dinsdag 3 maart 2015

Politieke gevolgen moord Nemtsov

Boris Nemtsov is vandaag begraven.Wat zijn de politieke gevolgen moord van de moord op Nemtsov. Die vraag kwam aan de orde in het discussie programma "Vremya pokazhet", "De tijd zal het leren". Het is de talkshow van Rusland, op het eerste kanaal. Wij vermoeden dat dit het programma is waar Pieter Waterdrinker voor uitgenodigd was. Hij is niet op de uitnodiging ingegaan. De Amerikaan Michael was wel weer van de partij. Onderstaand geven we enkele fragmenten van de discussie weer, om de richting en de marges van het debat in Rusland te tonen wat de "Staats" tv betreft."De politieke gevolgen van de moord op Nemtsov? Het is een klap voor ons land en voor ons imago in het buitenland. De herdenking van Nemtsov is een geciviliceerde geweest."

Ivan Zasoerki: "Ik ben een vriend van Nemtsov maar zal geen haat koesteren."

Een ander: "De moord is niet door een klimaat gepleegd, maar door een concrete persoon."

Een volgende vindt dat te makkelijk: "Er wordt te veel gesproken over een vijfde colonne. Er wordt te veel haat gekweekt."

De gespreksleider: "Politieke meningsverschillen zijn reden voor een goede discussie en verkiezingen. Niet voor geweld."

Een ander gaf een mooie annekdote over de originaliteit van Nemtsov: "Toen in 2007 de burgemeester van Moskou de Gay-parade verbood, organiseerde Nemtsov de "Natuurlijke parade"" Er volgde een hartelijk applaus vanaf de tribune.

Er kwam een kritisch kanttekening bij de mars voor Nemtsov van zondag: "Een man met een Georgisch lintje werd niet toegelaten."

Iemand wees op het gevaar van radicalisatie en geweld: "Het conflict in Zuid-Oost Oekraïne heeft ons erg verdeeld. In zo'n conflict komen aan beide zijden radicalen voor. Ook komen uit Z.O. Oekraïne mensen terug met oorlogservaring..."

De gespreksleider: "Na Afghanistan en Tjetsjenië kwamen ook mensen terug en werd dat ook gezegd, maar is nooit een probleem geweest."

Weer een ander: "Nemtsov bleef altijd binnen de kaders van het betamelijke. Zo'n opponent ombrengen dient geen enkel doel."

De Amerikaan Michael wordt gevraagd wat hij van de suggestieve koppen in het Westen vindt, en er worden een aantal voorbeelden gegeven: "Vijand Putin vermoord", "Vijand Putin vermoord in de schaduw van het Kremlin". Michael stelt dat dit gewoon de feiten zijn. Dan krijgt Michael er nog één om op te reageren: "Nemtsov's Death and Putin's rule by Fear", Het betreft een kop van Bloomberg en staat niet tussen aanhalingstekens. "Dat is gewoon een mening", zegt Michael. De gespreksleider neemt nu zelf stelling: "Maar op basis van dat soort "meningen" krijgen wij wel die sancties om onze oren, en die zijn reëel." Michael pareert: "Maar dat is omdat jullie Zuid Oost Oekraïne zijn binnengevallen". De gespreksleider: "Dat is weer een hele andere discussie." En er wordt overgegaan op de reclame. Reclame onderbreking omdat de discussie te heet zou worden? Nee hoor. Blijkbaar zijn de heren in de reclamepauze flink door gaan discussiïeren, en na de reclame wordt de draad weer opgepikt:

Michael: "Een Russiche krant (Komsomolski Pravda, KP) schreef dat de VS Charlie Hebdo georganiseerd hebben." Waarop de gespreksleider dan weer gevat reageert: "Ja, dat is ook een mening."

Dan komt Deljagin erin die stelt dat de internationale pers geen enkel woord en geen enkele mening heeft over de van de 17 etage afspringende zelfmoordplegende Oekraïense politicus dit weekeinde. De gespreksleider vult aan: "En geen woord of mening in het Westen over de gedode kinderen in Donbass."

Dan weer terug naar Nemtsov, vriend Zasoerski stelt: "Nemtsov was heel positief; hij zou niet willen dat zijn dood lijdt tot iets negatiefs."

Een ander: "In de 90'er jaren had Nemtsov invloed. Daarna was dat beperkt. De liberalen hebben het momentum en hun aanhang verloren. Ze hebben ook geen verbindend leider en hebben maar zo'n 2-3% achter zich staan."

Deljagin gaf nog aan: "Alleen Ryzhkov is nu als oppositieman nog over." (Deze Ryzhkov is de man die Waterdrinker mee wilde hebben naar de studio, een te respecteren mening, maar hij had dat punt dan ook in de uitzending kunnen maken, en dan had hij het ook genmaakt voor een miljoenenpubliek). "Ik was geen fan van Nemtsov, maar hij had ideeën. Hij kon spontaan iets organiseren of even bij de Echo van Moskou binnenlopen en iets vertellen."

Ander nieuws:

Doeritskaya al weer terug in Kiev

Anna Doeritskaya, de vriendin van Nemtsov en kroongetuige, is vandaag naar Kiev vertrokken. Ze heeft geen afscheid van Nemtsov genomen.

Lavrov versus Obama

Lavrov heeft gezegd dat de woorden van Obama maandag met betrekking tot de moord op Nemtsov voor rekening van Obama zijn. Lavrov heeft Obama nog niet geschreven "en zelf kan hij (Obama) niet waardig formuleren." Wat heeft Obama gezegd?

"Het is een symtoom van het klimaat in Rusland waarbij de burgergemeenschap, onafhankelijke journalisten, mensen, die met behulp van internet, steeds meer voelen dat ze zich onder dreiging bevinden, dat ze begrenst worden."

Radio 1, Robert Bas over MH17: "Het was een Russische Buk van Oekraiens grondgebied"

Lara Rense vraagt nog of de Russen het onderzoek proberen te beïnvloeden, en ja, volgens Robert Bas is dat het geval: "De Russen proberen uit te vinden wat de Nederlanders weten, zelfs computer hacken hoort daarbij." Hoe Robert Bas en Lara Rense weten dat het een Buk van de Russen was en niet van de Oekraïeners (de beelden van de Oekraiense Buk aan de vooravond in het gebied kennen we allemaal) is helaas niet duidelijk. Jammer, want dat zouden we graag willen weten.

Terugtrekken Oekraïense artillerie: Puur fictief.

Het terugtrekken van de troepen van de zijde van de Oekraïense "junta" draagt een puur fictief karakter. Voor de camera trekt de opponent zijn zware artillerie terug om deze daarna weer terug te brengen. De waarnemers van de OVSE staan erbij en kijken ernaar. Aldus de observaties van Boris Rozhin (Colonelcassad) die verdere details voor later belooft. Hij meldt verder dat er juist via Konstantinovka (geboortegrond van NL-UA-voetballer Evgeniy Levchenko) troepen en een grote kolonne van vele kilometers tanks doorgevoerd worden. Ook bij Krasnogorovka en Volnovakha vinden troepenconcentraties plaats. Ten zuid-westen van Donetsk is een Buk installatie gesignaleerd. Voor alle duidelijkheid, ook voor Bas en lara: Een wellicht in Rusland gemaakte Buk, maar in handen van de Oekraïeners in door Oekraïne gecontroleerd gebied.

Bericht van de persvoorlichter van de Ambassade van Rusland in Canada, via @djmoskou

Kiev’s war effort

Re How Private Canadians Are Aiding Kiev’s War Effort (Feb. 27): Canada could have played a more positive role in bringing authorities in Kiev to political dialogue with representatives of Donbas, rather than encourage “party of war” politicians and warmongers in Ukraine.

It is obvious that Ukrainian nationalists with their incendiary rhetoric and actions, like the actual coup d’etat in Kiev on Feb. 22, 2014, and unleashing de facto civil war against the people in the Donetsk and Lugansk regions, are enemies of Ukraine and its statehood. Encouraging the “party of war” in Kiev and supplying arms is an invitation to more killings and the resumption of a fratricidal bloodbath.

It may sound like heresy to many in Canada, but people in Eastern Ukraine do not share a nationalist vision of a Ukrainian state where former Nazi collaborators (Stepan Bandera and Roman Shukhevych) are deemed as heroes and Russophobia is proclaimed a new religion.

There is no military solution to the internal crisis in Ukraine. The only way out of this mess is full implementation of the Minsk II accords, including a stable ceasefire and heavy weaponry pullout, followed by constitutional reform and appropriate legislation approved by conflicting sides – Kiev and Donetsk/Lugansk.

It’s high time for diplomacy and not for sabre rattling.

Kirill Kalinin, press secretary, Embassy of the Russian Federation in Canada

250 opmerkingen:

 1. In de volgende link een foto van Nemtsov die 4 keer in de rug geraakt zou zijn. http://www.opentown.org/news/67265/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan geen schotwond ontdekken. Nu heb ik al meer gelezen dat het een hoaxmoord zou zijn maar wie ligt er dan in de lijkkist? Het deksel was er nota bene af!

   Verwijderen
  2. hmm ik had juist gelezen dat de lijkopmaker juist zoveel tijd nodig had. Dikke laag makeup had Boris op omdat 1 kogel in zijn hoofd zou zijn gekomen en veel schade zou hebben toegebracht. Volgens mij heb ik dat in het corporatistische propaganda vodje gelezen. Nu dit weer met een foto zonder bloed. Wat voor een wereld leven we ?

   Verwijderen
  3. Onzichtbare kogelwonden. Specialiteit van de FBS/KGB/GRU. Dat en om een hoekje schieten. Doen ze al sinds James Bond.

   Maar eh, .......Nemtsov ziet er op de foto inderdaad opvallend ongedeerd uit voor iemand die zojuist door vier kogels in de rug is getroffen.

   Verwijderen
  4. @oligarch,

   Uit de videobeelden kon ik vaag een verband om het hoofd onderscheiden. Dus het zou heel goed kunnen dat hij een hoofdwond had. Maar ja, nog steeds geen bloed, het lijkt Charlie Hebdo wel.

   Verwijderen
  5. Wat een stelletje psychopaten zijn jullie ook!! Ziek volk wat echt niet meer te redden is....het rent als kippen zonder kop achter een leider die geen kritiek kan verdragen en dus iedereen maar uitmoordt en twijfelt aan doden....Gatverdamme wat een zielig hoopje vlees zijn jullie toch...mensen hebben gevoelens en een geweten en ziel...bij jullie betwijfel ik het ten zeerste...en maar raar vinden dat hier geen nieuwe lezers komen!! Omdat normale mensen (99,99% van de rest van de wereldbevolking) geen psychopaten volgen stelletje dombo's!!

   Verwijderen
  6. @ they knew

   De kwaliteit van al die false flags holt achteruit.'t Is gewoon een belediging voor het publiek. Plot, regie, spelkwaliteit, special effects, 't komt allemaal hopeloos onproffesioneel over. En dan maar klagen dat de NAVO de infowar verliest. Vind je 't gek als en de boodschap en de marketing van die boodschap niet te pruimen is.

   Verwijderen
  7. De kwaliteit van al die false flags holt achteruit.'t Is gewoon een belediging voor het publiek. Plot, regie, spelkwaliteit, special effects, 't komt allemaal hopeloos onproffesioneel over. En dan maar klagen dat de NAVO de infowar verliest. Vind je 't gek als en de boodschap en de marketing van die boodschap niet te pruimen.

   Ik word niet goed.!

   Verwijderen
  8. Oh, en die begrafenis vandaag was ook een 'false flag'?

   Verwijderen
  9. Dit hele blog is een false flag...:-)

   Verwijderen
 2. Jelle brandt corstius. Misschien is Poetin zo slecht nog niet...opgetrokken wenkbrouwen bij Mathijs en de anderen. Poetin is slecht, maar het beste alternatief of liever er is geen alternatief aldus Jelle. Beetje bizar interview
  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/335361

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een mooi artikel Blik met de verschillende zaken die zich spelen rondom rusland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een wederom beetje tendentieus item over Nemtsov bij NOS 8-uur journaal zojuist. Niet ingesproken door DJ Godfroid (Zou hij bedankt hebben? Hij is de laatste tijd zeer goed aan te horen) maar door een anonimous. Aan het eind deed NOS het voorkomen alsof DE oppositieleider omgekomen was. Zie de opmerkingen in de discussie boven: Nemtsov had invloed in de jaren 90; nu was zijn rol beperkt; de kiesdrempel niet gehaald; enkel een rol in Jaroslav, dus op lokaal/provinciaal niveau met een geplande demonstratie jl. zondag ergens in een verre buitenwijk van Moskou waarbij hij bij Echo Moskou kwam uitleggen welk metro station de mensen het beste konden nemen.
  @Oli Spasibo (dank). Ga zo even Jelle kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jelle gezien. Het blijft grappig om mensen over de propaganda in Rusland te horen praten, zonder de eigen Nederlandse propaganda te benoemen. En wat de (intelligente) vrienden van Jelle betreft die nu Putin steunen, misschien heeft dat ook wel wat te maken met de sancties van het westen, de troepenopbouw langs Rusland's grenzen, de Amerikaanse oorlogsbodems voor de kust van Rusland in de Zwarte Zee, de boycot van de Olympics in Sotshi vanwege afwezigheid homohuwelijk, etcetera, etcetera.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke Nederlandse propaganda?? Je spoort echt niet Blik...maar laat je fijn leiden door de hier volop verspreide homo-, Joden-, Westen- en doodgewone mensenhaat die hier door jou goedgekeurd wordt!! Vandaar dat je ook wel een keer opgepakt zult worden. Want tja, jij staat gewoon racisme, haat en oproepen tot geweld toe, want jullie steunen openlijk het onschuldig vermoorden van mensen....

   Verwijderen
  2. Inderdaad Blik. en ook: Rusland heeft zo'n geraffineerde propaganda. Ze noemen alle opties behalve de optie dat Poetin het gedaan heeft!!!. Ze noemen niet één optie zoals ze vroeger deden. neeee meerdere. zo geraffineerd.
   Bij MH17 heb ik nog nooit gehoord dat bij de NOS geopperd werd dat Oekraïne zelf MH17 had neergeschoten als 1 van de opties voor het neerhalen van mh17 nee.....dan zeggen ze. Er is een informatie oorlog gaande. De russen worden helemaal gehersenspoeld door het kremlin, continue wordt de Russen verteld dat oekraïne het toestel zelf heeft neergeschoten. Alleen in die vorm komt die optie voor MH17 voor in het NOS journaal. Eigenlijk heeeel- ja je raad hem al- geraffineerd van de NOS
   Potverdorie, de amerikanen zeggen bewijzen te hebben dat het een seperatistische buk raket was die mh17 neerhaalde. Nou dat moet dan toch waar zijn als de amerikanen het zeggen.

   Verwijderen
  3. Oli luistert en kijkt naar andere NOS journaals als wij en de rest van NL dat doen zie ik....daar wordt nog altijd geen schuldige genoemd, ook niet gewezen in de richting van de Russen. Dat maakt Oli er van...en zelfs al zou het zo zijn...is het NOS journaal zo belangrijk dat het door de hele wereld bekeken wordt?? Nee, maar oli maakt het graag belangrijker want anders klopt zijn complotverhaaltje niet meer....goh hoe doorzichtig...

   Verwijderen
  4. U noemt nu een behoorlijk aantal feiten op
   - RU nieuws meldt idd niet dat Putin erachter kan zitten
   - dat UA achter MH17 zit is geen nieuws, wordt alleen door complotsites verteld en gaat NOS dus geen aandacht aan besteden.
   - in RU nieuws wordt er idd verteld dat UA erachter zit
   Mooiste nieuwsfeit was op TV1 bracht dat het hoofd van ingenieurs niet zag dat de sat foto van su25 met MH17 fake was
   - NOS neemt woorden over van OM, 'meest waarschijnlijke scenario is buk
   - en VS heeft waarneming van AWACS, bevestigd door Bundestag

   Ps de meerdere opties benoemen door Kremlin is een beproefde propaganda techniek, het zaait verwarring
   Net zoals Kremlin deed met MH17

   Verwijderen
 6. Elke ochtend de stembanden opwarmen met het zingen volkslied. Het kan. Gewoon. In Mariupol. En daarna nog een uurtje les in patriotisme. Gaat goed komen in Oekraïne!
  http://www.bbc.com/news/world-europe-31690949

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tsja een wanhopige poging van hersenspoeling van de jeugd. Gaat pas werken als je dit 2 jaar dag in dag uit doet.

   Verwijderen
 7. Jelle maakt een goed punt

  Wat als Putin er niet achter zit, wie dan wel
  En heeft Putin dan nog wel de controle in Rusland

  Schijnt te zijn dat Igor Sechin meer macht heeft dan Putin
  En hij had ook $40mld gevraagd aan Putin en maar $10mld gekregen.

  Putin onder druk gezet door Igor Sechin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enige positieve aan die ellende zou zijn dat Putin's dagen hoe dan ook geteld zijn, en dat is een zegen voor de wereld!! Hopelijk wil die Sechin WEL met het westen samenwerken als hij Putin weg heeft gewerkt...

   Verwijderen
 8. Putin heeft vandaag de orde van Alexander Nevskiy uitgereikt aan Loekashenko, één van de allerhoogste Russische onderscheidingen. Loekashenko schopte de Amerikanen eruit toen hij geen trek meer had in hun spelletjes en dat door de Russen nog helemaal niet zo gewaardeerd werd. Dat is nu, blijkens deze onderscheiding, wel anders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moest Putin even slijmen bij Loekashenko vandaag?
   Loekashenko, die zich steeds kritischer opsteld tegen Putin en beleid van het Kremlin

   Verwijderen
 9. De Nederlandse media doen niet aan propaganda en misleiding:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

  Ik herhaal: De Nederlandse media doen niet aan propaganda en misleiding:

  De Nederlandse media doen niet aan propaganda en misleiding:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach gut

   Er is 1 geval in NL wat zou moeten bewijzen dat er in NL propaganda is.
   Zielig

   Wat NOS deed was het stukje uitzenden op de vraag van BBC mbt de MH17.
   Hierop gaf Putin geen antwoordt, zelf getuigde hij geen medeleven.

   Dit stukje is voor NL relevant, en dus uitzenden waard

   Dat Putin wel antwoordt gaf op eerdere vraag over ATO in UA, is voor NL minder interessant.
   Putin gaf als antwoordt dat er onschuldige burgers gedood werden
   (maar met de kennis van nu laten we niet vergeten hoeveel doden Putin op zijn geweten heeft na Minsk1)

   Als NOS heb je maar 22min en het is geen TV1, waar de eerste 15 min gevult worden door Putin.

   Dus geen propaganda, NOS zond uit wat voor NL het meest relevant was; het geen antwoordt geven op vraag mbt MH17

   Verwijderen
  2. http://tvblik.nl/journaal/8-september-2014

   De verslaggever werd bepaald niet 'zo goed als genegeerd' door Poetin, zoals de voice-over ten onrechte meldt.

   Verwijderen
  3. Zolang Putin zijn eigen propaganda kan vertellen wordt hij idd niet genegeerd
   Echter stelt de verslaggeven vraag over MH17, staat Putin met bek vol tanden en loopt hij weg.

   Als Putin niets met MH17 te maken heeft, waarom kan hij dan op zijn minst niet zeggen dat hij meeleeft met nabestaanden?

   Waarom heeft Putin geen antwoordt op MH17?

   Verwijderen
  4. "Echter stelt de verslaggeven vraag over MH17, staat Putin met bek vol tanden en loopt hij weg."

   Is daar beeld van?

   Verwijderen
 10. Echt, wie denkt dat onze eigen Staatsomroep aan misleiding en propaganda doet, die spoort gewoon niet:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/smerige_leugenaars.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nu moeten we geenstijl ook als serieuze media gaan zien?? Dawg echt, je zet jezelf nu wel heel erg voor paal....maar goed, je doet het jezelf aan. Geen Stijl doet net als de Speld aan satirisch nieuws, nieuws met een kwinkslag, dus overal zit een ondertoon of boventoon in. Maar ja, net als bij de Russen is de humor hier ook dungezaaid en nemen ze niet serieuze media ineens letterlijk over als zijnde serieuze media...heerlijk hoe jullie jezelf voor paal zetten!! En dan nog afvragen waarom jullie geen nieuwe lezers trekken...*proest*...

   Verwijderen
  2. Ik heb al voorspeld dat over 2 jaar de NOS 50% van zijn kijkers kwijt is geraakt aan de onafhankelijke media. Dat is niet vreemd, die trend zie je in amerika al langer. CNN en MSNBC zijn al zo goed als dood. Mensen zijn de leugens c.q. verdraaien van de waarheid zat. Maar dit is een goeie van geen stijl zeg!!! Goed gemonteerd. Filmpje is al oud maar daarom niet minder waardevol.

   Verwijderen
  3. En die onafhankelijke media bericht ook over buk en Russische militairen in UA

   Dus zie niet in wat er zo verschillend is tussen NOS en onafhankelijke media

   Verwijderen
 11. Tijdens het interview met de Oekraïense soldaten kwam ik erachter dat de economische problemen/de devaluatie van de munt/de dure benzine en het kleine pensioentje hun meer dwars zat dan dat er militair veel misgegaan was tijdens de gevechten met het verzet.
  Nu gaat per 1 april 2015 de gasprijs gemiddeld met bijna 300% omhoog. Inhumaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.strategic-culture.org/news/2015/03/04/ukrainian-economic-reforms-are-humiliation-for-populace-putin.html

   Verwijderen
  2. En die zelfde Putin loopt te klagen dat UA gas goedkoper in westen inkoopt.

   Hoe kan je een grotere huichelaar zijn?

   Verwijderen
 12. Het 2 keer plaatsen van zelfde onderwerp maakt nog iet dat NOS aan propaganda doet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Onze onafhankelijk parlementaire pers zit er boven op. Is de waakhond van de democratie.Waakzaam, onafhankelijk en onomkoopbaar:

  http://www.elsevier.nl/Politiek/achtergrond/2014/12/Parlementaire-pers-kiest-Timmermans-tot-politicus-van-het-jaar-1664556W/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja...Ze zeggen weleens hoe weet je dat een politicus liegt ?. Dat weet je op het moment dat je zijn/haar lippen ziet bewegen.
   Wat dat betreft ben ik het wel eens met de uitverkiezing. Een goede politicus liegt de hele dag door en knokt zich oportunistisch en zonder medendogen naar de top. Dat is allemaal van toepassing op Timmermans. Geweldige politicus.

   Verwijderen
  2. Putin is net zo goed een politicus, ook bezig met de hele dag zijn volk voorliegen en bedriegen!! Ow mag ik dat niet zeggen hier?? Tsja...zie daar de enorme verschillende maten waar men hier mee meet....want als Nederlandse politici praten is het poep, als Oekraïense politici praten is het poep, maar als er sepa-politici of Russische politici gaan praten is het alsof God zelf spreekt....ja hoor, heel erg onafhankelijk denkende mensen hier....

   Verwijderen
 14. Uitstekende politicus, Timmermans
  Goede speech bij UN

  Nog niet op een leugen kunnen betrappen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Iemand van de Slavisten of Russisch sprekenden hier die tijd en zin heeft om hier ondertitels onder te zetten? Het betreft een politieactie met behulp van undercoveragenten in burgerkleding die in het door Kiev bezette Slavyansk een arme man tegen de grond werken en arresteren.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZQh0I7A-7r0

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oude repressieve maatschappij met burger verklikkers (zoals in soviet unie en nazi duitsland) komt terug in Oekraïne

   Verwijderen
  2. Een demonstrant wordt gearresteerd

   Wat is hier vreemd aan?
   Als je in Moskou een demonstreert tegen Putin wordt je ook gearresteerd

   Verwijderen
  3. @LGK,

   "Als je in Moskou een demonstreert tegen Putin wordt je ook gearresteerd"

   Als je in Nederland demonstreert tegen Rutte wordt je vastgezet op het Malieveld en als je toch naar het Binnenhof wil wordt je ook gearresteerd.

   Verwijderen
  4. Snik snik boehoe...die man werd nog beter afgevoerd als menige wegmisbruiker hier...maar ja, iedereen die daar opgepakt wordt is heilig en elke Oekraïense soldaat of undercover agent is een moordenaar zeker?? Goh wat een lekker vertekend psychopatisch beeld hebben jullie weer....

   Verwijderen
  5. they

   En wanneer was de laatste demonstratie tegen Rutte?

   Er zijn wel regelmatig demonstraties tegen kabinet beleid, maar tegen Rutte
   Nee niet gezien.

   U verward dat in Rusland bijna elke demonstratie tegen Putin is omdat hij een dictator is, hij alleen bepaald beleid
   Dus zijn alle demonstrties automatisch tegen hem

   In Nederland bepaald Rutte niet alleen het kabinet beleid
   NL heeft namelijk een democratie

   Verwijderen
  6. @LGK,

   "NL heeft namelijk een democratie"

   Over oogkleppen gesproken!

   Verwijderen
  7. Op 18 maart kunt u weer stemmen

   Dan kunt u stemmen voor provincie
   Wat in Rusland niet meer kan
   Daar benoemt Putin de baas van de provincie

   Verwijderen
  8. U bent in de war; in Nederland wordt de baas van de provincie benoemd; in Rusland wordt die democratisch gekozen.

   Verwijderen
  9. Nop

   http://www.nytimes.com/2013/04/03/world/europe/russia-new-law-allows-governors-to-be-appointed-undoing-reform.html?_r=0

   En u bent in de war met de commesaris van de Koning
   Die bepaalt niet het beleid in de provincie

   dat doet een goouveneur in Rusland wel

   Verwijderen
 16. Blik ze bezetten niks, het is en blijft Oekraiens gebied, wat je rebelletjes ook mogen zeggen. Zij zijn degenen die blijven schieten en zich niet aan Minsk 2 willen houden, Kiev doet dat wel. Moeten hun troepen nu sneller terugtrekken omdat ze, geweldloos, nog steeds door zware artillerie van de separatisten onder vuur worden genomen. Ja echt vredelievende lieden die pro-russen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ok Cruel, vergeet "Kiev bezet". Wat voor een gevoel krijg jij bij deze beelden van het oppakkken van de man door twee geuniformeerden en twee in burger gekleden?

   Verwijderen
  2. Wees blij dat die man niet is doodgeschoten door een voorbij rijdende witte auto

   Verwijderen
  3. Zeer goede en rustige aanhouding. Geen excessief geweld, ze behandelen de man met respect, ondanks dat hij alles en iedereen bijeen schreeuwt. Heb hier in NL, in de UK en in de VS ergere en veel hardere arrestaties gezien. Daarbij vragen ze de man om mee te werken, daar lijkt het op. Ze hadden ook een wapenstok of iets kunnen gebruiken, ze doen het juist heel beheerst en correct....maar ja, jij zal vast een heel andere versie hebben gezien...

   Verwijderen
  4. Ok, is een manier van er tegenaan kijken. Ik zie een man die op basis van niets (maximaal vergrijp Georgisch lintje) o.a. door opgeroepen mannen in burger opgepakt wordt van de straat.

   Als je het met L.A. vergelijkt is dit inderdaad een stuk beheersder.

   De (ENG) ondertitels zijn trouwens al geregeld. Morgen zijn ze klaar.

   Verwijderen
 17. Even a Priest not sacred to Kiev regime. Today masked men kidnaped Orthodox Feofan from the Monastery in Ugledar.
  https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_49620

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoe kunnen mannen in een door UA bezet gebied iemand kidnappen?
  Is nog steeds UA gebied

  BeantwoordenVerwijderen

 19. Poroshenko suggests army increases to 250,000 men
  http://en.interfax.com.ua/news/general/253176.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja
   Als er nog 50.000 Russische militairen bij je grens gelegerd zijn

   Verwijderen
 20. Het gaat goed met het junta regime

  Ukraine raises interest rates to 30%
  http://www.bbc.com/news/business-31721332

  BeantwoordenVerwijderen
 21. they

  Op 18 maart kunt u weer stemmen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dwag

  Heeft u zelf gepost
  Putin geeft geen commentaar op de Maleisiers en Nederlanders die omgekomen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In welk fragment hoor je dat er vragen dienaangaande gesteld worden?

   Verwijderen
  2. 'what about the Maleisia and Dutch...'

   Verwijderen
  3. Alleen in de versie van de NOS gaat Poetin niet op die vraag in, oplichter.

   Verwijderen
 23. Die Amerikaanse diplomaten in Europa hebben het echt niet makkelijk momenteel. 'Walking a tightrope' noemen ze dat zelf geloof ik. Balanceren op een dun koord. Aan de ene kant moeten ze Russen en Westeuropeanen zo straf mogelijk tegen elkaar opzetten, anderzijds moeten ze natuurlijk oppassen zichzelf al te veel bloot te geven en zo de Europese publieke opinie tegen zich in het harnas te jagen. Somt vliegen ze uit de bocht. Brandt de pyromaan z'n eigen vingers.

  http://russia-insider.com/en/2015/03/03/4063

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En weer een RU propaganda site posten

  "and sanctions have been placed on Russia over tweets that say Putin has invaded Ukraine."
  Dat waren sat beelden, niet tweets, als bewijs

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Niet alles wat NOS, Trouw, Volkskrant, NRC of Telegraaf negeren, over het hoofd zien, onder het tapijt vegen of verdraaien is meteen RU propaganda. Koenig heeft die tweets gedaan en hij is er voor van z'n post ontheven. Een stukje 'arm twisting' in progress. Onthullend.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nee alleen complotblogs en Russische media citeren, wat jullie hier uitsluitend doen, dat is Russische propaganda. Dank u voor het meewerken aan de oplossing van de vraag; wordt hier Russische propaganda verspreid?? Ja dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Zinloze Oekraiense doden, gestorven voor de choco-president Waltsman, aka Poroshenko, rond Debaltsevo

  https://vk.com/strelkov_info?w=wall-57424472_49663

  BeantwoordenVerwijderen

 28. Russische soldaat: Russen vechten wel in Oekraïne

  Russische militairen vechten wel degelijk mee aan de kant van de rebellen in het oosten van Oekraïne, ondanks alle ontkenningen van het Kremlin. Dat blijkt uit een vraaggesprek van de Russische oppositiekrant Novaja Gazeta met een Russische militair, die zwaar gewond raakte bij de slag om de strategische stad Debaltseve, vorige maand.

  Door: Bert Lanting 4 maart 2015, 09:02
  50   De 20-jarige Dorzji Batomoenkoejev uit Oelan-Oede (Boerjatië in Siberië) liep ernstige brandwonden op, toen zijn tank niet ver van Debaltseve getroffen werd door een granaat van een Oekraïense tank. Novaja Gazeta sprak met hem in het brandwondencentrum van een ziekenhuis in het rebellenbolwerk Donetsk. Batomoenkoejev werd later overgebracht naar een militair hospitaal in het Russische Rostov.

  Volgens Batomoenkoejev, die deel uitmaakte van de vijfde speciale tankbrigade uit Oelan-Oede, zette zijn eenheid al in oktober vorig jaar koers naar Rostov, in het zuiden van Rusland, niet ver van de grens met Oekraïne. Officieel waren ze daar op oefening, maar iedereen wist volgens hem dat hun eindbestemming Oekraïne was. Al in Oelan-Oede hadden ze hun tanks overgeschilderd en alle kentekens onzichtbaar gemaakt.
  De rebellen zijn vreemde figuren. Geen enkele organisatie. Geen commandant, geen leiding, iedereen gaat maar z'n gang.
  — Dorzji Batomoenkoejev

  Dienstplichtigen
  © AFP  © AP

  De meeste Russische militairen waren beroeps, maar volgens Batomoenkoejev zaten er ook dienstplichtigen tussen. 'Van de achtduizend militairen waren er twee- tot drieduizend dienstplichtigen.'

  De Russische militairen hadden het bevel zich zoveel mogelijk te onthouden van contacten met de plaatselijke bevolking, vooral in de stad Makejevka, waar volgens hun commandanten '70 procent' aan de kant van de Oekraïners stond. Dat bracht hem wel enigszins aan het twijfelen. 'Maar 70 procent van de bevolking van een plaats is toch niet echt essentieel voor mij. Het gaat erom dat je de keuze van het volk respecteert. Als Donetsk onafhankelijkheid wil, moet je hun dat geven.'

  Over de rebellen was Batomoenkoejev niet erg te spreken. 'Ze nemen een linie in, maar wanneer ze verder moeten om de vijand plat te walsen, weigeren de rebellen dat te doen. Ze zeggen: daar gaan we niet heen, daar is het gevaarlijk!'. Volgens hem was er geen sprake van coördinatie met de rebellen. 'Dat zijn vreemde figuren. Ze schieten en schieten. En daarna houden ze op. Alsof ze naar hun werk gaan. Geen enkele organisatie. Geen commandant, geen leiding, iedereen gaat maar z'n gang.'


  Poetin
  © AFP

  Volgens de gewonde militair hadden de Russische eenheden meer dan voldoende munitie. Zelf had hij een T-72B tank, die Svir-antitank raketten kan afvuren en met een lasergeleidingssysteem is uitgerust. 'Geweldige tank was het, prima ding. Maar nu is hij uitgebrand.'

  Spijt had hij naar eigen zeggen niet van de hele operatie in Oekraïne. 'Omdat ik weet dat ik voor de goede zaak heb gevochten', citeert Novaja Gazeta hem. Ook heeft hij geen klachten over president Poetin. 'Ik heb helemaal niets tegen hem. Natuurlijk een heel interessante figuur. En slim: 'we trekken binnen, we trekken niet binnen'. 'We hebben daar geen troepen', zegt hij tegen de hele wereld, maar tegen ons: 'Vooruit! Gaan!'. Als Oekraïne lid wordt van de Europese Unie en de VN, dan kunnen de VN al hun raketten en wapens op ons richten...'

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hiermee geeft een Russische soldaat dus aan dat er Russische soldaten onder het mom van een "oefening" richting Oekraïense grens gaan, hun tanks en ander materieel overschilderen, vervolgens de grens overgaan en daar dood en verderf zaaien. Zoals hij zelf zegt zijn de eigenlijke separatisten een bende losgeslagen cowboys die totaal ongeorganiseerd te werk gaan en eigenlijk binnen no time verslagen hadden moeten worden door het Oekraïense leger, wat ook vele duizenden doden had bespaard. Maar nee, nu kwam het strak geregisseerde leger van Rusland dood en verderf zaaien en zo enorm veel terreinwinst boeken met nieuwe geavanceerde wapens. Dan heeft hij het op het eind over de VN die raketten en wapens op hun richten...hij vergeet echter dat de VN geen militaire organisatie is, slechts een zeer beperkt gewapende vredesmacht kan sturen en hij dus bewijst dat Putin ze van alles aan het wijsmaken is....propaganda ten top van Russische zijde dus, en het bewijs, wat een normale man/vrouw allang wist, dat Russen volop in Oekraine meevechten!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb als bewijs hiervoor nog een youtube filmpje van luitenant Generaal Lentsov hier gepost. Zoals echte onafhankelijke media betaamt.
   Laten we elkaar geen mietje noemen. Amerikaanse regering in samenwerking met NATO heeft Yats op de troon gezet. Poetin was hierdoor uit balans en Rusland heeft daarom de krim "ingenomen" met instemming van de meerderheid van de bevolking en Rusland heeft oekraïne gefrustreerd in de donbass. Dit ook met instemming van de bevolking gezien de verkiezingen die in die gebieden zijn gehouden en die stemming was voor onafhankelijkheid van kiev als we de stemming mogen geloven (federatie). Er is nooit gepraat, alleen de wapens hebben gepraat. Leger van Kiev tegen leger van Rusland met vrijwilligers.

   Verwijderen
  2. Leger van Kiev tegen leger van Rusland met vrijwilligers = Leger van Kiev met vrijwilligers tegen leger van Rusland met vrijwilligers

   Verwijderen
  3. Nog meer te liegen oligarch?? Of was het dit voorlopig?? Yats is niet door de VS op de troon gezet, zo ja bewijzen, en dan harde bewijzen. Succes daarmee!! De Krim is gewoon geannexeerd door Rusland met een militaire overmacht, daarna is er een farce-verkiezing doorgedouwd met soldaten in de stemlokalen om maar duidelijk te maken dat je alleen ja kunt invullen of anders...En de eerste die constant met plannen voor onafhankelijkheid kwam was Porosjenko, ook om zo vrede te creëren, maar steeds letterlijk afgeschoten door de separatisten die tot op de dag van vandaag de wapens niet neerleggen. Tja, dan gaat Putin af als een gieter en dat wil Vladje nou eenmaal niet....

   Verwijderen
 30. Deze kan europa in zijn stak steken
  China Warns U.S. to Stop Its Ukrainian Proxy War Against Russia
  http://www.globalresearch.ca/china-warns-u-s-to-stop-its-ukrainian-proxy-war-against-russia/5434582
  Wat willen de globalisten nu ?-vergeet niet dat ze een slow killing eugenics programma hebben, mensheid is een plaag vinden ze-. Ze hebben de fabrieken naar China verplaatst en nu zijn ze hun macht kwijt. Amerika is zijn industriële basis kwijt en verliest het in de ontwikkeling van wapens tov china en rusland. F35 bv waardeloos toestel en veel te duur en meer dan 10 jaar te laat opgeleverd. Ik dacht eerst dat de elite de wereld vanuit China wilde regeren, maar nee dat is niet zo en het virus dat moskou en Beijing zou aanvallen komt niet verder Azië in. Dus ja ze hebben zichzelf in de vingers gesneden om de fabrieken naar china te verplaatsen met als reden om de westerse middenklasse te elimineren. Nu missen ze de midden klasse. De parasiet heeft de host uitgezogen, vooral in de VS en in toe nemende mate in Europa.
  http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/
  Erger nog. Iran neemt de macht over in het midden oosten en Egypte haalt de banden met Rusland aan. Bankiers maffia's ergste nachtmerrie. Oude trouwe vasal staten van globalistische agenda 21 wall street bankiers worden nu pro Russisch. Elite verliest big time hoe hard de elite ook probeert om met hun media Poetin te demoniseren hier in het westen.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. In honderd jaar tijd hebben de anglo amerikaanse elite federal reserve bankiers de good old USA omgetoverd tot de USSA.
  http://www.globalresearch.ca/gitmo-in-chicago/5434588

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Obama Administration Bows to Israel on Eve of Speech by Netanyahu
  http://www.globalresearch.ca/obama-administration-bows-to-israel-on-eve-of-speech-by-netanyahu/5434573
  De leider van de sterke militaire macht amerika buigt voor de leider van het kleine Israël. Dit kan alleen als je land is overgenomen door zionistische anglo amerikaanse bankiers elite met eigen geldpersen die het nationale geld in omloop brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De color revoluties die als een virus regeringsleiders van soevereigne staten zouden omverwerpen en uiteindelijk Moskou en Beijing zouden raken worden nu toch eindelijk als een oorlogsdaad aangemerkt en degene die Barry Soetoro de nobel prijs heeft uitgereikt moet nu door kritiek hiervoor het veld ruimen. LOL
  In "Unprecedented Move" Nobel Peace Prize Chairman Demoted For Decision To Give Obama 2009 Award
  http://www.zerohedge.com/news/2015-03-03/unprecedented-move-nobel-peace-prize-chairman-demoted-decision-give-obama-2009-award

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Net zo'n onbetrouwbare site; zerohedge...ach ga vrolijk door,oligarch. Jouw linkjes laten zien dat je deze site totaal niet serieus moet nemen voor alternatieve nieuwsgaring...

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Wat denk je nou?? Dat door zo'n idioot mega-off topic stukje ik ineens jou moet gaan vertrouwen?? Wat een idioot ben je ook, je maakt je bij mij, en bij anderen, hier alleen maar meer ongeloofwaardiger door...maar ga vooral door, ik vermaak me kostelijk hoe jij je keer op keer voor gek zet.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @SDR laat Cruel maar. Hij vecht tegen windmolens en daarbij heeft hij ook nog een klap van de molen gehad.

   Verwijderen
  6. Zegt de grootste psychiatrisch gestoorde patiënt van hier.....goh hoe geloofwaardig. Verder gaat het wel oli??

   Verwijderen
  7. En SDR, nergens wordt genoemd dat hij weg moet omdat hij Obama de prijs zou hebben gegeven. Zit een hele commissie achter. Enigste waar men hem van verdenkt is dat hij wellicht iets te veel politieke kleur bekent...maar ja, dat is niet genoeg dus wordt het hier, zoals gewoonlijk, enorm aangedikt....

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. Natuurlijk lezen jullie weer iets totaal anders, maar main reason blijft..het is gigantisch off topic....of verwacht je de vredesprijs nu al voor Porosjenko??

   Verwijderen
  11. En alvast voor diegene die het denken...nee Poro verdient hem niet. Zijn genoeg andere mensen die geen oorlog voeren en geen wapens nodig hebben om hun goeie verhaal uit een te zetten...

   Verwijderen
  12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  13. Die site is ook totaal onbetrouwbaar, en het bericht klopt wel...dus...heb ik het goed begrepen en uitgelegd en sta jij voor lul! Verder nog vragen??

   Verwijderen
 34. Rusland helpt de vrijheidsstrijders met weer een hulp convooi
  Russian humanitarian convoy heads for Donbass
  http://tass.ru/en/russia/780881

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Graham Phillips is nu in amsterdam om mee te helpen met het onderzoek
  Ik ben nu in Amsterdam om te helpen met MH17 onderzoek.
  https://twitter.com/GrahamWP_UK/status/572848387298607105/photo/1

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onder het motto; ik ga ongevraagde "hulp" verlenen, net als al vele kansloze complotgelovers al hebben willen doen, en die vriendelijk doch direct de deur werd gewezen!!

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ja, omdat hij zichzelf, megalomaan complotgek als hij is, zich als getuige heeft gemeld. Krijgen de autoriteiten snel genoeg spijt van dat ze hem horen....

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 36. Today, Ofcom announced a new “bias” investigation into RT. The offense this time, according to the Guardian, is the broadcasting of “anti-western comments in a late-night discussion on Ukraine.” Specifically, “the programme is understood to have featured a number of anti-Western views in the discussion between the presenter and three studio guests.”

  "Unfortunately, RT told the Intercept this morning that it was barred by Ofcom regulations even from commenting on this new investigation. Not only are they being threatened for the crime of airing “anti-western views,” but they are prohibited by law from publicly discussing these threats."

  De presstitutes van de MSM beginnen 'm steeds meer te knijpen voor RT. 'Anti western views' Hahaha. Losers.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. linkje:
  http://russia-insider.com/en/2015/03/04/4066

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk, Russische meuk....propaganda tot en met, dus vooral niet lezen dames en heren. Het is liegen en bedriegen wat de klok slaat daar!!

   Verwijderen
  2. De elite schijt zeven kleuren bagger. Hun hele agenda komt in de openbaarheid en loopt in het honderd. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. We weten niet wat we kunnen verwachten.

   Verwijderen
 38. @Dawg 13:37 De paniek is inderdaad groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Nieuws over een onze nationale onderzoeksfuckup op:

  http://joostniemoller.nl/2015/03/mh17-wrakstukken-waar-was-de-raket-3/

  Nabestaanden mogen wrakstukken van MH17 komen bekijken. Hé, had MH17 geen cockpit?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk heeft MH17 die, maar Joost kan niet kijken, of is even "blind" omdat dat hem beter uitkomt en zo zijn verhaal overeind kan laten blijven staan. Wat een complotloser is die man toch. Geen respect voor slachtoffers en nabestaanden en dan nog meer zout in de open wonden wrijven zonder bewijs....waar ken ik dat toch van???

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Lieg niet SDR, die staan in Gilze Rijen in een aparte hangar!! Man man....jullie liegen en bedriegen alsof het een lieve lust is. Ze staan in een andere hanger wegens technisch onderzoek!! Check your facts!!

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ik scheld niet, ik constateer slechts....en ze zijn hier, ze zijn zelfs op tv te zien geweest toen ze op de vrachtwagens aankwamen...kwestie van dingen herkennen. En aangezien het zeer voorname delen zijn voor het onderzoek kan ik het me goed voorstellen dat ze die op een aparte plek onderzoeken. Maar ja, jij neemt geen genoegen met mijn antwoord. Zou zeggen ga op de basis vragen of je daar mag kijken, al is het maar door het raam. Wellicht mag het....

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Dat laatste kan ik vrij goed, maar goed, expert ga ik mezelf niet noemen. En ze liggen in een hangar afgesloten van de rest i.v.m. onderzoek!!! Maar ja, jij weet beter, jij gaat liever af op 1 luie journalist die omdat hij iets NIET ziet er maar gelijk vanuit gaat dat het er niet is....hoe simpel kan je zijn???

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 40. http://nos.nl/artikel/2022516-nabestaanden-bekijken-wrakstukken-mh17.html

  "De onderdelen die het meest relevant zijn voor het onderzoek, zoals de cockpit en de linkervleugel, liggen in een aparte hangar die niet toegankelijk is voor nabestaanden"  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. Ik ook niet, maar onze complotriooljournalist doet weer eens een aanname, gebaseerd op niks. Hij kan ze niet zien dus concludeert hij in zijn eentje dat ze er niet zijn....hoera, een allesziener!!! Zou hij voor mij de toto van volgende week kunnen invullen?? Afwezigheid in het zicht wil niet zeggen dat het er niet is....maar ja, jullie vullen samen met Joost maat wat graag die gaten in als "allesweters". Je maakt jezelf met de seconde belachelijker SDR, en ik hoef er niet eens wat voor te doen. Elke post van jou laat zien dat jij liever afgaat op aannames dan op feiten. Kortom jij gelooft liever de story en prive dan de echte journalisten. Ook weer duidelijk dan....

   Verwijderen
  4. Weer zo'n typische ongerijmdheid in het onderzoek naar de aanslag op MH17. Het deel van het wrak waar de publieke belangstelling zich op focust, de cockpit, kon wat de ovv betreft aanvankelijk gewoon wegrotten in UA, nu is dat deel zo belangrijk voor het onderzoek dat het niet bezichtigd kan worden.

   Verwijderen
  5. Maar goed, ik stel voor de volledigheid nog even vast dat de cockpit dus of pleite is of verstopt moet worden. Er is dus in ieder geval iets met die cockpit.
   aan de hand. Misschien biedt ie wel een beetje teveel een 'anti-western view'.

   Verwijderen
 41. Ik geef het op met dorpsidioten als jullie die liever een luie complotriooljournalist geloven dan enorm veel anderen...maar het is goed met jullie, jullie zijn net een stelletje ontsnapte tbs-ers die totaal niks hebben geleerd of beter gezegd niks hebben willen leren in de kliniek en weer keer op keer bewust de fout in willen gaan....zie jullie reacties hier....kunnen niet eens logisch nadenken en wat je ook zegt, ze blijven in hun eigen domme verzonnen verhaaltjes/leugens geloven want dat is makkelijker, de waarheid komt veel te hard aan en kunnen ze niet mee omgaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Je geeft het op. Prima. Dan neem ik aan dat je van een welverdiende pauze gaat genieten, het ga je goed Cruel.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik heb het ook opgegeven, de wrede beschuldigd iedereen van de onmacht die hij zelf heeft als hij zijn beweringen ergens mee moet staven. Dat kan hij in bijna geen enkel geval dus begint hij met schelden: dorpsidioten, achterlijken enz. Iedere andere alternatieve media site is bedrog in zijn ogen, lees je dat ben je achterlijk, de msn spreekt de waarheid, Amerika heeft het beste met de wereld voor, agenda 21 bestaat niet er worden geen landen onder de knoet van de USA gehouden, er vinden geen martelingen plaats, nee dat gebeurd alleen in Rusland, alles en iedereen bespioneren doet ook alleen Rusland enz. . Hij heeft zijn mening en NIEMAND kan hem daar vanaf brengen, hoe onzinnig die mening ook is. Je merkt het vaker in zijn reacties, als hem het vuur aan de schenen word gelegd geeft hij niet meer thuis, om bij het volgende item weer volop te gaan schelden.
  Blik had in eerste instantie een interessant blog over de problemen in de UA maar door de trollen hier is dit blog vervallen tot een ordinaire scheldpartij en hier wil ik geen deel van uitmaken, er zijn volop andere sites waar wel op een normale manier van gedachten kan gewisseld worden. Dus is dit mijn allerlaatste post hier. Ik wens je verder alle succes, Blik, je mag met mijn cartoons doen wat je wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. @SdR,

  "ik heb onlangs foto's gezien dat een belangrijk deel van de cockpit nog in een schuur in het gebied ligt."

  Ik weet wat je bedoelt! Ik heb zelfs een video gezien waarin een boer het cockpitgedeelte in de aanhanger van zijn tractor zette en ermee naar zijn boerderij reed. Ik ben er naar op zoek en dan plaats ik hem hier wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Even voor de goede orde, het gaat om dit gedeelte

   http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

   van de cockpit en niet om dit gedeelte

   http://nos.nl/artikel/2004822-cockpit-van-mh17-boeing-geborgen.html

   van de cockpit, waarover de NOS zo triomfantelijk over berichtte, want dat is de verkeerde kant van de cockpit waarin de kogelgaten zitten.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 45. het ontbrekende paneel

  Wie zegt dat OVV die niet heeft
  OVV heeft besloten om cockpit niet aan publiek te laten zien.
  Zolang het onderzoek loopt is dat hun goed recht

  BeantwoordenVerwijderen
 46. De kogelgaten..

  Het effectieve bereik van het boordkanon van een su25 is 800 tot 200 meter
  Deze afstand, 600 meter legt een su25 in 2,4 seconden af.

  De GSh 30-2 is in die 2,4 sec in staat om 19 kogels af te vuren.

  Als de piloot zijn neus niet bijdraait, slaat de volgende kogel 30 meter verder in op 777
  Dit komt omdat de 777 zich voortbeweegd met iets meer dan 900km/uur

  Er is geen geleiding systeem op de GSh 30-2, dus piloot moet zelf bij richten.

  We hebben allemaal kunnen zien dat alleen cockpit zwaar is beschadigd, zo zwaar dat die is afgebroken van de romp.
  Dit is door dan meerdere kogels gedaan, 1 kogel kan niet zorgen dat de cockpit afbreekt

  Dus piloot is in staat om aanval in te zetten vanaf 800 meter, 19 kogels af te vuren op een object dat zich met 900 km/uur voortbeweegt en deze alle op 1 geconcentreerde plek te laten inslaan.

  Dit is onmogelijk

  En hiermee vervalt de su25/kogel theorie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een SU 25 vliegt iets sneller als een boeing. SU 25 wachtte mh17 op en vloog iets achter mh17 met zijn boordkanon gericht op de cockpit van mh17. Alle tijd om de cockpit vol te pompen met lood.

   Verwijderen
  2. su25, 0,8 mach
   777, 0,84 mach

   Eenvoudig op www op te zoeken
   Als u zoekt, niet verwarren met de su25 snelheid op zeeniveau zonder lading

   Hoe kan de su25 de 777 opwachten als die er achter vloog?
   En niet eens kan bijhouden.

   En hoe kan de su25 de cockpit treffen als de su25 erachter vloog?

   Kortom er klopt niets van uw theorie

   Verwijderen
  3. oli

   Maar het Kremlin zag pas na 1.32 min de su25, na uitvallen van de zwarte dozen.

   In de vele stipjes die op de radar te zien zijn (het uiteen vallen van de 777) ziet het Kremlin een ander vliegtuig.

   Waarom ziet het Kremlin voor het uiteenvallen van de 777 geen tweede stipje bij de 777??
   Want volgens u vloog de su25 erachter

   Verwijderen
  4. Deze SU 25 schijnt 970 km/u te kunnen vliegen. Hierbij debunk ik uw bevindingen. Er zullen nog wel meer versies zijn die sneller kunnen dan 0,8 mach.
   http://www.fighter-planes.com/info/su25.htm

   Type: Su-25 'Frogfoot-A'
   Function: attack
   Year: 1978
   Crew: 1
   Engines: 2 * 4100kg Tumansky R-95Sh
   Wing Span: 14.36 m
   Length: 15.53 m
   Height: 4.80 m
   Wing Area: 30.10 m2
   Max.Weight: 17600 kg
   Speed: 970 km/h
   Ceiling: 7000 m
   Range: 1250 km
   Armament: 1*g30 mm (250rpg), 4400 kg

   Verwijderen
  5. Dat is op zee niveau (en zonder bewapening)

   Zoek even verder

   Verwijderen
 47. Wat ook niet klopt...

  Op de Kremlin pers conf werd gezegd dat men op 17.21.35 pas de su25 waarnam.
  Men kon de su25 niet eerder waarnemen omdat de primaire radar niet onder 5km kan kijken.
  Alle woorden van de kolonel

  Echter de zwarte doos viel uit op 17.20.03 (wat Kremlin toen niet wist)
  Dus de su25 werd pas 1.32 min later gezien dan uitvallen zwarte dozen.

  Als su25 heeft geschoten had Kremlin de su25 al eerder op radar moeten zien.
  Want object komt pas binnen schotbereik binnen 800 meter

  Dit klopt dus geheel niet

  Wat Kremlin werkelijk heeft waargenomen, beter gezegd, geïnterpreteerd, is het uiteenvallen van de 777 en een brokstuk heeft aangezein voor su25

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt helemaal, alleen heb je geen rekening gehouden met westerse manipulatie en dat Kiev heeft beweert dat er helemaal geen gevechtsvliegtuigen in de lucht waren. Maar die leugens neem je ook maar op de koop toe. Rostov radar heeft wel degelijk beelden opgevangen van militaire vliegtuigen in de nabijheid van MH-17. Maar jij wil zo graag door het westen genaaid worden dat je het lekker begint te vinden.

   http://slavyangrad.org/2014/12/11/unreported-rostovs-mh17-flight-data/

   Verwijderen
  2. Die site is niet serieus te nemen.

   Er wordt geen enkel bewijs getoond, geen enkele tijd genoemd wanneer 'iets' plaatst vond.
   Er is alleen een lijntje op een kaart getekend.

   Tevens wordt er een grote fout gemaakt

   "— How did you reach the conclusion that the “unidentified objects” in the area of the Boeing were military aircraft?

   — Because they transmitted only primary radar signals."

   Een miltair vliegtuig 'transmits' geen signaal, maar 'reflects' oftewel weerkaatst signaal van primaire radar.

   De schrijver dient zich eerst te verdiepen in werking radar systemen voordat hij iets schrijft

   Verwijderen
  3. De schrijver maakt nog een fout

   "Such a violation would surely have been registered by NATO satellites, which—as we now know—were situated above that location at the time,"

   Een spionage sateliet kan niet 'situated' zijn boven een vaste plek.
   Spionage sat's vliegen over en ook elke keer nog eens in een andere baan, zodat 'vijand' niet precies weet wanneer de sat overvliegt

   Verwijderen
  4. LGK vind het zo lekker om door de globalisten genomen te worden....Meer meer meer totdat je mijn gehele pensioen, mijn huis en al mijn spaargeld heeft. Ik geloof alles wat u mij zegt mijnheer de wallstreet bankier......vals vlaggetje hier vals vlaggetje daar. Ja ik voer oorlog voor u als u er maar beter van wordt federal reserve oligarch. Ja ik heb me laten nemen toen u vliegtuigen in de wtc gebouwen liet vliegen en ja het voelt zo goed dat u MH17 hebt neergehaald....Ik betaal graag honderden miljarden voor u en uw corporaties om de oekraïne te redden. enz enz.

   Verwijderen
  5. "Die site is niet serieus te nemen."

   Nee, dat dacht ik al. Wij komen dus tot de conclusie dat jij een allesweter bent en ik, als telecomexpert, een lulletje. Het zij zo en wees er gelukkig mee.

   Verwijderen
  6. Heerlijk, nergens weer weerleggingen, geen feiten die het tegenovergestelde bewijzen, niks nada nothing!!! Alleen maar weer gescheld en gekleineer omdat ze anders niet kunnen winnen. Hoe zielig moeten we jullie nou nog vinden voordat jullie liefdevol in een TBS kliniek worden opgenomen om jullie zelfs na tig pilletjes nog te horen raaskallen over de NWO en reptilians en neocons enz.....godallemachtig wat een gekke bende hier toch...

   Verwijderen
  7. Uw beide reacties laten zien dat u beide de kogel theorie dus niet mogelijk acht.
   Geen onderbouwde argumenten, alleen een site die fouten bevat.

   Verwijderen
 48. they

  Of er wel of niet UA gevechtsvliegtuigen waren doet erniet eens toe.

  Heb in eerdere post laten zien dat het onmogelijk is om die aanval uit te voeren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt. Jij hebt bewezen een allesweter te zijn. Is het zo goed? Mooi, dan kan je nu naar het volgende blog fietsen om daar je alleskunnerij ten toon te spreiden.

   Verwijderen
  2. Komen jullie nog met bewijzen of hoe zit dat?? Simpele technische specificaties zeggen al genoeg dat het niet kan, punt!! Maar nee, in jullie fantasie moet het wel kunnen want jullie verhaal is heilig en kan en mag niet meer aangepast worden, want dan valt heel jullie wereld in duigen!! Wie is er nou zielig?? En in plaats van bewijzen te leveren gaan jullie maar schelden, kleineren en treiteren....nou nou, echte mannen!! Ahum...

   Verwijderen
  3. Heeft niets te maken met 'allesweter'
   Is gewoon zelf onderzoek doen naar oa de technische mogelijkheden van een GSh 30-2

   Dan heb ik nog buiten beschouwing gelaten dat een su25 niet eens die hoogte kan behouden om de 777 te raken zonder overtrokken te raken.

   Het zou u ook sieren zelf onderzoek te doen ipv zaken over te nemen van complottertjes site's waarvan de inhoud eenvoudig te weerleggen valt

   Verwijderen
  4. "Het zou u ook sieren zelf onderzoek te doen ipv zaken over te nemen van complottertjes site's waarvan de inhoud eenvoudig te weerleggen valt"

   Heb ik gedaan. NAVO oefening "Breeze 2014". Georgische luchtmacht nam deel met opgefokte SU-25KM. Drukcabine, verhoogd plafond, moderne NAVO richtmiddelen en vuurgeleiding. Heb jij ook zoveel onderzoek gedaan?

   Verwijderen
  5. Wilt u nu beweren dat een Geogies vliegtuig de MH17 neerschoot?

   Weer volledig niet onderbouwd

   De su25Km heeft geen drukcabine, het blijft een grondaanvalsvliegtuig.
   Geen verhoogd plafond
   Vuurgeleiding alleen voor raketten, niet voor de GSh 30-2
   Wel aangepast voor NATO

   http://defense-update.com/news/su25KM.htm

   http://www.globalsecurity.org/military/world/russia/su-25km.htm

   Weer eenvoudig uw post weerlegd, benieuwd waar u onderzoek doet

   Verwijderen
  6. @LGK,

   Was jij trouwens ook niet die lul die beweerde dat je alle wijzigingen in Wikipedia kon zien? Ik heb het persoonlijk gezien, de vlieghoogte van een SU-25 heeft Wikipedia nu maar helemaal verwijderd, terwijl die op 7500 meter stond maar wie die wijziging heeft aangebracht?

   Verwijderen
  7. Tevens vliegen er wereldwijd maar 6 su25km rond
   4 in Geogie en 2 in Turkmenistan

   Verwijderen
  8. @LGK,

   "Weer eenvoudig uw post weerlegd, benieuwd waar u onderzoek doet"

   Die sites zijn niet serieus te nemen.

   Verwijderen
  9. Laat ik dat nou ook gedaan hebben; het betrof een zee oefening, niet eens een echte NAVO-oefening, maar Oost-Europese marine oefening. Navo deed mee met een aantal schepen. Deelnemende schepen waren afkomstig van de VS, Canada, Georgie, Oekraine, Roemenië, Turkije en Spanje. Geen vliegtuigen, het was een maritieme oefening. Maar ja, het is wel handig een militaire oefening in de buurt te gebruiken voor je complotjes toch??

   Verwijderen
  10. "Tevens vliegen er wereldwijd maar 6 su25km rond
   4 in Geogie en 2 in Turkmenistan"

   Genoeg om MH-17 neer te schieten.

   Verwijderen
  11. they

   En zie, in wiki staat nog steeds vlieghoogte, 7000m

   http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi_Su-25#Su-25KM

   En zie hier de aanpassingen in de wiki su25 website

   http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Sukhoi_Su-25&offset=20140801082207&action=history

   Geen wijzigingen/aanpassingen in hoogte van de su25

   Verwijderen
  12. they

   De Km versie kan ook niet de hoogte van de 777 bereiken

   Heb ik zonet aangetoond

   Uw post dat de KM versie een drukcabine heeft klopt ook al niet
   Tevens dat de GSh 30-2 vuurgeleiding heeft klopt ook al niet

   Hoeveel leugens blijft u nog posten?

   Verwijderen
  13. they

   Waarom gaat u schelden als uw posts bewezen worden aangetoont als leugens?

   "Was jij trouwens ook niet die lul die beweerde"

   Verwijderen
  14. "En zie, in wiki staat nog steeds vlieghoogte, 7000m"

   Dat is mooi, bij mij niet!

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Soechoj_Soe-25

   Waarschijnlijk zijn er meerdere Wikipedia sites die LGK op een dwaalspoor moeten zetten.

   Verwijderen
  15. De NL versie is zeer beperkt

   Maar ook hier hebben geen wijzigingen plaatsgevonden mbt vlieghoogte

   http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Soechoj_Soe-25&action=history

   Op de NL site hebben nog nooit specificaties gestaan mbt de su25

   U wilt iets aantonen wat niet bestaan heeft???

   Verwijderen
 49. they

  Uw argument wordt nu; "Die sites zijn niet serieus te nemen"

  Zojuist uw ongegronde aanklacht dat hoogte op wiki is gewijzigd niet waar is

  De site is dus wel serieus te nemen
  U probeert die ongeloofwaardig te maken

  Maar al uw aangedragen argumenten kloppen niet en/of zijn onwaar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga in de LGK mode! Alle informatie die jij aandraagt beschouw ik als niet serieus.

   Verwijderen
  2. they

   Eerst schelden, en als uw posts als bewezen onwaar zijn en vol met leugens staan gaat u ze niet beschouwen als niet serieus.

   Vreemd

   Als u wel in uw info geloofde, zult u ook bewijzen kunnen aandragen.
   Deze zie ik tot heden nog niet

   Verwijderen
  3. Nee hoor, ik ga op dezelfde wijze te werk als jij. Alles wat jij aandraagt als zijnde de waarheid, bestrijd ik met als niet serieus.

   Verwijderen
  4. U heeft idd bewezen geen enkele serieus tegen argument te geven

   Of een link die uw post onderbouwd die niet gelijk als bewezen onwaarheden te verspreiden.

   Ik geef u verifeerbare feiten
   Als u die niet serieus kunt beantwoorden laat idd uw failliet zien.

   Het lukt u niet, gezien bovenstaande posts goed te praten wat in uw straatje past.

   Verwijderen
  5. "Het lukt u niet, gezien bovenstaande posts goed te praten wat in uw straatje past."

   Behalve uit jouw Wikipedia geschiedenis!

   "Su-25 can operate at higher altitudes"

   Verwijderen
  6. @LGK,

   Ik zei toch dat je een lul was en dat je de geschiedenis niet kent. Dat geeft mij het volste recht om te schelden.

   Verwijderen
  7. En die heeft u ook verkeerd geïnterpreteerd.

   De su25 heeft ooit in test vlucht ooit eens dik 12km gehaald.

   Echter dit is met nodige aanpassingen en zonder bewapening.
   Aangezien de su25 niet gebouwd is om op 10km te opereren moet de su25 blijven stijgen, anders raakt het overtrokken.

   Probleem met de su25 is dat de stand van vleugel wervelingen gaat geven bij die grote hoogte, de su25 verliest draagkracht van de vleugels.
   Dit kan je compenseren door te blijven stijgen maar su25 kan niet op een hoogte van 10km blijven

   Verdiep u aub eerst in vliegtuig techniek voordat u insinuaties doet

   Verwijderen
  8. Schelden is een teken van zwakte they!! EN goh, je hebt een regeltje erbij gevonden...poeh poeh...Su-25 can operate at higher altitudes....wat verstaan ze er onder?? Operate?? Vliegen?? Tja, leuk dat je dan hoger kan vliegen...maar accuraat schieten kan niet op zo'n grote hoogte, lukt zelfs westerse toestellen maar moeilijk...maar natuurlijk kan de Su-25 alles, net als jij....zielig, echt zielig wat je hier laat zien. Je bent gewoon een kleuter die stampvoetend en krijsend niet tegen zijn verlies kan en op allerlei manieren, zelfs met liegen en bedriegen, toch nog probeert te winnen...Kinderachtig!!

   Verwijderen
  9. Mooi! Wij zijn er nu dus achter dat jij maar wat uit je nek zit te lullen en dat een SU-25 zelfs een hoogte van 12 km. kan bereiken. Dit is gebeurt met de nodige aanpassingen, terwijl jij mij met zekerheid wist te vertellen dat een Georgische SU-25KM (met NAVO aanpassingen) dat niet kon.

   Verwijderen
  10. U haalt 2 zaken door elkaar

   Een hoogte bereiken is iets anders dan op een hoogte kunnen opereren.

   Door te blijven stijgen, in in feite versnellen, kan vliegtuig een grotere hoogte bereiken.
   Echter het kan niet op die hoogte blijven vliegen

   De su25 zal sterke trillingen vertonen en waarschijnlijk overtrokken worden

   Dus wederom niet mogelijk om op 10km met boordkanon zo precies te kunnen schieten

   Wederom, verdiep u eerst in vliegtuigtechniek voordat u wederom onwaarheden post.

   Een testvlucht is iets anders dan opereren op een bepaalde hoogte

   Hoe vaak moet ik dit nog uitleggen?

   Als u www zoekt naar de KM versie en de links lees die ik post, kon u weten dat er in constructie en motor geen aanpassingen zijn gedaan.

   Verwijderen
 50. Kijk LGK dit staat jou pensioentje ook te wachten. Nu de grieken, dadelijk jij
  Greece is tapping into the cash reserves of pension funds and public sector entities through repo transactions as it scrambles to cover its funding needs this month, debt officials told Reuters on Tuesday.
  http://uk.reuters.com/article/2015/03/03/uk-eurozone-greece-funding-idUKKBN0LZ1XC20150303
  Laat nederland nog maar wat bijdragen aan oekraïne ben je het nog sneller kwijt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga nu nog maar lekker bukken voor de Rothschild familie

   Verwijderen
  2. Ah, de bekende Kremlin propaganda techniek

   Als men het niet kan 'winnen' op tegen argumenten gaan we maar een ander topic starten

   Verwijderen
  3. Tuurlijk, Griekenland, Rotschild....je bent Bilderberg en Demmink nog vergeten, anders is je cirkeltje niet rond. En wacht, de NWO hoort er met zijn depopulatie via vaccinatie natuurlijk ook nog bij....Huize avondrust wacht op je met een kalmerende injectie Oligarch. En ach, groepskorting, Matt en Theyknew mogen ook mee...

   Verwijderen
 51. Valt wel steeds op LGK, dat als wij met een goed onderbouwde post komen ze of inderdaad over een heel ander onderwerp beginnen om de aandacht af te leiden of ze zijn heel stil na die post....tja, je mag als complotter NOOIT een teken van zwakte tonen, want dan gaat je soevereiniteit eraan en ontkom je niet meer aan de NWO...je doet het goed LGK, en ikzelf ook, anders raken ze niet zo in paniek, zoals vragen om een maandje "pauze", ons keihard op de man aan te vallen, te schelden, te kleineren enz...de waarheid is hard mannen, daar kunnen jullie niet tegen opboksen. En grote vriend Poetin komt jullie ook niet helpen....ach en wee....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het valt ook op dat LGK niet helemaal op de hoogte is en hij sleurt jou erin mee. Maar dat is gebruikelijk bij schapen.

   Verwijderen
  2. Enige schaapjes die achter "leiders" Blik en Poetin lopen zijn jij en oli hoor,...en de andere zwarte schapen...ze komen allen tezamen en laten zien hoe zielig ze zijn en wanhopig voor de slager proberen te vluchten....

   Verwijderen
  3. Is idd opvallend

   Geen enkel onderbouwd argument
   They gaf nog wat over de su25, echter die waren snel te bewijzen als niet waar.

   Wat me nog meest opvalt is dat niemand inhoudelijk reageert op de su25/boordkanon post.

   Ik post daar een aantal feiten, en niemand stelt er vragen over.
   Waarschijnlijk is men bang dat ik mijn post uitstekend kan onderbouwen met feiten en men dan discussie verliest.

   Hiermee zou men ook de hele theorie dat UA met su25 achter MH17 zit verliezen.

   Dus men gaat er maar niet op in

   En een reactie over griekenland geven op MH17, die sla ik over

   Blog hier gaat over Ua en RU en niet over Griekenland

   Verwijderen
  4. they

   U had eerder getracht aan te tonen dat ik niet op de hoogte ben
   Echter in elke discussie en post heeft u dat niet kunnen aantonen.

   Wat u dus nu post is wederom niet om waarheid gebaseerd.

   Cruel heeft een eigen mening, die mag hij hebben en ik zie alleen dat hij het met me eens is.
   Heeft niets te maken met 'meesleuren'

   Het onderscheid tusen fictie en waarheid vervaagt behoorlijk bij u

   Verwijderen
  5. "Waarschijnlijk is men bang dat ik mijn post uitstekend kan onderbouwen met feiten en men dan discussie verliest."

   Nee hoor, ik ben voor jou niet bang. Je geeft zoveel tegenstrijdige informatie (weerleggen van je eigen theorieën) dat ik zit te bulderen van het lachen.

   Verwijderen
  6. En die heeft u nog steeds niet aangetoond

   Hoewel ik u al minimaal 6x heb gewezen dat u onwaarheden post

   Verwijderen
  7. "En die heeft u nog steeds niet aangetoond"

   Die heb ik allang aangetoond maar bij eigenwijze dikkoppen wil het er maar niet in. Je hebt jezelf zitten verlullen en dat heb je niet eens in de gaten.

   Verwijderen
  8. En opnieuw begint u met schelden
   Zonder ook maar 1 argument aan te brengen

   Eerder waren er hier posters die vonden dat Cruel harde woorden gebruikt
   U doet daar niet voor onder

   Wat klopt er niet dat het onmogelijk is voor een su25 om zo geconcentreerd 19 kogels te laten inslaan, zonder verder schade op andere plekken op romp aan te brengen?

   Verwijderen
  9. "En opnieuw begint u met schelden"

   Ja, dat krijg je met eigenwijze figuren die alles wat hier ingebracht wordt als niet serieus beschouwen. Nee, jij bent het lichtje in de duisternis die zijn eigen theorieën om zeep helpt door tegenstrijdige informatie te geven.

   Verwijderen
  10. Dat heb ik niet gezegd

   ik beschouw uw inbreng als serieus, ik lees uw links
   Echter die bevatten geen waarheid, en die bewezen onwaarheid post ik weer, met argumenten.

   Dat heb ik u nog niet zien doen

   Mijn eerste post was; dat OVV niet koos om alle MH17 wrakstukken te laten zien, geen comments

   Tweede was dat su25 onmogelijk met boordkanon de 777 kan neerschieten
   1 comment met feitelijke onwaarheden

   3de post
   De leugens van Kremlin; geen tegenargumenten

   Dus wat wilt u nu bewijzen?

   Feiten zijn gepost, geen onderbouwd tegenargument van uw zijde

   Verwijderen
 52. 'k Denk dat allang bekend is hoe en door wie MH17 aan haar eind is gekomen. Zo zijn (volgens Joost Niemoller) bij obductie van de cockpitbemanning een stuk of 25 metaaldelen aangetroffen. Het wrak, waaronder de cockpit (ja toch?), is geborgen. De flight- en voicerecorderdata zijn bekend, evenals de communicatie met de verkeersleiding. Militaire sensoren......Toch moet het grote publiek nog even geduld hebben tot 2016. Maar zo'n datum kan natuurlijk altijd opgeschoven worden. Klaarblijkelijk komt het één of meerdere partijen nog even niet uit om die onderste steen op te tillen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OVV en OM willen alles onderzoeken
   Daarom was ook Graham gevraagd wat hij te vertellen had

   Dit zodat men de ene theiorie kan uitsluiten en de ander beter kan onderbouwen

   En dat kost tijd
   Net zoals een rechter ook beide partijen de mogelijkheid geeft om hun verhaal te kunnen doen, dan kan er pas een afweging worden gemaakt

   We willen toch niet dat OVV al na een maand komt met conclusie dat het een buk was en dat alle Putin fans gaan zeggen dat er geen deugelijk onderzoek is gedaan omdat men niet iedereen gehoord heeft

   Verwijderen
  2. Nee, je kan het beter met een jaar uitstellen met de conclusie dat er geen conclusie is. Maar dan mogen wij niet denken dat niet Poetin achter de aanslag zat maar Washington en Kiev. Je bent zo doorzichtig als poppenstront.

   Verwijderen
  3. U kent de feiten al?

   Conclusie is aan OVV en OM

   Als OVV binnen een maand al resultaat presenteerde was het volgens u niet goed
   Als het een dik jaar duurt is het ook niet goed

   Typisch het denkbeeld van een complotter

   Verwijderen
  4. "Typisch het denkbeeld van een complotter"

   Precies en daarom voel ik mij vrij om tegen jou te schelden.

   Verwijderen
 53. Binnenkort Regime change in Georgia ?
  http://journal-neo.org/2015/03/04/victoria-nuland-s-secret-coup-d-etat-in-georgia/

  BeantwoordenVerwijderen
 54. "there is an investigation going on within Georgia"

  Zoals er door Rusland ook nog steeds een onderzoek is naar de dood van Strorimans?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, zoals Jaap de Hoop Scheffer is 'vergeten' dat er een Georgische artilleriebeschieting op Russische VN soldaten is uitgevoerd.

   Verwijderen
 55. The World’s Great Newspaper Reports on Ukraine
  http://www.globalresearch.ca/the-worlds-great-newspaper-reports-on-ukraine/5434809

  BeantwoordenVerwijderen