dinsdag 14 juli 2020

Wie heeft zich al laten testen?

Zijn er hier al mensen op het forum die zich 1 maal hebben laten testen? Of wellicht zelfs al 2 of 3 maal? Hoe ging dat? Hoe verliep die penetratie? Laat het weten in de comments.


Trouwens, je kunt nu weer Rusland bezoeken maar moet dan wel een test-resultaat in het Russisch of het Engels meenemen dat je Covid-negatief getest bent. Wat zijn de mogelijkheden aan zo'n certificaat te komen zonder deze (hierboven getekende) vernederende operatie te moeten ondergaan? Anders zal het geen storm gaan lopen aan de Russische grens... (foto via  @AriBeuker)

6 opmerkingen:

 1. Influenza wordt op exact dezelfde manier getest, zie: http://www.pamm.nl/fileadmin/media-archive/corporate/bestanden/Microbiologie/Huisartsen_deel/Veelgestelde_vragen/Infuenza_afnametechniek.pdf, op bladzijde 8 van het pdf staat een plaatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Test Set: Another Brick in the COVID-19 Disinformation Game Plan

  CONCLUSIONS

  Both molecular tests of RT-PCR type (diagnosis, contagiousness) and serological tests with IgM-IgG antibodies (diagnosis, immunity) are unreliable.

  https://www.globalresearch.ca/the-test-set-another-brick-in-the-covid-19-disinformation-game-plan/5717040

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarom is bij een DNA test een beetje wangslijm voldoende?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat het een 'schoon' sample moet zijn. In de instructie staat dat de te testen persoon eerst goed zijn/haar neus moet snuiten (dan zit er uiteraard geen virus meer in de neus) waarna de test wordt afgenomen.

   Het verhaal dat dit bij corona gedaan zou worden om iets in te brengen of iets te beschadigen, kan hiermee m.i. naar het rijk der fabelen verwezen worden.

   DNA zit overal in je lichaam en als de techniek maar goed genoeg is, is dat overal vandaan te halen.

   Verwijderen
  2. Dus goed snuiten, alle virussen eruit blazen en dan positief testen?
   Ik laat me niet op die manier testen want ik hoor hier en daar dat mensen flink ziek kunnen worden van die test alleen al en dan ben je natuurlijk positief.
   Trouwens, leg het aantal testen +en- eens naast het werkelijk aantal zieken, je zult verschieten.

   Verwijderen
  3. @Matt, dat is de procedure bij een influenza test (lees het pdf) dus ik neem aan dat dit ook de procedure bij corona is. Je weet toch wel hoe je neus 'werkt'? Wat er allemaal wordt tegengehouden om te voorkomen dat je het inademt? DAT moet er eerst uit, om dan bij het "schone" deel te komen, waar al dan niet het virus (welk virus dan ook) te vinden is.

   Als mensen flink ziek worden van die test dan worden ze dat ook van de influenza test (heb ik nooit iets over gehoord). En nee, als je flink ziek wordt van de test, test je niet 'natuurlijk' positief want ziek worden ze pas ACHTERAF.

   Verwijderen