zondag 1 maart 2015

Boze Oekraïense militairen richten zich tot Poroshenko - ENG-subs

English summary below.

Boze Oekraïense militairen richten zich tot Poroshenko.

Wat komt er van alle mooie praatjes terecht?

Een Dollar die naar de 40 (!) Grivn gaat (komende van 8). Het water staat bij velen tot aan de lippen.

Een "ATO" (anti-terroristisch operatie) wat gewoon een oorlog is.

Deze ATO of oorlog zou volgens Poroshenko enkele uren gaan duren. Wat zijn de woorden van de man nog waard? De oorlog gaat maar door.English

With thanks to Kazzura for the ENG-subs. Angry soldiers of the Ukraine armed forces appeal to Poroshenko. About the economical situation and about his empty promise this war or ATO would be a matter of hours. It's still lasting and an end is not in any sight.

189 opmerkingen:

 1. Misschien is er al naar verwezen, maar ik vond via de blog yurasumy.livejournal.com het volgende artikeltje op de ARD website:http://www.tagesschau.de/inland/bundesregierung-poroschenko-101.html
  Het is goed dat Merckel haar nek heeft uitgestoken, nu moet de Duitse media wel gaan schrijven over zaken waar de Russische 'propaganda' al 10 maanden op hamert... Wie weet, volgt daarna de Nederlandse media....? Of ben ik weer te optimistisch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben bang dat je veel te optimistisch bent wat betreft dat laatste. Nederland zit zo diep "onder de plak" van Amerika. Maar ik hoop dat ik te negatief ben.

   Verwijderen

 2. Goed je weer te zien Kramatorsk. Je link werkt bij mij niet, maar ik had vandaag ook iets langs zien komen -op de Russische tv- dat Duitsland een beetje klaar lijkt te zijn met het "beleid" van Poroshenko. Ik neem aan dat jouw link daar ook over gaat. Boublog over Nemtsov, de Duitse kritiek op Poroshenko en meer:

  http://www.boublog.nl/2015/03/01/oekraine-en-de-moord-op-boris-nemtsov/#more-21696

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier een tweede poging:

   http://www.tagesschau.de/inland/bundesregierung-poroschenko-101.html

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij jullie kan ook echt niks maar dan ook echt niks gebeuren zonder dat er een false flag of welk ander sinistere reden er achter moet zitten....daarom neemt niemand jullie meer serieus, omdat jullie achter ieder grassprietje iets zien, en is het er niet verzinnen jullie het wel....Poetin heeft weer eens een criticus vermoord, zoals hij al er velen heeft laten vermoorden en/of verdwijnen....maar jullie mogen die dictator zo graag en jullie haat voor het westen is zo groot dat Putin niks fout kan doen en het westen alles....het feit dat jullie het hier zo open en bloot mogen brengen moet eigenlijk al genoeg zeggen....in Rusland wordt je voor minder vermoord of in de bak gegooid!!

   Verwijderen
 4. http://thesaker.is/good-news-out-of-russia-even-the-non-system-opposition-refuses-to-blame-the-kremlin/

  http://thesaker.is/nemtsov-murder-putin-warned-about-exactly-this-type-of-false-flag-two-years-ago/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij waarschuwt dus maakt ook zijn eigen false flag zoals jullie dat noemen...juist omdat hij hardop zegt ik heb er niks mee te maken vermoord hij juist volop critici, en dan heel onschuldig het beschuldigende vingertje wijzen naar Oekraine/ Westen/Europa/VS/welke vijand er nog over is....streep door wie u het graagst wil zien hangen....heerlijk simpel die complotdenkwereld...overal iets achter zien en anders het verzinnen...

   Verwijderen
  2. Nergens in de wereld is er zo'n grote anti Putin propaganda gaande als in Nederland. In het NRC'tje mocht Rothschild agent Kasparov zijn leugens en zijn insinuaties over Poetin de vrije loop laten gaan. Poetin. BV.
   "Poetin, Islamitische Staat, Noord-Korea, ze zitten allemaal in hetzelfde kamp" Niet normaal wat een propaganda en bovendien gore leugens.
   of Hij sleutelt aan grenzen, net als Hitler. Wordt nooit bijgezegd dat globalistische voorvrouw Victoria "fuck the EU" Nuland een coup heeft gepleegd in Kiev vorig jaar. Dat de plannen klaar lagen dat Oekraïnen bij de NAVO zou komen etc etc. Propaganda. propaganda en nog eens propaganda.
   Kijk hier heeft hoernalist DJ Godfroid het niet over. De agenda van de anglo amerikaanse federal reserve bankiers maffia.
   The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
   http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

   Verwijderen
  3. Overal in de wereld wordt aan dezelfde nieuwsfeiten gewerkt hoor oli, en Putin is zijn eigen hand aan het overspelen. Narcisten hebben nu eenmaal de neiging om dat te doen, als ze denken dat ze met alles weg lijken te komen of lijken de steun te hebben van hun volk dat ze dingen gaan doen die dodelijk voor henzelf gaan blijken te zijn. Putin is bezig zijn eigen graf te graven maar zelf ziet hij het totaal anders...hij geeft toe dat hij graaft maar dan om zijn tegenstanders in de val te lokken...tja, hoogmoed komt voor de val!!

   Verwijderen
 5. De bewering van De Saker dat de russen niet denken dat Putin achter de moord zit, wordt in feite bevestigd op de site van het NOS journaal. Niet als je oppervlakkig kijkt, natuurlijk. Dan krijg je de indruk dat iedereen tegen Putin is.
  Maar onder het kopje 'Boos' staat:
  De gevoelens van de deelnemers waren gemengd volgens Godfroid. Sommigen rouwden, anderen waren boos. Ze beschuldigden Poetin niet van de moord op Nemtsov, maar ze vonden wel dat hij verantwoordelijk is voor het klimaat waarin de moord plaatsvond. Volgens hen wordt iedereen die kritiek heeft op Poetin neergezet als landverrader.
  --
  Maar als een land twee jaar lang wordt beledigd ( homo's, Borodin, Sotsji,) en aangevallen ( sancties die economische neergang veroorzaken) dan groeit het Wij-Zijj gevoel, dan worden de discussies tussen de burgers luider en fanatieker.
  Het is niet fair om Putin daarvan de schuld te geven. Het zijn toch echt de Neocons die al sinds 2004 de Ukraïne destabiliseren ( oranje revolutie) en het is toch echt Dick Cheney die al in 1992 zei : "We moeten ook Rusland zelf uit elkaar laten vallen." ( te lezen in de 2014 autobiografie van Robert Gates.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is enorm Putin's schuld, wie dat niet ziet is ziende blind en wil dat ook heel graag blijven. Maar ja, alles ligt aan het westen en de Joden he Jan. Makkelijk om altijd je standaard vijand bij de hand te hebben en overal de schuld van te geven....

   Verwijderen
 6. Er is een bewakingscamera die de moord op Nemtsov van grote afstand toont.
  Ik kan het commentaar niet verstaan. Het is in het Russisch.
  Ik ben benieuwd wat er gezegd wordt: http://nos.nl/artikel/2022100-beelden-vrijgegeven-van-moord-nemtsov.html

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Exact Oli en Jan.

  En wat dat "Klimaat schapen" betreft.... als Nederlander denken we dan natuurlijk gelijk aan onze Pim. Nou, dat was in 2002 inderdaad "klimaat scheppen". "Klimaat tegen Nemtsov" ? Op de Russische tv? Nou, zo zie ik het helemaal niet. Die man had netjes zijn plek bij Echo Moskwi, daar kon hij zijn communicatieve ei kwijt. Daar kon hij de betoging aankondigen. Aangeven dat hij de hereniging met de Krim onrechtmatig vond wegens het "Boedapest memorandum". En verder kwam Nemtsov niet aan bod. Laat staan dat er tegen die man een klimaat geschapen zou zijn. De overgrote meerderheid van de Russen ziet gewoon helemaal niets in de ideeen van hem.

  En precies zoals Jan het zegt, vind je het vreemd als Russen -In deze Tijden!- enigszins sceptsich staan tegen mensen die banden aanhouden met lieden als McCain die meer wapens tegen de Donbass mensen wil en meer economische sancties tegen Rusland?!

  Iets anders: in deze link: https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_49280 een foto waarop provocateurs te zien zouden zijn. Ik kan dit zelf niet beoordelen. Er staat ook niet duidelijk bij waarom juist deze mensen dat zouden zijn behalve dat ze contact houden via communicatie apparatuur (maar met een mobieltje praten doen natuurlijk heel veel mensen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat krijgt McCain voor elkaar?? Niks!!! Waarom?? Obama voelt er weinig voor om volop partij te gaan trekken in een oorlog...hoogstens een trainingsmissie, meer niet...dat de conservatieven als Koude Oorlog-fans anders willen kan ik begrijpen, maar dat gaat onder deze president niet gebeuren. Maar natuurlijk willen jullie ons weer anders doen geloven....ik krijg steeds meer met jullie te doen, hoe jullie moeten recht praten wat krom is en krom blijft...

   Verwijderen
  2. Blik

   Een link aanvoeren van Strelkov....

   Die ook zei dat die MH17 had neergeschoten.....

   `en dat later terugtrok......

   Verwijderen
  3. Jan

   Hierbij anlyse van die cam beelden

   http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/02/analyzing-cctv-footage-that-seemed-to.html

   lBijkt een FSB operatie

   Verwijderen
 8. Ik keek om 21 uur naar Euronieuws, en zag de demonstratie pro Nemtsov.
  Er werd aan twee mensen gevraagd waarom ze aanhanger van Nemtsov waren.

  De vrouw zei: Hij was mijn laatste hoop op het einde van corruptie en op betere mensenrechten.
  De man zei: Nemtsov was tegen inmenging in de Ukraïne. Ik ook.

  Het is duidelijk: de aanhangers van Nemtsov zijn dwazen die niet weten wat de situatie in de wereld is. Niet begrijpen dat Putin hen beschermt en Nemtsov hen benadeelt.
  Ter verduidelijking:

  1. Nemtsov was vice president onder Yeltsin. Hij vond het dus niet erg als de rijkdommen van de burgers aan enkele buitenlanders werden gegeven. Toppunt van corruptie, lijkt me. En zeker niet in overeenstemming met de mensenrechten van de Russen.
  Wat is er zo extreem slecht aan de mensenrechten in Rusland? Ik begrijp dat die mevrouw dat denkt, want zo'n 200 Amerikaanse NGO's hebben dat 20 jaar lang verkondigt. Maar hoe zit het met de feiten? Waar staat Rusland , internationaal gezien?
  Luisteren ze hun volk af? Wordt er grootscheeps gemarteld? Zitten de gevangenissen vol?
  3. De man wil dat Rusland de Ukraïne gewoon door de Nato laat opslokken. Begrijpt hij dat zijn land daarmee zo goed als onverdedigbaar wordt tegen een Amerikaanse aanval? Begrijpt hij dat hij daarmee in feite in een Amerikaanse kolonie komt te wonen? Weet hij dat de Amerikanen al 35 jaar niets in welvaart winnen, en dat Putin zijn land elk jaar 7% rijker maakt? Ik denk dat de 50.000 demonstranten stuk voor stuk gebrainwashed zijn door de Westerse Propaganda.

  Precies zoals de ( Moskouse) vriendin van mijn ex-echtgenote, die ook anti-Putin was, maar toen ik haar argumenten vroeg, alleen maar ongeduldig bleek: "Putin is al 15 jaar aan de macht. Waar blijft de welvaart? "

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja @Jan, zo zag ik vorig jaar een Oekraïense vrouw voor de camera vertellen dat zij op Maidan was voor eerlijke salarissen, pensioenen en dat er een einde gemaakt werd aan de corruptie. Zou Herr Oberst von Baalen op Maidan ook vertelt hebben dat zijn eigen politieke clubje van het ene corruptieschandaal naar het andere fietst? En laten wij het over eerlijke salarissen en pensioenen maar helemaal niet hebben. Er moet nog iets overblijven voor toekomstige generaties? Ja, die kunnen doorwerken tot hun 70ste.

   Verwijderen
  2. Begin je eigen blog, dan komen we je daar wel opzoeken, oké? Als je het maar niet gaat hebben over je IQ.

   Verwijderen
  3. Nee joh, ga ik het ook niet over hebben. Zo narcistisch ben ik niet, jij wel, aangezien je erover blijft doorzeuren. Maar de waarheid verkrachten doe je constant aan en achter zeer foute dictators aanrennen. Staat je niet netjes, ongeacht het IQ of wat dan ook...maar ja, ben niet anders van je gewend, het op de man spelen bij gebrek aan argumenten.

   Verwijderen
  4. Zo, dat is een hele ommezwaai, van een hoop IQ naar geen IQ! Deed dat nu geen pijn?

   Verwijderen
  5. Kom jij nog met argumenten of kan je niet meer als jijbakken??

   Verwijderen
  6. Ehhh...jij schreef toch dat je beschikte over een zeer hoog IQ (kuch) en dan mag ik dat toch wel aanvechten? Dat heeft niets met "jijbakken" te maken. Ik vecht het argument aan dat jij beschikt over een zeer hoog IQ en jij bevestigt dit door te schrijven dat je het niet meer over je IQ wilt hebben. That's it.

   Verwijderen
  7. They, dat was ik niet, en dat heb je zelf al eerder toegegeven dat je me verwarde met een ander. Je vergeet je eigen woorden...daarom ga ik dus de discussie niet verder aan...ik doe niet aan discussies met mensen die een probleem met hun geheugen en dus onbekwaam zijn....

   Verwijderen
  8. Toe maar, nu gaan wij nog liegen ook! @olicharg, @SdR, @Jan Veheul, @Blik, mag ik even bijval?

   Verwijderen
  9. Ach kan je het niet alleen af?? Sorry hoor....hier zet je jezelf echt voor paal...maar goed...ik lieg niet, zoek zelf maar op. Jij beweert en wie beweert moet bewijzen...je hebt toen al je excuses aangeboden maar als je die nu weer aanbiedt aanvaard ik ze niet..een leugenaar en iemand die uit armoede alleen maar kan schelden zal ik nooit helpen...

   Verwijderen
  10. "je hebt toen al je excuses aangeboden"

   Sorry, je verwart mij met iemand anders. Ik kan mij niet voorstellen dat ik jou mijn excuses heb aangeboden.

   Verwijderen
  11. LGK zit te pochen met zijn iq. Ik had tijdens de iq test van BNN een iq van 141. Ik wil er niet over pochen zoals een troll dat hier doet.

   Verwijderen
  12. Getuige uw recties blijkt het tegenovergestelde

   Verwijderen
 9. Met dit artikel kan ik wel leven, inclusief de verwijzing naar Wikipedia als zijnde een "CIA-sponsored publication".

  http://www.veteranstoday.com/2015/02/28/who-killed-boris-nemtsov/  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja,.....en wat wijzigt de CIA nog meer in Wikipedia? De service ceiling van een SU-25 misschien? De informatie over de SU-25 op Wikipedia wordt met de dag summierder, nu hebben zij zelfs de vlieghoogte verwijderd.

   "We knew when we saw the Wikipedia changes, it was the CIA…"

   Verwijderen
  2. Nee hoor, het was gewoon het Kremlin....die hebben enorm veel veranderd en aangepast voor eigen gewin...heeft de CIA niet eens nodig, het Kremlin schijnbaar wel....ach ik kan het hier 100.000 keer zeggen en jullie goedgelovige Kremlinschaapjes trappen steeds meer in de slachtofferrol van ome Vlad....

   Verwijderen
  3. Eigenlijk vind ik dat je het nu over de Chinezen moet hebben, want die hebben ASML gehacked.

   Verwijderen
  4. Ow ja, kan je daar weer mee verder als dit op een flop uitloopt....zie je?? Jullie hebben jullie eigen verhaaltjes al weer panklaar...maar wacht...de Chinezen waren toch Putin's vriendjes?? Hoe rijmt dat dan weer met alles?? Volgende keer meer in de rare kronkelwereld van theyknew.....

   Verwijderen
  5. Nee hoor, het is niet "mijn verhaaltje", het is het verhaaltje van de Nederlandse media en die geloof jij toch.

   Verwijderen
  6. Sarcasme snap je ook al niet, maar waarom verbaast me dat niet??
   Verder hou ik deze "discussie" voor gezien aangezien jij helaas niet verder komt als jij bakken en jezelf enorm voor paal zetten en daar gaat de leukigheid ook een keer vanaf.

   Verwijderen
  7. Grappig

   Na de pers conf van Kremlin op 21 juli werd de planfon hoogte van de su25 2 keer gewijzigd, beide vanuit Rusland.

   Als je iets van aerodynamics afweet, dan weet je ook dat de veorm van vleugelstand een su 25 niet op die hoogte kan brengen in stabiele toestand

   De trillingen worden te hoog, en dan zeker niet met boordkanon worden geschoten.
   Die aanval zou maar 2,4 sec duren

   Technisch is het hele sprookje met SU25 niet te verdedigen

   Verwijderen
 10. Kijk, zo helpen de Nederlandse MSM dag in dag uit mee met het inmasseren van weer wat russofobie:

  "De mensen die op 17 juli in Oost-Oekraïne vlucht MH17 uit de lucht schoten zijn waarschijnlijk al dood. Dat zegt defensiespecialist Hans Bax in De Telegraaf.

  Als beëdigd tolk tijdens officiële bezoeken in het gevolg van ministers en hoge militairen bezocht Bax ruim vijftig keer de voormalige Sovjet-Unie en het huidige Rusland. "De Russen kennende, zeker in de huidige KGB-sfeer onder Vladimir Poetin, hebben zij al afgerekend met de daders". Bax vermoedt dat de daders waarschijnlijk "dood en begraven'' zijn. Ze werden volgens hem "geliquideerd door de Russische geheime dienst. Om elk spoor naar Moskou uit te wissen.''

  http://www.spitsnieuws.nl/buitenland/2015/02/daders-mh17-allang-dood

  Weer eens wat anders: een beedigd tolk die van alles uit z'n duim zuigt.

  Mogen we misschien eerst even de gesprekken van de verkeersleiding met de bemanning van de MH17 horen. En de gegevens van satellieten en surveillancevliegtuigen die boven het gebied vlogen. Merkwaardig dat de partij die zo veel te verbergen heeft om het hardst met beschuldigingen komt. Lavrov heeft gelijk

  http://www.volkskrant.nl/dossier-rampvlucht-mh17/rusland-onderzoek-mh17-is-niet-transparant~a3875484/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er komt geen eind aan Dawg. Maar ja, het gaat hier net als in Amerika. Ze worden zo ongeloofwaardig dat niemand hun verhaal meer wil horen. Het aantal mensen dat naar CNN, MSMBC kijkt halveert iedere 2 jaar. Ik moet lachen als ik in de msm lees dat Poetin zo'n fantastische propaganda machine heeft. Nee Poetin heeft geen goede propaganda machine, de anglo amerikaanse nieuwsfabriek is niet geloofwaardig en mensen komen daar achter door de onafhankelijke media zoals Blik, Jan en Stan en wereldwijd miljoenen anderen onafhankelijke media websites.

   Verwijderen
  2. "onafhankelijke media websites".... u bedoelt complot/haatblogs die overal een complot zien, bijna allemaal dezelfde vijand zien (Zionisten, Joden,Westen, eigenlijk iedereen die anders denkt als hun) en die helaas ja steeds meer gelezen worden en waardoor lone wolfs getriggerd worden aanslagen te plegen of andere rare bezigheden....wees er maar trots op!!

   Verwijderen
  3. Las vandaag klein artikel in krant over muziek
   Na bezetting van Duitsland mocht er geen 'VS' muziek gespeelt worden
   Vele band gingen zich toen toeleggen op 'Hawai' muziek

   Want de Duitsers vonden de VS muziek, 'joden' muziek.

   We weten alle waar dit geeindigd is


   oli

   Hoe goed ken je Rusland eigenlijk?
   Je beweerd veel, maar kennis ontbreekt

   Verwijderen
  4. Bax heeft gelijk als u Rusland werkelijk zou kennen

   Verwijderen
  5. Bax kletst uit z'n nek en of ik Rusland daarbij wel of niet ken is volslagen onbelangrijk. De daders van de aanslag op MH17 zijn nog steeds niet bekend dus is het nogal ongepast van Bax om te doen alsof hij zou weten wie 'die mensen zijn MH17 uit de lucht hebben geschoten', laat staan dat hij zou weten wat er van ze geworden is.

   Verwijderen
 11. Ik geloof eerder de woorden van dhr. Bax dan die van Lavrov, die nog liegt als hij alleen voor een spiegel staat. Maar dat terzijde...Al die info die jij noemt is in handen van de onderzoekers as we speak....en die doen pas uitspraken als ze verdomd zeker zijn van hun zaak. Daarnaast kan ik me enorm goed indenken dat als er al een link is tussen het Kremlin en operationeel personeel van BUK-raketinstallaties dat laatstgenoemden allang onder de zoden liggen. Iedereen die in de weg van Putin ligt,zit of staat wordt vroeg of laat op wat voor manier dan ook uit de weg geruimd. De lijst is lang en oneindig en deze technici zullen niet de eersten noch de laatsten zijn. Nieuws nog gezien de laatste 2 dagen?? De Russen pikken het ook niet meer...gelukkig!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik geloof eerder de woorden van dhr. Bax dan die van Lavrov"

   Geloof mij nou maar, dat heeft met je IQ te maken. Die heb je hier als te hoog ingezet en daarmee je eigen ondergang. Net zo min jij dit blog nog serieus neemt, nemen wij jou nog serieus. Je mag je ei kwijt als een opgehokte plofkip, die daarna in de schappen van de ALDI als kippenkluifje dienst doet. Van mij mag je, maar je bent aangeschoten wild.

   Verwijderen
  2. Nogmaals, je verwart me met iemand anders, heb je zelf al eerder toegegeven, maar ik ga me niet blijven verdedigen tegen mensen die hun geheugen en de rest onder de hersenpan niet op een rijtje hebben en alleen maar in staat zijn te jij-bakken...Het ga je goed en een bezoek aan de dokter voor een doorverwijzing naar de neuroloog zou je goed doen!!

   Verwijderen
  3. Ja, ik zal je ongetwijfeld verwarren met Cruelman1975 die hier nog nooit gereageerd heeft.

   Verwijderen
 12. Een triest verhaal uit Gorlovka. Van Slavyangrad.org. In het Engels. Een vertaalster die haar universiteit in tweeen ziet vallen. Die niet ingaat op een uitnodiging om naar Moskou te gaan, want.... "Hoe moet het dan met de katten?"

  http://slavyangrad.org/2015/03/01/front-line-diary-of-a-peaceful-linguist/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het volledig met je eens Matt. Een LGK en ik zei de gek (sarcastisch bedoeld want velen snappen hier sarcasme en aanverwante humor niet) brengen informatie aan en door anderen wordt het afgekraakt zonder 1 enkel bewijsstukje, daarnaast wordt vooral de jij-bak gebruikt...toch blijf ik informatie aandragen want al pikt er ook maar 1 iemand het op is er toch 1 gered denk ik maar...

   Verwijderen
  2. ".toch blijf ik informatie aandragen want al pikt er ook maar 1 iemand het op is er toch 1 gered denk ik maar..."

   Dat kan maar 1 iemand zijn.

   Verwijderen
  3. Door verwijderen van posts die kritisch zijn op beleid van Putin is discussie voeren idd niet mogelijk.

   Alleen de Kremlin propaganda mag hier blijven staan

   Verwijderen
 14. @Dawg Exact. De Telegraaf vindt iemand die iets negatiefs weet te vertellen over de Russen. Metro pikt het op. Vraag aan de Telegraaf en Bax. Mocht de dader Kiev zijn, hoe zou het dan met hun daders zijn? Gelden die praktijken ook voor Kiev? Of heeft alleen Moskou "brute" Sovjet praktijken overgenomen, en is het in Oekraine verder paix en vree....?

  Als het niet zo ernstig was, zou het allemaal heel vermakelijk zijn, de eenzijdigheid en hypocrisie van -in dit geval- de Telegraaf.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mag ik daarop antwoorden?? Want zie ook alweer dat een aantal berichten gewist zijn...tot zover de vrijheid van meningsuiting alhier. Maar on topic; de laatste tijd zag ik in de algemene media juist een zeer neutrale teint, zelfs neigend naar enig begrip voor de separatisten. Nergens zag ik dat hier vermeld, maar het was overduidelijk aanwezig. Nee nu hebben jullie 1 filmpje opgevangen van wat dronken ontevreden Oekraïense soldaten en meteen wordt het opgeblazen tot alle soldaten zijn Porosjenko zat. Jullie zijn dus net zo erg, zo niet erger als de telegraaf. Ook net zo speculatief en niet stavend met bewijs. Tienduizenden die vandaag betoogden zien jullie als "niet representatief", maar als er 200 man ergens pro-Rusland betogen is dat ineens "een groot respectabel aantal"...dus zelf net zo selectief...

   Verwijderen
  2. "Nee nu hebben jullie 1 filmpje opgevangen van wat dronken ontevreden Oekraïense soldaten en meteen wordt het opgeblazen tot alle soldaten zijn Porosjenko."

   Dat is nog altijd beter dan GEEN beelden van dronken separatisten die MH-17 neergeschoten ZOUDEN hebben.

   Verwijderen
  3. Oh

   En u denkt dat Ron Paul de waarheid vertelt?

   Waarom is de buk dan naar Rusland afgevoerd?

   Verwijderen
  4. @LGK,

   "Waarom is de buk dan naar Rusland afgevoerd?"

   Ik heb GEEN idee, maar ongetwijfeld kan jij daar de overtuigende bewijzen voor aandragen?

   Verwijderen
  5. Is te vinden op YT

   Buk met 3 raketten rijdt iets ten zuiden van Luhansk in richting van Rusland

   Verwijderen
  6. Tja, en je hebt hem ook de Russische grens over zien steken zeker?

   Verwijderen
  7. Oh, hij nam een omweg richting UA

   Jammer is ook om te zien dat de zelfde trekker met dieplader (die gestolen was van een bedrijf uit Donetsk) ook later nog gezien is met een tank, rondrijdend in DPR gebied.

   Dus als die buk richting UA was afgevoerd, hoe kan dan de trekker met dieplader later opnieuw in DPR gebied gespot zijn?

   Verwijderen
  8. Ik vraag om bewijzen of je hem de Russische grens over hebt zien gaan, niet om omtrekkende bewegingen. Is je dat duidelijk of kan je IQ dat niet aan?

   Verwijderen
  9. De buk is niet naar UA gegaan, omdat dezelfde vrachtwagen later weer gezien was in DPR gebied

   1+1=2

   Als die vrachtwagen naar UA ging was die niet later weer opgedoken in DPR

   Als de buk naar Rusland ging wel, Rusland bracht zo weer een tank UA binnen

   Verwijderen
  10. En wat is er mis met uw IQ?

   Er is geen ander vleigtuig gezien op radar bij MH17

   Verwijderen
  11. @LGK,

   "En wat is er mis met uw IQ?"

   Niets, ik heb het net gechecked!!!

   Jouw YouTube videootje van die rondzwervende Russische BUK-M (Tja, ALLE BUK systemen zijn van Russische makelij) (NATO codenaam SA-11) op dieplader, die volgens jou ook nog eens gestolen zou zijn bij een bedrijf in Donetsk, dateert van 17 maart 2014.

   Er bestaat nog een video, waarin dezelfde BUK is te zien maar nu deel uitmakend van een hele batterij BUK systemen.

   Jij beschikt over een rijkelijke fantasie die neigt naar liegen en ik houd niet zo van figuren die via liegen hun gelijk proberen te krijgen.

   "Er is geen ander vleigtuig gezien op radar bij MH17"

   Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan Hans Anders.

   Verwijderen
 15. Goncharenko, Oekraiens parlementslid, heeft voor veel videomateriaal gezorgd betreffende Odessa 2 mei (Dank voor de bewijzen van deze genocide!!!).

  Met zijn commentaar bij de beelden is het ook vrij duidelijk aan welke kant Goncharenko zelf staat bij dit massacre.

  Deze Goncharenko was vandaag bij de Nemtsov herdenkingsmars. En hij schijnt opgepakt te zijn.

  https://twitter.com/BlikopNOS/status/572165156764962816

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The battle is not over, yet!

   http://sputniknews.com/europe/20150301/1018923535.html

   Verwijderen
  2. Blik,

   dit is de video waar de tweet over spreekt: https://www.youtube.com/watch?v=gk-ql0TxpLI&feature=youtu.be
   En het is duidelijk dat de maker tevreden is over de moord op deze mensen.
   Maar hoe weten we nu dat de maker van de video Goncharchenko is?
   Is dat algemeen bekend? Heeft hij dat zelf gezegd?

   Off topic: Blik, wat is uw motief om mensen als Cruel toe te laten op uw blog?
   U begrijpt dat het op deze manier onmogelijk is om als blog serieus te worden genomen door mensen die 'posities bekleden'.
   Ik kan nu onmogelijk naar deze blog verwijzen als ik mensen 'ga lobbyen'.
   Denk er eens over na.

   Verwijderen
  3. Zoveel mogelijk hits waarschijnlijk?

   Verwijderen
  4. Dus personen die kritisch zijn verwijderen maakt een blog wel serieus?

   Dan wordt het een theekransje van gelijkgestemde.

   Jammer dat u niet met kritisch geluid kunt omgaan

   Verwijderen
  5. Die gaan u ook niet serieus nemen meneer Verheul. Als ze zien wat voor waardeloos complotblog dit is geworden zullen ze EN dit blog EN u niet meer serieus nemen. Als je echt serieus genomen wilt worden ga je niet serieus linken naar sites als boublog...die ziet ze letterlijk vliegen!! Maar goed, wat u wil...het is uw lobby...

   Verwijderen
  6. En weer een overtreding van Rusland van int recht

   Goncharenko geniet bescherming als rada lid, ook in buitenland

   Maar daar trekt Putin zich dus niks van aan

   Verwijderen
  7. Ik vergeet nog de conclusie te formuleren die je zou kunnen trekken uit het feit dat een man als Goncharchenko mee demonstreert in sympathie voor Nemtsov: ik weet wel dat je nooit verantwoordelijk bent voor de mensen die jou 'goed' vinden, (princiepe: Je kunt het Bach niet aanrekenen dat Hitler van hem hield) , maar toch....
   Nemtsov had goede contacten in de Ukraïne.
   Dat is dus het land met MP's die met genoegen de lijken optellen van een massale lynchpartij van hun tegenstanders.

   Verwijderen
  8. Ach ja, Putin die het totaal acceptabel vind dat er "toevallig" critici van hem vermoord worden. Maakt niet uit of ze politici, journalisten, beroemde personen of wat dan ook zijn; iedereen die in de weg staat van Putin gaat vroeg of laat uit die weg geruimd worden, dood of levend.

   Verwijderen
  9. "Goncharenko geniet bescherming als rada lid, ook in buitenland"

   Zouden meer landen moeten doen zoals Nederland, die een 'dronken' Russische ambassadeur arresteerde terwijl hij immuniteit genoot. Een dubbele standaard is jou ook niet vreemd.

   Verwijderen
  10. Off topic

   Maar NL liet op dat moment het recht van het kind prefereren boven diplomatieke onschendbaarheid.

   Een juiste beslissing van NL, omdat een kind zich niet kan verdedigen

   Verwijderen
  11. "Maar NL liet op dat moment het recht van het kind prefereren boven diplomatieke onschendbaarheid."

   Geldt dat alleen voor Russische diplomaten of ook Nederlandse?

   "Een juiste beslissing van NL, omdat een kind zich niet kan verdedigen"

   Nee, en een aan drugs verslaafde ook niet.

   Verwijderen
  12. Fijn, een kinderhater....en 1 die Russische diplomaten wil voortrekken op Nederlandse diplomaten...goh... nog meer te melden they?? Er is echt iets mis in je bovenkamer...nee dat is niet jij bakken, dit is een observering na je antwoorden....

   Verwijderen
  13. Ik begrijp uw reactie niet

   NL regering heeft de beslissing van politie verdedigd omdat de positie van kind op dat moment in gevaar was.

   Dat geldt net zozeer voor NL diplomaten

   Wat heeft een verslaafde ermee te maken?
   Geen argumenten meer?

   NL politie heeft man opgepakt op verdenkeing van mishandeling kind.
   Bleek een diplomaat te zijn.
   Is toen vrijgelaten

   En NL staat achter optreden van politie, omdat die het kind beschermde

   Maar dat is voor u niet belangrijk?
   Russische diplomaten mogen hun kind mishandelen?

   Verwijderen
  14. Nee They. De battle is zeker nog niet over.
   Ze gaan weer wapens krijgen van de NATO, dan gaan ze weer aanvallen en dan gaan ze WEER een pakslaag krijgen en dan wordt het gebied van de seperatisten weer groter.

   Verwijderen
  15. Enigen die Minsk 2 meteen overtraden waren de sepa's, maar goed....en de enigen die vanaf het begin aantoonbaar wapens van "buiten" kregen waren de sepa's, maar goed....enz enz...maar blijf vooral de moordenaars en terroristen steunen. Heel goed bezig...

   Verwijderen
  16. Weer?????

   Welke zijn dan geleverd?

   Pak slaag krijgen ze van RU troepen
   En Rusland veroverd dan weer grondgebied

   Verwijderen
  17. they

   Graag uw tegen argumenten op mijn post mbt 'rel' in NL?

   Wat is het nu?

   Rrchten kind?
   Ofomdat het een RU diplomaat was?

   Maar u vindt het wel goed dat Goncharenko vandaag in Moskou was opgepakt?

   Verwijderen
 16. Gelukkig heeft Rusland wel alle zware wapens teruggetrokken

  Toch???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, hier komt de volgende hoge IQ eigenaar.

   Verwijderen
  2. Rusland laat een bezettingsmacht achter, die nu laat zien met de brute moord op Nemtsov dat niemand kritiek op hun mag hebben. Wie dat wel heeft tekent dus zijn eigen doodvonnis, iets wat er letterlijk ingeslagen wordt bij de mensen in Oost Oekraiene....

   Verwijderen
  3. Benieuwd hoe lang putin dit gaat volhouden

   Hij zal zijn troepen toch regelmatig moeten wisselen.
   Ook heeft materieel onderhoud nodig.

   Hoe gaat Putin dit doen?

   Verwijderen
  4. Hij laat "vrijwilligers" die "hulp" gaan bieden vrij over de grens gaan....heel simpel...

   Verwijderen
  5. En dat zal weer gebeuren bij de grensovergangen waar OSVE niet is toegestaan 11 van de 13 overgangen.

   Heel simpel, waarom werkte Putin niet mee aan Minsk1, controle door OSVE van alle grensovergangen?

   Ps, open deur natuurlijk

   Verwijderen
 17. Boze militaire militairen richten zich tot Porky:
  Mooie video Blik. Je ziet dat de militairen de waarde daling van grivna het ergst lijken te vinden. Dat noemen ze als punt 1. Ze kunnen niet meer rondkomen. Benzine super duur. Gepensioneerden kunnen niet meer rondkomen etc etc. Dezelfde oorlogs voering die de centrale bankiers nu tegen Rusland voeren. Het is een sterk wapen. Inflatie lijd tot echte opstanden en niet tot die opstanden die we zien door toedoen van de anglo amerikaanse elite. Ik heb nog meer slecht nieuws voor het Oekraïense volk en dat is dat Porky nog niet eens hervormd heeft zoals hij dat van de IMF criminelen moet doen. (de msm heeft het er altijd over dat het IMF "helpt" met een lening. Ik zeg waar het opstaat en ik zeg IMF criminelen). Voordat hij dat gaat doen adviseer ik hem om met Morsi uit egypte te gaan praten en met Griekse politici die hebben ingestemd met de troika en nu hun baan kwijt zijn. Het wordt nog erger voor het Oekraïense volk als Rusland de gas toevoer naar Oekraïene afsluit omdat de levering voor Maart nog niet betaald is.
  Opvallend vind ik ook dat ze hun eigen auto's gebruiken om zichzelf in het front gebied te vervoeren. Het zijn mensen die echt voor het nationalistische verhaaltje zijn gevallen. Zo naief. Porky en in mindere mate Yats hebben enorme belangen in oost oekraïne, die zijn ze nu kwijt. (LOL ze hebben gegokt en verloren. Hadden ze maar niet met de anglo amerikaanse elite in zee moeten gaan). (Die elite gebruikt iemand als ze hem/haar nodig hebben en schijt iedereen uit als ze hem/haar niet meer nodig hebben. Zou me niet verbazen als Mentsov dood nuttiger voor hun is dan levend. Voordat hij stierf was hij maar bij 1% van de bevolking populair, dua absoluut geen gevaar voor Poetin. Alexei Navalny is wat dat betreft meer een bedreiging voor hem.)Porky stuurt ze er naar toe om zijn eigen belangen veilig te stellen en de belangen van zijn IMF "vriendjes". De soldaten zullen zelf niets wijzer worden in die oorlog. Ze kregen raketten die niets uitrichten tegen tanks zeiden ze. Voor wie vecht je dan ?. Je vecht een oorlog die je nooit kan winnen. Ik zou in de eerste plaats nooit naar donbass gegaan zijn als soldaat en ten tweede zou ik goed materiaal verlangen. We zullen zien hoe die kwade soldaten zich in de toekomst gaan gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En met dit soort verhalen trekt Jan al helemaal geen nieuwe fans aan. Wat een hak op de tak werk en totaal geen feitelijk verslag van oligarch. Het enige wat hij hier mee laat zien is hoe onsamenhangend de verhalen hier zijn....

   Verwijderen
  2. Vergeten dat Rusland ook lid is van IMF, en dus ook instemt met leningen aan UA?

   En wie heeft defensie bijna volledig afgebroken?
   Dat was toch het vrindje van Putin die hem hielp te vluchten naar Rusland

   Verwijderen
  3. "En wie heeft defensie bijna volledig afgebroken?"

   Hetzelfde als in de EU bedoel je? Oorlog was niet meer nodig?

   Verwijderen
  4. In EU was oorlog niet meer nodig

   Totdat Putin UA binnenviel
   Nu ziet elk land in NATO dat defensie omhoog moet

   Omdat Putin zich niet aan verdragen houd
   Als Putin dat wel deed hoefde NATO niet te reageren

   Verwijderen
 18. Graag nog even de vloer voor een uitzonderlijk leider van een een uitzonderlijk land:

  https://www.youtube.com/watch?v=T9aIHopGntE

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Obama zegt in de video van Dawg dat ze 'nu en dan' een land moeten dwingen om te doen wat de VS wil dat ze doen.

   Dat 'nu en dan' is onjuist. Ze doen het gemiddeld één maal per 10 maanden. Na 1945 deed de VS 98 maal een poging tot Regime Change of bombardeerden ze een land.
   Zie: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/01/434-america-helps-world.html

   Verwijderen
  2. En na 45 is de democratie gestegen van 30 landen naar 120
   Zo dwong VS ook NL afstand te doen van Indonesie

   Of had u nog graag gezien dat Indonesie nog steeds een kolonie van NL was?

   Verwijderen
  3. Daarom ga ik steeds minder de discussie aan met deze lieden, LGK, deze "mensen" zien liever dictaturen, koloniën en untermenschen ontstaan dan democratieën. Valt niet te discussiëren met mensen die niet achter de vrijheid van meningsuiting staan of die misbruiken ter eigen gewin, zie een heer Wilders.

   Verwijderen
  4. Is idd triest

   Als er een ander geluidis wordt verzocht om verwijdering van post, of negeren.

   Geen argumenten om in te brengen?


   Zelfde gebeurt in Rusland, elke kritiek wordt 'verwijderd'

   Verwijderen
  5. @Jan V

   Dat armpje twisten is best wel een dure tak van sport. 'k Sta daar telkens weer van te kijken.

   https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2015/02/militairy-spending.gif?w=750

   Verwijderen
  6. Dawg

   Als je het afzet tegen wat het Kremlin in totaal uitgeeft, geeft Rusland het meeste uit.

   Absoluut geeft VS zeker het meeste uit
   Echter in de totale overheidsuitgaven doet Rusland dat

   Verwijderen
  7. @dawg inderdaad.En het leuke is ze kunnen nog niet eens afghanistan of Irak bedwingen. En hun bootjes dobberen doelloos rond als er een russische straaljager met een electronisch wapen overheen vliegt. De F35 komt nu pas in productie, meer dan 10 jaar te laat. Om te gieren.

   Verwijderen
  8. Ja, leuke is dat Rusland niet een opgewassen was tegen de Muhaidien
   En Irak was redelijk stabiel totdat IS de op op stak vanuit Syrie (wat Rusland gecreert heeft, want Rusland wilde geen ingrijpen via VN)

   Ziet u nu hoe zwak uw post is en Rusland dit alle veroorzaakt?

   Verwijderen
  9. "Als je het afzet tegen wat het Kremlin in totaal uitgeeft, geeft Rusland het meeste uit.

   Absoluut geeft VS zeker het meeste uit
   Echter in de totale overheidsuitgaven doet Rusland dat"

   So what? Beide landen geven tussen de 4 en de 5% van het bbp aan bewapening uit, waarbij het bbp van de VS dan weer wel zo'n 6 maal zo groot is als dat van de Russen.

   Verwijderen
  10. Rusland spendeert 4,2%

   USA 3,2%

   Aan defensie

   Ten eerste verspreid u een leugen
   En ja, absoluut gezien spendeert VS meer
   Maar Putin geeft het leiver uit aan defensie dan aan pensioen

   Verwijderen
  11. "En Irak was redelijk stabiel totdat IS de op op stak vanuit Syrie (wat Rusland gecreert heeft, want Rusland wilde geen ingrijpen via VN)"

   Je snapt het niet helemaal LGK. Die 'gematigde rebellen' die Assad weg moeten werken voor de VS en hun sunitische handlangers in het MO zijn de islamofascistische neefjes van die nazihorden in Kiev. Proxywar, weet je wel.

   Verwijderen
  12. "islamofascistische neefjes van die nazihorden in Kiev. "

   U wordt heel warrig

   De oorlog in Syrie kan doorgaan omdat RU diverse resoluties beblokeerd heeft (RU moet wapens blijven leveren)

   Verder zie ik in uw post geen enkel argument waarom VS 'iets fout' heeft gedaan

   Verwijderen
  13. "Rusland spendeert 4,2%

   USA 3,2%

   Aan defensie

   Ten eerste verspreid u een leugen
   En ja, absoluut gezien spendeert VS meer
   Maar Putin geeft het leiver uit aan defensie dan aan pensioen"

   Liegen is voor eerloze mensen.

   Volgens het SIPRI uit Stockholm gaven zowel de VS als de RF in 2012 4,4% van het bbp uit aan wapens(VS = $ 682mld, RF = $90,7mld).

   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_military_expenditures

   Het International Institute For Strategic Studies meldt 3,7 en 3,1% voor respectievelijk de VS en de RF.

   http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_military_expenditures

   'k Wist niet dat de defensieuitgaven in Rusland ten koste gingen van de pensioenen (en andere voorzieningen), maar in de VS niet.

   Verwijderen
  14. "islamofascistische neefjes van die nazihorden in Kiev.

   U wordt heel warrig

   De oorlog in Syrie kan doorgaan omdat RU diverse resoluties beblokeerd heeft (RU moet wapens blijven leveren)

   Verder zie ik in uw post geen enkel argument waarom VS 'iets fout' heeft gedaan"


   Really? Je klinkt als een lichtgewicht LGK.

   Verwijderen
  15. Heeft u argumenten Dawg?? Nee?? Mooi, weer 1 die het faillissement van dit blog omlijst. Hier wordt enorm veel geroepen maar niks ondersteunt met bewijzen. En als je Strelkov en Boublog als serieuze sites gaat bestempelen doe je dus echt niet aan nieuwsgaring, alleen aan het verder verspreiden van hersenspinsels van, laat ik het mild houden, verwarde mensen.

   Verwijderen
  16. Dat armpje drukken verliest hij iedere keer van Poetin ondanks dat zijn budget 10x zo groot is als dat van Poetin. LOL.
   Barry Soetoro de charismatische spreekbuis van de anglo amerikaanse federal reserve bankiers. LOL
   Hun hele agenda voor totale wereld dominantie is tot stilstand gekomen, zodra hun agenda in de openbaarheid is gekomen werkt het niet meer.LOL
   Ze zijn zo arrogant dat ze precies vertellen wat ze gaan doen.
   The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'
   http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/
   LOL

   Verwijderen
 19. Jan doe aub gewoon uw verhaal en laat die trollen voor wat ze zijn. Je raakt ze het hardst door ze te negeren. Niet meer reageren is het devies

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo als de reaktie van LGK van 00:48 op uw verhaal. Gewoon laten staan en niet reageren.

   Verwijderen
  2. Nee idd, we laten jullie gewoon voor paal staan en jullie durven niet eens te reageren, wetende dat jullie steeds meer en meer in jullie hemd staan....goed advies hoor oligarch!!

   Verwijderen
  3. Tja, Jan die volgens hem elke post van mij ontkracht heeft.........

   Ok, heb ooit een naam verwisselt, daarin had hij gelijk
   Maar verder, nada

   Verwijderen
 20. Door niet te reageren verliest de poster zijn geloofwaardigheid.

  Schijnbaar geen steekhoudende argumenten om te reageren tegen een kritisch geluid.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Jan. Wij zitten achter ons laptopje. Niet velen zullen de commentaren van de blog lezen, dus het bereik is denk ik gering en de mensen die het lezen weten echt wel wie de trollen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jammer eigenlijk

  Blik heeft regelmatig aandacht gevraagd voor zijn blog op nu.jij

  Echter, ik denk, dat als er personen waren die iets posten, en zagen dat hun post verwijderd werd, snel zijn pgehouden op nog een post te plaatsen.

  Zo haal je je eigen blog natuurlijk naar beneden

  En wordt die niet meer serieus genomen

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Blik,

  Laat je die twee nitwits doorgaan?

  Dan is dit mijn laatste post!

  Doei.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Sinds wanneer vallen de woorden "narcist" en "IQ" onder uw exclusief eigendom?? Moet u dan niet meteen BNN aansprakelijk stellen voor het gebruik van uw woord bij de jaarlijkse IQ-testen?? Of narcist waar deze maar gebruikt mogen worden?? Hiermee toont u aan dat u een grote narcist bent die zich woorden toerekent die algemeen gebruikt worden...Daarbij kunt u niks onderbouwen hier, zelfs niet na vriendelijk aandringen van onze kant. Dus als u weggaat is dat een verrijking voor dit blog!! En als u liever naar Boublog gaat zegt dat genoeg over uw IQ....

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Nee hoor, maar denk zet je even weer met beide benen op de grond. Grootheidswaanzin is een kwaaltje wat hier welig rondwaart en vooral jij, oli en Jan hebben er nogal last van. Geeft niet, mag, maar het leidt wel het einde van dit blog in door jullie gehuilebalk, want met kritiek kunnen jullie duidelijk niet omgaan.

   Verwijderen
 24. They

  Hiermee verklaard u uw eigen failliet.

  Geen enkel argument in te brengen

  Alleen het verheerlijken van Putin

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Internet Needs to Be “Regulated” to Suppress Videos and Search Results Deemed “Anti-Semitic”, French President Hollande Says
  http://12160.info/profiles/blogs/internet-needs-to-be-regulated-to-suppress-videos-and-search-resu

  Dit is het begin van het einde van het vrije internet.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @LGK en @Cruel; is het een idee dat jullie in Maart ff een maandje pauze nemen? Niemand zit hier op uw posts te wachten. Ze storen meer dan dat ze iets toevoegen; dus bespaar u zelf de moeite en doe ons een plezier, blijf effe een tijdje weg aub. Alvast bedankt.

  Verder is het Oekraiens parlementslid Goncharenko in Moskou weer vrijgelaten en mag hij terug naar Kiev.

  @Jan; ja die Odessa video wordt algemeen aangenomen, die is van hem en het commentaar ook. Uit de tweet waar ik deze video van had was dat ook de boodschap.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alweer censuur?? We wisten al dat je net als Rusland niet op kritiek zit te wachten en die kritiek letterlijk dood maakt maar nu maak je jezelf echt belachelijk. Want dit doe je elke keer, en je denkt er mee weg te komen ook. Ik ga hier niet mee akkoord, simpelweg omdat we in een vrij land leven waar jij mag zeggen wat je denkt, Dawg mag zeggen wat hij denkt, Matt mag zeggen wat hij denkt, oligarch mag zeggen wat hij denkt, Jan Verheul mag zeggen wat hij denkt, en LGK en ik dus net zo goed. Dat we het niet met elkaar eens zijn moge duidelijk zijn, maar ook dat moet gezegd kunnen worden. Jouw failliet is dat je alleen vrijheid toekent aan gelijkgestemden, en iedereen die daar niet tegen kan of er niet mee eens is wegwist. Zo doet een Putin dat ook, en IS dat ook...leuke namen om mee in 1 adem genoemd te worden toch?? Het enige wat ik wil doen is niet meer te reageren op jij bakken van anderen, want dat helpt idd de discussie niet. Maar me de mond laten snoeren laat ik door niemand doen, niet door jou en niet door wie dan ook.

   Verwijderen
 28. The Ukrainian economy is bleeding out and rapidly approaching insolvency. The national currency, the hryvnia, has depreciated 68 percent in the past 12 months. Reports from Kiev indicate an ongoing disagreement between the central bank, which has tightened controls on capital movement to suppress capital flight, and Ukrainian Prime Minister Arseniy Yatsenyuk, who reportedly opposed capital control measures.
  http://journal-neo.org/2015/03/02/a-year-after-euro-maidan-ukraine-coming-apart-at-the-seams/
  Yats en de anglo amerikaanse elite zitten short gehedged op de Grivnia. Vandaar dat de centrale bank de capital controls op de Hrivnia weer moest loslaten van Yats is mijn mening. Europese belasting wordt verwacht om dadelijk de schade van de globalisten op te ruimen. Net zo als de giftige financiële producten die wallstreet aan de europese to big too fail heeft verkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. LOL hier gaat weer een proxy leger van de amerikanen
  US-backed militant group dissolves self in Syria
  http://www.strategic-culture.org/news/2015/03/02/us-backed-militant-group-dissolves-self-in-syria.html
  De sturende krachten van de anglo amerikaanse elite zijn seniel en dementerend zoals kissinger, soros, mccain en de poppetjes die zogenaamd de leiders van het volk moeten zijn zijn onwetend, arrogant en decadent. zoals Barry Soetoro
  Geen wonder dat hun agenda mislukt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als hun agenda toch mislukt, waarom klaag je er hier dan over?? En kom eens met bewijzen en betrouwbare sites aub? Vaak zijn de verhalen op sites die je aandraagt zo enorm warrig dat er zelfs met de beste wil geen touw aan vast te knopen is...

   Verwijderen
  2. http://www.ft.com/intl/cms/s/0/140fe72c-c036-11e4-9708-00144feab7de.html#axzz3TE1SzL8B
   Dissolved.

   Verwijderen
  3. Voor zover ik weet gaat dit blog over de oorlog in Oost Oekraine...haal je er een off topic oorlog bij in Syrie...leuk, maar nogmaals...wat doet het er toe?? En daarbij, dat er groepen anti Assad rebellen gesteund werden door de VS is algemeen bekend hoor...

   Verwijderen
 30. Geinig. Wat deed deze jongeman in het Buckingham palace
  https://www.youtube.com/watch?v=vRyM1TJE6HA#t=11

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Egypte gaat samen met Rusland meewerken om het proxy leger van de anglo amerikaanse elite op te rollen
  Sisi to meet Secretary of Russian Security Council
  http://nsnbc.me/2015/03/02/sisi-to-meet-secretary-of-russian-security-council/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow ja, Al Sisi....die ook al volop aan complotjes doet om het westen zwart te maken. Lekker dankbaar nadat het westen hem miljarden hebben gegeven om na het tijdperk Mubarak Egypte weer democratisch te krijgen. Hij misbruikt zijn positie en de miljarden die hij nota bene van het westen heeft gekregen om het volk, met inzet van massamedia, tegen het westen op te hitsen!! Zie daar ook de werkwijze van Putin...

   Verwijderen
 32. Ongelofelijke beelden van de politie in de VS: schieten een arme zwerver dood en staan minuten daarna nog met hun wapen in de aanslag naar de dode zwerver alsof ze bang zijn dat hij rijst uit de dood.

  Wat een land.

  http://rt.com/usa/236677-lapd-shot-dead-homeless/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe verschrikkelijk ook, want ik was ook geschokt toen ik het zag; het wil niks zeggen over het GEHELE volk of het HELE land...er zijn daar TE bange agenten die eerst schieten en dan pas vragen stellen...een zorgwekkende ontwikkeling, dat zeker. Maar dit is een incident, helaas samen met andere recente incidenten een zeer zorgwekkende ontwikkeling. Maar nogmaals, te goedkoop en te makkelijk om daar een heel land op te veroordelen. Maar natuurlijk is dat genoeg voor anti-westerse propagandazender RT.....

   Verwijderen
  2. Mensen doodschieten en dood taseren gebeurt in amerika aan de lopende band. Politie meer en meer onderdrukkings macht van de elite dan hulp voor de bevolking die ze eigenlijk moeten dienen omdat de bevolking hun salaris betaald.

   Verwijderen
  3. Ik neem aan dat je dit met bewijzen kan staven....zo niet is het een veronderstelling...die je net zo goed op een Afrikaans land of Zuid-Amerika kan toepassen. Of Rusland for that matters....

   Verwijderen
  4. @Cruel

   Niemand in deze draad of bij RT (of bij de NOS waar het item ook was) wijst dit wangedrag van deze agenten aan "het hele Amerikaanse Volk".

   "...een zorgwekkende ontwikkeling, dat zeker"

   We zijn het zowaar een keer eens.

   Verwijderen
  5. Jij reageerde meteen met "wat een land". Natuurlijk is het niet goed wat daar gebeurt, maar een land waar oppositieleiders worden afgeslacht, Rusland dus in dit geval, wordt hier niet bekritiseerd. Daar kan je ook bij zeggen "wat een land!". En ben blij dat we het eens met elkaar eens zijn...Nogmaals, ik ben geschokt door wat ik zag, maar datzelfde had ik bij de moord op Nemtsov.

   Verwijderen
 33. http://www.nu.nl/buitenland/4002694/vermoorde-politicus-uitte-forse-kritiek-poetin-in-laatste-interview.html
  Lees dit eens goed door, kan het alleen maar enorm eens zijn met Koenders. Het wordt tijd dat we paal en perk gaan stellen aan leiders zoals Putin en zijn beleid. De voorbeelden genoemd in het stuk zijn alleen nog maar de bekende gevallen....er zijn nog veel meer niet in het nieuws komende gevallen. Hij ruimt dus zijn eigen oppositie uit de weg maar leest andere landen wel de les over mensenrechten...ongehoord!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Ik vind dat we paal en perk moeten stellen aan de anglo amerikaanse elite met hun agenda van regime change in de wereld. En natuurlijk met hun eugenics agenda. Voor hun zijn wij- de mensheid- een plaag.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee oli, zonder mensen zijn ze niks....dus het westen heeft respect voor zijn bevolking. Putin daarintegen wil totaal geen kritiek en mensenlevens boeien hem niet, vandaar dat hij "lastige objecten", zoals hij ze al eens in een interview letterlijk heeft genoemd, gewoon vermoord of op zijn minst monddood maakt door ze levenslang in een gevangenis te kieperen. Stoer hoor!! En jullie verafgoden dus een rücksichtlose dictator die er niet voor terugdeinst iedereen te doden die in zijn weg staat...de voorbeelden zijn er!!

   Verwijderen
  2. oli

   Ooit aan gedacht dat de bevolking dit zelf wilt?
   - democratie
   - vrijheid
   - pers vrijheid

   Verwijderen
 35. Kijk maar eens goed. Het wordt tijd dat we paal en perk gaan stellen aan leiders als Obama en zijn beleid. De politie militariseert en er gaat bijna geen dag voorbij of er wordt wel een neger van het de stoep geschoten. De voorbeelden genoemd in het stuk zijn alleen nog maar de bekende gevallen....er zijn nog veel meer niet in het nieuws komende gevallen. Obama ruimt z'n brotha's op. Change you can believe in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh, daar zijn het wat politieagenten die te zenuwachtig zijn en dan te snel schieten, zorgelijk maar niet meer dan dat. In Rusland heb je dus een president met regering zitten die duidelijk geen zin heeft in tegenspraak en om dat kracht bij te zetten zijn tegenstanders op verschillende manieren vermoord. In de VS kan je nog demonstreren tegen die agenten, tegen een corrupte moordlustige president en zijn regering zoals in Rusland wordt dat moeilijker...gelukkig was er afgelopen weekend zoiets als burgerlijke ongehoorzaamheid en laat men zien Putin enorm moe te zijn. Maar natuurlijk vinden jullie het westen erger...hier mag je nog zeggen wat je wilt zonder gevaar te lopen, in Rusland wordt je er meteen om vermoordt of de gevangenis in gekiepert....ach hoe vaak ik het hier ook zeg het komt niet bij jullie binnen....geeft niet, jullie zijn bang. Ik niet, dus ik zeg wat ik wil. Bibberen jullie maar fijn verder voor Putin....

   Verwijderen
 36. linkje

  https://www.youtube.com/watch?v=2Iigvm5iPkU

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Voor de hyena's van de vaderlandse pers is het vandaag natuurlijk een mooie dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @LGK, Ik plaats mijn reactie ook nog onderaan zodat je hem niet kan missen.

  "En wat is er mis met uw IQ?"

  Niets, ik heb het net gechecked!!!

  Jouw YouTube videootje van die rondzwervende Russische BUK-M (Tja, ALLE BUK systemen zijn van Russische makelij) (NATO codenaam SA-11) op dieplader, die volgens jou ook nog eens gestolen zou zijn bij een bedrijf in Donetsk, dateert van 17 maart 2014.

  Er bestaat nog een video, waarin dezelfde BUK is te zien maar nu deel uitmakend van een hele batterij BUK systemen.

  Jij beschikt over een rijkelijke fantasie die neigt naar liegen en ik houd niet zo van figuren die via liegen hun gelijk proberen te krijgen.

  "Er is geen ander vleigtuig gezien op radar bij MH17"

  Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan Hans Anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer
   Maar de exif data is gecheckt
   Video was van 17 juli

   En verder komt u aanzetten met de Russische propaganda van de 312 buk
   Jammer, maar ook al gedebunkt

   Alleen die kolonel verklaarde op de pers conf van 21 juli een ander vliegtuig te zien.
   Echter die waarneming was pas na 1.32 min na uitvallen van zwarte dozen.
   tevens is die waarneming niet correct, wat die kolonel zag was uiteenvallen van de 777

   Verwijderen
  2. "Video was van 17 juli"

   Oké! En volgens jou ligt er op 17 juli nog sneeuw in de Oekraïne?

   Verwijderen
  3. Waaris de sneeuw?

   https://www.youtube.com/watch?v=PsbC8yDeGUw

   Verwijderen
  4. Hoe moet ik dat weten? Je komt nu net met die link aan zetten of moet ik misschien ruiken over welke video je het hebt? Die overigens ook al debunked is.

   Verwijderen
  5. ""Er is geen ander vleigtuig gezien op radar bij MH17"

   Dan wordt het tijd voor een bezoekje aan Hans Anders."

   Trouwens knap om een vliegtuig te zien bij 6-8 bewolking.
   Zoals de 3 vrouwen in de BBC docu
   Die vertelde precies wat Kremlin 2 dagen eerder zei.

   Toeval?

   Ooit zelf eens naar boven gekeken naar een 777 op 10km hoogte?
   En dan een vliegtuig spotten, voor er ook maar iets gebeurt is (dus waarom kijk je naar boven) wat 5x zo klein is

   Verwijderen
  6. "Echter die waarneming was pas na 1.32 min na uitvallen van zwarte dozen.
   tevens is die waarneming niet correct, wat die kolonel zag was uiteenvallen van de 777"

   Dus jij wilt beweren dat radar wrakstukken van een vliegtuig kunnen registreren?

   Verwijderen
  7. Dat wist u wel, want ik had het over de buk met 3 SA11 raketten.
   En hier is maar 1 video van

   Debunkt door Kremlin op 21 juli
   Kremlin zei dat er een adres op billboard staat, dat is niet waar als je frame voor frame bekijkt
   Tweede is dat Kremlin loog over plaats.
   Je ziet duidelijk lijnen voor trolleybus, en die is er maar op 1 lijn door de Donbas
   En niet op adres die Kremlin zei op de pers conf

   Waarom begon Kremlin al met liegen op 21 juli?

   Verwijderen
  8. they

   U weet niet waarover u praat

   Kremlin vertelde zelf dat men beelden had van primaire radar, die men toonde
   Die geeft dus reflecties weer van objecten

   Die kolonel vertelde zelfs dat de primaire radar niets kan waarnemen onder de 5 km (dit om te kunnen liegen over feit dat ze de su25 niet eerder zagen)

   Dus wat eerst 1 stip is, de 777
   Die in lucht door SA11 wordt 'geraakt' waardoor cockpit afbreekt
   En hierna uiteenvalt in de lucht

   Dit laat de spreiding van wrakstukken zien op de grond
   En dit is een keihard feit

   Verwijderen
  9. "U weet niet waarover u praat"

   "Debunkt door Kremlin op 21 juli"

   Jij wel natuurlijk, het Kremlin debunked haar eigen bewijzen.

   Verwijderen
  10. Kunt u zelf opzoeken

   Kremlin dacht ermee weg te komen
   Echter is ze niet gelukt

   Kremlin heeft niets debunked
   Want ze voerde valse feiten aan
   En met valse feiten kan je niets debunken
   Valse feiten zijn
   - locatie vrachtwagen met buk
   - het aanzien van uiteenvallen MH17 als het aanwezig zijn van ander vliegtuig

   Verwijderen
  11. Jij schrijft zelf dat het Kremlin haar eigen leugens heeft debunked.

   Verwijderen
  12. "Debunkt door Kremlin op 21 juli"

   Zijn jouw eigen woorden, dus, wie weet niet waarover hij praat?

   Verwijderen
  13. Zelf het Kremlin weet waarheid en feiten niet meer te onderscheiden

   Moet niet triester worden

   Verwijderen
  14. Ehhh... jij schrijft het, niet het Kremlin.

   Verwijderen
 39. Theyknew, 1 grote leugen wat je daar op schrijft. Of als je het positief wil uitleggen, een uit de hand gelopen fantasie van je!! Met je IQ zal misschien niks mis zijn, met je vermogen te observeren is zeer zeker wat mis...maar als ik je dat nog moet gaan uitleggen zijn we 3 uur verder en nog snap je het niet, aangezien je al meerdere "fantasieën" hier hebt rondgebazuind als zijnde feiten die keihard geen feiten maar gewoon leugens/propaganda waren....natuurlijk ga je nu weer in de allerhardste ontkenningsstand, want tja, kritiek komt hard aan en afgaan mag je niet....dus reageer je maar helemaal niet, zoals vaker bij keiharde constateringen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan je maar op één manier bewijzen en dat is door het tegendeel te bewijzen en daar ben jij niet toe in staat.

   Verwijderen
  2. Nog een leuke vraag voor je. Hoe weet jij dat LGK niet liegt?

   Verwijderen
  3. Nou, nou, drie kwartier om mijn fantasietjes te weerleggen? Moet toch niet zo moeilijk zijn?

   Verwijderen
  4. Zonet gedaan dat u onzin post.
   Waarschijnlijk omdat Cruel objectief nieuws tot zich neemt en geen complotsites volgt
   Net online

   Verwijderen
 40. @LGK,

  "Zonet gedaan dat u onzin post."

  Wat grappig, ik had het tegen Cruel en jij reageert dat je het zonet gedaan hebt! Voel jij jezelf aangesproken of zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Als er onzin gepost wordt, voel ik me aangesproken

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Reacties
  1. Heb ik net gedaan.

   Verwijderen
  2. Nop

   U praat over sneeuw in een filmpje, niet gezien
   U begrijpt niet hoe een primaire radar werkt
   U weerlegt niet 1 maal de leugens van Kremlin van 21 juli

   Verwijderen
  3. "U weerlegt niet 1 maal de leugens van Kremlin van 21 juli"

   Dat hoef ik ook niet, want ik geloof namelijk niet dat het Kremlin haar eigen leugens debunked en dan overdraagt aan westerse autoriteiten.

   Verwijderen
  4. Ah, een dubbele ontkenning

   en nog heeft u kunnen aantonen dat Kremlin de waarheid vertelde

   Maar heeft u net bewezen
   Dat Kremlin een leugen verteld en het zelf debunkt

   Dank ervoor dat u zelf toegeeft dat Kremlin leugens verteld

   Verwijderen
  5. "Maar heeft u net bewezen
   Dat Kremlin een leugen verteld en het zelf debunkt"

   Sorry, maar dat zijn jouw woorden en niet de mijne. Kijk maar bij je post van:

   LGK3 maart 2015 00:23

   Debunkt door Kremlin op 21 juli

   Jammer joh dat je zo zenuwachtig wordt als het vuur nader aan je schenen wordt gelegd.

   Verwijderen
 43. Ik word er steeds moe-er van om hier te reageren; net of je tegen een paar muren praat. Ze weerleggen niks, of komen met "betrouwbare bronnen" die je, als je goed leest en een beetje common sense hebt, meteen complotblogs kunt noemen. Want ga je iets verder kijken op die sites leggen ze ook uit waarom monsanto zo erg is, Demmink toch echt iets gedaan heeft maar ze ondanks de containers bewijs het maar niet kunnen hard maken, Ufo's constant boven hun huis hangen, de maan hol is, onze leiders echt reptilians zijn enz enz....allemaal onzin....

  BeantwoordenVerwijderen
 44. "Ze weerleggen niks"

  Hahaha...die kroel toch! Is helemaal niet nodig. Heb je de sublieme posts van je vriendje LGK gelezen? Die weerlegt zijn eigen theorie! Hahaha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ach they, onwetend schaapje!! Zelfs een LGK maakt wel eens een foutje...maar echte realistische mensen wrijven zo'n foutje niet de rest van zijn leven hem aan, jij doet dat wel, omdat je een negatief iemand bent en alleen maar wat kunt met haat en negativisme, anders steun je de werkelijke terreur zaaiende moordenaars niet zoals jij doet. Het ook nog "verzet" noemen is een teleurstellende bagatellisering om het voor jezelf goed te praten dat zij, met hulp van Rusland, genocide plegen....

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Een "foutje" noemt hij dat. Je mag het gerust een blunder noemen. En jij, kroel, kan beter appels gaan verkopen op de markt, dan je in grote mensen discussies mengen. Je hebt van Blik een eigen pagina gehad waar je lekker tegen jezelf kan lullen. Ga daar heen en lach om je eigen bijdragen. Je mag het helemaal vol kletsen met de grootst mogelijke onzin en wat misschien nog wel leuker is, je kunt je eigen theorieën weerleggen. Hahahaha, die kroel, lekkere knuffel dat je er bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Niet eens inhoudelijk kunnen reageren they?? Ach ben niet anders van je gewend, nergens op dit blog is een goeie interessante inhoudelijke reactie van je te bekennen. Maar ja, je hebt ook overduidelijk geen kennis van zaken dus dan is het te verwachten...ga lekker in de hoek met je blokjes spelen en laat het echte praten en denken aan de volwassenen over they!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Niet eens inhoudelijk kunnen reageren they??"

   Het woord "foutje" heb jij gebruikt in je post en het woord "foutje" heb ik gebruikt in mijn post. Waar is hier sprake van niet inhoudelijk reageren?

   Verwijderen
  2. Je bent de moeite van het reageren niet eens waard. Blijf lekker in je eigen leugenachtige wereldje leven met allerlei complotjes die al dan niet zelf verzint....zielig figuur!

   Verwijderen
  3. Precies, daarom heb je ook een apart plekje gekregen van Blik. Gewoon, omdat je een apart figuur bent.

   Verwijderen