maandag 29 januari 2018

Vazallenstatus Nederland Compleet

We resumeren even wat er gebeurd is:

* Nederland heeft bloedige oorlogen gevoerd tegen de Fransen, De Engelsen, de Spanjaarden, de Duitsers. Eén van de weinige landen in Europa waar Nederland nog nooit een schot mee gelost heeft, is Rusland. Dat land heeft sinds hun vriendschappelijke bezoek rond 1696 aan ons land enkel vriendschap uitgestraald. Hebben onze vlagkleuren geleend, hebben ons geholpen ons van de Fransen te ontdoen, van de Duitsers. De Russen hebben ons nooit ergens toe gedwongen. Dwingen ons niet mee op rooftocht te gaan in Irak of Libie, eisen niet dat wij hun kernraketten plaatsen of ander wapentuig van ze herbergen.

* De Nederlandse AIVD heeft veel tijd en geld gespendeerd om in het hart van de bevriende Russische natie spionnage activiteiten te ontplooien.

* De informatie heeft de AIVD doorgespeeld aan de Amerikanen. In normaal Nederlands noemen we dit klikken of verraden.

* Waar normaal dit soort acties geheim blijven, gaat de AIVD er nu via hun media-partners bij de Volkskrant en Nieuwsuur opzichtig, met tromgeroffel, mee te koop lopen.

* De relatie met Rusland kan als gevolg van het beleid Rutte/Ollongren als beëindigd beschouwd worden

* Rutte en Ollongren, laten hun mensen wel lekken als ware het een lieve lust, maar verschuilen zich als hen om commentaar gevraagd wordt

* Het belangrijkste wat ze gerelateerd wel willen zeggen, en dat is best doorzichtig, is dat de sleepwet er nu echt moet komen.

* Buitenhof komt gisteren met een glibberige uitzending met een glansdrol voor Rob de Wijk waarin één groot pleidooi klinkt voor de sleepwet en angst voor "Ze Ruzsianz".

* Vandaag maandag draaien de staatsradio-kanalen continue de volgende berichten af: 1. Het bericht dat Putin, volgens Rodchenkov in een ARD-documentaire van de Russische doping geweten moet hebben. 2. De ddos aanvallen komen mogelijk van de Russen. Kortom, de Rusland hysterie moet dag in dag uit, 24/7 de hoofden in gemaald worden.

* In ons laatste artikel riepen wij nog op om Nederland te laten kiezen voor Eurazie of Atlantisch. Wij konden niet bevroeden dat Rutte en co al zo snel op onze oproep zouden reageren, maar er is gekozen: voor het vazallenschap van de VS. 100% overgave aan de VS: Submission.

Short-tracker Viktor Ahn schrijft open brief

Ondertussen worden de Russische sporters bij bosjes de toegang tot de Olypische Spelen geblokkeerd. Wat opvalt is dat met name de favorieten het moeten ontgelden en dat er vaak niet eens een opgaaf van reden bijzit. We lichten de ons bekende Viktor Ahn er even uit. In Sotchi 4 jaar geleden de grote Gouden man bij het Short tracken. Nooit iets met doping gehad. Zelfs in de verte verte niet. Hij schrijft een open brief aan het Olympisch commité waarin hij vraagt wat er aan de hand is en waarom hij niet mee mag doen.Ahn

Het nieuws van de uitsluiting van Ahn sijpelde ook in Nederland door; in een radio uitzending begrepen de aanwezigen het ook niet helemaal: "Victor Ahn en doping?".

Shinky

En Shinky Knegt? Die reageerde door te zeggen dat Ahn de laatste tijd "toch niet zo goed in vorm was". En dat laatste, die uitspraak van "onze Shinky", daar willen we even op inzoomen. Het toont namelijk dat Shinky misschien een goede rondjesschaatser is maar om het tot groot(s) sporter te schoppen is meer nodig.

Voltaire

Je zou van Shinky gehoopt hebben te horen, vrij naar Voltaire, iets van: "Hoe zeer ik Victor Ahn in de arena zal bestrijden met alle sportieve middelen, zal ik ervoor strijden dat zijn deelname niet om politieke redenen wordt geblokkeerd." Het slappe antwoord van Shinky zal Rutte en Ollongren bevallen. Het zou zoiets zijn als dat Feyenoord zonder reden plotseling uit de Eredivisie wordt gehaald en de reactie van Ajax zou zijn: "Ach, ze waren dit seizoen toch geen titelkandidaat". Maar, naar wij hopen en verwachten, natuurlijk zou Ajax wel strijden voor Feyenoord. Want iedereen weet dat het juist de tweestrijd is die beiden groter maakt. Dat besef is bij Shinky niet aanwezig en bij de rest van de schaatsploeg trouwens evenmin.

Piepklein

Want van Sven, Ireen of wie dan ook van de Nederlandse rondjesschaatsers, er is er niet één die ook maar een beetje, een heel piepklein beetje kritische opmerking maakt. Ze sporten jaren met de Russen, sommigen trainen zelfs samen, maar op het moment dat de Russen vanwege politieke spelletjes geëlimineerd worden, kijken de Hollandse sporters soepeltjes even de andere kant op. Verhoogt de medaille-kansen ook nog eens. Waar doet dit aan denken? Welke herinneringen roept dit gedrag op?

Karma

Blik doet maar weer eens een voorspelling: als Karma bestaat, dan zou het zo maar eens kunnen dat Pyong Yang voor Shinky, Sven en Irene een bitch wordt. 0 Gouden Medailles voor dit trio.

En dan nog dit... Graham Philips bij Navalny protestPhilips toont haarscherp het niveau van de Navalny demonstraties aan en waarom er geen hond in Rusland mee geassocieerd wil worden. Kinderen van 14, 15 jaar die niet weten waar het om gaat. Een vloeiend met Brits accent Engelssprekende meneer met grote zwarte baard die zijn handjes niet thuis kan houden met een kapotte camera tot gevolg. Wat je ook kunt zien is, en we gaan over in ironie-modus, is dat deze Russen doodsangsten uitstaan. Precies zoals onze Ruslandverslaggevers en opiniemakers ons altijd munitieus en eerlijk uitleggen, zie je dat de politie dit niet toegestane protest keihard met knuppels en rubbere en scherpe kogels neerslaat, de burgers aan hun broekspijpen over het asfalt sleuren de busjes in, op naar jaren strafkamp in Siberie en mogelijk nooit meer terug komen...

71 opmerkingen:

 1. VRT journaal 19u:

  De Belgische premier Michel is vandaag in Rusland aangekomen voor een driedaags bezoek en werd met groot vertoon onthaald.
  België wil de banden met Rusland na jaren van een gebrekkige communicatie weer aanhalen.

  Verdere details weet ik nog niet, behalve dat de (door Amerika opgelegde) sancties die voornamelijk de EU treffen het bedrijfsleven, dat ook vertegenwoordigers heeft meegestuurd er nog geen grote deals uit kan halen.
  Maar het bezoek op zich is best wel hoopvol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor het gemak ook een krantenartikel erbij:

   https://nieuws.vtm.be/buitenland/premier-michel-op-bezoek-bij-poetin

   Verwijderen
  2. Belgische premier Michel in Rusland. Dag 2

   http://www.standaard.be/cnt/dmf20180130_03329494

   Verwijderen
  3. Matt ...... Mercedes heeft weer miljoenen geinvesteerd in Rusland . De sancties stellen niets voor behalve dan voor de EU , die zijn het slachtoffer . Achter de schermen gaat de handel mn voor de grote jongens gewoon door .

   Verwijderen
 2. België doet dus precies het tegenovergestelde van Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amerika aan het Russische sanctie gas! 2nd delivery!

  Sanctions anyone? US receives Russian LNG shipment, 2nd tanker reported on its way

  https://www.rt.com/business/417237-russian-lng-tanker-gas-arrived-us/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Nederland? Nederland koppelt toekomstige nieuwbouwwoningen niet meer aan het aardgasnet. Hoe de toekomstige bewoners aan warme tenen moeten komen, daar is men nog niet uit.

   Verwijderen
  2. Joop, hier in België is men al een poos bezig om energie neutrale woningen te bouwen.
   De warme tenen krijgen ze door een warmwaterpomp te instaleren, zonnepanelen op het dak, dubbel glas en dikke spouw- en dak isolatie.
   De staat geeft hier ook nog subsidie op.

   Verwijderen
  3. Dat wordt dan meer Russisch gas importeren. Het gaat steeds beter met Rusland .

   Verwijderen
  4. @ Joop

   Huh? De VS zouden toch juist vloeibaar gas gaan exporteren naar Europa als vervanging van Russisch gas?

   Verwijderen
  5. @Dawg,

   Yep, maar de global warming heeft in de VS toegeslagen en nu hebben zij dat gas zelf nodig, wat eigenlijk niet toereikend is om 330 miljoen Amerikanen te verwarmen. Dus importeren geblazen, ook al staan er sancties op. Overigens waren de Amerikanen héél iets anders van plan met dat gas, dat wilden zij op de Europese markt dumpen voor 3x de prijs wat zij er voor betaald hadden.

   Verwijderen
  6. @Matt,

   Hoe wordt dat water uit die warmwaterpomp dan verwarmd? Niet door die zonnepanelen toch, die brengen niet zoveel op.

   Verwijderen
  7. @Joshua Musquita,

   "Dat wordt dan meer Russisch gas importeren."

   Dat...wil Rutte dus niet.

   Verwijderen
  8. Joop, een beetje ingewikkeld om dat in het kort uit te leggen, vandaar deze link:

   https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/techniek/hernieuwbare-energie/warmtepompen/wat-is-een-warmtepomp/

   Verwijderen
  9. Joop, weet jij waarom Rutte perseé geen crematie wil?

   Verwijderen
  10. @Matt,

   Geen idee, vertel.

   Verwijderen
  11. Omdat hij nog niet dood is!

   Verwijderen
  12. Klopt! Rutte maakt geen lange termijn plannen.

   Verwijderen
  13. Door de aardbevingen en de subsidies voor grote afnemers en het buitenland, heeft nl er een groot probleem bij. Minder inkomsten en wel verplichtingen en schadeclaims. Dat ruslandbashen zal uiteindelijk een grapje zijn, er is wat geld te verdienen en het russich gas is hard nodig. De belgen zijn niet dom, wat heeft dat slaafse gedrag naar amerika eigenlijk netto opgeleverd? Zodra de duitsers kiezen voor duitsland eerst en dus geen nato troep of dictaten uit washington of brussel, dan is het te laat voor Nederland.

   Verwijderen
 4. Heel goede samenvatting van de situatie, Blik.

  Gisteren deed Lubach een goede poging om de naderende censuur in beeld te brengen, maar ze zullen zich er helemaal niks van aan trekken. En ons VOLK is totaal passief.
  12 min: Informatief en leuk: https://www.youtube.com/watch?v=-epCMNYgZkU

  Vraag: Wat roepen die mensen tegen Philips? ( Pasok? Wat betekent dat? )
  Ik zou de daden van de man met baard niet te veel gewicht geven. Hij wed steeds bozer. We weten niet waarom. Ik denk dat Philips ( dat is toch de man met de camera ?) ook wel een beetje provocerend deed. Die man heeft een oorbel, en is misschien homo, en gelooft misschien dat zijn toekomst beter is als de Yanks zijn land nog eens kort en klein kunnen hakken, zoals onder Yeltsin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. FBI-onderdirecteur McCabe per direct weg

  https://nos.nl/artikel/2214409-fbi-onderdirecteur-mccabe-per-direct-weg.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In dat artikel durfden ze de clinton foundation niet eens bij naam te noemen, stelletje lafaards bij de NOS.
   De miljoenen donaties van Nederland konden wel eens aan het licht komen en konden de mensen zien dat hun geld niet naar Haïti is gegaan maar naar politieke doelen.

   Verwijderen
  2. Ik lees in:

   https://nos.nl/artikel/2214409-fbi-onderdirecteur-mccabe-per-direct-weg.html

   "Volgens Amerikaanse media is hij onder druk opgestapt, of weggestuurd. Het was geen geheim dat president Trump niet op hem gesteld was."

   De aversie tussen McCabe en trump was wederzijds:

   "News of the imminent subpoenas comes amid Fox News publishing a portion of the approximately 10,000 texts messages sent between FBI agent Peter Strzok and lawyer Lisa Page. Among the messages is an exchange revealing Strzok and Page discussed an ‘insurance policy,’ against a Trump presidency.

   The kicker? Deputy FBI Director Andrew McCabe may have not only been privy to the conversation, but a part of it."

   http://www.thegatewaypundit.com/2017/12/fireworks-rep-jim-jordan-reveals-mccabe-strzok-page-ohr-family-will-subpoenaed-video/

   Van de NOS zul je dat natuurlijk niet horen.

   Verwijderen
  3. @Dawg,

   Met dien verstande dat McCabe in de texts messages tussen FBI agent Peter Strzok and lawyer (lover) Lisa Page 'Andy' wordt genoemd.

   Verwijderen
 6. Man, man, man. Zojuist toch even naar Buitenhof gekeken om om de discussie over de sleepwet aan te zien (Rob de Wijk:"Ach hou nou toch eens op over die onschuldige burgers....")

  https://www.vpro.nl/buitenhof/lees/nieuws/2017/deze-week.html#

  Hieraan voorafgaande een vraaggesprek met Knot van de Nederlandsche Bank volgens de beproefde formule van een NOS mandarijn als aangevers en Knot die onweersproken mag inkoppen.
  Belangrijk thema; het pensioenstelsel. Dat was in haar huidige vorm niet houdbaar en zou nu eindelijk eens gemoderniseerd moeten worden, aldus Knot. Maar ja, die vakbonden he...... Al tien jaar lang is de hoogte van de pensioenen niet geindexeerd (niet aangepast aan de inflatie waardoor een koopkrachtverlies van gemiddeld meer dan 15% voor gepensioneerden ontstond) en Knot zag ons daar nog wel eens tien jaar mee doorgaan.

  Geen woord van Knot over het totale pensioenvermogen dat alleen al tussen 2008 en 2017 meer dan verdubbelde van circa 800 naar 1700 mld euro, waarvan zo'n 1350 bij de pensioenfondsen.

  https://cormol.files.wordpress.com/2017/09/17_037_3001.jpg

  Geen woord ook over het feit dat alleen in een tijd waarin het aantal pensioengerechtigden toenam van 2,1 naar 3,3 miljoen alleen al de premie inkomsten (dus exclusief de beleggingsresultaten) van de fondsen trendmatig hoger waren dan de pensioenuitkeringen.

  https://cormol.files.wordpress.com/2017/09/17_037_500.jpg

  Geen woord over een theoretische rekenrente waardoor pensioenfondsen gedwongen worden zich arm te rekenen terwijl de effectieve rendementen jaar in jaar uit gemiddeld meer dan 6% bedragen. Reken maar eens uit hoeveel 6% van 1350 cq 1700 miljard euro is.

  https://www.ftm.nl/artikelen/pensioenen-wie-stopt-de-waanzin-van-de-risicovrije-rekenrente?share=1

  Wel gebabbel van Knot over een (niet bestaande) belangentegenstelling tussen jongere en oudere generaties, want zo werkt dat altijd; bangmakerij en groepen tegen elkaar opzetten om een verborgen agenda door te voeren.

  Een andere kijk op de financiele positie van de fondsen:

  http://biz.tpo.nl/2015/10/20/pensioenfondsen-zijn-schatrijk/

  Berekeningen als zijn altijd tentatief en met onzekerheden omgeven, maar de strekking is duidelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Steeds meer sparen en steeds langer werken voor een pensioen dat steeds lager wordt en waar niet jij, maar aantal regenten over beschikt. Steeds meer sparen voor een pensioen in een land waar het besteedbaar inkomen door de hoge belastingdruk en de achterlijk opgedreven woonkosten al decennia onder druk staat. Waanzin.

   Verwijderen
  2. Dawg.....met je eens . En dan de vele boetes die ook nog eens de staatskas moet spekken . De financieele repressie op de burgers wordt als maar zwaarder . Het gaat goed met de economie zeggen ze , maar de staats en hypotheekschulden blijven maar stijgen en stijgen . Het kabinet blijft maar geld lenen om de rente te kunnen betalen . De QE's gaat ons veel narigheid brengen . Knot heeft verzocht te stoppen met de QE's maar Dragi wil er nog niet aan . Dit leidt tot chaos . In 98 is de confiscatie wet aangepast en door de Koningin ondertekend . Met een handtekening kan alles als de staatsschuld niet meer terug te betalen is , ons afgenomen worden . Misschien denk ik te ver vooruit , maar het gegeven dat ze de confiscatie wet hebben aangepast , baart mij zorgen . Denk maar aan onze pensioenen , Spaargelden ( bail-in als het ff tegen zit straks ). Wij blijven immers onderdanen van de Oranjes . Kabinet leg ook alleen maar hun eed af in naam van en voor de Koning , niet voor het volk . Dit moet iedereen te denken geven immers .

   Verwijderen
  3. Dawg...... vergat er bij te melden dat het de bedoeling is dat wij de Grieken achterna gaan . Geldt overigens voor alle EU landen .

   Verwijderen
 7. @Joop

  " Dat...wil Rutte dus niet."

  Rutte heeft niks te willen . Zit nu al in de problemen met het Groningse volk . Wordt dus minder oppompen .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Joshua Musquita,

   Zie jij Rutte van de door de VS opgelegde sancties afstappen?

   Verwijderen
  2. Joop , zeker . Temeer gezien het gemor onder de bevolking mbt tot de bevingen in Groningen . Het laat hem geen andere keus . Wordt dus minder oppompen dat zal leiden tot meer invoer van over de grens . Nord stream2 is ook nog in volle gang . Verder ook nog Breaking Nieuws vanuit de VS . FBI director McCabe ontslagen . De eerste van de velen vrees ik . De hulp van de AIVD mbt de Russian Collusion , ten spijt . Na McCabe zal Mueller ook wel volgen denk ik. Kijken of de NPO , met CIA trol Twan Huys (Neerlands beste journalist,hahaha ) , met met dit bericht komt en wat hij te vertellen heeft . Verder wordt het FISA memo ook volledig vrij gegeven .

   Verwijderen
 8. Op Nieuwsuur kwam er weer een reportage van die duitser, Seppelt, over het bedrog door de Russen, op Sotchi.
  Met getuigenis van die Rodchenko.

  Ik heb niet gekeken, Ik kan er niet meer tegen. ( Mogelijk was dit een rehash van zijn eerste docu. Dat weet ik dus niet)

  Het is om radeloos van te worden.

  Zojuist las ik in een oud bericht over de Neocons de volgende passage:
  Perle, Wolfowitz, Bolton and others have a long history of calling for “winnable nuclear war.”

  Het is duidelijk dat ze daar op aan sturen. En zo niet: dan MOET Putin daar in elk geval WEL rekening mee houden.

  Het is aan U en aan MIJ om de wereld te redden.


  http://www.informationclearinghouse.info/article11811.htm

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees:

   ...like the following from Richard Perle, National Security Council: “No stages, this is total war. We are fighting a variety of enemies. There are lots of them out there. All this talk about first we are going to do Afghanistan, then we will do Iraq . . . this is entirely the wrong way to go about it. If we just let our vision of the world go forth, and we embrace it entirely and we don't try to piece together clever diplomacy, but just wage a total war . . . our children will sing great songs about us years from now.”

   of:

   Michael Ledeen, American Enterprise Institute Fellow, former NSC, State, and Defense Department consultant and influential White House advisor writes, “We can lead by the force of high moral example ... [but] fear is much more reliable, and lasts longer. Once we show that we are capable of dealing out terrible punishment to our enemies, our power will be far greater. Š We are a warlike people and we love war.”

   http://www.informationclearinghouse.info/article11811.htm

   Tart elke verbeelding. Gelukkig hebben wij de NOS die ons dagelijks waarschuwt voor Poetin en z'n Russen.

   Verwijderen
  2. Ja Dawg,

   die Russen zijn heel gevaarlijk...

   Ik las dat volgend jaar de VS ruim 700 miljard $ aan het leger zal uitgeven.

   Volgens Janes zal Putin in 2018: 47 miljard uitgeven.

   http://www.janes.com/article/74248/russian-defence-budget-expected-to-be-cut-by-5-in-2018

   Verwijderen
  3. Uk las dat Bolton serieus overwogen wordt om McMaster op te volgen:

   http://nationalinterest.org/feature/john-bolton-remains-leading-candidate-replace-h-r-mcmaster-24232?page=2

   Hij is een voorstander van een ´winbare´ nucleaire oorlog!

   Verwijderen
  4. Jan Verheul . Hecht jij dan nog enige waarde aan de verklaringen van Rodchenko de crimineel . Gevlucht uit Rusland om een arrestatie te voorkomen en nu In de VS onder strenge bewaking ondergedoken . Niemand mag hem vragen stellen . Maar wat zal Neerlands schaatsteam hier blij mee zijn . Vooral Erben Wennemars de trol .

   Verwijderen
  5. @ Joshua,
   wat ik me van Rodschenko herinner is dat hij in de eerste Seppelt docu heftig ontkende dat hij de man was die de doping verkocht had. En ik weet dat hij al eerder door de Russen zelf is aangeklaagd, maar daarna weer vrij gesproken meen ik.
   In elk geval moet het publiek dat bereid is hem te geloven, dit ook weten. Maar dat wordt nooit gezegd.

   Verwijderen
 9. Mijn post is ineens verdwenen dus plaats ik hem opnieuw.

  https://www.nu.nl/buitenland/5109365/straaljager-rusland-scheert-anderhalve-meter-langs-amerikaans-marinetoestel.html?redirect=1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens de Russen was het een veilige interceptie en ik neig er naar de Russen eerder te geloven dan een VS die op dit moment alleen maar bestaat uit leugens.

   Verwijderen
  2. Wat doen die Amerikanen zo ver van huis?
   Hoe zouden ze reageren als de Russen in de buurt van Cuba of in de Mexicaanse golf gingen rond vliegen?

   Verwijderen
  3. "Wat doen die Amerikanen zo ver van huis?"

   De wereld regeren, want volgens George W. Bush neemt de Amerikaan geen genoegen met een lagere levensstandaard.

   "Hoe zouden ze reageren als de Russen in de buurt van Cuba of in de Mexicaanse golf gingen rond vliegen?"

   Dan vragen zij aan de AIVD of dit echt zo is!

   Verwijderen
 10. Komt dat memo:

  US House panel votes to release Republican memo on anti-Trump bias

  A Democrat on the U.S. House Intelligence Committee said the panel voted along party lines to release a memo that Republicans say shows anti-Trump bias at the Justice Department.
  Representative Adam Schiff told reporters the committee had also voted not to release a Democratic-drafted memo that countered the Republican report.

  https://www.cnbc.com/2018/01/29/us-house-panel-votes-release-republican-memo-anti-trump-bias.html

  Schiff tovert opeens ook een memo uit de hoge hoed. Lijkt eerder op een poging zand in de machine te strooien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees echter wel dat Trump een zeer hoge prijs aan het McCain kamp heeft moeten betalen voor dit memo.

   Verwijderen
  2. Rootman......McCaine is de laatste tijd verdacht stil . Vind je niet ? Op het net gaan geruchten dat hij een enkelband draagt , maar dat is niet serieus te nemen denk ik .

   Verwijderen
  3. McCain heeft hersenkanker. Die is wel klaar met publiek optreden.

   Verwijderen
  4. Willem Willem McCane ........ was wel snel uit het ziekenhuis om zijn stem te laten gelden mbt OBAMAcare . Zijn stem was bepalend bij de stemming .

   Verwijderen
 11. Findings of Fact, Timeline & Database

  https://www.fbcoverup.com/docs/cyberhijack/cyber-hijack-findings.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Look to the Netherlands for Clinton Foundation’s ongoing source of cash http://canadafreepress.com/article/look-to-the-netherlands-for-clinton-foundations-ongoing-source-of-cash

  There's No 'Fake News' In Holland?
  https://www.zerohedge.com/news/2018-01-18/theres-no-fake-news-holland

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor de Hillary fans!!!

  Tom Fitton: There Is Enough Evidence To Arrest Hillary Clinton Now

  http://investmentwatchblog.com/tom-fitton-there-is-enough-evidence-to-arrest-hillary-clinton-now/

  US Congressman Matt Gaetz tells Alex Jones: The Clintons may be facing justice “very soon”

  http://theduran.com/us-congressman-matt-gaetz-tells-alex-jones-that-the-clintons-may-be-facing-justice-very-soon/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Joop......wat zal het kabinet hier van balen . Hun zo geliefde Clinton die geen president is geworden , haha . Ook ons land heeft de campagne van Clinton financieel gesteund (4.5 miljoen , hoezo buitenlands inmenging ) . De NSA hacken al jaren onze computers , laptops en smartphones , en wij bombarderen in Afghanistan , Yoegoslavie , Lybie , Irak , Syrie en dat was/is geen inmenging in buitenlandse aangelegenheden ? Op Lybie na waren de bombardementen zonder UN mandaat . Het Strafhof waar Ned zo trots op is en de UN hoor je niet bij al deze misdaden . Het grootschalige pedo gebeuren in de VS , de UK , Noorwegen ...... wie hoor je daar nog over ? Alles weggemoffeld uit het nieuws . CIA/Mossad pedo activiteiten in samenwerking met Jeffrey Epstein op zijn prive eiland , ook uit het nieuws verdwenen en laten wij het maar niet over de Pizzagate hebben . Mensen chantabel maken , dat is waar het TBTB om gaat .

   Verwijderen
 14. De link naar de review:
  https://irrussianality.wordpress.com/2018/01/28/book-review-orders-to-kill/

  ==

  Paul Robinson is professor in Canada en heeft veel kennis over Oekraïne en Rusland.

  Hij blijft altijd rustig en neutraal.

  Nu heeft hij een goede recensie over een boek dat duidelijk anti Rusland propaganda voert.

  Het leuke is: de schrijfster reageert op zijn recensie.

  En als toefje op de cake (voor mij), om alles in perspectief te zetten: In een Israelisch blad verscheen een onderzoek van een joodse mijnheer die zegt dat Israel al 2700 mensen stiekem heeft vermoord, sinds 1948. Dat heb ik uit de laatste reactie, door Paul Robinson zelf geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Paul Robinson zegt dat hij wel gelooft in de schuld van de twee Russen die Litvinenko zouden hebben omgebracht.
   Ik niet.
   Ik heb enige argumenten:
   1) Dat polonium is vrij gemakkelijk zelf te maken, zoals een oude MIT professor heeft verklaard.
   2) Een club-eigenaar vertelt dat er polonium is aangetroffen in zijn club, maar ook op p[laatsen war Litvinenko die avond niet zat.
   3. Een deskundige mbt leugendetectie zegt dat Lugovvoi het niet gedan heeft.
   Zie YT: BOMBSHELL VIDEO: Vital Litvinenko Murder Clues Unearthed by Amateur Sherlock Fans

   Dan nog een eigen argument: Litvinenko had zijn beschuldigingen wereldkundig gemaakt. Hij kon nog slechts op 1 manier nog méér schade doen: door te worden vermoord.
   Putin weet dat. En de Mossad weet dat.
   Dus wie is nu de vermoedelijke dader? Juist.

   Verwijderen
 15. Dit is de info over een van de manieren waarop Israel oorlog voert:

  http://nationalpost.com/news/world/poisoned-toothpaste-and-exploding-phones-israel-linked-to-2700-assassination-operations-in-70-years

  I can’t comment on whether this is true, but the article says:

  ‘Poisoned toothpaste that takes a month to end its target’s life. Armed drones. Exploding cell phones. Spare tires with remote-control bombs. Assassinating enemy scientists and discovering the secret lovers of Islamic holy men.

  A new book chronicles these techniques and asserts that Israel has carried out at least 2,700 assassination operations in its 70 years of existence. While many failed, they add up to far more than any other Western country, the book says.

  Ronen Bergman, the intelligence correspondent for Yediot Aharonot newspaper, persuaded many agents of Mossad, Shin Bet and the military to tell their stories, some using their real names. The result is the first comprehensive look at Israel’s use of state-sponsored killings.

  Based on 1,000 interviews and thousands of documents, and running more than 600 pages, “Rise and Kill First” makes the case that Israel has used assassination in the place of war, killing half a dozen Iranian nuclear scientists, for instance, rather than launching a military attack. It also strongly suggests that Israel used radiation poisoning to kill Yasser Arafat, the longtime Palestinian leader, an act its officials have consistently denied.’

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was toch benieuw welke Canadese site dit nieuws ove rde 2700 Mossad moorden , durfde te plaatsen.

   Het blijkt een site uit Toronto te zijn.
   Aan alles merk je dat ze in grote lijnen een joodse site zijn. Niet dat men het zo noemt, maar ze hebben er veel aandacht voor Holocaust day etc.

   Mijn oog viel op dit artikel: http://nationalpost.com/pmn/news-pmn/notorious-russian-mobster-says-he-just-wants-to-go-home

   Het gaat over een russische gangster uit New York, die terug wil naar Rusland.
   Ik denk dat iedereen ziet en begrijpt dat dit een joodse gangster is. Maar dat wordt hier niet genoemd: is niet nodig.

   Het artikel is dus verschenen 'voor eigen publiek', zoals, als je de misdaden van Israel wil lezen, je nooit een Amerikaanse krant moet nemen, maar Haaretz.
   Ze haanm er van uit dat de goyim ter dom zijn om iets door te hebben.
   En gelijk hebben ze natuurlijk. Daar ben ik nu wel zeer vast van overtuigd. Véél te stom om hun eigen ondergang te zien aankomen. Zóó stom dat ze, precies zoals die jihadi's, er ijverig aan mee werken.

   Ik word te oud voor dit vak.

   Verwijderen
  2. Onze situatie wordt aardig gesymboliseerd door twee foto's van Westerse idioten in Cambodia:

   Hier tijdens hun vrolijke feestje: https://www.ad.nl/binnenland/nederlander-22-vast-in-cambodja-voor-onzedelijk-dansen~a56b0f1f/117993052/

   En hier nadat de realiteit, de echte wereld, hen had getroffen:
   https://images1.persgroep.net/rcs/aQdZ-ImC8bBAAhakFDiTcSTUnjs/diocontent/118056943/_fitwidth/694/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

   Zijn ze schuldig? is medelijden op zijn plaats?
   Allemaal irrelevant.
   Het is de totale domheid die wordt afgestraft.

   Verwijderen
  3. Ik kan jouw 'Zielenknijper' niet goed plaatsen, Willem. Leg uit als je behoefte hebt aan een reactie.

   Verwijderen
 16. 10 Reasons The Dutch-Russia Hacking Story Is Fake News

  https://steemit.com/steemit/@suzi3d/10-reasons-the-dutch-russia-hacking-story-is-fake-news

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ondanks de pesterijen van Amerika houd Putin het hoofd koel:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20180130_03329370

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit de link;

   "De wet is bedoeld om Rusland te straffen voor zijn vermoedelijke inmenging in de Amerikaanse verkiezingen"

   En na een jaar wachten op bewijzen voor deze zogenaamde Russische inmenging gaan de VS haar volgende blamage tegemoet.

   Russiagate scandal approaches its implosion point

   http://theduran.com/russiagate-scandal-approaches-its-implosion-point/

   Verwijderen
  2. Matt..........we mogen blij zijn dat Putin zo rustig blijft .
   Een staatsman zoals het hoort .

   Verwijderen
 18. TIP: De gevaarlijke onzin van de massamedia; Stan van Houcke en Cees Hamelink

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://www.youtube.com/watch?v=5sqm9xzipSM

   Verwijderen
  2. Joop,
   ik geef tegenwoordig gewoon de titel van de video, want dan weet je waar die ongeveer over gaat, en kun je besluiten of je het wil zien.
   Ik was benieuwd waar jouw link naar zou verwijzen,. maar dat was naar dezelfde video als waar ik met de titel naar verwees.
   Het is aardig van je, maar heeft volgens mij geen voordeel.
   Tenzij zou blijken dat de titel niet goed bruikbaar is als 'link'.

   Verwijderen
  3. @Jan,

   Ik denk dat je de link er beter wel bij kan plaatsen want je weet nooit hoe Google er mee omgaat.

   Verwijderen
  4. Ik heb in mijn aantekeningen honderden links opgeslagen als TinyURL. Dat ging wel 1 of 2 jaar aardig, en ze waren lekker kort.
   Nu, enkele jaren later, zegt nog 5% van die links.
   Maar veel video's of documenten zijn nog wel te vinden, als je gaat zoeken.
   Ik denk dat de titel van de video langer zal functioneren dan zelfs de youtube link. Goede video's worden door anderen weer herplaatst. "The Israel Lobby' bestaat op youtube nooit langer dan een jaar, als link. Maar met de tekst vind ik altijd wel weer een versie, hoewel niet meer de Nederlandse versie.

   Verwijderen
 19. TIP: https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/blog/2018/01/580661-580661/

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jan Verheul ........ ik mijd al jaren DWDD . Heb Canal Digitaal maar kijk zelden naar Ned zenders . Heb een abo puur voor het voetbal op Fox en alleen het voetbal . De rest op Fox is puur gel#l . Maar om op M van Nieuwerkerk terug te komen : Mathijs heeft zich goed verkocht . We weten dat Ben Knapen dito ex NRC ooit was uitgenodigd op de Bilderberg .Sinds zijn Bilderberg bezoek is NRC volledig veranderd en de MSM .Ben van Mening dat Mathijs door Knapen naar voren is geschoven om zo'n programma te presenteren , vandaar de half miljoen jaar salaris . En Geerten Waling slaat de spijker op z'n kop . DWDD is total fixed . En de Ned tv is oppervlakkig . Ook daar heeft hij gelijk in , maar hij houdt het nog netjes door het oppervlakkig te noemen . Ik vind de Ned TV programmering platvloers en puur voor het tokkie volk . Schandalig is het wat er allemaal op tv wordt vertoond . En dan dat taal gebruik mn op BNN . En de commercieele zenders , die maken het nog bonter , vooral mbt de reclames . Herhalingen en reality tv en FBI propaganda met al die serie's . Inmiddels weten wij dat de FBI door en door corrupt zijn . Ik volg dit blog al een paar jaar . Heb in den beginne ook wat gepost , maar door Firefox kon ik op de een of andere manier niet meer inloggen . Nu via Opera kan ik eindelijk weer posten . Blij ook te zien dat LGK hier is verdwenen . Koos eindelijk eieren voor zijn geld .

  BeantwoordenVerwijderen