donderdag 5 maart 2015

Kiev Plants Explosives on Bridges to Crimea

Het regime in Kiev is begonnen met het leggen van mijenn onder de brugen tussen het vaste land en de Krim. Lees het hele verhaal, in het Engels, bij Russian Insider.English version

Kiev Plants Explosives on Bridges to Crimea. Poroshenko employs the "Bridge on the River Kwai" strategy. Read more at Russian Insider.

71 opmerkingen:

 1. Ja hoor, Russische propaganda door de bocht...voor hetzelfde geld zijn het Russen/sepa's die zo Kiev weer wat in de schoenen schuiven. Tja jullie redeneren hier ook zo zonder bewijs dus kan ik het net zo goed....Next!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Kijk hoe je jezelf voor lul zet...je zet zojuist je eigen redeneringen en je aanwezigheid hier in een discutabel daglicht...maar ja, als je hier reageert doe je dat automatisch. Al zie je dat sommige ze wel alle 7 op een rijtje hebben en sommige niet...sorry SDR...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Ter info, ik ben al langs geweest, ze nemen het serieus en ze onderzoeken de zaak. Zal het doorgeven, kunnen ze toch koffie bij 1 mafketel krijgen. Zij nemen jullie gedrag en opmerkingen net zo serieus als internetpesten en zetten het ook in die context neer. Maar goed, je zal het vanzelf wel merken...;-)

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Blogstalking?? Succes, kan nooit bewezen worden. Stasi en KGB censuurtechnieken?? Hier te over...je meningen worden hier weggemoffeld als ze de blogbeheerder niet bevallen...of de blogbeheerder moffelt ze weg als de zielige bende hier niet tegen de terechte kritiek kan....hoe zielig wil je dan zijn....maar ja, hoe dommer het volk hoe dommer de reacties....ben ik nog niet eens de slimste...kan je nagaan...

   Verwijderen
 2. Cruel even serieus...
  Wat zijn jou motieven om op deze blog te zijn ? Wat wil je bereiken ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal even relaxen met de hit in latijns amerika, "we leerden elkaar kennen in de taxi op weg naar de club"https://www.youtube.com/watch?v=qRp3-D3SMwI

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blik, dank voor de informatie. Een bijdrage aan de pluriforme pers. (Jullie houden er wel rare kostgangers op na...)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja he Weg?? Die Blik, SDR, oligarch, Jan Verheul, Matt en zo zijn me toch rare snuiters....ben het volledig met je eens!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cruel even serieus...
   Wat zijn jou motieven om op deze blog te zijn ? Wat wil je bereiken ?

   Verwijderen
 6. Hm, dit ziet er serieus uit. Jammer dat ik nooit ad personam reageer. Enfin. Van die ondermijning is nu bekend. Ik ga verwIjzen. Vriendelijke groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, eh Blik. Sterkte, vrijheid van meningsuiting moet altijd worden bevochten. Houd vol. Ik kom er op terug.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow kijk vrijheid van meningsuiting moet worden bevochten?? Dus we mogen niks meer zeggen?? En dat is ook meteen het antwoord voor onze vrolijke complotterd Oli....de vrijheid van meningsuiting is er niet voor niks. Je mag zeggen wat je wil, en ik mag kritiek hebben op deze pro-Russische onzin. Al denken de heren daar hier anders over, het is hun woord of niks!! Je mag hier geen kritiek hebben want dan word je belachelijk gemaakt of erger nog, je antwoorden worden gewoon gewist. Censuur zoals ze alleen in de Sovjet Unie kenden. Maar ja, met de Poetin fanclub hier had ik ook niet anders verwacht....

   Verwijderen
 8. "Het Russische Journaal neemt die conclusie over. De Onderzoeksraad, zegt het Russische Journaal, lijkt er niet op uit om een eerlijk en objectief onderzoek te doen.

  Een harde conclusie. Maar het is inderdaad steeds meer de indruk die je hier krijgt."

  http://joostniemoller.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In en in triest voor de nabestaanden van de ramp die recht hebben op een vlot, eerlijk en transparant onderzoek.

   Verwijderen
  2. Ja het is triest....maar gek genoeg normaal. Die vliegramp in Libië heeft ook 2 jaar geduurd voordat er een eindconclusie was en al. De Russen stoken nu onnodig vuur om hun eigen betrokkenheid te verdoezelen....zij gaan straks echter keihard voor de wereld af als blijkt wat eigenlijk iedereen al weet (behalve een paar mafketels hier) dat de BUK van Russische makelij MH17 uit de lucht heeft geknald. En zo enorm veel levens weggenomen en vernield voor de nabestaanden...
   Vlot, eerlijk en transparant trouwens....moet je niet bij de Russen zijn, dat is 1 ding wat zeker is. Ten eerste haastige spoed is zelden goed en als je het aan de Russen zou overlaten poetsen zij hun plaat, net als ze in de gehele oorlog al doen, ondertussen duizenden doden achterlatend in het ongewisse......

   Verwijderen
  3. Dus het Russische journaal herhaald gewoon de kremlin propaganda

   Trouwens is het onderzoek naar het Poolse vliegtuig al afgerond?
   Zijn de wrakstukken al terug naar Polen?

   Verwijderen
 9. "The latest offerings from our trustworthy and completely objective Western press"

  http://russia-insider.com/en/2015/03/05/4123

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ken niemand die ooit zo is gedemoniseerd als Vlad.

   Verwijderen
  2. Omdat je niet verder durft te kijken als je neus lang is oligarch....maar ach, ga je toch lekker op het Rode plein voor Poetin zijn ambtswoning liggen als je hem zo zielig vind??? Hij is een volwassene hoor, is al meer wat ik van de mensen hier kan zeggen....

   Verwijderen
  3. Hé kroelemans, heb je de reacties van de persoon Weg goed gelezen?

   "Enfin. Van die ondermijning is nu bekend. Ik ga verwIjzen"

   Ik wil verder niets zeggen maar die was hier voor jou! Het lijkt erop dat je eigen aangifte zich tegen je gaat keren. Genoeg is genoeg, weet je wel.

   Verwijderen
  4. Ach they ziet weer eens spoken....zoals gewoonlijk. Zou echt minder van die shit gaan roken als ik jou was, scheelt enorm qua gedachten die met je aan de haal gaan. Ach trouwens, Peter Pan komt je zo halen, mag je mee naar Nooitgedachtland!!

   Verwijderen
  5. Ga je toch lekker door, mij heb je er niet mee.

   Verwijderen
  6. Cruel even serieus...
   Wat zijn jou motieven om op deze blog te zijn ? Wat wil je bereiken ?

   Verwijderen
  7. Goed artikel van FT

   Terechte vergelijking van Putin met Duitsland in de jaren 30

   Verwijderen
 10. Onderzoek naar de moord op Boris Nemtsov richt zich op het Dzhokhar Dudayev Bataljon en met name op Adam Osmayev, die ook wordt genoemd in een mogelijke moordaanslag op Poetin.

  http://www.veteranstoday.com/2015/03/03/suspects-named-in-nemtsovs-murder/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Het was bekend dat Nemtsov bezig was met een rapport over de deelname van Russische eenheden aan de strijd in het oosten van Oekraïne. "

   http://www.demorgen.be/buitenland/nemtsov-sprak-met-russische-militairen-in-oekraine-a2241592/

   Verwijderen
  2. Starikov beschuldigd de VS van de moord op Mentsov

   Moet niet gekker worden

   Alsof er in VS geluiden zijn dat FSB de jongen in Furgeson doodschoot

   Verwijderen
  3. "Moet niet gekker worden"

   Nee, zeg dat.

   "Alsof er in VS geluiden zijn dat FSB de jongen in doodschoot"

   Die zal je ook niet horen want het was de politie van Furgeson die die jongen doodschoot. Je moet geen appels met peren gaan vergelijken. Of je moet gaan beweren dat die agent van de FSB was, dan kunnen wij jou ook op de complotterhoop gooien.

   Verwijderen
  4. "Je moet geen appels met peren vergelijken" Jullie doen hier niet anders!! Enorm veel off topic zooi erbij halen om ergens een "punt" van te maken...op dat "punt" kunnen we nog 100 jaar wachten want door de vele rookgordijnen herken ik niet eens het draadje meer wat richting het punt leid...

   Verwijderen
 11. Cruel even serieus...
  Wat zijn jou motieven om op deze blog te zijn ? Wat wil je bereiken ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jullie provocaties en propaganda te stoppen...een illusie misschien, maar ik doe tenminste nog iets om gekken buiten de deur te houden. De sepa's hebben ooit 2 gekken binnengehaald (Strelkov en Borobai) en daar hebben ze tot op de dag van vandaag nog spijt van....en natuurlijk een hoop onnodige doden,wat nog het ergste is!! Enigste wat de sepa's wilden was autonomie, iets wat Porosjenko zo wou regelen...maar dat ging de Russen weer niet ver genoeg, die wilden meer...de Krim, de Donbass, wat is het volgende...Polen???

   Verwijderen
 12. Hi Blik, Met verwijzen bedoel ik uitsluitend dat ik het bericht ga citeren. Zoals ik schreef: jullie zijn een goede bijdrage aan de pluriforme pers die zo in het gedrang is gekomen omdat de nieuwsmedia feiten wensen vermengen met meningen in plaats, zoals vroeger, wederhoor toe te passen. Jullie zijn het wederhoor!
  Het bericht van het ondermijnen van de bruggen past allemaal goed in de manier waarop Kiev in eigen land te werk gaat. Ongelofelijk: wat vorig jaar begon als een staatsgreep, waarin de oostelijke provincies niet mee wilden gaan, wordt er dus net zo lang oorlog tegen ze gevoerd tot ze ook bij Europa willen. Zou Verhofstad al spijt hebben van zijn toespraak op de Maidan? Die toespraak staat nog steeds op Youtube.
  Nogmaals dank voor het melden van het bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die oostelijke provincie wilde helemaal niets.
   Zelfs Viktor Yanukovych kon nog op maar 11% steun rekenen in de Donbas.

   Putin wist ook wel dat het niet zo makkelijk zou gaan als op de Krim.

   Daarom starte hij FSB/GRU operatie, geleid door Strelkov en Borobai (2 Russen die nog nooit in de Donbas waren geweest) met bezetten gebouwen en onrust zaaien.
   Strelkov gaf later zelf toe in interview als eerste de trekker had overgehaald.

   Hij leek wel trots te zijn in interview dat hij degene was die de oorlog in de Donbas heeft gestart

   Verwijderen
  2. Degene die de oorlog heeft gestart is Victoria "fuck the EU" Nuland die Yats aan de macht wilde hebben. Coup gepleegd. Wapens moeten worden opgepakt om de tiran te verdrijven.
   https://www.youtube.com/watch?v=r5n8UbJ8jsk

   Verwijderen
  3. oli

   De "fuck the EU" sloeg op het feit dat EU zich terughouden opstelde toen Victor koos voor de deal met Putin.

   Heeft niets te maken met wie de oorlog starte.

   Het volk en rada maakte het vervolgens onmogelijk dat Victor verder kon reageren.

   Heeft U interview met Strelkov niet gelezen?
   Letterlijk zegt hij; " ik haalde als eerste de trekker over"
   Verderop, op antwoordt van een vraag, ;"die oorlog was niet begonnen zonder mij"

   Of stuurde Nuland Strelkov aan?

   Verwijderen
  4. Dat kun je tegen een oli en theyknew een honderdduizend keer zeggen en nog snappen ze het niet LGK, of beter gezegd, ze willen het niet snappen. Want dan valt hun zienswijze weg, hun blog weg, hun leugens weg, kortom hun leven weg...ze moeten dus liegen en bedriegen om zichzelf staande te houden dus ze sleuren er alles en iedereen bij, IS, Neocons, China, valutahandel...alles om maar die verhaaltjes overeind te houden. Het enigste wat ze er mee bereiken is dat het allemaal nog warriger, nog schimmiger en nog meer niet te snappen wordt....nieuwe lezers haken dus al meteen af, omdat ze zowat de hele wereldgeschiedenis en het ontstaan van het heelal moeten snappen willen ze de verhaaltjes (lees verzinsels) van they en oli bij kunnen houden. EN in plaats van dat Blik ze bij de les houd en op het onderwerp laat focussen geeft hij ze de vrije ruimte om te blijven verzinnen. Erger nog, antisemieten en neonazi's zoals Jan Verheul mogen ook hun ongefundeerde Jodenhaat en andere discriminatie vrij plaatsen, zonder ook maar 1 greintje kritiek van de blogbeheerder. Dan maak je jezelf meteen belachelijk en niet serieus te nemen....maar ja, dat mag je dan weer niet zeggen want dan wordt je gewoon gewist....lekker dubbel. Hij schreeuwt het van de daken dat zijn blog vrijheid van meningsuiting is maar zo gauw er kritiek op zijn denkwijze komt blokkeert hij die....

   Verwijderen
  5. Nee trekker werd overgehaald door de gene die achter het virus zitten van gekleurde revoluties die uiteindelijk Moskou en Beijing aanvallen.
   http://www.theatlantic.com/international/archive/2011/11/the-arab-spring-a-virus-that-will-attack-moscow-and-beijing/248762/

   Verwijderen
  6. Dat bedoel ik dus...weer iets enorm off topic erbij halen om hun "punt" te maken....welk punt in hemelsnaam???

   Verwijderen
  7. oli

   Topic was Donbas
   Niet een virus

   Verwijderen
  8. Cruel
   Gelijk heb je
   Gisteren met technische feiten aangetoont dat een su25 nooit de MH17 kon neerschieten.

   Geen enkel onderbouwd tegen argument
   op 1 na, de su25, dat die wel 10km kon halen, wat maar 1 site aanhaalt, maar door geen enkele site wordt ondersteund.

   Toegeven dat je het fout heb is 1 van de moeilijkste dingen om toe te geven

   Verwijderen
 13. Graag gedaan, Weg, en hoop je hier vaker langs te zien komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waarom zou Adam Osmayev Mentsov willen vermoorden?

  Mnetsov had juist bewijs verzameld dat Putin wel degelijk militair actief is in UA

  Dus een medestander van Adam

  En de FSB noemt het een provocatie
  Was dat niet wat Putin als eerste zei na de dood van Menstov?

  Hoe doorzichtig is Kremlin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Mnetsov had juist bewijs verzameld dat Putin wel degelijk militair actief is in UA"

   Heet jij LGK of Poroshenko?

   "Dus een medestander van Adam"

   Waar haal jij die wijsheid vandaan?

   "En de FSB noemt het een provocatie
   Was dat niet wat Putin als eerste zei na de dood van Menstov?"

   Ja en daar had de FSB en Poetin gelijk in.

   "Hoe doorzichtig is Kremlin"

   Héél transparant.

   Verwijderen
  2. U heeft het nieuws duidelijk niet gevolgd

   In meerdere berichten heeft gestaan dat Mentsov bewijs had verzameld dat Putin militair actief is in de Donbas.

   Hier komt de werkelijke reden voor de moord op Mentsov naar boven.
   Na zijn dood heeft FSB zijn appartement doorzocht
   Volgens FSB om aanwijzingen te vinden voor zijn moord.
   Werkelijke reden is om bewijsmateriaal te vinden van de militaire aanwezigheid van Putin in de Donbas.

   Is maar wat u ziet als transparantie

   Echter u onderbouwd uw stelling geheel niet, "provocatie" weer roeptoeteren

   Verwijderen
  3. "Na zijn dood heeft FSB zijn appartement doorzocht Volgens FSB om aanwijzingen te vinden voor zijn moord. Werkelijke reden is om bewijsmateriaal te vinden van de militaire aanwezigheid van Putin in de Donbas."

   Bij een willekeurige moord in Nederland wordt ook de woning van het slachtoffer doorzocht. Standaard procedure. Je ziet spoken.

   "Is maar wat u ziet als transparantie"

   Even zo transparant als in Nederland.

   "Echter u onderbouwd uw stelling geheel niet, "provocatie" weer roeptoeteren"

   Ik hoef niets te onderbouwen want dat doe jij ook niet. Je roeptoetert alleen iets over dat ik de media niet heb gevolgd, zelfs daar heb je geen onderbouwing voor. Dus, van mij mag je uit je nek blijven kletsen tot je een ons weegt.

   Verwijderen
  4. they

   Onderbouwen doe ik wel
   Echter als u de links niet leest die ik post bent u niet alleen luimaar ook niet ingelicht

   Dat maakt dat u roeptoetert

   Verwijderen
  5. "Onderbouwen doe ik wel"

   Waar dan? Kom eens met een link of ben je bang dat die weggezet wordt als westerse propaganda? Dat kan ik ook hoor, alle links die jij hier plaatst wegzetten als westerse propaganda. Wie roeptoetert er hier?

   Verwijderen
  6. Zie post op 23.30

   Graag uw inhoudelijke reactie?
   Die heb ik nog niet gezien

   Verwijderen
  7. "Daags voor zijn dood schreef hij op een briefje voor zijn naaste medewerkster Olga Sjorina dat militairen uit Ivanovo hem hadden verteld dat 17 mannen uit hun para-eenheid in Oekraïne waren omgekomen."

   Mooie link LGK maar waar is het briefje? Werkelijk schitterend onderbouwd.

   Verwijderen
 15. Geen vreemde actie van UA leger als het klopt.

  Kans bestaat dat putin zijn troepen, die illegaal in de Krim zijn verder UA binnentrekken.
  Zoals Putin deed in de Donbas.
  Als de Russen dat doen blaas je de brug op, simpel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Geen vreemde actie van UA leger als het klopt."

   Nee, dat vind ik ook niet en reken er maar op dat het klopt.

   "Kans bestaat dat putin zijn troepen, die illegaal in de Krim zijn verder UA binnentrekken."

   Daar is grote kans op als de VS 600 paratroepen naar de Oekraïne overbrengen. 25.000 Russische troepen zijn legaal aanwezig op de Krim. Dus je zit weer een beetje uit je nek te kletsen om de boel hier weer op scherp te zetten.

   "Zoals Putin deed in de Donbas."

   Geen enkel bewijs daarvoor.

   "Als de Russen dat doen blaas je de brug op, simpel"

   Precies, het is een tactische manoeuvre zodat de Russische troepen op de Krim geïsoleerd raken. Inmiddels zijn er nog meer Amerikaanse oorlogsbodems de Zwarte Zee binnen gevaren voor een 'oefening'. Maar ja, hun "Sophisticated Aegis System" is simpel te scrambelen met een SU-24.

   Verwijderen
  2. "25.000 Russische troepen zijn legaal aanwezig op de Krim"

   Nop

   Ze mogen alleen op de basis in Sebastol zijn, verder niet
   Alleen Rusland vind dat ze zich ook mogen begeven in de rest van de Krim.
   Maar 1 land erkent de annexatie in de wereld.

   Dus u kunt niet spreken over legaal.

   "Zoals Putin deed in de Donbas."

   Geen enkel bewijs daarvoor.

   Verteld u dat even aan de 5000+ moeders die hun zoon hebben verloren in de oorlog in de Donbas?

   Die RU troepen waren al geisoleerd in de basis in Sebastol.

   Elk schip/land dat niet grens aan Zwarte Zee mag zich 40 dagen in de zwarte zee begeven

   Verwijderen
  3. "Ze mogen alleen op de basis in Sebastol zijn, verder niet
   Alleen Rusland vind dat ze zich ook mogen begeven in de rest van de Krim."

   Dan zie ik daar graag een visuele onderbouwing van en geen mondelinge, want jij hebt bewezen een niet al te betrouwbare bron te zijn. Dus, niet roeptoeteren maar bewijzen overleggen.

   "Dus u kunt niet spreken over legaal."

   Zolang ik geen bewijs heb van het tegendeel, zijn de Russische troepen daar legaal, ja.

   "Verteld u dat even aan de 5000+ moeders die hun zoon hebben verloren in de oorlog in de Donbas?"

   Ja, ik moet alles maar aannemen wat jij zit te roeptoeteren maar je komt met geen enkel bewijs en elke link die hier wordt geplaatst wordt door jou gelijk als Russische propaganda weggezet, Eigenlijk wil jij gewoon horen dat je gelijk hebt. Nou oké, dan doe ik dat. LGK, je hebt gelijk. Sodemieter je nu op naar een ander blog?

   Verwijderen
  4. Klein klein kleutertje wat doe je in het bos....

   Verwijderen
  5. Klein klein kleutertje wat doe je in het bos....

   In ieder geval niet met jou spelen.

   Verwijderen
  6. Tja, weglopen omdat je weet het niet te kunnen winnen

   Verwijderen
 16. Dat they dit blog schaad klopt

  Blik heeft vroeger vaak aandacht gevraagd voor zijn blog op bv nu.nl

  Echter als je reacties zoals van they ziet gaat niemand reageren

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Blik heeft vroeger vaak aandacht gevraagd voor zijn blog op bv nu.nl"

   Mooi, wat was jou reden om de boel hier te komen verzieken, met je sporadische links die op één hand te tellen zijn?

   Verwijderen
  2. Sporadisch???

   Weer een leugen

   Zie geschiedenis

   Verwijderen
  3. "Sporadisch???"

   Ja, sporadisch.

   "Weer een leugen"

   Bewijs het maar.

   "Zie geschiedenis"

   Welke geschiedenis?

   Verwijderen
  4. LGK negeer hem gewoon, hij probeert je, bij gebrek aan argumenten en wijsheid, op de kast te krijgen. Kleutergedrag van de bovenste plank. Zo van als jij wint, laat ik je er niet van genieten...en heb je gelijk krijg je hem toch nooit....stampvoetend en krijsend slaat they om zich heen. Hilarisch toch??

   Verwijderen
  5. "...stampvoetend en krijsend slaat they om zich heen. Hilarisch toch??"

   Heb je toch nog wat van Kat opgestoken.

   Verwijderen
  6. Kat.....ow wacht Micha Kat, die andere narcist die net als jij niet zijn ongelijk kan toegeven en in zijn waanzin steeds verder gaat!! Ja daar zit je goed, en ik steek niks van hem op...ja oke, dat het jammer is dat er zoveel op GGZ bezuinigd wordt anders zaten Mies en jij daar samen op een kamertje braaf te wezen....

   Verwijderen
  7. they

   U neemt niet eens de moeite om in eerdere post van blik te kijken

   Triest

   iets beweren en niet onderbouwen

   Verwijderen
  8. "iets beweren en niet onderbouwen"

   Zoals ik schreef, bewijs het het maar. Maar ja, jij schijnt jezelf niet te kunnen verdedigen en dan houdt alles op.

   Verwijderen
  9. Wil me er niet mee bemoeien maar wie beweert moet bewijzen...aangezien jij en je vriendjes hier van alles beweren ligt de druk tot bewijs leveren bij jullie. Wachten we al tot op de dag van vandaag op qua vragen van bijna een jaar geleden...maar ja, waarom zou je?? Lekker alleen asociaal anderen de huid volschelden maar zelf totaal geen verklaring afleggen...onverbeterlijk volk....

   Verwijderen