zondag 19 augustus 2018

Oekraïense BUK rijd business centre Kiev binnen

24 Augustus is onafhankelijkheidsdag in Oekraïne. Daar hoort een militaire parade bij. En daarvoor moet geoefend worden. En na afloop moet de BUK naar huis. Maar daar ging het mis en plots rijd de BUK-instalatie een business centre binnen. Binnen zonder kloppen.

Dit gebeuren is in verband met MH17 pikant. Gaan de Hollandse staatsmedia hierover berichten of kijken ze zoals meestal eventjes de andere kant op?

19 opmerkingen:

  1. Vanavond bij zomergasten Pieter Waterdrinker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat was de oorzaak, russiche wodka of de russiche handleiding of was het putin zelf die er met de buk vandoor ging en daar staken de ukkies snel een gebouwtje voor? De staatsomroep zal er waarschijnlijk niets over zeggen. De perceptie opdracht vandaag is: merkel is streng met putin ondanks dat hij als een rat met bloemen komt slijmen maar daar trapt onze toekomstige europesche keizerin natuurlijk niet in. Europa staat ferm tegen trump en putin terwijl het precies doet wat de nato wil en smeekt om niet teveel kosten te moeten maken door afpersing met dure wapens, gas, vluchtelingen of sancties.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wedje:

    Nordstream 2 komt er gewoon

    De oorlog in Syrie is daardoor overbodig geworden (en zal eindigen)

    Er komt geen extra gas uit het MO naar Europa, dus ook niet uit Iran of via Turkije

    De oorlog in Afghanistan is overbodig, omdat China via Kamtsjatka gas krijgt.

    Er komt daarom ook geen oorlog in N. Korea

    Wie de misgelopen gas opbrengsten gaat betalen aan Amerika, is mij onduidelijk. Ik denk dat dit vraagstuk ook onze NATO vrienden dag in dag uit bezig houdt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. China krijgt veel goedkoper gas via Iran en Rusland. Ik denk ook niet dat de VS de voormalige Sovjet stans kan destabiliseren. Met name China zal dit niet kunnen toleren.

      Wat Turkije betreft: misschien even niet. Maar als zuid Europa wat zelfstandiger wordt na verdere verzwakking van de EU kijken ze wel uit. Zeker de bevolkingen, verarmd door EU austerity, zullen betrouwbaar en relatief goedkoop gas eisen.

      LNG hoort toch meer een niche market te zijn, voor eilandnaties of lastig te bereiken gebieden zonder infrastructuur. Zoals op de camping, waar men een butafles gebruikt. Het heeft geen plaats in landen waar pijpleidingen liggen.

      Verwijderen
    2. Dat is wel makkelijk gelijk krijgen, Willem: de oorlog in Syrië is voorbij, en jij voorspelt dat ie zal eindigen.
      Hij is gewoon gewonnen door de Russen.

      Dat die oorlog tegen Assad iets te maken had met pijpleidingen, zal ik niet langer ontkennen. Maar dat hij er nooit was geweest als Israel niet heel graag zijn buurlanden kapot maakt, dat blijft mijn stellige overtuiging.

      De Saudi heersers zijn protegés van de VS, en hen is wijsgemaakt dat ze hun versie van de Islam kost wat kost moeten verbreiden.
      Ze kregen geld en steun van de Neocons om overal jihadisten op te leiden. Kwestie van Verdeel en Heers, en laat het oorlogvoeren aan de slachtoffers zelf over. Laat ze elkaar af slachten. Oude strategie. Daniel Piper schreef : Als IS aan de winnedne hand is moeten we Assad steunen. Als Assad de overhand krijgt moet er meer steun naar ISIS: hoe langer ze elkaar verzwakken hoe beter voor Israel. En de Neocons hebben invloed. En olie is geen prioriteit voor hen. Maar olie is de 2e of derde vlag waaronder de zaak wordt verklaard.
      Eerste verklaring: Assad is een dictator die zijn eigen volk vermoord, en wij steunen het volkin haar opstand.
      Plus: Wij willen het Syrische volk een Democratie geven !

      Tweede verklaring: It's the oil, stupid !

      Derde verklaring ( zul je nooit in de MSM lezen): It's Israel, Stupid !

      Verwijderen
    3. Syrie en de russen gewonnen.mooi dan ..Amerikanen hebben daar niks te zoeken ,waar bemoeien ze zich mee .Syrie is zowat de enige bondgenoot van Rusland ,stel je eens voor dat het andersom was,de Russen die ff in een bevriend Amerikaans land gaan bombarderen etc etc met aanwezige troepen etc. dan waren de rapen echt gaar,maar die Amerikanen doen al 80 jaar niks anders overal...regime change en democratie brengen wat een lol .als de oorlogs machine maar draait ,en het Rothchild/rockefeller banken cartel maar draait .

      Verwijderen
  4. Deze video kan toch niet anders dan nep zijn? Die kwaliteit slaat nergens op, dus computeranimatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Er is ook veel consternatie dat Trump haar ´a dog´ had genoemd. In de context wordt het echter duidelijk dat dit niet iets persoonlijks is.

    ´A dog´ staat ook voor een slecht renderend aandeel, optie of obligatie. Dat wordt hier bedoeld.

    Of deze zeer aantrekkelijke mevrouw inderdaad zo teleurstelt weet ik niet. Wel is het duidelijk geworden dat ze met een agenda rondliep.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En de 'beschaafde' PvdA. In naam dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 'Beschaafd'=wat het daglicht niet verdraagt

    Ook wel staatsgeheim.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Russin Insider heeft een mooi filmpje van Put in op de bruiloft in Oostenrijk!
    Ontwapenend, eenvoudig, geheel oprecht.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het probleem juist gesteld, de oplossing (voorkom BREXIT), minder juist. Voorkom austerity is de oplossing naar mijn mening

    https://www.zerohedge.com/news/2018-08-20/hutton-blames-shit-life-syndrome-brits-slumping-life-expectancy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hier wsws die de studie ook samenvat (en uitkomt op austerity als boosdoener van eerder sterven)

      https://www.wsws.org/en/articles/2018/08/21/life-a21.html

      Verwijderen
  10. In navolging hierop komt Een Vandaag ook door de bocht met een Syrische 'vluchteling' die deelnemer was in de Syrische opstand van 2011. Oordeel zelf over zijn verhaal.

    Eindelijk duidelijkheid voor familie in Nederland: lijst met Syrische doden openbaar

    https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eindelijk-duidelijkheid-voor-familie-in-nederland-lijst-met-syrische-doden-openbaar/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. First they came for Alex Jones. (en conservatieve bloggers)

    https://www.infowars.com/first-they-came-for-alex-jones/

    Dawg heeft het hier al 2 jaar over hoe de europese unie wetgeving voor haatspraak en dergelijke aan het maken is om de mogelijkheid te hebben om je mond te snoeren. NU is het zover!

    Het blijft echt niet bij Alex Jones de komende jaren als we niet iets terug (kunnen) doen.

    Too big to fail sociale media wordt samen met de MSM het ministerie van de "WAARHEID" (2+2= wat de media zegt dat het is). Of althans dat gaan ze proberen te bereiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jordan Peterson Reacts to ALEX JONES Being DEPLATFORMED
      https://www.youtube.com/watch?v=BFFbfP9x0UI

      Foute beslissing om de alternatieve media te censureren. Over 10 jaar bestaan ze niet meer.

      Verwijderen
  12. @Dawg,

    In 2011 gebeurde ongeveer hetzelfde in Libië, alleen daar stond de Nederlandse MSM al voor de Abu Salim gevangenis in Tripoli om Libische burgers (in werkelijkheid LIFG terroristen gelieerd aan Al-Qaida) te interviewen hoe zij daar gemarteld werden maar er zo gezond uitzagen als een vis. Later bleek dat de Abu Salim gevangenis in Tripoli ook door de CIA en MI5 gebruikt werd om gevangenen te 'verhoren'.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Manafort en Cohen. Als ze zouden gaan zingen krijgen ze misschien(?) 5 jaar.

    Als ze hun client respect eerbiedigen worden ze over ruim 2 jaar pardoned!

    BeantwoordenVerwijderen