woensdag 22 augustus 2018

Hé Eelco en Lara, Waar zijn de Skripalletjes?Eén van de grootste na-oorlogse koude oorlog kwesties en het is oorverdovend stil. Eelco Bos van Rosenthal (Nieuwsuur) en Lara Rense (Nieuws en Co.) vinden het al niet meer interessant, net als de BBC en de Engelse pers. 

Af en toe komt er nog een kort berichtje van het Britse perceptiemanagement, zoals dat er een ander persoon aan Novichok overleden zou zijn, of dat de Britten willen dat de Russen de daders uitleveren. Maar namen en rugnummers komen er nooit bij, maar de gereguleerde pers wauwelt het een beetje na en rent dan weer hard weg.

Enkel een echte journalist als Graham Phillips, gaat zelf op pad en stelt essentiële vragen, om datzelfde perceptiemagement een beetje te stangen, zoals, "waar zijn de Skripaletjes nou eigenlijk?", en, "zijn ze eigenlijk wel vrij?".

De staatspers, zoals de laffe Eelco en de zwakke Lara, laten zich weer van hun meest volgzame kant zien door geen enkele prikkelende vraag te stellen of een prikkelend item te maken.

7 opmerkingen:

 1. Na de onthulling van een Zwitsers bedrijf in Spiez dat er BZ (een chemische stof die alleen door de UK/VS/NAVO wordt gebruikt) in de 'novichok' zat zal Yulia moedertje Rusland nooit meer terugzien en zal zij, samen met haar vader, voorzien van een nieuwe identiteit en de nodige bewaking (alles voor hun veiligheid natuurlijk), op een veilige geheime plaats verborgen en gehuisvest worden. Mochten de kosten voor de Britse overheid de pan uitrijzen, dan zullen vader en dochter Skripal in een anoniem graf eindigen of met spoed gecremeerd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Russen vergiftigen alleen mensen als het grootste speeltoernooi in hun land wordt gespeeld. Dat is de Russische mentaliteit, heb ik van het altijd betrouwbare en objectieve blad Raam op Rusland geleerd.

   Maar spionnen vergiftigen is nog altijd beter dan een buurland ontwrichten zoals de Russen in 2014 deden (dat is nou eenmaal de Russische mentaliteit, begrijp dat nou). toen zij de Olympische Winterspelen organiseerden, want daar vielen doden en duurt de misère nog steeds!

   Maar wat ik echt van die 2 events heb geleerd, is dat je nog beter de Donald Duck kunt lezen dan de massamedia en Raam op Rusland. Want in de Donald Duck staat waarheid en in die andere pro-Atlantische bladen hooguit Pravda!

   Verwijderen
  2. Overigens kan ik Eelco en Lara persoonlijk niets kwalijk nemen. Ze doen gewoon hun werk en zouden graag anders willen (Lara geeft workshops... maar die lopen niet zo goed, dus wat moet je?)

   Wel hebben ze een kutbaan, maar dat weten ze zelf ook wel, zonder dat ik daar op hoef af te geven.

   Verwijderen
  3. Kutbaan is een verkeerd gekozen naam, niet all inclusive en daardoor niet politiek correct. Mijn excuses.

   'Voorholbaan'

   https://www.paulcraigroberts.org/2018/08/21/western-civilization-is-now-a-caricature-of-absurdity/

   Verwijderen
  4. 'Fronthole' (voorhol/voorholte/voorgat?) Klinkt allemaal meer als een wond die maar niet dicht wil gaan dan als iets anders.
   Taalgebruik als ultiem voorbehoedsmiddelen (en misschien is dat ook wel de bedoeling). Dacht eerst nog even dat 't een hoax was, maar nee dus.

   'Champagne and laughter are the only answers', zegt PCR, zijn het enige antwoord op deze gekte. En zo is het maar net.

   Verwijderen
  5. Critici zijn blij dat ze de ´onderzoeker´ die dit bedacht heeft nog steeds een ´asshole´ kunnen noemen.

   Verwijderen
 2. Jake, over Joden, geld en Poetin (voor ieder wat wils): http://jammerjoh.com/entries/general/blaren

  BeantwoordenVerwijderen