vrijdag 10 juli 2020

"Geen Mond-Luiers toegestaan"

Belgie is gevallen voor de maskers; Duitsland grotendeels ook. Nederland deels (mondluiers in het OV). Dit is de reactie van een nadenkende ondernemer:


63 opmerkingen:

 1. Wow. Hier zou ik onmiddellijk mijn spullen gaan kopen.

  Steeds meer mensen uit de mainstream gaan ons geluid verkondigen.
  Lange Frans doet goed werk.
  LANGE FRANS over BILL GATES, HUGO DE JONGE, TRUMP, en OBAMA
  https://www.youtube.com/watch?v=wB4PK-Lbal8

  BeantwoordenVerwijderen
 2. -----------------------------------
  NOS fake news / propaganda ontdekt!
  -----------------------------------

  Stone was vanuit de campagne onder meer verantwoordelijk voor de coördinatie met klokkenluiderssite WikiLeaks. De Democratische Partij was gedurende de campagne vanuit Rusland gehackt. Stone vroeg aan de klokkenluiderssite wanneer de buitgemaakte e-mails naar buiten gebracht zouden worden, en of dat op een moment kon dat het de campagne paste.
  Er is geen bewijs dat de russen de DNC server hebben gehackt NOS!

  Waar is dat bewijs?
  Trump heeft Rusland de zwaarste sancties tegen Rusland opgelegd van de afgelopen 30 jaar.
  Waar is de NOS mee bezig?

  De hoofdrol spelers in het Mueller onderzoek hebben jaren geleden onder ede al verklaart dat ze geen bewijs hebben.

  Hidden Over 2 Years: Dem Cyber-Firm's Sworn Testimony It Had No Proof of Russian Hack of DNC
  https://www.realclearinvestigations.com/articles/2020/05/13/hidden_over_2_years_dem_cyber-firms_sworn_testimony_it_had_no_proof_of_russian_hack_of_dnc_123596.html

  Jullian Assange zal wel andere bronnen hebben gehad. De overleden Seth Rich misschien, die op verdachte wijze om het leven is gekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ongelofelijk. Ze stoppen Ghilaine Maxwell in een oude slecht onderhouden gevangenis in Brooklyn. Slechte omstandigheden en inmates met corona volgens berichten. Wederom gaan ze weer niet nauwkeurig om met de meest gewilde gevangene op dit moment. Grrrrr.

  Maxwell has been housed since Monday at the Metropolitan Detention Center, a Brooklyn jail.

  She said her detention there put her at “significant risk” of contracting the coronavirus, after 55 inmates and staff had tested positive for COVID-19 through June 30.
  https://www.reuters.com/article/us-people-ghislaine-maxwell-idUSKBN24B2KN

  Wordt ze "ziek" en gaat ze dood op de IC?

  We weten hoe sommige New Yorkse ziekenhuizen flink cashen door middel van de IC.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [Wederom gaan ze weer niet nauwkeurig om met de meest gewilde gevangene op dit moment.]

   Ben je daar verbaasd over? Of denk je nog steeds dat Trump de swamp gaat legen.

   Maxwell wordt niet 'gezelfmoord' maar gaat straks blijkbaar dood aan de corona. Echt of niet.

   Verwijderen
  2. Hmmm. G Maxwell was opgepakt direct nadat moerasdier en vijand van Trump G Berman van zijn positie was ontheven door Trump en Barr.

   Blijkbaar is er hierdoor niet veel verbeterd.

   Verwijderen
  3. Je zou de uitzending van TruNews van een paar dagen geleden eens moeten bekijken. Die hebben een heel eigen kijk op de zaak, n.l. dat de vijanden van Trump Maxwell nu hebben opgepakt in een laatste poging Trump weg te krijgen (de huidige vervanger van Berman is zo mogelijk nog een grotere Trump hater). Verder zijn zij van mening dat Trump en Barr proberen om de Epstein zaak in de doofpot te stoppen. Die Barr is net zo'n moerasdier als Berman maar dan van een andere factie.

   Verwijderen
 4. Uitstel CDA-stemming: domper voor partij, maar mogelijk gunstig voor De Jonge
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/07/08/uitstel-cda-stemming-domper-voor-partij-maar-mogelijk-gunstig-voor-de-jonge-a4005386

  Blijkbaar de Heydrich van het CDA niet gewonnen. De 2 door de NOS voorgestelde IT'ers zullen wel zorgen dat de gewilde uitkomst realiteit wordt.

  Misschien maar beter ook. Bruikbare idioten in het land hadden wellicht wel op Omtzigt gestemd, maar gaan niet op Reinhard de Jonge stemmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Trump zal onze redder waarschijnlijk niet zien. Maar van Poetin hoeven we ook niet veel te verwachten.

  Bill Gates Says COVID-19 Medicine Should Go to Those in Need, Not Straight to Richest States
  https://sputniknews.com/us/202007111079856230-bill-gates-says-covid-19-medicine-should-go-to-those-in-need-not-straight-to-richest-states/
  Je wordt niet vrolijk van Spotnik.

  Hij doet goed mee met de lockdown en het vaccin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij heeft zijn poot stijf gehouden om zijn eigen hachje te redden en zich een goede positie te krijgen binnen de wereldregering.

   Verwijderen
  2. [Hij heeft zijn poot stijf gehouden om zijn eigen hachje te redden en zich een goede positie te krijgen binnen de wereldregering.]

   ??? Wanneer heeft hij zijn poot stijf gehouden? Waarmee?


   [Hij doet goed mee met de lockdown en het vaccin.]

   Zoals ik indertijd al heb uitgelegd, had hij daarvoor niet veel keus om niet nog meer als een paria behandeld te worden. Hij kan zich niet veroorloven wat Wit Rusland zich kan veroorloven. Die lockdowns waren voornamelijk een beslissing van de lokale autoriteiten en wat het vaccin betreft, geef ik hem groot gelijk dat hij het liever in eigen beheer ontwikkelt dan het moet kopen op de markt (van Gates bijvoorbeeld).

   Verwijderen
  3. Aanvulling:

   [Maar van Poetin hoeven we ook niet veel te verwachten.]

   Wat verwacht je van Putin (of Trump)? Dat zij ons komen redden? Als Trump zijn moeras opschoont, zal dat bij ons inderdaad veel schelen maar zitten we nog steeds met ons eigen moeras. Putin heeft zijn eigen moeras voor een groot deel uitgemest. Maar er zal meer moeten gebeuren en dat zullen we echt zelf moeten doen.

   Verwijderen
  4. Niet dat ze ons redden, maar ik verwacht van hen dat ze de new world order slopen. Prioriteit nummer 1 op dit moment nu ze sinds begin februari de grote sprong voorwaarts hebben gemaakt wereldwijd.

   Verwijderen
  5. "en wat het vaccin betreft, geef ik hem groot gelijk dat hij het liever in eigen beheer ontwikkelt dan het moet kopen op de markt (van Gates bijvoorbeeld)"

   Vaccins zijn geen oplossing tegen een virus. Dus ja, wat moet Poetin er mee? Griepprik geeft ook geen immuniteit.

   IC's en Vaccins zijn geen wapens tegen Covid/influenza

   Gemiddelde leeftijd van de Covid dode is 80 jaar. Het is een zeldzaamheid als een gezond iemand onder de 70 overlijd. In de afgelopen 3 maanden zijn meer gezonde mensen overleden door verkeersongelukken dan door Covid.

   Verwijderen
  6. [Vaccins zijn geen oplossing tegen een virus. Dus ja, wat moet Poetin er mee? Griepprik geeft ook geen immuniteit.]

   Dat weet ik maar wat wil je dan. Hij heeft niet de luxe die de anonieme reaguurder hier wel heeft. Als hij geen vaccin ontwikkelt, mogen zijn burgers (als een vaccin straks verplicht wordt) nergens meer naar toe, handel kan hij ook wel vergeten. En dan? Wat bereik je daarmee? Nu kan hij in ieder geval zorgen dat het een VEILIG vaccin is. Overigens wordt in Rusland vaccinatie niet verplicht. En mocht het hier zodanig verplicht worden dat ik het huis niet meer uit mag zonder vaccinatie dan heb ik 100 keer liever een vaccin uit Rusland dan uit een van de bedrijven die Gates gefinancierd heeft.

   Wil je ook nog even antwoorden op de vraag die ik stelde? Wanneer heeft Putin zijn poot stijf gehouden en ook nog wel om zijn eigen hachje te redden. Ik hoor het graag.

   Verwijderen
 6. [Je wordt niet vrolijk van Spotnik.]

  Deze zou je toch vrolijk moeten stemmen:

  [Goodbye to EU: Finnish MEP Predicts Bloc's Collapse as Brussels Eyes More Power Over Member States], https://sputniknews.com/europe/202007111079856362-Goodbye-to-EU-collapse/

  Uit het artikel:

  [“I want my country back, I want to get out of the EU. I don’t want to be part of this new Soviet Union-like union. I definitely want to be an independent state, doing a free trade agreement and other kinds of loose operations,” Ms. Huhtasaari added.]

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker. Maar prominent staan het aantal doden en besmetting door Covid wereldwijd op de website. De angstporno op sputnik is minstens net zo erg als bij de NOS.

   Verwijderen
 7. Vandaag wel geteld 1 persoon in de stad gezien met een mondmasker op. Het waren er nooit veel, en het worden er steeds minder.

  Op de fiets rijd ik langs een stuk spoor waar treinen langzaam het perron van het centraal station op rijden. Je kan dan goed zien hoeveel mensen er in de trein zitten. Meestal niet meer dan 1 per coupé, en in het weekend zijn de treinen veelal leeg als ze het station in rijden.

  Ik heb dan ook het idee dat er nog maar heel weinig mensen zijn die zich nog met de maatregelen bezighouden.

  Maar wat betreft second wave denk ik dat vele thuiswerkenden (die door betaald krijgen) er op hopen: nog langer betaalde vakantie.

  Wie er thuiswerken: ambtenaren, journalisten, medici, onderzoekers, politici: allemaal mensen die de mond vol hebben over het gevaar van Covid19. Wellicht dat ze het zelf geloven, maar wat binnen dat geloof meespeelt is dat het voor hen ook wel een prettig geloof is. Dat het voor zelfstandige ondernemers en het klein bedrijf wel eens einde oefening kan zijn, als de maatregelen niet snel voorgoed stoppen, is niet wat hen bezighoudt anders dan: vervelend voor hen, maar het kan niet anders.

  Het kan WEL anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. President van Ghana is wakker! (stem moet nog bevestigd worden)

  Rockefeller locksteop 2010

  President van Ghana over de Rothschilds, Rockefellers, Gates en COVID19-zwendel
  https://www.youtube.com/watch?v=SrAcgNiNAQM

  Het gaat precies volgens plan.

  Sept/Okt 2e lcokdown duurt minimaal 6 maand. Daarna vaccin.

  Daarna dodelijker virus om de weigeraars te dwingen het vaccin te nemen.
  Vaccin met digital ID

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb ik vandaag genoten van de prachtige Hollandse luchten en nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geo engineering tankers zijn niet vaak in de lucht de laatste tijd.

   Verwijderen
  2. @ Oli

   Ja, fantastisch om dat weer mee te mogen maken. Echte blauwe lucht en echte wolken. Maakt helaas ook maar al te duidelijk hoeveel dat vliegen (met/zonder chemtrails )aan vuiligheid uitstoot.

   Verwijderen
  3. [Maakt helaas ook maar al te duidelijk hoeveel dat vliegen (met/zonder chemtrails )aan vuiligheid uitstoot.]

   Helemaal mee eens maar als mensen dat permanent terug willen, zullen ze er ook iets voor moeten doen of in dit geval beter gezegd: iets voor moeten laten.

   Verwijderen
  4. "Helemaal mee eens maar als mensen dat permanent terug willen, zullen ze er ook iets voor moeten doen of in dit geval beter gezegd: iets voor moeten laten."

   Huh? Nee hoor, dat kan nu nog steeds als ze die chemicaliën in de brandstof achterwege houden en die geo engineering vliegtuigen niet laten opstijgen.
   Het enige wat je zal zien is een condensatie spoor van gekristalliseerde waterdamp dat na ongeveer een minuut verdwijnt als de kristalletjes oplossen doordat de lucht de waterdanp van de uitlaatgassen kan opnemen.

   Verwijderen
  5. @Oligarch, kom nou, je gaat me toch niet vertellen dat het vliegverkeer (ook zonder chemtrails) niet vervuilend is? Dat kerosine een schone brandstof is. Dat deze alleen vervuilend is door de chemicaliën die er blijkbaar onnodig aan toegevoegd worden?

   En waarom hebben die geo engineering vliegtuigen niet gevlogen de afgelopen periode? Net als twee jaar geleden overigens.

   Verwijderen
  6. Dat zou tegen een van de chemtrail hypotheses spreken.Was het niet om de mensen willoos en gehoorzaam te maken? Zonder de chemtrails lukt het vele malen beter om de kuddedieren in de pas te laten lopen.

   Die andere hypothese, dat het zou zijn om (niet bestaande?) opwarming te maskeren wordt ook heel dunnetjes: CO2 is nauwelijks minder geworden, de lucht veel helderder, maar de opwarming dit jaar lijkt bepaald niet dramatisch.

   Waarmee overigens ook de zorgen van Hansen 2016 over plotselinge opwarming bij verdwijnen aerosolen lijken te zijn weggenomen.

   Verwijderen
  7. Je zou dan ook verwachten dat er bij de illuminati koppen zouden rollen, omdat die zogenaamd jarenlang peperdure chemicalieen in peperdure vluchten in de atmosfeer zouden hebben verspild.

   Verwijderen
  8. [Dat zou tegen een van de chemtrail hypotheses spreken.]

   @Rootman, ik heb geen mening over chemtrails. Maar ik vraag me wel af waarom die vliegtuigen de afgelopen periode niet gevlogen hebben (de afgelopen periode zou ik me overigens nog kunnen voorstellen als het doel is om mensen gehoorzaam te maken want dat doet/deed het virus al) maar waarom dan 2 jaar geleden niet? Ik wil daar graag een antwoord van @Oligarch op want hij is er blijkbaar van overtuigd.

   Verwijderen
 10. @Matt,
  Wat is dit voor een terreur regering bij jullie in België. Is er niemand die deze onzin stopt?

  België verplicht mondmasker in winkels, musea en bioscopen
  https://nos.nl/artikel/2340140-belgie-verplicht-mondmasker-in-winkels-musea-en-bioscopen.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oligarch,
   Zie mijn post in vorige draad:
   Matt 10 juli 2020 om 16:35

   En op dit moment hebben we in België nog geen echte regering, maar een minderheidsregering als restant van de vorige verkiezingen waar nu enkel de verliezers de scepter zwaaien en werken met volmachten die per keer bekeken moeten worden. Maar zoals je je wel kunt voorstellen is het 'geslijm' niet uit de lucht. Gates doet hier blijkbaar gouden zaken. Geen enkele post van mij in de MSM is geplaatst, laat staan dat ik antwoord krijg.

   Omdat ze in het begin van de 'crisis' nogal wat flaters hebben geslagen met aankopen van muilkorven en andere medische hulpmiddelen zaten zij inmiddels met een berg voorraad aan muilkorven, dus de enige uitweg is dan: verplichten om te dragen et voila: probleem opgelost, voor hun dan. Ik draag hem NIET!
   Ik heb voor een maand boodschappen gedaan, dus voorlopig zien ze mij niet meer in een winkel, brood haal ik uit de automaat en het voordeel voor mij is dat ik geen extra dingetjes meer koop. Jammer voor de handel, maar dan hadden ze er niet mee akkoord moeten gaan. Boontje komt om zijn loontje, en daarnaast ben ik op zoek naar een boerka om straks in dat totaal bedekkend kleedje naar de winkel te gaan.

   Verwijderen
  2. Boontje komt om zijn loontje, en daarnaast ben ik op zoek naar een boerka om straks in dat totaal bedekkend kleedje naar de winkel te gaan.

   Strak plan! Wat een signaal als het verzet allemaal in Boerka's gaat winkelen en in het openbaar vervoer gaat.

   Waaruit blijkt de woede van de Belgen? Je ziet demonstraties in Israël, Servië, Duitsland en Nederland. Waar zijn de Belgen?

   Verwijderen
  3. Bang voor die €250 boete PER KEER.

   Verwijderen
  4. Bang voor die €250 boete PER KEER.

   Iedere keer pakken en voor allemaal bezwaar aantekenen en bij een afwijzing voor de rechter laten komen.
   Het apparaat kan dat niet aan.
   Denk je dat ik al wat betaald heb? LOL.

   Verwijderen
  5. Vrijheid is het meest kostbare goed dat we hebben en zolang we een rechtstaat hebben moeten we er gebruik van maken.
   Ik ga NOOIT betalen. Als de rechter zegt dat ik moet betalen doe ik het niet en ik ga gewoon mijn straf in de gevangenis uitzitten. Zo moet iedereen er over denken.

   Verwijderen
  6. Ondertussen al meerdere miljoenen aan boetes uitgedeeld en je komt er NIET onderuit. Desnoods loonbeslag en belastingteruggave in houden.
   De (corona)wetten zijn bij volmacht goedgekeurd dus een rechter kan die wetten op zich niet meer aanvechten, dus BETALEN!

   Verwijderen
  7. Oligarch,
   En in een Belgich "hotel" tussen 3 I.S.* strijders in 1 piepklein 'kamertje' wil ik liever niet zitten.

   * Driekwart van de gevangenen komen uit die hoek.

   Verwijderen
 11. Bij uitzondering, via peak prosperity comments, weer eens bij naturalnews gekeken:

  https://www.naturalnews.com/2020-07-03-communist-china-providing-automatic-weapons-to-antifa-black-lives-matter.html

  Men weet wel hoe min ik over deze site denk!

  Maar wat ik niet wist is dat de eigenaar Mike Adams een hard-core Sinofoob/ anti-'communist' is, volgens mij a la Steve Bannon. Nog meer minpuntjes voor deze site dus!

  Ik kan het niet anders dan een volkomen idiote theorie vinden dat China de VS zou willen veroveren. Wat ik wel eng vind is dat er blijkbaar best velen zijn die hier geheel of gedeeltelijk mee instemmen.

  Zoals velen van die politieke kleur zien ze een Chinees verband met BLM en corona. Met name omdat de leidster zich een Marxist noemde. California governor Newsom wordt er voor het gemak ook bij gehaald.

  Zoals als meestal krijgen de werkelijke spelers zoals Soros en Gates niet of nauwelijks aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij vindt peak prosperity wel een deugdelijke site?

   Zoals een hele theorie verkopen op het "feit" dat Amerika zijn olie productie niet kan verhogen boven de 5 miljoen vaten per dag?
   Pfff. Ik heb geen enkele verificatie van hem kunnen ontdekken of bijstelling van zijn theorie.

   En ja, er is een connectie tussen de doodcult en China. China is het beloofde land van waaruit het geplande wereldwijde communisme uitgerold gaat worden.
   Het virus komt uit China (met de doodcult). Op voordracht van China (met de doodcult) is Tedros het hoofd van de WHO. Vanuit de de WHO worden de beleidsregels uitgerold over de rest van de wereld. China bezit op dit moment ook het grootste gedeelte van Hollywoord. Daarom ook al die anti amerikaanse films op netflix.

   Antifa wordt inderdaad bewapend om een revolutie te beginnen. Gaat dat lukken? Absoluut niet!

   Verwijderen
  2. Ik kan het economisch deel niet echt goed beoordelen, maar wat betreft het medisch biologisch gedeelte vind ik Martenson een superieur inzicht hebben. Evenals de Hond, weet hij uitstekend met data en statistiek om te gaan. En hij is in staat zijn inzichten te doen voortschrijden, een eigenschap die bij ideologen altijd ontbreekt.

   Ik heb ook op zijn discussiesite meningsverschillen met sommigen, want de Trumpers onder hen hebben meestal flink Sinofobe en McCarthyaanse ideeen.

   Het wereldwijde communisme??? Dat kun je bij de fossielen van de 'internationale socialisten', of Krapuul terecht: Een mix van hopeloos woke Sorobots , keihard gehersenspoelde, getrainde Trotskisten en paramilitair afgerichte black blockers.

   Heeft China hier belang bij? China heeft zijn handen vol aan dit soort typen in Hong Kong. YouTube geeft ongevraagd vele radicaal Sinofobe kanalen.

   Je zou bijna het idee krijgen dat het land bijna naar de klotuh gaat, maar dat horen we al meer dan 10 jaren vanuit dit perspectief.

   Doodcult? Ik ken er meerdere. Welke doodscult wil je hier aanduiden???

   Uiteraard heeft geen enkel land bezwaar wanneer hun opponenten zich verzwakken.

   Tedros neemt smeergeld van alles en iedereen aan. Van China? Waarom ook niet! Ook!!! Maar het is een vals frame! Gebrejesus is een marionet van Gates, Moderna en Gilead.

   Vooralsnog is het Soros die Hollywood manipuleert, niet China.

   Anti- Amerikaanse films??? Welke??? Ik zie wel veel te veel homo's en lesbians in de series, maar zolang ze het verhaal niet vertragen maakt het mij weinig uit.

   Mijn interpretatie van de 'doodscult': het zijn de rabid evangelicals die vanuit hun zionistische ideologie/ brainwashing onze cultuur willen afslachten!

   Verwijderen
  3. Goede morgen, ik meende dat de wens was hier om religie op dit forum er buiten te houden?
   Blijkbaar geld dat niet meer voor netflix verslaafde Rootman en zijn cultuur whatever dat moge zijn.

   Verwijderen
 12. Reacties
  1. Foute berekeningen. Dom. Onzin.

   Verwijderen
  2. [Foute berekeningen. Dom. Onzin.]
   Waarom? Even motiveren graag. Met alleen wat kreten komen we er niet.

   Verwijderen
 13. 🎵 ‘We are the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day, so let’s start giving.’

  Maar first things first: bescherm jezelf tegen de Covid door thuis te zitten en niets te doen. Vecht tegen het onzichtbare virus! Houd je aan de regels! Alleen samen kringen we Corona onder controle!!

  En ondertussen krijg je dit: http://www.informationclearinghouse.info/55329.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een steengoed artikel over de misleiding over corona:RIVM weet NIKS in het opgenomen telefoongesprek over corona.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Trump in zijn nopjes met een muilkorf op zijn toeterd.
  Hij vergelijkt zichzelf ook met de loneranger.
  Mijn God is die vent achterlijk net als alle andere muilkorf dragers.
  Ben benieuwd of we ook Putin met muilkorf op ooit gaan zien. Hahahahahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eddy,
   In Rusland zijn ze bezig met een eigen vaccin tegen een niet bestaand "levensgevaarlijk" virus, en aangezien Rusland blijkbaar het spelletje meespeelt van een wereldwijde "pandemie" zal Putin straks ook wel een muilbakkes opzetten, natuurlijk voor de show.
   De HellGates kliek (die hebben het patent) heeft nu al gewonnen, want straks MOET die 2e golf er komen en dan zijn we eraan voor de moeite door een verplicht moordvaccin
   -Paniek zaaien voor een "uiterst dodelijk"virus
   - Dan de mensen 1,5 m. uit mekaar en muilkorven. Monddood maken dus.
   -En als slot de mensen vaccineren, liefst meer dan 3x want nu is al aangetoond dat de immuniteit maar 2 maanden duurt dus om de 2 maanden dat vergif spuitje.
   - Niet mij mij, maar ik ben machteloos omdat het gros erin trapt.
   Ik kom iedere dag met veel mensen in contact en sommigen zijn het met mij eens maar het overgrote deel is doodsbang, omdat DE STAAT HET zegt! Dodelijk virus! Oppassen! Afstand houden! muilkorf op!
   Misselijk wordt ik er van.

   Verwijderen
  2. wow... klaar? omdat 'de staat' het zegt????? Wat betreffende big pharma corporate??? Helaas moet ik concluderen dat de oorsprong van uw mening nogal partijdig gehersenspoeld lijkt.

   Verwijderen
  3. Leg jij me dan maar eens uit waar dat paniekzaaien vandaan komt, Rootman
   Loop jij ondertussen ook al rond met een muilkorf en schop je de mensen tegen hun schenen die dat niet hebben?
   Wat deed jij 3 jaar geleden toen er een forse griep heerste? Ook diezelfde mensen verrot schoppen?
   Jij bent het die gehersenspoeld is!

   Verwijderen
  4. 3 jaar geleden nam ik het met een forse korrel zout. Evenals nu.

   Ik heb geen autoriteiten nodig, doch verzamel mijn eigen info, en trek mijn eigen conclusies.

   Ben ik daarom gehersenspoeld??? Verklaar svp.

   Verwijderen
  5. [Loop jij ondertussen ook al rond met een muilkorf en schop je de mensen tegen hun schenen die dat niet hebben?]

   @Matt, volgens zijn eigen berichten is het antwoord op beide opmerkingen ja.


   [3 jaar geleden nam ik het met een forse korrel zout. Evenals nu.]

   @Rootman, iemand die de situatie met een forse korrel zout neemt, loopt in de openbare ruimte niet al bijna 5 maanden met een mondkap op en ramt geen mensen tegen de schenen die dat niet hebben. Ook slikt zo iemand niet preventief een dierenmiddel.

   Verwijderen
  6. Ik ram slechts winkelkarretjes tegen 'Typhoid Mary's' :hoesters en productbepotelaars. En doe daarmee iedereen een dienst.

   Ik gebruik niet vaak meer een mondkapje, slechts in echt drukke ruimten. En zijn momenteel weinig gevallen, en bovendien ben ik grotendeels immuun vanwege ivermectine (wat in NL slechts verkrijgbaar is voor dieren, maar wat in landen waar ik graag kom, zoals de DR met veel succes gebruikt wordt.)

   Beetje kinderachtig om dat dan een diergeneesmiddel te noemen, vind je zelf ook niet?

   Verwijderen
  7. [Ik gebruik niet vaak meer een mondkapje, slechts in echt drukke ruimten.]

   Ben je daar onlangs mee gestopt dan? Want niet zo lang geleden (1 juli) schreef je nog dit:

   "Daarom draag ik in openbare ruimten een mondkapje!" (als laatste zin van een bijdrage over een man die niet goed werd in de supermarkt).


   [Beetje kinderachtig om dat dan een diergeneesmiddel te noemen, vind je zelf ook niet?]

   Ik haal slechts aan wat je er zelf over schrijft, n.l. dat het online te krijgen is bij de betere dierenspeciaalzaak.

   Het gaat mij erom dat jouw bijdragen nu niet bepaald overkomen als iemand die 'met een forse korrel zout' met de situatie omgaat.

   Verwijderen
  8. Toch wel, want ik verwerk mijn eigen informatie. En uiteraard neem ik dit virus wel zeer serieus, want het is zeker geen griepje! En neem ik maatregelen die ik zinvol acht. Daarnaast, omdat ik niet in een kamp zit, kan ik mijn inzicht naar de situatie aanpassen. Dus nu ivermectine ipv een mondkapje, en in het belang van de gemeenschap krachtdadig bestraffen van typhoid Mary-aso's.


   Die idiote cijfers van Jensen lijken nergens op, die deelt de totale bevolking door het aantal doden. Uiteraard moet dat door het aantal gevallen gedeeld worden. Dan kun je hoogstens debatteren over het aantal asymptomatische gevallen.

   Ik neem het RIVM en de WHO met een korrel zout, evenals de denier-kuddedieren, want iedereen die in een kamp zit is niet meer dan dat. Ongeacht welk kamp dat moge zijn.

   Verwijderen
  9. [Die idiote cijfers van Jensen lijken nergens op, die deelt de totale bevolking door het aantal doden. Uiteraard moet dat door het aantal gevallen gedeeld worden.]

   Het aantal gevallen is het aantal 'besmette' gevallen. En dát, mijn beste Rootman, is juist uiterst dubieus, omdat de gehanteerde testen zéér twijfelachtig zijn. (50% kans op een correcte uitslag)
   Daarnaast is geen enkele dode na overlijden getest op aanwezigheid van het virus, dus alle cijfers zijn FAKE, je kunt er niets mee aantonen. We lopen allemaal in een zeer dichte mist rond, niemand kan de werkelijkheid aantonen, zoals Eddie hieronder stelt om 18:36. Geen enkel cijfer is betrouwbaar.

   Verwijderen
  10. Zonder cijfers kun je van alles beweren, dat legt dan toch geen enkel gewicht in de schaal. Ik blijf van mening dat grote hoeveelheden onvolmaakte cijfers van bv worldometerstoch zeer nuttig kunnen zijn.

   De testen zijn overigens veel nauwkweuriger dan 50 %; dat verhaal is broodje aap. En de backup voorde test: dubbele aspeciefieke pneumonia met ground glass structuren voor de 30 % gehospitaliseerde symptomatische coronapatienten is WEL zeer specifiek. Als je daar 70 % bij optelt en je getal komt in de buurt van dat van worldometers, dan weet je dat ze vrij goed zitten voor dat land. En er zijn WEL autopsieeen op doden gedaan MET serologie; weer broodje aap dus.

   Goed genoeg om veel conclusies uit te trekken!

   Verwijderen
  11. Worldometers goochelarij en manipulatie is de informatiebron van Rootman.
   Ooit geweten en geconstateerd dat worldometers dit jaar cijfers uit de geschiedenis omtrent griep heeft aangepast en veranderd?


   Verwijderen
  12. Toktok waar haal jij je cijfers dan? Uit je duim of uit je bijbeltje?

   Verwijderen
  13. @Rootman (en @G.B.), ik herhaal hier mijn bijdrage uit de andere draad (antwoord op @Rootman in die discussie):

   [@Rootman, dat begrijp ik dat ik zonder cijfers die theorie niet kan testen. Maar de trend is in de V.S. al zichtbaar, de besmettingen lopen zeker al meer dan 3 weken op (de MSM toetert er vaak over) maar het aantal ziekenopnames en doden niet (daar is de MSM dus stil over, wat @Dawg ook constateerde).


   [Overigens hebben worldometers ondanks hun agenda veel fenomenen correct laten zien;]

   Wat ik bedoel is dit: worldometers halen hun cijfers van de officiële sites van de diverse overheden (voor Nederland kom je uit op de site van het RIVM) maar wie zegt dat die cijfers betrouwbaar zijn. Stel land A telt tijdens de epidemie werkelijk alle doden als corona dode al is iemand onder de trein gaan liggen en net de dag ervoor negatief getest, land B ontkent dat er een epidemie is en telt geen enkele dode als corona dode al zijn ze er wel aan overleden. Hoe betrouwbaar zijn die cijfers dan? Als er geen eenheid van tellen is, geen eenheid van de onderliggende data dan zijn die statistieken alleen goed voor de prullenbak. Verder kun je met statistieken werkelijk alles bewijzen wat je wilt (zelfs als de onderliggende data betrouwbaar zijn), zeker als het alleen een trend moet weergeven, het is maar net hoe je het presenteert.
   De enige manier om achter het werkelijke aantal doden te komen, is van iedere opgegeven overledene na te gaan waar deze aan overleden is en dat is gewoon onmogelijk. Dat doet men bij influenza ook niet. Vandaar dat een arts (zoals @Verheul hier opmerkte) kan stellen dat er nog nooit iemand aan influenza is overleden (wat trouwens niet waar is want 2 jaar geleden heeft er een artikel over een gezonde jongen van 18 in de krant gestaan die aan influenza is overleden). Inmiddels heeft het RIVM tijdens de rechtszaak van viruswaanzin (dit is overigens op de site van het CBS na te gaan) aangegeven dat de teller van echte coronadoden (gezonde mensen die alleen aan corona zijn overleden) op 70 (!) staat. Voor 70 doden, hoe erg voor de familie ook, wordt de economie platgelegd, wordt er een herdenkingsdag georganiseerd (in mijn ogen de SJW waanzin ten top) en worden mensen verplicht om op afstand van elkaar te blijven (waardoor het virus langer in leven blijft) en mondkapjes te dragen. Vind je dat zelf niet ook een beetje overdreven?]

   en

   [Toevoeging: tel daarbij op dat de hele situatie gepolitiseerd is en dat diverse groepen het virus zijn gaan gebruiken om hun eigen agenda door te drukken (de enige groep waar ik in dat geval begrip voor heb, is de gezondheidszorg waar al jaren op bezuinigd wordt) en de chaos is compleet. Maar veel, heel veel van wat er nu gebeurt, heeft helemaal niets meer met de volksgezondheid te maken en daar zou het wel om moeten gaan.]

   Verwijderen
  14. Samenvattend: Ik geef zeker toe dat veel landen slecht rapporteren. Maar dat zeiden ze eerst ook over China, Rusland en Iran, en dat hebben ze toch behoorlijk moeten inslikken.

   Maar blind geloven is net zo nutteloos als niks geloven, men kan dan weinig anders meer doen dan zijn favoriete influencer napraten.

   Ik heb maar zeer weinig goede woorden over voor de WHO en lakeitje RIVM. Ik ben het geheel eens met veel van je opmerkingen en meningen.

   Wat mij betreft knopen ze alle lobbyisten vandaag nog op, en sturen ze de WHO en RIVM functionarissen enkele jaren verplicht op stage in verpleeghuizen of op vuilniswagens.

   Maurice de Hond mag wat mij betreft samen met dr Elens het beleid in Nederland bepalen, en dr Mobeen dat in de WHO.

   Dat betekent dus intelligent zoeken naar betaalbare middelen en intelligent beleid, en dan hoeft vrijwel geen enkele economie op slot (momenteel Brasil, Mexico en de VS uitgezonderd, die zijn out of control).

   Tenslotte denk ik dat het niet zo zinvol is momenteel teveel naar NL of west EU te kijken. Die zijn net post lockdown, en hebben zeker een week of 6 na de vakanties nodig om voorspellingen van nu te weerleggen of te bevestigen.

   Verwijderen
 16. En wat heeft Rootman inmiddels al geconstateerd en wie garandeerd mij dat verzamelde info van Rootman juist en betrouwbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Om met Madeleine Albright te spreken. 6000 kinderen die per dag aan honger mogen sterven in India om een onzichtbaar virus minder snel te laten verspreiden is ‘worth it’ als je het onze politieke leiders vraagt met aanhang.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Link: https://off-guardian.org/2020/07/12/watch-the-gates-foundation-and-the-subversion-of-public-health-policy-in-india/

   Verwijderen
  2. Maar is Gates er niet uit geflikkerd? India is nu bezig met een HCQ en/ of ivermectine profylaxe te ontwikkelen.

   Verwijderen