vrijdag 10 juli 2020

IS NEDERLAND GEVALLEN? - DE JENSEN SHOW #191

Rutte wilde huisinval, afvoer van gezinsleden en dwang-app in de Corona wet. Deze punten zijn er -gelukkig- uitgehaald. Maar stel je voor... Dit waren ze dus van plan. Dit hadden ze al bedacht voor ons... De wet die overblijft is natuurlijk weinig beter met zaken als een geinstitutionaliseerde anderhalve meter en mega-boetes. Vandaag lijkt het erop dat die wet besproken wordt in de Ministerraad. Vlak voor de vakantie.

Verder wijst Jensen terecht op het onrecht dat de boeren aangericht wordt. Ze worden beknot van alle kanten, in hun bestaan bedreigd, maar het lukt de gelijkgeschakelde media juist hen als de bedreiging te framen, en de arme minister als de bedreigde.

NERTSEN
Wat Jensen nog niet genoemd heeft, maar Blik graag toevoegt, is de in en in trieste situatie rondom de nertsenfokkers. Al zo'n 20 bedrijven zijn geruimd. Dat klinkt heel klinisch, maar elk bedrijf telt zo'n 7-10.000 moederdieren, en die worden allemaal dood gemaakt en "vernietigd". Met als excuus: "Coyona". Is er iemand die gelooft dat die beestjes dat zouden hebben? En zo ja, dat die diertjes daarmee die fokkers (of hun medewerkers) zouden (kunnen) besmetten? En is er iemand die denkt of gelooft of beter nog, weet, dat er al 1 persoon rondom die fokkerijen ziek geworden zou zijn? Is er iemand die een telefoonnummer van een fokker heeft? Blik zou er graag één zelf opbellen om het verhaal uit hun mond te horen. Tot die tijd gaat Blik er vanuit dat er NIEMAND ziek geworden is, en dat die honderdduizenden dieren geofferd worden op het altaar van het Coyona geloof.

Hugo
Verder wijst Jensen op de vreemde zaken rond de CDA lijsttrekersverkiezing en de zwarte cirkerls rond de ogen van Hugo de Jonge.

7 opmerkingen:

 1. Graag een parlementair onderzoek naar het biomassa-schandaal

  09 juli 2020 06:04

  "Ook de belangrijkste adviseur van het kabinet, de Sociaal Economische Raad (SER), is eruit: stop met het gebruik van biomassa. Want houtige biomassa is vies en niet duurzaam. Deze energiebron doordrukken is met de kennis van nu en het gebrek aan draagvlak niet verstandig. Zo meent de SER."

  verder lezen op:

  https://www.rtlnieuws.nl/economie/opinie/column/5170257/biomassa-klimaatakkoord-parlementair-onderzoek

  Meer vervuiling , meer ontbossing, 14,5 mld weggepist EN meer uitstoot van CO2. Jaja, 'met kennis van nu'.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Subsidie biomassa: 'Perverse prikkel die nu moet stoppen'

   https://www.rtlnieuws.nl/tv/video/video/4957371/subsidie-biomassa-perverse-prikkel-die-nu-moet-stoppen

   (video 23 min)

   Verwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  3. On Behalf Of Environmentalists, I Apologize For The Climate Scare

   On behalf of environmentalists everywhere, I would like to formally apologize for the climate scare we created over the last 30 years. Climate change is happening. It’s just not the end of the world. It’s not even our most serious environmental problem.

   https://environmentalprogress.org/big-news/2020/6/29/on-behalf-of-environmentalists-i-apologize-for-the-climate-scare

   Verwijderen
 2. Willem Engel - Spoedwet komt / Arrestaties in Assen
  https://www.youtube.com/watch?v=TZjtcmYi3Y8

  Iemand gehoord of de nieuwe spoed wet vandaag is behandeld in de 2e kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. NOS blijft maar doorgaan met de angstporno. Grootste aantal besmettingen wereldwijd.

  https://nos.nl/liveblog/2340164-ballonvaart-kan-weer-opstarten-horeca-werkt-aan-kort-geding-om-coronamaatregelen.html

  Zijn ze achterlijk bij de NOS? Besmettingen zegt niks. Het gaat om het aantal sterfgevallen DOOR Corona en ook niet het aantal sterfgevallen MET Corona.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig dat de Horeca branch terug vecht. De boeren zijn al wakker. Nu de horeca branch.

  BeantwoordenVerwijderen