donderdag 16 augustus 2018

Nederlandse staatsradio in complete paniek om Donald Trump

Zojuist rond 18:40 op de Nederlandse staatsradio bij NPORadio1, "Dit is de dag", is complete paniek uitgebroken om de aanvallen van Trump op hun wankelende en zieltogende media.

In de VS hebben een aantal kranten de handen in één geslagen om een vuist te tonen aan Trump. De NPO was vanavond geheel in katzwijm over deze bespottelijke actie van de Amerikaanse kranten. In plaats van eens serieus naar zichzelf te kijken en aan een greintje van zelfkritiek te doen ging het staatsprogramma "Dit is de dag", geheel mee met de actie van de zieltogende en bespottelijke gelijkgeschakelde en kwakkelende en zwalkende kranten. De Nederlandse staatsradio, die hier in mee gaat is weer een stapje dichter bij de definitieve afgrond. Alle gasten in de studio waren weer voorgeselcteerd om zeker te zijn van hun kritiek op Trump en verdediging van de zieltogende Amerikaanse kranten.
Het logo van NOS en NPO zou ookniet misstaan op het been van de dame.

Oekraïene wil treinverbinding met Rusland verbreken

De luchtverbinding tussen Oekraïene en Rusland is al in 2015 kapot gemaakt. Nu streeft Vladimir Omeljan naar de verbreking van alle treinverbindingen tussen de buurlanden. De Nederlandse staatsmedia reppen met geen woord over het gedrag van hun lovebaby en het met de EU geasocieerde land.

Oekraïne doet er werkelijk alles aan om haar nieuwe Atlantische heren te behagen. Nu komt het land met het plan ook de treinverbinding met Ruslad te vernietigen. De Nederlandse gereguleerde en gelijkgeschakelde staatsmedia zwijgen over het bizarre gedrag van het land op drift, dat ondertussen wel geassocieerd is met de EU.

21 opmerkingen:

 1. Katzwijm ( niet : kattenzwijm) :
  Samenstelling uit → kat en → zwijm ‘bewusteloosheid’, en zo genoemd omdat katten na bijv. een lelijke val maar heel kort versuft zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben zelf meer honden- dan kattenman, maar heb het wel snel aangepast. :-)

   Verwijderen
 2. Aretha Franklin: ik heb er nooit iets me gehad.
  Geef mij maar Sarah Vaughan: Lullaby of Birdland. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'April in Paris' kan ik qua tekst nog helemaal zingen.

   Ooit woonde ik op een studentenflat in Utrecht, met 9 andere studenten. Een van hen was Willem Drees. (Kleinzoon van, en zoon van..)
   Een heel cerebraal persoon. Theoretische natuurkunde. Om hem een totaal andere wereld te leren kennen gaf ik hem ooit Sarah Vaughan's 'After Hours" ( een LP).

   Er woonde nog een studente Theoretische natuurkunde. Ze is nu - hou je vast- rabbie in Amsterdam.

   Verwijderen
  2. Maar iedereen houdt van dit liedje van haar:

   https://www.youtube.com/watch?v=KtBbyglq37E

   Verwijderen
  3. Inderdaad een geweldig nummer. En veel meer pop dan de jazzy Sarah Vaughan, dus een groter publiek.

   Verwijderen
 3. De verlosser is daar

  Voor 3 miljoen per jaar

  https://www.nu.nl/economie/5416850/air-france-klm-kiest-canadees-ben-smith-als-nieuwe-topman.html

  Sjouwers en stewardessen krijg dat geld nog niet bij elkaar, zelfs al zouden ze er -tig jaar voor werken.

  Ook worden de wachtrijen niet korter van, met de komst van deze nieuwe verlosser, is mijn voorspelling

  BeantwoordenVerwijderen
 4. https://fenixx.org/2018/08/16/Ruslands-gek-makende-geduld-waarom-slaat-ze-niet-terug-als-ze-worden-aangevallen/

  ook goed leesvoer ,niet bij de staatsomroep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Opvallend, eerst was het griep, toen was het hitte: waarom in NL meer mensen sterven

  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2018/33/hitte-heeft-niet-geleid-tot-veel-meer-sterfte

  Maar de sterftecijfers zijn al gestagneerd sinds 2014, en correcties voor Sociaal economische klasse maakt het CBS niet.

  Het zal er wel niet toe doen, het eigen risico, het minder in staat zijn om ziekte te dragen (bij lage SES), en dat het aantal stakingen in 2018 nog nooit zo hoog is geweest in 25 jaar omdat mensen niet meer hun lasten kunnen dragen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. February 22, 2017

  OUR JOB.....

  "SCARBOROUGH: Exactly. That is exactly what I hear. What Yamiche [Alcindor] said is what I hear from all the Trump supporters that I talk to who were Trump voters and are still Trump supporters. They go, 'Yeah you guys are going crazy. He's doing -- what are you so surprised about? He is doing exactly what he said he is going to do.'

  BRZEZINSKI: Well, I think that the dangerous, you know, edges here are that he is trying to undermine the media and trying to make up his own facts. And it could be that while unemployment and the economy worsens, he could have undermined the messaging so much that he can actually control exactly what people think. And that, that is our job.'

  https://www.realclearpolitics.com/video/2017/02/22/msnbcs_brzezinski_trump_thinks_he_can_control_exactly_what_people_think_but_thats_our_job.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mika Brzezinski(en Joe Scarborough) zijn beiden lid van de Council of Foreign Relations (CFR).

   Largely unbeknownst to the general public, executives and top journalists of almost all major US news outlets have long been members of the influential Council on Foreign Relations (CFR).

   Established in 1921 as a private, bipartisan organization to “awaken America to its worldwide responsibilities”, the CFR and its close to 5000 elite members have for decades shaped U.S. foreign policy and public discourse about it. As a well-known Council member famously explained, they transformed the American republic into a global empire, albeit a “bene­volent” one.

   Based on official membership rosters, the following illustration for the first time depicts the extensive media network of the CFR and its two main international affiliate organizations: the Bilderberg Group (covering mainly the U.S. and Europe) and the Trilateral Commission (covering North America, Europe and East Asia), both established by Council leaders to foster elite cooperation at the global level.

   meer lezen op:

   https://swprs.org/the-american-empire-and-its-media/

   Verwijderen
 7. "Europe needs it's own Mueller, to investigate the extent of Russian disinformation campaigns & other attacks on our democracies. In September I will push the Eur Parliament to such measures to clean up our internet & social media. It's time to fight back!"

  https://twitter.com/guyverhofstadt/status/1023683135068954624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1023683135068954624&ref_url=https%3A%2F%2Ftpo.nl%2F2018%2F07%2F30%2Feurofiel-guy-verhofstadt-wil-europees-aanklager-die-internet-en-social-media-gaat-opschonen%2F

  Zelfs de meest schaamteloze en corrupte leugenaar van de EU heeft wel een gelijk:

  IT'S TIME TO FIGHT BACK

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Guy Verhofstadt is een geschenk! Deze man staat voorop in het neoliberale ALDE; Pechtold is zo´n beetje de voorman hier, Rutte eveneens.

   Maar Verhofstadt is zo overduidelijk een extremist, dat hij een hoop mensen toch momenten tot nadenken geeft.

   Verwijderen
 8. Ik luister al een hele week naar Blackstone Intelligence Network: Jake Morphonius

  Hij legt sommige zaken heel grondig uit. Leerzaam.

  Hij heeft 170 video's op youtube heeft staan.

  Hij heeft 170.000 abonnee's.

  Kijk maar welk onde3rwerp je interessant viondt: uitleg over de Deep State.
  Of over de Illuminatie
  Of over de Rothschilds.
  Over de CFR.
  Etc etc.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jan

   Heb de afgelopen maanden de nodige video's van 'm gezien en me voorgenomen 'm in de peiling te blijven houden. Hij heeft in ieder geval een prettige, relaxte en iet hijgerige presentatie. Wat z'n bronnen zijn blijft altijd wel behoorlijk vaag.

   Verwijderen
  2. Dawg,
   Hij is wel heel erg breed geïnformeerd.
   Dan wordt het onhaalbaar om bronnen te vermelden.

   Waar hij staat is (waar hij zègt te staan) : Hij was ooit pro Israel. Heweft vele joodse vrienden. Viert elk jaar passover in een vrienden kring. Maar vindt dat je de lieden die boosaardig zijn, moert benoemen en aanwijzen. En dat zi9jn dan vooral de Rothschilds, en vaak joodse organisaties. Die ziet hij als hoofd-schuldighen.
   Daar kan ik me helemaal in vinden.

   Verder heeft hij zijn hebbelijkheden: Hioj zeurt wel vbaak om donaties. Hij is erg trots op zijn familie, en dan vooral zijn oma die een markante rechter schijnt te zijn geweest.
   Hij beweert zelfs dat 51 generaties terug hij af stamt van Merovingische koningen. Dat lijkt me wel moeilijk te bewijzen.

   Maar het gaat e3r mij om datik erg veel van hem kan leren. Hij noemt zo alle 17 Intelligence organisaties in de VS en zegt wat hun specialiteit is, bijvoorbeeld.
   Niet dat ik het kan onthouden, maar je krijgt toch een veel beter idee van wat daar in de VS allemaal aan de hand is.

   Verwijderen
 9. Het volgende artikel is niet geweldig geschreven, van een shia minderheid auteur uit Afghanistan.

  Maar het geeft wel duidelijk aan dat men op de ´shia-straat´ volkomen helder is wie achter IS zit:


  IS = Yinon

  BeantwoordenVerwijderen
 10. https://www.zerohedge.com/news/2018-08-18/fate-key-gas-pipeline-balance-putin-merkel-meet

  Uit het NOS journaal begreep ik dat 'we' hier tegen moeten zijn uit solidariteit met Oekraine en Polen (die inkomsten mislopen).

  Over duur schaliegas uit de VS, verkocht als LNG aan EU, en waar Polen en Oekraine ook inkomsten door mislopen: geen woord.

  Over solidair zijn met Griekenland, Ierland, of Syrie (waar dankzij Nordstream 2 een extra pijplijn van Qatar door SA en Syrie naar de EU overbodig wordt en de oorlog daar kan worden beëindigd), ook niets.

  Wellicht dat ik iets gemist heb, op het moment dat het NATO nieuws inzette op het feit dat de meeting tussen Trump en Poetin in Helsinki eea in beweging had gezet, heb ik uit ergernis gezapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Richie Allen is door z'n hoefjes gegaan. Zozeer dat hij in het ziekenhuis opgenomen moest worden. Dit schrijft hij zelf:

  August 12 2018
  Hey there.

  I hope you're well. Firstly, sincere thanks to those of you who emailed me or sent messages online. I really appreciate it. I just switched on the PC for the first time in over a week. I'll keep it brief. I collapsed at home last weekend and was taken to hospital. I've been dealing with sleep deprivation/insomnia for many years. I average 3 - 4 hours a night as an absolute maximum, no exaggeration. I've learned to cope with it and to live with it. Countless doctors have recommended various medications for it, but I've always refused medication. I've seen healers too and tried the naturopathic/homeopathic route to no avail.

  So my body had enough last week and essentially went into shock and shut down. It was very painful and disorientating and I had a rotten few days, but the upside is that my heart is in great shape as is my overall general fitness. Of course my heart was the first thing I thought of when it happened. Thank Christ there's no problem there. But the chronic exhaustion brought on by years of sleep deprivation has caught up with me and I have to deal with it.

  Producing a commercial radio show alone, with no producer/editor/assistant is very hard work anyway, without factoring in the above. But I love it, I live for it and I can't imagine not doing it. I'm going to spend the next couple of weeks recovering and also meeting some people who have had results in treating seemingly hopeless cases of sleep deprivation. I'll overcome it.

  I'm going offline again and completely switching off. The show will return on Monday September 3rd and will continue as normal Monday - Thursday 7PM and 11 AM Sunday. It kills me not to be on, it really does. I've poured everything into this show over the last four years and given everything to every show I have ever produced/presented. But I'll be all the better for having this few weeks off, I know it. So look after yourself, thanks for listening and for supporting the show and I'll be back before you know it. Slán go fóill,

  Richie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Richie Allen BBC Climate Change Bias Is Shameful Why Won t The Green Party Debate Piers Corbyn

  https://www.youtube.com/watch?v=XLgDFv4c53M

  Een recensie van 4 april jl. waar Richie Allen de staf breekt over de vooringenomenheid van de BBC over het thema çlimate change''/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geef toe dat de BBC speakers uiotnodigt die er een propagandaverhaal van maken, maar die Piers Corbyn komt met 20+ jaar oude, eindeloze malen ontzenuwde nepverhaaltjes.

   Verwijderen