vrijdag 31 juli 2020

Experimenteren

Aboutaleb en Halsema gaan in Rotterdam en Amsterdam experimenteren. Met mensen. En gezichtsluierdwang. Hoe mensen via deze dwang beinvloed kunnen worden. Gemanipuleerd kunnen worden.

Er zal, zoals dat eufemistisch heet, "gehandhaaft worden". Het is mooitaal voor: wie het waagt zonder mondluier in de aangewezen gebieden te verschijnen zal via repressie weer "op het juiste spoor" gebracht worden.

Blik voorspelt dat het experiment succesvol zal verlopen. De straten zullen probleemloos geluierd worden, waarna nationale uitrol een peuleschil zal blijken.

Wellicht kunnen ook namen van steden of van ons land, veranderd worden, om de gedragsverandering, en het bewustzijn van de mensen verder positief te beinvloeden: Wat denkt u, natuurlijk in eerste instantie ook als experiment, van Amsterluier? Of Luierdam? Of de Albert Luierstraat? Nederluier? Rotterluier? De Koopluiergoot? Leuk toch?

"De broek zal omlaag moeten"
Je kon er op wachten. Het pistool op het hoofd is niet voldoende. De broek moet uit! Actiekrant en oud NSB-Blatt de Telegraaf heeft de primeur. Het OMT zal het hoofd moeten buigen over de vraag hoe dit op Schiphol, bij Albert Heijn en op het schoolplein vormgegeven gaat worden, maar daar gaan ze vast uitkomen. Natuurlijk eerst weer een experiment!
Wat betekent het trouwens voor het milieu, als wereldwijd miljarden mensen gedwongen worden gezichtsluiers te dragen? De dingen zwerven nu al overal als vuil door de straten van de wereld.

Wat wordt het volgende experiment?
Laat in de comments weten, welke leuke experimentjes er verder nog gedaan kunnen worden? Wij zaten zelf te denken aan oordopjesdwang of rode puntmutsjesplicht.

65 opmerkingen:

 1. Als er geëxperimenteerd wordt, moet er een protocol zijn die het experiment beschrijft. Wat is de interventie, wat is de uitkomst, hoe worden de onderzochte personen gevolgd en getest, etc. Waar is dat protocol?

  En als er geëxperimenteerd wordt, moet er toestemming gegeven worden door proefpersonen om aan dat experiment mee te doen. Waar is dat toestemmingsformulier?

  Of is dit het zoveelste ballonnetje dat in de media opgeworpen wordt om ons bezig te houden met alles behalve de vraag waarom dat dodelijke virus zich gedraagt als alle andere doodgewone seizoensgebonden verkoudheidsvirussen die vrijwel alleen een bedreiging zijn voor de oud en zieke bevolking en evenveel doden ‘veroorzaakt’ als al die andere verkoudheidsvirussen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. In Belgie wordt een proces aangespannen TEGEN de staat, juist vanwege die experimenten.
   Proces tegen de Belgische Staat
   En lees vooral de doc waarin het beroep wordt uitgelegd. Wel een lange tekst, maar zeer leerzaam, ook voor Blik wat het bestaan van griepvirussen betreft en hoe dit misbruikt wordt om die angst te zaaien.

   Verwijderen
 2. “”Laat in de comments weten, welke leuke experimentjes er verder nog gedaan kunnen worden? Wij zaten zelf te denken aan oordopjesdwang of rode puntmutsjesplicht.””

  Ik zat te denken aan rode clownsneusplicht.
  Dat bestempeld nog meer het circus effect waar de hersenlozen inmiddels steeds meer geforceerd in geduwd worden met de langste neus voor Mark Rutte.
  Zo laten de hersenlozen ook duidelijk zien dat ze allemaal met hun neuzen de Haagse charlatans nalopen.

  Fijne dag nog vrijdenkers en vrijheidzoekers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. https://mobile.twitter.com/MrsVenderleek/status/1286592341818646528/photo/1

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. ‘ Mondkapjes nog experimenteren noemen is behoorlijk absurd.’

   Ondanks all berichtgeving dat de cases met Covid toenemen, is het percentage PCR positief getest in NL gelijk aan het blijven (1%). Zie ook de RIVM website. Hoe kan dat als we niet ‘beschermd’ dmv een mondkapje?

   En ja, als de hele wereld in de sloot springt betekent dat niet dat jij dat ook moet doen.

   Wordt het niet tijd, Rootman, om die angst een beetje te laten varen om na te denken hoe gevaarlijk dat virus nou echt is?

   Covid is, anders dan dat het zich op geen enkele manier anders gedraagt dan seizoensgebonden griep, met name een ziekte van de geest, en die manier verholpen kan worden: door zelf na te denken.

   Verwijderen
  3. Iedere Nederlander aan de antidepressiva!

   Antidepressiva werken niet, zijn zeer verslavend en hebben hele nare bijwerkingen zoals:

   -suïcidaal gedrag;
   -geweldpleging (o.a. school shootings).


   Antidepressiva, de slecht werkende melkkoe van de Pharma: Dick Bijl en Ramon Bril

   https://www.youtube.com/watch?v=hR2EAdht1tk

   Het vervolg van dit gesprek tussen Ramon Bril en Dick Bijl zal over ADHD gaan, een aandoening waar een van de bloggers mee is behept.

   Het is overigens weer zeer opmerkelijk hoe de geest van @Rootman werkt.

   Een interessante casus.

   Verwijderen
  4. Willem, ik ben niet zo bang. Naast angst kan ook ge-informeerd intellect een goede raadgever zijn, zeker wanneer internationaal (niet provinciaal)en gevoed door zo veel mogelijk data.

   Krijgen 75 % van de genezen griepgevallen ook hartafwijkingen?

   Ik heb net het bericht gekregen dat de hele familie van mijn geliefde met covid in het ziekenhuis ligt. Ik ken ze niet, maar dit zal wel een domper op onze relatie zijn. Net als de lockdown in Barcelona.

   Verwijderen
  5. @Rootman kent nagenoeg geen angst maar voedt zich wel met de internationale intellectuele angstdata.

   "Krijgen 75 % van de genezen griepgevallen ook hartafwijkingen?"

   Als je nagenoeg geen angst kent en je laat je voeden door angst, dan krijg je dit soort angstvragen die kennelijk zijn oorsprong vindt uit het meanstream science kamp.

   Kijk even naar deze video, @Rootman.

   Politiek van de angst: Kees van der Pijl en Ramon Bril

   https://www.youtube.com/watch?v=f0HGYRygHvw

   Verwijderen
  6. ‘ Krijgen 75 % van de genezen griepgevallen ook hartafwijkingen?’

   Uh, ik weet niet waar dat getal vandaan komt. De meeste mensen weten niet eens dat ze Covid gehad hebben, dus hoe kan je dan testen dat 75 % van de genezen covidgevallen ook hartafwijkingen krijgen?

   Ik ken mensen die opgenomen zijn met ernstige griep, en daar restverschijnselen aan hebben overgehouden. Ik ken ook mensen die overleden zijn aan griep. Dat gebeurt: mensen gaan dood en mensen worden ziek.

   Als je verkoudheid kan tegenhouden, oké, maar dat kunnen we niet, anders dan wat we altijd hebben gedaan: uit de buurt blijven van ouderen en kwetsbaren als je verkouden bent, hand voor je mond en ga alsjeblieft niet naar je werk met verkoudheid.

   Al het andere is allemaal onzin die ieder voor zichzelf kan ontkrachten als hij of zij even 2 minuten de tijd neemt en niet zich laat leiden door nietszeggende slogans als: ‘ Krijgen 75 % van de genezen griepgevallen ook hartafwijkingen?’ - zo moeilijk is het niet.

   Verwijderen
  7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  8. Mijn up to date informatie komt grotendeels van dr Martenson, dr Mobeen en dr Seoult. YT Peak prosperity, drbeen en medcram. Degelijke mainstream science dus, maar wel kritisch naar het big pharma establishment en beleidsmakers. Via hen kom ik op het spoor van links naar onderzoeken (het is echt wel een stuk meer dan een enkele Duitse of Noorse studie). De grote getallen (worldometers) geven uiteindelijk uitsluitsel, maar dan moet je er soms wel aan rekenen. Zonder grote getallen ben je slechts aan het beweren. Mochten er fouten in die getallen zitten dan moet men die corrigeren. Niet verwerpen, want dan ben je terug bij af.

   Het zijn die grote getallen die opmerkingen als [komt ook wel eens voor bij influenza] tot bijna anecdotische beweringen maken.

   Dit is de link naar [die Duitse studie?] in JAMA Cardiology:

   https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2768916

   Het blijkt 78 % te zijn Hopelijk worden de meesten beter; veel long haulers (post viraal syndroom is zeer zeldzaam na griep) schijnen baat te hebben bij een dexamethasone kuur.

   Verwijderen
  9. [‘ Krijgen 75 % van de genezen griepgevallen ook hartafwijkingen?’

   Uh, ik weet niet waar dat getal vandaan komt. De meeste mensen weten niet eens dat ze Covid gehad hebben, dus hoe kan je dan testen dat 75 % van de genezen covidgevallen ook hartafwijkingen krijgen?]

   @ Willem: zo moeilijk is dat niet, want het staat vooraan in de studie (die je dus niet gelezen hebt alvorens deze vraag te stellen):

   ''In this cohort study including 100 patients recently recovered from COVID-19 identified from a COVID-19 test center''

   en

   '' Of the 100 included patients, 53 (53%) were male, and the median (interquartile range [IQR]) age was 49 (45-53) years. The median (IQR) time interval between COVID-19 diagnosis and CMR was 71 (64-92) days. Of the 100 patients recently recovered from COVID-19, 67 (67%) recovered at home, while 33 (33%) required hospitalization.''

   Verwijderen
 4. Goede actie, hoe het nikba verbod gehandhaafd wordt is lastiger. In openbare gebouwen moet er dan een masker op en de gezichtsbedekking weg.
  Wat zullen we dadelijk blij zijn als er vaccinaties zijn om ons te beschermen en we met een ingeplante chip kunnen bewijzen coronavrij te zijn, dan hoeven we geen kapjes meer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het juist Mark.
   Het mondkapje moet op voor gedragsverandering en er is geen medische noodzaak. Mondkapje moet altijd op ook al heb je de chip en het vaccingif in je.
   Het onderwerp van Blik op you tube door commonsense
   https://www.youtube.com/watch?v=xY-ej40hG_0

   Verwijderen
 5. "DOOR DE GEFORCEERDE ONTWIKKELING VAN DE KANDIDAAT VACCINS ZIJN DEZE ONVERMIJDELIJK EXPERIMENTEEL. Het toedienen van dergelijke vaccins is in strijd met de conventies van Nüremberg, die experimenten op mensen verbiedt."

  Deze tekst en meer staat bij

  https://petitie.be/petitie/geen-verplichte-vaccinatie-tegen-covid-19

  Dus muilkorf experimenten op mensen zijn eigenlijk ook verboden want vlak na WW2 was er nog geen gedoe met die muilbakkes (wel david sterren voor een bepaalde groep) terwijl nu al voldoende is aangetoond dat het niks met een pandemie te maken heeft, maar met het volk te onderdrukken. Verboden dus.
  Het zijn dus eigenlijk oorlogsmisdaden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Petitie kan ook internationaal:
   https://lifepetitions.com/petition/no-mandatory-vaccine-for-covid-19?fbclid=IwAR2jNuTVIm12Ovki9g5KRGn0spQ0B9G9av1Ng4OFnClAbx5J6S_MXj43IE8

   Verwijderen
 6. Voelt steeds meer alsof ik in een gekkenhuis ben beland. Hoe verder de epidemie op z'n retour is des te heviger lijkt de angstpropaganda om zich heen te grijpen.

  Mondkapjes.Voor zover ik weet (verbeter me maar als ik er naast zit) zijn er geen mondkapjes die bescherming bieden tegen een virusinfectie. Dat geldt ook voor de mondkapjes die medici gebruiken. Virussen zijn domweg te klein. Het is alsof je een hor van kippengaas maakt om je de muggen van het lijf te houden. Maar zelfs als die medische mondkapjes wel soulaas zouden bieden, het grote publiek zou ze niet mogen gebruiken want dan zouden er tekorten aan materiaal in de medische sector ontstaan. Vanwaar dan, en nog afgezien van de onderzoeken naar de effectiviteit van mondkapjes, na de verplichting tot het dragen ervan in het OV nu die poppenkast met mondkapjes met 'experimenten' in Rotterdam en Amsterdam? Waarom en waarom nu? Waar is de rationaliteit gebleven?

  Kan er alleen maar naar raden. Feit is dat Nederland al honderden miljoenen aan vaccins heeft uitgegeven. Vaccins waarvan zowel de effectiviteit als de veiligheid nog niet eens aannemelijk zijn gemaakt. Feit is ook dat Nederland de CoviPass heeft aangeschaft, een digitaal soort 'gezondheidspaspoort' dat op je mobiel geinstalleerd op afstand uitgelezen kan worden.

  https://covipass.com/

  Waarom zou de Nederlandse honderden miljoenen uitgeven aan een als gezondheidspas vermomd digitaal track and trace systeem als ze niet van plan zou zijn om techniek in te gaan zetten?

  Iets anders is dat Nederland verdeeld is in zgn. 'veiligheidsrego's'(een stuk of 25) en dat de bestuurders van die regio's een zekere autonomie bezitten bij het nemen van bijv coronamaatregelen. Waar die autonomie toe kan leiden zie je nu bij de mondkapjes; grondwettelijk niet zeer aanvechtbaar/niet toegestaan, maar de veilheidsregio's mogen 'experimenteren'.

  https://www.rtvoost.nl/nieuws/333755/Veiligheidsregio-s-mogen-experimenteren-met-mondkapjes

  Internationale organisaties als UN en WHO promoten al geruime tijd besluitvorming op regionaal i.t.t. nationaal niveau (bijvoorbeeld op het terrein van CO2-politiek). Daar noemen ze uiteenlopende argumenten voor, maar feit is wel dat de democratische verantwoording door die regionalisering wordt omzeild. Hoe dat werkt zie je nu bij die mondkapjes.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/07/arrogante-aboutaleb-wuift-grondwettelijk-verbod-op-mondkapjesplicht-weg-ermee-oneens-ga-maar-naar-de-rechter/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Triest hoe het er met onze angstige bevelvolgers voor staat. Ze geloven trouw de msm en laten zich nu ook nog eens vrijwillig muilkorven. De satanisten kunnen tevreden achteroverleunen. Terwijl de bewijzen zich opstapelen, dat die strontlappen voor je smoel alleen een beetje stof kunnen tegenhouden en je per ademhaling 4% minder zuurstof binnenkrijgt, meer CO2 en schadelijke bacteriën inademt. Die angstschaapjes kunnen beter luiers aanschaffen tegen de slingerschijt. Ik loop met een grote boog om die wandelende ziekteverspreiders heen. Ze hebben niet door, dat zij de volgende groep zijn die zichzelf opruimen. Komende tijd zullen er een hoop overlijden aan de meest vreemde ziektes en krijgen dan natuurlijk weer het stempel cojona.
  De koopgoot loopt vol met het angstzweet van de bevelvolgers, misschien kunnen ze beter een duikbril opzetten: Duikbril als alternatief voor de schapen met mondkapjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor de gelovers in besmettelijke virussen:
  “Om één besmetting te voorkomen moeten 200.000 Nederlanders een week lang een mondkapje dragen.” Jaap van Dissel, RIVM-chef.

  Omdat je een mondkapje na 3 uur weg moet gooien in daartoe speciaal gefabriceerde containers, betekent dat voor een mondkapjesfabriek in communistisch China een omzet van 4.200.000 stuks. Een degelijk, goed gesteriliseerd mondkapje kost al gauw € 5,00….. Kassa: € 21 miljoen!

  Conclusie: om één besmetting te voorkomen, moeten we € 21 miljoen investeren. Per week. Een lockdown van een jaar is goedkoper…..

  Lees verder: Neo-communisten grijpen de macht via een “virusje” ter grootte van 160 miljoenste milimeter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gandalf gaat inmiddels het RIVM als betrouwbare bron via de Bataafse Courant) aanhalen??????

   En voor het gemak ook nog even op de anti commie/ anti China hetze-trein springen???

   Verwijderen
  2. @Rootmsm: beter lezen neo-communist, bericht was: Voor de gelovers in besmettelijke virussen:

   Verwijderen
 9. Economie eurozone in recessie, krimp van 12,1 procent
  De economie van de eurozone heeft in het tweede kwartaal een krimp laten zien van 12,1 procent, in vergelijking met het eerste kwartaal van dit jaar. Ook toen kromp de economie, met 3,6 procent. Daarmee is officieel sprake van een recessie, blijkt uit voorlopige cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat.

  Het gaat om de grootste daling ooit gemeten. Economen hielden rekening met een krimp van 12 procent.

  Van een recessie is sprake als de economie twee kwartalen op rij krimpt.

  https://nos.nl/liveblog/2342376-vijf-coronapatienten-erbij-op-ic-finland-staat-grotere-evenementen-weer-toe.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. SDR, wanneer ben jij klaar met ventilatie, virusdeeltjes doorlaten, imunologen? Corona heeft niks met imunologen, virologen, parasols of aerosols te maken. Het is een lekker biertje en een hoax.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Ik zou het heel erg waarderen wanneer mensen een 3 uur durende video uit kunnen zitten. Dat zijn namelijk de echte who give a damn.

   Je mag het beestje namelijk ook gewoon bij zijn naam noemen.

   (VIDEO) U.S. Doctors Speak Out Against COVID Hysteria

   https://21stcenturywire.com/2020/07/31/video-u-s-doctors-speak-out-against-covid-hysteria/

   Verwijderen
  5. Ik geef nergens een bal om, dus ik heb snippets gekeken. Maar waarom niet naar de bron gaan?

   De 1.5 m is grotendeels een dogmatisch ritueel, zeker buiten. Maar dat kun je in talloze artikeltjes of 5 min youtube filmpjes (met droplet imaging) ook vinden.

   Er zijn uitstekende onderzoeken over HCQ + zink en ivermectine. Quercetine is een HCQ analoog.

   Ik zal ongetwijfeld wel iets gemist hebben, maar dan moeten ze maar een fatsoenlijke samenvatting geven!

   Verwijderen
  6. Blik je denkt te zwart-wit! Het is veel waarschijnlijker dat er wel een (ontsnapt) virus is, geen biertje, geen griep. En dat opportunisten onder het motto ' never waste a good crisis', hun draconische beleidspunten doordrukken.

   Verwijderen
  7. Toch niet.
   Het zijn draconische beleidspunten wat alleen stapje voor stapje er doorheen gedrukt kunnen worden.
   Maar daar moeten wel telkens redenen voor bedacht worden.
   Dus creëert men telkens een reden om de angst erin te houden.
   Mocht de angst niet werken, creëert men armoede.
   Arm volk is namelijk makkelijker te kneden en gehoorzamer te maken.
   Kortom gezegd, wat zogenaamde gezaghebbende politici’s wereldwijd doen is niets meer of minder dan bevolking proberen te mindfucken in de hoop dat er niemand is die het door heeft.
   Hun leugens waren snel, maar de waarheid achterhaald hun wel.
   Zo is het altijd al geweest sinds de eerste mens op aarde.

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. 'Individuals with a cervix are now recommended to start cervical cancers screening at 25 and continue through age 65, with HPV testing every five years as the preferred method of testing, according to a new guideline released by the American Cancer Society."

  https://edition.cnn.com/2020/07/30/health/new-cervical-cancer-screening-recommendations-wellness/index.html?utm_term=link&utm_medium=social&utm_content=2020-07-30T21%3A25%3A58&utm_source=twCNN


  DIT lijkt me toch wel een dingetje om even in de smiezen te houden als je een 'persoon met een cervix' bent, maar hoe kom je er in jezusnaam achter of je een 'persoon met een cervix' bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dawg,

   Yep, deze conclusie kwam ik een aantal maanden geleden al tegen. In de UK is de leeftijdscategorie waarin baarmoederhalskanker wordt geconstateerd al gedaald naar 25-29 jaar. Als je daar 10 jaar aftrekt, kom je in de tijd waar de HPV-vaccinaties zo werden gepromoot.

   Wat ben ik blij dat ik mijn buurvrouw, met twee prachtige dochters, hiervan op de hoogte hen gesteld.

   Verwijderen
  2. Je argument zou sterker worden wanneer je ook het zwakke punt in je redenering erkent en er een mogelijk antwoord op geeft.

   Het HPV vaccin (waar ik ook wat twijfels bij heb) immuniseert slechts voor 1 strain HPV. Er zijn meerdere strains, en die hebben door de gedeeltelijke immuniteit een voedingsbodem gekregen. Die strains veroozaken ook kanker,maar de jonge vrouwen, rekenend op hun prik, lieten zich veel minder testen.

   ---

   Joop theorie is mogelijk, maar bovenstaande is minstens zo waarschijnlijk. Het is nu aan Joop om met argumentatie te komen waarom zijn suggestie winnend is.

   Verwijderen
 12. Off topic: Ondertussen wordt China in een record tempo gedemoniseerd. Gevaarlijk campagnepuntje en identiteitspolitiek van de republicans, want ook als Biden president zou worden, dan gaat dit gewoon voort. Bannon zint op oorlog, en die zit er achter.

  Huawei redt zich wel; die zijn net de grootste geworden. Maar het is het valse gedemoniseer, met elke week een paar nieuwe Sinofobe kanalen op YT, die meteen bovenaan staan in de suggesties.

  Falung Gong, Hong Kong relschoppers of CIA marionetten uit Taiwan, met recent toegevoegd wat Indiase nationalisten, voorspellen keer op keer 'the end of CCP China', de kung-flu of gevaarlijke zaden per post (burn them immediately!!!).

  En de eeuwige Oeioeoeioeigoeren met de heropvoedingskampen voor die in Syrie getrainde terroristen, waar zelfs de tjetjenen bang voor zijn.

  https://www.unz.com/avltchek/march-of-the-uyghurs/ (longread)

  Overigens: Ik bestel graag gereedschap en optische gadgets in China. Geen slecht gevoel over het land dus. Ik vind hun buitenlands beleid een wijze keuze om de gevaarlijke VS te pareren, samen met Rusland en nu ook Iran. Maar dat betekent niet dat ik noodzakelijk pro-China ben.

  Het is echter de voortdurende, en steeds toenemende haatcampagne die mij het vaak voor de Chinezen doet opkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ SDR

   Jammer, echt heel jammer. Maar begrijpelijke en zeer terechte reactie van je.

   Just before you go... Zag zojuist een clip van een zekere Denis Rencourt, een voormalig hoogleraar natuurkunde uit Canada, gezien Hij gaat in op de vraag waarom die mondkapjes en waarom nu. Daarbij gaat hij o.a. in op de korte maar zeer heftige spike in de epidemie die in Nederland rond week 12 plaatsvond en zich in andere landen/regio's zich op een soortgelijke wijze voltrok.

   https://www.cbs.nl/nl-nl/faq/corona/medisch/hoeveel-sterfgevallen-zijn-er-per-week-

   Everything most important about COVID in 15 minutes - Denis Rancourt zoom talk to community group

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=nVK0QKxhzdM&feature=emb_logo

   Clip duurt +/-18 minuten

   Ben zeer benieuwd naar je reactie. Dus als je nog zin en/of tijd hebt, graag.

   Verwijderen
  2. Af en toe kan ik het niet laten om meestal beleefd op inconsistenties te wijzen. Maar omdat het coronanieuws inderdaad vaak gebruikt wordt (evenals BLM, standbeelden, etc. etc.) om de aandacht af te leiden is het goed om af en toe,als vanouds een onderwerp naar voren te brengen dat er echt toe doet.

   Volgens mij is dat nu de extreme stimulusmaatregelen en het economisch armageddon wat er aan komt. Voeg daarbij de demoniseringscampagne naar China en de voorlopig nog koude oorlog met China/ Rusland / Iran/Venezuela/ Cuba/ Libya en de zeer onstabiele binnenlandse politiek in de VS.

   Bij ons verrassend rustig, afgezien van de economie en komende instorting van de EU.

   Hier gaat het over, de rest is afleiding en identiteitspolitiek (Ja, 'HANS!' zeker ook!)

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. @ SDR

   Merci. Had nog nooit eerder iets van Denis Rancourt gezien of gehoord, maar zijn korte presentatie resoneerde bij me en ik zocht naar een bevestiging.

   Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  6. @ SDR

   Maar eens goed opletten hoeveel griepdoden we over heel 2020 gaan zien. Ik las ergens (weet helaas niet meer waar) dat het CBS de publicatie daarvan tijdelijk had opgeschort naar het najaar.

   Verwijderen
 14. HANS!!!!, HANS!!! Zie je nou wel.... het hoogste aantal besmettingen sinds mei. HANS!!!

  Hoogste aantal nieuwe besmettingen in bijna drie maanden
  De afgelopen 24 uur zijn 431 nieuwe besmettingen van het coronavirus in Nederland gemeld. Dat is het hoogste dagelijkse getal sinds 7 mei, toen 455 besmettingen werden gerapporteerd. Dat blijkt uit de open data van het RIVM. Daarbij moet opgemerkt worden dat op dit moment de testcapaciteit fors hoger is dan aan het begin van de coronacrisis.

  https://nos.nl/liveblog/2342484-demonstraties-tegen-coronamaatregelen-431-nieuwe-besmettingen-gemeld.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HANS! etc....

   Sorry ik kan die varkensmuts nu eenmaal niet uitstaan.

   Beter zelf gronden en aan perceptie doen. We zijn allemaal met een zekere herseninhoud geboren. Een herseninhoud, voldoende om sektelid te kunnen worden.

   Smaken verschillen, maar was dat nu de opzet????

   Ga je nu ook heulen met het RIVM en de Trump-hillbillies tegen de wereld betreffende mondkapjes?

   Verwijderen
  2. @ Rootman

   Lekker simpel en overzichtelijk. Als je iets tegen de mondkapjesdwang hebt 'dan heul je met het RIVM en de Trump-hillbillies'. Je vergat alleen nog 'rechts-populistisch'.
   Maar ik ben mijn eigen baas en op zoek naar de waarheid in het gekkenhuis dat we 'samenleving'noemen. Waar Jensen staat (of Viruswaanzin), of het rebellen zijn of gecontroleerde oppositie merken we vanzelf. Ze al bij voorbaat van het etiketje C.O. voorzien is gemakzuchtig en contraproductief. 'Hans, Hans' is een running gag die op een grappige manier de spot drijft met de fearporn die dagelijks over ons wordt uitgestort. Niks meer, niks minder.

   Verwijderen
 15. HANS!!! HANS!!! Zie je nou wel....de handzeepjes zijn ook dodelijk!

  De muilkorven zijn al ziekmakers en ziekteverspreiders. Nu blijken ook vele desinfecterende reinigingszeepjes methanol te bevatten: De “killer-handzeepjes” helpen je definitief van je smetvrees af

  HANS!!! HANS!!! Zie je nou wel....de hoogste ondersterfte sinds jaren!

  Ondersterfte in Nederland? Pandemie? Gewetensvolle artsen? Valse informatie??

  Het sterftecijfer per week volgens CBS gegevens is in week 29 onder de 2500 overledenen gekomen, een sinds de eerste week van april 2020 een sterk dalende trend. Vergeleken met de afgelopen 2 jaren (exorbitant hete zomers) een behoorlijke ondersterfte.
  Want sinds de zomer van 2014 is het sterftecijfer niet meer zo laag geweest.
  De vergrijzing daarentegen is in die 6 jaar tijd behoorlijk toegenomen.
  Het gaat dus goed met Nederland. Qua gezondheid….

  Lees het hele artikel: “ARTSENOPSTAND”

  Voor de virusgelovers: waar blijft het bewijs dat Sars-Cov2 (of enig ander virus) überhaupt bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Artsenopstand, dat valt misschien te hopen, totnogtoe wordt Covid19 verklaard door artsen op stand... (die daarover heel duur doen in allerlei soort praatprogramma’s)

   Verwijderen
 16. SDR wil, dat wij ons op het andere nieuws richten. Dan krijg je dit: LIVE | Großdemo Berlin | LIVE
  1.3 miljoen demonstranten in Berlijn! Momenteel nog aan de gang. Dat is weer eens wat anders als die lullige "paar honderd" op het Malieveld.
  [5 uur geleden ... Met naar schatting een paar honderd mensen op het Malieveld is zaterdagmiddag de demonstratie van actiegroep Viruswaanzin begonnen.], aldus hartvannederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En natuurlijk zijn er voldoende nsb-ers, sorry, polizisten, aanwezig om de demonstratie te frustreren.
   https://www.youtube.com/watch?v=voG-dqT16Js

   Verwijderen
  2. En hier een Duitse YT met een verslag van de demonstratie. Volgens de polizei: 20.000 mensen... Maar we weten toch al, dat die lui niet kunnen tellen? Al wordt dat door een commenter gecorrigeerd, maar dat moet nog even op de televisie komen.

   Verwijderen
 17. Wat is hier aan de hand? Honderden miljoenen euro’s Nederlands #belastinggeld wordt uitgegeven aan een vaccin dat er nog niet is en komt regelrecht toe aan het bedrijf waar de broer van de coronagezant door de minster aangesteld, directeur is Pijl naar rechts en dan naar beneden gebogen #hugodejonge

  https://twitter.com/RicharddeMos/status/1289485514567905283

  Tsja...

  BeantwoordenVerwijderen
 18. 'Regering Victoria stelt strengere lockdown in voor Melbourne'
  https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200802_80553240/regering-victoria-stelt-strengere-lockdown-in-voor-melbourne

  Onze eigenaren hebben bepaald dat onze soortgenoten in Melbourne nog maar 5 km van hun huis bewegen :-(

  Oh Hans, houdt het nou nooit op! De infecties zijn naar recordhoogte van 650 gegaan. We moeten ons in de kast opsluiten Hans! Misschien komt het virus daar niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lockdown is door 680 mensen veroorzaakt. Die hadden in quarantaine moeten zitten. Maar toen er telefonisch werd gecontroleerd, of ze inderdaad thuis zaten, werd geen gehoor gegeven. Die waren dus zoek en niet in quarantaine. Dus dan moet de hele stad er maar onder lijden. Het vervolg zal zijn, dat die 680 mensen straks gedwongen in quarantaine worden gehouden.
   Ik kan zo gauw geen link meer vinden, maar weet zeker dit bericht te herinneren.

   Verwijderen
 19. Dwang opleggen kunnen ze, maar als het erop aan komt verantwoordelijkheid afleggen zijn ze niet thuis
  neveneffecten op vaccins zijn jouw probleem, niet het onze

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wordt de kamerbrief over coronavaccin een staatsgeheim?
  https://www.burgerfront.nl/wordt-de-kamerbrief-over-coronavaccin-een-staatsgeheim/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?

   "Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).

   Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant. En wat blijkt: Feike en Hans zijn BROERS!

   Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven.

   Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin.

   Sijbesma is natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede.

   Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in een slecht toneelstuk met dezelfde achternaam…"

   uit:

   https://viruswaanzin.nl/informeren/wie-is-de-speciale-coronagezant-feike-sijbesma-eigenlijk/

   Verwijderen
  2. Het wordt hoogtijd dat ministers aangeklaagd mogen worden.

   Verwijderen
 21. Sky news kan er niet langer omheen. Engelse regering publiceert fake aantal Cojona doden. 3x raden waarom ze dat doen.

  Engelse regering laat dagelijks valse coronacijfers zien
  https://www.youtube.com/watch?v=k-5yZiRDTrA

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Kan het nog gekker in Nederland? Natuurlijk, dan zet je
  kinderen in. Zolang je die idiote burger maar kunt onderdrukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Eure Videos der Demo am 01.08.20 in Berlin. Schaut auf Minute 8:30 !
  https://www.youtube.com/watch?v=mSNL90a7rVc

  10 duizend demonstranten. LOL. We worden wakkerrrrrrrr. Ik merk het ook om me heen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Hans! 1 miljoen mensen op elkaar zonder mondkapjes op. Ik kan er niet naar kijken Hans! Dit gaat fout Hans. Snel de kast weer in. Hahahahaha.

   Verwijderen