maandag 13 juli 2020

De "Méthode" Viruswaanzin

Uit de reeks, vreemde capiolen van Viruswaanzin, episode nummer zoveel:

DIT was onze tweet gisteren, zondag rond het middaguur. Viruswaanzin roept in een tweet op om naar Amsterdam te komen die middag. Die tweet die ze niet van een correctie voorzien hebben, maar gewoon later (na het event!) weer verwijderd hebben. Diezelfde zondagochtend in een facebook live uitzending zegt Viruswaanzin-kopstuk Mordechai Krispijn dat de betoging verplaatst is naar Den Haag. Eventjes tussen neus en lippen de lokatie voor een betoging 3 uur voor aanvang via facebook live veranderen.... Met een een of andere vage reden.

Kortom, wat ze tot nu toe bereikt hebben: één flinke betoging die keer in juni. Na die betoging vroegen ze iedereen de beelden. Die hebben ze allemaal naar de politie gestuurd. Het volgende weekend hebben ze opgeroepen niet meer te gaan betogen. En sindsdien zijn het de praktijken zoals boven beschreven die leiden tot impactloos geschuivel waar wellicht nog een handjevol volgelingen op af komen. Vanuit de macht gezien kan het bijna niet beter, bijna geniaal: De potentie in kaart gebracht, alles op beeld, om daarna het protest als een nachtkaars te zien uitdoven. Hoe noem je dit type oppositie?

Geen echte Champagne, maar een "méthode".


31 opmerkingen:

 1. Ik draag DEZE DAME voor als nieuwe leidster voor de te voeren 'opstand'.
  Wie stemt vóór?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is geen grapje.

  Man en vrouw hadden zich aangemeld voor een COVID-19 test. Bij de teststraat aangekomen ervaren zij een zeer lange rij wachtenden voor hen maar besluiten toch aan te sluiten. De rij schiet niet niet op en het echtpaar besluit rechtsomkeert te maken. Enige tijd later krijgen zij bericht dat zij beiden positief op de test hebben gereageerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook in België stijgende gevallen van covid dus ze zijn hard aan het werk om toch maar die tweede golf te kunnen invoeren.
   Het ligt er zo dik bovenop, ze zien geen of amper zieken, maar toch trappen de mensen er steeds in.

   Verwijderen
  2. @Matt,

   Hoe kunnen zij positief testen als zij niet getest zijn?

   Verwijderen
  3. Joop, de enige reden kan zijn dat de cijfers omhoog moeten, hoe dan ook, want dat vaccin paspoort MOET er komen.

   Verwijderen
 3. Zelfs artsen die vroeger een dure eed hebben gezworen willen de mensen vergiftigen met iets waar ze zelf totaal geen kijk op hebben, maar de macht van Big Pharma reikt blijkbaar heel ver:

  Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Joop: ongeteste mensen die positief verklaard worden hebben uiteindelijk geluk gehad, want er bestaat een grote kans, dat er 'iets' is toegevoegd aan de onbetrouwbare RT-PCR test, vermoedelijk de beruchte nano chip. Veel mensen klagen over dagenlange hoofdpijn na de test. Voor de test wordt een stukje van de zeefachtige hersenplaat geschraapt, de flinterdunne plaat tussen je neus en hersens. Meer hierover in het verderop gelinkte artikel.
  De msm-wetenschap is de enige waarheid trollen, zullen dit wel weer als aluhoedje denken afdoen, vanachter hun muilkorf schaamlap met alu-aerosol-paraplu. Gelukkig blijft die soort op 1,5m afstand, hoewel psychoses niet direct besmettelijk zijn, maar al die smerige bacillen wel.
  Gisteren mijn visite meegenomen naar de Scheveningse haven. Het was druk bevolkt met wandelende dagjesmensen en alle terrassen waren goed gevuld. Zo ook mijn stam restaurant, waar een terras op de begane grond en op de 1e etage is. Ook binnen waren bijna alle stoelen bezet. Niemand hield zich aan de 1,5m waanzin en van de krankzinnige muilkorfdragers was ook geen spoor te bekennen, die zitten immers veilig opgeborgen in hun celletjes en durven bijna geen stap meer buiten de deur te doen. We hebben zo'n 5 uur op het terras gezeten en er kwam 12 keer politie voorbij, die wel keken, maar vervolgens gewoon doorreden. Boa constrictors hebben we gelukkig niet gezien. In al die tijd hebben we welgeteld 2 compleet zwarte barkoes voorbij zien komen met een witte mondluier op. Ik riep nog naar ze: je mag ze niet opzetten, je moet ze dragen!
  Met veel aanwezigen heb ik nog gesproken over de viruswaanzin en het viel mij op, dat iedereen ongeveer dezelfde gedachten hierover had: dit heeft niets met 1 of ander besmettelijk virus te maken, maar alles met het afnemen van onze laatste vrijheden en het kapotmaken van de middenstand. Ook waren veel het met mij eens, dat er van nature geen dodelijke besmettelijke virussen kunnen bestaan, anders zou er geen leven meer geweest zijn. Er zijn inmiddels overduidelijk veel meer wakker wordende medemensen, dan slapende msm-slaafschaapjes...

  Tenslotte is het vaccineren tegen iets wat er niet is niet veel meer dan een banaal verdienmodel.
  Deze psychologische operatie Event 201 is een IQ test, waar we massaal voor aan het zakken zijn. Tot groot genoegen van de organisatoren van deze simulatie. Het creëren van angst is essentieel voor succes. We leven in twee werelden. De echte wereld en de simulatiewereld. Er wordt een “pandemie” gesimuleerd om ons uit de echte wereld te halen. In die echte wereld kunnen er dan acties worden ondernomen om het hybride werkras, wat de mens is, beter onder controle te krijgen en uit te dunnen.
  Eerst angst opwekken, dan beschermingsmaatregelen bieden (afdwingen), waar je nog benauwder van wordt.
  Ziedaar je “pandemie”.


  Lees het hele artikel bij De Bataafsche Courant: Het echte “virus” achter het “coronavirus” is digitaal

  Groet Grandalf

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @SDR: geen idee. Tot nu toe heb ik het tot slechts 1 bron kunnen herleiden, waar naar verwezen wordt in het aangehaalde artikel. Maar het lijkt mij wel een logisch verhaal, want onder de mensen die zich niet verplicht willen laten vaxineren zitten er waarschijnlijk wel veel die zicht laten testen. De massale klachten van mensen na die test zijn wel verdacht, als ze alleen iets wegschrapen...

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. If you wanted to sabotage someone by planting a clandestine brain virus, nano tech, or plant a chip in someone, this would be the place to do it because perhaps a doctor could get a chip out but individuals certainly never could without perforating that very thin bone (that is not really even bone, it is about half nerves) and anyone attempting to do an extraction from there would likely end up killing themselves.

   Verwijderen
  5. @SDR: Komt uit het gelinkte artikel, maar ik krijg die link hier niet geplaatst.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @SDR: ik bedoelde de link in het artikel van de Btaafsche courant, die hebben de directe link naar de bron. Het zullen geen wattenstaafjes van trekpleister zijn. Theoretisch is het heel goed mogelijk met de huidige techniek. Tenslotte zijn er ook al vele test-kits positief getest...

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  10. "Dus ja, theoretisch (en in scifi films waar ik een fan van ben) is het mogelijk maar in de praktijk lijkt me dat nog niet zo gemakkelijk uitvoerbaar."

   You will be assimilated, resistance is futile. :-)

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. "Hahahahahaha! Picard is er toch maar mooi uit ontsnapt :-))"

   He has brought the 'virus' with him. :-)

   Verwijderen
  13. Maar...met alle gekheid op het bekende stokje, ik geloof niet in een chip op een wattenstaafje. Daarvoor moeten wij veel te lang wachten op een vaccin. En er zijn meer aanwijzingen dat de chip via een vaccin dan met een wattenstaafje wordt ingebracht.

   Verwijderen
  14. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  15. "Hahahahahaha!"

   If we don't understand eachother by now, there's something wrong in the universe.

   Verwijderen
  16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  17. "Ook daar heb ik mijn twijfels bij."

   Dat kan, maar er moet toch een mogelijkheid zijn om de neuzen van mensen dezelfde kant uit te doen laten wijzen. Dat gaat niet via meanstrem media, is wel gebleken.

   Verwijderen
  18. Vandaag is het blog van https://donquijotte.wordpress.com/ op zwart gezet. Hoelang blijft Blik nog in de lucht?

   Verwijderen
  19. Over die test heb ik ook grote twijfels. Waarom is bij afname van een DNA staal enkel een simpel veegje langs je wangslijm al voldoende om DNA te bepalen?
   Een virus is toch groter dan een DNA streng en zou dan toch ontdekt moeten worden als het lichaamsvreemd is?

   Verwijderen
 5. Vanaf dag 1 wist ik al, dat die reddende Engel met zijn blaffende Hond alu-parasollen aan het verkopen waren, om de msm-massa in 2 aangestuurde Corona-sprookjesgelovers te verdelen.
  Er is nog NOOIT iemand aan Covid-19 overleden!

  BeantwoordenVerwijderen