maandag 2 maart 2015

"Het gebeurde allemaal achter mijn rug", getuige Anna Doeritskaya herinnert zich weinig.

In een interview voor de Echo van Moskou heeft de -voorlopig- enige getuige van de moord op Boris Nemtsov, zijn vriendin/kennis, Anna Doeritskaya, gesproken. We geven -nagenoeg integraal- de belangrijkste uitspraken weer van de totaal 10 minuten gesprek met het Oekraiense model."Ik wordt gezien als getuige, niet als verdachte."

"Ik weet nog steeds niet waarom men mij niet naar mijn mama laat gaan"

Deel 1/2 van gesprek met Anna Doeritskaya op haar verblijfslocatie

Interviewster: "U bent burger van een ander land, hoe kan het dat men u niet laat gaan?"

Anna: "Officieel moet men mij laten gaan want ik ben geen verdachte; ik ben getuige. Men geeft mij geen reden waarom er bewakers zijn."

Anna: "Men laat mij niet vrij door de stad bewegen."

Anna: "Eerst had ik geen advocaat. Er waren problemen met de advocaat, die lieten ze eerst niet toe. Toegang tot de (Oekraïense) consul had ik pas na 2 etmalen. Ik was verbaast toen het bij het derde etmaal lukte hem te ontmoeten."

Interviewster: "Hoe wordt het u verklaard dat u niet vrij door de stad mag bewegen?"

Anna: "Dat verklaren ze me niet. Ze zeggen me dat ik het volledige recht heb om te vertrekken maar houden me toch vast. Elke dag zeggen ze dat ik morgen of overmorgen mag vertrekken, maar dat geloof ik inmiddels niet meer."

Anna: "Misschien moet ik aan de leugendetector."

Interviewer: "Het spijt me het te vragen, maar omdat u de enige getuige bent..."

Anna: "Helaas mag/kan ik nu niet praten want ik moet mee met de bewakers naar het onderzoekscommité en als ik hen ophoud, komen ze me halen. Sorry, ik moet nu weg, bel later."Het gesprek wordt beëindigd, maar Echo Moskou belt even later nogmaals met Anna, als ze blijkbaar in de auto zit op weg naar het onderzoekscommité...Deel 2/2 van gesprek met Anna Doeritskaya, zij zit nu in de auto.

Interviewster, Irina Rabjeuva: "Sorry dat ik nogmaals moet vragen over die avond. Jullie kwamen uit het café, en wat is er toen gebeurd?"

Anna: "Het was ongeveer 23.15 uur. En we gingen in de richting van Kleine Ordinka vanuit het huis van Boris. En halverwege de brug vond de moord plaats."

Interviewster: "Als ik het goed begrepen heb, heeft u die persoon niet gezien."

Anna, zachtjes: "Njet"

Interviewster: "Het gebeurde allemaal achter uw rug?"

Anna: "Da"

Interviewster: "Anna, wat heeft u kunnen zien, wat is er gebeurd?"

Anna: "Ik heb een automodiel gezien die van de plaats delict wegreed, maar geen kenteken, geen merk en zelfs geen kleur. Ik kan er niks precies over zeggen."

Interviewster: "We zagen op de bewakingscamera's dat u naar de chauffeur van de sneeuwschuiver toe bent gegaan. Het is de enige persoon die u op dat moment gezien heeft..."

Anna: "Ja, maar ik was op dat moment in shock en ik herinner me hem niet."

Interviewster: "U rende naar hem toe voor hulp?"

Anna: "Om het telefoonnummer van de spoedhulp te vragen en van de politie."

Interviewster: "Hielp hij u?"

Anna: "Da."

Interviewster: "We zagen verder dat er nog meer auto's en mensen stopten. Herinnert u zich daar nog iets van?"

Anna: "Nee, daar herinner ik me niks van."

Interviewster: "Daarna kwam de politie. Duurde dat vrij lang of kwam die vrij snel?"

Anna: "Vrij snel."

Interviewster: "De ambulance kwam op de plek?"

Anna: "Dat herinner ik me niet. Ik ging in de politie-auto zitten en zag niks en herinner me niks."

Interviewster: "Anna, vertelt u aub, bent u nog teruggebracht naar de plaats delict na het gebeuren?"

Anna: "Ja, ja."

Interviewster: "Als ik het goed begrijp, dan herinnert u zich niets meer dan hetgeen u nu verteld heeft?"

Anna: "Nee."

Interviewster: "Anna, nog een vraag betreffende uw ouders

Anna: "Mama bevindt zich in een slechte toestand en ze begrijpt niet waarom ze me niet laten gaan. Alles wat ik kon, heb ik al gedaan. Ik heb het onderzoek geholpen.

Interviewster: "Nog één vraag, de laatste denk ik, gaat u morgen afscheid nemen van Boris Nemtsov?"

Anna: "Nee."

Interviewster: "Mag u niet of heeft u zelf die beslissing genomen?"

Anna: "Ik heb zelf zo'n beslissing genomen."

Interviewster: "Dank dat u de kracht gevonden hebt met ons te praten. We zullen uw lot van nabij blijven volgen. Dit was een gesprek met de belangrijkste getuige, de kroongetuige van wat er op de brug gebeurd is."

Samenvatting en commentaar:

Een bizarre ontwikkeling rond de moord op Nemtsov. De getuige, die, als ze niet hand in hand met het slachtofffer liep, er direct naast gelopen moet hebben, kan nauwelijks iets zinnigs over de moord zeggen. En zij vindt het vreemd dat ze niet "naar mama mag, want die bevindt zich in een slechte toestand". Wie de moord gepleegd zou kunnen hebben, Anna kan het niet zeggen, want "gebeurde het soms achter uw rug?" "Ja." Op zich zou dat wel kunnen, want Nemtsov is tenslotte ook in de rug geschoten. Bij de sneeuwschuiver kwam ze aan om de telefoonnummers te vragen van de ambulance en de politie. Of ze die daarna dan ook daadwerkelijk zelf gebeld heeft, vertelt het verhaal niet. In een vreemde stad zou het wellicht logischer zijn een omstander te vragen het noodnummer te bellen en zelf bij het slachtoffer te blijven. Maar iedereen kan anders reageren en zeker in zo'n situatie hoeft rationaliteit geen hoogtij te vieren. De begrafenins van Nemtsov gaat ze niet bezoeken. Mogelijk moet ze aan de leugendetector. Aldus het interview van Irina Rabjeuva en de kroongetuige Anna Doeritskaya bij de Echo van Moskou.

Update16:45: Nemtsov had Anna diezelfde dag ook van het vliegveld afgehaald.

Update 17:45 via info Russische tv: Boris en Anna liepen omarmd op de brug. Ze hadden 3 jaar een relatie waarbij Nemtsov voor haar een appartement gekocht heeft. Ze kwam regelmatig over uit Kiev. Volgens een Russische detective (niet bij dit onderzoek betrokken) wijst alles erop dat Anna in het plot zit. Nemtsov's eerste vrouw was Raisa uit Nizhniy Novgorod, ze hadden 2 kinderen. Daarna had hij een relatie met de blonde journaliste Ekaterina met wie hij 2 kinderen, een jongen en een meisje kreeg maar niet officieel trouwde. Daarna was Irina zijn vriendin met wie hij 1 kind kreeg. Daarna, we zijn bij nummer 4 was Anastasia zijn vriendin van wie beweert wordt dat het een escort dame was.

Mocht er meer info komen, dan volgt die hieronder, eventueel ook over de talkshow met Waterdrinker.

184 opmerkingen:

 1. Afgezien wie het gedaan heeft. Dood is Mentsov meer waard voor de corporatistische anglo amerikaanse elite dan levend, dat is zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Onze diensten omvatten de volgende:
   Consolidatie van de schuld
   tweede hypotheek
   Business Leningen
   persoonlijke leningen
   internationale leningen
   Lening voor elk type
   familie lening
   E.T.C

   Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Verwijderen
  2. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Onze diensten omvatten de volgende:
   Consolidatie van de schuld
   tweede hypotheek
   Business Leningen
   persoonlijke leningen
   internationale leningen
   Lening voor elk type
   familie lening
   E.T.C

   Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Verwijderen
  3. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
  4. BEST AVAILABLE WAY TO FINANCIAL FREEDOM {upstoxfunding@yahoo.com}
   Are you looking for financial freedom? Are you in debt, you need a loan to start a new business? Or you collapse financially, do you need a loan to buy a car or a house? Have you ever been rejected by your bank in ever finance? You want to improve your financial? You need a loan to pay off your bills pay off? No more looking, we welcome you for an opportunity to get all types of loans at a very affordable 3% interest rate for others. For information, contact us now by email at: {upstoxfunding@yahoo.com}

   Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans;both Personal loans [secure and unsecured], Business loans [secure and unsecured] ,combination loans ,Student loans,Consolidation loans and so many others.

   Company name: UPSTOX FUNDING
   Company Email: upstoxfunding@yahoo.com
   Text/Call :(302) 273-5794.   Verwijderen
  5. Hallo, heb je een slecht krediet? Heeft u geld nodig voor uw kerstvakantie? Heeft u geld nodig om rekeningen te betalen? Is het nodig om een nieuw bedrijf te starten? Heeft u een onafgewerkt project vanwege een slechte financiering? Heeft u geld nodig om te investeren in een specialiteit waarvan u profiteert? En je weet niet wat te doen. Wij bieden de volgende leningen: zowel persoonlijke leningen, zakelijke leningen, combinatieleningen, studieleningen, consolidatieleningen en nog vele anderen. We verwelkomen u voor een kans om alle soorten leningen tegen een zeer betaalbare prijs van 2% te krijgen. Neem voor informatie contact met ons op via onderstaande informatie ..

   Bedrijfsnaam: UPSTOX FUNDING
   Bedrijfse-mail: upstoxfunding@yahoo.com
   Tekst / Oproep:+1 (302) 273-5794.
   Via / WhatsApp: +1 {785} 337-5044

   Verwijderen
 2. De zelfmoord door van de 17e verdieping te springen van oud kamerlid voor de partij van de Regionen in Kiev heeft 0,0 aandacht gekregen. Gebeurde in dit zelfde weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zelfmoord kan mogelijk tussen haakjes geschreven worden.

   Verwijderen
  2. Ja, ik ben er niet helemaal ingedoken; hij heeft een afscheidsbrief geschreven, waarin de druk te hoog werd. Hoe die brief tot stand is gekomen is natuurlijk niet meer te achterhalen.

   Maar zo zie je maar hoe de ene politieke moord alle aandacht krijgt, en op een specifieke manier, zie: http://rt.com/op-edge/236605-nemtsov-murder-western-media/

   En de nadere politieke(zelf-)moord met ook wel enig open eindje, het nieuws niet eens haalt, notabene in ons geliefde democratische voorbeeld- en knuffelland...

   Verwijderen
  3. Ga er maar vanuit dat het wel zelfmoord was. Gisteren zag ik de reactie van een partijgenoot, die de zelfmoord niet in twijfel trok. Tsjetsjetov was net op borg vrijgelaten, maar onder de huidige omstandigheden was het duidelijk dat hij zeer waarschijnlijk veroordeeld zou worden in dit politieke proces.
   Wat betreft de moord op Nemtsov, ik hoorde net dat er betere beelden zijn maar die worden in het kader van het onderzoek nu niet vrijgegeven. Dat de westerse media de moord op Nemtsov aangrijpt als 'bewijs' dat Poetin niet deugt... ach, niks nieuws onder de zon, toch... Zondag heb ik een aantal programma's op de Russische tv bekeken. In een van de praatprogramma's (waar meestal vooral door elkaar geroepen wordt - maar goed Russen zijn dan ook emotioneler en ongeorganiseerder dan de gemiddelde Nederlander) was men redelijk genuanceerd. Op een andere zender verzuchtte de oppositie dat Rusland steeds meer ging lijken op het Rusland onder Stalin... (www.rbc.ru). De oppostitieradiozender Echo Moskvy schreeuwt ook moord en brand... Dat kan dus gewoon, in elk geval bij rbc en echo moskvy.. Wat vooral frustrerend is voor de oppositie in Rusland, is dat ze weinig invloed hebben op de publieke opinie. Ze worden maar door weinig mensen serieus genomen. Nemtsov wordt nu in de westerse media gepresenteerd als de belangrijkste tegenstander van Poetin, maar er wordt voorbij gegaan aan het feit dat hij met zijn partij alle landelijke verkiezingen verloren heeft (niet eens de kiesdrempel gehaald) en ook de gouverneursverkiezingen in Sotsji verloor hij. Uiteindelijk lukte het hem alleen om als gemeenteraadslid te worden verkozen van Jaroslavl. Hij behoorde tot de jonge politici die in de jaren '90 met ondoordachte hervormingen zorgden voor een wildwestkapitalisme dat uiteindelijke leidde tot de Roebelcrisis in 1998 en grote armoede voor een groot deel van de bevolking (de salarissen werden maandenlang niet uitbetaald). Daarom werd hij door de meeste Russen geassocieerd met de moeilijke jaren van na het uiteenvallen van de Sovjet Unie en was zijn rol in de landelijke politiek al jaren uitgespeeld.

   Verwijderen
  4. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Onze diensten omvatten de volgende:
   Consolidatie van de schuld
   tweede hypotheek
   Business Leningen
   persoonlijke leningen
   internationale leningen
   Lening voor elk type
   familie lening
   E.T.C

   Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Verwijderen
 3. Pieter Waterdrinker, de Rusland correspondent voor de Telegraaf en romanschrijver is uitgenodigd voor de russischa Pauw of Jinek.

  Waterdrinker beschouwt Rusland, volgens een van zijn laatste tweets vandaag, niet als een rechtstaat. Maar het grappige is dan weer dat de man die zo negatief over de Russische politiek denkt wel uitgenodigd wordt op de Russische "staats" tv om mee te discussieren over de moord op Nemtsov. Daar mag hij dan vrijelijk zijn ei kwijt. Op prime time. Op de staats tv. Rusland is dus een ploitiestaat waar de keiharde buitenlandse criticasters uitgenodigd worden om vrijelijk hun kritiek te komen uiten! Terwijl in onze geweldige democratische hollandse monarchie een beetje kritische geest zelfs op de stoep van de jinek staatstalkshow verjaagd wordt!

  Pieter vraagt om een tip: Blik zegt: GAAN!!! Hup, het hol van de leeuw in!  Pieter Waterdrinker ‏@WaterdrinkerP 7 uur7 uur geleden

  Dilemma: Russische @pauwnl heeft me uitgenodigd. Wat te doen? Nee: ik wil niks van doen hebben met staats-tv. Of nu juist wel komen? Tips?

  Pieter Waterdrinker @WaterdrinkerP · 3 u 3 uur geleden

  @AnneMbH Dat Rusland geen rechtsstaat is.

  https://twitter.com/WaterdrinkerP/status/572373440470114304

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij moet onmiddelijk gaan en zijn mening geven. Blik mag dat niet hier in Nederland......whoeoeoeoeoei Huib Bruynzeels gevaarlijk!

   Verwijderen
  2. Tuurlijk mag Blik dat hier wel, anders was zijn blog allang offline gehaald!! Ligt eraan hoe agressief je zoiets brengt....

   Verwijderen
  3. Blik mag niet eens wat foto's van het odessa gebeuren op de tafel bij Knevel en van den Brink leggen en nu wordt hij daar niet meer toegelaten, niet bij Jinek. Nou, nou. Waar is het tegengeluid in Nederland gebleven bij de msm.

   De propaganda tegen Poetin is nu in de overdrive gegaan. In het NRC tje. 4 artikelen tegen Poetin en 2 spotprenten tegen poetin.

   Verwijderen
  4. Gouden kans voor Waterdrinker,in het hol van de leeuw, na verschillende optredens op NL Staats TV nu de eer om hoor/wederhoor op Russische STV, Hoop dat hij de ballen ervoor heeft..........

   Verwijderen
  5. @cruel. dan ken je Blik niet ,super relaxed, is toegang geweigerd met uitnodiging in hand, in ons oh zo democratisch NL, waar politici frauderen en dan 2.5 jaar wachtgeld krijgen. Niks agressie van Blik anders dan een video camera. Nogmaals Cruel blijf lekker geloven dat je gelijk hebt, de bewijzen stapelen zich op en jij komt met niks !!!

   Verwijderen
  6. Ik zou het dhr. Waterdrinker afraden. Zelfs als hij Nederlands spreekt is hij niet scherp en gevat genoeg om de zeer scherpe en goedgebekte gasten van de Russische praatprogramma's van repliek te kunnen dienen. Er worden af en toe buitenlanders uitgenodigd die het westerse perspectief mogen verwoorden, maar die worden meestal heel makkelijk in hun hemd gezet. Ik heb dat toen ik Slavistiek studeerde wel eens meegemaakt op een conferentie. De Nederlandse deelnemers misten gewoon de parate encyclopedische kennis om in discussies overeind te kunnen blijven... Dus P. Waterdrinker kan wel net doen of hij niet wil meewerken aan de Russische propaganda, maar hij zou vermoedelijk vooral gewoon een flater slaan...

   Verwijderen
  7. Daarom zou ik het zo leuk vinden als hij zou gaan. Hebben we hier weer wat te bespreken op de site.

   Verwijderen
  8. Kram

   Heb die optredens in Rusland ook gezien.
   Maar ik zou me ook niet lenen voor een tv show waarin men gelijk begint met dat 'westen alleen maar facisten' zijn

   Verwijderen
  9. - Ah! De vorm deugt niet, de vorm is aesthetisch niet zo mooi! Ik kan toch beslist niet begrijpen waarom het met bommen naar mensen gooien in een regelmatig beleg een respectabeler manier is. Vrees voor de aestethiek is het eerste teken van krachteloosheid!.. (uit: Misdaad en Straf. F.M. Dostojevski)

   Verwijderen
  10. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Onze diensten omvatten de volgende:
   Consolidatie van de schuld
   tweede hypotheek
   Business Leningen
   persoonlijke leningen
   internationale leningen
   Lening voor elk type
   familie lening
   E.T.C

   Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

   Verwijderen
  11. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

   Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat

   Verwijderen
 4. Ik ga hier niet eens serieus antwoord op geven. Duidelijk is dat jullie Rusland meer vertrouwen dan Nederland; dan wil ik vriendelijk vragen uw Nederlands paspoort onmiddellijk in te leveren en heel snel te emigreren naar Rusland, aangezien u daar naar eigen zeggen meer recht ervaart. Ga er vooral heen en kom nooit meer terug!! Maar niet raar opkijken als je daar net als Nemtsov in je rug geschoten wordt of nooit meer terug gevonden wat meerdere vermisten daar overkomt die kritiek hebben op Putin...ow wacht, jullie zijn Putin schaapjes en nemen alles wat die man zegt klakkeloos over zonder zelf na te denken. Veel sterkte met dat mes in de rug dan die hij jullie vroeg of laat gaat geven, iets wat de Russische bevolking nu ook steeds meer begint te merken! En gelukkig ook tegen in opstand durft te komen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe zat het met Pim Fortuin @cruel

   Verwijderen
  2. @cruel Uw redenatie lijkt erg op die van de Oekraïense nationalisten. Mensen die kritiek hebben op het huidige beleid worden gelijk weggezet met scanderingen als 'koffer, station, Moskou'. Geert Wilders houdt er ook erg van om de werkelijkheid te reduceren tot hapklare brokken...

   Verwijderen
  3. Nee hoor, de echte hapklare brokken worden door een Putin voorgezet; ben voor mij of ben dood...dat is de boodschap die hij achterlaat met de moorden op zijn opponenten. De bevolking is bang voor hem, je zag de angst zelfs bij de mars voor Nemtsov. Men durft niet open over kritiek op de leider te praten. Nou is het te ver om te zeggen dat het Noord Koreaanse toestanden zijn maar dat Putin met harde hand regeert en geen kritiek duld is geen "mening" maar een keiharde realiteit!!

   Verwijderen
 5. Meer hyena's.....

  Koenders wil actie van Mensenrechtenraad

  GENEVE -
  Volgens minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) bevindt de wereld zich op een „historisch dieptepunt” als het gaat om mensenrechtenschendingen. „De moord op Boris Nemtsov afgelopen vrijdag staat helder op het netvlies. Wereldwijde, grootschalige schendingen moeten een wake-up call zijn”, zei hij maandag in de VN-Mensenrechtenraad.
  Het is volgens Koenders hoog tijd om het tij te keren. En het mag niet bij spreuken en goede bedoelingen blijven. „Dan wordt het een rituele dans.” Hij noemde de Mensenrechtenraad een „essentieel platform” voor het debat over de bescherming van mensenrechten."

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er wordt door oorlogscorrespondent Samur gewaarschuwd voor provocatieve acties van Oekraiense zijde in de periode 2-10 maart. De provocatie kan bestaan uit een (zware) artillerie aanval, of anders. Het verzet dient in staat van paraatheid te zijn. Zulke waarschuwingen zijn er vaker. Soms komens ze uit, soms niet. https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_49469

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zal de anglo amerikaanse elite zich op dit moment zitten te verbijten dat Boris Berezovski Poetin op de troon heeft gezet ipv Boris Mentsov. Het virus van de gekleurde revoluties kan maar moeilijk Moskou en Beijing aanvallen met Poetin aan het roer. Nu is het bijna onmogelijk om een nieuwe wereld orde te creëren. (ik heb het woord niet uitgevonden ik moet het steeds van Kissinger of Bush sr en van al die andere gasten horen hoe fijn en geweldig het is om een nieuwe wereld orde te creëren)
  Als ik een fan van Poetin ben komt dat omdat hij er voor het eerst in de Russische geschiedenis voor gezorgd heeft dat vele mensen van het land een redelijk goed leven kunnen leiden met buitenlandse reisjes, met een auto, met uit eten gaan ed. en dat er stabiliteit in het land is. En hij is van nature niet anti westers. Dat is hij geworden nadat zijn vriendje Yanukovich is gevlucht. En bovendien is hij een pain in the ass voor de money masters uit London en New York. Daarom steun ik hem. Nu is hij gericht op het oosten. Pijp/gas leidingen gaan nu naar het oosten. Handels betrekkingen worden verlegd naar zuid amerika en azië.
  Maar verder is hij natuurlijk ook een oligarch uit de stal van Jeltsin. Helaas voor de anglo amerikaanse oligarchen is hij een nationalistische oligarch met een hart en trots voor Rusland. Dit in tegenstelling tot de anglo amerikaanse oligarchen die niets met amerika hebben. Ze hebben meer iets met de wereld. Die willen ze hebben en domineren en niks anders. Amerika moet afgebroken worden vinden ze. Zijn ze ook van die verschrikkelijke Constitutie en de Bill of rights af.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oli

   Putin was in 1990 al begonnen met de basis te leggen van zijn 'netwerk'

   En Rusland kent u niet
   Er zijn er nog steeds maar enkele die naar buitenland kunnen en uit eten kunnen gaan

   Verwijderen
  2. Gelul van jou . George Bush sr was al veel langer bezig met zijn netwerk . En het opzetten van de EU was ook al veel eerder gepland . Dit wat nu gaande is was al voor 1990 gepland . Zo kan ik het ook . Ben onderhand moe van jou gezwets . .

   Verwijderen
 8. Volgens een militair waarnemer (naam onbekend) heeft Kiev 30.000 (tot 40.000) dode soldaten te betreuren en het verzet 7.000, tot nu toe.

  Invalide en voor jaren uitgeschakeld: aan verzetszijde 2.000; aan Kiev zijde 7.000.

  Kiev zit nu op rond de 70k soldaten en komt met de nieuwe mobilisatie op minimum 100k uit. Verzetszijde kan tegen die tijd op 70-75k zitten.

  Aldus de waarnemer: https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_49425

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die cijfers van 5 a 6 duizend heb ik nooit aannemelijk en veel te laag gevonden. Maar dit zijn toch flinke aantallen.
   Kiev komt toch wel aan nieuwe (gedwongen) recruiten begrijp ik. Nou ben benieuwd.
   In september minsk 3 als het verzet Mariupol en Charkov in handen hebben en Kiev 100.000 doden valt te betreuren ?

   Verwijderen
  2. En waarom is er wel een Russische cargo200 facebook pagina?

   En de website 'lostivana'

   En zie je dit niet in UA?

   Verwijderen
 9. Van die éénduidig anti Poetin campagne word ik echt behoorlijk somber. Het lijkt wel ik in de soviet unie woon wat betreft nieuwsgaring.

  Geen enkele vorm van twijfel over de mogelijke dader van Mentsov. Bij voorbaat krijgt Poetin hiervan de schuld. Iedereen twijfelt er niet aan of Poetin heeft het gedaan. Als Poetin het niet heeft gedaan komt het door het klimaat wat Poetin heeft geschapen. etc etc. Daar komt nog bij dat Mentsov geen enkele bedreiging voor Poetin was. Wat een armoedig en wat een kaal msm media landschap heeft Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begrijp wat je bedoelt, maar wat had je dan gedacht Oli? Had je nog gehoopt op een zekere journalistieke schaamte of bepaalde taboes bij de media of zo? Zie nieuws via de officiele kanalen voor wat het is: gestuurde informatie en dus propaganda. (vooral gericht op het deel van de bevolking met een wat eh...trage kloksnelheid)

   Citaatje van Hermann Goering

   »" ... Nun, natürlich, das Volk will keinen Krieg", sagte Göring achselzuckend. "Warum sollte irgendein armer Landarbeiter im Krieg sein Leben aufs Spiel setzen wollen, wenn das Beste ist, was er dabei herausholen kann, dass er mit heilen Knochen zurückkommt. Natürlich, das einfache Volk will keinen Krieg; weder in Russland, noch in England, noch in Amerika, und ebenso wenig in Deutschland. Das ist klar. Aber schließlich sind es die Führer eines Landes, die die Politik bestimmen, und es ist immer leicht, das Volk zum Mitmachen zu bringen, ob es sich nun um eine Demokratie, eine faschistische Diktatur, um ein Parlament oder eine kommunistische Diktatur handelt. ... das Volk kann mit oder ohne Stimmrecht immer dazu gebracht werden, den Befehlen der Führer zu folgen. Das ist ganz einfach. Man braucht nichts zu tun, als dem Volk zu sagen, es würde angegriffen, und den Pazifisten ihren Mangel an Patriotismus vorzuwerfen und zu behaupten, sie brächten das Land in Gefahr. Diese Methode funktioniert in jedem Land."« (S. 270)

   De Nederlandse MSM zijn zo bezien gewoon een gevalletje 'fout voor de oorlog'.


   Verwijderen
  2. Volg social media

   En je prikt zo door de Kremlin propaganda heen

   Verwijderen
  3. 'k lees geen Kremlinpropaganda. Ik had al begrepen dat die mogelijkheid niet in je hoofd was opgekomen,

   Verwijderen
  4. Wat we in Nederland niet inzien is dat Rusland zich enorm ontwikkeld en dat wij, met amerika voorop, enorm aan het afzakken zijn.
   Qua wapentechnologie zijn er al behoorlijk wat gebieden waar Rusland beter ontwikkeld in is dan bv Amerika. Terwijl het land 15 jaar geleden nog een chaos was.
   Neem de leiders. Poetin is een echte vent, terwijl Obama decadent is. Is bv meer in badhuizen en op de golfbaan aanwezig dan aan het werk. Geen enkel beleid tav het midden oosten, de amerikanen rommelen maar wat.
   Edward Snowden moet naar Rusland vluchten voor vrijheid, terwijl 35 jaar geleden mensen uit de sovjet unie moesten vluchten voor vrijheid.

   Verwijderen
  5. Inderdaad Dawg. De pers is volledig in handen van de corporatisten. Dezelfde corporatisten die Hitler groot gemaakt hebben.

   Verwijderen
  6. En hoe ontwikkeld Rusland zich?
   Zelf al eens daar geweest?
   En dan bedoel ik meerdere malen om die ontwikkeling te zien

   Ps Putin is elke dag in zwembad en banja te vinden.

   Snowden wordt gezocht en waarschijnlijk vervolgt voor onthullen van staatsgeheimen.
   Zou ieder land doen richting personen die dat doen
   Heeft niets met vrijheid te maken

   Verwijderen
  7. Ja hoor , je zoveelste dooddoener . Kremlinpropaganda . Wat denk je hiervan over de MSM in Ned , NPO, Bertelsmann Media (RTL), Sanoma Media, Wegener, De Persgoep fam. van Thillo, Telegraaf Media Groep,
   Reed Business Media, Egeria fam. Brenninkmeijer (NRC) , allen in bezit van ex Nazi collaborateurs en sympathisanten . En hier , het zg bewijs van Poroshenko over de massale intocht van Russische troepen . http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2015/02/20150213_ukr1_2.jpg

   Verwijderen
 10. En die nieuwsgaring komt hier uit verschillende bronnen

  In Rusland is er maar 1

  Mentsov had zich eerder die dag zeer kritisch uitgelaten over Putin

  Putin wilt niet dat zijn volk zelf gaat nadenken over zijn acties
  Dus dat gevaar moet worden uitgeschakeld
  En is gebeurd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En toen sprong Poetin schuimbekkend van woede op die wagen van de gemeentereiniging en knalde Nemtsov overhoop. Tien jaar lang had hij zich in kunnen houden , maar nu net op het meest onmogelijke moment en op de meest onmogelijke plek liet hij zich voor het oog van de wereld zo maar gaan.

   Verwijderen
  2. In die 10 jaar heeft Putin andere uitgeschakeld
   Zou wel erg opvallend zijn als Putin ze alle in 1 keer uitschakelde.

   Welk oog van de wereld?
   Er zijn nog geen beelden vrij gegeven van 2 andere camera's die op die plek gericht waren

   Verwijderen
  3. Die beelden heb je vast niet nodig, LGK. Jouw conclusies staan bij voorbaat vast. Guilty by suggestion. Een beetje volgens het MH17 recept zeg maar.

   Verwijderen
  4. Iranian general ‘coordinates’ massive Iraqi assault on ISIS stronghold in Tikrit
   http://www.strategic-culture.org/news/2015/03/03/iranian-general-coordinates-massive-iraqi-assault-isis-stronghold-tikrit.html

   De invloed van Iran in het midden oosten wordt massief. Het land wat regime change zou krijgen (zie path to persia), lijkt nu dominant te worden.

   Path to Persia van Brookings Institute
   http://www.brookings.edu/~/media/research/files/papers/2009/6/iran-strategy/06_iran_strategy.pdf

   Verwijderen
  5. Ik hoop het met deze president in Iran, gematigde politicus die zich zelfs regelmatig afzet tegen de belangrijker geachte religieuze leiders. Hij spreekt zelfs al van voorzichtige toenadering tot het Westen. Vooral doen, hebben die mensen een stuk fijner leven straks als nu....al zien jullie doemdenkers dat vast anders. Waarom willen jullie liever in Rusland en/of Iran wonen?? Geilen jullie zo erg op dictators en regimes zonder persvrijheid en zonder vrijheid van meningsuiting??

   Verwijderen
  6. Putin heeft die beelden ook niet nodig
   We zien maar 1 camera, die geen duidelijkheid geeft

   Verwijderen
 11. Als dit allemaal klopt, dan gaat het druk worden in Oekraine met Engelsen en Amerikanen. Ze hebben het er maar druk mee....

  http://www.zerohedge.com/news/2015-03-02/despite-russian-warnings-us-will-deploy-battalion-ukraine-end-week

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga voortaan lezen hier hoe dom men elkaar houd....zerohedge...echt?? Zelfs een kind van 4 weet dat dat een enorm complotblog is wat een eind de ruimte in kletst en niks hard kan maken....en zie zouden ineens met een "scoop" komen?? Nope..maar het wordt geslikt hier door de oligarchjes, Dawgjes, Mattjes, Alain Kahntjes en andere putinfans als hapklare brokken. Zeg je er iets van wordt je meteen aangevallen alsof je staatsvijand nummer 1 bent. Ik zie het als gewoon als een domme club schaapjes die zich afzetten tegen de eerste de beste hond die hun wil behoeden voor het kwaad, maar ja, ze willen liever kwaad als een beschermer, dus laat de kudde dan maar zichzelf afslachten....met onzin als dit en bronnen die van alles zelf verzinnen lukt het vanzelf dit blog om zeep te helpen. Leukste is, ze zien het zelf niet eens....hoe blind wil je zijn??Willen he, je bent niet blind maar je kiest er zelf voor blind te zijn...mag in een democratie als nederland, maar of het slim is?? Ik zal nog maar af en toe reageren hier, want de domheid wordt met de dag erger en ik heb betere dingen te doen met mijn tijd en leven....

   Verwijderen
  2. Een website die beeld aanhaald van 1 Engelsman en daar conclusie aan verbind dat VS militairen aanwezig zijn in UA is lachwekend en niet serieus te nemen

   Verwijderen
  3. @LGK,

   Tja, dat vindt ik ook. De rest zal wel bestaan uit 1 Zweed, 1 Georgiër, 1 Amerikaan en misschien 2 Nederlanders waarvan de namen bekend zijn.

   Verwijderen
  4. @LGK,

   Deze krijg je er gratis bij.

   ER ZIJN GEEN AMERIKAANSE MILITAIREN IN OEKRAÏNE, DAT IS LACHWEKKEND EN NIET SERIEUS TE NEMEN!!!

   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/03/usa-schicken-fallschirmjaeger-bataillon-in-die-ukraine/

   Verwijderen
  5. Deze is ook wel grappig.

   http://www.kpnvandaag.nl/#news/Opmerkelijk/Efofkaq0/Parlementsleden_Oekraine_op_de_vuist

   Verwijderen
  6. Ach, UA vraagt hulp bij training en een blogger maakt ervan dat ze daar zijn om te gaan vechten

   Verwijderen
  7. @LGK,

   Nee hoor, de vraag is of er wél of géén Amerikaanse militairen in Oekraïne aanwezig en die zijn er dus duidelijk wel. Of zij meedoen aan gevechtshandelingen doet niet zoveel ter zake.

   Verwijderen
  8. Niet ter zake?? Dus Russen die duizenden mensen over de kling jagen mag maar o wee als er 1 Amerikaan les komt geven is het hommeles?? Ga naar een psychiater en laat je nakijken They, je bent een enorme psychopaat!!! Dat je zo'n antwoord durft te geven....misselijkmakend schepsel!! Mens kan ik je gewoon niet noemen, en dat Blik dit ook goedkeurt....zegt genoeg over dit blog!!

   Verwijderen
  9. they

   Want u heeft u conclusie al getrokken dat VS dus zich actief militair mengt in het conflict

   Maar zoals Cruel aangeeft, als Putin het doet mag dat.
   Voor de 5000+ omgekomen Russische militairen heeft Putin nog geen briefje naar de 'moeders zonder zoon' gestuurd

   Verwijderen
  10. @Kroelemans,

   Hahaha, die Kroel! Als jij niet met scheldwoorden je zin krijgt, dan doe je het maar met beledigingen. Beide helpen niet, het is een teken voor je onmacht.

   Verwijderen
  11. @LGK,

   "Want u heeft u conclusie al getrokken dat VS dus zich actief militair mengt in het conflict"

   Ja, net zoals jij je conclusie al hebt getrokken over MH-17 en de Russische BUK. Het was geen BUK, @LGK, de wrakstukken op Gilze-Rijen bevestigen dat. Geen schrammetje van shrapnel te zien. Het doorzeefde cockpitgedeelte hebben ze in Oekraïne achtergelaten, niet interessant als onderzoekobject. Daarnaast blink jij niet echt uit in het deduceren van relevante informatie, dus ik laat je maar dartelen. Wees blij met de ruimte die Blik je biedt om je ei kwijt te kunnen.

   Verwijderen
  12. Dat jij niet inhoudelijk op mijn terechte kritiek en comments ingaat, dat is pas een teken van onmacht, en daarnaast ook van je onmenselijkheid. Dat is niet schelden, niet beledigen, het is slechts een nuchtere constatering van feiten als ik, en enorm veel normaal denkende mensen, jouw reacties hier lezen....en daarin de goedkeuring van jouw kant zien voor het vermoorden van duizenden mensen...

   Verwijderen
  13. they

   Conclusie van OVV gemist?
   'vele hoog energie deeltjes'

   Zie de vele foto's van Jeroen Akkermans,

   Zeggen dat het geen buk was, maar niet onderbouwen
   Succes

   Verwijderen
  14. Zoals ik je al geschreven heb, Blik heeft jou een hoekje toebedeeld waar je tegen jezelf kan lullen, jezelf een lul noemen of een psychopaat, eentje die van het padje is afgedwaald, een verwarde man die de realiteit niet meer onder ogen kan zien etc. etc. etc. Ga daar heen en je zal jezelf een ander "mens" voelen. Buiten theyknew reageert er toch niemand meer op jou en ik vind het wel leuk om jou hoog in de bomen te jagen.

   Verwijderen
  15. Tja, They, en doordat hij jou gewazel, gescheld, en geklier toestaat moet hij mijn antwoorden ook wel toestaan, anders meet hij echt met enorme rare maten...maar goed, what's new...en ik laat me niet in bomen jagen, zie jou er maar wat graag zitten , aangezien jij reageert. Zou je niet doen als je je niet aangesproken voelt toch??

   Verwijderen
  16. @LGK,

   Je moet LEZEN wat ik schrijf. Ik heb het over de wrakstukken die op Gilze-Rijen tentoongesteld zijn en waar GÉÉN shrapnel schade op te ontdekken valt. Als de foto's van Jeroen Akkermans iets anders laten zien, dan heeft het OVV die wrakstukken in Oekraïne achtergelaten als zijnde niet relevant voor het onderzoek. Daarmee is overigens gelijk je GOEDGELOVIGHEID aangetoond.

   Verwijderen
  17. @Kroelemans,

   Blik heeft jou een apart plekje toegewezen waar jij je ei kwijt kan, niet mij.

   Verwijderen
  18. they

   Wellicht is er een reden waarom OVV die wrakstukken niet laat zien.

   dat u daar gelijk conclusie aan verbind dat het geen buk is zegt veel over hoe groot uw oogkleppen zijn.

   En uw conclusie dat OVV dan de wrakstukken met schrapnel schade heeft achtergelaten is lachwekkend.

   Verwijderen
  19. @LGK,

   Ja, ik begrijp het wel. Bij jou is alles lachwekkend maar je geeft geen uitsluitsel waarom er geen wrakstukken in Gilze-Rijen liggen waar shrapnel schade aan te ontdekken is. Dat is dan weer lachwekkend aan jouw post.

   Verwijderen
  20. Dat is een vraag aan OVV
   Waarom ze dat aan nabestaande niet laten zien

   Waarschijnlijk te heftig

   Echter u trekt de conclusie, die geen enkele basis heeft, dat OVV die in UA heeft laten liggen.

   Er waren zelfs beelden dat men de cockpit opeen vrachtwagen takelde

   Verwijderen
 12. Amerikaanse raketten gaan via UAE naar oekraïne om een directe confrontatie met Rusland te vermijden. Obama vervolgt de doctrine van zijn voorgangers om Rusland te omsingelen met raketten. IMF geeft Oekraïne nieuwe lening van €15,5 miljard. Van dat geld worden wapens van gekocht. Oligarchen verrijken zichzelf- net als B Mentsov heeft gedaan toen hij vice president was onder Jeltsin tijdens de roebel crisis. Plotseling had hij een enorm pakket aandelen gazprom en was hij miljardair, terwijl de bevolking in pure armoede werd gestort - belastingbetaler is weer de lul want oekraïne betaald de IMF lening nooit terug. Gepensioneerde in oekraïne krijgen nog maar de helft en dat in de gedevalueerde hrivna. Schooltijd wordt drastisch ingekort van 12 jaar naar 9 jaar.
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/02/26/what-behind-ukraine-secret-weapons-deal-with-united-arab-emirates-uae.html

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hypo Alpe Adria bank in oostenrijk in moeilijkheden. Bank heeft een gat van 7.6 miljard.
  Tot 2016 om een oplossing te zoeken. Mogelijk bail in.
  http://www.reuters.com/article/2015/03/01/austria-heta-idUSL5N0W30OR20150301
  Mijn verwachting is dat in de toekomst pensioen gelden en bail ins gebruikt gaan worden om banken te redden. Midden klasse is de lul geheel volgens agenda van oligarchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Baltisch Europees parlementslid wordt de toegang tot Rusland ontzegd. Reden staat niet in het bericht.

  http://www.eppgroup.eu/press-release/EPP-Group-Vice-Chair-Sandra-Kalniete-denied-access-to-Russia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heeft u dringend lening nodig? We geven lening aan geïnteresseerde particulieren
  die op zoek zijn naar lening met goede trouw en met het belang van 3%. Bent u serieus behoefte aan een
  dringende lening? dan bent u op de juiste plaats. We geven het bedrijfsleven
  lening, persoonlijke lening, Xmas lening, neem dan contact met ons op voor uw lening verzoek om te voldoen aan uw
  vraag en ging uit de financiële problemen. contact met ons op via e-mail:
  HENRYCLARK003@GMAIL.COM

  Dankzij zoals we wachten op uw reactie.
  Henry Clark Lening

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hellow iedereen die ik spijt me om je tijd te nemen. Ik wil gewoon om u te vertellen over een mooie onderneming die ik onlangs kreeg een lening van. Ze zijn zeer goed en het gaf me een lening. Ik weet dat de meeste mensen zouden kunnen zijn op zoek naar een echt en eerlijk bedrijf om een lening uit te krijgen. U kunt contact opnemen met de E-mail Travismayorloanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hellow iedereen die ik spijt me om je tijd te nemen. Ik wil gewoon om u te vertellen over een mooie onderneming die ik onlangs kreeg een lening van. Ze zijn zeer goed en het gaf me een lening. Ik weet dat de meeste mensen zouden kunnen zijn op zoek naar een echt en eerlijk bedrijf om een lening uit te krijgen. U kunt contact opnemen met de E-mail Travismayorloanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goede dag iedereen, van mijn land mijn naam is Cristina Santos uit Nederland kwam ik hier op de blog te verwijzen naar een bedrijf dat is legit en vrij van oplichting, en het bedrijf waar ik incasseerde mijn lening van 35,000,00euro gisteren en ik kwam hier dit moment om wrevelig aan iedereen die behoefte van de lening dat er nog steeds een bedrijf kunt u altijd vertrouwen en vertrouwen op, want op mijn geval vond ik het bedrijf met de naam Stella Rene lening bedrijf dat het bedrijf waar ik incasseerde de lening gisteren dus krijgen in verband met was dit bedrijf in het geval u dringend lening vandaag, want je krijgt altijd een lening hier email hieronder {mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com} voor meer informatie vandaag.

  Cristina Santos

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Heeft u een dringende lening om uw financiële probleem op te lossen nodig hebben en ook voor het opstarten van uw bedrijf of om uw zakelijke faciliteiten te verhogen? zo ja dan contact met ons op via e-mail: greatuniversalloancompany1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heb je een lening nodig? Ben je in de schulden? Wilt u een bedrijf te starten en het kapitaal nodig? Heeft u leningen of financiering nodig om welke reden? Heeft u een lage credit score en je bent vinden het moeilijk om een ​​lening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Heeft u een lening of om welke reden nodig? Uw hulp is eindelijk hier als we bieden financiering Zoals:

  a) Persoonlijke Lening, Onderwijs, Hypotheken
  b) Start-up en Business Expansion.
  c) Consolidatie van de schuld

  Wij bieden lening tegen lage rente van slechts 2% en zonder credit check, onze diensten zijn snel en zeer betrouwbaar als leningen worden goedgekeurd binnen 12 uur van toepassing, bieden wij een minimum van 2000 tot een maximum van € 10 miljoen, leningen worden alleen aangeboden aan mensen boven de 18 jaar Indien u interesse in onze diensten, bent u verplicht om ons te contacteren via e-mail op (Freemanloanfinance@gmail.com) en krijg je de lening vandaag.

  Jamie Freeman
  E-mail: Freemanloanfinance@gmail.com
  Bedankt voor uw begrip om uw contactgegevens als we afwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hallo (lening),

  We zijn christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in de behoeften van het helpt, zoals financiële help.So als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of je in een financiële puinhoop, en je geld nodig om te beginnen met je eigen bedrijf, of als u lening nodig vestigen uw schuld of betalen van uw rekeningen, start een mooi bedrijf, of je bent vinden het moeilijk om kapitaal lening te krijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail mrsladykimberlyloanlenderr.usa@gmail.com voor de Bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die bidt, ontvangt; wie zoekt, vindt; en voor wie klopt, zal de deur geopend worden ". Dus niet laten deze kans aan je voorbij omdat Jezus dezelfde is gisteren, vandaag en voor eeuwig more.Please deze is voor ernstige minded en God vrezen mensen.

  Je naam:
  SEKS;
  LEEFTIJD;
  Land
  Leenbedrag:
  Lening Duur:
  DOEL VAN LENING;
  Uw maandelijkse inkomen;
  Geldig GSM-nummer:

  Bedankt voor uw begrip om uw contactgegevens als we wachten op

  Groeten
  Beheer
  E-mail: mrsladykimberlyloanlenderr.usa@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik ben Mrs. ROSEMARY MARIA DE KWALITEIT LENING SERVICE, is een algemene lening leningen bedrijf, maar geven leningen aan individuele, ongeacht uw religieuze geloven. Ons doel is om de armoede uit de buurt van de planeet aarde jong.

  Bent u behoefte van de lening om uw schuld te betalen, starten van een bedrijf, of je moet de lening om rekeningen te betalen, zoek niet meer zoals we geven lening tegen het tarief van 1% voor de eerste 100 personen die lening te krijgen van ons, terwijl niet zijn onze klanten als we onze 100 jaar te vieren in het zijn van een lening kredietgever. Ons bereiken via het bedrijf e-mail: rosemarymariaqualityloanservice@yahoo.com of
  rosemarymariaqualityloanservic@gmail.com,


  God zegene je.  BeantwoordenVerwijderen

 23. Ik bedank mijnheer westhood van apexloans voor het geven van me een lening. Ik zag goede getuigenissen online over apexloans. en heb ik gesolliciteerd voor een lening van het bedrijf en minder dan 24 uur kreeg ik mijn lening. Als u behoefte heeft aan een dringende lening om uw rekeningen te betalen voor een snelle lening via e-mail. apexloans@Yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heeft u behoefte aan een lening hier is een kans voor mensen in financiële problemen en degenen die financieel UPLIFT willen in hun leven, geven we uit lening tegen een zeer redelijke rente van 2%, geven we allerlei lening aan het land te helpen uit financiële stress.

  Velen zijn Lijden en heeft hulp nodig om hun leven te status te verbeteren, velen zijn werkloos en hebben behoefte aan een financieel helpen om een bedrijf te starten, veel nodig financiële hulp om hun rekeningen en schulden te wissen. Hier is een wijs besluit voor u nu. Onze lening aanbod is ongedekte lening wat betekent dat er de Collateral betrokken.

  Als een lening zoeker bent u in aanmerking voor de lening.

  Lender Naam: Fred Adams

  E-mail: goldenloanfirm24@yahoo.com

  Met vriendelijke groet,
  Fred Adams.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo,

  Op zoek naar een schuld consolidatie lening, ongedekte lening, zakelijke lening, woningkrediet, auto lening, student lening, persoonlijke lening, venture capital, etc! Ik ben een particuliere geldschieter, Ik geef leningen aan bedrijven en particulieren tegen lage rente en betaalbare rente van 2%. e-mail naar: morrisloanfrom@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo iedereen hier. Wat mevrouw Camacho zei is zeer juist hoewel ik haar niet mogen weten. Ervoer ik het voor het eerst de hand ook. Het was deze organisatie met de naam Stella Rene lening onderneming (S.R.L.F), die heeft me echt geholpen om mijn medische rekeningen te betalen toen ik die behoefte hebben aan geld, want ik ben een weduwe. Een vriend van mijn stuurde me ook aan hen. toen ik op het punt om een ​​grote operatie te doen en ik had geen geld in die tijd, kwamen ze naar mijn redding en in minder dan 40 minuten, ik heb mijn lening. Maar om de waarheid te zeggen, ik was nerveus en bang in het begin, want ik heb twee keer opgelicht. Maar toen ik opgeroepen moed en volgen hun leningen beleid samen met mijn vrienden advies, aan het eind vond ik mezelf glimlachend. Als niet voor hen, misschien zou ik zijn dood nu. Ik heb zelfs genomen een andere lening van hen beginnen mijn zaken na mijn herstel, dat ik ben ook terug te betalen nu. Mijn enige advies is nu dat een instantie die echt in nood van de lening moeten contact opnemen met hun e-mail via: {mrsstellareneloanfirm1@gmail.com} en krijgen een lening van hen. Bedankt.

  Elena Camacho

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo,

  Hier kommt ein erschwingliches Darlehen, das Ihr Leben für immer verändern wird, bin ich Frau Patricia Kingsman ein zertifiziertes Darlehen Kreditgeber, biete ich Darlehen an einzelne und öffentliche Sektor, die in der Notwendigkeit der finanziellen Unterstützung in einem niedrigen Zinssatz von 2% sind. Schlechte Kredit akzeptabel, die Bedingungen sind sehr einfach und rücksichtsvoll.Sie werden nie bereuen nichts in diesem Darlehen Transaktion, weil ich Sie lächeln.

  I Frau Patricia Kingsman, wird die besten meiner Dienste für alle legitimen Kreditnehmer zu machen. Sie werden nie von mir in dieser Transaktion enttäuscht sein, weil Sie nicht geboren wurden, um ein Verlierer zu sein. Interessierte Kunden sollten mich mit Asap via Email patriciakingsman.loans2016@gmail.com für weitere Erlöse kontaktieren.

  Unsere Leistungen umfassen:

  * Persönliche Darlehen
  * Schuldenkonsolidierung Darlehen
  * Business-Darlehen
  * Bildung Darlehen
  * Hypothek
  *Gesichertes Darlehen
  * Ungesicherte Darlehen
  * Hypothekendarlehen
  * Zahltag Darlehen
  *Studiendarlehen
  * Gewerbliche Darlehen
  * Kfz-Darlehen
  * Investitionen Darlehen
  * Entwicklung Darlehen
  * Akquisition Darlehen
  * Baukredite

  Bitte füllen Sie das untenstehende Anmeldeformular aus und gehen Sie zurück, wenn Sie interessiert sind und Sie werden froh sein, ein Darlehen Kreditgeber wie zu kennen

  Frau Patricia Kingsman.

  Kreditnehmer Informationen

  1) Vollständige Namen:
  2) Staat:
  3) Anschrift:
  4) Staat:
  5) Geschlecht:
  6) Familienstand:
  7) Beruf:
  8) Telefonnummer:
  9) Monatliches Einkommen:
  10) Weiter von Kin:
  11) benötigte Darlehen:
  12) Darlehenslaufzeit:
  13) Zweck des Darlehens:
  14) Bestimmtes Datum, das Sie das Darlehen benötigen:

  Sobald Sie das Formular oben ausfüllen, schicke ich Ihnen mein Darlehen Allgemeine Geschäftsbedingungen Asap, damit wir fortsetzen können.

   Freut sich darauf, von Ihnen zu hören, um weiterzugehen. Mit freundlichen Grüßen

    E-Mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Mein Name ist Frau Patricia Kingsman Wir sind eine neue legitime Darlehen Kreditgeber von 2016 und wir mögen jede Stelle, die finanzielle Hilfe benötigen wir bieten, wie von $ 500.000,00 und $ 5.000.000,00 und wir geben auch Darlehen in Euro über, dass so, wenn Sie Hilfe freundlich schicken müssen Uns eine E-Mail an: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, so dass Ihr Darlehen Transaktion stattfinden können jetzt werden Sie mit Ihrem Darlehen in den nächsten 24 Stunden ist es eine schnelle Übertragung und ist sicher ohne Verzögerung. So email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, wenn interessiert

  E-Mail: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mein Name ist tvitoria vitoria und ich habe gerade erhalten meine Xmas Darlehen von Patricia Kingsman Darlehen Unternehmen so, wenn Sie ein Weihnachts-Darlehen oder jede Art von Darlehen Kontakt mit dieser Firma und glücklich sein, wie ich bin jetzt diese Firma ist real und das ist nicht gefälscht oder Betrug Sie sind wirklich wirklich echte Darlehen Unternehmen dies ist dort Mail-Adresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo, alle miteinander

  Mein Name ist Avis barbel Ich bin aus Deutschland Ich habe für ein Darlehen online gesucht und alles, was ich bekomme, ist Betrüger, aber ich fand dieses Darlehen Unternehmen namens Patricia Kingsman Darlehen Unternehmen und ich habe gesehen, Menschen online bezeugen über gute Taten, so entschied ich mich zu versuchen Wenn ich werde wieder glücklich sein, so habe ich für ein Darlehen von 350.000,00 Euro beantragt und die Darlehen Kreditgeber Frau Patricia Kingsman versicherte mir, dass in 12 Stunden mein Darlehen wird in meinem Bankkonto sein, so heute, wie ich arbeitete, sah ich meine Bank schrieb mir Nachricht Dass es einige Mittel von 350.000,00 Euro in meinem Konto und ich denke, Patricia Kingsman, weil sie real ist, so dass, wenn Sie irgendwelche Online-Darlehen bitte nicht betrogen werden, wie ich von dieser Firma bewerben, weil sie die einzige reale Unternehmen, das Darlehen online gibt. Dort mail address ist patriciakingsman.loans2016@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo, ik ben de heer Jonathan Albert Mak, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, of je moet een kapitaal lening voor uw bedrijf? U zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Noodzaak van een consolidatie lening of een hypotheek? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld van particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, te investeren in het bedrijf in het bedrag van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en zal lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op:
  jonathanalbertmak@gmail.com

  jonathanalbert88@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo, ik ben de heer DAVID Alele, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, of je moet een kapitaal lening voor uw bedrijf? U zijn afgewezen door banken en andere financiële instellingen? Noodzaak van een consolidatie lening of een hypotheek? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld van particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, dat een slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen, te investeren in het bedrijf in het bedrag van 2% .II willen dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en zal lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: davidalele1@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Goede dag, ik ben een particuliere investeerder. Zorg voor zekerheid van gedekte leningen en ongedekte mannen en zakenvrouwen in zakelijke transacties, aankoop van een auto, lening aankoop huisvesting en andere persoonlijke leningen etc geven langlopende lening van maximaal vijf tot 50 jaar, met een rente van 2% in dit geval, kunt u ook erachter te komen hoeveel je nodig hebt om de voorwaarden te sturen, als je echt geïnteresseerd in het verkrijgen van een lening met ons, neem dan contact met ons op Davismorganloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo allemaal,

  Ik ben mevrouw Susan hongeren, ben ik deze brief van de getuigenis te schrijven, omdat ik erg dankbaar voor wat mevrouw Clara Morgan deed voor mij en mijn familie, toen ik dacht dat er geen hoop was weer kwam ze en maak mijn familie in leven weer te voelen door toonaangevende ons een lening van lage rente van 2% ik had nooit gedacht dat er nog steeds echte lening kredietverstrekkers in het internet, maar tot mijn grote verbazing kreeg ik mijn lening zonder veel tijd te verspillen, dus als je daar op zoek bent naar een lening voor eventuele financiële redenen op al dan zal ik u adviseren om e-mail mevrouw Clara Morgan op de VIA: {clara_morgan@outlook.com} voor meer informatie over de transactie

  IK WENS U ALLEN HET BESTE

  Beste wensen
  Mevrouw Susan uithongeren

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Goede dag,

  Bent u dringend lening? Wilt u betalen uit uw schuld? enz.
  U kunt contact met ons op voor uw snelle en betrouwbare lening tegen een lage rente van 3%, en betaalbare afbetalingsplan met een goede kredietwaardigheid omstandigheden.
  Contact: creditunion000@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik wil de heer westhood bedanken voor mij een lening gegeven. nadat ik heb het verlies €6000 nep kredietverstrekkers. en ik een aanvraag voor een lening van de onderneming en ik heb mijn lening. als u een legit lening vandaag nodig aanmelden via email; apexloans@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo, ik ben de heer Jonathan Albert Mak, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, moet je een kapitaal lening nodig heeft voor uw bedrijf, u zijn goedgekeurd door banken en andere financiële instellingen verworpen, Noodzaak van een consolidatie lening of hypotheek, Student Loan, Autolening, Contract lening.? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, mensen die slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen. Wij geven aan individuen op een laag niveau rente van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en wij zullen u de lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: jonathanalbertmak@gmail.com
  jonathanalbert88@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hallo, ik ben de heer Jonathan Albert Mak, een onderhandse lening geldschieter die het leven geeft eenmalige kans leningen. Je moet een dringende lening om uw schulden te wissen, moet je een kapitaal lening nodig heeft voor uw bedrijf, u zijn goedgekeurd door banken en andere financiële instellingen verworpen, Noodzaak van een consolidatie lening of hypotheek, Student Loan, Autolening, Contract lening.? Zoek niet verder, want we zijn hier om al uw financiële problemen een ding van het verleden te maken. We lenen geld aan particulieren die behoefte hebben aan financiële steun, mensen die slecht krediet of geld nodig om rekeningen te betalen. Wij geven aan individuen op een laag niveau rente van 2%. Ik wil dit medium gebruiken om u te informeren dat we maken betrouwbare en begunstigde bijstand en wij zullen u de lening aan te bieden. dank u, neem dan contact met ons vandaag op: jonathanalbertmak@gmail.com
  jonathanalbert88@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heb je een lening nodig? Het krijgen van een legitieme lening hebben altijd een groot probleem geweest voor de klanten. De kwestie van het krediet en de veiligheid is iets dat klanten zich steeds meer zorgen over de zoektocht naar een lening van een legitieme geldschieter. Wij bieden alle soorten lening tegen een lage rente van 2% die we bieden de volgende soorten leningen; Persoonlijke leningen, Business Leningen, consolidatie lening, Combinatie Lening * Home Improvement leningen en nog veel meer. contact met ons op via E-mail: danielwallsloancompany@gmail.com en vul de lening aanvraagformulier hieronder.

  Aanvraagformulier voor een lening

  Namen van Begunstigde: _____
  Land: _______________
  Staat:_______________
  Adres van de begunstigde: ____
  Benodigd _______________
  Doel van de lening:_______________
  Duur / lengte: _______________
  Bezetting:_______________
  Maandinkomen:_______________
  Jaarlijks inkomen:_______________
  Postcode:_______________
  Mobiele telefoon:_______________
  Fax:_______________
  Geboortedatum:_______________
  Geslacht:_______________
  Burgerlijke staat:_______________

  Contact e-mail: danielwallsloancompany@gmail.com

  Beste wensen
  De heer Daniel

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hallo,

  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet
  Autoleningen, schuld consolidatie leningen,
  ongedekte kapitaalleningen
  Risk, etc. of u hebt geweigerd een lening van een bank of financiële instelling
  Stel een of meer oplossingen, niet redenen.
  Ik ben een particuliere geldschieter, leningen aan bedrijven en particulieren op een laag niveau
  Rente van 2% en betaalbaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor uw
  Transfer lening vandaag de dag binnen 28 uur. CONTACT:
  juanadelgado797@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 41. HALLO
  Bent u op zoek naar een snelle lening binnen 48 uur, van harte welkom om James Moore
  lening bedrijven. Wij bieden leningen aan die in slechte credit.we bieden alle soorten
  lening
  en financiële diensten

  1: huisvesting leningen,
  2: autolening,
  3: School Loan,
  4: zakelijke en persoonlijke leningen en andere leningen.

  Met
  1-50 jaar terugbetaling duur periode om een ​​deel van de wereld,
  slecht krediet ok of zelfs lage credit ok.We geven leningen
  variërend van $ 1.000 tot $ 50.000.000,00 USD. Onze leningen zijn goed verzekerd
  voor maximale veiligheid is onze prioriteit Verliest u slapen 's nachts
  zorgen te maken over hoe om te legit lening kredietverstrekker te krijgen? Ben je op je nagels bijten om
  de snelle? In plaats van zelf te verslaan, Sir James lening
  bedrijven hebben experts die u kunnen helpen om uw slechte krediet geschiedenis te stoppen,
  het ontdekken van een winst en betere oplossing dat is onze missie ..,.,.,

  * Bent u financieel uitgeknepen?
  * Heeft u middelen om kredieten en schulden af ​​te lossen zoeken?
  * Heeft u de financiering voor het opzetten van uw eigen bedrijf te zoeken?
  * Bent u behoefte aan particuliere of zakelijke leningen voor diverse doeleinden?
  * Heeft u leningen proberen uit te voeren grote projecten?

  Als
  u een van deze problemen, kunnen wij u van hulp voor u zijn, maar ik
  wil dat jullie begrijpen dat we geven leningen tegen een rente van
  2%.

  * Iets lenen tot $ 50.000.000.
  * U kunt kiezen uit een tot 50 jaar terug te betalen.
  * Kies tussen de maandelijkse en jaarlijkse afbetalingsplan.
  * Flexibele leningsvoorwaarden.

  GEGEVENS NODIG VOOR HET PROCES VAN DE LENING

  1) Volledige naam: .............
  2): ............... ..
  3) Adres: ...................
  4) Staat: ..................
  5) Sex: .................. ..
  6) Burgerlijke staat: .........
  7) Beroep: ............... ..
  8) Telefoon: ...............
  10) Maandinkomen: ...............
  11) het geleende bedrag dat nodig is: ............
  12) Lening Duur: ............... ..
  13) Lening Doel: ............

  Bij het invullen van dit formulier, stuur ik u mijn leningsvoorwaarden als we willen
  blijven.
  Ik kijk ernaar uit van u te horen zo blijven. Met respect
  Neem contact met ons op via jamesmoorefund@gmail.com
  U moet het aanvraagformulier gestuurd om je te vullen en terug te sturen terug

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hallo
              Wij zijn een christelijke organisatie opgericht om mensen te helpen in nood te helpen, zoals financiële steun. Dus als je gaat door middel van financiële moeilijkheden of om het even welke financiële puinhoop en je geld nodig hebt om je eigen bedrijf te starten of u een lening nodig om de schuld te betalen of aan het begin van een goede deal te betalen van uw rekening, of u worstelt om krijgt leningen van binnenlandse banken, contacteer ons vandaag, e-mail garciajsacramento@gmail.com voor de Bijbel zegt: "Lukas 11:10 ieder die vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt, zal de deur open dus niet. mis deze kans, omdat Jezus dezelfde is, gisteren vandaag en voor altijd. Gelieve het voor ernstige en God vrezen mensen.

  BeantwoordenVerwijderen

 43. Hallo,

  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woningkrediet
  Autoleningen, schuld consolidatie leningen,
  ongedekte kapitaalleningen
  Risk, etc. of u hebt geweigerd een lening van een bank of financiële instelling
  Stel een of meer oplossingen, niet redenen.
  Ik ben een particuliere geldschieter, leningen aan bedrijven en particulieren op een laag
  niveau
  Rente van 2% en betaalbaar. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor uw
  Transfer lening vandaag de dag binnen 28 uur. CONTACT:
  juanadelgado797@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Damat Financial Corporation, Inc.
   
  Wir sind Private International Money Lenders. Wir bieten verschiedene Kredite zu einem sehr niedrigen Zinssatz von drei Prozent pro Jahr an. Unsere Fonds werden ausschließlich aus privaten und unternehmensübergreifenden Anlageportfolios unter unserer direkten Gerichtsbarkeit erworben.
   
  WIR BIETEN DIE FOLGENDEN KINDER DES DARLEHENS OHNE KOLLATERAL BEI 3% INTERESSE
  * Persönliche Darlehen * Business Darlehen * Investment Darlehen * Auto Darlehen
  * Student Loan * Farm Darlehen * Haus Darlehen
   
  Wenn Sie Interesse an unserem Angebot haben, geben Sie bitte kurz die folgenden Informationen an das Management per Email: leo_stevens@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Heeft u onbetaalde facturen? Heeft u schulden die u wenst te verwijderen? Ben jij Financieel beneden en moet u een bedrijf oprichten? Heeft de bank Heb je gedaald als gevolg van je slechte krediet? Maak je geen zorgen meer als de
  Financial Advancement Services is bereid om u een lening te geven op laag
  Rentevoet. Als u geïnteresseerd bent in onze leningaanbod en wilt dat Aanvraag om een lening, contacteer ons vandaag door te antwoorden op dit bericht of Stuur ons gewoon een email via: mrsmartinaloanfirm01@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Goed nieuws !!!!!!!!!
  Heb je financiering nodig om een bedrijf te starten, schulden te betalen of rekeningen te betalen en je vindt het moeilijk om fondsen te krijgen door een moeilijk kredietproces voor banken en andere kredietverstrekkers. Dan is hier uw kans, ik ben de heer Bobby een gerenommeerde kredietgever die jarenlang op het gebied van leningen is geweest en ik bied momenteel leningen tegen een snelle en makkelijk betaalbare prijs. De geïnteresseerden zouden graag contact met mij opnemen via email op bobbycook1221@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Goed nieuws !!!!!!!!!
  Heb je financiering nodig om een bedrijf te starten, schulden te betalen of rekeningen te betalen en je vindt het moeilijk om fondsen te krijgen door een moeilijk kredietproces voor banken en andere kredietverstrekkers. Dan is hier uw kans, ik ben de heer Bobby een gerenommeerde kredietgever die jarenlang op het gebied van leningen is geweest en ik bied momenteel leningen tegen een snelle en makkelijk betaalbare prijs. De geïnteresseerden zouden graag contact met mij opnemen via email op bobbycook1221@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Goed nieuws !!!!!!!!!
  Heb je financiering nodig om een bedrijf te starten, schulden te betalen of rekeningen te betalen en je vindt het moeilijk om fondsen te krijgen door een moeilijk kredietproces voor banken en andere kredietverstrekkers. Dan is hier uw kans, ik ben de heer Bobby een gerenommeerde kredietgever die jarenlang op het gebied van leningen is geweest en ik bied momenteel leningen tegen een snelle en makkelijk betaalbare prijs. De geïnteresseerden zouden graag contact met mij opnemen via email op bobbycook1221@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraude vandaag de dag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Consolidatie van de schuld
  tweede hypotheek
  Business Leningen
  persoonlijke leningen
  internationale leningen
  Lening voor elk type
  familie lening
  E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Ik wil mev Westhood bedanken voor het geven van een lening aan mij, ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening heeft ontvangen van apexloans en ik heb een lening aangevraagd en mijn lening gekregen. Als u een dringende lening vandaag nodig hebt, vermijd internetfraude vandaag de dag om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo dames en heren ik ben Christopher Durand. Voor al uw geld problemen of lening aanvragen, ben ik de oplossing.
  Je moet financiering, korte of lange termijn lening, maar een geloofwaardige en betrouwbare adres (christopher.durand15@gmail.com). Met onze revolutionaire lening en gedoe formules, het oplossen van al uw financiële zorgen in slechts 48 uur. Dus aarzel niet om contact met mij op voor meer informatie: christopher.durand15@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Goedendag iedereen,
  Wij zijn een christelijke organisatie die is gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten of heeft u een lening nodig Uw schuld vereffenen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf doen of als u het moeilijk vindt om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, neem dan contact met ons op via e-mail barbarahodgeloanfirm@gmail.com. Want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; Hij die zoekt, vindt; En tegen hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven door, omdat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
  Via email barbarahodgeloanfirm@gmail.com.

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Schuldconsolidatie
  Tweede Hypotheek
  Bedrijfsleningen
  Persoonlijke leningen
  Internationale leningen
  Lening voor elk soort
  Familie lening
  ENZ

  Aanvraagformulier voor een lening:

  * Naam van de aanvrager:
  * Adres:
  * Stad:
  * Staat:
  * Land:
  * Geslacht:
  * Burgerlijke staat:
  * Leeftijd:
  * Beroep:
  * Inkomenspercentage:
  * Tel:
  * Mobiel:
  * Aangevraagde hoeveelheid:
  * Lening Duur:
  * Doel van de lening:
  * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
  * Zo ja; Naam van bedrijf & locatie:

  WERKGELEGENHEID:

  * Werkplaats:
  * Adres:
  * Telefoonnummer:

  Lening Officer.

  Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
  Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
  Na het indienen van de Leningaanvraag, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur ontvangen van de ontvangen informatie van u.

  BARBAR HODGE

  Barbarahodgeloanfirm@gmail.com of tekst of bel ons op +15017229938
  In afwachting van uw snelle reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hallo,

  Ik ben mijnheer CLIFFORD LUGARD van een gecertificeerde en legitieme lening, we geven leningen aan serieuze personen die geïnteresseerd zijn in een lening, het minimum dat we uitgeven als lening is $ 5.000, terwijl het maximum $ 5.000.000 bedraagt. 00 tegen een rente van 3%, met een duur van 2 tot 20 jaar. Indien geïnteresseerd, vul dan het onderstaande formulier in en stuur het zo spoedig mogelijk naar ons. Email: cllifordfunnding@gmail.com

  NAAM:
  LEEFTIJD:
  SEKS:
  ADRES:
  LAND:
  CONTACT TELEFOONNUMMER:
  BEZETTING:
  LEENBEDRAG:
  MAANDINKOMEN:
  LOOPTIJD:

  Alle antwoorden moeten worden gekopieerd en verzonden naar: cllifordfunnding@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Consolidatie van de schuld
  tweede hypotheek
  Business Leningen
  persoonlijke leningen
  internationale leningen
  Lening voor elk type
  familie lening
  E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $ 10.500 range. A $ 9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Consolidatie van de schuld
  tweede hypotheek
  Business Leningen
  persoonlijke leningen
  internationale leningen
  Lening voor elk type
  familie lening
  E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. God dag,

  Er du i nogen form for økonomiske vanskeligheder; Har du brug for et lån for at rydde din gæld; Skal du øge din økonomi; Du er en forretningsmand, der ønsker at udvide sin forretning. Vi anbefaler hermed at kontakte den rigtige helt, tillid og effektive lånelån for dit lån. Jeg anerkendte både enkeltpersoner og regeringen for vores store effektivitet.

  Interesserede personer bør kontakte os via e-mail: - trustloanaccess@gmail.com for at gøre det muligt for os at åbne en lånebehandlingsfil.

  Vi er certificerede, pålidelige, effektive, hurtige og dynamiske. Og vi er i stand til at tilbyde dig et lån på £ 5.000,00 britiske pund til £ 25,000,000.00 britiske pund med lav rente på 3% om året.

  Kontakt os venligst, hvis du har brug for et lån fra mit firma. Vores e-mail-adresse til kontaktperson: trustloanaccess@gmail.com

  Med venlig hilsen
  Fru samir desai


  God dag (lånetilbud)

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Consolidatie van de schuld
  tweede hypotheek
  Business Leningen
  persoonlijke leningen
  internationale leningen
  Lening voor elk type
  familie lening
  E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hallo iedereen die een legitieme lening ontvangt zijn altijd een groot probleem geweest voor klanten die financiële problemen hebben en een oplossing nodig hebben. De kwestie van het krediet en zekerheden zijn iets dat klanten zijn altijd bezorgd over bij het zoeken naar een lening van een legitieme geldschieter. Maar ... we maakten dat verschil in de lenende industrie. We kunnen zorgen voor een lening van $10.500 range. A $9500.000.000 zo laag als 2% rente neem dan onmiddellijk reageren op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Consolidatie van de schuld
  tweede hypotheek
  Business Leningen
  persoonlijke leningen
  internationale leningen
  Lening voor elk type
  familie lening
  E.T.C

  Geen sociale zekerheid en geen credit check, 100% garantie. Het enige wat je hoeft te doen is ons laten weten precies wat je wilt en wij zullen ervoor zorgen dat uw droom die uitkomt. (Loan bedrijf). Hij zegt JA wanneer uw banken nee zeggen. Tot slot, financieringsmaatschappij leningen aan kleinschalige, tussenpersonen, kleinschalige financiële instellingen, want we hebben onbeperkt kapitaal. Voor meer informatie over hoe je een lening te krijgen, neem dan contact met ons op, reageer dan direct op deze e-mail: (carlosfinancialcompania@yandex.com)

  BeantwoordenVerwijderen

 61. Heb je een echte lening nodig voor zakelijke doeleinden of om je schuld te betalen, contacteer meneer kellie wilson nu voor echte leningen via e-mail: oceanicfinance113@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

 62. Heb je een echte lening nodig voor zakelijke doeleinden of om je schuld te betalen, contacteer meneer kellie wilson nu voor echte leningen via e-mail: oceanicfinance113@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

 63. Goedendag iedereen!!!
  Ik ben Luis Roland Ik wil mijn getuigenis delen met iedereen die op zoek bent naar een echte en betrouwbare leninglener om hun leningen te krijgen. Enkele maanden geleden leed mijn bedrijf een groot verlies dat ik het niet kon helpen. Ik was op de rand van het verlies van mijn huis en mijn bedrijf door slechte krediet en onbetaalde schulden. Ik werd zo wanhopig dat ik niet wist wat ik moest doen om de situatie op te slaan, ik kon geen lening krijgen van banken en andere financiële instellingen door mijn slechte kredietverlening. Dan ben ik aan het zoeken naar leningen online, waar ik € 8.000 van drie (3) verschillende kredietverstrekkers kreeg. Op een dag was mijn vrouw door het internet, en zag zo veel getuigenissen over dit geweldige bedrijf, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD (ginamorganloancompany@gmail.com). Mijn vrouw vertelde me over het bedrijf, maar ik was nooit geïnteresseerd vanwege mijn eerdere ervaringen, maar onbekend voor mij dat mijn vrouw een lening heeft aangevraagd van € 86.000. In minder dan 24 uur kreeg ik een bericht dat het bedrijf mijn rekening met het leningsbedrag heeft gecrediteerd. Ik heb nu meer dan ooit mijn bedrijf terug in productie en mijn schulden zijn opgelost. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via haar email: ginamorganloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Goedendag iedereen!!!
  Ik ben Luis Roland Ik wil mijn getuigenis delen met iedereen die op zoek bent naar een echte en betrouwbare leninglener om hun leningen te krijgen. Enkele maanden geleden leed mijn bedrijf een groot verlies dat ik het niet kon helpen. Ik was op de rand van het verlies van mijn huis en mijn bedrijf door slechte krediet en onbetaalde schulden. Ik werd zo wanhopig dat ik niet wist wat ik moest doen om de situatie op te slaan, ik kon geen lening krijgen van banken en andere financiële instellingen door mijn slechte kredietverlening. Toen ben ik op zoek gegaan naar leningen online, waar ik € 8,000 euro kreeg door drie (3) verschillende kredietverstrekkers. Op een dag was mijn vrouw door het internet, en zag zo veel getuigenissen over dit geweldige bedrijf, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD (ginamorganloancompany@gmail.com). Mijn vrouw vertelde me over het bedrijf, maar ik was nooit geïnteresseerd vanwege mijn eerdere ervaringen, maar onbekend voor mij dat mijn vrouw een lening heeft aangevraagd van € 86.000. In minder dan 24 uur kreeg ik een bericht dat het bedrijf mijn rekening met het leningsbedrag heeft gecrediteerd. Ik heb nu meer dan ooit mijn bedrijf terug in productie en mijn schulden zijn opgelost. U kunt ook contact opnemen met het bedrijf via haar email: ginamorganloancompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Dag iedereen,

  Welkom bij Maria Harry Loan Firm, we waarderen de goede opmerkingen die rond het internet over onze goede werken zijn gegaan en we zijn dankbaar voor iedereen die een lening heeft gedaan van ons bedrijf. Laten we nu weer wat beter presteren. Heb je een dringende lening nodig? Een lening om je eigen bedrijf waarschijnlijk uit te breiden of te starten? Met een rentepercentage zo laag als 2% dat bij elke klant past en u geniet van onze diensten. Dus contacteer ons nu via:


  Email: mariaharryloanfirm@gmail.com

  Facebook pagina: https://web.facebook.com/Maria-Harry-Loan-Firm-419087971809301/?ref=aymt_homepage_panel

  Google Hangout: Maria Harry

  Wij wachten op een reactie van u.

  Vriendelijke groeten,
  Maria Harry Loan Firm.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Ik wil Eversurecash lening bedrijf bedanken voor uw reactie. Ik ben zo blij daarover omdat ik mijn aanbod vorige week heb aangevraagd. Ik aanvraag voor een lening van $ 150.000. Na het akkoord met de termijn, werd de leningaanvraag succesvol ontvangen. Meteen contact opnemen met James Cole is het verstrekken van een leningaanbod om de armen en behoeftigen te helpen , Ik gebruik deze media om iemand te vertellen die nu nodig heeft om nu te solliciteren voor de goedkope betaalbare leningaanbod. Krijg jullie van eversurecash lening bedrijf vandaag! Stuur gewoon een email: unitycredit111@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Onze missie is om een winnende oplossing voor al uw financiële problemen te ontdekken. Wij geven leningen aan mensen met slecht krediet of hebben geld nodig om rekeningen te betalen, om te investeren in het bedrijf. We willen dit medium gebruiken om u te informeren dat wij betrouwbare kredietbijstand verlenen. Wij bieden u graag leningen voor 2% aan alle klanten. Geïnteresseerde personen moeten contact opnemen voor meer informatie via e-mail: cnpholding30@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Heb je persoonlijke of zakelijke lening nodig zonder stress en snelle goedkeuring? Zo ja, neem dan contact met ons op. Wij bieden nu leningen tegen 3% rentevoet. Onze lening is beveiligd en veilig, voor meer informatie en toepassingen, neem dan contact met ons op via email: russell.credit40@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Heb je persoonlijke of zakelijke lening nodig zonder stress en snelle goedkeuring? Zo ja, neem dan contact met ons op. Wij bieden nu leningen tegen 3% rentevoet. Onze lening is beveiligd en veilig, voor meer informatie en toepassingen, neem dan contact met ons op via email: russell.credit40@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen


 70. Hallo
  Heeft u een echte lener nodig om u een dringende lening te geven? Neem nu contact op met mcjonesloancompany@yahoo.com voor uw directe lening

  BeantwoordenVerwijderen

 71. Leningaanbod - Credit - Betrouwbare, snelle, betrouwbare financiering tussen particulieren

  E-MAIL: Snel antwoord: h.dominiquecostave@gmail.com

  Hallo, ik ben een persoon die internationale leningen aanbiedt. Met een kapitaal dat zal worden gebruikt voor het verstrekken van korte en lange termijn speciale leningen van 2000 tot 90.000.000 € ($) voor alle serieuze mensen, hebben ze een echte behoefte, de rentevoet is 2% jaar. Ik geef u financiële leningen, huislening, beleggingslening, autolening, persoonlijke lening. Ik kan mijn klanten binnen maximaal 3 dagen ontmoeten om uw vraag te ontvangen.
  Opmerking: doe geen vieze opmerkingen in de publicatie.
  Niet-serieuze mensen onthouden zich.

  E-MAIL: h.dominiquecostave@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 72. HET WERKTE VOOR ME EN U KAN NIET VERSCHILLEN MET DEZE GROTE / REPUTABLE COMPANY (starloansfirm@gmail.com Of + 1- (770) -917-2656

  Groeten voor iedereen in dit forum, mijn naam is Richard Venezia woonachtig op 3485 Beech Street Santa Rosa, CA 95407, ik had gezondheidsproblemen / complicaties en daarom werd ik door mijn dokter geadviseerd om altijd met een voertuig te verhuizen om te voorkomen dat Totaal verlies van kracht aangezien mijn werkplaats afgelegen was van waar ik woonde, vertelde ik mijn man over mijn plannen om een ​​lening te krijgen omdat er geen andere middelen waren zodat ik een goede auto kon krijgen van mijn keuze maar mijn man gaf aan en adviseerde dat Ik zou geen lening online moeten krijgen omdat bijna alle zogenaamde kredietverstrekkers online nep en frauduleus zijn in hun acties, zodat ik de stress moest lijden om tijdens enkele maanden en punten geen auto te verplaatsen, maar ik werd nog steeds geadviseerd door mijn broers en zussen aan te passen Voor een banklening in plaats van anonline lening vooral door het huidige lopende nieuws over online scammers, maar alle moeite om een ​​lening van mijn bank te halen, werkte niet door omdat ik abad credit score had / rapporteerde met al deze problemen die ik moest Krijg mijn gedachten gekruist door ap Een online lening zoeken, hoewel ik niet zal zeggen dat ik zo perfect of zeer voorzichtig was om geen slachtoffer te zijn. Ik geloof sterk dat het de heer Gods genade was die mij heeft geleid naar STAR LOANS COMPANY. Het goede nieuws is dat ik snel en makkelijk mijn leningsfondsen heb gekregen. Vertrouwen!!! Het nieuws kwam voor iedereen die me ontmoedde van deze online lening en het meest verrassende was dat ik deze leningsfondsen tegen een betaalbare rentevoet van 2% kreeg ... Ik ben dankbaar voor deze auto en medische lening en ik ben Ook dankbaar voor de STAR LOANS COMPANY voor hun transparantie en totale ondersteuning. Voor u die deze beoordeling van mij lezen en waarschijnlijk in een soortgelijke situatie van een lening hoeft te zijn, kunt u contact opnemen met them on starloansfirm@gmail.com of op de telefoon + 1- (770) -917-2656

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Goede dag,

  Bent u in een soort financiele leningprobleem? Of heb je een snelle lening nodig om je debet te herstellen en terug te keren naar het bedrijfsleven tegen een lage rentevoet van 2%? Als ja, neem dan contact met ons op via ons email hieronder: exxonmobil191@outlook.com

  Lening aanvraag details hieronder:

  1) Volledige namen: ............
  2) Geslacht: .................
  3) Leeftijd: ........................
  4): .................
  5) Telefoonnummer: ........
  6) Beroep: ..............
  7) Maandelijks inkomen: ......
  8) benodigd leningbedrag: .....
  9) Looptijd: ...............
  10) Doel van de lening: ...........

  Bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Goedendag iedereen,
  Wij zijn een Christelijke Organisatie gevormd om mensen te helpen in hulpbehoeften, zoals financiële hulp. Dus als u door financiële moeilijkheden gaat of bent u in een financieel puinhoop, en u heeft geld nodig om uw eigen bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig Uw schuld vereffen of uw rekeningen afrekenen, een fijn bedrijf starten of moeilijk vinden om een ​​kapitaallening te verkrijgen van lokale banken, contacteer ons vandaag via email barbarahodgeloanfirm@gmail.com. Want de bijbel zegt: "" Lukas 11:10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt; Hij die zoekt, vindt; En voor hem die klopt, zal de deur geopend worden. "Laat deze gelegenheid niet doorgeven doordat Jezus hetzelfde is, gisteren, vandaag en voor altijd meer. Dit is voor een serieuze geest en God die mensen bevreest.
  Via email barbarahodgeloanfirm@gmail.com.

  Onze diensten omvatten de volgende:
  Schuldconsolidatie
  Tweede Hypotheek
  Bedrijfsleningen
  Persoonlijke leningen
  Internationale leningen
  Lening voor elk soort
  Familie lening
  ENZ

  Aanvraagformulier voor een lening:

  Naam van aanvrager:
  * Adres:
  * Stad:
  * Staat:
  * Land:
  * Geslacht:
  * Burgerlijke staat:
  * Leeftijd:
  * Beroep:
  * Inkomenspercentage:
  * Tel:
  * Mobiel:
  * Aangevraagde hoeveelheid:
  * Leningstijd:
  * Doel van de lening:
  * Heb je al eerder een lening aangevraagd?
  * Zo ja; Naam bedrijf & locatie:

  WERKGELEGENHEID:

  * Werkplaats:
  * Adres:
  * Telefoonnummer:

  Lening Officer.

  Maandag-Zaterdag: 7:30 tot 6:30 uur {Behandelingstijd}.
  Zondag: 12: 00-18: 30 uur {Behandelingstijd}
  Nadat u de Leningaanvraag hebt ingediend, kunt u een voorlopig antwoord van minder dan 24 uur verwachten en binnen 72-96 uur financieren van de ontvangst van de informatie die we van u nodig hebben.

  BARBAR HODGE

  Barbarahodgeloanfirm@gmail.com of tekst of bel ons op +15017229938
  In afwachting van uw snelle reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Hallo

  Heb je een dringende lening nodig om aan je financiële behoeften te voldoen? Wij bieden leningen van 2000 tot 50 000 000,00. Wij zijn betrouwbaar, krachtig, snel en dynamisch, controleer geen credit en bieden een 100% garantie voor externe leningen in deze periode.

  Wij hebben ook de gehele valuta geleend met een rente van 2% op alle leningen .... Als u geïnteresseerd bent, kom terug naar ons met deze email.

  Gelieve terug te keren naar ons, indien geïnteresseerd, met trustfirm2010@gmail.com

  Met vriendelijke groet,

  Meneer Andy Cole
  Trustfirm2010@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 76. ik ben Ryan Jeremy bij naam.Ik woon in Verenigde Staten,ik wil dit medium gebruiken om te waarschuwen alle leningzoekers moeten heel voorzichtig zijn omdat er overal scam zijn.Paar maanden geleden was ik financieel gespannen,en door mijn wanhoop was ik door een aantal geknoopt online kredietverstrekkers.Ik had bijna de hoop verloren,tot een vriend van mij me naar een zeer verweesde
  betrouwbare kredietverlener genaamd globalprovissioncompany SMART FROM SPAIN,die mij een beveiligde lening van $50.000 onder 3 uur zonder stress geeft.Als u in nood bent elk soort lening gewoon contact opnemen met globalprovissioncompany@gmail.com Ik gebruik dit medium om alle leningzoekers te waarschuwen vanwege de hel die ik doorgaat in de handen van die frauduleuze kredietverstrekkers.En ik wens niet dat zelfs mijn vijand hierdoor doorgaat hel dat ik doorgegeven in de handen van die frauduleuze online kredietverstrekkers,zal ik wil ook dat je me helpt deze informatie door te geven aan anderen die ook behoefte hebben aan a lening zodra u ook uw lening hebt ontvangen van globalprovisioncompany FROM SPANJE,ik bid dat God hen langdurig contact moet geven,globalprovisioncompany@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Affordable Loan With an Interest Rate 1% contact us with the Below Info

  Good Day Dear Loan Seeker,

  *Debt Consolidation Loans *Business Loans *Personal Loans *Home Loans *Car Finance *Commercial Loans *Investments Loans *Debts Consolidation *Business Planning *Commercial Development Finance *Properties Mortgages *Bad credit loans *commercial loans *Start-up- working capital loans *Construction loans *Car loans, *Hotel loans*Student loans

  Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
  Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs.Emilia Fedorcakova

  If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

  Loan application form:
  Full Name:....................
  Country:.....................
  State:..............
  City:..............
  Sex:.........................
  Phone Number:...........
  Loan Amount :...........
  Monthly income:..........
  Occupation:................... ....
  Loan Period:....................... ................
  Purpose of Loan:......................... ...........
  E-mail address:...................... ................
  Have You Applied Before?....................

  We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

  Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
  Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
  Mrs.Emilia Fedorcakova

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Hallo
  Dit is om het grote publiek te informeren dat, MR DANIEL JOHN, een legitieme, geregistreerde en gegarandeerde lening bedrijf een financiele lening kansen heeft geopend voor iedereen die behoefte heeft aan financiële hulp, zoals individuen, bedrijven, overheidsinstellingen, kerken en bedrijfsorganisaties en mensen van alle soorten. Heb je een lening nodig voor elk doel? Heb je een financieel probleem? Heb je financiële oplossing nodig? DANIEL JOHN LOAN COMPANY is de oplossing voor al uw financiële problemen, onze leningen zijn makkelijk en snel. Contacteer ons vandaag voor die lening die u wenst, we kunnen een lening regelen op uw budget met slechts 2% rentevoet. Indien geïnteresseerd, contacteer ons via email: (danieljohnloancompany@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 79. VRIJHEID TOT FINANCIËLE SUCCES E-mail: fundingcapitalplc@gmail.com

  Ik wil dit op de hoogte brengen van het publiek over hoe ik het financieringscircuitlening PLC ontmoette nadat ik mijn baan verliep en door mijn bank en andere financiële instelling geweigerd werd door mijn credit score. Ik kon mijn kinderkosten niet betalen. Ik was achter op de rekeningen, op het punt om uit het huis gegooid te worden wegens mijn onvermogen om mijn huur te betalen. Het was in deze periode mijn kinderen werden door pleegzorg genomen. Toen ik ergens op zoek was naar fondsen, waar ik 3,670 dollar kwijt dat ik van vrienden had geleend die ik door twee bedrijven kreeg. Totdat ik door een zeer goede vriend naar Funding Circle Plc was verwezen, dus als je een lening nodig hebt, adviseer je deze Godsent-lener via Email: fundingcapitalplc@gmail.com en wees vrij van scam 'Jennie Cortez op naam van Verenigde staat


  BeantwoordenVerwijderen
 80. Denkt u erover om een ​​lening te krijgen? Heeft u dringend een lening nodig om een ​​eigen bedrijf te starten? Heb je schulden? Dit is uw kans om uw wensen te realiseren, we geven persoonlijke leningen, zakelijke leningen en zakelijke leningen, en allerlei soorten leningen met lage rente bij. Dit is de kans waar u naar op zoek bent. Wij bieden allerlei soorten leningen, zoals zakelijke leningen, autoleningen, bedrijfsleningen, durfkapitaal, woningkredieten, studieleningen of leningen van uw keuze tegen een lage rente. Geïnteresseerde klanten moeten contact met ons opnemen via e-mail: anitaloanfirm1@live.com of mobiel op +14807578670
  Opmerking: Alle reacties moeten rechtstreeks worden doorgestuurd naar de e-mail van het bedrijf: anitaloanfirm1@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Hallo allemaal, mijn naam is Ketesha Frank, ik kom uit Alabama, Verenigde Staten, ben hier om te getuigen hoe ik mijn lening kreeg van Mr JOHN WILLIAMS Loan Company {(johnloanfirm2@gmail.com)} nadat ik twee keer had toegepast van verschillende leningverstrekkers die beweerden geldschieters te zijn, hier op dit forum, ik dacht dat hun kredietverlening echt was en ik solliciteerde maar ze gaven me nooit een lening totdat een vriend van me me voorstelde aan de heer JOHN WILLIAMS Loan Company, die beloofde me te helpen met een lening van mijn verlangen en hij deden echt zoals hij beloofde zonder enige vorm van oponthoud, ik twijfelde maar ik greep nooit om te geloven. Ik had nooit gedacht dat er nog steeds betrouwbare leningverstrekkers waren totdat ik Mr JOHN WILLIAMS ontmoette, die me echt geholpen heeft met mijn lening en mijn leven ten goede heeft veranderd. Ik weet dat er nog steeds veel goede geldschieters zijn, maar ik raad u aan Mr JOHN WILLIAMS Loan Company, zijn zorgzame en begripvolle manier van proberen te proberen. weet niet of u ook een dringende lening nodig hebt of wilt financiering voor uw projecten, dus neem gerust contact op met de heer JOHN WILLIAMS Loan Company zijn e-mailadres is (johnloanfirm2@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Hallo

  Bent u op zoek naar een termijnlening? Ik heb goed nieuws voor jou! Wij bieden leningen ter waarde van 1.000 tot 50 miljoen euro met een rentepercentage van 3% per jaar.
  We bieden leningen voor bedrijfsontwikkeling, persoonlijke leningen, autoleningen, enz.

  We zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch.

  Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op per e-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

  Met vriendelijke groet
  Scott Larry
  E-mail: accessloanfirm2030@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Hello, I am Elizabeth Moreno, currently living in Tallahassee Florida, USA. I am a widow at the moment with Four kids and I was stuck in a financial situation in May 2016 and I needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan companies both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit. But as God would have it, I was introduced to a woman of God, a private loan lender who gave me loan of $ 85,000.00 USD and today am a business owner and my kids are doing well at the moment, if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral, no credit check, no co signer with just 3% interest rate and better repayment plans and schedule, please contact Mrs. Angelia A. Everett (capitalcityloan@live.com). Note that all replies should be forwarded to: capitalcityloan@live.com

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Hallo,

  Heeft u dringend een lening nodig? lenen in dit bedrijf is een dynamische kans in het leven, we bieden een lening aan tegen 2%, neem contact met ons op via dit e-mailadres; {fred_foldvik2013@outlook.com} en in God hebben we vertrouwen omdat we goed zijn in het verstrekken van leningen aan mensen die ernaar streven; en we vertragen de transac- tie niet, we geven ze ook de beste prioriteit die ze allemaal nodig hebben, omdat we zakelijke leningen, autoleningen, overheidsleningen en betalingen aanbieden, als ze geïnteresseerd zijn. Ga terug om nu je eigen lening aan te vragen, {fred_foldvik2013 @ outlook.com}

  LENING AANVRAAGFORMULIER INVULLEN EN RETOURZENDEN.

  (1) Volledige naam:
  (2) Land:
  (3) Adres:
  (4) Staat:
  (5) GECENSUREERD:
  (6) Burgerlijke staat:
  (7) Volgende of kin:
  (8) Beroep:
  (9) Mobiel nummer:
  (10) Huidige positie in plaats van werk:
  (11) Maandelijks inkomen:
  (12) Benodigde lening:
  (13) Leentijd:
  (14) Doel van de lening:
  (15) Hebt u al eerder toegepast:
  (16) Begrijpt u Engels?:

  Naam: Fred Foldvik
  Bedrijfse-mailadres: fred_foldvik2013@outlook.com

  Best regards

  De heer Fred Foldvik / MD /

  BeantwoordenVerwijderen
 85. De financiële onderneming van damat, Inc.

  Wij zijn particuliere internationale geldschieters. Wij bieden verschillende leningen tegen een zeer lage rente van drie procent per jaar. Onze fondsen zijn puur verdiend uit particuliere en corporate Investment portefeuilles onder onze directe jurisdictie.

  Wij bieden de volgende soorten lening zonder onderpand aan 3% rentevoet
  * Persoonlijke leningen * Business leningen * Investment leningen * auto lening
  * Student lening * boerderij lening * huis lening

  Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod gelieve te vermelden kort de volgende informatie aan het management via e-mail: collinsmark640@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 86. heb je een lening nodig neem dan nu contact op met deze man Andrewloanfirm800@hotmail.com
  ik ontving ook de som van 500.000,00 Euro van zijn bedrijf en mijn naam is Dennis Martina

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Dit is om het publiek te informeren dat persoonlijke leningfinanciers van janoven de financiële mogelijkheid zijn voor degenen die financiële hulp nodig hebben. Wij verstrekken een rentevoetlening van 2% aan particulieren, bedrijven en ondernemingen die onderworpen zijn aan de voorwaarden en die duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn. neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: kplenders@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Heb je een lening nodig om je rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om zaken te beginnen? wij bieden allerlei soorten leningen, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook, eenvoudigweg Email: kfcfinancialhome@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Estoy contento hoy de que obtuve un préstamo de esta compañía legítima después de muchos años de pérdidas financieras y también me timaron en el proceso hasta que conocí a este gran hombre que me ayudó con un préstamo de $ 533,000 y aconsejaré a todos los solicitantes de préstamos para contactar esta empresa por correo electrónico: williamsloans6@yandex.com, whatsapp en +1 (214) 305-8945.

  BeantwoordenVerwijderen
 90. WELKOM bij Sunshine Financial Group, onze doelen zijn om uitstekende professionele diensten aan te bieden.

  Ben je een zakenman of een vrouw? Zit u in een financiële puinhoop of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u een lening nodig om een ​​klein bedrijf te starten? Heeft u een lage credit score en vindt u het moeilijk om een ​​aandelenlening te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen?

  wij zijn een legitiem en een gerenommeerd kredietbedrijf. Wij zijn een dynamisch bedrijf met financiële ondersteuning. Ons belangrijkste doel is om u te helpen de diensten te krijgen die u verdient. Ons programma is de snelste manier om onmiddellijk wat u nodig heeft te krijgen. Verlaag uw betalingen om de druk op uw maandelijkse uitgaven te verlichten. Krijg flexibiliteit waarmee u voor elk doel kunt gebruiken - op vakantie, voor onderwijs, voor exclusieve aankopen

  We bieden een breed scala aan financiële diensten, waaronder: persoonlijke leningen, schuldenconsolidatieleningen, commerciële leningen, onderwijskredieten, gedekte hypothecaire leningen, ongedekte leningen, hypothecaire leningen, flitskredieten, studieleningen, ontwikkeling, acquisitieleningen, bouwleningen, met een lage rente van 3% per jaar voor particulieren en rechtspersonen. Haal het beste uit uw familie en bezit ook uw droomhuis dankzij ons algemene leningsysteem.

  WIJ BIEDEN ALLE SOORTEN LENINGEN - AANVRAGEN VOOR BESCHIKBARE LENINGEN.

  Als je interesse hebt om een ​​lening te krijgen, schrijf ons dan voor meer informatie via onderstaande e-mail.

  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)

  We kijken er naar uit om zo spoedig mogelijk van u te horen.

  vriendelijke groeten
  Susan Benson

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Hebt u een snelle goedkeuringslening nodig? Ben je financieel naar beneden? Heeft u bedrijfsfinanciering nodig? zoek dan niet meer. Daniël-fondsen zijn het antwoord op al uw financiële problemen, wij bieden leningen tegen een lage rente van 2% en ons financiële team staat altijd voor u klaar om uw problemen het hoofd te bieden, wij zijn experts in leningen en investeringen. Neem contact met ons op via e-mail: kelvinsmithfunds@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Ik woon in Florida en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik heb mezelf gezegd dat een leningverstrekker die mijn leven en die van mijn familie zou kunnen veranderen, ik iemand zal verwijzen die op zoek is naar een lening aan Hen. Als u een lening nodig heeft en u bent 100% zeker dat u de lening terugbetaalt, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Sharon Coolidge u naar hen heeft verwezen. accessloan000@gmail.com of What'sapp contact: +16315185813

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Wie zulks aangaat
  Wij bieden persoonlijke, zakelijke en zakelijke leningen met zeer minimale jaarlijkse rentetarieven zo laag als u kunt denken binnen de periode van terugbetaling van de duur van één tot vijftig jaar naar elk deel van de wereld. Onze leningen zijn goed verzekerd, omdat maximale veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Geïnteresseerde personen moeten contact met ons opnemen via e-mail:

  customercare@kabusinesshome.om
  Kennethabrighten@kabusinesshome.com
  website: kabusinesshome.com

  Dank je.
  Beheer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leningen voor alle soorten doeleinden, We bieden een minimumbedrag van 5.000,00 euro tot 5 miljoen euro met een lage rente van 2%. Leningstermijn: maximaal 25 jaar, afhankelijk van het geleende bedrag dat u nodig heeft. Klanten moeten 18 jaar of ouder zijn. Deze transactie is 100% veilig voor alle klanten. Neem voor meer informatie over de bonus per e-mail contact met ons op: (germanyloan@gmail.com)

   Verwijderen
 94. Sky World-lening Firm, we verstrekken leningen tegen een rente van 3%. skyworldloanfirm@gmail.com
   

  Goede dag meneer / mevrouw.

  Wij zijn een particuliere onderneming en we bieden leningen tegen lage rentevoeten bij het bepalen van het bedrag van de lening tussen 100 miljoen leningvoorzieningen van een lening van $ 1.000 dollar voor bedrijfsontwikkeling: concurrentievoordeel voor rand / zakelijke expansie.

  We bieden een verscheidenheid aan leningen

  * Persoonlijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
  * Zakelijke leningen (beveiligd en onbeveiligd)
  * Consolidatielening
    
  Geen vooruitbetaling.

  We danken u dat u de tijd hebt genomen om deze advertentie te lezen.
  Stuur vandaag nog een e-mail naar ons voor meer informatie en vragen
  skyworldloanfirm@gmail.com
  skyworldloanfirms@yahoo.com


  Sarah Williams.

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Denkt u erover om een lening te krijgen? Heb je dringend een lening nodig om een eigen bedrijf te beginnen? Heb je schulden? Dit is je kans om je verlangens te realiseren, we bieden persoonlijke leningen, zakelijke leningen en zakelijke leningen en alle soorten leningen met een rente van 3% om je lening te krijgen, stuur me nu een e-mail op
        (parkerjames489@gmail.com

  we houden onze wereld

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Hallo, wij zijn een christelijke organisatie die is opgericht om mensen te helpen die hulp nodig hebben, zoals financiële hulp. Dus als u financiële moeilijkheden ondervindt of als u zich in een financiële puinhoop bevindt, en u geld nodig hebt om uw eigen bedrijf op te starten, of als u lening om uw schuld te vereffenen of uw rekeningen af ​​te betalen, een goed bedrijf te starten, of u vindt het moeilijk om een ​​kapitaallening bij lokale banken te krijgen, neem vandaag nog contact met ons op via: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com voor de bijbel zegt in "Luke 11 : 10 Iedereen die vraagt ​​ontvangt, wie op zoek is naar vondsten, en voor hem die klopt, zal de deur worden geopend "dus laat deze kans niet voorbijgaan omdat Jezus dezelfde is gisteren, vandaag en voor altijd meer. minded en God vrezend voor mensen. U wordt geadviseerd de onderstaande gegevens in te vullen en terug te sturen .. Uw volledige naam: _________ Uw land: _________ Uw staat_________ Uw adres: _________ Uw geslacht: _________ Uw Maritial-status_________ Uw beroep: _________ Mobiel nummer: _________ Lening vereist: _________ Lening duur : _________ Maandelijks inkomen: _________ Doel van de lening: ___________ Heb je eerder een lening aangevraagd: _________ Handel snel en kom uit financiële stress, rotzooi en ontberingen door contact op te nemen met ALENXANDER WALKER LOAN FIRM Vandaag via e-mail op: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com Je zult worden behandeld met de beste middelen totdat u dit geld overboekt naar uw account. Uw snelle en snelle reactie bepaalt hoe snel u uw lening ontvangt. Zonder enige vertraging Solliciteer hier op uw beste en gemakkelijke lening bij ons. Met vriendelijke groeten Mr ALENXANDER WALKER LOAN FIRM AT: alenxanderwalkerloanfirm@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Bent u op zoek naar een lening om een bedrijf te starten, uw rekeningen te betalen, geven wij lening van $ 3.000 tot $ 500.000.000. Wij bieden of soorten leningen hier met 2%. Ik kijk uit naar uw update over deze kwestie. Bedankt voor je tijd en begrip! Dus neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent. Neem contact met ons op via ons e-mailadres: Fredjosephloans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Heeft u een dringende lening nodig om uw bedrijf te financieren of voor welk doel dan ook? we zijn gecertificeerd en legitiem en hebben een internationale gelicentieerde leningverstrekker We bieden leningen aan bedrijven, bedrijven en particulieren aan tegen een betaalbare rente van 2%. Het kan een korte of lange termijn lening zijn of, zelfs als u een slechte kredietwaardigheid heeft, zullen wij uw lening zodra we uw aanvraag ontvangen. wij zijn een onafhankelijke financiële instelling. We hebben in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd door het verstrekken van verschillende soorten leningen aan duizenden van onze klanten. Wij bieden gegarandeerde leningdiensten van elk bedrag aan burgers en niet-staatsburgers. Wij bieden eenvoudige persoonlijke leningen, commerciële / zakelijke lening, autolening, leasing / apparatuurfinanciering, schuldconsolidatielening, woninglening, enz. Voor alle burgers en niet-staatsburgers met ofwel een goede of slechte kredietgeschiedenis. Als u een e-mail van ons bedrijf nodig hebt: (kplenders@outlook.com) kunt u ons e-mailen met uw gegevens. E-mail mij vandaag nog en u zult blij zijn dat u dit hebt gedaan. E-MAIL: kplenders@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Bent u op zoek naar een lening om een bedrijf op te starten, uw rekeningen te betalen, wij geven leningen van € 3.000 tot €500.000.000, bieden wij hier of soorten leningen aan met 2%. Ik kijk uit naar uw update over deze kwestie. Bedankt voor je tijd en begrip! Dus neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent. Neem contact met ons op via ons e-mailadres: Fredjosephloans@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Hallo,

  Dit leningbedrijf van Paul Hart en we lenen tegen een rentepercentage van 3%. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor levensvatbare leningen om te voorzien in de financiële behoeften van degenen die onmiddellijk geld nodig hebben voor hun zakelijke of persoonlijke leven. Met concurrerende voorwaarden en flexibele aanbiedingen om uw financiële lasten te verminderen op een effectieve manier met 100% garantie met een eenvoudig online aanvraagproces, wat op zijn beurt uw kostbare tijd bespaart en u in staat stelt snel geld binnen te halen.

  Hieronder staan ​​de soorten commerciële leningen die ik presenteer: Commercieel, onroerend goed, hypothecaire financiering, Asset-gebaseerde financiering, inventarisleningen, persoonlijke financiering, bedrijfsfinanciering, apparatuurfinanciering, operationele financiering, financiering van medische apparatuur, financiering van huurkoop, financiering van de venture hoofdstad en nog veel meer. Leningen kunnen worden bereikt, ongeacht persoonlijk krediet, gebrek aan onderpand of korte termijn in het bedrijfsleven tegen een rente van 3% per jaar. Ik analyseer uw behoeften om tot een oplossing te komen. Neem voor meer informatie contact met ons op per e-mail: paulhartloanfirm@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Hallo...

  Beste aanvrager, ik ben Mr.Favour Melody World Best Loan Offer Company LTD .. Wij zijn een internationaal kredietbedrijf. Het is een financiële mogelijkheid voor uw deur Wij bieden zakelijke en persoonlijke leningen, enz., Zolang het betrekking heeft op financiële bijstand .. We zijn gecertificeerd, betrouwbaar, betrouwbaar, efficiënt, snel en dynamisch. En een samenwerkende Financier voor onroerend goed en allerlei soorten zakelijke financiering Solliciteer vandaag en u krijgt een lening van ons ..

  Meld u nu aan voor uw zeer lage rentevoet van 2% lening!

  * Wij bieden lening in EURO EN DOLLAR
  * Leen tussen 5000USD en 90.000.000.00USD
  * Kies tussen 1 en 30 jaar om terug te betalen.
  * Flexibele leenvoorwaarden en -voorwaarden.
  * Het is een wereld van geluk met ons om die vreugde van jou terug te brengen door vandaag een lening bij ons aan te vragen ...

  Al deze plannen en meer, neem nu contact met ons op via e-mail voor meer info .. ( favourworldbest990@outlook.com ) OF SMS NU NU +1518 621 2700

  E-mail ons nu: favourworldbest990@outlook.com
  Bel / Sms: +1518 621 2700

  Je wereld een betekenis geven.

  Vriendelijke groeten.

  Wereld beste leningaanbieder..

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Hallo allemaal, mijn naam is Margaret Villaris. Ik woon in Lima (PERU) en ben vandaag gelukkig? en ik zei tegen mezelf dat een geldschieter die mijn gezin redt van onze slechte situatie, ik zal doorverwijzen naar een persoon die hem leent, hij gaf me geluk aan mij en mijn familie, ik had een lening van $ 150.000,00 nodig om begin mijn leven helemaal opnieuw, want ik ben een alleenstaande moeder met 2 kinderen. Ik ontmoette dit eerlijke en GOD vrezende lening bedrijf dat me hielp met een lening van $ 150.000,00 VS. Dollar, zij zijn GOD die vreest en zaken doet met de ANGST VAN GOD, als u een lening nodig heeft en u zult de lening terugbetalen, neem dan alstublieft contact met hen op, vertel hen dat dit Margaret Villaris is, die u naar hen verwijst. neem contact op met ALBERTO MACCINI email: {albertomacciniloanfirm@list.ru} contact nummer +32 (460) 22-2089 met de volgende gegevens om door te gaan. Volledige naam: Geslacht: Burgerlijke staat: Beroep: Land: Contact Adres: Maandelijks inkomen: Leningbedrag: Duur: Telefoonnummer: Het doel van de lening:

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Ik wil Lord Bubuza bedanken voor het helpen herstellen van mijn huwelijk. Het begon allemaal toen ik niet in staat was om mijn man een kind te geven na 10 jaar kinderloos huwelijk. Het kwam erop neer dat mijn man het zat was en het huis verliet, ik huilde bij een vriend die me aan Lord Bubuza voorstelde omdat Lord Bubuza haar hielp om haar man terug te krijgen toen hij haar verliet voor een andere vrouw. Ik vertelde Lord Bubuza het probleem waar ik doorheen ging en hij vertelde me dat mijn man terug zal komen naar mijn smeekbede om hem terug te nemen binnen 12 tot 16 uur en dan zal ik zwanger zijn. Ik volg strikt alle instructies van Lord Bubuza en heb alles gedaan wat hij me heeft verteld. Het was een grote schok voor me toen ik deed wat Lord Bubuza me vertelde. Mijn man kwam 14 uur later terug en huilde en smeekte me om vergeef hem wat ik deed. In minder dan twee maanden kreeg ik een babyjongen en droeg ik hem. Vandaag ben ik weer gelukkig omdat mijn vreugdevolle huwelijk werd hersteld door Lord Bubuza. Heeft u problemen, neem dan contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me or Call en via WhatsApp: +1 518 558 5109

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Ik ben meer dan tevreden met JCLF, het is een schande om te denken dat ik al 13 jaar met banken te maken heb en zelfs niet eens een verhoging van mijn rekening-courantkrediet kan krijgen en dankzij de financiering van JCLF is mijn krediet dankjewel verbeterd; Ik zou het graag aanbevelen. iedereen die geld nodig heeft om ze te e-mailen op (jamescarlconsults@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Ik wil mr westhood bedanken voor het geven van een lening. Ik heb een getuigenis gevonden van hoe een vriend een lening kreeg van apexloans en ik vroeg om een ​​lening en kreeg mijn lening. Als u vandaag een dringende lening nodig hebt, vermijd dan internetfraudeurs om legitieme leningen via e-mail aan te vragen; apexloans@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Hallo,

  Ik ben de heer Collins Mark, een legitieme, gerenommeerde geldschieter. Wij zijn een bedrijf met financiële ondersteuning. We lenen fondsen uit aan particulieren in
  financiële ondersteuning nodig hebben, of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om te investeren in het bedrijfsleven. Ik zal u graag een lening aanbieden. E-mail ons nu via
  (Collinsmark640@gmail.com)

  Vriendelijke groeten.
  Collins Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 107. E-Mail: Peterheymannloanoffer@Gmail.com

  Ich bin ein pensionierter Bankier, der im Herzen der Bank arbeitet. Ich biete kurz-, mittel- und langfristige Kredite von 4000 bis 500.000 € und mehr an. Mein Zinssatz beträgt 3% pro Jahr Kontakt: Peterheymannloanoffer@Gmail.com oder whatsapp +38972751056

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Dearest Esteems,

  We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

  Contact Dr. James Eric Firm via
  Email: fastloanoffer34@gmail.com
  Whatsapp +918929509036
  Best Regards,
  Dr. James Eric.
  Executive Investment
  Consultant./Mediator/Facilitator

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Hallo allemaal. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabine-leningen en toen besloot ik toe te passen op basis van hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van eur 50.000 waarom ik had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail: Sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 110. mijn naam is Nicolas Sandra. Ik ben erg blij vandaag, want ik heb mijn lening van 7000 euro ontvangen van het management van mevrouw Karin Sabine. Je kunt contact opnemen met agent Karin Sabine sabinhelps@gmail.com voor meer informatie over hoe je je lening kunt krijgen, vergeet niet haar vertellen. Ik stel je voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 35.000EUR waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Ben je financieel in de problemen? Grijp deze aanbieding voor levenslange financiële leningen en geef
  uw bedrijf, onderwijs, huizen en bouw een lift. $ 10.000,00 tot
  $ 50.000.000,00 met

  maximaal 60 jaar tegen 3,0%. Neem contact met ons op met de onderstaande informatie dus
  dat we verder kunnen gaan .. Neem vandaag nog contact met ons op:
  1. Volledige namen: ______
  2. Contactadres: __________
  3. Land __________
  4. Benodigde leningbedrag: _________
  5. Duur van de lening: _________
  6. Direct telefoonnummer: ________
  7. Doel van de lening: ________
  8.Age .__________________
  9.Sex .__________________
  10.Occupation .___________
  11. Maandelijks inkomen ._________

  Vriendelijke groeten,

  George Williams
  CONTACTEER ONS MET DEZE E-MAIL: gwilliams18443@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Ik woon in de VS, Florida en ben vandaag een gelukkige vrouw? Ik heb mezelf verteld dat elke leningverstrekker die mijn leven en dat van mijn familie kan veranderen, ik elke persoon die een lening zoekt naar hen zal doorverwijzen. Als u een lening nodig heeft en er 100% zeker van bent om de lening terug te betalen, neem dan contact met hen op en vertel hen dat mevrouw Karin Sabine u naar hen heeft doorverwezen. sabinhelps@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 114. LENING AANBIEDING !!! Wij zijn ROBERTO KENNETH LENINGSMAATSCHAPPIJ Wij bieden zowel lang- als kortlopende leningfinanciering. Wij bieden veilige en vertrouwelijke leningen tegen een zeer lage rente van 3% per jaar, persoonlijke leningen, schuldconsolidatielening, risicodragend kapitaal, zakelijke lening, bedrijfsleningen, educatieve lening, thuislening en leningen om welke reden dan ook! Wij zijn het vertrouwde alternatief voor bankfinanciering en ons aanvraagproces is eenvoudig en duidelijk. Onze lening varieert van $ 5.000,00 tot $ 25.000.000,00. (Vijfentwintig miljoen dollar). Aanvullende informatie: we worden snel de particuliere, discrete en servicegeoriënteerde kredietkeuze voor algemene leningen. We zijn het bedrijf waar we terecht kunnen wanneer traditionele bronnen van leningen falen. Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande e-mail: robertokennety@gmail.com

  Bedrijfsnaam: Roberto Loan Service
  Bedrijfse-mail: robertokennety@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Dostali jste se do nelehké finanční situace a nevíte kam se obrátit protože v bance vám vaši žádost z nějakého důvodu zamítli. Nyní můžete využít této skvělé příležitosti a získat výhodný finanční úvěr od 40.000 Kč až do 50.000.000 Kč se splatností kterou lze nastavit až na 240 měsíců Vyřízení všech potřebných formalit včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zcela zdarma a nezávazně žádejte na emailu: lubicapotocka4@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 116. In één woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je maakte van wat gewoonlijk een lang, langdradig en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine-leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine leent voor het geweldige systeem en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Hallo!

  Financiële steun nodig? Volg het geld en je krijgt meteen alle soorten krediet!

  € 5.000 tot € 10.000.000,00
  * doel * rentevoet van 3%
  * Keuze tussen 1-20 jaar loon.
  * Kies tussen maandelijks en jaarlijks betalingsplan.
  * Flexibiliteit van de lening.

  Neem voor hulp contact met ons op. E-mail: creditfinancierhome@gmail.com

  vriendelijke groet
  Beheer

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Goedendag allemaal, Am Mr Peter Mark uit Italië, Hebt u een grote lening nodig, bent u opgelicht, ik wil dat u weet dat dit de grote kans is dat u een lening aanvraagt zonder upfornt vergoeding, dus alles wat u hoeft te doen is om snel een e-mail te sturen en nu uw lening binnen 24 uur te ontvangen, u kunt ons ook vragen via +39311192937 e-mail, petermarkloan@gmail.com,

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Een paar weken geleden zag ik een opmerking over Dr.Azaka Solution Temple, iemand die vertelde hoe hij haar heeft geholpen in zijn relatie.Ik nam ook contact met hem op omdat ik in mijn relatie met hetzelfde probleem werd geconfronteerd, vandaag kan ik Dr.Azaka Solution moedig aanbevelen. Tempel voor iemand die ook wordt geconfronteerd met het verbreken van zijn of haar relatie om vandaag contact met hem op te nemen voor hulp omdat hij me heeft geholpen mijn relatie weer normaal te maken, hier zijn de contactgegevens: Azakaspelltemple4@gmail.com of whatsapp hem +1(315)316-1521, dank u meneer God zegene u.

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Hallo meneer / mevrouw,

  Heeft u een dringende lening nodig om een bedrijf te starten, of heeft u een lening nodig om te herfinancieren, heeft u een lening nodig om schulden af te betalen? Heeft u een lening nodig om een auto of huis te kopen? Zo ja, maak je geen zorgen meer, wij bieden alle soorten leningen tegen een betaalbare rente zonder kredietwaardigheidscontrole !!! neem vandaag nog contact met ons op via e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp op +79267494861

  Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Hallo, ik informeer het publiek dat Della Taylor een particuliere geldschieter is die financiële mogelijkheden heeft geopend voor iedereen die financiële hulp nodig heeft. Wij verstrekken leningen van 3% aan particulieren en bedrijven tegen duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail op Dellataylor73@outlook.com
  WhatsApp +1 (876) 398-8103

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Hallo meneer/mevrouw
  Wij bieden leningen aan van: 10.000 tot 9.500.000 € met een rentepercentage van 2%.
  Je weet dat geld lenen verboden is.
  U moet een lening krijgen, let op de gebieden waarin we dat kunnen.
  Om je te helpen:
  * Financieel
  * Bedrijfslening
  * Hypotheken
  * Investeringsleningen
  * Autoleningen
  * Schuldconsolidatie
  * Kredietlijn
  * Tweede hypotheek
  * Terugkoop van krediet
  * Persoonlijke leningen
  *Studenten lening
  U zoekt een project en u hebt financiering nodig, u hebt geld nodig om uw rekeningen te betalen, geld om in zaken te investeren.
  neem contact met ons op via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]


  E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


  E-mail ons via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen