dinsdag 23 januari 2018

Nominatie Meest Onsportieve Sporter van Nederland: Erben Wennemars

English Version Below Nooit hebben we zo'n onsportieve sportman mogen aanschouwen als Erben Wennemars. De Nederlandse staatsradio en staatstv tuigt hem iedere keer weer op als de uitsluiting van de Russen becommentarieerd moet worden. Erben Wennemars verhuurt zich dan voor geld om het uitsluiten van de Russen goed te praten en er met schuim op de bek krachttermen aan toe te voegen, zojuist bij Een Vandaag tv, als: "Het moet nu eens helemaal schoon worden", of "Er moet wel iets heel ergs aan de hand zijn", of, "tijd voor een sterk signaal".

Wij zouden Erben Wennemars wel eens opgepakt willen zien worden, bijvoorbeeld omdat er mensen met de initialen E.W. hele erge dingen hebben gedaan. En het moet nu eens uitgesloten worden dat mensen met dergelijke initialen weer zoiets doen. Er moet eens een stevig signaal afgegeven worden. En daarna zeggen we dan als meneer in de bajes zit: "Er moet wel iets heel ergs met de E.W. aan de hand zijn".

Het niveau bij de staatsmedia is met figuren als E.W. van een bedroevend niveau waar vanochtend bij Spraakmakers terecht melding van gemaakt werd. E.W. ontbeert logica. Draait oorzaak en gevolg om. En begrijpt de essentiele juridische kaders niet en begrijpt niets van fairplay. Hij begrijpt niet dat als Joeskov geweerd wordt omdat hij 10 jaar geleden een jointje heeft gerookt, maar Amerikaanse sporters na dopinggebruik wel gewoon mee mogen doen, dat er iets niet klopt. Dat de staatsmedia juist hem laten wauwelen, is niet verbazingwekkend daar ze natuurlijk dat geluid willen horen en zelf ook de berichtgeving met leugens aandikken. Zoals bij Eén Vandaag melden dat er sprake was van een staatdoping programma... Dat was nou uitdrukkelijk niet het geval!

Geld?

Wat bezielt Wennemars om zich bij Een Vandaag zo te laten gaan? Sporters die zonder ooit met doping in aanraking zijn geweest geschorst te willen zien? Is het zijn onzekerheid die hem tot dit bizarre gedrag drijft? Heeft hij het geld zo hard nodig dat hij "U vraagt, wij draaien" aanhoudt als motto? Of is hij van nature een onsportieve matennaaier?

English

Nominated for being the most UN-sportive Sportsman of the Netherlands is Erben Wennemars. On National tv he is supporting the disqualification of Russian sportsmen that even never have been in contact with doping. For money he comes up with unlogical reasoning and mixing reason and result: "The sport has to become clean", thus advocating the ruthless extradiction of the Russians; "Given these tough measures, something must be very rotten in Russia", thus not understanding cause and result. "We must be happy that a statement has been made and that the Russian skaters will not be there..." Never in Dutch Sport history a guy as unfair as Erben Wennemars has appeared. Wennemars receives big sums of money from Dutch State media and this might explain the treason to his Russian colleagues.

91 opmerkingen:

 1. Blik vraagt: 'Wat bezielt Wennemars om zich bij Een Vandaag zo te laten gaan?'

  Mijn antwoord: Waarom zou je je afvragen waarom Wennemars langebaanschaatser was en niet kunstschaatser? - De beste man kon niet anders dan langebaanschaatser zijn, dat is toch duidelijk?

  En zo ook met het journalisten bestaan van Wennemars: bij gebrek aan journalistiek talent kan hij niet anders dan Russofoob zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russofobie is een uitkomst voor mensen in de media die geen ander talent hebben binnen de media, dan zeggen ''Rusland". Want over Russofobie raak je nooit uitgepraat en het hoeft ook nergens over te gaan zolang de uitkomst maar is dat "De Russen" onbetrouwbaar zijn. En dat dan op honderdduizend verschillende manieren zeggen is wat Erben Wennemars wel toevertrouwd is.

   Verwijderen
 2. De Spaanse Inquisitie ging veel zorgvuldiger te werk. Daar werd je pas veroordeeld als de bewijzen op tafel lagen. En een collega van de schuldige werd nooit terecht gesteld.
  Allemaal zaken waar Wennemars de tijd 500 jaar terug draait.

  Afz: Censor Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach ja de Inquisitie was zo goed.

   Iedereen die zich niet bekeerde tot het katholicisme werd onthoofd. Die gingen zeer nauwkeurig te werk, net als Adolf Hitler die alles vermoorde wat niet Germaans was.

   Verwijderen
  2. Oligarch,

   als je niet bereid bent om iets uit te zoeken en alleen maar joodse FakeGeschiedenis hier wil spuien, dan vind ik dat je hier niet thuis hoort.

   Jouw beide proposities zijn onjuist.
   Hoe onjuist kan iedereen hier beoordelen aan de hand van jouw tweede bewering:" Adolf Hitler die alles vermoorde wat niet Germaans was."

   Ik ga er verder geen tijd in stoppen.
   Tip: Zoek eerst eens op: marrano's en conversos.

   Verwijderen
  3. Je hebt geen antwoord Jan. Jammer.

   Verwijderen
  4. Trouwens zeer irritant dat je onder de naam van Blik je antwoorden geeft. Net alsof Huib antwoord. Graag gewoon antwoorden onder de naam van Jan Verheul.

   Verwijderen
  5. Jan Verheul gaat nu al bepalen wie hier thuis hoort. LOL. Zijn eigen site heeft geen traffic. Binnenkort heeft Blikopnosjournaal ook geen traffic meer. Ik heb echt het idee dat je op dit moment al eigenaar van deze site bent. Ik weet niet hoe Huib hier over denkt. Huib hoe denk jij hier over ??.

   Verwijderen
  6. Eens met @oligarch. Jan, sodemieter alsjeblieft op naar je heimat!

   Verwijderen
  7. Kalm aan, heren.
   Het is aan Blik himself om mijn toekomst hier te bepalen,. Niet jullie. Jullie zijn te gast, net als ik.

   Maar iemand die niks weet en toch de ander aan valt, daar is hier geen behoefte aan.
   Oligarch beschouw ik als een trol: hij kan 100 vragen stellen, en dan zou ik alles aan hem moeten gaan uitleggen.
   Daar pas ik voor natuurlijk.

   Joop is een fan van Info Wars.
   Elk alarmistisch bericht van Alex Jones plaatst Joop.
   Daar zou Joop veel voorzichtiger in moeten zijn.

   Oligarch beweert op 21.48 dat ik geen anrtwoord heb, maar komt niet met enige onderbouwing van zijn eigen standpunt. Komt ook niet met een bewijs dat ie weet wat marrano's en wat conversos zijn.
   Moet ik hem nou gaan uitleggen hoe die hele geschiedenis is in Spanje? Dat het de joden waren die de Mooren vroegen om naar Spanje te komen, en de autochtonen te verdrijven? (een prachtige parallel met Leon de Winter die de moslims naar Nederland haalde in de jaren 90)
   Etc etc etc.
   Het zijn parels voor de zwijnen: Oligarch wil niet weten wat waar is en wat onwaar is. Hij werkt niet. Hij komt hier zeiken over zijn eigen stokpaardjes.

   Verwijderen
  8. Wat zeg je nou toch allemaal Jan.

   Jij zegt dat alle ruwe data van de NSA rechtstreeks naar Israel gaat. Waar staat dat ?. Ik heb het niet kunnen vinden.

   En over het infowars artikel. Mag ik aub vragen wat daar fake aan is ?. Sorry, ik weet het niet, mag ik het aub aan jou vragen, wellicht dat ik er dan anders tegen aan kijk.

   Verwijderen
  9. "Jullie zijn te gast, net als ik."

   Precies en daarom behoor jij je ook in te houden en je vooral niet voordoen als iemand die de wijsheid in pacht heeft, want ook jij hebt slechts je informatie van personen die denken te weten hoe de wereld in elkaar steekt. Vergeet dat nooit, @Verheul!

   Verwijderen
  10. @ Oli

   "En over het infowars artikel. Mag ik aub vragen wat daar fake aan is ?"

   Die vraag stelde ik me ook. Ik denk dat de titel die Alex Jones aan het topic geeft misleidend is:

   EXCLUSIVE: INFOWARS RELEASES SECRET FISA MEMO
   Here’s the reported memo leaked to Infowars

   https://www.infowars.com/exclusive-infowars-releases-secret-fisa-memo/

   'Het' memo van 4 pagina's waarover een paar dagen gelden zoveel ophef is ontstaan, denk je dan. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn.

   In een update direct onder de titel lezen we vervolgens:

   "Update: Despite media claims to the contrary, our congressional sources confirmed that the below memo documenting NSA spying on US citizens serves as a primary source of information for the Nunes summary memo:

   William Binney, former tech head of the NSA contacted us this morning to send us the link to the reportedly classified memo that lawmakers said was a blueprint of how the Obama administration and the Deep State spied on President Trump.

   This memo, hiding in plain site, serves as the basis for the four-page memo of Rep. Devin Nunes (R-Calif.) which reveals perjury by the Obama administration when connected to other research."

   Wat Jones bekend maakt is dus niet het gewraakte memo maar een document op basis waarvan dat memo gemaakt zou zijn (althans volgens Alex Jones). Het documnent dat Jones bekend maakt bestaat uit 99 blz en is van april 2017. Het is volgens mij niet geheim en in hoeverre het verband houdt met het memo van Nunes moet nog maar blijken. Heb hebt zelf niet gelezen. De citaten die Jones aanhaalt komen op mij niet direct schokkend over.

   Verwijderen
  11. Dank voor je antwoord Dawg. De vraag is of het fake is. Schokkend vind ik het ook niet.

   Ik zou wel het bewijs willen zien dat Obama of de DNC of wie dan ook opdracht heeft gegeven om Trump af te luisteren in de Trump toren.

   Verwijderen
 3. De uitspraken:

  "Wij zijn zo in één klap van onze concurrenten af."

  en

  "Het maakt de kans groter dat wij op de 500 en 1500 meter ook goud winnen. Wel jammer dat zij er niet bij zijn."

  zegt eigenlijk al genoeg. Denis Yuskov verkeerd in een bloedvorm en de topvorm van Pavel Kulishnikov stond er aan te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een Duitser, hij heeft alleen zijn naam tegen!

   Tennisser Mischa Zverev beboet voor opgave Australian Open

   https://nos.nl/artikel/2213396-tennisser-mischa-zverev-beboet-voor-opgave-australian-open.html

   Verwijderen
 4. Joop, dus dat - "wel jammer dat ze er niet bij zijn" - moet je met een korrel zout zo groot als een voetbal nemen?

  Heb je trouwens dit artikel gelezen Joop? harde bewijzen van de wiki-manipulatie.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12643%3Abelangrijk-bericht-voor-nabestaanden-mh17&catid=9%3Abinnenland&Itemid=22

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Je weet wat een gouden olympische medaille voor voordelen heeft in je loopbaan na de sport.

   "Heb je trouwens dit artikel gelezen Joop? harde bewijzen van de wiki-manipulatie."

   In de vorige draad heb ik een link geplaatst van Veterans Today met commentaar wat ij zelf heb meegemaakt met Wikipedia over Mali en de SU-25.

   Ik ga het lezen.

   Verwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. George Carlin - Euphemisms

  https://www.youtube.com/watch?v=vuEQixrBKCc

  De NPO laat geen mogelijkheid onbenut om met de shit van de uit de VS geimporteerde identity politics de Nederlandse samenleving zo duurzaam mogelijk te ontwrichten. Zo hebben ze een Taalcommissie die bepaalt wat de goede en de foute woorden zijn. Die commissie heeft dus bepaalt dat voor het woord 'blank' (als in blanke man/vrouw) voortaan het woord 'wit'gebruikt moet worden, want (komt dat schot) blank heeft te veel positieve connotaties in vergelijking met 'zwart'.

  https://www.geenstijl.nl/5140401/blank-blank-blank/

  AFLUISTEREN, CENSUUR, TAALPOLITIE. Gaat lekker zo....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg, zwart mag je niet meer zeggen, want dat is discriminerend. Wit mag blijkbaar wel. Pff...

   Een geliefde uitspraak van de social engineers is "Boze blanke man". Ik begrijp dat dat binnenkort "Boze witte man" gaat worden. LOL.

   Ze gaan hun gang maar, het nederlandse volk is toch al klaar met die social engineers.

   Verwijderen
 7. @ Dawg, 21.46

  De usual suspects laten geen enkele mogelijkheid verloren gaan om de wereld kapot te maken.
  Zoals ik vrijdag in Rijswijk mocht ervaren: zowel de Cultureel Marxisten als ook hun oppositie (Jordan Peterson, Rutger van den Noort) zijn stevig onder joodse controle. ( zie mijn blog).
  Je zou denken: als je het volk post-modernistisch aan valt, waarom zou je dan jezelf bestrijden in de vorm van Jordan Peterson? Die vraag kan ik oplossen: Als je ook die positie zelf bezet, dan kan er niet zo snel een ander komen die de positie bezet, en dat is goed want wie weet komt er wel iemand die zegt: "Wat mij op valt is dat al die marxisten, communisten, fellow travellers, Frankfurter Schule agitatoren, cultureel marxisten en postmodernisten voor 90% bestaan uit joden.... Hoe zit dat nu precies? "
  Voor je het weet krijgen de goyim door wie hen werkelijk aan valt. Dat moet je niet hebben natuurlijk.
  --
  Maar ook via de advocatuur, de wetgeving, de media smearing, de trollen, Hollywood, de wetgeving etc ect worden we aangevallen.

  Toch keek ik nog op van de biologische oorlog waar ze óók nog mee bezig zijn:
  http://21stcenturywire.com/2018/01/21/wmd-america-inside-pentagons-global-bioweapons-industry/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Je moet je tegen agitatie van personen of organisaties verweren om wat ze zeggen of voorstaan, niet vanwege hun afkomst. 'Identity politics' is gif. Dat moet je voor het voetlicht brengen Leg je de nadruk op de overwegend joodse roots dan ben je in no-time gebrandmerkt als antsemiet. Kan je inpakken.

   Verwijderen
  2. Nou, je mag mij elke dag, 24 uur lang, antisemiet noemen. Dat heeft nu werkelijk helemaal geen invloed meer op mij. In tegendeel: het zijn vaak moedige mensen die de waarheid zoeken en voor hun mening uitkomen. Daar wil ik wel bij horen.

   Dat uninformed mensen dan nog op je neer kijken als je zo gesmeared wordt, dat is niet leuk, maar daar zijn het onwetenden voor. Tegen hun onwetendheid is geen kruid gewassen.
   Kijk maar naar Eddy.
   Sta je volledig machteloos tegenover.

   Het zelfde heb je bij echte serieuze gelovigen. Zijn ook niet geinteresseerd in waarheid.

   Zolang ik veel warmte en respect voor veel joodse mensen voel ( mensen als Israel Shamir, Atzmon, Forer, Pappé, Menuhin etc etc) ben ik uiteraard geen echte anti-semiet.
   Maar er is wel iets heel destructiefs in hun genen, en als we dat niet bespreken en niet exposeren, zullen ze ons allen vernietigen. Zichzelf incluis.

   Ik denk nu dat het een eigenschap is die pas getriggerd wordt als ze machtig zijn. Niet machtige joden hebben er meestal geen last van. Zoals een man die alpha male wordt, ook meer tsetosteron gaat aanmaken, zo gaan heel intelligente en machtige joden soms veel meer haat-genen activeren. De Samson-optie genen komen zelfs naar boven: "Als ik geen baas wordt, dan vernietig ik de wereld."

   Tja, als je dat niet wil zien, dan kies je er de facto voor om jouw eigen kinderen te vermoorden.( Om het maar eens heel duidelijk te stellen.)

   Verwijderen
  3. Dit is zo makkelijk te weerleggen! Zionisme is een politieke ideologie die gebruik maakt van haar eigen bijbel en elke religie is een vorm van waanzin, dus heeft het niets te maken met genen.

   Verwijderen
  4. @ Jan

   "Maar er is wel iets heel destructiefs in hun genen, en als we dat niet bespreken en niet exposeren, zullen ze ons allen vernietigen. Zichzelf incluis.

   Ik denk nu dat het een eigenschap is die pas getriggerd wordt als ze machtig zijn. Niet machtige joden hebben er meestal geen last van. Zoals een man die alpha male wordt, ook meer tsetosteron gaat aanmaken, zo gaan heel intelligente en machtige joden soms veel meer haat-genen activeren."

   Dit zijn niet meer dan speculaties. Slechts heel weinig mensen bezitten het vermogen om niet bedorven te raken door macht. We kennen niet voor niets het gezegde 'macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut." DE geschiedenis leert ons dat joden bepaald niet de enigen zijn die daar tegen aan lopen.

   Afgezien daarvan, en het bekende moreel-ethische bezwaar een hele groep veratwoordelijk te maken voor het gedrag van een elitaire minderheid, is het het spelen van de 'jodenkaart' heel contraproductief. Wat heb ik er aan om te weten dat iemand als (bijvoorbeeld) Bill Kristol joodse roots heeft, laat staan dat uitvoerig te ventileren? Helemaal niks. Daar speel ik hem alleen maar mee in de kaart. Vanaf dat moment ben ik dan namelijk een antisemiet en Kristol een slachtoffer en niemand praat meer over de oorloghitser die hij is.

   Verwijderen
  5. Er wordt juist gezegd dat die Joden die in de 15e eeuw vluchtte uit spanje veel welvaart brachten elders in Europa. tsja, welvaart en vernietigen is het tegenovergestelde.

   Verwijderen
 8. @Olicharg
  Jan neemt niks over; enige wat hij doet is bijdragen van trollen verwijderen. Laten we daar blij mee zijn, want 2 kunnen meer en sneller verwijderen dan 1. Eens dat het prettig zou zijn als Jan niet onder mijn naam post, want dat is verwarrend.
  Ik zou Jan en Oligarch graag hard maar fair zien twisten en daar wil ik jullie toe oproepen. Verder ga ik daar zo min mogelijk tussen zitten, daar jullie beide volwassen mannen en gewaardeerde mede-bloggers zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blik,
   soms heb ik een kleine opmerking en dan plaats ik die bewust onder de naam Blik, maar zet er wel bij dat het Censor Jan is.

   Maar af en toe ben ik vergeten dat ik als Blik ingelogd ben.

   Ik vind dat Oligarch wel erg lange tenen heeft: hij weet dondersgoed wanneer ik heb ten of wanneer jij schrijft.

   --
   Ja, als Oligarch zijn beweringen onderbouwt, wil ik natuurlijk al mijn beweringen onderbouwen. Maar hij kankert liever. Dan ga ik er geen tijd in stoppen.

   Verwijderen
  2. Jan, jij doet beweringen die je blijkbaar niet kunt onderbouwen. Slechte zaak. Jij bent niet geinteresseerd in de waarheid heb ik het idee.

   Verwijderen
  3. @Jan Verheul is ook iemand die graag verhaaltjes uit zijn duim zuigt. Hierboven beticht hij mij dat ik "Joop is een fan van Info Wars." ben, terwijl mijn verwijzingen naar InfoWars op bijna nihil staan. Waarschijnlijk is @Jan Verheul een grotere fan van Alex Jones, want hij kwam met de link over de fake memo release.

   Verwijderen
  4. "wat je zegt ben je zelf..."
   Het favoriete spel van 7 jarigen. Die weerkaatsen ook elke beschuldiging. Is trouwens ook een heel joodse methode.

   Veel verder kom je niet, Oligarch.

   Verwijderen
  5. "wat je zegt ben je zelf..."

   Het is mij trouwens opgevallen dat dit het favoriete spelletje van @Jan Verheul zelf is!

   Verwijderen
  6. Jan,
   Jezelf aanbieden en vervolgens de zaak overnemen en alles gaan bepalen zoals je doet bij de blog BlikopNOSjournaal en ook nog leugens als waarheid verkondigen is HEEL ERG JOODS.

   Verwijderen
  7. "geef een voorbeeld".

   Jij weerkaatst mijn 2 vragen over infowars en de NSA, dus ik hoef niet ver te zoeken voor een voorbeeld van weerkaatsen. LOL

   Verwijderen
 9. Tip aan Jan: Misschien kun je als je modereert, dat in de ene browser doen (Explorer bv) en als je je mening geeft dat in de andere browser, de Jan Verheul browser (Chrome?) doen.

  Iedereen heeft zo zijn favoriete posters, en nu ontstaat bij mijn posts verwarring wie het eigenlijk echt geschreven heeft. Is niet fijn; ook voor de lezers niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoor je het Jan. Jij moet met de account van BlikopNOSjournaal netjes de posts van de trollen weghalen en met je eigen account jouw visie hier neerzetten. Niet meer dan normaal

   Verwijderen
  2. Dat is gelukt, Blik !

   Het viel echt niet mee.
   Ik doe maar wat.
   Maar op een bepaald moment ging het goed.

   Ik hoop dat ik er voortaan aan zal denken.
   Het helpt wel dat het uiterlijk van het blog op Explorer er duidelijk anders uit ziet.

   Verwijderen
  3. We wisten wel dat je het kunt! :-)
   Goed, hebben we dat ook weer opgelost. :-)

   Verwijderen
 10. Antwoorden aan Oligarch.

  Dat de NSA de raw data naar Israel stuurt kun je lezen op de Guardian, Fox news, etc etc. Google: raw data of NSA go to Israel
  --

  Nadat de joden de Spaanse koningen hadden laten verdrijven door hun proxy leger uit Noord Afrika (de Mooren)
  =======
  ( Lees de joodse ministerpresident van Engeland ( benjamin Disraeli) in zijn boek Coningsby: pag 119: The jews of Spain invited the Moors into Spain and help them against the Goths.
  NB: Chaim Potok : Wanderings: History of the Jews schrijft ook dat de joden blij waren met de Moorse invasie in Spanje
  =====
  konden de Spanjaarden hun eigen land weer veroveren en verjoegen de Mooren.
  De joden konden kiezen: oprotten of katholiek worden.
  Diegenen die vertrokken zorgden in de rest van Europa voor veel welvaart. ( lees Werner Sombart)
  Diegenen die zich bekeerden bleven vaak stiekem toch joods: de marrano's, met een scheldwoord. De Conversos waren alle tot het Christendom bekeerde joden.
  Maar velen bestreden het Christendom van binnen uit.
  Ze richtten zelfs ordes op, zoals de Jezuiten.
  Velen van hen waren joden. Zelf mogelijk de oprichter Ignatio van Loyola.
  Daar kun je nog wat over leren op mijn blog: http://xevolutie.blogspot.nl/2018/01/688-vier-joodse-infiltraties-grepen.html
  Of ga direct hierheen: http://www.unz.com/article/review-the-jesuit-order-as-a-synagogue-of-jews/

  Maar ik heb dit alles hier al gemeld. Je had het dus kunnen weten, als je nieuwsgierig was. Dat ben je niet. En dus is het voor mij niet interessant om moeite te doen voor jou. Mosterzaad op de kale rotsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Jan ik heb nog steeds niet kunnen lezen dat ALLE ruwe data van de NSA rechtstreeks naar Israel gaan.

   Wat is er fake aan het infowars artikel ?

   En helaas heb ik niet de titel van het book van de engelse premier zodat ik dat niet kan opzoeken, maar ik heb nergens gevonden dat de joden de mooren als proxyleger tegen de spaanse koning(en) heeft gebruikt. Wel dat juist veel Joden uit noord afrika naar spanje kwamen omdat ze in noord afrika vervolgd werden. Trouwens na 1492 zullen er weinig Joden meer in Spanje geleefd hebben. Allemaal zorgvuldig ausradiert door katholieken of ze moesten zich als Soros voordoen als christen.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Heb eerder in deze draad (23.39) iets over het artikel van Alex Jones geschreven dat ingaat over jouw vraag.

   Verwijderen
  3. Benjamin Disraeli, Lord George Bentinck; and Benjamin Disraeli, Coningsby
   http://mailstar.net/disraeli.html

   All that these men knew of christianity was that it was a religion of fire and sword, and that one of its first duties was to revenge some mysterious and inexplicable crime which had been committed ages ago by some unheard-of ancestors of theirs in an unknown land. The inquisitors addressed themselves to the Spanish Jews in the same abrupt and ferocious manner in which the monks saluted the Mexicans and Peruvians.

   Verwijderen
  4. @ Oligarch. 12.48
   Het is echt om te lachen. In het Memorandum of Understanding dat Obama in 2009 met de Israeli's maakte staat dat ze de data die betrekking hebben op overheids-berichten , wel onmiddellijk moeten vernietigen !

   Dat is hetzelfde als: OK, ik geef mijn creditcard een een zwerver, èn mijn pincode, maar ik druk hem op het hart: je moet die pincode onmiddellijk vergeten hoor !

   Dart de Yanks dus niet de moeite doen om zelf die gevoelige info er uit te halen wijst er op dat ze ALLE data door sturen. Want anders haal je die zeer gevoelige info er natuurlik als eerste uit.
   Bewijst maar weer eens: Amerika heeft niks meer te zeggen in eigen land. Israel is de baas.

   https://www.theguardian.com/world/2013/sep/11/nsa-americans-personal-data-israel-documents
   Citaat:
   The Israelis were required to "destroy upon recognition" any communication "that is either to or from an official of the US government". Such communications included those of "officials of the executive branch (including the White House, cabinet departments, and independent agencies), the US House of Representatives and Senate (member and staff) and the US federal court system (including, but not limited to, the supreme court)".

   Verwijderen
  5. Dart de Yanks dus niet de moeite doen om zelf die gevoelige info er uit te halen wijst er op dat ze ALLE data door sturen. Want anders haal je die zeer gevoelige info er natuurlik als eerste uit.

   Nou lijkt me niet. De NSA is alleen niet zo voorzichtig.

   Israel is helemaal niet de baas over Amerika. Obama heeft zelf de Iran deal getekend. En als Israel Iran wil bombarderen zullen ze wel eerst even contact op moeten nemen met washington. Jij denkt nog in naties. Ik denk in oligarchen die boven de naties staan, doordat ze grote invloed in die naties hebben.

   Verwijderen
  6. @ Oligarch. 0.22
   Je hebt dus gelezen dat Disraeli schrijft dat het de joden waren die de Mooren ( Saracenen ) naar Spanje haalden, om daar de macht over te nemen.
   Maar daar rep je niet over.
   Je citeert een stukje dat zegt dat de Inquisitie hardhandig
   te keer ging.
   De straf was soms hard, maar was er geen poging tot rechtspraak? Werd er niet grondig onderzocht of iemand schuldig was?
   Vergeet niet dat Disraeli dan wel bekeerd was tot het Christendom, maar dat hij een fanatiek pro joods man was. Hij was trots op zijn excellente genen.

   Ik las nu deze passage : Als MP reist Disraeli naar Rusland, Spanje, Frankrijk en Pruissen. En àltijd blijkt dat zijn gesprekspartner joods is. Dan concludeert hij: So you see, my dear Coningsby, that the world is governed by very different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes.'

   Het hele citaat:
   I resolved to go myself to St. Petersburg. I had, on my arrival, an interview with the Russian Minister of Finance, Count Cancrin; I beheld the son of a Lithuanian Jew. The loan was connected with the affairs of Spain; I resolved on repairing to Spain from Russia. I travelled without intermission. I had an audience immediately on my arrival with the Spanish Minister, Senor Mendizabel; I beheld one like myself, the son of a Neuvo Christiano, a Jew of Arragon. In consequence of what transpired at Madrid, I went straight to Paris to consult the President of the French Council; I beheld the son of a French Jew , a hero, an imperial marshal, and very properly so, for who should be military heroes if not those who worship the Lord of Hosts?
   'And is Soult a Hebrew?'
   'Yes, and others of the French marshals, and the most famous; Massena, for example; his real name was Manasseh; but to my anecdote. The consequence of our consultations was, that some Northern power should be applied to in a friendly and mediative capacity. we fixed on Prussia; and the President of the Council made an application to the Prussian Minister, who attended a few days after our conference. Count Arnim entered the cabinet, and I beheld a Prussian Jew. So you see, my dear Coningsby, that the world is governed by very different personages from what is imagined by those who are not behind the scenes.' {end of selection}

   Verwijderen
  7. @ Oligarch 0.44

   Dus als ik mijn creditcard een mijn pincode geef, en er bij zeg: Mocht je die pincode willen gebruiken, dan mag dat niet hoor !
   dan betekent dit volgens Oligarch dat ik 'niet zo voorzichtig ben'.
   Nee, oligarch. Het betekent dat ik automatisch àlle data door geef, omdat het me te veel werk is om de overheidsinfo ( mijn pincode) er uit te halen.

   Als je zelfs dat soort gevoelige info er niet uit haalt, dan haal je er dus niks uit.

   Over de Iranb Deal: zoals Kissinger zei: de joden in Washington hebben onderling ruzie.
   Natuurlijk is de deal om geen atoombom te maken heel goed voor Israel.
   Natuurlijk zijn er Israeli's die vinden dat je beter Iran kan verwoesten, en niet zo'n deal moet maken.

   Verwijderen
  8. Nee Jan. Er staat niet een NSA server constant alle data van de NSA naar Israel te pompen zoals jij zegt. ALLE DATA en RECHTSTREEKS zoals jij zegt.

   Nou waar lees jij dat Coningsby schrijft dat de mooren een proxy leger van de Joden tegen de (christelijke) monarchen zijn ?. Ik heb niet gelezen in het artikel, dus wellicht kan jij het uit het artikel halen.

   Verwijderen
  9. Israel was volgens mij niet zo blij met de Iran deal. Sterker nog ze waren woedend.

   Verwijderen
  10. @ Oligarch 1.18
   1) In de tekst staat nòch dat alle data worden geleverd, nòch dat Niet alle data worden geleverd.
   Er is dus logica en intelligentie nodig om te achterhalen of men alle data levert.
   Uit de tekst: "The Israelis were required to "destroy upon recognition" any communication "that is either to or from an official of the US government".
   blijkt dat de Amerikanen zelf geen selectie maken, want anders zouden ze die government info er wel uit halen.
   Nu blijft het bij een machteloos verzoek om 'als U mijn gouden ring vindt, wil U die dan svp teriugbrengen? '

   Maar alleen al het idee dat de geheime dienst van het ene land zijn info zomaar aan een ander land door stuurt is compleet van de gekke. OOK als ze niet ALLE data zou doorsturen.
   OOK dat ontgaat Oligarch.

   2) Precies zoals ik hierboven schrijf om 23.14 uur: op pagina 110.
   De pagina's worden door Peter Meyers als volgt aangeduid: {119}
   citaat:
   The Jewish population, suffering under the most sanguinary and atrocious persecution, looked to their sympathising brethren of the Crescent, whose camps already gleamed on the opposite shore. The overthrow of the Gothic kingdoms was as much achieved by the superior information which the Saracens received from their suffering kinsmen, as by the resistless valour of the Desert. The Saracen kingdoms were established. That fair and unrivalled civilisation arose which preserved for Europe arts and letters when Christendom was plunged in darkness.

   The children of Ishmael rewarded the children of Israel with equal rights and privileges with themselves.
   Bron: http://mailstar.net/disraeli.html

   Verwijderen
  11. oligarch 24 januari 2018 om 01:22 schrijft:
   Israel was volgens mij niet zo blij met de Iran deal. Sterker nog ze waren woedend.
   ---
   Mijn reactie:
   We weten niet of ze echt blij of echt boos waren. Het lijkt me een geweldig cadeau dat jouw buurman toe geeft dat hij geen atoombom zal maken. ( En een domme fout van Iran. Maar die sancties zijn voor hen een groot probleem)

   Nu is de Israelische hand NOOIT gevuld. Ooit een tevreden Israeli gezien? ( Behalve dan bij wat Palestijnse kinderlijkjes, of 500.000 dode Iraakse peuters)

   Omdat men de hoofdprijs verlangde ( Destructie van Irak) en slechts de tweede prijs kreeg ( geen atoombom voor Irak) zag men de mogelijkheid om voor de naïeven onder ons het bewijs te leveren dat Israel NIET de baas is in DC: "Kijk maar, die Iran deal bewijst het."

   Discussie gesloten, Oligarch. Ik heb geen zin om je privé onderwijs te geven.

   Verwijderen
  12. 6.54 uur: tweemaal noem ik Irak en dat moet uiteraard Iran zijn.

   Verwijderen
  13. Om de Moren een proxy leger te noemen gaat me te ver. Vanuit de Cartagese en Gothische joden bezien misschien. Maar de Moren waren in die tijd een onstuitbare kracht met het intrinsieke vuur van de post Mohammed jihad expansie. Die jihad was heel anders dan de huidige, want het was een verlichte cultuur, en destijds de leidende beschaving.

   Verwijderen
  14. Sorry Jan, ik heb nog nergens gelezen dat de NSA zomaar alle ruwe data rechtstreeks naar Israel zend en dat de joden in Andalusië de mooren als proxy leger tegen de spaanse koningen gebruikten.

   Ook al draai je nog zo om de hete brei heen met je gewauwel dat een Joodse hand nooit gevuld is.


   Israel will not accept Iran nuclear deal, says Binyamin Netanyahu
   https://www.theguardian.com/world/2015/apr/03/iran-deal-threatens-israels-existence-benjamin-netanyahu-tells-obama
   Geweldig wat is Israel blij met de Iran deal...nou nou.

   Verwijderen
  15. Oligarch.

   Als een echte trol wil je mijn antwoorden niet zien. En blijf je de vraag herhalen of een variant er op.

   Ik heb het hier duidelijk uitgelegd: 6,47 uur. deel 1.
   --
   Over de joden in zuid Spanje: In het verleden hoorde ik heel vaak dat de moslim-agressie ook bleek uit hun verovering van Spanje.
   Welnu. Het blijkt dat die Mooren of Saracenen zelfs volgens de fanatieke pro-joodse Disraeli, juist door de joden zijn binnengehaald. Waarom? Omdat de bevolking alweer eens doodziek werd van die joodse allochtonen en op het punt stond om ze er uit te gooien. Toen hebben de joden een akkoordje met de Mooren gemaakt. Dat Moorse leger deed dus precies wat in het joods belang was. En zonder joden hadden ze mogelijk niks gedaan. In mijn ogen fungeerde dat leger in dienst van de joden: dus als proxy leger.

   ---
   "met je gewauwel dat een Joodse hand nooit gevuld is."
   Geef mij eens een voorbeeld van joden die dankbaar zijn aan de goyim.

   ( Allerlei onderscheidingen aan 'de rechtvaardigen van de wereld" tellen niet mee: die onderscheidingen zijn er om ons èlke dag ons portie 'holocaust' toe te kunnen dienen.
   --
   Over die ontevredenheid omtrent de deal heb ik alles piekfijn uitgelegd:
   ====
   Omdat men de hoofdprijs verlangde ( Destructie van Irak) en slechts de tweede prijs kreeg ( geen atoombom voor Irak) zag men de mogelijkheid om voor de naïeven onder ons het bewijs te leveren dat Israel NIET de baas is in DC: "Kijk maar, die Iran deal bewijst het."
   ===

   Blijkt alweer verloren tijd: parels voor de zwijnen. Je weerlegt mij niet. Je blijft de kletskoek herhalen.

   Like I said: discussie gesloten. Tijdverlies.

   Verwijderen
 11. Chapeau voor Geenstijl, die haarfijn uitleggen dat een Oekraiense NGO in Belgie bepaalt wat in de EU nepnieuws is...
  https://www.geenstijl.nl/5140409/hee-rutte-als-je-hier-niet-tegen-in-het-geweer-komt-dan-zwaait-er-wat-vriend/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jawel. Kamervragen over blankenbeleid @NOS

  https://www.geenstijl.nl/5140407/nog-een-topic-voor-in-het-nos-witboek-van-arnold-karskens/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn oog viewl nog op dit juweeltje in het boek Coningsby
  ( http://mailstar.net/disraeli.html )
  Onderaan, vanaf 'Chapter 10. {pagina 117}

  Daar lezen we dat ene Sidonia het hoofd van de Inquisitie was.
  ( De Inquisitie moest de joden die zich voordeden als Christenen, er uit pikken en veroordelen)
  Nu was deze familie Sidonia zelf joods, volgens Disraeli !
  ( Ze kwamen uit Carthago, en waren tot het jodendom bekeerd na de val van Carthago. Maar waar ze echt vandaan kwamen? Disraeli zegt dat ze daarvoor mogelijk ook al echte joden waren, maar dus al eerder 'incognito' zijn gegaan, en dat na de val van Carthago dit verborgen-jood-zijn niet meer nodig was.

  Leuke parallel alweer met het huidige Amerika, waar ook de ene machtige jood vecht met de andere.
  De stiekem joodse Sidonia kwam in de rol waarin hij andere stiekeme joden ( new Christians, Conversos, marranos) veroordeelde tot de brandstapel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Saker heeft nu ook een artikel over het onderwerp:

   http://thesaker.is/christianity-and-judaism/

   Verwijderen
  2. Ik zal nu geen tijd hebben om het helemaal te lezen, maar ofschoon ik de Saker heel erg bewonder, heeft hij een zwakke plek.
   Deze hele 'sidebar' ( toelichting terzijde), waarin hij toelicht waarom hij geen racist is of wil zijn of kan zijn, is voor mij complete nonsens.( Ik heb hierover met hem gecorrespondeerd, maar hij geeft onzin terug.

   Hier de sidebar:
   Sidebar: for those who have not seen it before, here is my own working definition of racism: racism is, in my opinion, not so much the belief that various human groups are different from each other, say like dog breeds can be different, but the belief that the differences between human groups are larger than within the group. Second, racism is also a belief that the biological characteristics of your group somehow pre-determine your actions/choices/values in life. Third, racism often, but not always, assumes a hierarchy amongst human groups (Germanic Aryans over Slavs or Jews, Jews over Gentiles, etc.). I believe that God created all humans with the same purpose and that we are all “brothers in Adam”, that we all equally share the image (eternal and inherent potential for perfection) of God (as opposed to our likeness to Him, which is our temporary and changing individual condition). Tribal affiliations and ideological positions are, in contrast to one’s genetic make-up, the result of choices and, like all choices, they are legitimate targets for scrutiny and criticism.

   Ad 1. Als het IQ van de Hottentotten varieert tussen 55 en 85 ( gemiddeld 70) en het IQ van een gemiddelde blanke ( witte ! ) varieert tussen 84 en 114, dan is dat volgens de Saker een bewijs dat er geen rasverschillen zijn: de verschillen binnen een ras zijn 30 punten, en tussen deze rassen is dat 29 punten.
   Wel, prima. Maar als de Saker zich ooit zal laten opereren aan zijn hart, dan denk ik toch dat hij niet bij de Hottentotten terecht kan, en wel bij de blanken. Hoe kan dat als er geen rasverschillen zijn?
   ==
   2) Natuúrlijk is het zo dat jouw erfelijk karakter je gedragsvoorkeuren beïnvloed! JP Rushton heeft dat bewezen. Zeer overtuigend.
   3) Hij vindt dat alle rassen gelijk zijn. Ja, voor het oog van God. Zoals een goede vader ook zijn kinderen die heel verschillend in talent kunnen zijn , toch allemaal even lief heeft en probeert rechtvaardig hun deel te geven. Maar als je een bedrijf hebt opgebouwd, dan hoop je wel dat de beste van het stel dat bedrijf wil voortzetten. Niet de losbol die elke euro verbrast en nooit iets wil bijleren. Anders gezegd: Het enorme verschil tussen Duitsland en Congo waar het betreft de productie van wetenschappelijke kennis, gebruiksvoorwerpen en instituties is niet met elkaar gelijk te stellen. Als je daar geen verschil in wil zien, ben je willens en wetens blind. Dat kan geen toeval zijn, en dat kan niet tijdelijk zijn.
   Hij, als pundit, kan het zich permitteren er zo'n rozig wereldbeeld op na te houden. Maar wie iets in de echte wereld doet met zijn eigen geld, houdt het geen jaar vol met zo'n wereldbeeld.

   Verwijderen
  3. "De ene machtige Jood vecht met de andere". De vorige keer zei je dat alle Joden neefjes en nichtjes waren. Eén grote samenzwering die Joden. Hoe zit dat nu eigenlijk met die Joden.?

   Verwijderen
  4. Zodra ze worden bedreigd wordt de groepscohesie groot. Zodra ze niet worden bedreigd, neemt de onderlinge rivaliteit toe.

   Om te overleven hebben de joden àltijd nodig dat ze worden bedreigd ( het eeuwige Anti Semitisme.)
   Daarom zit in de religie ingebakken dat ze hun omgeving boos maken. Omdat ze het anti-semitisme niet kunnen missen.
   ( diverse joodse schrijvers wijzen daar op. Ook Herzl.)

   Lees Israel Shahak. ( Ben je te lui voor, anders had je dit soort vragen niet aan me hoeven stellen. Ik heb dat boek al 10 maal aanbevolen)

   Dit mechanisme hebben de niet-joden trouwens ook. Alleen maken de joden er gebruik van in hun streven de hele wereld te onderwerpen. Ze creeeren de haat tegen hen bewust, en hebben het talent om extreem door gekleurde glazen te kijken: alleen hùn slachtofferschap te zien.

   Tip: Kijk naar Defamation. ( tiende keer dat ik dit aanbeveel. Ik durf te wedden dat je het ook nu niet zal bekijken.)
   Maar wel steeds mijn tijd vragen met altijd weer diezelfde vragen.

   Bij Goyim telt het pas als ze zich bedreigd voelen. De 'weaponizen' deze menselijke eigenschap niet. Joden wel.

   Verwijderen
  5. Ik vind die hypothese van latente extreme agressie/ dominantie die onder invloed van oa macht geactiveerd word erg interessant. Het lijkt in dit opzicht een beetje op een typische borderliner, die vaak veel adequater reageert onder grote stress. Als er geen stress is, dan maken ze die wel, desnoods door in hun armen te kerven of dramatische, doch niet effectieve zelfmoordpogingen.

   Ik ben geen aanhanger van je hypothese, maar blijf hem wel in overweging nemen.

   Uiteindelijk zijn veel van mijn argumenten tegen jouw stellingen van vorig jaar door de realiteit ingehaald, en zie ze nu terug bij Doctorov en Babich, als ware, doch zwakke en niet heel ter zake doende argumenten.

   Verwijderen
  6. Defemation- de schijnheilige Jood die doet alsof hij constant gediscrimineerd wordt zodat een samenhorigheids gevoel gecreeerd wordt en hij uit de underdog positie voordeel kan halen. Ondanks dat bevechten ze elkaar constant.
   Jodendom is een religie en toch hebben Joden andere genen aldus jou. Lijkt erop dat Joden toch blijkbaar een ras is.

   Verwijderen
  7. @ Rootman.
   Je schrijft: "Uiteindelijk zijn veel van mijn argumenten tegen jouw stellingen van vorig jaar door de realiteit ingehaald, en zie ze nu terug bij Doctorov en Babich, als ware, doch zwakke en niet heel ter zake doende argumenten."

   Heb je een voorbeeld van enkele stellingen? Begrijp ik je goed als je zegt: Vorig jaar was ik het niet met JV eens, maar nu steeds meer. Doctorow en Babich verkondigen nu ook wat JV toen schreef?

   ==
   @ Cruel.
   Je hebt het precies verkeerd-om begrepen: als gevaar van buiten dreigt, neemt de cohesie binnen de groep toe: men begraaft zijn interne strijd.
   Om de israeli's bij elkaar te houden hebben ze aanslagen van Hamas bitter hard nodig. Er zijn talloze andere voorbeelden.
   ===
   @Oligarch.
   Ja klopt grotendeels. Ik doelde niet alleen op Foxman, maar ook op die scholieren die zo bang zijn gemaakt dat ze vrezen dat die Polen hen elk moment kunnen opeten!

   Een groep die lang genoeg eenzelfde genenpool 'bewaart' en nauwelijks vreemde genen toelaat, wordt vanzelf een ras, in mijn idee. De joodse religie dient twee zaken:
   1. het breeden (fokken, oneerbiedig gezegd) van een hoog IQ, met vooral taligheid als uitschieter. Ooit gelezen dat hun talen IQ gemidddeld 127 is. Dat is extreem hoog. Vreemde genen doen het breeding resultaat teniet.
   Methode: neem een boek, en geef daar een miljoen interpreaties van. Kijk wie dat kan onthouden en er mee kan werken: dat zijn de jongens met hoog verbaal IQ. Zorg dat ze huwen met dochters van rijke mannen. Gevolg: heel slimme mensen met zowel theoretisch als praktisch grote talenten.

   2) De religie zorgt dat er niet buiten de genenpool wordt gehuwd, en wie dat toch doet moet ophoepelen. Tenzij hij stiekem in dienst van het jodendom blijft, natuurlijk.
   Het zorgt voor de cohesie, wat erg veel voordelen heeft: lotsverbondenheid, dus hulp in nood. Dus handel met mensen ver weg is mogelijk , want betaling moet gebeuren. Dus informatie over andere landen komt goed door, waardoor profijt van prijsverschillen. En tegenwoordig: als alle betrokkenen joods zijn, geeft dat mogelijkheden, Voorbeeld: Oekraine: (Nuland, Kerry (=deels joods), Poroshenko, Yatsenyuk, Klitschko, en al die Media bazen die de good guys en de bad guys aanwijzen aan het onwetende volk).
   Het functioneert als een gigantische samenzwering, in mijn ogen. En je weet: Eendracht maakt macht.


   Verwijderen
  8. Later zal ik hier op terugkomen. Voorlopig blijf ik even bij Voltaire. Als ik de argumenten van de door mij zeer gerespecteerde journalisten Babich en Doctorov lees is het net alsof ik mezelf hoor een jaar geleden!

   Dat is echt alles!!!

   Verwijderen
  9. [Vreemde genen doen het breeding resultaat teniet. ]

   En dat blijkt dus juist bij de joden (maar ook in mainstream biologie) onwaar.

   Joden mixen misschien wat minder, maar toch behoorlijk genoeg. Waar de Yazidis, de Amish, de brahmanen en de meest orthodoxe joden inderdaad inbreeden hebben juist de joden met hun maternale overerving (via betekenisloze mitochondria) hun opening tot interne biodiversiteit behouden.

   Mogelijk hun ideale evenwicht tussen inteelt en het bewaren van genetische eigenaardigheden.

   Verwijderen
 14. Er is weer een false flag met chloor gedaan, compleet met witte helmen. Het is niet eens een false flag, maar een fake flag, want waarschijnlijk is er helemaal niets gebeurd.

  Dit is zeker een apart blog waard, want het gaat de newscycle deze week domineren. Tillerson verklaarde dat het de schuld van de Russen is, en Nikki Haley.... nou ja dat is niet eens het citeren en omschrijven waard.

  Dit alles terwijl TPTB een onderonsje in de sneeuw hebben te Davos. Ingesneeuwd, dus tijd genoeg voor plannetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zie net dat Feras Fayyad, de PR man van de white helmets en maker van hun propaganda docu ook in Davos zit. Hij had (wat toevallig!!!) evenals Trudeau gisteren het podium.

   Verwijderen
 15. De voornaamste participanten (eerst een teiltje klaarzetten!):

  https://www.weforum.org/agenda/2018/01/whos-coming-to-davos-2018/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Tillerson: “Russia’s failure to resolve the chemical weapons issue in Syria calls into question its relevance to the resolution of the overall crisis.”

  Dus deze false flag is een ondersteuning om de illegale VS bezetting van oost Syrië te legitimeren in de ogen van de westerse MSM consument.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Pinochet is terug in Chile:

  https://www.theguardian.com/world/2018/jan/23/chile-president-elect-sebastian-pinera-andres-chadwick

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Volgens sommige trollen hier zou het nu heel slecht gaan met de Krim, sinds de aansluiting met Rusland.
  Dit artikel bewijst juist het tegendeel:

  http://www.stopdebankiers.com/msm-zwijgt-politici-houden-pro-russische-conferentie-ep/

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zei het gisteren al, Huib Bruynzeels is bang ontmaskerd te worden en verwijderd daarom Eddy. Althans dat tracht hij te doen. Geen angst beste Nederlandse lezers, want het zal Huib en “ vriendjes” nooit lukken. Dit blog is zichzelf aan het vernietigen hiermee . Dus ook Huib is zijn eigen graf al aan het graven zonder het zelf in de gaten te hebben. Zo dom is Huib Bruynzeels. Een niets betekend journalistje met een paar ellendige volgelingen. De grootste ellendeling is toch wel stronthoer Verheul. Moet even van mijn hart.
  Mensen komt kijken, komt allen kijken. Stronthoer Verheul krijgt een stijve lul van zijn jodenhaat gewauwel. Maar let op. Eddy is weer vroeg opgestaan vandaag.
  Ze zijn allemaal krank in hun kop bij die alternatieve. Bij de alternatieve wordt beweert dat er ik weet niet hoeveel mensen op de maan wonen en dat er zelfs een nederzetting is. Need I say more? Volledig het pad kwijt die gasten als je het mij vraagt. Deze bagger site van Bruynzeels is ook alternatieve omdat hij bijna geen cent heeft om aan zijn gat te krabben, hahahaha. En die jodenhater Verheul verwijdert maar. Moet die wel, want hij wordt niet graag ontmaskerd als leugenaar. Dus blijf ik gewoon terug plaatsen en blijf herhalen dat Verheul gewoon een misselijke stronthoer is die bang voor mij is in real life. In real life kan hij namelijk niet cencureren en bij een verkeerd woord over joden, heeft hij een probleem. Zo groot dat hij in zijn broek zal schijten, want hij durft zijn dom gewauwel van internet niet op straat voor een menigte van zullen we zeggen 1000 man te speechen. Stronthoer, jodenhater Verheul, een broekschijterd dus. En zijn stront wordt heerlijk gevonden door die andere vaste Blik posters van Huib Bruynzeels. Verheul’s stront blog’s spoel ik door het toilet en geef Verheul ondanks zijn mislukte cencuur weer op zijn flikker.
  Stronthoer Verheul denkt dat hij de baas is op internet, maar zijn natte droom stort in omdat hij ontmaskerd wordt iedere dag door een vrachtautochauffeur . Op straat zijn de chauffeurs de baas. Kom maar eens op straat broekschijterd Verheul, dan krijg je op je flikker van de chauffeur.
  Lachen met die stronthoer en jodehater Verheul. Nu heeft hij geen cent op zak. Hij staat als een bedelende hond aan de cabine van de chauffeur. Maar de chauffeur geeft niks aan die vuile hond hoogstens een trap onder z’n kloten, hahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi idee bij OffG, verwijs naar een Guardian artikel, waar niet op gereageerd kan worden, en zet de comments 'open'.

  https://off-guardian.org/2018/01/23/post-your-comments-here/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je bv ook hier kunnen doen met bv het volgende (Bert Lanting) VK artikel

   https://www.volkskrant.nl/buitenland/speciale-aanklager-in-ruslandonderzoek-zou-na-justitieminister-ook-trump-aan-de-tand-willen-voelen~a4561662/

   Verwijderen
 21. Het volgende (reacie-) artikel op het stuk van Bausman is voor mij een reden om alle alarmbellen te doen afgaan: de klootzak geeft Milton Freedman als ´goed alternatief´!!!

  http://russia-insider.com/en/it-permissible-criticize-jews/ri22297

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees in de Volksrant

   "Uit voorzorg zijn de Republikeinen in het Congres al bezig een strategie te ontwerpen om de geloofwaardigheid van Mueller en zijn team te ondermijnen. Volgens hen maken Mueller en de FBI deel uit van wat zij de 'Deep State' noemen, het ondergrondse establishment dat zich met hand en tand zou verzetten tegen de 'Trump-revolutie'.

   Als bewijs daarvoor dragen zij de smsjes aan die een medewerker van Mueller, Peter Strzok, uitwisselde met FBI-juriste Lisa Page. Daarin lieten de twee zich herhaaldelijk neerbuigend uit over Trump. Strzok werd onmiddellijk van het onderzoek afgehaald, maar de Republikeinen willen dieper graven - daarbij aangemoedigd door Trump, die zelfs van 'verraad' sprak.

   Nu blijkt dat een deel van de smsjes tussen de twee verdwenen is, volgens de FBI omdat er toen problemen waren met de software voor de dienstmobieltjes van het personeel. Sessions heeft nu een diepgaand onderzoek geëist, terwijl Trump de verdwenen smsjes al 'één van de belangrijkste verhalen sinds lange tijd' noemt.

   Bert Lanting is zo te zien in full downplay mode. Peter Strzok was niet zomaar 'een medewerker', hij was door de FBI belast met de leiding van zowel het onderzoek naar de email van Hillary Clinton als dat van de veronderstelde collusie van Trump met 'de Russen'. Strzok liet ziet niet alleen herhaaldelijk (=bij voortduring) neerbuigend uit over Trump, hij sprak in z'n emails ook over een voorzorgsstrategie voor de, z.i. onwaarschijnlijk mogelijkheid, dat Trump de verkiezingen zou winnen. Een , 'deel van de emails' betreft zo'n 50.000 mailtjes, verzonden tussen 14 december 2016 en 17 mei 2017.

   Gelukkig kun je altijd weer de Russen de schuld in de de schoenen schuiven van de tweetstorm "Release The memo"

   Terrified Democrats and Deep State operatives are working overtime to blame #ReleaseTheMemo on Russian trolls

   http://theduran.com/terrified-democrats-and-deep-state-operatives-are-working-overtime-to-blame-releasethememo-on-russian-trolls/

   Verwijderen
  2. En als we het toch over die emiltjes van FBI 'medewerker' Peter Strzok hebben. Misschien had Lanting dan ook even dat mailtjes aan z;n FBI liefje verzonden op 19 mei 2017, twee dagen na de installatie van Mueller, kunnen hebben. daarin geeft Strzok zelf aan, na een vooronderzoek van een jaar, weinig in Mueller's onderzoek te zien; 'there's nothing big there...."

   'You and I both know the odds are nothing. If I thought it was likely, I'd be there no question. I hesitate in part because of my gut sense and concern that there's no big there there.'

   http://theduran.com/breaking-stunning-fbi-text-message-admits-no-trump-russia-collusion/

   Verwijderen
  3. Was het maar zo dat de Russen de beschikking hadden over die e-mails, dan konden de democraten het helemaal in hun broek doen als Rusland die zou vrijgeven.
   Dat er nu nog mensen zijn die in het "Rusland heeft het gedaan" verhaal trappen is eigenlijk onbegrijpelijk.

   Verwijderen
  4. "Dat er nu nog mensen zijn die in het "Rusland heeft het gedaan" verhaal trappen is eigenlijk onbegrijpelijk."

   Zo werkt propaganda. Grote leugens tot in den treure blijven herhalen. Frappez. frappez toujours. Aan Bert Lanting zal het niet liggen.

   Verwijderen
  5. Zo werkt inderdaad propaganda, maar het helpt de elite criminelen ook als de mensen bewust dom gehouden worden:
   chemtrails

   Verwijderen
  6. Ik geloof niet dat het "Rusland heeft het gedaan" verhaal nog geloofd wordt door veel lezers, maar dat het "Rusland heeft het gedaan" verhaal nodig is voor onze politici om hun discours over Rusland, Syrie, en cyberwarfare staande te houden tov de bühne. En dat de bühne dergelijke berichtgeving zat is, was in ieder geval genoeg reden in de VS om, of all people, op Trump te stemmen.

   Terzijde: Voor de liefhebber: in de OffG comments waar ik hierboven naar verwees staan reacties van oa Vanessa Beeley en Eva Bartlett. Ook de andere comments vond ik erg inzichtelijk en leerzaam, grappig zelfs soms.

   Verwijderen
  7. Ik had een klein stukje gezien van het 'vragenuurtje' en daar had de minister van Buitenlandse Zaken (VVD) het over Syrië en de Nederlandse aanwezigheid daar en hij bleef maar herhalen dat ze daar zijn om Assad uit het zadel te wippen, onder de smoes van terrorisme bestrijding. Vragen gingen over Turkije en het Nederlandse standpunt hierin. Met de Koerden konden ze zich voorlopig niet mee bemoeien. Er waren bewijzen dat de PKK, waar dus ook Koerden bijzitten ooit wel aanvallen geplaagd hebben in Turkije, maar zolang er geen harde bewijzen zijn houd Nederland zich op de vlakte.
   Ook bij de VN ging het weer over Rusland en de beschuldiging dat Rusland verantwoordelijk was voor de gifgas aanvallen. Maar de vraag van Rusland om een onafhankelijk, onpartijdig onderzoek ter plaatse werd door Amerika van de hand gewezen.(...)
   Tillerson zei dat wat er ook gebeurd in Syrië Rusland bij voorbaat de schuldige is.
   Dat is pas propaganda voeren !

   Verwijderen
  8. Matt, vertrouw nop je eigen oordeelsvermogen ipv dat van ´niburu´! Lopen de machtigen der aarde dan soms de hele dag met gasmaskers op???

   Verwijderen
  9. Rootman, ik vertrouw zeker op mijn eigen oordeelsvermogen. Ik stel vast dat er vliegtuigen met en zonder strepen vliegen. Of daar troep (vergif) tussen zit kan ik vanaf de grond niet beoordelen.
   Waar het in het artikel over gaat en waar ik het mee eens ben is dat ze die strepen gebruiken om strategisch kunstmatige wolken creëren om op die manier het klimaat van een gebied te manipuleren.
   Amerika heeft al toegegeven dat ze dat in de jaren 60 ook konden gebruiken als een soort van oorlogsvoering om een land op de knieën te krijgen door de oogsten te laten mislukten zodat het volk in opstand komt tegen hun regering (een Amerika niet welgevallige) en dan vervangen kan worden door Amerikaans goedgekeurde puppets. De doelstellingen zijn echter niet gehaald en het plan verdween in de ijskast, maar word nu weer naar boven gehaald tegen de zogenaamde opwarming van de aarde.
   Vandaag de warmste 24 januari ooit gemeten roepen de media nu keihard, maar er word gemakshalve niet bij gezegd dat in 1902 de temperatuur op 15,2 graden lag. Toen was het dus warmer en is de temperatuur eerder gedaald dan gestegen. Een klimaat wijziging is heel wat anders dan een globale opwarming. Een kleine wijziging in het verloop van de straalstroom kan al voor heel wat verandering zorgen en daar heeft de mens totaal geen invloed op, zelfs niet met het HAARP systeem.
   Vulkaan uitbarstingen en aardbevingen daarentegen wel maar daar heeft de mens ook geen controle over.

   Verwijderen
 22. De 99 FISA documenten die gisteren door InfoWars zijn vrijgegeven zijn NIET fake. Het betreft het complete rapport en niet de 4 pagina's tellende samenvatting die nog vrijgegeven gaan worden. Ik denk dat dit een zeer sterke zet is geweest van InfoWars en Adam Schiff zal peentjes zweten.

  BREAKING: Original FISA 99 Page Document Released – 4 Page FISA MEMO Source.

  http://investmentwatchblog.com/breaking-original-fisa-99-page-document-released-4-page-fisa-memo-source/

  BeantwoordenVerwijderen