woensdag 11 maart 2015

Dutch Professor: "The United States are addicted to enemies"

"The United States are addicted to enemies"

Monday 9 March, the Dutch emiritus Professor Karel van Wolferen held an open lecture at the occupied University of Amsterdam. He addressed the subjects of the crisis in Ukraine, the financial crisis in Greece, the inertion of Europe and the destructive power of NATO. "Get rid of NATO!". And of course the US: "The United States are addicted to enemies."

Watch the lecture, here (exclusive footage of Blik op NOSjournaal):Some of the highlights of his presentation are following:

* The current Ukraine movement has nothing to do with the original Democracy movement.

* The movement was partly hijacked by Nazi's.

* "Very consistent effort by a number of groups in the US to destabilise parts of the former USSR.

* These NGO's and Thinktanks @work in Eastern Europe and Russiaaimed to undermine and break-up the good (trade-)relations between Europe (Germany) and Russia.

On the terrible state journalism finds itself in:

* Dutch newspaper NRC-Handelsblad isn't even a shadow of its former self. It is terrible what has happened to NRC Handelsblad and alike media like magazines, newspapers and tv-programmes that used to have some integrity: It is gone! There is no journalistic integrity. This is pretty awfull.

* For journalists it is essential to be curious and find out the answers to questions not yet answered.

About what a concerned citizen can do:

* Write letters to editors and ask them to stop this avelanche of propaganda

* The United States are addicted to enemies

* NATO is an extension of the American military industrial complex.

* In order to diffuse conspiracy theories, she (Sheila Kamerman, employee of NRC Handelsblad) is making them more ridiculous, like with extra-terrestial reptiles. She is mocking you as a journalist, making you feel guilty for being curious. And it helps! In the US it is totally effective. You cannot ask questions.

* I ask questions. Why the police inspector who was in charge of the 2 guys shot dead in the Charly Hebdo case, writing his report, shoots himself in the back of his head? With his wrong hand?

On NATO...

* Without NATO there would not be a Ukraine crisis.

* NATO prevents Europe from having a foreign policy

* If we will have Hillary as the next President we will have war with Iran. With the republican candidates it is awfull too.

242 opmerkingen:

 1. Hier word exact verwoord wat velen van ons reeds weten.
  Ik heb trouwens ook die trailer met "Putin" gezien bij het VRT journaal. Zelfs de nieuwslezer deed het overkomen dat dit niet serieus genomen moet worden. Het leek inderdaad op een zeer slecht uitgevoerd toneelstukje. Bij DWDD is er ook iedere dag een 'Lucky' filmpje met een 'aangepaste' tekst. Goede humor.
  De echte Putin zal zich nooit laten verleiden tot dit soort goedkope onzin. Daar is hij teveel schaakmeester voor, en dit zou zijn schaakspel wat hij tot nu toe meesterlijk speelt, op verlies zetten en zo dom is hij echt niet. Het lijkt er nu echt op dat er van alles uit de kast word gehaald om Putin in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen. De samenwerking met China (een andere munt dan de $) begint voor het 'westen' gevaarlijke normen aan te nemen en dat moet met alle mogelijke middelen gestopt worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hier wordt verwoordt wat vele al eerder hebben gehoord

   Een mening van 1 persoon

   Duik je dieper in zijn eerdere lezingen, blijkt dat Karelvele leugens verspreid

   En ja de samenwerking met China wordt echt een gevaar

   Verdiep u eerst in economie voor zo'n uitspraak
   China exporteert voor zo'n 1,5% naar Rusland
   Voor de rest exporteert China naar westen.

   Dat Rusland met China wilt handelen in eigen munt

   ja dat is echt een gevaar, als China daar maar voor 1,5% van 'afhankelijk' is

   Verwijderen
  2. Als je de geschiedenis echt wil weten lees dan dit artikel en vertel me dan wie het gevaar op aarde is. Het is geen propaganda maar de feiten helder op een rijtje gezet.
   http://www.stopdebankiers.eu/ttip-wall-street-marshall-en-t-i-n-a-nemen-europa-over/

   Verwijderen
 2. Klababber. Deze speech van Karel is een mokerslagje tegen de agenda van de anglo amerikaanse elite. Weer wat jonge geesten gaan het licht zien, gaan op onderzoek naar de waarheid en verlaten de mindcontrol van de maatschappij waar in ze zijn opgegroeid en dagelijks mee worden bestookt via de corporate media en de leerboekjes op school en universiteit. Goed gedaan Karel, goed gedaan Blik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke mokerslag?

   De mening van 1 persoon waar zoveel tegenargumenten tegen in te brengen zijn ligt niemand wakker van

   Verwijderen
 3. Het is je reinste onzin....ik kan precies dezelfde speech houden met de VS vervangen door Rusland....en denk dat meer mensen gaan applaudisseren en het eerder wordt opgepikt dan nu...maar ja, tegen wie praat ik eigenlijk....zal zometeen wel weer een scheldpartij krijgen van wie dan ook....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "...zal zometeen wel weer een scheldpartij krijgen van wie dan ook...."

   Nee, je krijgt geen scheldpartij maar je reactie geeft onverbiddelijk aan dat jij hier niet thuishoort en hier met een andere reden aanwezig bent. Mocht het zijn dat je hier zieltjes probeert te winnen voor je anti-Poetin campagne, dan zal je dat niet gaan lukken. Velen van ons hier weten precies wat de VS van plan zijn en hebben de moeite genomen zich daarover te informeren. Een prima handboek daarvoor is het rapport van de neo-con denktank Project for the New American Century, Rebuilding America's Defenses. Daarom zou ik je voor willen stellen om eerst dat lijvige rapport te lezen (kijk uit dat het je niet gaat vervelen want het is geen makkelijke kost) om daarna hier terug te keren als een geïnformeerd mens. Het heeft tevens het voordeel dat je je vriendjes op Barracuda ook nog eens het één en ander bij kan brengen. Een "win win" situatie dus.

   Verwijderen
  2. Nee jullie zijn gewoon complotgelovertjes....jullie geloven dat er achter elke grasspriet een complot schuilt, jullie zijn zo goedgelovig dat jullie achter elke mafketel aanrennen die iets anders zegt als de MSM...mag hoor, hou je jezelf alleen enorm dom mee. Ik doe zelf gedegen research, ook hier en op andere websites. Maar op de complotsites, zoals deze, mis ik de onderbouwing, ziel ik constant tunnelvisie, zichzelf repeterende fantasten die HUN verhaal bevestigt willen zien, HUN eigen verzonnen waarheid en die aan iedereen op willen dringen. Ben je namelijk tegen of kom je met andere verhalen wordt je gewist....op welke andere site gebeurt dat?? Nergens...Op andere blogs word je alleen gewist als je scheld, maar hier als je een afwijkende mening hebt. Dat is het verschil...dat jij hier in trapt, ga je gang. We leven hier in vrijheid, das al heel wat beter als in Rusland. Maar nogmaals, geloof wat je wilt.,..ik hoor hier niet thuis volgens jou, das ook al een teken van verdeel en heers, terwijl ik zoiets heb van oor voor iedereen en daaruit kijken wat je kan geloven en gebruiken voor een afgewogen oordeel. Hier worden echter terroristen heilig verklaard, hun daden niet eens genoemd, hun doden verzwegen enz....dat mag maar je hebt gelijk, das niet mijn site. Waarom ik hier dan toch zit?? Omdat het een NEDERLANDS blog is, en zover ik weet is Nederland een enorm vrij land en mag je gaan en staan waar je wil,lezen wat en waar je wil en reageren wat en waar je wil binnen de normen en waarden. Jij gelooft in de zelf verzonnen vijanden, prima, ik in de feitelijke vijanden. En ik heb al meer gelezen dan jij denkt, en ja het is zware kost bij die plotters, expres zo gedaan want als je rotzooi maar aanvult met moeilijke woorden dan lijkt het nog wat...

   Verwijderen
  3. "...zal zometeen wel weer een scheldpartij krijgen van wie dan ook...."

   Complottertjes, dom, mafketel, complotsites, etc. etc etc.!!!

   Het is goed met je.

   Verwijderen
  4. Dus de MSN sites spreken ALTIJD de waaeheid?
   trouwens, kroel, kijk eens naar het url van dit blog, er staat .be,
   En ja ik voel me vrij, ook om een andere mening dan jij te hebben.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  6. Beter lezen matt

   Cruel zegt niet dat MSm altijd de waarheid spreekt.

   Hij zegt alleen dat sommige achter elke mafketel aanrent die iets anders zegt dan de MSM.
   Dat wilt nog niet zeggen dat de MSM altijd de waarheid vertelt

   Zie bv RT, een kanaal dat wordt gezien als MSM, maar vaak leugens verspreid

   Verwijderen
 4. Kroel, Als iemand in Rusland zo een speech had gehouden hadden wij dan ook gezegd dat het je reinst onzin zou zijn?
  Rusland is niet de NATO en daar gaat het hier ook om.
  Die beweringen van de professor zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Matt,

   Ken jij het weblog van Willy van Damme nog niet? Een uitstekend Belgisch onderzoekjournalist die ik héél hoog in het vaandel heb staan.

   Verwijderen
  2. Nee, They knew, ik haal de meeste van mijn links uit nieuwemedianieuws.nl en in die lange lijst staat hij niet bij, dus graag de link.
   Mijn dank.

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Hier is hij en verbaas je over zijn kennis, het is net een wandelende encyclopedie.

   https://willyvandamme.wordpress.com/

   Verwijderen
  4. Ook een complotfantast a la Micha Kat, Martin Vrijland en meer van dat volk. Ongevaarlijk maar raar volk wat gek genoeg nog volgertjes trekt ook nog. Met de gebruikelijke westenhaat, ongefundeerde verhaaltjes met gek genoeg voorliefde voor dictators, tegenstanders van vrijheid van meningsuiting want alleen HUN mening telt, geen enkele andere enz....heel leuk als je geen leven hebt, maar voor de rest is het van dertien in een dozijn complotfantasten....

   Verwijderen
  5. @Cruelman1974,

   http://3.bp.blogspot.com/-rPXhI4nQrks/VP1_S3_8bJI/AAAAAAAAiqU/WRLyEPPY2is/s1600/conformity-quotes-2.jpg

   Verwijderen
  6. they

   Het is aan u om die 'aanbevelingen' op te volgen.
   Dat is uw vrijheid

   Verwijderen
 5. Perfect artikel Blik !!! Ik heb je artikel op het weblog van Willy van Damme geplaatst die Karel van Wolferen heel goed kent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Willy is vlijmscherp. Hij heeft regelmatig stukjes over de extreem slechte kwaliteit van het corporatistische propaganda vodje.Bv deze, over hypocrisie gesproken
   https://willyvandamme.wordpress.com/2014/07/09/het-nrc-en-de-syrigangers-in-delfthet-toppunt-van-durf-en-hypocrisie/

   overigens @They en andere. Je moet de troll niet te veel voeden met antwoorden

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  3. En daarom is dit een niet serieus te nemen blog; je berichten worden gewoon gewist. Er wordt niet in gescholden, beledigt of wat dan ook, nee het wordt gewist omdat ik kritiek uit op de wijze hoe hier "de discussie" gevoerd wordt. Nou ja discussie, meer een theekransje van hoe gek maak jij het en kan een ander er nog overheen met zijn/haar verzinsels, maar goed. Maar o wee als je er kritiek op hebt, wordt je gewist. Precies zoals heden ten dage alleen nog in China, Iran, Rusland en meer van die "gezellige" landen gebeurt...

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Je pikt er inderdaad een vlijmscherp artikel tussenuit. Dank daarvoor.

   "overigens @They en andere. Je moet de troll niet te veel voeden met antwoorden"

   Sterker nog, na zijn laatste opmerking hierboven, reageer ik helemaal niet meer op hem.

   Verwijderen
  5. Een trol is 'addicted to enemies'

   Verwijderen
 6. Super theyknew en dank, ook oli en Matt. Ja, hoe meer deze speech verspreid wordt hoe beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Karel van Wolferen staat bij mijn favorieten en ik zou de volgende twee artikelen als verplicht leesvoer aan willen raden.

   http://www.karelvanwolferen.com/44-ukraine-corrupted-journalism-atlanticist-faith-9aug-2014/

   http://www.karelvanwolferen.com/45-insidious-power-propaganda-02-sept-2014/

   Verwijderen
  2. they

   Interessant van Kees, hoe hij beschrijft dat westen gelijk naar Putin wees mbt MH17.
   Op 21 juli begon het Kremlin naar UA te wijzen met de pers conf van Kremlin dat er een su25 was

   Interessanter wordt het nu dat Badak, ontwerper van de su25, deze week verklaarde dat een su25 nooit de MH17 kon neerhalen.

   Dus ka, wie liegt er nu?

   Verwijderen
  3. Op de persco werd niemand beschuldig door het Russische MoD . Er werden vragen gesteld.

   Verwijderen
  4. Net zoals de VS niemand beschuldigde

   VS zei;" SAM uit sepa gebied"
   Kremlin zei;" su25 nabij mH17"

   Idd geen enkele beschuldiging

   Snap ook niet waarom iedereen dan VS beschuldigd dat zij erachter zouden zitten

   Verwijderen
  5. Goed, er is geen beschuldiging, laat staan een bewijs, maar voor jou is dat geen reden om het internet niet te vervuilen met dit soort tekst:

   "De meeste aanwijzingen wijzen naar rusland.
   Het bewijs hiervoor is lastig voor elkaar te krijgen."

   Ik zeg: je zwamt maar wat.

   Verwijderen
  6. Het is wel een feit dat de meeste aanwijzingen naar Rusland wijzen

   Ook een feit is het dat er al vele leugens van Kremlin en concorten zijn ontkracht.
   Heb dat nog niet gezien richting westen

   Verwijderen
 7. Thanks Blik!
  In de inleiding zegt hij gelijk al wat DE oplossing is: weg met de NATO!
  Ga nu rustig even zijn hele toespraak beluisteren, dit soort mensen kunnen mij boeien...ondertussen bij onze zuiderburen in het parlement: Belgian MP Louis Speaks The Truth About World Conspiracy
  Nu nog in Batavia zo'n persoon vinden...

  Later misschien meer commentaar uit de bron van al onze ellende,

  Trees de Hagenees

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heldere en klare taal, zoals het 'n goed journalist betaamd. Laten we hopen, dat dit 'n signaal is voor twijfelende collega's van hem, die nu nog te angstig zijn, om de waarheid te brengen.
   Verders weinig aan toe te voegen, alleen misschien 'n 6 minuten kijk- en luistertip voor 1 van je huis-commentatoren: vanaf 42:30 hoor je duidelijke uitleg wat conspiracy is.

   Niet reageren op de trollen is het beste

   Aanvullend antwoord voor Jan e.a. om te 'hyperlinken' in de comments, hier 'n voorbeeld:

   (A HREF="http://www.blikopnosjournaal.blogspot.nl/")Blik Op NOSjournaal(/A)

   Als je de haakjes vervangt door tags, dan wordt de link 'actief' en zie je alleen dit: Blik Op NOSjournaal


   Ter afsluiting het laatste betrouwbare (Ton Hofstede) nieuws uit Den Haag, iemand die al zijn beweringen altijd ondersteunt met bewijs: Het Haagse Complot: Onafhankelijk onderzoek

   Verwijderen
  2. Als je nog zegt (of beter: toont) wat een "tag" is, dan begrijp ik het ook. :-)

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Moest zo, anders was hij actief, maar dit zijn de openings- en sluitingstags: < >

   Verwijderen
  5. Conspiracy?

   Simpele zoekopdracht met YouTroep naar het woord blik van deze week, levert toch wel naar 'n naar luchtje op: Blik Op de Weg OFFICIAL drukt Blik Op NOSjournaal weg...
   De link naar zoek resultaten kan ivm. updates wat verschillen, maar om 20u leverde het mij 385 resultaten op, waarbij het interview van Blik met Peter pas op pagina 2 te vinden is!

   Tijd voor Blik op de WWWweg OFFICIAL

   Verwijderen
  6. Grandalf, ik probeer deze link ook actief te maken maar het lukt mij niet omdat ik de link c/p en dan zie ik die tags niet. Ik heb speciaal voor dit doel deze pagina aangemaakt op mijn homepage.
   Bij voorbaat dank.
   http://www.mattskunsthoekje.net/Cartoon-pagina.html

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. @ Matt, helpt dit je:

   (A HREF="http://www.mattskunsthoekje.net/Cartoon-pagina.html") Matt's Kunsthoekje (/A)

   Als je de haakjes vervangt door tags, dan wordt de link 'actief'

   en zie je alleen dit: Matt's Kunsthoekje

   Verwijderen
  9. ik krijg dit als antwoord, en ik heb het laatste haakje vervangen door >
   De HTML-code kan niet worden geaccepteerd: Tag is niet gesloten: A

   Verwijderen
  10. Heb je het haakje ervoor ook vervangen?
   hekje openen - slash - A - hekje sluiten

   Verwijderen
  11. "weg met de NATO"

   Zodat Putin de Baltische staten weer kan bezetten?
   En misschien wellicht nog meer landen

   NATO is er om kleine landen te beschermen.
   Waarom zouden alle voormalig oostbloklanden waar een democratie aanwezig is zo graag bij NATO willen horen?
   Omdat ze weten wat het was om onder juk van Kremlin te leven.
   En dat bracht hen weinig goeds.

   In de landen die geen lid zijn van NATO is Putin binnengevallen.

   Verwijderen
  12. grand

   De waarheid????

   Die man geeft een mening

   Dat u dat als waarheid ziet is ook een mening

   Verwijderen
  13. gelukt, dank je wel Grandalf,
   ik nodig iedereen uit om eens te kijken.

   Verwijderen
  14. Mooie bal Matt,
   Creatieve mensen help ik graag, die Bug, Buck is mijn favoriet.

   Respect voor je landgenoot Laurent Louis, hier zijn boodschap voor de mensen in de Oekraïne in het Belgisch parlement, engels ondertiteld:
   Message of Laurent Louis for Ukraine

   Verwijderen
  15. gran

   Die Belg moet emegreren naar UA

   Schijnbaar is dat het enige land wat nog niet door de NWO wordt beheerst

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 8. 'k Schrijf geen brieven aan redacteuren, 'k stem met m'n voeten. Dit jaar kan ik vieren dat ik tien jaar geleden mijn abo bij NSB Handelsblatt opzegde. Na een verbintenis van eeuwen voelde dat als amputeren, maar heb achteraf alleen maar moeten constateren dat eerder opzeggen nog beter was geweest.

  Leuke lezing. Leek een beetje uit de losse pols. Goed dat Van Wolferen begon met de verplaatsing van het economisch zwaartepunt richting Azie en Eurazie. Die tectonische verschuivingen zijn de achtergrond waartegen je het huidige geopolitieke tumult moet begrijpen. Dat, en in samenhang daarmee, de bedreigde positie van king dollar. Rutte en z'n regering lijken wat dat betreft met z'n gezicht naar de toekomst te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de Haagse wandelgangen van de politiek en overheid worden China en Rusland de Tijgers en Beren genoemd, die ze moeten temmen.

   Verwijderen
 9. Rug, bedoel ik. Rutte en kabinet staan met de rug naar de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Overtuigend verhaal van Van Wolferen. Ik ben al jaren geabonneerd op de NRC en verbaasde me al sinds Sochi hoe over de selectieve berichtgeving, de zelfverklaarde 'slijpsteen van de geest' onwaardig. Dank voor de informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zeer interessant
   Gezien zijn leugens in eerdere lezingen

   Verwijderen
 12. Reacties
  1. Interessant als je blind zijn lezing volgt

   Als je je verdiept in wat karel zegt blijkt dat het leugens zijn

   Verwijderen
 13. Uit artikel van Karel (van 9 aug 2014)

  "The presence of two Ukrainian fighterplanes near the Malaysian airliner on Russian radar"

  Als eerste verklaarde de RU kolonel op de pers conf van 21 juli maar 1 vliegtuig te zien.

  Daarnaast is deze week naar buiten gekomen dat Badak verklaarde (de hoofd ontwerper van de su25) dat de su25 nooit de MH17 kon neerhalen.

  http://www.sueddeutsche.de/politik/krieg-in-der-ukraine-mh-wurde-vom-boden-aus-abgeschossen-1.2386385

  Wat sommige de speech van Karel als geweldig zien
  Blijkt nu dus dat dieman legens verkondigd.

  Leugens verspreiden om maar te kunnen aggeren tegen VS en NATO

  Als je dat niet kunt inzien........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof die Badak het woord God's is. Su-25 kan volgens vele experts, met gemak naar de 10km als de cokpit luchtdicht gemaakt wordt.

   Lijkt me ook wel aan te raden. Het raampje open zetten op die hoogte en met die snelheid is niet aan te raden.

   Wat ben en blijf jij, LGK toch een eenzijdige shopper.

   Verwijderen

  2. Dus degene die aan hoofd stond van ontwerp team zou niet weten wat de su25 kan.

   Gezien uw reactie heeft u het Duitse artikel ook niet gelezen

   Verwijderen
  3. Ook blijkt dat u geen verstand heeft van vliegtuig techniek

   De tsand van de vleugels is ontworpen voor manovreren op lage hoogte
   Op grote hoogte gaan er turbulenties ontstaan op de vleugel
   De su25 wordt onstabiel

   Dat de su25 zou kunnen klimmen tot 10km kan best
   Maar het kan niet opereren op 10km

   Verwijderen
  4. Die vele experts van u
   1 ervan is Peter, die ook de holocaust ontkent
   En voor DDR heeft gewerkt
   Niet echt betrouwbaar

   Verwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Uit artikel van 2 sepvan Karel
  "Any of the participants (which include Kiev) has the right to veto publication "

  Een professor die niet snapt wat een NDC inhoudt?

  Nu wordt het toch wel erg triest met Karel de professor

  De feiten; er zijn 2 NDC's, voor OVV en OM
  OVV
  Hier moet concensus zijn met alle landen, ook met Rusland, wat de tekst in rapport moet zijn
  OM
  Hier kan een land zijn ingebrachte informatie tegenhouden voor publicatie, land kan niet de conclusie uit die informatie tegenhouden.
  Dit is om bv namen van getuigen te beschermen

  Ik hoop dat Karel deze posts van mij leest, zodat hij zijn publicaties kan corrigeren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Alsof jij weet wat er in die overeenkomsten staat. Heb je ze soms gelezen? Kamerleden als Omzigt doen al maanden pogingen om achter de procedurele afspraken te komen, maar ze komen geen stap verder.

   De dader is natuurlijk allang en breed bekend is en dat zijn niet de Russen zijn, want die waren allang aan het kruis gespijkerd als het bewijs daartoe voorhanden was. Dus wordt er tijd gerekt. Je black boxes in Engeland uit laten lezen. Right.


   Verwijderen
  2. dawg

   Toevallig heb ik gewerkt met NDC's
   Dus vanuit legal oogpunt weet ik wat erin staat en wat mogelijk is.
   En dus ook dat NL niet hoeft bekent te maken wat erin staat.

   Ik heb eerder gepost wat de feiten zijn

   De meeste aanwijzingen wijzen naar rusland.
   Het bewijs hiervoor is lastig voor elkaar te krijgen.

   Zo zal de bewuste buk allang vernietigd zijn, en het is de vraag of de bemanning ervan nog leeft.

   Tijd rekken heeft Putin gedaan, het niet gelijk toelaten van eerst OSVe en later NL team.
   In engeland is er een gespecialiseerd bedrijf voor uitlezen van boxes, waarom zou NL moeite moeten doen ervoor?
   De transcriptie kunt u vinden in OVV rapport

   Verwijderen
  3. @LGK. Het waren de oekraïeners die het mh17 gebied aanvielen op het moment dat het NL team het mh17 gebied wilde betreden, waardoor onderzoek niet mogelijk was.

   Verwijderen
  4. @LGK

   "De meeste aanwijzingen wijzen naar rusland.
   Het bewijs hiervoor is lastig voor elkaar te krijgen."

   Ik zeg dan dan ik het niet weet.

   Verwijderen
 16. Uit artikel van Karel (van 9 aug 2014)

  "The presence of two Ukrainian fighterplanes near the Malaysian airliner on Russian radar"

  Als eerste verklaarde de RU kolonel op de pers conf van 21 juli maar 1 vliegtuig te zien.

  Daarnaast is deze week naar buiten gekomen dat Badak verklaarde (de hoofd ontwerper van de su25) dat de su25 nooit de MH17 kon neerhalen.

  http://www.sueddeutsche.de/politik/krieg-in-der-ukraine-mh-wurde-vom-boden-aus-abgeschossen-1.2386385

  Wat sommige de speech van Karel als geweldig zien
  Blijkt nu dus dat dieman legens verkondigd.

  Leugens verspreiden om maar te kunnen aggeren tegen VS en NATO

  Als je dat niet kunt inzien........

  En Karel blijft maar doorgaan

  "allegedly confiscated radar and voice records of the Kiev Air Control Tower"
  Dat was een hoax, verspreid door een twwet van 'Carlos' welk fake bleek te zijn

  http://www.twitlonger.com/show/n_1s2soth  En meer

  "to understand why the Malaysian pilot veered off course"
  Er was een koers correctie boven Polen, hier kan UA nooit opdracht toe hebben gegeven, dat moet dan Polen hebben gedaan.

  "rapidly descended shortly before his plane crashed"
  dat gebeurt er als het vliegtuig uiteenvalt, dan valt het snel

  "whether foreign aircontrollers"
  Die mogen er niet eens werken, moet iemand zijn met UA paspoort

  Ik kan nog wel een tijdje doorgaan met het aantonen van onwaarheden die Karel verspreidt.
  Ga bijna geloven dat hij door Kremlin ervoor betaald wordt.

  Triest voor posters hierboven dat men dat niet ziet

  Uit artikel van 2 sepvan Karel
  "Any of the participants (which include Kiev) has the right to veto publication "

  Een professor die niet snapt wat een NDC inhoudt?

  Nu wordt het toch wel erg triest met Karel de professor

  De feiten; er zijn 2 NDC's, voor OVV en OM
  OVV
  Hier moet concensus zijn met alle landen, ook met Rusland, wat de tekst in rapport moet zijn
  OM
  Hier kan een land zijn ingebrachte informatie tegenhouden voor publicatie, land kan niet de conclusie uit die informatie tegenhouden.
  Dit is om bv namen van getuigen te beschermen

  Ik hoop dat Karel deze posts van mij leest, zodat hij zijn publicaties kan corrigeren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De mening van Babak is belangrijk in het onderzoek naar de waarheid. Merkwaardig vind ik wel dat hij zegt dat een R-60 niet genoeg is om een boeing naar beneden te halen. Vooral als de benzine tanks geraakt worden lijkt mij een R-60 genoeg.
   Ik zou hier graag de mening van een explosieven deskundige over willen horen.
   Een ander soort gevechtsvliegtuig zoals een mig 29 zou de kogelgaten in de cockpit geschoten kunnen hebben. En als het alleen een buk is geweest. Hoe komt het dat de cockpit doorzeeft is met kleine gaatjes.?. Een seperatist met een 30/20 mm kanon op grond om de hoax van de gevechts vliegtuigen levend te houden ?. Waar zijn de ooggetuigen/video beelden van de buk die opstijgt. Die paar wolkjes op de foto die we gezien hebben is niet genoeg. Bovendien was die foto op 16 Juli gemaakt dacht ik. Een buk maakt een enorme herrie en een enorm condensatie spoor. Er moeten mensen zijn die het hebben gehoord en hebben gezien.
   Ik heb nog wel wat vragen zoals. Hoe is het met Carlos ? Waar is hij ? en wat heeft hij verklaart tijdens verhoren ? Als Carlos een hoax was, wie zat er dan achter ?Waarom twitterde hij in spaans en niet in het engels, de algemene voertaal in de luchtvaart industrie ? Waarom is zijn twitter account opgeheven ?. De FSB is hiertoe niet in staat verwacht ik.
   Wat hebben de russen of de seperatisten te winnen bij het neerhalen van een passagiers toestel.? Als het neerhalen van mh17 een vergissing was, welk vliegtuig moesten ze dan wel hebben ?. Alleen internationale vluchten vliegen op die hoogte, geen binnenlandse oekraïense vluchten. Het neerhalen uit ballorigheid/drunken zijn geloof ik niet. Daarvoor moeten te veel mensen samenwerken bij een buk installatie.

   De eerste die sterft tijdens een oorlog is de waarheid. Maar ja zoals ze zeggen A Lie Can Travel Halfway Around the World While the Truth Is Putting On Its Shoes. Ooit zullen we er misschien wel achter komen.

   Verwijderen
  2. Tja, op 1 augustus 2014 kon volgens fliegerweb.com de SU-25 nog een hoogte bereiken van 14.600 meter;

   http://www.anderweltonline.com/typo3temp/pics/8948d64803.jpg

   en op 1 september nog maar een hoogte van 7500 meter en blijkt de maximaal bereikbare hoogte van 14.600 meter van de maand ervoor bereikt te zijn door een testvlucht. Dat bleek op 1 augustus 2014 blijkbaar nog niet relevant te zijn, maar dat veranderde natuurlijk door de discussie dat MH-17 weleens door een SU-25 neergehaald kon zijn.

   http://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2015/mh-17-das-imperium-schlaegt-zurueck/

   Waar je in Wikipedia zag dat de vlieghoogte van een SU-25 7500 meter bedroeg, volstaat Wikipedia nu de vlieghoogte maar helemaal weg te laten.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Soechoj_Soe-25

   De Engelse versie van Wikipedia heeft de vlieghoogte van de SU-25 op 7000 meter staan;

   http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-25

   maar als wij de Duitse versie van Wikipedia bekijken, dan zien wij dat een SU-25TK (SU-39 in gebruik bij Oekraïense luchtmacht) een hoogte van 12.000 meter kan bereiken.

   http://de.wikipedia.org/wiki/Suchoi_Su-25

   Wij zien dus dat er verschillende versies van de SU-25 rondvliegen, waarvan er een aantal een upgrade hebben ondergaan óók Oekraïense toestellen. Dus, het verhaaltje dat een SU-25 een maximale vlieghoogte van 7000 meter kan bereiken geldt alleen voor die machines die niet geupgraded zijn. Derhalve kan niet gesteld worden dat MH-17 onmogelijk door een SU-25 kan zijn neergeschoten.

   Verwijderen
  3. Ok, dus er is een zeer kleine mogelijkheid dat een SU25 MH17 uit de lucht kan hebben geschoten...pfoeh heej....maakt echt een wereld van verschil....terwijl de BUK versie toch veel geloofwaardiger en realistischer is...

   Verwijderen
  4. Kroel, klik op de link van mij, daar staat de ECHTE waarheid.

   Verwijderen
  5. @LGK,

   "Daarnaast is deze week naar buiten gekomen dat Badak verklaarde (de hoofd ontwerper van de su25) dat de su25 nooit de MH17 kon neerhalen."

   Wat jammer nou dat Badak niet de specificaties kent van upgraded SU-25's. Zie hieronder de specificatie van de SU-25TK, die een hoogte kan bereiken van 12.000 meter en Oekraïne beschikt over verschillende versies van de SU-25.

   Kennelijk bestaat er in @LGK's geest maar één soort SU-25, de SU-25 die niet hoger kan en van het westen mag, dan 7500 meter. Dus, niet meer zeuren dat een SU-25 onmogelijk MH-17 neer heeft kunnen
   halen.

   Kenngröße Daten der Su-25K (Urversion) Daten der Su-39 (modern. Modell, auch als Su-25TK bekannt)

   Dienstgipfelhöhe: 7.000 m ohne Außenlasten [19] 12.000 m

   Nutzerstaaten

   Ukraine: 92 Su-25 versch. Varianten

   Verwijderen
  6. Matt ik geloof toch eerder Badak als ontwerper van de SU25 die zegt dat het ONMOGELIJK is om op die hoogte te vliegen en raak te schieten....hij laat keurig in het midden wie dan de BUK heeft geschoten, maar dat lijkt hem de enige optie die nog op tafel ligt en serieus genomen dient te worden. Hij is ontwerper van dat vliegtuig dus een stuk geloofwaardiger als een stelletje plottertjes hier die HOPEN dat een vliegtuig MH17 neerschoot....

   Verwijderen
  7. Enkele onwaarheden in posts hierboven

   Een R60 is een hittezoekende raket en treft dus geen benzine (moet kerosine) tank.

   Een buk bevat scrapnel van verschillende grote

   De buk steeg op midden tussen de akkers. Had u verwacht dat men afschoot aan rand van een stad?

   Carlos was het Engels niet machtig, zelf interview met RT moest in het Spaans. Als je geen Engels kan, ben je ook geen airtraffic controller.

   Rusland had alles te winnen als het een Aeroflot vlucht was.

   Vlieghoogte halen is in testvlucht mogelijk. dan moet het vliegen in parabol. Vliegtuig moet blijven stijgen om niet overtrokken te raken. Opereren op een hoogte van 10km is niet mogelijk

   su25TK is er niet, wel de su25TM oftewel su39.
   Die heeft alleen Rusland in bezit.
   Deze bevat ook de R195 met nabranders
   De su25 heeft R95
   Nabranders zijn nodig om hoogte van 10km te kunnen bereiken

   Deupgrade die UA heeft is de su25SM, alleen betere wapensystemen

   Verwijderen
  8. "Een buk bevat scrapnel van verschillende grote"

   Niet aangetroffen bij de wrakstukken op Gilze-Rijen, alleen de cockpit is buiten de expositie gehouden. @LGK gaat ons nu wijsmaken dat het shrapnel alleen de cockpit geraakt heeft. Delen van de romp (fuselage) bevatte geen schade van shrapnel.

   "De buk steeg op midden tussen de akkers. Had u verwacht dat men afschoot aan rand van een stad?"

   "Rusland had alles te winnen als het een Aeroflot vlucht was."

   Mag ik hier even om lachen? Wie is er hier de complotter?

   "su25TK is er niet, wel de su25TM oftewel su39."

   Goed zoekwerk!

   "Die heeft alleen Rusland in bezit."

   Waar staat dat?

   "Deupgrade die UA heeft is de su25SM, alleen betere wapensystemen"

   Duimzuigerij, de UA beschikt over verschillende varianten.

   Volgens bellingcat wel, maar die is even geloofwaardig als LGK. Eliot Higgins had ook informatie van een US contractor, Matthew Vandyke, ontvangen dat Syrische rebellen over sarin beschikte maar daar zijn kop over dichtgehouden heeft.

   Verwijderen
  9. they

   "Niet aangetroffen bij de wrakstukken op Gilze-Rijen"
   Had u verwacht dat OVV scrapnel zou laten zien?
   Of de cockpit, waarom?

   Een buk raket heeft een bepaalt patroon als die ontploft.
   En bij de MH17 werd de cockpit geraakt, verder bijna niets.
   U geeft zelf aan dat dat rest van romp niet geraakt is.

   Welke soort su25 UA en Rusland in bezit heeft kunt u gewoon vinden op www. Er zijn veel mensen die defensie interessant vinden en bijhouden wie wat heeft.

   De su25TM = su39 oftewel frogfoot benaming van NATO heeft alleen Rusland en wel 8 stuks

   Verdiep u eerst voordat u allerei complotjes overneemt van sites die niet kunnen onderbouwen

   Verwijderen
  10. LGK, denkt u dat mh17 met opzet is neergehaald met een buk of per ongeluk ?

   Verwijderen
  11. Daar wil ik best serieus antwoord op geven

   Vraag is waarom de buk daar was zonder SNOW drift radar?
   Buk heeft alleen TELAR, dat is zonder IFF.
   Of vertrouwde men op info vanuit Rusland dat daar een SNOW drift stond die de buk van info zou voorzien?

   Dan is er iets grond misgegaan in de communicatie, dus ongeluk.

   Dat er wordt gevlogen over gebieden waar luchtafweer paraat is is niet vreemd.
   KLM vliegt bv ook nog steeds over Noord Korea, een land wat nog steeds in oorlog is, en die hebben hun luchtafweerook paraat. Net zoals als Rusland dat zal hebben. Echter met IFF maken ze onderscheid tussen civiel en militair vliegverkeer.

   Of was het wel de opzet van Putin om een civiele vlucht neer te halen maar dan een Aeroflot vlucht, hiermee had Putin het ultime excuus om UA masaal binnen te vallen.
   Dan is ook de MH17 een ongeluk, een vergissing.

   Vreemde gedachte???
   In 1999 waren er de flat bommen in Moskou, die gaven Putin de legitime reden om Tjetjenie binnen te vallen.
   Bleek dat FSB erachter zat
   Reden?
   Putin was net aan de macht, niemand kende hem, en hiermee kon Putin zich polulair maken

   Verwijderen
 17. "Hier moet concensus zijn met alle landen, ook met Rusland, wat de tekst in rapport moet zijn"

  De overeenkomst die op 8 augustus werd gesloten tussen Nederland, UA, Belgie en Australie deed het meeste stof opwaaien. Over Rusland of Maleisie werd niet gesproken. Wat was hun rol bij de totstandkoming van dit document? Wat was de status van die overeenkomst? Wat stond er in? Hoe weet je dat? Heb je de documenten gelezen? Linkje misschien? Zijn er nog later documenten getekend die tot gewijzigde procedures leidden? Zo ja, welke? Wie waren door die afspraken gebonden. Hoe weet je dat? Bronnen?

  Jij en ik weten Jack Shit. Worden alleen maar in het het bos in gestuurd door verklaringen en papier wat geduldig is. Niemand wordt meer warm of koud van al die 'onweerlegbare' pseudo wetenschappelijke waterdichte analyses. De dader is allang bekend, maar jij en ik hoeven dat nog even niet te weten.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoek aub eens NDC's op

   Zijn standaard juridische documenten

   Verwijderen
  2. Alleen weet jij niet of er een 'standaard juridisch document getekend' is. De overeenkomsten zijn in ieder geval zo standaard dat de regering ze geheim wil houden.

   Verwijderen
  3. En een NDC hoeft ook niet worden vrijgegeven.

   Wel vreemd
   Alsof het openbaren van NDC de waarheid dichterbij brengt.

   Maar als de ontwerper zegt dat een su25 nooit de 777 kon neerhalen, dan is het niet waar.

   Als er iemand weet wat een su25 kan is hij, Badak, het wel
   Maar dat wordt dan in twijfel getrokken

   Verwijderen
  4. "Als er iemand weet wat een su25 kan is hij, Badak, het wel
   Maar dat wordt dan in twijfel getrokken"

   Wel als hij inmiddels buiten het upgrading proces wordt gehouden, ja. Dan hoef je er ook geen Israëlisch bedrijf bij te halen die de upgrade uitvoert. Daarbij is het natuurlijk uiterst opmerkelijk dat de SU-25 wordt uitgerust met NAVO snufjes.

   Verwijderen
  5. Ik heb het niet over een Su25 of over Badak. Ik zeg dat niemand, ook jij niet, weet wat de aard is van de geheimhoudingsovereenkomsten die Nederland heeft afgesproken. En dat is een probleem met een regering die liegt tegen de kamer en de pers. Wat zeg je? Die ministers hebben we niet in Nederland?

   Verwijderen
  6. Verdiep u eerst

   De su25TM is door RU ontwikkeld. Deze heeft ook een andere motor, de R195 ipv de R95 die in alle andere zit.
   Deze heeft nabranders, om hoger te kunnen opereren dan 7km

   UA heeft de su25M1, deze is geupdate, 1 operationeel om te kunnen voldoen aan NATO eisen.
   Mocht UA ooit lid worden van NATO moet UA luchtmacht aan eisen van NATO voldoen.
   Dat zijn oa de luchtmacht
   En vliegtuigen bouw je niet in een week om, en doet UA 'ervaring' op met de su25M1

   Verwijderen
  7. dawg
   Regering liegt niet, het maakt alleen niet openbaar.

   Verwijderen
  8. Probeerden Opstelten en Teeven ook nog.

   Verwijderen
  9. Dat noemen ze een jij-bak en die moet je aan de huisstalker overlaten.

   Verwijderen
 18. Ik ben bang dat de MH17 een ingewikkelde zaak is. De verklaring van de ontwerper is zeker niet het laatste woord.
  In de Saker comments ( op het Paul Craig Roberts interview: de laatste 14 minuten zijn erg interessant!)
  las ik het volgende: Een R60 kan de linker motor kapot hebben gemaakt. Dat veroorzaakt het linksom draaien van de 777. Dan , op lagere hoogte, kan een tweede vliegtuig met een boordkanon de piloten hebben geraakt.
  Zie:http://thesaker.is/very-interesting-interview-of-paul-craig-roberts-with-ellen-brown/#comment-77696

  Een ander comment over deze verklaring van Babak lijkt me ook wel zinvol: http://thesaker.is/very-interesting-interview-of-paul-craig-roberts-with-ellen-brown/#comment-78108

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals ik dus al zei en weer verdween, het word pas een ingewikkelde zaak als je alle propaganda van Rusland als waarheid mee gaat nemen.

   Als een raket inderdaad de linker motor kapot had gemaakt en een 2e vliegtuig met een boordkanon de piloten had geraakt dan was dat te zien op de flight data recorder.
   In plaats daarvan houd alles abrupt op met gegevens verzamelen, veroorzaakt door de inslag van de Buk waarbij de cockpit zo is geraakt dat ie is afgebroken.

   Verwijderen
  2. Die recorders zijn niet voor niks naar Engeland gegaan waar het zo lang duurde om ze uit te lezen. En als de NAF MH17 uit de lucht hadden geknald waren ze wel erg dom om later de flight recorders in te leveren.

   Als we toch gaan speculeren....

   Verwijderen
  3. "Als een raket inderdaad de linker motor kapot had gemaakt en een 2e vliegtuig met een boordkanon de piloten had geraakt dan was dat te zien op de flight data recorder."

   Dan krijg je automatisch de vraag; "Ken jij alle gegevens van de FDR of alleen datgene wat vrijgegeven is?" In het westen heeft men er nogal een handje van om zaken geheim te houden, weet je?

   Verwijderen
  4. Misschien moet ik er ook nog bijschrijven, "zeker als men in een van te voren vastgestelde dader zoekt!" Want, je wilt het geloven of niet, ineens zijn er getuigen opgedoken die de BUK raket over hun hoofden zagen vliegen. De getuigen die Oekraïense gevechtsvliegtuigen of eigenlijk, op z'n minst een militair toestel in de buurt van MH-17 hebben zien vliegen, die liegen natuurlijk, is niet realistisch. Wie durft hier te beweren dat er niet naar een voorbestemde uitkomst wordt toegewerkt?

   http://www.kpnvandaag.nl/#news/Binnenland/anp-120315-239/Getuigen_zagen_raket_vlak_voor_crash_MH17

   Verwijderen
  5. Eigenlijk is MH17 'n heel simpele zaak: het gaat om de vluchtgegevens!
   Er wordt dus bewust desinfo verspreid om af te leiden en verwarring te zaaien onder de compleetdenkers, goede zielen en twijfelaars. Dit wordt hier vooral gedaan door de, van ons belastinggeld betaalde complotdenkers van het theekransje huistrollen van Blik: LKG, Cruelman & Mennie.
   Deze zelfbewezen fascisten geloven in het OWO, IMF Corporate DC complot en proberen iedere compleet denker met 'n andere mening als Poetin lover af te schilderen.

   Vanaf dag 1 zijn er eigenlijk maar 2 vaststaande feiten, waar vragen over gesteld kunnen worden:
   1. De opdracht aan de piloot tot koerswijziging, om over oorlogs gebied te vliegen
   Dat staat dus op de black box en vluchtleidingstapes, waarom worden daar niet constant vragen over gesteld en/of de antwoorden van gegeven? Dat heeft alles te maken met punt 2.
   2. Het was de laatste dag van de grote NATO-oefening Sea Breeze 2014
   De oefening ging om Electronic Warfare en werd begeleid door AWACS. Waarom wordt dit verzwegen? Geheim ja, dat weet ik ook wel, maar het is 'n burgervliegtuig, dus antwoord graag!

   Meer smaken zijn er niet, al het andere is mist over hoe en met wat, misschien 'n metertje hoger of lager, kwam hij van links of van rechts, wie of wat haalde de trekker over, etc. Het is toch gvd geen voetbalwedstrijdje!
   Ik beweer zelfs, dat er bewust voor die raket naam gekozen is, ivm. hersenspoelen: we gebruiken de buk-raket als 'n bug-leugen in het verhaal om de bucks-waarheid te verhullen. Kort en krachtig herhalen maakt simpel de leugen tot waarheid.

   Vrijheid van meningsuiting in het westen???
   Op 27 juli 2014 heb ik 'n open brief met vragen aan Timmerfranz op zijn feestboek pagina geplaatst. Nog voor ik 'n schermopname kon maken, was het bericht weer verwijderd en 5 minuten later was m'n account ook verdwenen!
   Of kijk bij onze zuiderburen, waar het parlementslid Laurent Louis vanwege zijn uitlatingen in het parlement tegenover 'n huis vol fascisten IMF ja-knikkers, op laffe en gewelddadige publiek wordt gearresteerd.

   Waarom worden Opstelten en Teeven niet onmiddelijk opgepakt?

   A.u.b. niet meer reageren op de IMF-complot-trollen: LKG, Cruelman & Mennie

   Verwijderen
  6. "Eigenlijk is MH17 'n heel simpele zaak: het gaat om de vluchtgegevens!"

   Geheel correct !!!

   "1. De opdracht aan de piloot tot koerswijziging, om over oorlogs gebied te vliegen"

   De koerswijziging van MH-17 stond op 16 juli 2014 al vast. Op 16 juli 2014 wist men al dat er boven Oekraïne een passagiersvliegtuig neergeschoten zou worden. 10 voorgaande MH-17 vluchten vlogen een veel zuidelijker koers dan de MH-17 op de 17e juli 2014.

   http://www.zerohedge.com/news/2014-07-17/was-flight-mh-17-diverted-over-restricted-airspace?page=2

   Verwijderen
  7. Tjah, voor jullie is iedere gebeurtenis op de wereld dus een complot.
   Mensen die proberen te helpen zijn dan trollen.
   Ik betaal het liefst zo min mogelijk belasting maar betaald worden met belastinggeld dat is heel wat anders hoor.

   Verwijderen
  8. youknow theyknow & iknow

   Sorry voor mijn grof taal gebruik tegenover die landverraders, maar dat doe ik al 60 jaar, vanwege dit feit:


   As of May 13th, 1940 the people of The Netherlands is lawfully represented by the last lawfully elected government, which is that of The Bataafse Republiek and the rule of law of the Staatsregeling of May 1st, 1798. This is the only lawful Constitution in this country to date. ALL laws, rules, regulations, treaties and covenants after May 13th, 1940 are established WITHOUT the consent of the Dutch people. Every law without the consent of the people, who want to be ruled by it, is simply determined null and void.

   In plaats van InZee: Houd Moed, Houd Moed en het komt allemaal wel goed!

   Verwijderen
  9. Jan

   Als de motor werd geraakt was dat op zwarte dozen geregistreerd
   En dat was er niet, zie OVV rapport

   Verwijderen
  10. Dwag

   Engeland heeft de kennis ervoor, niks geheimzinnigs aan.

   Verwijderen
  11. Gran

   Welke koers wijziging?
   Die was er boven Polen, kan dus nooit door UA vluchtleiding worden gegeven

   NATO oefening was geen geheim

   Ps Rusland is ook lid van IMF en heeft de lening aan UA dus ook goedgekeurd

   Verwijderen
  12. @mennie,

   "Tjah, voor jullie is iedere gebeurtenis op de wereld dus een complot."

   Nee, wij kijken eerst naar wie er beter van wordt en als jij vindt dat dat Poetin is dan is dat jou goed recht. Wij komen echter tot de conclusie dat noch sepa's, noch Poetin enig voordeel halen bij het neerschieten van een passagiersvliegtuig. Maar als wij naar de Amerikaanse kant van de zaak kijken zien wij een ander verhaal. Het waren de woorden van Victoria Nuland die hebben gezegd dat de VS al $5 miljard in Oekraïne hadden gestopt en de Oekraïne zover hadden gebracht als waar zij waren. Oekraïne moet zich aansluiten bij de EU, maar heb jij enig geluid uit de EU gehoord dat zij Oekraïne geld hebben toegespeeld voor de coup? Nee hé, dat heb je niet gehoord, het was dus zuiver een Amerikaans initiatief of vindt jij het wel gepast dat de VS de EU voorschrijft welke landen wel en welke niet tot de EU toe mogen treden? Alles wijst erop dat de coupe in Oekraïne een Amerikaans neo-con warmonger karakter had met NAVO uitbreiding, inclusief raketschild, naar de grens met Rusland toe.

   "Mensen die proberen te helpen zijn dan trollen."

   Jouw hulp is contraproductief als je gaat ontkennen dat er complotten bestaan.

   Verwijderen
  13. "10 voorgaande MH-17 vluchten vlogen een veel zuidelijker koers dan de MH-17 op de 17e juli 2014."

   Je kan geen rechte lijn trekken om een kromming, de aarde.

   Zo gaat de vlucht van Schiphol naar Tokio ook niet over midden Rusland (de rechte lijn) maar over noordpool, de kortste weg.

   Een website die dat niet begrijpt en dit als onderbouwing voor complot neemt is niet serieus te nemen.

   Die begrijpen er niets van

   Verwijderen
  14. @dontknow
   Een mens maakt ook fouten, zo ook Putin.
   Jij hebt toch ook wel eens iets gedaan waar je achteraf spijt van had, waar je niet beter van werd?
   Wat is het nou voor onzin dat alleen iemand iets kan doen als ie er zelf beter van word.
   Vast staat dat de pro-Russische self-defense offense terroristen het hebben gedaan met behulp van, of Rusland zelf, ik denk niet dat iemand er beter van is geworden. Dat geld overigens voor alle "hulp" in de vorm van vakantiegangers en zware wapens die Rusland geeft aan de mensen in de Donbass. Daar is nooit iemand beter van geworden.

   Verwijderen
  15. they

   Rusland zou wel een motief kunnen hebben.
   Wat als er nu een aeroflot vlucht werd neergehaald?

   Dat had Putin het ultime motief om massaal UA binnen te vallen.
   En er vlogen tot 17 juli nog genoeg vluchten over de Donbas

   Oa de vlucht van Moskou naar de Krim

   Verwijderen
  16. Gran

   Uit uw link
   "The change was not ordered by Eurocontrol."

   Eurocontrol heeft alleen maar controle over FL245
   Niet over Polen en UA

   Blijkt dus dat de schrijver van het artikel geen verstand heeft van 'hoe vliegtuigen boven Europa vliegen'

   Ook wordt de fout gemaakt dat men rechte lijnen over een kromming tekent.

   Verwijderen
  17. @LGK,

   "Als de motor werd geraakt was dat op zwarte dozen geregistreerd
   En dat was er niet, zie OVV rapport"

   Het is maar goed dat jij de inhoud van de zwarte dozen niet kent, anders moest ik je wel serieus nemen. Nu was er een zekere Mr. Pieter van Vollenhove die zei; "Er bestaan geen onafhankelijke onderzoeken." en plotseling stapte hij op.

   Verwijderen
  18. @LGK,

   "Engeland heeft de kennis ervoor, niks geheimzinnigs aan."

   Welke kennis, voor een cover-up?

   Verwijderen
  19. @LGK

   Het internet vergeet niets.

   17feb.op Blik


   jij:

   'Een bloger die niet snapt dat je geen rechte lijn over een kromming (de aarde) kan plaatsen
   Niveau van lagere school blogger'

   ik:

   'Je commentaar slaat helemaal nergens op LGK. In het artikel worden twee GEKROMDE banen met elkaar vergeleken. De baan die MH17 vloog en de, volgens de schrijver, baan die de gebruikelijke zuidelijker lopende route beschrijft.'


   jij;
   Nop

   Er wordt een rechte lijn over kaart van UA getrokken.

   Hiermee wilt de blogger aantonen dat de MH17 veel zuidelijker moet vliegen
   Dit is totaal onjuist

   Dit is het zelfde als bv een rechte lijn vanaf schiphol naar Tokio trekken over Azie (incl Rusland), bij een platte kaart, terwijl de kortste route over de noordpool gaat.

   Lagereschool blog dat wilt aantonen dat MH17 een normaal gesproken route zou kiezen die veel zuidelijker ligt.

   Wat dus totaal niet juist is (als je iets vangeografie afweet)'

   ik:

   Gezwam LGK. Geen rechte lijn te bekennen.

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-v8lJRaPiuIc/U9isNVKhvaI/AAAAAAAAALY/NDvVaoKW3Fk/s1600/16thOriginal.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-XM-3EUbnLL8/U9ir1bqOVZI/AAAAAAAAALQ/9HgTGuAqsXw/s1600/16thNewChanged.jpeg

   http://2.bp.blogspot.com/-fAIh-BunLJI/U9pNoU2ZatI/AAAAAAAAAMU/yQAhl58ekNY/s1600/MapOfFlightPath.png

   BIZAR

   Ben je misschien een beetje aan het doordraaien?

   Verwijderen
  20. Kremlin nam pas na 1.32 min de su25 waar na uitvallen van zwarte dozen.

   Als er een raket en kogels waren afgevuurd, waarom zag de russische radar de su25 niet eerder?

   U kunt wel blijven stellen dat alles wat niet in uw straatje een complot is maar u heeft geen argumenten.

   Verwijderen
  21. Dawg

   Wat wilt u nu aantonen?
   2 van uw links laten zien dat er op 16juli over de Donbas werd gevlogen.

   Dus de MH17 vloog niet ongebruikelijk noordelijker
   OVV stelde ook dat MH17 binnen corridoor vloog aan noordelijke kant

   Verwijderen
  22. they

   Ach, als NL de zwarte dozen had onderzocht was de concluise het zelfde.
   Maar dan was NL natuurlijk onderdeel van complot.
   Of als de dozen naar Brazilie werden gestuurd was Brazilie natuurlijk onderdeel van complot

   Verwijderen
  23. "Welke koers wijziging?
   Die was er boven Polen, kan dus nooit door UA vluchtleiding worden gegeven"

   Prachtig! Het was in Polen al bekend dat er boven Oekraïne, waar MH-17 normaliter overheen vloog, een onweersfront was. Het maakt mij niet uit dat jij jezelf tegenspreekt met je kromming, maar als jij zegt dat er boven Polen al een koerswijziging werd ingezet, dan kan de koers van de MH-17 nooit de koers zijn geweest die het oorspronkelijk vloog. Capice?

   Verwijderen
  24. @ LGK

   Wat ik aan wil tonen? Lijkt me duidelijk, niet? Je zwamt.

   Verwijderen
  25. "mennie12 maart 2015 23:01"

   Je hoopt toch zeker niet dat ik hier nog een serieus antwoord op ga geven? Wat een bullshit verhaal.

   Verwijderen
  26. they

   Blijkt dat u niets van vliegen afweet

   Een verkeersvliegtuig heeft een weercomputer met weer radar aan boord.
   Hierop ziet de piloot welk weer hij op zijn pad krijgt.

   Boven Polen ziet de piloot onweer boven UA op zijn flightpath.
   Boven Polen wijzigt de piloot zijn koers om onweer te vermijden.
   Je gaat niet vlak voor de onweerswolk een bocht maken, dat doe je ruim van te voren, hier op een afstand die de MH17 binnen een uur zou bereiken.

   Die koerswijziging is tezien op diverse flight trackers, niets geheims aan.
   Tevens vloog de MH17 dan nog steeds in zijn corridor.

   U geeft aan dat UA vluchtleiding die koers wijziging 'doorvoert'
   dat kan dus niet want de MH17 was nog boven Polen.

   Verwijderen
  27. @LGK,

   Uit uw link
   "The change was not ordered by Eurocontrol."

   "Eurocontrol heeft alleen maar controle over FL245
   Niet over Polen en UA

   Blijkt dus dat de schrijver van het artikel geen verstand heeft van 'hoe vliegtuigen boven Europa vliegen'

   Ook wordt de fout gemaakt dat men rechte lijnen over een kromming tekent."

   Nee, dat is wel gebleken. Maar als de koerswijziging boven Polen al was ingezet, hoe durf jij dan met droge ogen te beweren dat de koers van MH-17 niet veel zuidelijker lag, boven de Zee van Azov bijvoorbeeld? Je maakt jezelf compleet belachelijk hier. Je geeft de koerswijziging toe maar je weet niet wat de oorspronkelijke koers was.

   Verwijderen
  28. Dat de koers niet zuiderlijker lag is geen geheim

   Wat wel onderdeel van comploters is is dat UA vluchtleiding de MH17 opdroeg om noordelijker te vliegen.

   En dat is dus niet waar

   Piloot zag onweer op zijn pad, wijzigde koers naar noorden op onweer te vermijden (dat doet de piloot zelf) en deed dat boven Polen.
   Boven Polen heeft UA geen bevoegdheid

   Dus hiermee vervalt de gehele complot theorie dat UA achter de koerswijziging zat

   Wat begrijpt u niet?

   Verwijderen
  29. @LGK,

   "Kremlin nam pas na 1.32 min de su25 waar na uitvallen van zwarte dozen."

   Ach, en nu is de SU-25 er ineens wel, dan zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat 1.32 minuten daarvoor die SU-25 een air to air missile heeft afgevuurd en de job heeft afgemaakt met zijn 30mm. boordkanon.

   Verwijderen
  30. "Oa de vlucht van Moskou naar de Krim"

   Sorry voor de correctie, maar dat was een vlucht naar Malta of Cyprus en niet naar de Krim.

   Verwijderen
  31. they

   Beter lezen, ik nam een lezing over van het Kremlin
   tevens het ik ook ""_"" gebruikt, dat wijst op een quote.

   Dus de su25 heeft 1.32 min ervoor een AAM afgevuurd
   Het Kremlin zei ook; " radar kan niet kijken onder 5km"

   Let op, ik gebruik "_"

   Dus dan zou de su25 in 1.32 min 5km zijn geklommen, zonder nabranders?

   Ziet u nog niet hoe absurd uw verhaal wordt?

   Auroflot vloog tot 17 juli dagelijks over de Donbas om van Moskou naar Simferopol te vliegen

   Verwijderen
  32. @LGK,

   "Blijkt dat u niets van vliegen afweet"

   Nee, maar waarschijnlijk dan toch nog iets meer dan jij. Als MH-17 boven Polen een koerswijziging heeft uitgevoerd die noordelijker lag dan de oorspronkelijke koers, waar blijf jij dan met je rechte lijn en je kromming? Je zit uit je nek te kletsen, man!

   Verwijderen
  33. @LGK,

   "Dat de koers niet zuiderlijker lag is geen geheim"

   Hier lieg je. Als MH-17 zijn koers boven Polen heeft verlegd naar een noordelijker koers, dan moet zijn oorspronkelijke koers zuidelijker hebben gelegen.

   "Wat wel onderdeel van comploters is is dat UA vluchtleiding de MH17 opdroeg om noordelijker te vliegen."

   Maar daar gaat het in dit geval niet om hé, wijsneus? Het gaat erom wat de oorspronkelijke koers van MH-17 was en die was zuidelijker. Boven de Zee van Azov.

   "Wat begrijpt u niet?"

   Wat begrijp jij niet? Een vliegtuig van Amsterdam naar Tokio over de Noordpool laten vliegen is tot daar aan toe, dat zal met jou rechtlijnige karakter te maken hebben, maar als MH-17 een koerswijziging boven Polen heeft uitgevoerd, dan moet zijn oorspronkelijke koers toch anders zijn geweest. Snap je dat of snap je dat niet?

   Verwijderen
  34. they

   De rechte lijn gaat over dat men op een kaartje een rechte lijn tekent, maar dat in werkelijkheid niet gevlogen wordt.
   De Mh17 vloog dan zeker niet zo zuidelijk als de rechte lijn aangeeft

   Ander voorbeeld
   Als je van Schiphol naar Moskou vlieg, vlieg je over Denemarken.
   Maar als je een rechte lijn zou tekenen zou je over Duitsland en Polen vliegen.

   Wederom, het 'bewijs' willen aantonen dat MH17 normaal veeeel zuidelijker vloog klopt niet.
   Wel zuidelijker, maar niet zoveelals de rechte lijn zou aantonen.

   Tevens vloog MH17 nog steeds binnen de corridor.

   Het hele complot over vliegen over de Donbas wordt ingegeven dat men het vleigtuig daar wilde hebben

   Hiervan heb ik u aangetoont dat dat niet kan omdat
   1) piloot zelf beslist welke koers als het slecht weer tegenkomt, als het maar binnen coridor is
   2) de correctie boven Polen was en die opdracht kon UA dus nooit geven omdat UA daar geen bevoegdheid heeft.


   Kortom, dat MH17 boven Donbas vloog omdat het opdracht daartoe kreeg is onzin

   Verwijderen
  35. they

   Nee, een leugen vertel ik niet
   Ik beweer niet dat het de normale koers was die MH17 vloog, enkel alleen noordelijker
   OVV spreekt over 4mijl uit midden

   En die lag niet zo zuidelijker dan wat de rechte lijn op kaartje beweert

   Dawg gaf een paar linkjes met 16 juli, hierop is ook te zien dat de MH17 over de Donbas vloog.

   Wederom
   het gaat er niet om of de Mh17 noordelijker vloog
   Het gaat erom dat volgens comploters de Mh17 de opdracht hiertoe kreeg (ingegeven door Carlos) om zo de Mh17 tot doel/binnen bereik te brengen van UA buk

   Dit is dus grote onzin

   MH17 is noordelijker van vliegroute beland, wel binnen corridor, om onweer te ontwijken en heeft hiervoor koerscorrectie boven Polen uitgevoerd, buiten bevoegdheid van UA vluchtleiding.

   Verwijderen
 19. Hier een website met uitleg over HTML waaronder ook de links

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. dank voor de link oli, maar dit is voor mij te zware kost. ik ben al blij dat ik kan knippen en plakken. Met potlood en penseel ben ik beter.(hoop ik)
   Voor mijn website moet je alles na punt net weghalen.

   Verwijderen
 20. Nogmaals even het goede nieuws dat het vermelden waard is hier. Gezien de opstand in Odessa hier vaak word gezien als een niet genoeg belicht onderwerp.

  Amerika heeft de veroorzakers hiervan nu op de zwarte lijst gezet.

  http://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/OFAC-Enforcement/Pages/20150311.aspx

  DUGIN, Aleksandr (a.k.a. DUGIN, Aleksandr Gelyevich; a.k.a. DUGIN, Alexander Gelyevich); DOB 07 Jan 1962 (individual) [UKRAINE-EO13660].

  GUBAREVA, Ekaterina (a.k.a. GUBAREVA, Yekaterina); DOB 05 Jul 1983 (individual) [UKRAINE-EO13660].

  Zoals we allemaal weten zitten zij achter deze opstand.
  http://www.interpretermag.com/dugin-tells-separatists-in-ukraine-what-to-do-next/
  Staunton, April 1 – Aleksandr Dugin, a Eurasianist who is close to the Kremlin, has told ethnic Russians in Ukraine that they must not cooperate with Kyiv in any way, that they must be ready to “act radically,” even to the point of sparking a civil war in that country, and that Moscow will support them because it supports “the independence of South-East Ukraine.”

  Dus in ieder geval fijn dat Amerika daar doet wat zij kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjee, en dat haal je van een onafhankelijke site van de Amerikaanse overheid af? Doet mij denken aan het verhaal van een eenzame Egyptenaar die in zijn eentje de Arabische Lente startte. Het barst in de wereld van de eenzame wolven, van de week is er nog één gesignaleerd in Nederland.

   Verwijderen
  2. Ik gebruik een vertaling, maar de link naar het originele artikel staat er in.
   Inclusief video opname.
   https://www.youtube.com/watch?v=fOhS0a29ql8
   Die overigens oorspronkelijk verscheen op het YouTube kanaal van Ekaterina zelf.

   Verwijderen
 21. Wakker worden Mennie. Je vergeet de Amerikaanse staatsgreep met bijbehorende nazivriendjes. En was jij opstand noemt was een massamoord.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat Nuland en de EU niet handig bezig waren is duidelijk maar een staatsgreep door Amerika heb ik niet gezien. Yanukovych ontvluchtte het land dat daardoor nieuwe verkiezingen heeft moeten houden en die zijn volgens de geldende grondwet verlopen.
   Over de door Rusland gesteunde opstand weten we dat ze zelf brandbommen naar buiten en tegen dichte ramen hebben gegooid, ze hebben zichzelf in brand gestoken. Massazelfmoord dus.

   Verwijderen
  2. 'Niet zo handig bezig" en "Massazelfmoord" Woorden van iemand die zich zelf alleen nog maar openbaart als een goedkope trol. Er zijn mensen doodgeslagen in het vakbondsgebouw. Een vrouw werd de rug gebroken.

   Verwijderen
  3. We hadden het over massa. Een vrouw is geen massa.

   Verwijderen
 22. Off Topic:
  Onthullende TV volgens mij:
  Bart Chabot begint onverwacht over Demmink te vertellen. Hij heeft gehoord van Yvonne Keuls dat slachtoffers van pedofielen die bij justitie werken, heel hoge zwijg-gelden hebben gekregen, recentelijk.

  Let vooral op hoe Jeroen Pauw en advocaat Spong dit onderwerp van tafel willen hebben.
  Ik vermoed: Je moet 'meedoen' met de leugens, en dan kom je op tv.
  Dit zal Chabot wel strafpunten kosten. Als hij dit nog vaker doet, zal hij niet meer op tv worden uitgenodigd, denk ik. Yvonne Keuls had dit ook wel wereldkundig willen maken, denk ik, maar durfde niet of mocht niet.

  Ik geef toe: het zijn vermoedens vban mij. (Ik vond dit opZaplog)

  Bart Chabot over Demmink

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad Jan. Pauw dacht er genuanceerder over en Spong wilde dat Chabot zijn mond hield.
   Ik zie bij een aantal commentaren bij de video dat Spong ook verdacht wordt van pedofilie. In dat geval kan de vraag van Pauw aan Spong: "Bent u er zelf ook bij betrokken bij deze zaak eigenlijk" ?. Ook op een andere manier uitgelegd worden, dus niet als advocaat. hehehehe.

   Verwijderen
  2. Het ging om medewerkers van het ministerie van "veiligheid"en justitie dus Spong zit daar niet bij..

   Verwijderen
 23. Ja, Spong was er als de kippen bij om aan de noodrem te trekken...

  Wat anders, de smear campagne die de VS tegen Rusland voert kent geen grenzen. Het Russische Ministery van Buitenlandse Zaken reageert scherp.

  http://www.russianembassy.org/article/reply-by-foreign-ministry-spokesman-alexander-lukashevich-to-a-media-question-concerning-the

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Hier kan je het Scales zelf horen zeggen:

   http://russia-insider.com/en/2015/03/12/4390

   Moet kunnen.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @SDR @ Dawg. Nu begrijp ik waarom Porky zijn mannen een kansloze oorlog laat vechten. De enige reden voor hun aanwezigheid is om zoveel mogelijk Russen te doden zodat Poetin het moeilijk krijgt in Rusland, om de doden uit te leggen aan de Russische bevolking. Net zoals de amerikanen dat moeten doen met de soldaten die in Irak en Afghanistan sterven. mr president wat doen wij daar ?
   Er moeten (tien)duizenden Oekraïeners sterven...om een paar honderd russen te laten sterven. Ziek.

   Verwijderen
  6. Terug naar van Wolferen. Europa moet z'n lot in eigen handen nemen om de oorlogswaanzin te stoppen. Misschien kan dat alleen door de EU op te blazen. So be it.

   Verwijderen
  7. @Dawg. Europa moet gewoon niet meedoen met oorlog, wapens leveren etc. en erg alert zijn op amerikaans false flags waarvan Rusland de schuld krijgt en zo europa de oorlog intrekt. Anti oorlogs beweging moet in Europa grootse vormen aannemen.

   Verwijderen
  8. Die Karel
   Die de Kremlin propaganda volgt mbt MH17
   Die heeft vast gelijk

   Verwijderen
  9. oli

   Helemaal gelijk met u
   Alleen Rusland mag wapens leveren aan mensen in een ander land.
   In de Donbas rijden al 500 Russische tanks
   Maar wel peipen als NOTA een oefening houdt

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Die Generaal Robert Scales wordt toch een beetje misleidend geciteerd.
   Hij zegt inderdaad: "We moeten meer Russen doden." En dat klinkt wel heel erg haatdragend.

   Maar wat hij precies bedoelt is toch meer dit: "Ik denk dat niets helpt om Putin te stoppen. Het enige dat zou kunnen helpen is meer Russen doden, zodat er zoveel body-bags met dode soldaten terug naar Rusland gaan dat het niet meer verborgen kan worden voor de Russische bevolking, en Putin moet stoppen met steun aan Donbas."

   Dat is minder genocidaal, en klinkt meer als een strategie. Met veel goede wil zou jet het zelfs een strategie kunnen noemen om de oorlog te stoppen.

   Nu heb k echt de duivel verdedigd, want ik weet ook wel dat de VS hier echt de imperialist is die oorlogen begint , en dat Rusland de verdediger is, die niet veel anders kan doen dan de Donbas mensen helpen.
   Maar ik wilde toch even laten zien dat het citaat van Scales, zoals het nu te horen is, toch te veel die man afschildert als een moordlustig iemand.

   Verwijderen
  12. VS houdt zich zeer afzijdig in UA, had al eerder kunnen ingrijpen maar doet dat niet
   Putin daarintegen stuurt troepen en materieel de Donbas in.

   Ziet u het verschil?

   Verwijderen
 24. Door Oekraieners of de vlucht doodgemaakte vrouw in schuilkelder in Logwinowo en man in zijn vernielde huis.

  https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_50694

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Vanuit Stjaste wordt gewaarschuwd voor een provocatie die Kiev-krachten zouden uitvoeren rond 15 maart. Oekraieners raden de mensen aan te vertrekken, wapentuig wordt aangevoerd. Een beschieting, of een aanval op Lugansk, behoort tot de mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. The US Has Already Declared War on Russia

  "At times I feel completely overwhelmed by the current US-NATO military operations aimed at Russia. It's growing rapidly - one can't help but wonder if the recent 'victory' of the self-defensive forces in eastern Ukraine wasn't allowed by Washington and Kiev as a way to get public opinion behind the already well established plans for even more NATO escalation."

  snipje uit:

  http://russia-insider.com/en/2015/03/11/4314

  BeantwoordenVerwijderen
 27. EU Association Agreements: NATO Expansion By Other Means
  First appeared: http://journal-neo.org/2015/03/12/eu-association-agreements-nato-expansion-by-other-means/

  EU Association Agreements: NATO Expansion By Other Means
  EU Association Agreements is trojaans paard voor NATO lidmaatschap in de toekomst

  BeantwoordenVerwijderen
 28. De VS wordt hoe langer hoe gekker. Van de amerikanen mag Vietnam de russen geen toegang meer geven tot
  Cam Ranh airbase
  Amerika maakt plannen voor nieuwe sancties tegen Venezuela. De reden is waarschijnlijk dat ze in het land geen coup voor elkaar krijgen. Daarom moet de regering gestraft worden. Sancties leiden niet naar een pro amerikaanse regime in Venezuela. Sancties werken averechts voor de anglo amerikaanse elite net als in Rusland. Poetin populairder dan ooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Het is natuurlijk niet zo leuk dat Putin al een week niet in het openbaar is verschenen.

  Ik hoop maar dat de geruchten waar zijn: zijn vriendin zou ergens in Italië zijn bevallen van een dochtertje:
  http://www.cdt.ch/ticino/cronaca/126891/si-alina-ha-partorito-a-sant-anna.html

  ( en dat het een met het ander te maken heeft: weekje vakantie voor Vladimir ? Het zij
  hem zeer gegund.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Dag Sophia,
   klopt het dat Putin al een week niet is gezien? Of klopt het niet?
   Ik vind dat wel lang. Ik maak me zorgen.

   Ik lees nu voor het eerst dat hij een vriendin heft. En dat ze in Italie een kind heeft.
   Wat is er niet waar?
   Ik ben vandeze zaken echt niet op de hoogte.
   Ik vind het ook totaal onbelangrijk. Maar dat hij een week niet is gezien, dat vind ik wel belangrijk. En mogelijk dat hij een weel privé wil hebben, een week vakantie: prima.

   Vertel me wat volgens jou het geval is.

   Groet, Jan.

   Verwijderen
  3. Er is niets met Poetin. Hij is een week niet gezien en ineens komen er allerlei rare speculaties. Het NOS-journaal met verslaggever David Jan Godfroid maakte het helemaal fraai door te zeggen; "Misschien heeft hij wel kanker." en lieten een beeld zien van Poetin in een doodskist.

   Voorlopig is het wel zo dat Poetin en zijn team 10% van hun salaris hebben ingeleverd door de crisis, dat heb ik dat stelletje geteisem in Den Haag, hoe groot de crisis in Nederland ook was, niet zien doen.

   Van de week heb ik toch maar even gekeken naar het debat bij Pauw en op de uitspraak van Roemer dat er weer 38.000 arme kinderen bij zijn gekomen, haalde Rutte gewoon zijn schouders op.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Echter Kremlin helpt wel weer mee om te speculeren
   Waarom brengt Kremlin de leugen naar buiten dat hij een meeting had met een gouverneur, die werkelijk een week eerder plaats vond?

   Als Putin een week op vakantie is kan Kremlin dat toch wel zeggen?
   Of als hij aanwezig wilt zijn bij bevalling toch ook?

   Of valt hiermee het zorgvuldig opgebouwde imago van Putin ineen voor Russische volk?

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Ben benieuwd dan wat de reden is waarom Putin niet op TV is.

   Normaal is elke nieuwsuitzending in RU media de eerste 15 min gevuld met Putin.

   Waar is hij?

   Verwijderen

 30. Cheney Gives The Orders, Not Obama and you assholes better get used to it! US Official Rages At Kremlin
  Rusland moet onmiddelijk opdracht aan Iran geven om de gevangen genomen CIA agenten en Israëlische adviseurs vrij te laten. - Er zat dus wel een kern van waarheid in de stelling van Yasmina Haifi. Misschien daarom die enorm scherpe veroordelingen aan haar adres door de bewinds peronen na haar twitter uitlatingen. Ze heeft een gevoelige snaar geraakt en ze willen niet dat hun vuile geheime spelletjes in de openbaarheid komen-
  Victoria "fuck the EU" ging blijkbaar ook helemaal over de rooie dat Rusland hun revolutionaire electronische wapen hebben geleverd aan frankrijk waardoor hun nucleaire onderzeeboot een gehele amerikaanse vloot naar de bodem van de zee kan sturen..LOL.
  Dit soort frustraties krijg je als de agenda niet zo verloopt zoals je hem geplanned heb. LOL. Barack mag blijkbaar nu-met de republikeinse meerderheid- de koffie voor Cheney inschenken of....de doorgedraaide Viccy zou dat zo willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Zo zie je maar weer dat de USA de politieman (of heerser) van de wereld wil spelen. Stel je voor dat België zich zou bemoeien, op last van Amerika, met de interne politiek van b.v. Korea, ik denk dat het huis te klein zou zijn. en toch is dit precies wat Amerika nu doet: een land opleggen wat het met zijn bondgenoot moet doen.
  Waar bemoeien ze zich mee?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trouwens, over dat bemoeien, laatst had ik een pittige discussie hierover en de conclusie die getrokken werd was dat als Amerika zich niet zoveel met het buitenland had bemoeid (cia operaties, valse vlaggen enz.) en de oorlog verklaren aan de zelf gecreëerde terroristen hoefden wij hier niet bang te zijn voor aanslagen. Dit is meestal een antwoord op de agressie die Amerika heeft uitgelokt in voornamelijk het midden oosten en omdat het westen, ook de EU dus, hieraan vrolijk meewerkt door ook straaljagers en troepen (adviseurs) te sturen zijn wij dus ook doelwit van hun wraakacties.
   Als dit niet was gebeurd hadden we niet eens op de kaart van de terroristen gestaan.

   Verwijderen
  2. Inderdaad Matt. Dat heb je als de meest invloedrijke mensen in een land bankiers zijn en het militaire industriële complex (waar eisenhouwer ons al voor heeft gewaarschuwd in de jaren vijftig). Door 9/11 kon het militaire industriële complex niet alleen heerlijk profiteren van de oorlogs bestedingen. Ook het opzetten van homeland security en het bewapenen van de politie en andere groepen in het land met militair speelgoed is een goed verdien model. Je weet dat je haat oproept en dat je je daarna vervolgens voor moet bewapenen....Het is allemaal van te voren goed uitgedokterd. Wallstreet bankiers varen er ook goed bij. Overheid gaat diep in de schulden. Zwartgeld van de heroïne uit afghanistan kan worden witgewassen op wallstreet. Cia krijgt grote opbrengsten uit de drugshandel. etc. etc. win win win situatie voor militair industriëel complex en wallstreet banken.
   Uiteindelijk gaat het land failliet, maar dat maakt de globalistische elite niet uit.

   Verwijderen
 32. @Matt
  Het comische is dat de anglo amerikaanse elite nog steeds denkt dat het Rusland kan commanderen. Rusland en China zijn al aan elkaar geklonken sinds de gas deal. Samen zijn ze nergens bang voor. Een first strike zonder repurcurssies van Rusland en China is niet mogelijk. Wat ze doen is allemaal te laat en te weinig. Nu wordt hun gedrag comisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Nou Oli, ik weet niet of ik het komisch kan noemen, het lijkt mij meer op een levensgevaarlijke situatie, waar wij straks de dupe van worden. We zijn nu al hun bankslaven, maar straks nemen ze ook ons leven. (casual victims)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet bang worden @Matt. Denk jij dat de VS een aanval op Rusland durven uitvoeren? Forget it, die vieze stinkende neo-cons proberen Europese NAVO landen te verleiden hun kolen uit het vuur te laten halen en een 3e wereldoorlog op Europees grondgebied uit te lokken. Na het in puin schieten van Europa volgt er ongetwijfeld een tweede Marshallplan voor de wederopbouw van Europa. De leningen van het eerste Marshallplan zijn nog niet eens afbetaald. Nog meer leningen en de bankiers maar lachen. Bij een conflict heb je grote kans dat bankiers beide partijen financieren en de verliezer mag voor de kosten opdraaien.

   Verwijderen
  2. @theyknew, alles wat je na het vraagteken plaatst is precies dat waar ik bang voor ben

   Verwijderen
  3. @Matt,

   Bij een conflict moet er altijd een duidelijke winnaar en verliezer aan te tonen zijn. In een conflict met Rusland krijg je China er gratis bij en dan wordt de kansberekening op een westerse overwinning wel een beetje mager en daar trapt de VS echt niet in. Dus, waar jij bang voor bent gaat niet gebeuren of men moet hier in het westen levensmoe zijn.

   Verwijderen
  4. @Matt. Gelukkig meen ik te zien dat Merkel en Hollande niet te happig zijn om de oorlog met Rusland te beginnen. Ik hoop dat ik dat ik dat goed gezien heb. Marine le Pen als president van Frankrijk en ik ben echt gerustgesteld dat er geen oorlog met Rusland komt.

   Verwijderen
  5. @theyknew; Er hoeft in Amerika maar 1 gek te zijn (en er zijn er genoeg daar) die op het knopje gaat drukken. Nuland, Biden, madam Clinton en andere havikken zullen wel pushen, onder het mom dat "aanval de beste verdediging" is en daarom is eind vorig jaar dat wetsvoorstel al goedgekeurd, ook in de Eu eerder dit jaar.
   En dan is het nog maar de vraag of China samen met Rusland ten strijde zal trekken. Dat ze samen handel drijven, oké, maar om dan de nu net aangroeiende economie van China in een volstrekt zinloze oorlog op het spel te zetten betwijfel ik, of het moet zijn dat China ook aangevallen word.

   Verwijderen
  6. @Matt. China weet dat zij het uiteindelijke doel van de anglo amerikaanse elite zijn. Eerst moet Rusland vervallen in chaos daarna moet China van olie en andere grondstoffen verstoken blijven en zo denkt de "elite" china te kunnen destabiliseren. China laat Rusland echt niet in de steek. Betrouwbare leverancier van grondstoffen...

   The Arab Spring: 'A Virus That Will Attack Moscow and Beijing'

   Verwijderen
  7. @Matt,

   Ik weet dat er een hoop gekken in de VS rondlopen maar gelukkig zijn er ook nog wat realistische Amerikanen, vooral in de Intelligence Community.
   Zo werd John Kerry in 2013 door zijn eigen geheime diensten teruggefloten over zijn uitspraak dat het vaststond dat Bashar al-Assad degene was die met gifgas had lopen strooien in Ghouta. Om zijn gezicht te redden werd er tijdens een persconferentie in Londen een vraag gesteld of een vergeldingsaanval op Syrië nog te voorkomen was. Die was er en wel in de vorm van het inleveren van alle Syrische WMD's, maar dat leek Kerry een onwaarschijnlijk scenario. En zie, Poetin en Lavrov stapte er gelijk in en wisten zo een zekere 3e wereldoorlog te voorkomen.
   En als China zich buiten een oorlog tegen Rusland houdt, dan weet Peking dat op een slechte dag zij aan de beurt zijn, dan kan je ze maar beter een slag voor zijn.

   Verwijderen
  8. @oligarch,

   "Eerst moet Rusland vervallen in chaos daarna moet China van olie en andere grondstoffen verstoken blijven en zo denkt de "elite" china te kunnen destabiliseren."

   Ook dat scenario heeft zich al eerder in de geschiedenis afgespeeld. Het gevolg was Pearl Harbor.

   Verwijderen
  9. oli

   Tja, le Pen wordt betaald door Putin.
   Dan komt er idd geen oorlog met Rusland

   U meet met 2 maten

   Dat putin andere betaald keurt u wel goed.
   Maar als VS iets doet dan is het volgens u een slaafje van VS

   Dan is le Pen ook een slaafje van Putin

   Verwijderen
  10. they

   Lees eens een geschiedenisboek

   RU moet helemaal niet in choas te vervallen, wie zegt dat.
   Enige wat westen wilt is dat men inziet dat Putin de verkeerde weg bewandeld.

   En waarom moet China van grondstoffen verstoken blijven?
   Als dat zo zou zijn, zijn de winkels in westen snel leeg.

   VS strafte Japan voor ww2 omdat Jappan enkele oorlogen voerde.
   Zelfde wat VS nu met Rusland doet.

   Putin voert oorlogen, annexeert, VS legt sancties op

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. SDR

   Sancties doen westen weinig
   Behalve voor enkele tuinder bedrijven en bedrijven die leveren voor olie industrie en defensie.

   Verwijderen
 34. Blik op NOS. NOS journaal bracht de speculatie omtrent Poetin vandaag als hoofd nieuws.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Peter Pannekoek (DWDD) over de wolf was veel interessanter

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Dat het Kremlin nieuws naar buiten brengt dat hij ontmoeting had met een gouverneur, die werkelijk een week eerder was, zegt al genoeg.

   Wederombrengt Kremlin een leugen naar buiten.
   De vraag is waarom?

   Verwijderen
  4. "Wederombrengt Kremlin een leugen naar buiten.
   De vraag is waarom?"

   Omdat Poetins vriendin is bevallen van een kleine Poetin, die over 50 jaar president van Rusland wordt, de VS is opgekocht door China, alleen maar voor het inleveren van Amerikaans schuldpapier. Dit moet toch een horrorscenario voor jou zijn.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

  6. Ah, maar waarom meldt Kremlin dan niet gewoon dat Putin bij zijn vriendin is?
   Normaalzijn de eerste 15 min van RU nieuws gevult met Putin
   Niet deze week (moet lastig zijn deze week voor RU media om nieuws te vullen.

   Of zou het zijn dat Putin promoot dat het gezin hoeksteen van samenleving is en familie zeer belangrijk is
   Maar dat Putin gescheiden is en nu een veel jongere vriendin heeft niet in dat plaatje past, het Kremlin het geheim probeert te houden?

   Hoe hypocriet van Putin

   Verwijderen
  7. SDR

   Als China dat doet valt de gehele Chineese industrie in elkaar.
   Ja, dat zou echt een slimme zet zijn van China

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Wat heeft het onderduiking van Putin te maken met de grijze haren van Obama?

   Obama bestuurd zijn land, Putin heeft dat al een week niet meer gedaan

   Verwijderen
 35. The West's Plan To Drop Russia From SWIFT Hilariously Backfires


  On Monday afternoon, not only did SWIFT NOT kick Russia out… but they announced that they were actually giving a BOARD SEAT to Russia.
  LOL LOL LOL

  BeantwoordenVerwijderen