donderdag 26 maart 2015

NATO tanks onderweg van Oostenrijk naar Tsjechie

Dat NATO een zeer schadelijke organisatie is, weten we inmiddels. Tanks van aangesloten verdragslanden zijn gisteren onderweg van Oostenrijk richting Tsjechië voor verdere escalatie. Onderstaande foto's zijn genomen in Linz om 07:14 uur. Als je nu nog militair bent in het Nederlandse leger, dan collaboreer je dus met de organisatie en verhuur je je voor geld voor het uitvoeren van hele smerige klusjes.74 opmerkingen:

 1. De oorlogstrommen klinken steeds harder. Horen dit soort berichtjes bij:

  "Canadian Government Lied about Confrontation with Russian Fighter Jet"

  http://russia-insider.com/en/2015/03/26/5000

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dan...heftige woorden Blik!!! Graag ondersteunend bewijs dat er smerige klusjes aanstaande zijn?? Of al worden gepleegd?? Anders succes met het wegrennen van onze dappere mannen en vrouwen die hun leven in de waagschaal stellen voor jouw en mijn veiligheid!!! De NAVO is een verdragsorganisatie zoals je al zegt en gaat niet op eigen oorlogspad. Daarvoor zal eerst overleg met alle leden plaatsvinden....maar ja, hoe je het ook uitlegt, jij vind vast weer een andere uitleg. Je verzint het ook waar we bijstaan, leugens om ons een oorlog aan te praten die nooit zal uitbreken. Waarom?? Omdat er gelukkig veel meer slimmere mensen bestaan dan dat er hier hersenloos achter Putin aanrennen die de werkelijke agressor is in dit alles...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach
   Blik zo eerder ook dat er grote protesten in Odessa zouden volgens de blog van Strelkov.
   Heb ze niet gezien

   Verwijderen
 3. We noemen NAVO bombardement op Belgrado, ik noem gewoon maar wat, gestart na zelf ge-orchestreerde false flags.

  "Dappere mannen en vrouwen die hun leven in de waagschaal stellen voor jouw en mijn veiligheid", woehahaha, Cruel, het lijkt wel de slogan van Roda JC, "Stoere Koempels!",

  "Die voor geld iedereen bombarderen waar ze de opdracht voor krijgen. "

  Heb je mijn opnamen niet gezien met die Vmerikaanse teneergeslagen VS luchtmachtmilitairen in houston. Dood en doodziek worden die NAVO militairen van hun eigen inmoraliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je die opnames hier geplaatst dan?

   In Amerika plegen elke dag 22 veteranen zelfmoord. Dat zijn er elk jaar 8000.
   Zoveel doden heeft ISIS in zijn hele bestaan misschien nog niet veroorzaakt.
   En dat is al bijna driemaal zo veel als op 911 vielen.

   Maar maakt het Land of the Free zich daar druk om? Welnee.

   De kans om te sterven door bliksem is - meen ik- 100 maal groter dan de kans dat je door terreur om komt.
   Maar de War on Terror zal en moet doorgaan!
   ( Waarom? Omdat die War nu juist het terrorisme aanwakkert, en dat is wat ze nodig hebben: een excuus om op een dag àlle moslimlanden van de kaart te vegen.)

   De mensen zijn zo ontiegelijk stom: die bewering dat het IQ gemiddeld 100 zou zijn, dat moet wel een gigantische leugen zijn.
   Zoals Bertrand Russell zei: 'Je kunt, met goede propaganda, het volk àlles wijsmaken. Er zijn geen grenzen aan.'


   Verwijderen
  2. Dat VS statestieken bijhoudt

   Heeft u die ook van Rusland?

   Het gem van IQ is een soort van 0 punt.
   De helft van volk zit onder 100 en de andere helft erboven
   De verdeling is volgens de Bell curve, dat maakt dat 2% onder de 70 zit en ook 2% boven de 130.
   Echter het 0 punt schuift ook elk jaar iets naar boven, omdat door toename van onderwijs de mensheid steeds slimmer wordt

   En als reactie op Russell, dat zien we nu in Rusland, het volk geloofd alles, en dat er geen grenzen zijn kan je ook letterlijk opvatten, zie de activiteiten van Putin buiten landgrenzen van Rusland.

   Verwijderen
  3. Bij hoge uitzondering.

   In Rusland vallen elk jaar vele honderden doden door onderling geweld, in het leger. Of er zelfmoorden onder veteranen zijn weet ik niet. Zal wel, maar ik vermoed minder dan in de VS, omdat Rusland nu eenmaal zelden oorlog voert.

   Het IQ van Westerse blanke bevolking is gemiddeld op 100 gezet, ooit.
   Elke 10 jaar scoren we hoger op de oude tests, dus wordt de bevolking elke 10 jaar - ik meen- 3 IQ punten slimmer. Dat heet het Flynn effect.
   Het is alweer 20 jaar gelden dat ik alles bestudeerde, dus ik weet het niet exact meer.
   Het gemiddelde IQ van vele andere volken ( Niet-Westerse ) is rond de 85. Chinezen en Japanners zitten dan weer boven de 100: 106 voor de Chinezen.
   Het steeds slimmer worden zou eigenlijk niet moeten komen door onderwijs, want IQ zou daar los van moeten staan. Het Flynn effect wordt dan eerder geweten aan betere voeding etc. Maar zelf denk ik ook dat de veel rijkere 'omgeving': meer media, muziek, film de ontwikkeling van de hersenen verbetert, en dus inderdaad het IQ doet toenemen. ( Films verlopen nu veel sneller dan vroeger.Dat wijst volgens mij op snellere verwerking door de hersenen. Beter getrainde hersenen dus.)
   Men dacht altijd dat IQ aangeboren was.
   En de basis, de potentie, is natuurlijk aangeboren. Maar 'oefening maakt hier vermoedelijk ook 'de meester'. ( Bij het meedoen aan IQ tests is enige oefening onontbeerlijk voor een goede score).

   De reden was dat ik over een IQ van 100 sprak was natuurlijk 'bij manier van spreken',en niet letterlijk. Maar die beeldspraak is voor een autist niet op te pikken, dus dat neem ik U niet kwalijk.
   Het vemogen om zelfstandig en kritisch te denken is bij de mensen veel en veel lager dan je zou vermoeden. Dat is wat ik bedoel.

   Laat ik het dan zo formuleren: Wij gaan er vanuit dat 'de mensen' in staat zijn om te begrijpen wat er in de wereld gebeurt. En zeker van ontwikkelde mensen die je op tv ziet zou je dat verwachten. Maar dat is helemaal niet zo.
   Ze zullen al 10 maal gehoord hebben over Neocons, Wolfowitz Doctrine, het Pnac plan etc etc. Maar het doet ze niks. Ze blijven denken dat de VS de wereld wil verbeteren,en dat al die leugens ècht vergissingen waren. En dat al die landen die ze nu al vernield hebben, eigenlijk 'niet de schuld van de Amerikanen ' was.

   En dat die oorlog tegen de terreur, waar de VS aan failliet gaat, en waar landen door vernietigd zijn: dat zou een reeële reactie is op 911 moeten zijn, waar dus 3000 mensen zijn gestorven ! ?

   Sinds 2001 vechten ze de ene oorlog na de andere. Vanwege 'het terrorisme'.
   Nu wil de VS alweer een oorlog beginnen tegen Rusland.
   Waarom?
   Rusland zou agressief zijn !

   Bewijzen?

   Verwijderen
  4. Vervolg. 2/2

   Bewijzen?

   Rusland heeft de 'postzegels' Ossetie en Abchazië gesteund.
   Rusland heeft de Krim terug in haar rijk opgenomen,omdat duidelijk was dat die mensen het doelwit zouden worden van nazi's (Zie de film Crimea Way Back Home: 20 man gedood, sommigen moesten glas eten. Dat was nog ruim vóór ze besloten een referendum te houden.
   En Rusland steunt de Donbas, waarschijnlijk.

   Dat bewijst dan dat Rusland gevaarlijk is en ,moet worden gestopt met een oorlog.
   Amerika zal binnenkort voor de tweede maal in 13 jaar een staatsgreep in Venezuela plegen, want dat behoort nu eenmaal tot haar 'invloedssfeer' Niemand die er vreemd van op kijkt. Geen Wierd Duk die boos wordt.
   Latijns Amerika is de kolonie van de VS. Moet kunnen.

   Dat de VS al 98 maal ingegrepen heeft in allerlei landen ,sinds 1945, dat weten de 'deskundigen niet. Hebben ze geen internet? Hoeven ze zich niet te informeren?
   Dat de VS met zijn financiele terreur ( Warren Buffet zei: Derivatives zijn weapons of Mass destruction) de hele wereld in ellende brengt: geen deskundige die dit het vernoemen waard vindt.
   Er is berekend dat de 2008 crisis tot nu toe 50 miljoen mensenlevens heeft gekost. ( Minder goed dieet, te weinig medicijnen etc.)
   Laat ik maar ophouden.
   Het is onvoorstelbaar.
   Als Ellen Brown vraagt aan Paul Craig Roberts: ( Parafraseer) "Is er een oplossing? Komen we nog een keer onder de slavernij van deze Neocons uit?" Dan zegt Roberts: I cannot see how......   Ik raad iedereen aan om de Protocollen van Zion eens te gaan lezen.
   Niet dat ik geloof dat ze 'genuine' zijn. Maar ze zijn zeker wel een goede beschrijving van de waarheid, van de huidige werkelijkheid.
   Yaov Shamir maakte de fim 'Defamation' en als hij ziet hoe de president van Ukraine, Kuchma, buigt voor Abe Foxman van de ADL, dan zegt
   hij.....: “ Shamir realises that if Foxman and the ADL can guarantee a free pass to the American corridors of power, then the ‘anti Semitic’ message explored by the ‘Protocols of the Elders Of Zion’ is rather relevant and should be discussed in the open.”

   http://www.gilad.co.uk/writings/defamation-must-be-seen-a-film-review-by-gilad-atzmon.html


   Sorry voor het wat onsamenhangende geschreeuw ( een 'rant' zou de Saker zeggen) , maar het is al laat, en ik ben bang dat we naar een erge oorlog toe gaan en dat ik volledig machteloos sta. Dat het zomer 1914 is en dat al mijn buren bezorgd zijn over het weer, te droog en te heet voor de geraniums in de tuin. De ondraaglijke lichtheid van het bestaan.
   Al vliegen er morgen tien vliegtuigen tegen de bergen wegens suicidale piloten: ik vind dat er geen ruimte zou moeten zijn in de krant voor dat soort onbelangrijke zaken.
   Nu moeten we bezig zijn met de kans op een kernoorlog, en hoe we die in godsnaam zouden kunnen voorkomen. OOK al is er maar 2 % kans dat die oorlog er komt, dan is het nog 1000 maal belangrijker dan die misschien 10 vliegtuigen die morgen tegen de bergen vliegen.

   Verwijderen
  5. Waarom Rusland de donbass steunt is naar mijn mening dat zolang Rusland Oekraine/Nato bezig houdt met de donbass, de krim veilig is. En......het is het frustreren van de gekleurde revoluties. Uitvoeren van Coups in landen onder russische invloedsfeer zal niet lonen.

   Ja Jan in amerika betekend de war on....dat ze het juist willen het onderwerp juist willen uitbreiden. --Het omgekeerde doen van wat je zegt is een beproefde techniek-. War on drugs in colombia/zuid amerika in de jaren tachtig zorgde ervoor dat heel amerika werd overstroomd met cocaine uit colombia. maw de CIA zorgde ervoor dat de stroom van cocaïne van zuid amerika naar amerika ging.

   Verwijderen
  6. Ik moet alleen maar lachen om de stupide theorietjes die hier omhoog geworpen worden voor een "vermeende" oorlog, die volgens dit zelfde blog al lang uitgebroken had moeten zijn....nog steeds vrede, dus wie liegt er nu?? Daarnaast is Blik nu superhypocriet defensie aan het aanvallen, maar mochten we morgen door zeg een Iran aangevallen worden is hij de eerste die zich aan de voeten van een soldaat werpt en zegt "bescherm mij, ik wil nog niet dood!!!" Rusland doet zoiets natuurlijk niet, al is het de enige die op dit moment openlijk laat zien aan landjepik te doen, gewapend en wel...en totaal schijt te hebben aan landsgrenzen en internationale afspraken...VS mag dan misschien veel bases hebben in andere landen, maar die landen wilden dat zelf of hebben er keurig met verdragen en al hun toestemming voor gegeven. Dat is geen landjepik, dat is gewoon vrijheid verdedigen...maar jij hebt liever de dictatuur van Putin, ik begrijp het.

   Verwijderen
 4. Tanks onderweg voor NATO oefening

  Deze Russische tanks waren zeker ook onderweg voor oefening?
  Echter later gezien in de Donbas

  https://www.youtube.com/watch?v=3IdVPcm-BcM

  https://www.youtube.com/watch?v=lZxxX1CaWU0

  https://www.youtube.com/watch?v=jOBGiYv2uNM

  https://www.youtube.com/watch?v=xOAkTnj_JLY

  https://www.youtube.com/watch?v=KSrfkFxMVLc

  https://www.youtube.com/watch?v=2qHZr9KgKtk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eh,....'t zijn allemaal beelden uit Rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van tanks richting UA

  En blik post hier een tank transport van Oostenrijk naar Tsjechië
  Zonder ook maar te weten waar ze verder naar toe gaan na Tsjechië

  Ik doe het zelfde
  Tank transporten in Rusland in en naar Rostov (een knooppunt/eindpunt voor militair transport richting UA)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Russische tanks rijden in Rusland. NAVO tanks rijden naar Rusland. ik zie een verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Russische tanks rijden in Rusland."
  Klopt, Richting UA

  "NAVO tanks rijden naar Rusland"
  naar Tsjechië volgens Blik

  Dat het richting Rusland is klopt
  Maar lijkt me vreemd dat NATO tanks naar Rusland gaan

  Ik heb het neiuws item gemist dat Rusland NATO tanks heeft gekocht

  Dus nog een keer kijken......

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amerikaanse tanks in Tsjechië: een paar duizend kilometers uit de koers. De Tsjechen zelf zijn wat sneller van begrip dan jij.

  http://rt.com/news/243221-czech-us-convoy-tomatoes-warnings/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gooien van tomaten naar amerikaanse militairen kan je 2 jaar gevangenis opleveren. een pr stunt van de NATO om de harten en de zielen van de mensen te winnen mag natuurlijk niet mislukken of negatieve kritiek krijgen.

   Verwijderen
  2. Kritiek op het Kremlin kan je op een kogel komen te staan....zo ook op het regime in rebellenland in Oost Oekraïne...nee dat is pas meten met 2 maten...Nou zullen de Amerikanen zo'n tomaat vaak afdoen met een waarschuwing, Putin schiet echter meteen of je gaat op zijn minst op vage verdenkingen heel lang de gevangenis in....zonder probleem...zoek de verschillen oli....

   Verwijderen
  3. Wat een matig stukje propaganda.
   Niet eens het eieren of tomaat gooien zelf in beeld gebracht.
   Een paar nep Tweets, een of andere acteur aan de lijn "ja de oppositie word groter" en dat was het wel.

   Verwijderen
 10. Is NATO land, dus niet uit koers

  Wie verbied materieel verplaatsing in NATO landen?
  Rusland ziet weer gelijk de 'agressie'.
  Rusland moet eens leren begrijpen dat NATO een verdrag organisatie is ter verdediging
  Wat we van Rusland laatste jaar hebben gezien is landje pik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Russen hebben groot gelijk. What they see is what they get.

  De NAVO begint een te groot risico voor de vrede in Europa te worden. De Amerikanen misbruiken de organisatie voor hun agressieve buitenland beleid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. I love Conspiracy...
  Zoals U weet is het al heel lang mogelijk om de besturing van vliegtuigen tijdens de vlucht over te nemen.
  Tijdens 911 was Dov Zakheim's bedrijf SPC ( System Planning Corporation) wellicht verantwoordelijk voor de reden waarom die vliegtuigen zo perfect in die gebouwen vlogen.
  Per slot: de 'kapers' konden nog geen cessna onder controle houden, en een niet suicidaal piloot zou dit natuurlijk nooit doen.

  Toen MH370 verdween werd dit al een beetje verdacht gevonden: Maleisië heeft een tribunaal gehouden omtrent 911, Irak etc. en daar zijn Blair en Bush schuldig bevonden: http://en.wikipedia.org/wiki/Kuala_Lumpur_War_Crimes_Commission
  ( De piloot van de MH370 zou zelfmoord gepleegd hebben, maar de aandelen van Malaysian Airlines kelderen natuurlijk. Dus als je een land onder druk wil zetten dan zeg je een week voor de 'verdwijning' : Ik hoop maar dat er volgende week geen ramp gebeurt met een van uw vliegtuigen" )

  En nu komt het:
  Zou mevrouw Merkel vorige week ook zo'n opmerking te horen hebben gekregen?
  Was er ergens een Amerikaanse onderhandelaar die dit even terzijde meldde aan Frau Merkel ?

  Zoals ik al schreef : I like Conspiracy.
  Maar ik heb dit zelf niet bedacht hoor. Ik las de suggestie elders.

  Wat er tegen pleit is dit: 1. de piloot is tijdens zijn opleiding geschorst geweest wegens een burnout. Suicide wordt dus een reële mogelijkheid.
  2. De hoofdpiloot verliet de cockpit. Ik weet niet of dit voor SPC ook tot de mogelijkheden behoort: om te wachten tot er slechts één piloot aanwezig is. Ik denk ook dat dit niet nodig is voor SPC, dus het conspiracy verhaal zal wel niet op gaan.
  Jammer..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan: Persoonlijk heb ik me niet in die legpuzzel van 4U9525 verdiept, maar je kunt daarover interessant voer vinden bij HDR: Crash Germanwings 4U9525 - Er klopt weer niets van

   Toeval? Frau Merkel werd op 17-7-2014 60 jaar en kreeg 'n 17 jaar oud vliegtuig MH17 ingepakt met Gaza-strookjes!

   Verwijderen
 13. Voor Oligarch:
  http://www.zerohedge.com/news/2015-03-26/why-banksters-hate-peace

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan, de pagina is weggehaald

   Verwijderen
  2. Oligarch,
   even iets naar beneden kijken:
   Who's behind all wars ?
   All wars are banker's wars.
   Daarond er is een soort compilatie van teksten die dit onderbouwen.
   ( Ik heb het zelf niet gelezen, omdat ik er al aardig van overtuigd ben. )

   Ik heb dezelfde link gebruikt die ik hierboven noem.

   Verwijderen
  3. Jan
   Nu zie ik wel het artikel.
   Oorlogen leiden tot schulden en de bankiers kunnen die schulden financieren waar ze geld op verdienen en waarbij ze macht/zeggemschap over een land kunnen krijgen. Het land staat bij hun in het krijt. Ja zo werkt het.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Het is hier heel duidelijk en hypocriet; Rusland mag alles, landen innemen ,mensen vermoorden, oorlogen beginnen....maar als de NAVO ook maar 1 ding doet (tanks op een treintje zetten) is de wereld te klein....dan is er iets niet goed in je bovenkamer. Gelukkig zijn steeds meer mensen de Rusland lovers zat, je ziet het op nujij en vele andere nieuwsblogs. Zelfs mensen die eerst nog licht de Russen steunden hebben nu hun buik vol van de Kremlin propaganda. Putin wordt steeds belachelijker gemaakt, en terecht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Belangrijk. Vrijwilliger gezocht.

  Een onderzoeker/deskundige (scholar) Paul Robinson heeft de oorlog in Ukraïne minutieus onderzocht. Hij spreekt Russisch. Was vermoedelijk in de Ukraine.

  De man maakt een integere indruk op mij.
  Hij hield een speech van 27 minuten op 22 febr. op de Universiteit van Toronto , op een 'Ukraine and Russia Peace Conference" aldaar.

  Het onderwerp van de speech: "Who has done what, and why."

  Ik zal de speech niet samenvatten,want hij is meer dan de moeite waard om helemaal te beluisteren.
  Mijn vraag: Wie kan en wil de tekst van deze speech voluit schrijven, in het engels?
  Of: wie wil de speech opsporen op internet.

  Hier de speech: http://www.informationclearinghouse.info/article41367.htm

  BIj voorbaat dank. Jan V.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Robinson is een professor aan de universiteit van Ottawa, schreef minstens 5 boeken over Rusland, en is vooral alert op - wat hij noemt- de irrationele manier waarop besluiten worden genomen.
   Het is mogelijk dat Robinson blind is voor de 'Deep State' en de vele methoden van deze lieden om hun agenda te realiseren.
   Dat is niet zo erg, want nu weten we van een onbevooroordeeld iemand wat er feitelijk wel en niet gebeurde in Ukraine en Donbas.

   Hier is Robinson's eigen site: https://irrussianality.wordpress.com/

   Dit zegt Robinson over zichzelf:

   ABOUT
   Welcome to Irrussianality! This blog focuses on two subjects: the relationship between Russia and the West; and the apparently irrational decision making processes which dominate much of international relations (IR). The two are, of course, connected: relations between Russia and the West are marred by prejudice, misunderstanding, and misperceptions. I hope through this blog to contribute in some small way to rational foreign policy.

   I am a professor at the University of Ottawa. I write about Russian and Soviet history, military history, and military ethics. Links to my books are available in the ‘Books’ menu.

   Paul Robinson

   -----
   Ik heb hem al een email gestuurd met de vraag om de tekst van de speech.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik heb een nederlandse samenvatting gemaakt over de speech van Robinson: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/03/464-professor-paul-robinson-rusland-is.html ofwel: Speech in het Nederlands


   Hier een korte samenvatting voor Zaplog:
   Zaplog samenvatting
   http://zaplog.nl/zaplog/article/expert_zegt_putin_heeft_de_oorlog_in_oekraine_niet_veroorzaakt

   Verwijderen
 16. LOL dit is de "betrouwbare" informatiebron van LGK
  Putin is deathly ill. Progressive Oncology Putin totally confirmed.
  https://www.youtube.com/watch?v=kVbBwr0LI7k

  Rond 1:40 loopt er stram mannetje rond en dat moet dan zogenaamd Poetin zijn. Het beeld van het hoofd van deze figuur is vaag gemaakt anders zie je zo dat dit Poetin niet is

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   LGK is een patient, geen discussie-partner.
   Als u daar een bewijs voor wil, volg dan een draadje van 9 reacties op de discussie tussen hem en mij, en bepaal zelf of deze Elena Vassilyeva herkenbaar op de video te zien is.

   Hier begint het: http://blikopnosjournaal.blogspot.nl/2015/03/inpakpapier-sinterklaasjournaal-houdt.html?showComment=1427235744908#c2825234312611069040

   Verwijderen
 17. Topic = NATO tanks onderweg van Oostenrijk naar Tsjechie

  Het Lam Geroosterd Kadaver en de Gruwelmuts verkeren nu in 'n vergevorderd stadium van Dementie: ze zijn compleet afgestorven en opgebrand!

  Feiten over het trollen-theekransje LKG, Cruelman en Merknaam:
  Altijd off-topic, negatief, verdraaien en/of omkeren, leugens herhalen, mensen beledigen, etc.
  Kortgezegd: trollen die, al maandenlang hier bij Blik, volkomen nutteloos en zinloos een verrot fascistisch systeem verdedigen zijn dus roeptoeterende FASCISTEN! Ondertussen bereiken ze het tegenovergestelde en krijgt Blik steeds meer trouwe lezers en interessante commentators...misschien moet Blik ze ook maar €2,50 in de week gaan betalen, dan hebben ze al €15,= in de week aan bloedgeld!

  On-topic:
  Blik op al dat Navo-Blik daar op die trein in Linz laat zien hoe de navo denkt, want dit soort rupsblikken zijn met simpele blikkenwerpers uit te schakelen: overlevingstijd bemanning in oorlogsgebied is hooguit 'n paar seconden in zo'n Nuland koekblik.
  Navo rekent alleen in blikken en katapulten, daar kunnen ze poen mee verdienen. Manschappen kosten alleen maar geld en leveren niets op: afslachten die kletskoppen in koekblik!
  Het grootste Amerikaanse vliegkampschip de USS Theodore Roosevelt is inmiddels al door de Russen en de Fransen 'lamgelegd'...

  Maar dit “koninkrijk” zit barstensvol grappen en grollen:
  - Een premier die beweert dat “de onderste steen boven moet komen” en vervolgens een dealtje met de dader(s) maakt, is de juiste man op de juiste plek. Ingezetenen vinden het blijkbaar allemaal dik in orde.
  - Een staatssecretaris die criminele handelingen verricht en daarom verdwijnt, duikt weer op als ongekozen Kamerlid om de boel in de gaten te kunnen blijven houden.
  - Ondertussen rollen de tanks en pantservoertuigen richting Oostfront. Dit is geen nieuws voor het gepeupel in de polder. Het ergste gepeupel zegt zelfs doodleuk, dat ze het ook liever maar niet weten.

  Lees verder: Oostenrijk – Duitsland – Tsjechië: NATO TROEPENBEWEGINGEN

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Aanvullend over de onderste steen, alles met feiten en bewijzen:
  De oud SG Harry B. heeft voor de cameras een bekentenis afgelegd. Hij stelt: "De onderste steen komt niet boven, want dan valt heel Justitie in elkaar." Helaas wordt er niet doorgevraagd. Wat bedoelt Harry B.? Harry spreekit zichzelf namelijk tegen. Enerzijds zegt hij dat het géén puinhoop is, anderzijds dat het een in elkaar stortend zooitje is. Dat laatste klopt, en het HHC is bereid het laatste zetje tegen het kaartenhuis te geven.
  Lees verder: De Onderste Steen

  Aanvullend over onze persvrijheid, alles met feiten en bewijzen:
  De MSM ANP doorgeefluiken hebben een eeuwigdurende komkommertijd. Zelf onderzoeken is er niet meer bij. Maar wanneer er iets opzienbarends opduikt trekken ze wel de eer (en de advertentie inkomsten) naar zich toe. De parasitair commerciële plagiaatschrijvers van de MSM. Een paar voorbeelden.
  Lees verder: Volksoplichter van de Pers

  Ondertussen worden ze bij de MSM, zoals Geenstijl ook steeds meer wakker:
  OPROEP! Naschrift bij dit ANP'tje. De redactie van GeenStijl is op zoek naar slachtoffers van Van der Steur. Bent of kent u een knor, burger of Minervaan in mineur die in recente jaren (letterlijk) als opstapje of voetveeg is gebruikt door Ard tijdens het Colloquium Goede Manieren, een onderdeel van de ontgroening waar de MinJus tot zeer recent jaarlijks voor verantwoordelijk was? Dan horen wij graag uw verhaal via redactie@geenstijl.nl!
  Lees maar niet verder bij: Van der Steur (VVD) zoekt onderste Demminksteen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De onderste steen boven door een VVD'er ?. Echt waar ? Echt waar mijnheer den Uyl....Ja je leest het allemaal in de fabeltjeskrant....

   Die van der Steur komt op mij naar over. Die staatsecretaris ook, dat is ratje.

   Van der steur zal wel aangesteld zijn omdat ze dachten dat onder Opstelten de beerput niet goed dicht zat.

   Verwijderen
  2. Jazekers Oligarch, de KUD Fabeltjeskrant, want daarin staat precies vermeld, wie of welke trol is er ongesteld.

   Aan die Steur zit zeker 'n meur van 'n geur en met die walm van Zalm in zijn net, kan het hele minerva kasteel Opstelten, samen met het Willem de Overbodige oranje-gespuis, het moeras inpleuren!

   Aanvullend voor dwazen, die (nog) vertrouwen in de Nato/Navo hebben: NATO's Secret Armies (2009)

   Verwijderen
 19. Hier lees ik dat zowel Poetin als de Amerikanen achter de teloor gang van Kolomoisky zitten.
  Voor Poetin is er niks mooiers dan dat ze met elkaar vechten. De oligarchen in Oekraïne komen er nu achter dat ze niks anders zijn dan speelballen. Ze worden gebruikt en weggegooid zodra de anglo amerikaanse federal reserve maffia andere plannen voor hun heeft.
  US Embassy Involved in Showdown between Tycoons

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hier kun je lezen dat de 3e wereld oorlog in gang gezet gaat worden en wie de aanstokers zijn. Met dank aan Niburu.co Voer voor de trollen.
  3e wereld oorlog

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Niburu.co?? Tot zover dat ik je ooit nog serieus ga nemen Mattje....man o man, een grotere zweefkezensite vol met leugens en bedrog bestaat er niet, en jij presteert het om die als "serieuze bron" op te voeren. Kan het nog erger?? Ja hoor, altijd....ga vooral door met liegen voor Putin jochie, en kom pas terug als je met de volwassenen wat mag gaan drinken...wat een loser ben je toch ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reactie van een kind, precies wat ik verwacht had, vandaar dat ik zei" voer voor de trollen".
   Voor de rest herhaal ik wat ik al eerder zei over kroelie: "als ik de tijden van jouw post bekijk werk je niet en leeft dus op kosten van de gemeenschap, of je werkt wel maar pikt dan pc tijd van je baas of en dat is wat velen hier denken , je word betaald om hier dit blog te komen verzieken."
   Volwassenen praten op een heel andere manier met mekaar, maar jij weet niet eens wat dat inhoud.

   Verwijderen
  2. Volwassenen praten niet eens hier, wetende dat je eigenwijze drammende kindjes toch niets kunt bijleren. Waarom ik het dan als een van de weinige volwassenen toch bij jullie probeer is me een raadsel maar goed, zal toch wel mijn naastenliefde zijn. Daarnaast is je post erg zwak, je komt niet verder als herhalen van je eigen geblaat, niks nieuws en niks op argumenten. Als je niks beters weet ga maar weer fijn lekker spelen in de zandbak met Dawg, don'tknow, Jan en alle anderen....en geen ruzie maken kindjes!!

   Verwijderen
  3. Ook deze reactie is niks nieuws, eindeloos herhalen zonder ook maar enkele inhoud.
   Liever een 'zwakke' post dan los gezever en dom geleuter.

   Verwijderen
 22. Congress demands war in Ukraine

  "Just weeks after a European-brokered ceasefire greatly reduced the violence in Ukraine, the US House of Representatives today takes a big step toward re-igniting -- and expanding -- the bloody civil war.

  A Resolution, "Calling on the President to provide Ukraine with military assistance to defend its sovereignty and territorial integrity," stealthily made its way to the House Floor today without having been debated in the relevant House Committees and without even being given a bill number before appearing on the Floor!

  Now titled H. Res. 162, the bill demands that President Obama send lethal military equipment to the US-backed government in Kiev and makes it clear that the weapons are to be used to take military action to return Crimea and parts of eastern Ukraine to Kiev's rule.

  Congress wants a war in Ukraine and will not settle for a ceasefire!

  The real world effect of this Resolution must be made clear: The US Congress is giving Kiev the green light to begin a war with Russia, with the implicit guarantee of US backing. This is moral hazard on steroids and could well spark World War III.

  The Resolution conveniently ignores that the current crisis in Ukraine was ignited by the US-backed coup which overthrew the elected government of Viktor Yanukovych. The secession of Crimea and eastern Ukraine were a reaction to the illegal coup engineered by US officials such as Victoria Nuland and Geoff Pyatt. Congress instead acts as if one morning the Russians woke up and decided to invade Crimea and eastern Ukraine.

  There is no mention at all of US backing for the coup -- or even that a coup took place!

  Indeed, a read of the Resolution shows it is revisionism par excellence:
  Whereas the Russian Federation under President Vladimir Putin has engaged in relentless political, economic, and military aggression to subvert the independence and violate the territorial integrity of Ukraine;
  ...

  Whereas Russian aggression against Ukraine is but the most visible and recent manifestation of a revisionist Kremlin strategy to redraw international borders and impose its will on its neighbors, including NATO allies;
  Shamefully, the resolution pins the blame for the thousands killed by Kiev's shelling of civilian centers in eastern Ukraine on Russia:
  Whereas this Russian aggression includes the establishment and control of violent separatist proxies in other areas of Ukraine, including arming them with lethal weapons and other materiel including tanks, artillery, and rockets that have enabled separatist militias to launch and sustain an insurrection that has resulted in over 6,000 dead, 15,000 wounded, and more than a million displaced persons;
  The Resolution goes even further, explicitly calling for the US to support regime change in Russia itself:
  Whereas the United States and its allies need a long-term strategy to expose and challenge Vladimir Putin’s corruption and repression at home and his aggression abroad;
  "Expose and challenge" the elected Russian president at home.

  During the Floor debate on the Resolution, Rep. Eliot Engel (D-NY) even compared Russian "action" in Ukraine to Hitler's invasion of Czechoslovakia, demanding that this time the "Hitler" must be stopped before he goes further!

  Not a single Member of Congress took the Floor to oppose this dangerous Resolution.

  Passage of this Resolution should make it clear that the political leadership of the US will accept nothing short of war with Russia.

  Update: The Resolution passed in the House, 348-48."

  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/march/23/congress-demands-war-in-ukraine/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Dawg.

   het is dus duidelijk dat het lot van de wereld in handen is van mensen die geen benul hebben van de realiteit, en die zijn opgehitst om een oorlog te beginnen.
   Ik denk dat je niks zult bereiken met hier jouw berichtjes te plaatsen.
   Daar is de situatie veel te ernstig voor.
   Als je een kans wil maken om geen atoombom op je hoofd te krijgen, dan zul je iets moeten gaan doen.

   Ik weet niet waar je woont, maar je zou kunnen beginnen met de mensen van de ( lokale ) krant te bellen, of ze pamfletjes te sturen.
   Een dagje voor hun deur gaan staan als Plaza de Mayo demonstrant kan ook geen kwaad.

   Maar hier blijven schrijven heeft geen zin.
   Daarvoor is het nu te laat.
   De idioten in Amerika zullen binnen een jaar hebben toegeslagen

   Ik las zojuist dat in Frankrijk het internet al duchtig onder censuur zal komen.
   Je mag straks niet meer over conspiracy theorien schrijven, want dan zou je als extremist kunnen worden gezien en dan wordt de site verboden waar je dat op meldt. ( precies weet ik het niet meer) : http://www.globalresearch.ca/france-moves-to-make-conspiracy-theories-illegal-by-government-decree/5438970

   Je kunt er zeker van zijn dat we in de niet zo verre toekomst dit soort blogs niet meer zullen kunnen schrijven.
   En als je ziet hoe weinig mensen nu een idee hebben van de werkelijkheid, dan weet je dat het zonder vrij internet nooit gaat lukken.

   Heb maar diep medelijden met al die jongelui die je om je heen ziet.
   En besef: zij hadden geen enkele kans om hun lot te ontlopen. Het was mijn schuld. Ik had een kans om het tij te keren. Maar ik kon het niet geloven. In januari lopen ze door Parijs te roepen over 'Vrijheid van meningsuiting'. En 2 maanden later schaffen ze die af: je mag alleen nog 'uiten' wat zij goed vinden.   Verwijderen
  2. De enige die geen besef van de realiteit hebben op dit moment zijn mensen zoals u Jan, maar de toekomst zal dat snel genoeg uitwijzen. Daarnaast zou het u sieren om de internetwetgeving in Frankrijk toch eens beter te bestuderen, uw analyse klopt van geen kanten. Maar ja, al uw analyses kloppen niet, zijn uit de duim gezogen of enorm overdreven...daarnaast blijft u consequent laten we het zeer mild zeggen dubieuze bronnen gebruiken die geen goeie reputatie hebben op internet. Maar goed, eenieder heeft het recht op zijn eigen mening, en die respecteer ik. Maar m delen of voor waarheid aannemen is een heel ander iets....

   Verwijderen
 23. Als er niet zo iets was als NATO dan had Rusland al lang aangevallen.
  Dat is iets wat de meeste mensen niet willen, maar blijkbaar een klein aantal hier zoals Blik en Jan wel.
  Zij weten ook dat NATO enkel reageert, dat NATO helemaal geen Amerikaans orgaan is maar vanuit Europa geleid, dat het nooit zelf een oorlog zal starten.
  Maar afzwakking van NATO of de publieke ondersteuning van NATO is in het voordeel van hun geliefde leider dus doen zij gewillig mee aan de propaganda.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juffrouw mennie, Breedlove is anders een Amerikaanse generaal bij de NAVO en die heeft een hele dikke vinger in de pap te brokken.
   Dat de NATO hun bondgenoten wil beschermen is hun goed recht. Niks mis mee ,maar Oekraïne is GEEN bondgenoot van de NATO dus heeft Amerika daar niks te zoeken. Dit is pure provocatie om toch maar de oorlog te kunnen uitlokken want het slagveld is voor de Amerikanen een 'ver van mijn bed show', maar als de strijd gestreden is staan ze klaar om Rusland over te nemen en te plunderen. Die aangenomen resolutie is daar heel duidelijk in.

   Verwijderen
  2. Mennie u bent een beetje wereldvreemd.

   Verwijderen
  3. De enigen die hier wereldvreemd reageren zijn oli, Matt, Dawg en Jan en meer van die figuren die totaal niet inzien en begrijpen wat NAVO nu eigenlijk is...maar blijf vooral in je eigen fantasietjes geloven en val de slimme volwassenen niet lastig met jullie verzinsels en dram niet door over de maffe theorietjes die jullie steeds, zonder keihard bewijs, blijven verzinnen....

   Verwijderen
 24. To war:

  http://docs.house.gov/billsthisweek/20150323/MAS_087_xml.friday.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Voormalig SACOEUR van de NAVO. Moet wel een wereldvreemde complotdenker zijn:

  https://www.youtube.com/watch?v=TY2DKzastu8

  BeantwoordenVerwijderen
 26. En wie startte die oorlog ook alweer?? Ow ja, grote vriend van jullie Putin. Maar jullie zijn zo dom dat te willen inzien, en alles maar weer zo te buigen dat toch het westen de schuld maar krijgt....wat een don'tknowers zitten hier toch!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De groep mensen die begint in te zien dat het niet Putin is die de burgeroorlog gestart is word steeds groter en het groepje halsstarrig volhouden aan de leugen(s) word steeds kleiner. Wanneer weerleg jij die leugens eens kroelie? als je kunt tenminste, zonder westerse propaganda.

   Verwijderen
  2. Matt weet niet of jij het nieuws volgt (volgens mij niet gezien je antwoord) maar de kritische houding jegens de Russen wordt juist steeds groter!! Weet niet in welke fantasiewereld je leeft, die alleen oorlog en agressie kent, gezien je waardeloze bijdrages aan dit blog, maar op forums als nujij en bij de verschillende kranten en andere media zijn juist steeds meer kritische mensen te vinden die kotsen op mensen zoals jij die blindelings Kremlinpropaganda volgen terwijl de werkelijkheid heeel andere dingen laat zien, open voor iedereen. Alleen heel domme mensen kiezen nog de kant van Putin, en dat worden er juist steeds minder. De kant van oorlog zoeken en agressie tonen, de Russische kant dus, wordt daar steeds meer keihard neergesabeld door vredelievende mensen die ook het westen afkeuren in sommige acties en bewoordingen, maar een ding geldt voor hun allen en dus ook mij; zij staan voor vrede, vrijheid van meningsuiting en leven hoe wij willen...alles wat Putin verbiedt dus.....

   Verwijderen
  3. Daarbij heb de leugens al lang weerlegd, maar jij wil en kan het niet zien, verblind door je adoratie voor het fascistische bewind van Putin en je oogkleppen op waardoor je alleen maar de Kremlinpropaganda wilt en kunt zien. Eigen keus van je, prima, maar ga dan niet beweren dat steeds meer mensen "jullie" kant zien als de werkelijkheid 300 % anders is....maar blijf je maar vastklampen aan "jullie waarheid"....

   Verwijderen
 27. Ze moeten natuurlijk wel doen wat de nobelprijswinnaar voor de vrede zegt dat ze moeten doen als ze niet naar vrede en democratie gebombardeerd willen worden.

  https://www.youtube.com/watch?v=T9aIHopGntE

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het opleiding niveau van de trollen is zeer twijfelachtig en dit nieuwe cartoon legt uit waarom.
  cartoon pagina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Creative, beschaafde & leuke cartoon van de Trollen School Matt, ik zie ze meer in dwangtuigjes aan het plafond bungelen in hun isoleercel, stift in de muil en rammen op die toetsen slaaf-trollen.
   Je raakt ook steeds meer geinspireerd door die negatieve trollen: het creative EQ is veel machtiger en prachtiger!

   Verwijderen
  2. Dank voor het compliment, Grandalf, je hebt tenminste gevoel voor humor, in tegenstelling tot...

   Verwijderen
  3. ...Sintelkees en Schwarzer Piet 'LKG' Cruelman nu ook gesignaleerd bij de buren van HDR: Herstel De Republiek!

   Roeptoeterd het voort!

   Verwijderen
  4. Inderdaad, dat is wat jullie hier alleen maar kunnen: roeptoeteren!! Zowaar 1 goeie opmerking van onze Fan Tast!!

   Verwijderen
 29. Alleen in het hoofd van iemand die een beetje de weg kwijt is kan een afwijkende mening 'keihard neergesabeld worden door vredelievende mensen'.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Artikel op want to know dat je niet op het normale journaal zult zien. Te zeer een blamage voor de grootheidswaanzin van de USA.
  vliegdekschip uitgeschakeld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is de oorsprong van dit bericht, Matt. http://www.whatdoesitmean.com/index1853.htm

   Ik twijfel of dit een goede bron is.

   Ik vind dat GuidoJ zulke bronnen alleen moet citeren als er meerdere meldingen van de gebeurtenis zijn.

   Ik weet niet of dit verzonnen is, dan wel echt waar, maar ik twijfel.

   Verwijderen
 31. Ik kon het toch niet laten om ook hier van een cartoon te maken
  vliegdekschip

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Beetje dom tekenen en een dronken Fan Tast met zeer dubieuze humor die natuurlijk wordt bejubeld door de fascistische menigte hier is de trend om ons te "bevechten"?? Nou nou....verder nog wat te liegen???

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Het blijft lachen met jou kroelie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Matt,

  het verhaal over dat vliegdekschip is fantasie.

  Je moet voortaan wel oppassen met die berichten die op 'Want to know' verschijnen. Guido J is niet kritisch genoeg.

  Ik vertrouw deze bron in elk geval niet: http://www.whatdoesitmean.com/index7381.htm

  Ik neem aan jij ook niet.
  Zo krijgt Blik een slechte naam.
  Kun je niet maken,

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Zo Jan, verwijt jij me dat ik Blik een slechte naam zou bezorgen? In dit geval was ik gewoon een doorgeefluik van een artikel op een andere site. Of iets waar is of niet , er word altijd gezegd zelf op onderzoek te gaan. Zijn jouw links altijd DE waarheid?
  Ik zag er de humor van in vandaar die tekening. of ga je me dat ook verwijten?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ Matt: Compliment voor je Cartoon: Russische Controle
  @ Jan, als het de fransen al gelukt is, dan lijkt het mij voor de russen 'n simpel klusje:
  Obviously, this was not the first time a submarine scored a simulated carrier kill with torpedo attacks.

  For instance, in 2007 HMCS Corner Brook, a Canadian diesel-electric submarine “sunk” UK’s Illustrious during an exercise in the Atlantic.
  Lees verder: Aviation: U.S. aircraft carrier and part of its escort “sunk” by French submarine during drills off Florida

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Netherlands attacked in first week january 2013 by cruisemissile filed complain at the International Criminal Court Crimes of War of terrorisme with weapons of mass-destruction in The Hague DEFCON 1 ready to launch
  Total European airspace in danger since first week of 2013

  BeantwoordenVerwijderen