maandag 6 juli 2020

Corona in 6 minuutjes uitgelegd


Er is NL-ondertiteling beschikbaar. Video legt kort en krachtig uit: Corona-hysterie is en blijft een grote Hoax-show.

Vraag
Vraag aan de serieuze reaguurders: Wat moeten we doen met reaguurders die op wat voor een manier dan ook, een lockdown nog goedpraten? Een hele lange, of een snelle korte, of een medium lockdown, of mondkapjes, of zeuren over aerosollen.

Angstijlzwammen
Laten we de comments van deze pro-lockdown-reaguurders staan, omdat het ons helpt argumenten te verzamelen en het blog levendig houdt? En dit blog fungeert ook als een zeer belangrijke, wellicht vitale, sociaal-psychologische uitlaaptklep voor die reaguurder(s). Of verwijderen we de comments van Bill Gates-adepten, omdat ijlzwammen van deze angsthazen ons remt verder te denken en te discussiëren over zaken waar we ons nog wel moeten ontwikkelen? Laat je mening weten in de comments.
Sommigen zijn nog echt bang voor Corona....

78 opmerkingen:

 1. In Zuid Afrika zit een rechter die zijn verstand gebruikt heeft. Daar kunnen ze in België en Nederland (hopelijk) nog eens wat van leren:
  Geen pandemische uitzondering op fundamentele mensenrechten

  Hier houden ze het er liever op om het volk te muilkorven en dus monddood te maken en het recht op protesteren verbieden wat hoe dan ook een rechtstreekse aanval is op ons als vrije mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zuid Afrika. Daar zeg je ook wat.
   Dat niveau gaan we hier nooit halen, natuurlijk.

   Verwijderen
  2. Inmiddels weten we ook dat Venetië niet de enige stad was waar 'de Pest' aan land kwam.
   Vlak bij Venetië lagen nog enkele steden. En daar hadden ze de burgerlijke vrijheden ook héél hoog in het vaandel. Niks quarantaine. Iedereen vrij!
   Hoe die oude steden heetten weet ik niet meer. Dat moeten we in de oude archieven opzoeken. De ruïnes zullen er nog wel liggen.
   Ik drink een biertje ! Proost !

   Verwijderen
  3. In Nederland ligt het 'niveau' stukken lager dan dat van Zuid Afrika. De boeren in Afrika hebben het ook mogen afleggen met hun racisme. Nu die in Nederland nog.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Prima zo. Hoeven we ook wat minder bang te zijn voor die 4 miljard Afrikanen. Zonder die oude boeren komen die er niet.

   Hier in Nederland wordt daar ook flink hard aan gewerkt, trouwens. Weg met de boeren.
   Alleen nog maar kunstemakers, bejaarden duwers en bloemenverkopers. Dat is wat we nodig hebben !

   Verwijderen
  6. Eindelijk eens een verstandige reactie!!

   Verwijderen
 2. On topic
  Iedereen heeft het recht om te reageren, maar als bepaald figuur hier iedereen die een andere mening is toegedaan met de grond gelijk maakt en altijd het eigen gelijk vooropstelt en, soms zodanig verdraait dat hij altijd gelijk heeft, er geen discussie mogelijk is en dat soort ellenlange riedeltjes mogen voor mijn part meteen de vuilnisbak in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over een ellenlang riedeltje gesproken...

   Ik noem geen namen!

   Verwijderen
  2. Juist diegene die zich het meest aangesproken voelt reageert hier op. Dus namen noemen is inderdaad niet meer nodig.
   37 post in het vorig topic, over riedeltjes gesproken......

   Verwijderen
 3. Voor het geval deze steengoede video van you troep verwijderd wordt kun je hem opslaan via Firefox video downloader en eventueel weer uploaden naar een meer betrouwbare video aanbieder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Spannend!
   Welke video zou bedoeld worden? Of heeft - ik noem geen naken - hem zelf al verwijderd.
   'You troep'. Hij blijft leuk! Ja echt !
   Bijna even leuk als HellGates. Die vind ik ook zo leuk!

   Verwijderen
  2. Teveel aan het corona bier gezeten?

   Verwijderen
  3. Vraag maar eens aan die meisjes en jonge vrouwen in Afrika en India die door een hel zijn gegaan en of ze het leuk vinden door die vaccins van jouw vriend hellgates voor de rest van hun leven getekend te zijn.
   Vraag maar eens aan hun.

   Verwijderen
  4. [Voor het geval deze steengoede video van you troep verwijderd wordt kun je hem opslaan via Firefox video downloader en eventueel weer uploaden naar een meer betrouwbare video aanbieder.]

   Gedaan. Met toelichting:
   [ stefan noordhoek
   54 abonnees
   Wat ons is verteld en wat meer dan duizend onafhankelijke internationale wetenschappers ons vertellen dat er echt is gebeurd.

   De gegevens zijn medio juni 2020 beschikbaar. Losjes geciteerde wetenschappers, onder andere maar niet beperkt tot: Professor John Ioannidis, Professor Dr. Knut Wittkowski, Professor Sunetra Gupta, Professor Dr. Klaus Püschel, Professor Dr. Michael Levitt, Professor Dr. Hendrick Streeck, Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dolores Cahill, Dr. Thomas Jefferson, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Anders Tegnell, Dr. Bodo Schiffmann, Professor Dr. Peter C. Gøtzsche, Professor Dr. Pietro Vernazza, Professor Dr. Didier Raoult en vele anderen.

   PS. Wij maken ook fouten, dus vertel ons alstublieft (met bronnen) waar en of we het mis zouden hebben en we leren graag bij en voegen zo mogelijk aanpassingen in de beschrijving of de commentaren toe. Een kort overzicht van de bronnen en een download van de video (op vimeo) zijn ook beschikbaar op https://the-iceberg.net.]

   Verwijderen
  5. "Teveel aan het corona bier gezeten?"

   Hahahahaha

   Verwijderen
 4. Het kan nooit zo zijn dat een persoon het onmogelijke officiële verhaal van 9/11 wel doorziet maar dat van de coronapandemie, met al de aanwijzingen die voorhanden zijn, niet. Dat gaat er bij mij niet in.

  Het kan ook niet zo zijn dat Rob Elens, Dick Bijl, Pierre Capel etc. lid zijn van de 'Gilde der Complotgekkies'. Dus, waarom zouden wij moeten twijfelen aan hun expertise dat COV-SARS2 niet meer is dan een zware griep waarvan de ouderen en zwakken de dupe worden?

  Waarom zouden wij moeten wachten op een vaccin waarvan al is aangetoond dat deze niet gaat werken?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "And guess what ! The more tests we made, the more cases we discovered."

  Als je dom bent denk je blijkbaar dat je, alleen door te testen, virussen in het leven roept.
  Als je slim bent weet je: Als er geen virus is, kan je 1 miljoen tests doen, je zel niet één keer een virus vinden.

  Conclusie: 1) de makers van het filmpje zijn dom.
  2) Of: de makers van het filmpje willen domme mensen misleiden. Mensen die denken: Ahhh , zo kan ik het ook: heel veel testen doen, en dan vind je altijd een covid 19 virus. Maar dat bestaat niet hoor! Echt niet. Hoe ik dat weet? Als je niet test, vind je het niet !
  Door te testen roep je het dus zelf in het leven!

  ( Ik noem geen namen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Enkel de "redder der mensheid" en fanatiek aanhanger van de killervaccins van holmaat hellgates* heeft altijd gelijk. (er is er maar 1 die zich aangesproken kan voelen, dus naam is niet nodig)
   Doe nu eens voor 1 keer je best en weerleg alles wat in die video besproken wordt.
   Leer eerst maar eens wat virussen zijn en waar die tests eigenlijk op testen als toen (begin dit jaar) zogenaamd niet eens bekend was wat corona allemaal zou uitrichten zoals die honderdduizenden doden die voorspeld waren en wat NIET is uitgekomen.
   Mijn conclusie: de boer komt niet verder dan wat boeren'wijsheid'.

   *Als Gates een jood was geweest was had je heel anders gepiept

   Verwijderen
  2. ["And guess what ! The more tests we made, the more cases we discovered."]

   Ja, met een test, die bewezen 50% kans geeft, dat je het ook hebt. Er zijn ook berichten, dat als je niet besmet bent, je door de test wordt besmet!

   Daarbij wordt de smerige indruk gegeven, dat als je besmet bent, je ook deaud gaat. In ieder bericht staat steeds: Zoveel besmettingen, zoveel doden. Als je dat snel leest, maakt het menselijk brein ervan: besmet = deaud, terwijl een heel klein percentage er inderdaad aan overlijdt.

   Verwijderen
 6. Vorige blog:
  http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/07/dankzij-den-haag-hilversum-113.html?showComment=1594032807694#c8459753927471411748

  Sofia geeft vier argumenten: a,b,c en d.
  Ik ben het met alle vier eens.
  Maar Sofia lijkt altijd mijn opponent te zijn.
  Als ik iets beweweer ove rde Blik-schrijvers, dan komt zij steevast verontwaardigd om de hoek: Hoe kom je er bij !? Zes weken geleden schreef ik iets anders !
  Tja....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 37 post in het vorig blog is nog niet genoeg. De boer ziet zijn "schrijfsels" toch Zo graag dat hij ze steeds maar weer blijft herhalen. Over riedeltjes gesproken.......

   Verwijderen
  2. Het is een trucje wat al vaker is gebruikt. @Verheul schrijft zijn schrijfsels in de hoop dat wij ze gaan geloven. Als wij ze niet lezen noemt @Verheul ons dom en als wij ze wel lezen dan maakt @Verheul ons dom.

   Verwijderen
  3. Dan is de boer toch nog dommer dan ik dacht.

   Verwijderen
  4. Oh Sofia, heb mij lief! Waarom hou je niet van mij? Ik ben het met al jouw punten eens.


   Verwijderen
  5. Goh Matt, kom je nu pas tot die conclusie? Jv nog dommer dan je dacht.
   Voor mij staat dat toch al als feit vast sinds een jaar of 2 geleden.
   Maar goed beter laat dan nooit houd ik het maar op.
   Fijne avond nog. Oh en een jupiler is ook goed te doen. Het hoeft niet perse een corona te zijn hahahahaha

   Verwijderen
 7. Blik op NOS journaal, ooit opgericht omdat Blik vond dat er censuur was bij de NOS. Omdat de NOS partijdig was. Eenzijdig.

  De cirkel is rond.

  Hij gaat nu legitimatie zoeken bij zijn sekte-genoten: "Kunnen we die vervelende criticus censureren? Als jullie zeggen dat dat kan, dan kunnen we hem er af gooien zonder dat we iets verkeerds doen: democratisch besloten tot censuur. "

  Ik zie dan geen enkel verschil meer met de NOS.

  De eigenaar van het medium bepaalt welk wereldbeeld hij wil propageren.
  Niks open discussie.

  Is JV kwetsend? Nooit kwetsender dan hèm wordt aangedaan.

  Vertelt JV onzin? Misschien, maar hij zal altijd met een redenering of een onderbouwing komen, en die wordt nooit onderuit gehaald.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat dan zien hoe je alle gegevens in de video waar dit topic over gaat kunt weerleggen.

   Verwijderen
  2. Zo, noem jij jezelf een "criticus" @Verheul?

   Maar hoe moeten wij omgaan met een criticus die waarheden gaat ziet bij de NOS? Hoe moeten wij omgaan met een criticus die zelf niet weet of hij onzin schrijft en diezelfde onzin met hand en tand zit te verdedigen met de meest lullige argumenten die voorhanden zijn en waar zelfs een 'handboek' voor schijnt te zijn?

   Verwijderen
  3. Matt 6 juli 2020 om 15:38
   Laat dan zien hoe je alle gegevens in de video waar dit topic over gaat kunt weerleggen.
   =============================

   Als mijn 27 postings op de vorige draad niet voldoende zijn, waarom zou ik het dan nòg eens moeten herhalen.

   Maar hoe zit het eigenlijk bij jullie?

   Je post hier met regelmaat verhalen van Grandalf die beweert dat het Covid-19 virus niet bestaat.
   En nou post je weer een video die beweert dat het wèl bestaat.

   Hoe zit dat in jullie hoofd eigenlijk?

   Mijn standpunt is overzichtelijk en consequent:

   Per 25 januari beschreef ik het virus.
   Ik gaf allerlei berichten over bio-warfare, Event 201, level 4 labs etc.
   Maar prioriteit was: zo weinig mogelijk mensenlevens verliezen.
   Mijn oplossing op 18 februari: niemand opsluiten.
   Mijn oplossing op 16 maart: lockdown nu wel nodig, voor 2 weken maximaal.
   Intussen de nieuwe kennis ove rhet virus gevolgd.
   Rond mei kwamen de berichten dat het een bloedstolsel probleem was, niet zo zeer een ventilator die hulp bood.
   Juni: Eerste 10 dagen is het virus actief. Dan moet je HCQ hebben. Later zijn het de afweerstoffen en ontstekingen: dan heb je ontstekingsremmers en bloedverdunners nodig.
   Intussen werd duidelijk: de besmetting was enorm snel, in februari en daarvoor. Maar later niet meer. Het gaat met aerosolen, niet zo zeer met directe besmetting.

   Inmiddels werd de onbeweeglijkheid, de starheid van de overheid, elke dag duidelijker. Vanaf begin juni werd het verzet steeds sterker.
   Maar de lieden op dit blog dachten dat zij het al die tijd bij het rechte eind hadden, wat natuurlijk volledige onzin was.
   ja, een klok geeft 2 keer per etmaal de juiste tijd aan. Maar als een besmettelijke ziekte uiteindelijk minder doden op levert dan gevreesd, ook dankzij de maatregelen, dan is daarmee niet aangetoond dat de maatregelen onzin waren.

   De opponenten op dit blog zijn schaamteloos: je kan ze elke dag tonen waar hun redenering niet klopt. Helpt niks. Morgen beweren ze wéér hetzelfde. Black Knights. Ook al zijn ze armen en benen kwijt, in hun ogen hebben ze de strijd gewonnen. Gewoon door rijden dus. Laten liggen die hap.

   Verwijderen
  4. Redenering:

   Jaap van Dissel is als RIVM lid van het OMT en daarmee adviseur voor het kabinet.

   Het is bekend dat het RIVM fondsen van Bill Gates heeft ontvangen. Bill Gates pushed de vaccin agenda waarvan is aangetoond dat deze niet gaat werken omdat het virus als een razende muteert.

   Hugo de Jonge zegt, op advies van Jaap van Dissel, die fondsen van Bill Gates heeft ontvangen, dat wij moeten wachten op een vaccin voordat de 1,5 meter maatregel wordt opgeheven.

   Hugo Jansen is toch hopelijk niet zo achterlijk dat hij denkt dat Bill Gates een vermogen investeert in een vaccin wat niet gaat werken. Jansen is wel zo slim om nee tegen het vaccin te zeggen, dat dan weer wel.

   Jansen loopt al 68 jaar op deze aardkloot maar vergeet bij tijd en wijlen hoe de hazen lopen.

   Verwijderen
  5. Wanneer ga je het verschil eens aantonen tussen het aantal besmettingen, wat een getal is wat zomaar uit de lucht gegrepen is, want iedereen heeft wel ergens iets opgelopen wat dan positief aangeeft en het echte aantal zieken DOOR corona?
   Als je de grafieken bekeken hebt zie je dat corona geen EXTRA doden tot gevolg heeft gehad.
   Dus blijf jij maar angstzaaien, en de agenda van hellgates promoten en jouw "gelijk" laten meedraaien met de wind, en op dit moment waait het nogal hard.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. @ Joop.
   Ik hoorde ergens dat bij het overschrijven van de genetische code 1 op de 10.000 basen foutief is: dat is dan een mutatie.
   Meestal zal die geen gevolg hebben, of alleen de dodelijkheid verminderen.
   Ik denk niet dat Covid-19 ( het Sars-Vov 2 virus) meer muteert dan andere virussen. Maar weet dat niet zeker.

   Er zijn veel deskundigen die het niet met elkaar eens zijn. Pierre Capel zweert er bij dat een vaccin onmogelijk is. Maar heeft Capel dan altijd en overal gelijk? Dat neem ik ook niet aan.
   Als het echt zo onmogelijk zou zijn, zouden al die bedrijven er geen miljoenen in stoppen om dat vaccin te vinden.


   Hier een overzicht van 38 bedrijven die nu een vaccin zoeken:

   https://www.raps.org/news-and-articles/news-articles/2020/3/covid-19-vaccine-tracker

   Het Radboud zit er nog in. Rotterdam is er mee opgehouden zag ik vandaag.
   Het lijkt me duidelijk dat ene Bill Gates hier wel financieel aan kan bijdragen, maar dat hij niet bepaalt wie de race gaat winnen.

   Verwijderen
  8. @ Sofia,
   Het is leuk als jouw broer of zus minister is, want dan kun je jouw mening heel goed tot bij de minister brengen. Maar een minister is natuurlijk niet in staat om zijn beleid aan te passen bij de belangen van broer of zus.
   Een minister moet de ambtenaren aansturen en verdedigen. Maar kan niet zomaar beleid gaan aanpassen bij wat zijn /haar broer doet voor de kost.

   Die vleesvervangers hebben heel veel toekomst.
   Luister naar Dos Winkel: https://youtu.be/vgfGO232BvA

   Verwijderen
  9. Ik meen dat haar vader een keuterboertje was en dat de boerderij op hield toen zij een kind was, omdat haar vader was gestorven.

   Wat doe je als je de arbeiders wil beroven? Dan neem je een oud vakbondsman en tilt hem op het paard (Kok).
   Wat doe je als je de zwarten een hak wil zetten? Dan neem je een kleurling (Obama) en maakt hem president.

   De Powers that be laten meestal de impopulaire maatregelen nemen door iemand uit de groep die getroffen wordt. Tony Blair was een ramp voor Labour.

   Ja, als iemand weigert, kan je daar respect voor hebben.
   Maar wat kopen we daar voor?
   Ik heb meer respect voor iemand als Putin: hij speelt het spel mee, tot hij op een positie komt dat hij het goede kan doen, dat hij de boosaardigen een hak kan zetten.

   Verwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  12. Jan Verheul 6 juli 2020 om 17:53

   Zit jij in je comment van bovenstaand tijdstip nu te verkondigen dat jij al deze informatie die ik er over geplaatst hebt niet hebt gelezen?

   -COV-SARS2 is na de uitbraak al 149 keer gemuteerd;
   -Buiten Pierre Capel waren er diverse wetenschappers die zeiden dat een vaccin geen enkele zin had, waaronder Dick Bijl.

   "Maar een minister is natuurlijk niet in staat om zijn beleid aan te passen bij de belangen van broer of zus."

   De broer van J.P. Balkenende had voordeel bij een Nederlandse politieke goedkeuring van de Amerikaanse inval van Irak in 2003. Misschien maakte de beslissing voor die goedkeuring het wat makkelijker als broerlief bij een oliegigant werkzaam is.

   Verwijderen
  13. Ik wilde ook nog schrijven dat één beslissing op een mogelijke belangenverstrengeling kan lijken, het niet hoeft te zijn, maar een tweede beslissing? De echtgenoot van Edith Schippers had ook belangen in iets, toch?

   Verwijderen
 8. Ad Broere laat in deze duidelijke grafieken
  zien dat de corona hype niets meer is dan angst zaaien.
  Wie nu nog in de val van een vaccin trapt mag de gevolgen (bijwerkingen) dan ook voor eigen rekening nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ad Broere schrijft:

   Deze grafieken laten zien dat juist de landen waarin een strenge lockdown werd toegepast zijn geconfronteerd met een relatief hoge oversterfte. Kijk ook naar landen zoals Duitsland en Denemarken. Frankrijk heeft al weken een ondersterfte. Ik ben benieuwd wanneer onomstotelijk naar buiten wordt gebracht dat het middel erger was dan de kwaal.

   Als Ad Broere zijn boerenverstand zou hebben gebruikt, dan begreep hij dat het een besmettelijke ziekte is. Dat wil zeggen: Als er geen zieken het land in komen, heb je geen besmetting.

   Waren al die quarantaine faciliteiten in Venetië onzin? ja, zegt Broere ( de man zonder boeren verstand) : want in Trioest had jew géén quarantaine faciliteiten, en géén pest-epidemie!
   Broere: DE Pest komt juist dóór die quarantaines !

   De Corona doden komen juist door die lockdown !

   Vermoeiende toestanden.
   https://www.youtube.com/watch?v=J3ApSa7shuA

   =======
   "Maar waarom dan die ondersterfte in Frankrijk? Betekent dat niet dat de lockdown sommige zwakken eerder liet sterven?"

   Antwoord: De ondersterfte is alleen in Frankrijk.
   En het is waar dat de zwaksten het eerst aan de Corona ten onder gaan, dus ja: als de Corona flink wat heel zwakken mee neemt, kan er daarna wat ondersterfte komen.


   Verwijderen
  2. Waarmee weer duidelijk is aangetoond dat er met de "boer" niet te discuteren valt. Hij heeft altijd gelijk. PUNT.
   Weer die ellenlange riedeltjes die niemand nog leest.
   Maar tegenbewijzen worden niet gelezen of afgedaan als "dom" of zijn "boerenverstand niet gebruiken" of de "opponenten zijn schaamteloos" en "het zit niet goed in ons hoofd" enz.
   En voor de lezers hier: lees niet teveel van hem en spreek hem zeker niet tegen want je krijgt de wind van voren.
   Drink nog wat meer corona biertjes, meneer de "boer".
   Waarom voer je die discussies niet op je eigen blog?
   Blik mag zelf zijn conclusies trekken.
   Nu ga ik leuke dingen doen.

   Verwijderen
  3. Het was, geheel toevallig, gisteren op de televisie: Vlak voor Venetië ligt een eilandje. Als er een schip met zieken aankwam, moesten ze op dat eilandje wachten, tot de zieken weer beter waren, of dood. Dat werd met een speciale vlag op het schip aangegeven. Kan me herinneren, dat dat in de Middeleeuwen (en daarna) ook gebruikelijk was in Amsterdamse contreien.

   Verwijderen
  4. In Nederland inderdaad ook:daar komt de uitdrukking: 'voor Pampus liggen', vandaan. Pampus was een klein eilandje in de Zuiderzee voor Amsterdam, waar schepen 40 dagen (vandaar het woord Quarantaine) moesten aanmeren als er een besmetting op de boot was uitgebroken

   Verwijderen
 9. [Hij gaat nu legitimatie zoeken bij zijn sekte-genoten: "Kunnen we die vervelende criticus censureren? Als jullie zeggen dat dat kan, dan kunnen we hem er af gooien zonder dat we iets verkeerds doen: democratisch besloten tot censuur. "

  Ik zie dan geen enkel verschil meer met de NOS.]

  Aldus Jan Verheul.

  Eens. Critici moet je, zolang 't geen trollen zijn, in ere houden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent in goed gezelschap, Dawg:
   https://www.nrc.nl/nieuws/2020/07/03/er-zijn-meer-mensen-als-maurice-de-hond-nodig-a4004932

   Verwijderen
  2. Ook eens. Niet eraf gooien, dan ben je net zo slecht als het journaal & co.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ik denk dat JV beter op zijn plaats is bij Joop.nl.
   Maar ja, hij schijnt het hier wel leuk te vinden.

   Verwijderen
 10. Doch kein "russisches Staatsdoping"? Der Spiegel zweifelt am angeblichen Whistleblower

  https://deutsch.rt.com/international/104188-doch-kein-russisches-staatsdoping-spiegel/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Iedereen die beweert dat er een virus rondzweeft en van mens naar mens overspringt is gewoon een dommerik en heeft zich makkelijk in de luren laten leggen.
  Zijn dan echt blik en ik die dit door hebben hier?
  Nou blik, wijs jij dan maar de trollen zelf aan.
  Die eer is aan jou. Het is tenslotte ook jouw blog en ik kom gewoon weer als passant op bezoek hier.
  Maar niet meer zoals vroeger. Daar waren we het nooit eens met elkaar. Maar met deze corona circus wel.
  Het kan dus blijkbaar toch, waarvan akte.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Maar niet meer zoals vroeger. Daar waren we het nooit eens met elkaar. Maar met deze corona circus wel.]

   Zou dat komen omdat het niveau van Toktok is verhoogd (dat denk ik wel), of dat het niveau van het blog is verlaagd? (dat denk ik zeker ook!)

   Verwijderen
 12. Jur Goumans
  2 uur geleden
  "KLUCHT MH-17: Rutte staat aan de poorten van de hel
  Netherlands ‘Justice’ Is Totally Corrupt: The Malaysian MH17 Court Case against Russia
  BRON: Global Research
  Een rechter in Nederland weigert selectief bewijsmateriaal?
  Ja, zo functioneert de rechtsstaat Nederland. Op basis van een rapportje opgesteld door de Nederlandse recherche, waarin op de laatste bladzijde de dader wordt ingevuld, die politiek wenselijk is, en van waaruit dan van achter naar voor een verhaaltje wordt geplakt. Dat is de Klucht MH-17. Als het eigen team van onderzoekers kogelgaten in de wrakstukken heeft ontdekt en Rusland komt met bewijzen dat het toestel door twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen is beschoten en neergehaald, dan besluit de “rechter” dit als niet ter zake doend af te leggen.
  Het lijkt de “coronacrisis” wel.
  Een constant gedram door staat en media, dat de Russen verantwoordelijk zijn, ook al zijn er talloze bewijzen die het tegendeel bewijzen. Een constant gedram door staat en media, dat COVID-19 de doodsoorzaak is, ook al zijn er talloze bewijzen dat niemand aan COVID-huppelepup is overleden.
  In beide gevallen is de Grote Roerganger Rutte hoofdverdachte. Met een carrière gebouwd op leugens en bedrog, op geheugenverlies en dom gegniffel, staat dit leeghoofd nu met zijn geheimhoudingsverklaring aan de poorten van de hel, klaar om te worden geroosterd tot een eeuwige legende.
  “De onderste steen zal boven komen”.
  Oekraïne heeft de Nederlandse regering geautoriseerd het onderzoek naar de crash te leiden. Onder voorwaarden. Nederland heeft een geheime overeenkomst getekend met Oekraïne, waarin de clausule is opgenomen, dat Oekraïne bepaalde bevindingen voor publicatie kan blokkeren. Bevindingen die er op zouden kunnen wijzen, dat Oekraïne Vlucht MH-17 heeft neergehaald.
  Nederland schendt op grove wijze haar eigen wetgeving (WOB=FLOP) om te voorkomen dat wat er in die overeenkomst staat op straat komt te liggen. Dat moeten we als “nabestaanden” niet willen met zijn allen, toch?
  Rutte beschermt daarmee zijn eigen criminele handelingen en de vraag is waarom de “nabestaanden” deze naar onze mening(!) incompetente flapdrol niet in gijzeling nemen om hem eens een tijdje naar de onderste steen te laten zoeken….
  Het onwettige “koninkrijk der Nederlanden” is impliciet corrupt tot op het bot."
  Externe bron:
  https://www.globalresearch.ca/netherlands-justice-corrupt-mh17-case/5717777
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/07/06/klucht-mh-17-rutte-staat-aan-de-poorten-van-de-hel/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het NOS-journaal noemde Nederland vorige week, in een van haar op waarheid beruste eerlijke uitzendingen, een narcostaat en een bananenrepubliek.

   Verwijderen
  2. Nu pas?

   Het demonstratie verbod en de rechtzaak tegen de 1.5 meter maatschappij door virus waanzin laten zien dat de rechters in Nederland corrupt zijn. Ben benieuwd wat het wrakingsverzoek oplevert
   https://www.youtube.com/watch?v=B5VjpgozTqo&pp=wgIECgIIAQ%3D%3D
   Morgen weten we het.

   Verwijderen
  3. "Nu pas?"

   Tja, ik begrijp het ook niet. Waarschijnlijk had Marcel Gelauff een dagje vrij.

   Verwijderen
  4. @ Oli

   De rechter gaf vorige week wel toestemming voor nader onderzoek naar de vraag of gevechtsvliegtuigen van UA radardekking achter MH 17 hebben gezocht en zo bemanning en passagiers als menselijk schild hebben gebruikt. Ook kreeg de verdediging van Pulotov toestemming met een eigen expert de wrakstukken van MH17 te onderzoeken.

   "AD-sterverslaggever @KoenVoskuil mist het belangrijkste nieuws van vandaag over #MH17 : Er komt onderzoek naar de vraag of Oekraïense luchtmacht passagiersvliegtuigen gebruikte als menselijk schild, de ramp met MH17 tot gevolg hebbende."
   https://twitter.com/beek38/status/1279062511757733888

   Vetrouw Eric Zuesse (schrijft vaak voor Global research) niet meer zo als journalist. Hij is vaak slordig, te happig op clickbaits en houdt er met COVID19 ook een iets te alarmistsische agenda op na.

   Tja en die rechters in Nederland. In Nederland bepaalt de rechter welke getuigen toelaatbaar zijn in een zaak, in het buitenland schijnt de rechter daar veel minder invloed op uit te kunnen oefenen

   Verwijderen
  5. @Dawg
   Dank voor de aanvulling. Heb alleen de posts van Jur hier geplaatst.

   Verwijderen
 13. "Amerikaanse onderzoekshistoricus: ‘MH17 proces toont aan dat Nederlands recht totaal corrupt is’
  Afgelopen vrijdag 3 juli besloot rechter Hendrik Steenhuis in het MH17 (show)proces om geen enkel Russisch bewijsmateriaal toe te laten. Hij weigerde informatie van de Russische militaire inlichtingendienst, waarmee zou kunnen worden vastgesteld waar de BUK raket, waarmee de Maleisische Boeing op 17 juli 2014 zou zijn neergehaald, tussen 1987 en die datum stond opgesteld. De Nederlandse aanklagers hebben op voorhand besloten dat alleen de versie van het JIT (Joint Investigation Team) kan kloppen, namelijk dat die raket in opdracht van de regering in Moskou door Russische militairen zou zijn afgeschoten.
  Rusland heeft niet alleen bewijs dat die BUK raket, waarvan het serienummer bekend is, al tientallen jaren in het bezit was van het Oekraïense leger, maar ook dat het passagiersvliegtuig uit Amsterdam niet door zo’n luchtdoelraket, maar door twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen werd neergeschoten.
  De Nederlandse rechtbank weigert dit bewijs toe te laten, hoewel op pagina 84 van het 279 pagina’s tellende Nederlandse onderzoeksrapport, dat in oktober 2015 werd gepubliceerd, staat te lezen dat ‘tijdens het onderzoek van het lichaam van de Eerste Officier (piloot) meer dan 120 objecten (vooral metalen fragmenten) werden gedetecteerd. De meerderheid van deze fragmenten werd in de linkerkant van de bovenste torso aangetroffen.’
  Genegeerd: OSCE onderzoeker die ‘krachtig machinegeweer’ constateerde
  Analist John Helmer wijst erop dat hierbij cruciale informatie is weggelaten, namelijk dat die getroffen linkerkant van het lichaam van de piloot zich direct aan de kant bevond van het stuk van de romp dat kapot was geschoten. Uit foto’s van dat doorzeefde stuk romp is te zien hoe er van schuin onderaf op de cockpit moet zijn geschoten, niet met één raket, maar met een groot aantal kogels. Aangezien het lichaam van de piloot het enige object in het hele vliegtuig is waar deze metalen fragmenten in werden aangetroffen*, is dat op zich al ‘virtueel sluitend bewijs dat het vliegtuig onder vuur werd genomen door een (Oekraïens) gevechtsvliegtuig.’
  (*Bij een explosie van een BUK raket zouden in de wrakstukken van een groot deel van het hele vliegtuig vele duizenden metaaldeeltjes moeten zijn gevonden, wat niet het geval is).
  ‘Al dit bewijs, dat diep in dat rapport werd onthuld en dan enkel nog in subclausules, in plaats van in directe zinnen werd compleet weggemoffeld en genegeerd door de Nederlandse regering,’ aldus Helmer. Hetzelfde geldt voor de conclusie van de OSCE onderzoeker die als eerste op de plek van de ramp arriveerde: ‘Er waren twee of drie stukken romp die echt doorzeefd lijken met wat bijna op schoten van een machinegeweer lijkt, een zeer, zeer krachtig machinegeweer.’ YouTube heeft een video met deze verklaring van deze inspecteur inmiddels offline gehaald (hier is de informatie van deze video).
  Oekraïne kreeg de facto totale controle over al het bewijs
  De Amerikaanse analist en onderzoekshistoricus Eric Zuesse wijst erop dat op 3 juli in de Nederlandse rechtbank uitsluitend werd behandeld tot welke regering (‘natuurlijk’ de Russische) de BUK raket zou hebben behoord. Ook op deze site kwam al vaker ter sprake dat de Nederlandse regering destijds een schriftelijke overeenkomst met Oekraïne heeft ondertekend, waarin het regime in Kiev het recht kreeg om ieder mogelijk bewijs dat erop zou wijzen dat Oekraïne de echte dader van de MH17 ramp is, te blokkeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ondanks onze Wet Openbaarheid Bestuur mag die overeenkomst door niemand worden ingezien. Op 12 augustus 2014 stond op een officiële Oekraïense, in het Russisch geschreven nieuwssite letterlijk te lezen dat ‘onderdeel van de vierpartijen overeenkomst die op 12 augustus tussen Oekraïne, Nederland, België en Australië werd ondertekend (allen bondgenoten van de VS in de nieuwe Koude Oorlog die de regering Obama tegen Rusland was begonnen), is dat informatie over de ramp met de Maleisische Boeing 777 niet bekend wordt gemaakt.’
   ‘Schuld van Rusland’ al vanaf dag van de ramp zelf bepaald
   ‘The fix’ was dus van meet af aan al ‘in’, wat overigens voor iedereen die een beetje verder doordacht op de dag van de ramp zelf al overduidelijk was. Terwijl de laatste stukken van het vliegtuig b.w.v.s. nog uit de lucht dwarrelden, verklaarde de toenmalige Amerikaanse vicepresident Joe Biden meteen dat Rusland de dader was, iets waar overigens nog steeds geen greintje hard bewijs voor is geleverd. Aanzienlijk veel potentieel bewijs tegen Oekraïne, waaronder tal van getuigenverklaringen, werd juist achteloos weggewuifd, genegeerd, van het internet gehaald, en/of achter slot en grendel gestopt.
   En zo gaat in ons land het MH17 showproces, net als destijds het JIT onderzoek, rechtstreeks op zijn vooraf bepaalde uitkomst af, namelijk dat Rusland schuldig is. Of het wijs is om een van de twee grootste kernmachten ter wereld valselijk te beschuldigen van zo’n grove misdaad, die wel eens opzettelijk kan zijn opgezet door de CIA en bevriende inlichtingendiensten om Moskou te ‘framen’, kan sterk worden betwijfeld."
   Externe bronnen:
   https://thesaker.is/netherlands-justice-is-totally-corrupt-mh17-case-as-example/
   https://www.zerohedge.com/geopolitical/netherlands-justice-totally-corrupt-mh17-case-example
   https://www.xandernieuws.net/uncategorized/amerikaanse-onderzoekshistoricus-mh17-proces-toont-aan-dat-nederlands-recht-totaal-corrupt-is/

   Verwijderen
  2. Dat was al aangetoond middels de Rijkswet Onderzoeksraad voor Veiligheid. De OvV schijnt een eigen wet nodig te hebben waarin zij haar eigen onderzoeksresultaten kan begraven als deze de financieel/economische, dan wel de betrekkingen met een bevriende natie kunnen schaden. En aangezien Oekraïne op het punt stond een bevriende natie met Nederland te worden, middels een referendum, mogen er 196 Nederlandse doden worden toegeschreven aan Poetin.

   Verwijderen
 14. Die gasten die voor de Lockdown waren hebben me daar bloed aan hun handen. Het extra aantal doden aan kanker in Engeland kan oplopen tot 35.000 binnen een jaar. OMG Dit is alleen kanker.

  Coronavirus could cause 35,000 extra UK cancer deaths, experts warn
  https://www.bbc.com/news/health-53300784

  Dank u wel Rockefeller foundation, Bill Gates, Tedros, Ferguson, doodcult

  Dan denk maar even niet aan de -voornamelijk zwarte- gezonde mensen (negatief getest voor Covid) in New York die van het ziekenhuis aan de beademing moesten en daardoor stierven. Lekker ping ping voor het ziekenhuis en Cuomo kon mooie dodencijfers overhandigen en de lockdown periode uitrekken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Persoonlijk maak ik mee dat de vriendin van mijn achterneef qua gezondheid erg verslechterd is sinds Corona. Het tumor gezwel wat 2 cm was is 5 cm geworden en ook de tumormarkers waren omhooggeschoten sinds de laatste meting. Ze was enorm bang voor het virus en is wekenlang niet uit huis gekomen. Het enige wat ze deed was af en toe in de tuin zitten. Maar niet op straat geweest. Bang dat ze iemand tegen zou komen met Covid.
   Mijn broer had op het hoogte punt van covid hele paarse handen/vingers van de stress en de broer van zijn vriendin kreeg overal uitslag op zijn huid. Vriendin van mijn broer heeft de halve winter in de lappenmand gelegen en toen ze naar de huisarts ging bleek ze een longontsteking te hebben.
   Alle figuren die ik noem zitten avond aan avond naar de terreur media te kijken. Oligarch is kerngezond!

   Komt het door de stress

   Verwijderen
  2. China niet te vergeten! Dank u wel china, ook u bedankt voor het virus en de angstporno.

   Verwijderen
  3. Black lives don't matter. Think mirror. De zwarten krijgen als eerste het vaccin.

   Verwijderen
 15. Jur Goumans
  2 uur geleden
  "De nek omgedraaid door het christelijke paardenstaart meisje
  De nek omgedraaid door het paardenstaart meisje.
  Als dochter van een boeren Brabantse familie kon minister Carola Schouten van (LNV) het alleen maar goed doen voor haar achterban. Opgegroeid en opgevoed met een vrijgemaakt gereformeerde geloofsovertuiging, zit ze gegoten binnen de ChristenUnie. Sinds 2011 bevind ze zich in de Haagse politiek, waar ze voor haar ministerschap veel heeft geleerd tijdens haar voorzitterschap van commissie “Stiekem”.
  Vandaag de dag is ze bekend voor haar haat tegen vissers en boeren met als bonus de belangenverstrengelingen.
  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Carola_Schouten
  De beelden van afgelopen week spraken boekdelen. Iedereen heeft het nog op zijn netvlies gebrand staan. De massale boerenprotesten van afgelopen jaar. Massaal kwamen de boeren in opstand om hun bestaansrecht te behouden.
  Terecht, wij van CommonSenseTV steunen onze nationale helden. Zij zorgen met passie en liefde, niet alleen dat het vee, gewassen en de natuur gezond is, maar vooral gezond blijft. De boeren staan aan onze basis van ons klassiek landschapsonderhoud en voedselvoorziening. Hiernaast exporteren wij hiervan veel naar het buitenland, denk hierbij aan nieuwe economieën als China. Onze erkende hoogwaardige producten zijn in de hele wereld bekend en gewild, waarmee gigantisch verdiensten terug vloeien in de staatskas.
  Crises kabinet Rutte heeft het al weer voor elkaar. Een schokkende nieuwe episode is er toegevoegd aan deze opgeklopte hysterie binnen het boekhoudkundig stikstofdossier.
  Iedere sporter is wel bekend met spieropbouw en het extra toevoegen van supplementen als proteïne. Een ander woord voor proteïne zijn eiwitten, zowel dierlijke als plantaardige eiwitten. Eiwitten zijn de bouwstenen voor onder andere spieropbouw. Het veevoer wat een boer nu geeft aan zijn vee is uitgebalanceerd en specifiek gemeten per vee-soort. Zo is het voor een kip wat anders dan voor een varken, koe of schaap.
  Ik vroeg me zelf af, “hoe het zo kan zijn dat minister Schouten met deze gekke longshot is gekomen”?
  Haar idee is om stikstof uitstoot te verminderen door het veevoer aan te passen. Het enige antwoord wat ik kan bedenken is “belangenverstrengeling en terug slaan”.
  In haar geboorteplaats Giesen te Noord-Brabant waar de familienaam Schouten alom bekend is, staat het familiebedrijf dierenvoeders Schouten Europe.
  Dit bedrijf bestaat nu 125 jaar en heeft als slogan “specialist in plant-bases protein foods”. Een van de grootse concurrenten is het Gelderlandse veevoerbedrijf ForFamers.
  ForFarmers is de drijvende kracht en financierder achter de boerenprotesten. Een doorn in het oog natuurlijk van deze minister, die rustig het leger inzet om deze protesten de kop in te drukken.
  Bron: https://www.evmi.nl/nieuws/minister-schouten-opent-pand-familiebedrijf-schouten
  Een dochteronderneming van deze veevoergigant gemaand “Schouten Advies” heeft ook nog wel wat juridisch advies over veevoer!
  https://www.schoutenadvies.nl/diensten_systemen/wetgeving/
  Maar we zijn er nog niet en trekken de gierput gewoon nog verder open.
  De linkse universiteiten waar onze boeren hedendaags worden opgeleid, bestaan uit onzinnige idealen. Hier worden zij plat gespammed en geïndoctrineerd dat het beter moet kunnen. Bijvoorbeeld dat met precieze farming het “ultieme” te bereiken is. Dit zou moeten betekenen dat er drones boven de weilanden komen die de gronden en gewassen gaan meten.
  Maar ook grondwaterstanden of waar er meer bemesting of gewasbeschermingsproducten ingezet moet gaan worden. Zo word er beweerd dat er optimale kweek kan worden ingezet. Hierbij worden voedingswaardes als eiwitten en suikers gemeten, zodat ze de te korten in het aangepaste veevoer weer te compenseren. (

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bron:
   Regiodeals | Precisielandbouw
   https://www.youtube.com/watch?v=Uog-uJcuZws
   Dit komt op over alsof de boeren extra nieuwe investeringen moet gaan doen, zonder dat hier extra gelden voor terug komen. Per saldo een nieuw verlies, dus omzet derving. Iets wat niemand nu erbij kan hebben op de boeren bedrijfsbalans.
   Niemand beweert dat vooruitgang perse slecht is, als vooruitgang betekent dat op bijna alle punten winst te behalen valt.
   Helaas kunnen onze boeren geen winnaar worden met het achterliggende beleid. Met het aanpassen van de voedingswaardes in veevoer komt er weer een strohalm op de ontmoedigingsberg. Zonder visie is er geen einddoel. De verenigde naties (UN) en hun globalistische “agenda 2030” commercialiseert de wereld in het verdeel en heers terrein, ook op het gebied van voedsel en woningbouw.
   Bron:
   Keep soil alive, protect soil biodiversity
   https://www.youtube.com/watch?v=hbdsHOnd_gw
   Hiermee komt de aap uit de mouw. Met het boekhoudkundige stikstof uitstoot en de “besparing” kunnen de landbouwgronden, waar de boeren het hebben opgegeven of geen vergunningen meer kunnen krijgen, omgezet worden in bouwgronden. Hiermee geeft Schouten toe aan de woningbouw en wegenbouw opgave, waarmee ze een dikke middelvinger trekt naar gehele boeren samenleving.
   Bron:
   https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/veevoerwet-maakt-bouw-mogelijk~bd6a6d4b/
   Kijk ook eens even naar deze bronnen:
   https://www.evmi.nl/nieuws/minister-schouten-opent-pand-familiebedrijf-schouten
   https://www.quotenet.nl/zakelijk/a30604083/minister-carola-schouten-is-de-groupie-van-quote-500-familie-van-drie/
   #TrotsOpDeBoer
   Jasper S."
   https://commonsensetv.nl/de-nek-omgedraaid-door-het-christelijke-paardenstaart-meisje/

   Verwijderen
 16. Jur Goumans
  2 uur geleden
  "Alex Jones: Kinderen getraind als terroristen voor omverwerping regering VS
  De Sunrise Movement is organisatie die “legers” van jongeren rekruteren en door heel Amerika opleiden om “Het Klimaat” te bestrijden.
  Een aardbol van 32 miljard jaar oud ongeveer? Daar gaat dit leger tegen vechten. Men gaat handmatig het klimaat veranderen!
  Maar er steekt nog veel meer achter.
  Alex Jones: Kinderen getraind als terroristen voor omverwerping regering VS
  https://www.youtube.com/watch?v=z75VpIl8h0o
  “Ze leren de kinderen tactische militaire manoeuvres, communicatie over organisatiestrategieën via privé militaire organisaties!”
  “Dit is militaire precisie. Dit is niet alleen terrorisme. Een georganiseerde omverwerping van de regering,”, aldus Alex Jones.
  Initiatiefneemsters zoals Alexandria Ocasio-Cortez (hier AOC genoemd) krijgen ontzettend veel bijval. En zo beginnen ze de klimaatwaanzin (en de coronawaanzin) in de hoofdjes te pompen bij u en uw en onze kids vanaf een jaar of 6.
  Dit is Amerika, maar voor wie ons artikel heeft gelezen gisteren op onze website, en tig andere artikelen, weten dat dit OOK Nederland is. Niet wordt maar echt al IS. Dit is al aan de gang. Al een heel poosje.
  Dit is de pagina van deze “SunriseMovement”:
  https://www.sunrisemovement.org/
  Sunrise is een beweging om de klimaatverandering te stoppen. (een heel slecht en onmogelijk idee tegen een verandering die al miljarden jaren op natuurlijke wijze plaatsvindt).
  Volgens hen staat de publieke opinie al achter ze. Dat is in ieder geval wel het beeld dat de media (op FOX na) wil laten zien.
  Lees ook:
  Voorbeelden schaamteloze indoctrinatie op Nederlandse scholen
  https://commonsensetv.nl/coc-nederland/
  CO2 WEG ERMEE, leraren stimuleerden dit en vonden het spijbelen voor deze actie terecht. Kinderen hebben geen idee wat ze zeggen:
  NOS Jeugdjournaal – Kinderen gebruikt voor klimaatreligie
  https://commonsensetv.nl/nos-jeugdjournaal-kinderen-gebruikt-voor-klimaatreligie/
  WHO en EU hebben richtlijnen opgesteld waar in de EU-lidstaten (en andere landen) zich aan zouden moeten houden.
  Bijvoorbeeld het spreken over masturbatie met kinderen van 3. En 6-jarigen aansporen hen daar bij te helpen.
  WHO en EU: Uw kinderen van 6 kunnen kids van 3 leren aftrekken
  https://commonsensetv.nl/who-en-eu-uw-kinderen-van-6-moeten-kids-van-3-leren-aftrekken/
  Media, zoals Nu(.)nl die het verbieden om nog enige twijfels te hebben over de invloed van de mens op klimaatverandering.
  VIDEO – Kindermisbruik in de klimaatreligie
  https://commonsensetv.nl/kindermisbruik-in-de-klimaatreligie/"
  https://commonsensetv.nl/sunrise-movement/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AOC is een schatje, maar wel wat naief wat identiteitspolitiek betreft. Maar ze is jong, en heeft dus nog alle tijd om te leren.

   Dat is minder het geval betreffende Alex Jones: wie denkt dat de aarde 32 miljard jaar oud is is bijna net zo naief als de creationists die denken dat het ding 6000 jaar oud is.

   Soros zit achter de militante antifa, dus het is niet onmogelijk dat hij pogingen doet om dat zelfde model ook in het onderwijs te laten gelden. Daar zit ook homoducatie en klimaatactivisme bij, al hebben die 2 zaken niks met elkaar te maken.

   Verwijderen
 17. Een dingetje moet ik die lockdown nageven. Sinds de vliegtuigen aan de grond blijven zie ik voor het eerst weer de blauwe luchten van een jaar of 20 of meer geleden. En wolkenpartijen zoals je ooit had leren kennen, dus niet die zo'n gore grauwe nevel die de laatste jaren boven ons hoofd is komen te hangen. Chemtrails of niet, de luchtvaart moet de afgelopen decennia is ieder geval zijn uitgegroeid tot een gigantische vervuiler van ons uitspansel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   @Rootman zal het niet met je eens zijn, het zijn slechts contrails, ook al heeft het Amerikaanse Department of Defense een negatief advies gegeven op het verminderen van de uitstoot van chemtrails, volgens @Rootman blijven het contrails, ook al weigert hij twee video's te bekijken hoe contrails in chemtrails veranderen.

   Verwijderen
  2. @Dawg
   Die vliegtuigen die kris kras door het luchtruim vliegen zijn bijna altijd chem trailers. Lijntoestellen hebben vaste vlucht routes. Maar ze doen de chemicaliën ook door de brandstof van lijntoestellen.

   Verwijderen
  3. Joop zit weer eens in de rechtszaal.

   Verwijderen
 18. Een reactie van Grandalf:
  ---
  @Blik: in principe ben ik tegen censuur, maar soms moet je uitzonderingen maken. Zodra iemand constant iedereen aanvalt en beledigt en zichzelf boven alles en iedereen plaatst, dan heeft zo'n figuur overduidelijk psychische problemen en kun je hem beter in bescherming nemen, door al zijn onzinnige troep te verwijderen.
  Je zou kunnen vragen of hij zich een beetje in wil houden, maar dat is ook al eens geprobeerd en dat werkte 1 of 2 dagen. Hij heeft een aandeel van gemiddeld zo'n 30% in het totaal aantal opmerkingen, waarvan de toegevoegde waarde zwaar negatief is. Pure staatspropaganda in het kwadraat van een trouwe bevelvolger.
  Hij voldoet aan 9 van de 10 omschrijvingen van verschillende soorten internet-trollen: 10 Types of Internet Trolls You'll Meet Online De enige die niet van toepassing is nummer 3: The Grammar en Spellcheck Troll, want er is bijna geen opmerking van hem te vinden zonder spel- en/of taalfouten...don't bite yourself.
  De boer heeft allang bewezen dat hij een trol is, want nooit gaat het echt op de feiten in en ieder volgend topic is hij alweer vergeten wat voor een onzin hij daar geplaatst heeft. Ook is hij degene geweest, die begonnen is met iedereen hier te beledigen, die niet in zijn sprookjes gelooft. Hij draait alles om, zoals een goede trol beaamt.
  Voor mij is het overduidelijk, dat @Jan Verheul een (staats-)trol is en zeker geen criticus, want die zullen zich nooit zo misdragen, zoals die verwarde zielloze boer hier doet. Ps. ik ben zelf geen criticus, maar een gezonde en nuchtere provo.

  Laatste voorbeeldje van de verwarde boer in deze topic:

  @JV: "Als mijn 27 postings op de vorige draad niet voldoende zijn, waarom zou ik het dan nòg eens moeten herhalen.
  Maar hoe zit het eigenlijk bij jullie?
  Je post hier met regelmaat verhalen van Grandalf die beweert dat het Covid-19 virus niet bestaat.
  En nou post je weer een video die beweert dat het wèl bestaat."

  Dat hij problemen heeft met het juist interpreteren van data wisten we al een tijdje, maar ook gewoon simpel tellen lukt hem ook al niet. In het vorige topic reageerde hij (tot nu toe) 54 keer van de 183 opmerkingen, dat is precies 2x zoveel als de boer beweert, ofwel een aandeel van 29,5% met zijn onleesbare herhalende meanstream propaganda. De zwarte ridder blijft trouw zijn baas volgen, terwijl al zijn ledematen al meerdere malen afgehakt zijn...
  Als Matt iets publiceert voor mij, dan is dat mijn mening, lijkt mij duidelijk, maar ook hier laat hij zien hoe verward hij is. Hij heeft hier iedereen al lopen beschuldigen, dat wij allemaal beweren, dat Covid-19 niet bestaat. Volgens mijn gegevens zijn dat slechts 3 personen: @Blik, @Eddy en @Grandalf. Waar blijft ytouwens het bewijs, dat Covid-19 echt bestaat? Waar blijft de test, die echt aantoont dat iemand besmet is? Alles wat die boer verzint is stierenstront, gebaseerd op gebakken lucht...

  Groet Grandalf van Tast tot Toets

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jan wordt vaak te persoonlijk en heeft soms een kibbelhobby. Maar daarin blinkt hij zeker niet uit, die prijs is voor degene die zich in een eeuwigdurende rechtszaak waant.

   Verwijderen
 19. Dank u wel Bill Gates voor common core onderwijssysteem

  4th of July, Pop Quiz on the Beach
  https://banned.video/watch?id=5f034663672706002f416065

  BeantwoordenVerwijderen