zaterdag 28 maart 2015

US moving tanks in Europe Eastbound

28-3-2015 Foto's van journalisten

De VS heeft vandaag een gemotoriseerde eenheid door Roemenië naar de grens met Moldavië en Oekraïne gestuurd.

English version

28-3-2015 Foto's of journalists

The US are moving a motorised unit over Rumania to the border with Moldova and Ukraine





81 opmerkingen:

  1. Figuranten in een doelbewust nagestreefde crisissituatie die steeds verder op de spits wordt gedreven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. NATO land dus ze kunnen daar lekker rond karren, met elkaar trainen etc... Niks aan het handje.
    Er komen gelukkig ook nog meer F-15s naar Europa, eerst Leeuwarden en daarna Bulgarije.
    http://www.usafe.af.mil/news/story.asp?id=123443394

    De afgelopen jaren is er teveel bezuinigd, Amerikanen verlieten Europa grotendeels.
    Tanks werden verkocht. Vele basissen gesloten, denk aan Ypenburg, Twente, Valkenburg, Soesterberg. Zelfde gebeurde in de rest van Europa.
    Wie had ooit gedacht dat het tij weer om zou keren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De NAVO landen geven gezamelijk tien of meer keer zoveel uit aan 'defensie' dan de Russische Federatie. Alleen al deze verhouding maakt de vanzelfsprekendheid waarmee over de 'dreiging van Rusland' wordt gesproken enigszins bespottelijk. '

      Verwijderen
    2. Het heeft geen zin om feiten ter discussie te stellen of de discussie te verleggen . De NAVO geeft minstens tien maal zo veel aan oorlog uit als de Russen. De VS alleen al zes maal zo veel.

      Als overheden in hun voorlichting naar het publiek liegen en propaganda tot norm gaan verheffen is het niet vreemd dat er een moment komt dat geen officiele lezing meer vertrouwd wordt. Dat is niet ziek, maar een normale en te voorspellen reactie.

      Liegen en conspiracy zijn helaas de norm geworden, transparantie de uitzondering die de norm bevestigd. Of zoals Jean-Claude Juncker en één van z'n zeldzame momenten van oprechtheid stelde : 'When it becomes serious, you have to lie'. Over TIPP bijvoorbeeld.

      http://www.andereuropa.org/wp-content/uploads/2014/07/feitenoffabelsTTIP.pdf

      Verwijderen
    3. Dawg, NATO geeft helemaal niks uit aan oorlog. Ook niet aan wapens.
      Het is een verdrag met landen, niets meer dan dat.
      Alleen omdat Rusland weet dat alleen NATO ze kan stoppen, voeren ze propaganda tegen NATO. Als jij eens stopt met alleen conspiracy sites lezen en terug komt in de echte wereld dan zie je dat ook.

      Verwijderen
    4. De NAVO is niets meer dan een verdrag dat geen geld uitgeeft aan oorlog of wapens, maar de Russen voeren er toch propanda tegen omdat ze weten dat alleen dat verdrag ze kan stoppen. Geef het op Mennie. Je bent de draad een beetje kwijt.

      http://www.washingtonsblog.com/2015/03/proof-russia-iran-want-war-look-close-put-countries-military-bases.html

      Verwijderen
    5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    6. 1 vraagje aan mennie; Wie betaald al dat oorlog tuig en manschappen welke nu op weg zijn naar Rusland?

      Verwijderen
    7. Iedereen betaalt die oefeningen, u, ik, Blik, dontknow, iedereen....en wie zegt dat ze naar Rusland gaan?? In Oost Europa zijn vaak NAVO oefeningen, ook met toestemming van Rusland. Sterker nog, ze deden maar al te vaak en te graag mee!!!

      Verwijderen
    8. kroel, lees de post van mennie 23.42 waar hij stelt dat Europa stelselmatig bezuinigd heeft.
      Mijn vraag dus is of het nu de NATO is of de USA onder het mom van de NATO.

      Verwijderen
    9. Dawg, ga die kaartjes eens controleren, er klopt niks van.
      Kazakhstan bijvoorbeeld, een NATO basis, wat denk je zelf?

      USA is lid van NATO dus mag rond karren, zij hebben nog wel wapens, zij zijn weer eens de enige die Rusland kunnen stoppen.
      Als het niet voor artikel 5 was dan had Dugin en Strelkov al veel verder in Europa kunnen zijn.

      Verwijderen
    10. Hoe vertaal je Lebensraum in het Russisch?

      Verwijderen
  3. SPIEGEL: How should the West react to the Russian annexation of Crimea? Do you fear this might mean that borders in the future are no longer incontrovertible?
    Kissinger: Crimea is a symptom, not a cause. Furthermore, Crimea is a special case. Ukraine was part of Russia for a long time. You can't accept the principle that any country can just change the borders and take a province of another country. But if the West is honest with itself, it has to admit that there were mistakes on its side. The annexation of Crimea was not a move toward global conquest. It was not Hitler moving into Czechoslovakia.
    SPIEGEL: What was it then?
    Kissinger: One has to ask one's self this question: Putin spent tens of billions of dollars on the Winter Olympics in Sochi. The theme of the Olympics was that Russia is a progressive state tied to the West through its culture and, therefore, it presumably wants to be part of it. So it doesn't make any sense that a week after the close of the Olympics, Putin would take Crimea and start a war over Ukraine. So one has to ask one's self why did it happen?
    SPIEGEL: What you're saying is that the West has at least a kind of responsibility for the escalation?
    Kissinger: Yes, I am saying that.........

    http://www.reddit.com/r/russia/comments/2mnofm/henry_kissinger_on_crimea_crimea_is_a_symptom_not/

    Voordat de russofobe oorloghitsers stikken in hun opgeklopte selectieve verontwaardiging kunnen ze misschien beter eerst eens lezen wat Kissinger te melden heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @Dawg. Obama zei het, Bolkenstein zei het, Soros zei het en nu Kissinger hemzelf zegt het en toch blijven hier leeghoofden die tegen beter weten in stug blijven volhouden dat Rusland de agressor is.

      Verwijderen
    2. Als zelfs iemand als Kissinger zegt dat je te ver ben gegaan, dan kan je er vanuit gaan dat je te ver ben gegaan.

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
  4. meneer of mevrouw cruelman uit 1974 verzwijgt op zijn beurt 'constant' dat navo-bases rusland omsingelen, dat het westen tweemaal op grote schaal rusland is binnengevallen, onder napoleon en onder hitler, dat de vs in 1918 rusland vanuit het oosten binnenviel, dat sinds het opheffen van het warschau-pact het aantal navo-leden bijna is verdubbeld, dat het amerikaans militair industrieel complex rond de 50 procent van de 'discretionary' federale begroting opslokt en dat dit feit een rechtvaardiging vereist, dus een vijand, dat met steun van de navo, washington en wall street sinds 2001 burgeroorlogen heeft veroorzaakt of verergerd in afghanistan, irak, libie, syrie, yemen, en de oekraïne, dat het westen al 5 eeuwen lang met massaal geweld expansionistisch is, en dat nu overal op aarde het neoliberalisme wordt afgedwongen, een systeem dat 85 miljardairs zo obsceen rijk heeft gemaakt dat ze evenveel bezitten als de helft van de mensheid tezamen. de anonymus cruelman zou er beter aan doen de geschiedenis te bestuderen in plaats van levensgevaarlijke propaganda te blijven herhalen. het zijn doorgaans de mensen die nooit van dichtbij oorlog hebben meegemaakt die enthousiast over oorlogsvoering zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach...
      Westen is 2 keer eerder Rusland binnen gevallen.
      Door mannetjes als Napoleon en Hitler
      Als je een psychologisch profiel zou opstellen avn hen, zou Putin hier ook volledig invallen

      Verwijderen
    2. Ik ben allerminst enthousiast over oorlogsvoering, anders zat ik hier niet de oorlogszuchtige Putin fans te bestrijden. Zij zijn degene die het zo fantastisch vinden dat er een "verzet" door Putin gesticht is die niet eens verzet genoemd mag worden omdat ze de aanval constant hebben gezocht en op een vreselijke manier huishouden in Oost Oekraïne. Met als grootste verliezers, de burgers. Die gaan mij aan het hart. Hoor je ze hier niet over, alleen het verzet (lees terroristen en Russen) worden verheerlijkt die alles en iedereen neermaaien. Daar vecht ik tegen en dus voor vrede....maar ach, hier leest men alles verkeerd en begrijpt men dingen verkeerd... komt omdat alle mindjes in oorlogsmode zijn hier...behalve die van mij en een aantal anderen....

      Verwijderen
    3. Idd

      En hier weer een bericht dat Putin het 'verzet' blijft bevoorraden

      http://24today.net/open/359293

      Verwijderen
    4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
  5. Geachte heer Stan,
    Wat doet het me deugd dat u hier de gelederen komt versterken! Ik lees wel altijd mee met BLIK, maar de discussies zijn vaak zo tenenkrommend! Er zijn hier een paar reageerders die maar één boodschap hebben: Poetin heeft het gedaan!
    Cruelman is een van hen. Zijn reactie op u is zowel denigrerend als stupide. Wat hij zegt, dat zal hij zelf dan wel zijn.
    Voor alle "Poetin heeft het gedaan" papegaaien is er een geweldige serie op Kleintje Muurkrant: Fuck: http://www.stelling.nl/followup/fuck.html
    Gaat over Fucktoria Nuland die $ 5 miljard heeft besteed om Oekraïne te "bevrijden" van de economische banden met Rusland. Dit middels een "spontane" demonstratie op het Maidanplein, inclusief hooligans, neofascisten en sluipschutters! Voor mensen die zich vervelen op deze regenachtige zondag, is dit puur info-tainment, met de nadruk op info, maar dan wel leuk. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    2. @LGK,

      "Wie weet hoeveel ze al aan Rusland hebben besteed"

      Niets! Daar hebben zij alleen maar aan verdient tijdens de Jeltsin periode en die Poetin teruggedraaid heeft. Maar 100 miljoen dode Russische burgers doen er bij jou niet toe. Maar weet je wat het ironische van het verhaal is, LGK, jij zit nu een systeem te verdedigen die jou straks ook niet meer nodig heeft. Je bent vrij om dat te doen maar het geeft wel je verstandelijke vermogen aan. Je bent een zielepiet en meer zal je ook nooit worden. Jij bent het voorbeeld van een figuur die rechtstreeks uit de novel "1984" van George Orwell is gestapt. Wij zijn anders, snap je dat LGK? Wij nemen geen blauwe pil omdat dat het makkelijkste is, wij nemen de rode pil omdat het anders kan.

      "Als u discusie wilt voeren, dan niet de feiten verdraaien"

      Precies! De €160 miljard die dit Oekraïne zou kosten verzwijg je maar even. Jij ben low live scum, and you deserve to be treated as such.

      Verwijderen
    3. Blik als je onze posts zomaar wist terwijl daar totaal niet in gescholden wordt dan mag don't know nu toch wel helemaal gewist worden. Dit is een regelrechte jij bak zonder argumenten, het staat bol van het schelden en het geeft aan wat voor lezers u dus blijkbaar heeft. Mensen die niet meer in staat zijn goed beargumenteerd antwoord te geven maar hun heil zoeken in schelden, op de man spelen en u en uw blog daarmee belachelijk makend. Als u dit niet vind kloppen dan klopt er van uw Beheerdersbeleid kant noch wal en mist het elk doel....

      Verwijderen
    4. @LGK,

      "Als het niets was, dan hoeft Putin toch niet vele NGO's te bestempelen als 'buitenlandse agent'."

      Een reactie van onvermogen en het geeft precies je kennis weer.

      "Verder gaat u op de man spelen, wat uw vermogen om discussie te voeren falliet verklaard."

      Kennelijk versta jij niets anders.

      Die $160 was een bereking van het verlies van handel met Rusland.

      Precies, maar die werd door de EU anders voorgesteld, toch? Jij laat je graag naaien om je gelijk te krijgen. Het maakt jou niets uit om de hoer van het westen te spelen.


      Verwijderen
    5. Tja dontknow, jij betaalt ook belasting dus je betaalt indirect alle navo missies...voelt fijn toch???

      Verwijderen
    6. Boudine

      Welke goede informatie?

      Dat NATO oefeningen houdt in Roemenie is geen geheim, ook de verplaatsingen niet.

      Wat de buiten wereld niet weet is dat er 500 ongemarkeerde graven in Rostov zijn, bijgekomen tussen juli en sept 2014.

      https://twitter.com/RuslanLeviev/status/582129917430759424

      Verwijderen
    7. they

      ""Als het niets was, dan hoeft Putin toch niet vele NGO's te bestempelen als 'buitenlandse agent'."

      Een reactie van onvermogen en het geeft precies je kennis weer."

      Zo is 'soldiers mothers' nog bestempelt als buitenlandse agent
      Naast vele anderen
      Zodra er buitenlandse financiering (VS) achter zit wordt de NGO bestempelt als buitenlandse agent

      http://www.hrw.org/news/2015/03/20/russia-government-against-rights-groups

      Verwijderen
    8. @Kroelimans,

      "Tja dontknow, jij betaalt ook belasting dus je betaalt indirect alle navo missies...voelt fijn toch???"

      Ja, en het geeft gelijk jouw mentaliteit weer.

      Verwijderen
    9. Nee hoor, het geeft mijn realiteitszin weer, iets waarover jij totaal niet beschikt. En jij weet net zo goed als ik dat we weinig kunnen doen aan politiek, dat is over onze hoofden heen. Jij mag denken Superman te zijn, ik heb die gedachte niet....maar jij denkt waarschijnlijk dat je door mij of wie dan ook gemindcontrolled wordt of zoiets....geeft maar weer eens aan hoever jij van de realiteitszin zit mr Bluepill....dat je die nodig hebt jochie, lukt het niet meer zonder???

      Verwijderen
    10. @LGK,

      Precies LGK! Het geeft perfect jouw onvermogen weer om de onafhankelijkheid van NGO's te onderscheiden.

      Verwijderen
    11. @Kroelimans,

      Ehhh...jij vindt het fijn dat ik belasting moet betalen voor de NAVO die ik niet tegen kan houden en dan vindt jij dat je in een vrij land woont? Ik twijfelde al aan je verstandelijke vermogens, maar met deze reactie heb je hem bevestigd.

      Verwijderen
    12. Ja want we hebben met zijn allen afgesproken om belasting te betalen, hoe pijnlijk we dat ook vinden. Hoe we dat vervolgens besteden, daar heb je verkiezingen voor. Je kan kiezen op partijen die veel of weinig willen besteden aan defensie, waar NAVO onder valt. Je kan dus kiezen, dat heet democratie. In Rusland heb je geen keus, daar is Putin's wil wet, en zal hij je kaalplukken voor de oorlog in Oekraïne, en met een beetje pech wordt je "verplicht" aangewezen als "vrijwilliger" om als kanonnenvoer te dienen in een oorlog die niet de jouwe is maar die je door "ome Putin" wordt opgedrongen....dat zijn verstandelijke redenaties, maar kan me gezien je vorige antwoorden voorstellen dat je die totaal mist!!

      Verwijderen
    13. they

      In u eerdere post geeft u aan dat VS niets financieert in Rusland.
      Waarop ik poste dat VS dat wel doet, vele NGO's

      Veel van die NGO's komen op voor democratie en een goed functionerend rechtssysteem.
      Dit is iets waar Kremlin geen geldin wilt steken, dus doet oa VS dat.

      Maar u zegt eigenlijk, dat als een NGO kritisch is tegen huidig politiek establishment, deze geen recht van bestaan zou hebben.

      U bent dus voor een politiestaat, helder

      Verwijderen
    14. En ja, in NL leef je in een vrij land, wat een democratie heeft.
      U bent vrij om een partij te kiezen, die het dichts bij uw gedachtegoed staat.

      En de meerderheid in NL wilt dus wel meebetalen aan NATO.

      U kunt ook de keuze maken zoals Depardieu deed, als u het niet eens bent met de besteding van uw belasting, volg hem, Depardieu

      Verwijderen
    15. @LGK

      Een NGO die niet meer is dan een front office voor de CIA is trap je je land zo snel mogelijk uit. Thuis valt nog genoeg te doen:

      http://thefreethoughtproject.com/police-kill-citizens-70-times-rate-first-world-nations/#rBGD2LV7hvVi1tuh.99

      Verwijderen
    16. Blijkbaar heeft u weinig kennis van Rusland

      De NGO's in Rusland zijn Russische organisaties, die in eigen land geen steun krijgen, omdat ze vaak ingaan tegen het Kremlin.
      Dus financieert westen die.
      Het land uit trappen, Rusland, kan dus niet.

      Dan komt u met link die gaat over aantal doden door politie in VS.
      Heeft u ook een linkje hoe vaak Russische politie iemand dood schiet?
      Laatste was 6 in Dagstan

      Verwijderen
    17. Ja, ja Russische organisaties. Gefinancierd door 'non governmental" organisations als de NED.

      Verwijderen
    18. dawg
      Begrijpt u wel wat NGO's zijn?

      Schijnbaar niet
      Dat zijn organisaties die zich inzetten voor (vaak) een maarschappelijk belang en die niet onder de staat vallen.

      Echter omdat die vaak kritisch zijn richting Kremlin, krijgen ze van hen geen financiering, bv Moscow School of Civic Education.

      In NL is dit ondenkbaar, hier kan/krijgt zo'n instelling wel financiring van de staat.

      Dus zoeken/krijgen die organisaties financiering uit buitenland.
      Dat maakt het voor Kremlin gelijk' buitenlandse agenten'

      Triest

      Verwijderen
    19. Als ik me niet vergis wordt de 'niet onder de staat vallende' National Endowment for Democracy jaarlijks voor 100 miljoen gesponsored door Uncle Sam. Zo'n organisatie trap je dus meteen je land uit.

      Verwijderen
  6. Why Is NATO Doing Everything Possible To Draw Russia Into A Full-Scale World War?

    http://stateofthenation2012.com/?p=12927

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    3. In het artikel
      Breedlove zegt dat Russisch materiaal UA wordt binnengebracht
      OSVE meldt grote konvooien in UA zonder herkenningstekens.

      1+1 = 2

      Genoeg beelden van troepen met materiaal in Rusland bij UA grens zonder herkenningstekens die klaarstaan om................

      Niet richting moskou te rijden......

      Verwijderen
    4. Ja maar LGK, je weet toch dat don'tknow en zijn vrienden al weten dat dat vakantievierende soldaten zijn?? Die gewoon hun tanks en GRADs mee mogen nemen van hun baas (Putin)? En dat ze lekker oorlog mogen voeren in Oekraïne?? Lekker flink "broeders" afknallen om eftelingstaatje Novorussya voor elkaar te krijgen?? Is toch logisch??? Tja, en ik het maar gek vinden waarom er zoveel op GGZ wordt bezuinigd en dontknow en consorten niet lekker platgespoten in een rustige omgeving liefdevol verpleegd mogen worden....

      Verwijderen
    5. En wat er terug komt is 'cargo 200'

      Echter ook hier op dit blog mag daar niet overgesproken worden.
      Want omdat Rusland geen oorlog voert in UA is er geen cargo 200.

      Het negeren van feiten, triest
      zelfs Brandpunt bestede er een docu aan.

      Maar volgens sommige is dit natuurlijk een leugen van de MSM die gecontroleert worden door de neocons en joden.
      Dat is het enige argument wat ze hebben

      Verwijderen
    6. Diep triest inderdaad. Maar ja, als ze geen feiten hebben voor hun beweringen hoe wil je dan in hemelsnaam argumentatie van ze verlangen?? Zij beschuldigen onder andere u en mij ervan oorlogszuchtig te zijn, maar juist ZIJ zijn de enigen die het hier over oorlog hebben en over de troepen en tanks in Rusland van de Russen....ze noemen ze vrijwilligers maar goed...ach ik laat ze lekker gaar koken in hun eigen leugens en bedrog...zal heel hard in hun gezicht terugslaan, gelijk een boemerang.

      Verwijderen
    7. @LGK

      Strekking van het artikel:

      "For the first time, EU leaders, particularly Merkel, understand that the United States’ strategic objectives (the pivot to Asia) do not align with those of the EU, in fact, Washington’s geopolitical ambitions pose a serious threat to Europe’s security."

      Merkel en Hollande hebben door wat Europa boven het hoofd hangt en laten de ami's weten dat ze de boom in kunnen. Der Spiegel mag dat aan het volk vertellen.

      Verwijderen
    8. Heb het artikel gelezen

      De Engelse quote die u post is de mening van de schrijver van het artikel, niet van Merkel of Hollande.

      U maakt de fout door aan te nemen wat de schrijver van artikel meldt een feit is, uitgesproken door Merkel en Hollande, wat dus niet zo is.

      Zie wat er gebeurde op de G20 top in Australie.
      Merkel heeft Putin prive een uur lang gesproken, en Putin verlaat de top voor het einde ervan.
      Zegt genoeg....

      Verwijderen
    9. Prive, en LGK was er bij!!!

      Verwijderen
    10. En wie verliet de G20 met zijn staart tussen zijn benen?

      Verwijderen
    11. Skippy misschien? Schei eens uit met die flauwekul. Niemand weet wat Merkel of Hollande precies met Poetin bespreken. Duidelijk is wel dat Europa geen zin heeft in de confrontatie die de VS met Rusland zoekt. Vandaar de Europese steun voor Minsk 2.



      Verwijderen
    12. dawg

      "Skippy misschien? Schei eens uit met die flauwekul. Niemand weet wat Merkel of Hollande precies met Poetin bespreken."

      Maar als een schrijver van een artikel zegt dat Merkel afstand neemt van VS gelooft u dat gelijk.

      Dit maakt hoe u 'nieuws' tot u neemt wel zeer selectief
      Alleen als het in uw straatje past

      Verwijderen
    13. Nieuws is geloofwaardig als het in een breder kader van opvattingen en inzichten past. En dat doet het artikel in Der Spiegel wat mij betreft; Europese leiders zijn gewoon veel minder triggerhappy dan de angloamerikaanse oorlogspartij. Die uitspraak mag jij subjectief noemen, maar is eerlijker (in de zin van controleerbaarder) dan suggesties over gesprekken waar niemand de inhoud van kent.

      Verwijderen
    14. Nee u duwt het nieuws met allerlei leugens, bedrog en verzinsels uw straatje in, goedschiks of kwaadschiks....dat blijft u maar doen, en u bent niet de enige hier. Geef dat dan ook toe in plaats van de schuld steeds te verschuiven naar Jan en alleman in plaats van zelf eens verantwoordelijkheid te nemen. Maar dat willen en kunnen jullie maar niet...

      Verwijderen
    15. dawg

      Beter lezen, de link die u aanhaalt haalt der Spiegel aan.
      Der Spiegel gaat in op wat generaal Breedlove heeft gezegd.
      Der Spiegel zegt niets wat Merkel zou denken en of ze er afstand van zou nemen

      Verwijderen
    16. Ja, en? Ik citeer toch uit en link naar een artikel dat een commentaar geeft op de betekenis van de berichtgeving in Der Spiegel.

      Verwijderen
    17. Maar het is niet de mening van der Spiegel dat Merkel VS beu is
      Dat is de schrijver van state of the nation

      Verwijderen
    18. Nee dat klopt, Der Spiegel mag als spreekbuis fungeren.

      Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. elke serieuze weblog kent een aantal querulanten. ik verwijder ze meteen omdat ze niet in staat zijn een discussie op gang te brengen. men kan over hen schrijven, maar niet in gesprek met hen gaan. mijn reactie is ze volledig te negeren. negeer deze cruel man uit 1974 gewoon te negeren. hij voedt zich met aandacht. zonder aandacht lost dit soort op in het niets.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. stan

      Lees eens een aantal reacties hier
      En zie hoe sommige op de man gaan spelen ipv een discusie te starten

      Verwijderen
  9. Niet reageren op het betaalde trollen-theekransje LKG, Cruelman en Memmie: zij vertegenwoordigen 'n kleine minderheid van oologszuchtige NATO aanhangers en beschuldigen de grote meerderheid van vredelievend mensen alszijnde Putin en/of Rusland lovers...de geschiedenis herhaalt!

    De waarheid over de NATO:
    Gepubliceerd op 5 dec. 2012: In 1990, alarming evidence of NATO-sponsored terrorist attacks came to light. This is the shocking story of Operation Gladio; a tale of espionage, conspiracy and political violence.
    Kijk en huiver verder: NATO's Secret Armies (2009)
    De NATO is vanaf het begin het internationaal uitvoerend aanvals-leger van de Corporate DC en heeft nu dus ook bijna alle voormalige Sovjet republieken 'bezet'! Nooit is de burgers iets gevraagd: NATO opheffen en we hebben VREDE!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beste BLIK,
      Omdat de reacties hier zo vaak beneden ieder niveau zijn, heb ik nooit eerder gereageerd dan vandaag. Ik lees echter wel mee.
      Wat me opvalt, is dat sommige mensen hier zo actief zijn! Lees de post van Gandalf waarop ik nu reageer. Ik vraag me al langer af of dat betaalde trollen zijn!
      Besef je dat er mensen zijn die tegen betaling op een of meer blogs steeds dezelfde boodschap verkondigen? Als jij hun reactie laats staan, dan vangen ze bij voorbeeld een tientje! Hoe goed dit baantje betaalt, weet ik niet, maar ik vermoed dat dit blog de zakken spekt van betaalde trollen.
      Volgens mij doe jij alles gratis, dus denk hier eens over na. Het lijkt een levendige discussie, maar het is een gebroken grammofoonplaat: Rusland heeft de oorlog gestart en Poetin is het Grote Kwaad!
      Nietes
      Welles
      Nietes
      Welles!
      En zo voort. Dit gaat ten koste van de goede informatie en volgens mij haalt de Welles-brigade aldus ook nog wat centjes binnen. Bij mij krijgen zulke lieden een IP-ban!
      Mocht je me niet geloven, zie dan:
      http://www.boublog.nl/2014/05/22/vuiligheid-en-justitie-zoekt-ervaren-internet-trol/

      Verwijderen
    2. Beste Boudine en Stan,

      het doet me plezier dat U beiden de moeite neemt om blogbeheerder Huib tot verstandig modereren te bewegen.
      Ik hoop dat het gaat lukken.
      Vorige zondag sprak ik met Huib en hij nam mijn aanbod aan om mij te laten modereren. Maar ik heb nog geen informatie ontvangen om dat ook daadwerkelijk te kunnen doen.
      Huib zegt dat hij het wel eervol vindt dat er mensen de moeite nemen om te trollen. Hij begrijpt niet dat die trollen zijn blog afbreken.

      Het is jammer, want deze blog zou een belangrijke rol kunnen spelen, juist omdat Huib zo actief is en zich beperkt tot de kwestie Ukraïne.

      Tenslotte: mag ik iedereen nog eens wijzen op de speech van Paul Robinson, een Canadese professor die gespecialiserd is in Rusland en Ukraïne en hun militaire historie. Hij heeft de rollen van de vier actoren in Donbass( Kiev, Separatisten, Rusland en Het Westen) nauwkeurig bestudeerd en komt tot de conclusie: Rusland was niet agressor in Donbas.
      Een belangrijke conclusie, want steeds meer deskundigen vrezen dat de vermeende agressie van Putin in Donbass tot een nucleaire oorlog kan leiden.

      Robinson heeft de uitgeschreven tekst van zijn speech aan me gestuurd, en U kunt die lezen op mijn blog: Prof. Robinson: Rusland niet de agressor in Donbass

      Als de link niet werkt: http://xevolutie.blogspot.nl/2015/03/465-prof-paul-robinson-russia-was-not.html

      Verwijderen
    3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

      Verwijderen
    4. @LGK,

      "Grappig, hiermee geeft u toe dat voormalig oostblok landen werden bezet door USSR"

      Nee, het geeft aan dat jij niets weet over de "Jalta-Conferentie", de verdeling van Europa na de Tweede Wereldoorlog. Ik begrijp niet dat het schaamrood je nog niet naar je hoofd is gestegen. Inmiddels had je al een hartaanval moeten krijgen van je onwetendheid maar zelfs dat weerhoudt je niet om onzin te schrijven. Doe eens wat aan geschiedenis joh, want je reacties zijn tenenkrommend. The Dumbing Down of the Netherlands starts with LGK, Cruel and Mennie. Sorry LGK, maar ik kan niets anders dan medelijden voor je voelen en je kennis van de geschiedenis.

      Verwijderen
    5. Grandalf

      "nu dus ook bijna alle voormalige Sovjet republieken 'bezet'!"

      Grappig, hiermee geeft u toe dat voormalig oostblok landen werden bezet door USSR

      Verwijderen
    6. Ik ga pas terug naar de geschiedenisles dontknow als jij eerst bent geweest want je bijdrages laten zien dat daar waar een blok geschiedenis moet zitten wat je zowel op school als uit boeken moet kennen bij jou 1 groot gat zit....je vult nu je eigen geschiedenis in waardoor je "serieus" moet overkomen hier....het laat juist je tekortkomingen zien. Dus jij zou met het schaamrood op de kaken moeten aankloppen bij de dichtstbijzijnde basisschool om alsjeblieft weer opnieuw les te mogen krijgen...

      Verwijderen
    7. Als Gran spreekt over 'voormalige sovjet republieken' dan heeft Sovjetunie dus macht/controle erover, zelf zo zeer dat men niet meer over bv Polen of oostbloklanden spreekt maar over Sovjet republieken.

      Als je het omdraait zouden NL, Frankrijk enz dan VS democratieen zijn.
      Echter dit wordt (werd) niet gezegd.

      Europa is idd verdeelt na ww2.
      Met het verschil dat USSR verschillende opstanden in voormalig oostblok landen moest neerslaan en VS dat nooit gedaan heeft.

      Het neerslaan van opstanden (zie Boedapest) betekende dus dat USSR niet naar wil van volk keek, alleen naar wat USSR zelf wilt.

      Dit is nu ook gaande in UA, wil van volk doet er niet toe volgens Putin

      Verwijderen
    8. Kijk, LGK begrijpt het ook....

      Verwijderen
    9. Boudine

      Welke goede informatie?

      Dat NATO oefeningen houdt in Roemenie is geen geheim, ook de verplaatsingen niet.

      Wat de buiten wereld niet weet is dat er 500 ongemarkeerde graven in Rostov zijn, bijgekomen tussen juli en sept 2014.

      https://twitter.com/RuslanLeviev/status/582129917430759424

      Verwijderen
  10. Ondanks dat ik het jammer vind dat op dit blog gemodereerd moet worden is het wel zo dat veruit de beste comments van W1974 z'n verwijderde comments zijn.

    http://www.thegatewaypundit.com/wp-content/uploads/2014/03/putin-laughing.jpg

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @LGK,

      Twitter? De social media van de CIA! You must be kidding?

      Verwijderen
    2. Die hier vaak genoeg wordt gebruikt al bron?? Ja die Twitter?? Het gaat echt niet goed met je he Don't know?? Je haalt je eigen antwoorden onderuit en die van anderen....goed bezig jochie!!

      Verwijderen
    3. @Kroeliemans,

      Het gaat uitstekend met mij! Zeker met de wetenschap dat Twitter alleen door jullie als bron gebruikt wordt. Blue pill! :)

      Verwijderen
    4. Dat je die nodig hebt, die blue pill....arme dontknow...werkt er anders iets niet???

      Verwijderen
    5. Wat is de nieuwswaarde van dit draadje

      'Nato militairen in Roemenie'

      Putin heeft er zo'n 50.000 aan de grens met Oekraïne

      Echter er is 1 groot verschil .
      In Rostov zijn er op een begraafplaats 500 graven zonder naam in 2014 bijgekomen

      Om precies te zijn (volgens Google Translate)
      More than 500 nameless graves appeared at a cemetery in Seville in just 3 month 2014-go (from 1 July to 2 September)
      https://twitter.com/RuslanLeviev/status/582129917430759424

      Verwijderen