ontvanger buitenop, met een soort revolversysteem, zodat maar een component geroosterd wordt, wat dan uitgeworpen kan worden.

   In elk geval is ook nu de electronische capaciteit van Rusland al zeer superieur: een zwerm van drones (geleverd aan al nusra!!!): de helft neergeknald met Pantsir raketten, een aantal met electronica laten crashen en een aantal laten landen, zodat de technologie bestudeerd kan worden. geen schade, wel onmisbare intel!!

   http://russia-insider.com/en/russia-says-it-fought-swarm-attack-13-drones-its-syria-airbase/ri22122

   Geen schade, niet één voltreffer!!!


   http://theduran.com/breaking-russian-official-claims-drones-used-attack-russias-syrian-bases-shipped-us/

   Verwijderen
  2. Een woordje miste daar nog: Optocouplers. Deze goedkope componenten zetten electrische signalen om in lichtpulsen, zodat electronische cirquits gescheiden kunnen opereren, maar wel informatie kunnen uitwisselen.

   Verwijderen
  3. We mogen blij zijn dat onafhankelijke landen, Rusland voorop, in staat zijn voor een fractie van de VS prijzen, defensieve wapens te produceren, die nog effectiever zijn ook!

   Dat is een ´reverse Brezinski´: de VS wordt terminaal op kosten gejaagd!

   En bovendien worden we daardoor tot op zekere hoogte beschermd tegen Amerikaanse en zionistische agressie!

   Verwijderen
  4. Dat is een ´reverse Brezinski´: de VS wordt terminaal op kosten gejaagd!


   WHOOOEEEEAAAAAAAAAAAA. LOL. Inderdaad Rootman. De usa implodeert door defensie uitgaven. Nu nog even stoppen met de dollar gebruiken en het is afglopen met de wereldmacht, De VS LOL. Met de zionistische wallstreet oligarchen niet natuurlijk. Ben benieuwd waar die na toe gaan. Waarschijnlijk China als ze daar welkom zijn, anders Europa.

   Verwijderen
 5. NIET helemaal goed, Blik.
  Het clipje dat je linkt is 3 minuten, en er komt geen onvertogen woord in voor. Dat is blijkbaar weg gelaten.

  Het interview duurt 11 minmuten en vind je hier: tussen min 22 en 33:
  https://www.rtl.nl/video/83fa29e2-2bc6-31f6-8aec-d59826cec9b0/

  Prof. Ton Derksen is zeer negatief over de Rechters.
  En hij heeft gelijk.
  Ik denk dat de rechtspraak in Rusland niet best is, maar wat nu als het bij ons niet beter is dan daar? En waarom horen wij dat hier nooit ??

  Luister ook naar Sven Hulleman, advocaat van woeker-polis slachtoffers. Hij zegt: de rechjters verschuilen zich achter de wet, en veroordelen de slachtoffers, nooit de daders.
  Hij zegt: van de ruim 2000 rechters in NL zijn er niet meer dan 20 die de moed hebben om RECHTER te zijn: in wijsheid rechtvaardigheid brengen.
  YOUTUBE: [2] "Zombies" in de politieke-, financiële- en rechtelijke macht; Arno Wellens en Sven Hulleman
  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste keer dat ik naar koffietijd keek, was toen Hans van Willigenburg dat programma nog presenteerde. Misschien moet ik weer eens kijken..

  En naar het programma van Jinek heb ik, erewoord, nog noooooit gekeken. Van welk spraakmakend interview moet ik me haar herinneren?

  Wel kwam ik recent een marathoninterview van Michael Edwards met Noam Chomsky op youtube tegen, opgedeeld in 5 delen van een uur waarbij Chomsky lezersvragen beantwoordt.

  Over wat intellectuelen zijn (deel 1), over wetenschap en religie (deel 2), over economie (deel 3), over het politieke systeem in de VS (deel 4), en over internationale betrekkingen (deel 5).

  Best interessant. Zie verder

  https://m.youtube.com/watch?v=JwdGHCqb03g

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In 1919 schreef Joseph Schumpeter over het Romeinse Rijk iets dat we wel herkennen van het Amerikaanse Rijk:

  “There was no corner of the known world where some interest was not alleged to be in danger or under actual attack. If the interests were not Roman, they were those of Rome's allies; and if Rome had no allies, then allies would be invented. When it was utterly impossible to contrive such an interest—why, then it was the national honor that had been insulted. The fight was always invested with an aura of legality. Rome was always being attacked by evil-minded neighbors, always fighting for a breathing space. The whole world was pervaded by a host of enemies, and it was manifestly Rome's duty to guard against their indubitably aggressive designs. They were enemies who only waited to fall on the Roman people.”

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Intensivering van de beknotting van het vrije woord door de EU

  Europese Commissie wil ‘hate speech’ en extreme content aanpakken

  De Europese Commissie organiseert deze week een bijeenkomst met vertegenwoordigers van verschillende sociale media bedrijven, met als doel gedachten uit te wisselen over het effectiever bestrijden van ‘hate speech’, racisme, terroristische propaganda en andere berichten met ‘extremistische inhoud’ op het internet.

  verder lezen op"

  https://www.geotrendlines.nl/europese-commissie-wil-hate-speech-en-extreme-content-aanpakken/

  Artikel 7 van de Nederlandse grondwet

  1.
  Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.
  2.
  De wet stelt regels omtrent radio en televisie. Er is geen voorafgaand toezicht op de inhoud van een radio- of televisieuitzending.
  3.
  Voor het openbaren van gedachten of gevoelens door andere dan in de voorgaande leden genoemde middelen heeft niemand voorafgaand verlof nodig wegens de inhoud daarvan, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet. De wet kan het geven van vertoningen toegankelijk voor personen jonger dan zestien jaar regelen ter bescherming van de goede zeden.
  4.
  De voorgaande leden zijn niet van toepassing op het maken van handelsreclame.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus

   Niemand heeft voorafgaand verlof nodig om door de drukpers gedachten of gevoelens te openbaren, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

   En die wettelijke verantwoordelijkheden zijn al vastgelegd in het verbod op smaad, laster en aanzetten tot geweld. Er is dus geen enkele maatschappelijke behoefte aan een situatie waarin particuliere bedrijven als facebook of twitter op ondemocratische wijze een inlegvelletje schrijven waarmee ze het in artikel 7 lid 1 vastgelegde recht beperken via een volgens de politieke waan van de dag tot het uiterste opgerechte begrip 'hatespeech'.

   Verwijderen
  2. Deze mevrouw is in Duitsland in de gevangenis gestopt:
   https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=E0_BZphQ7Qo

   Vrijheid van meningsuiting? Welnee!

   Verwijderen
  3. In dit exact 70 jaar geleden geschreven boek leest U hoe de geallieerden het wel goed vonden dat 15 miljoen duitsers van hun geboortegrond werden verjaagd. 1 tot 3 miljoen hebben dat niet overleefd.
   https://www.amazon.com/Gruesome-Harvest-Ralph-Franklin-Keeling/product-reviews/1593640080/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews

   Heeft U er ooit iets over gehoord?
   Nee.
   De Immerseel is helemaal niet uniek.

   Persvrijheid? Laat me niet lachen !

   Verwijderen
  4. Immerseel = de Imhoff. Het schip met duitse burgers dat we lieten zinken en waarover nooit meer mocht worden gesproken.

   Verwijderen
 9. Goed nieuws over Alzheimer onderzoek:

  The experimental drug J147 is something of a modern elixir of life; it's been shown to treat Alzheimer's disease and reverse aging in mice and is almost ready for clinical trials in humans. Now, Salk scientists have solved the puzzle of what, exactly, J147 does. In a paper published January 7, 2018, in the journal Aging Cell, they report that the drug binds to a protein found in mitochondria, the energy-generating powerhouses of cells. In turn, they showed, it makes aging cells, mice and flies appear more youthful.

  "This really glues together everything we know about J147 in terms of the link between aging and Alzheimer's," says Dave Schubert, head of Salk's Cellular Neurobiology Laboratory and the senior author on the new paper. "Finding the target of J147 was also absolutely critical in terms of moving forward with clinical trials."

  Schubert's group developed J147 in 2011, after screening for compounds from plants with an ability to reverse the cellular and molecular signs of aging in the brain. J147 is a modified version of a molecule found in the curry spice curcumin. In the years since, the researchers have shown that the compound reverses memory deficits, potentiates the production of new brain cells, and slows or reverses Alzheimer's progression in mice. However, they didn't know how J147 worked at the molecular level.

  https://medicalxpress.com/news/2018-01-molecular-j147-nearing-clinical-trials.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tip: (Zeker interessant voor Eddy)

  De ferm christelijke dr E . Michael Johnson bespreekt het geval Weinstein. Maar en passant leer je heel erg veel over de strijd tussen de eeuwige vijanden : de joden en de christenen.

  Voor de joden is het een goede zaak om christelijke vrouwen sexueel te gebruiken of misbruiken. De boeken van Philip Roth staan er vol mee. Wat Weinstein en zijn Hollywood- vrienden doen ios dus 'goed'.
  Daarom weigert het Simon Wiesenthal Centrum ook om de onderscheiding van Weinstein terug te vragen.
  --
  De joodse methode om met schuld om te gaan is : je benoemty een scapegoat, en daar stop je al jouw eigen schulden /fouten in, en dan ben je er van af. Weinstein wordt als scapegoat gebruikt.

  Youtube: Is Weinstein a Scapegoat Messiah?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat gaat nooit werken want sectarische christenen vallen altijd voor ´the real Scotsman´ drogreden.

  ´dat zijn geen èchte christenen´

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is niet te geloven dat er nog mensen zijn die er voor vallen, maar met de successen van het Syrische leger tegen HTS (al nusra) en IS in de Idlib provincie, beginnen de media weer met de Russische bombardementen van ´het laatste ziekenhuis´ en rennen er weer witte helmen rond.

  Die waren wel heel afwezig in Raqqa en Mosul overigens!

  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/09/syrian-forces-advance-on-countrys-last-rebel-held-province

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog een artikeltje voor Toktok:

  http://www.fort-russ.com/2018/01/breaking-israel-bombs-christian-town-in.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fort Russ mag af en toe een fout maken, ze herstellen het wel meteen, compleet met excuses:

   http://www.fort-russ.com/2018/01/update-israel-did-not-bomb-christian.html

   Dus het was niet Israel maar de ´humanitaire rebellen´ met hun witte helmpjes.

   Verwijderen
 14. Tip voor de Rena Nejes et al van deze wereld: Nu Bana al weer bijna vergeten is, wordt het tijd om een ander icoon in de MSM te presenteren als dapper heldhaftig meisje die leeft onder een onderdrukker.

  Hieronder staat een suggestie, waarvan (itt tit Bana) de waarachtigheid niet ter discussie staat.

  Vraag voor onze dubbeldenkende media is natuurlijk wel: betreft dit de 'goede' of 'slechte' onderdrukker?

  https://www.counterpunch.org/2018/01/10/ahed-tamimi-offers-israelis-a-lesson-worthy-of-gandhi/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat meer info over de drone swarm attack in Idlib. De foto´s tonen eenvoudige vliegtuigjes, letterlijk met ducktape samengeplakt, met bosmaaiermotortjes. Aerodynamisch overigens prima gebouwd voor een enkele vlucht. Het kan heel goed dat de electronica en bouwtekeningen, alsmede de software aangeleverd zijn door de VS of Israel, de mate van sophisticatie is niet van de foto af te leiden. Ik ben geneigd de generaals van beide grootmachten deels te geloven.

  Uiteraard komt de tech niet rechtstreeks van de VS, maar via Turkije; inzoverre zal de VS generaal gelijk hebben, maar het technische verhaal van de Russische generaal klinkt daarentegen weer veel geloofwaardiger.

  Ik denk dat een bouwpakket voor een dergelijke drone, afgezien van de ammo, niet duurder dan zo´n 2000 Euro hoeft te kosten, dus de Russische verdediging kan beter nog wat versterkt worden. Het mooiste zou zijn om de drones te laten omkeren retour afzender!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De link:

   http://www.fort-russ.com/2018/01/russia-gives-tough-words-to-turkey.html

   Verwijderen