zaterdag 2 april 2022

Ook doodgewaande zwangere vrouw Mariupol: Springlevend

Het verhaal werd destijds in twee etappes gebracht: eerst dat die gruwelijke Russische monsters de kraamkliniek aangevallen hadden, waarbij Mariana het beeld werd, liggend op de brancard. Een paar dagen later kreeg het verhaal een nieuwe impuls met het bericht dat ze het niet overleefd had en gestorven was. Zie bijvoorbeeld dit bericht uit het AD: Zwangere vrouw en baby sterven na aanval op ziekenhuuis Marioepol. Als we het ons goed herinneren (maar we kijken nauwlijks nog NL-tv, om obvious reasons) pakte ook het NOS 8-uur journaal uit met dit bericht.

Nou, we hebben goed nieuws: Mariana is weer onder de levenden. Springlevend doet ze haar verhaal, veilig vanuit de Donetsk Volksrepubliek. BRON + beelden (in Russisch).

Staged event

We nemen aan dat AD en NOS vandaag groots gaan uitpakken met dit heugelijke nieuws en ook de correcties in het verhaal gaan aanbrengen, want het zat allemaal wel een beetje anders in elkaar dan dat eerder met zoveel kracht de wereld in geslingerd werd. Het Oekr-leger had gewoon zijn intrek genomen in de kraamkliniek. Hoe mooi is dat? En het verhaal heeft toch wel alle schijn en elementen van een staged event, met professionele journalisten die toevallig allemaal op de plek aanwezig waren, hoe mooi is dat? Zie de onderstaande computervertaling.

Rijke traditie

Oekraïne heeft een rijke traditie met doodverklaringen van mensen die later toch weer springlevend opduiken. Zo hadden we aan het begin van de Speciale Russische Operatie het verhaal van het Slangeneiland. Dertien militairen daar zouden heroïsch gestorven zijn en Zelenskiy had ze al verklaard tot helden van Oekraïne, posthuum. Liepen ze de volgende dag gewoon springlevend over de loopplank op de Krim het vaste land weer op. Alle dertien!

BRON

04/01/22. Opmerking van journalisten.

We herinneren je eraan: https://vk.com/wall-57424472_340195

“ ⚠Hetzelfde meisje dat, na de beschieting van het Mariupol kraamkliniek, op alle foto's in alle media stond. Mariana vertelt hoe van een kraamkliniek en nog veel meer een kazerne voor Oekraïense militanten werd gemaakt. Belangrijke details over de explosie in de kraamkliniek van Mariupol: 1. De kraamkliniek werd bezet door de strijdkrachten van Oekraïne; 2. VSUshniks namen voedsel weg van vrouwen; 3. Er was geen luchtaanval (niemand hoorde de vliegtuigen), er was een granaat; 4. Ze werd speciaal gefilmd door verschillende mensen, hoewel ze haar vroeg om niet te filmen; 5. Operators verschenen onmiddellijk. Gefilmd inclusief een man van AP. WAT IS ER ACHTER HET SCHERM ACHTER?!
👉🏻
👇🏻
Op 9 maart publiceerden de wereldmedia gruwelijke beelden van Mariupol, waar volgens de Oekraïense autoriteiten zwangere vrouwen en kinderen werden gedood als gevolg van een “Russische luchtaanval” op het stadsziekenhuis.

Het centrale thema van het verslag van de Oekraïense stringers van persbureau Associated Press was de figuur van een jonge vrouw met een bebloed gezicht. De afbeelding werd over de hele wereld gerepliceerd in duizenden publicaties die waren ontworpen om de "oorlogsmisdaden" van het Russische leger in Oekraïne aan te tonen. Commentatoren vestigden echter al snel de aandacht op de talrijke inconsistenties in het bericht van het Amerikaanse persbureau, die het vermoeden doen rijzen dat het hele nieuwsverhaal een geënsceneerde productie is: het ontbreken van amateurbeelden van het incident, gewiste metadata van foto's, de afwezigheid van medisch personeel, vrouwen met pasgeboren kinderen, kenmerkend kalkstof en rook op de plaats van de bomexplosie. Eindelijk, zoals later bleek, werd het beroemde Mariupol Instagram-model Marianna Vyshemirskaya het hoofdpersonage van de fotoshoot.

Vandaag publiceren we een video-interview met de heldin van de geënsceneerde schietpartij. De jonge moeder is nu veilig op het grondgebied van de DPR. Volgens haar heeft het Oekraïense leger patiënten verdreven uit het beste kraamkliniek van Mariupol, daar hun hoofdkwartier gevestigd en voedsel afgenomen van werkende vrouwen, er was geen luchtaanval, "journalisten in militair uniform" verschenen ter plaatse onmiddellijk na de verdachte explosies en fotografeerde de geëvacueerde vrouwen ondanks hun protesten ... ".

41 opmerkingen:

 1. Door Goebbels bedachte propaganda WW2 worden we weer besodemieterd in vandaag,de Russen de nieuwe Joden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De zoveelste variant op Geer en Goor hebben ruzie. Waar zouden we zijn, zonder dergelijke verhaaltjes (wschl in de achtertuin of gezellig op bezoek bij vrienden of familie).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is Rusland de oorlog aan het verliezen?

  Pleegt Rusland oorlogsmisdaden?

  Was de inval legaal? Of te veroordelen?

  Is het te verdedigen dat burgers worden gedood?

  Vechten de oekrainers goed?

  Zet Putin nou jonge dienstplichtigen in omdat ie verliest?

  Is Zelensky een slecht mens?

  Wil Rusland Zelensky doden?

  Waarom rijden de trreinen nog en werkt het internet nog?

  Wat gaat er gebeuren met Azov?

  Was het omsingelen van Kiev bedoelt om de stad te overmeesteren?

  Gaat Rusland de oorlog halverwege stop zetten?

  Is denazificatie volledig te bereiken?

  Speelt Zelensky een rol in Rusland's agenda?

  Valt er een verwijt te maken aan de burgers van de wereld?

  Hebben wij ook schuld aan wat er gebeurt?

  Moeten we Scott Ritter geloven, volgens Scott Ritter?

  Al deze vragen worden door hem beantwoord...

  Ik vind het een bijzonder interessant interview dat hij gisteren gaf aan Richard Medhurst.

  Kijk hier: https://xevolutie.blogspot.com/2022/04/1267-scott-ritter-zegt-wat-de-situatie.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. https://pbs.twimg.com/media/FPVMBryXoAMx---?format=jpg&name=small

  Voor wie nog denkt dat we 12% inflatie hebben vanwege de oorlog in Oekraine.

  https://twitter.com/georgevanhouts?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is ook goed nieuws:

  Pieter Waterdrinker heeft Rusland verlaten.
  Ze kunnen je misasen, Pieter ! Lelijke verrader.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2022/04/01/pieter-waterdrinker-het-kan-hier-ook-oorlog-worden-he-dat-kan-echt-2-a4106587


  En al eerder Derk Sauer.
  Good riddens !

  ---
  In de NRC mag die boer Kees Huizinga wewer krokodillen tranen huilen.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2022/04/01/nederlandse-boer-in-oekraine-praat-nu-in-op-ollongren-timmermans-en-shell-a4106348

  Een maand geleden had ie 100 medewerkers die allemaal in dienst waren en hij had uit angst zijn bedrijf daar verlaten., als ik me goed herinner.

  Nu blijkt dat hij door de Wall Street eigenaren van de boerderij waar hij werkt naar Europa is gestuurd om met Huilie Huilie de politici onder druk te zetten: De wereld gaat echt verhongeren als er geen graan in de Oekraine word gezaaid hoor !

  Het is goed georganiseerd: NRC:

  "Om de onheilsboodschap over te brengen, springt de hele familie bij. Oudste dochter Josephine (12) is te zien in het Jeugdjournaal, Emmeke regelt konvooien met hulpgoederen, uiteenlopend van zaaigoed tot medicatie via de stichting ‘De leeuw Kyiv’ en zit bij Jinek. Kees’ oom Jaap Sluis regelt als ‘perschef’ alle media-afspraken voor neef Kees. Huizinga: „Dit is onze bijdrage aan het stoppen van de oorlog.” Een missie die NRC van nabij volgt. "

  Journalisten en politici uit binnen- en buitenland willen zijn verhaal horen, zeker nadat VN-baas António Guterres waarschuwt voor „een dreigende orkaan van honger”. Huizinga, zoon van een huisarts uit het Groningse Hellum, groeit uit tot de vertolker van de Oekraïense smeekbede voor militair ingrijpen.

  Van BBC tot The Wall Street Journal en van minister Wopke Hoekstra tot parlementariërs uit omliggende landen, Huizinga laat geen kans onbenut het dreigende voedseltekort onder de aandacht te brengen. „Als het nu niet stopt, is er straks een probleem waar de oorlog in Oekraïne bij verbleekt,” zegt hij op de radio tegen presentator Sven Kockelmann. „Want, wat gebeurt er dan?”, countert de anchor. Huizinga: „Dan is het ieder voor zich en God voor ons allen.”

  Zijn ergernis over de westerse opstelling om zich niet in de oorlog te willen mengen, is zo mogelijk nog voelbaarder. Hij vertelt over zijn telefoongesprek met Eurocommissaris Frans Timmermans. „Ook een vriendelijke man. ‘Maar jullie moeten iets dóén,’ zei ik tegen hem. ‘Ik kan niet alles met jou bespreken,’ antwoordde Timmermans. Toen zei ik: ‘Daar put ik de hoop uit dat jullie achter de schermen druk bezig zijn om Poetin een harde klap op zijn neus te geven.’ Daar kwam helaas geen reactie op.”

  Inmiddels is Huizinga weer in de oekraine en twittert hij aan zijn 11000 volgers:

  Zijn akkers liggen er goed bij, vertelt hij vrijdag aan de telefoon. De eerste tarwe en zomergerst is ingezaaid. „Maar de sfeer is gespannen,” zegt hij. „Gisteren vloog er een straaljager over. Iedereen hield zijn adem in. Dat is wat oorlog met je doet.”

  Het was gewoon Lobby voor het Grote Geld. Dat is wat Keesje hier kwam doen: Mensen ! Wij stelen ons rijk aan de oekraien, en nou gooit die Putin weer roet in het eten ! Zoals hij in Rusland ook al deed !

  Jullie moeten ons helpen !!


  Deze gek beweert zelfs dat Putin de sluipschutters heeft betaald die op de Maidan op agenten en op protesterende burgers schoten.
  Nee Kees, Enkel;e uren eerder hadden de Russen en Fransen en Duitsers en Oekrainers een akkoord gemaakt : Yanukovich zou de vberkiezingen niet in december 2014 houden , maar in juli en hij zou er zelf niet meer aan mee doen, en per onmiddellijke ingang zouden twee proteteerdeers als minister aantreden in de regering van Yanukovich: Yatsenyuk en Klitschko.

  Maar dat ging niet snel genoeg voor de Neocons, en dus lieten ze de volgende dag de hel los breken, zodat die avond al de opstandelingen de regering in handen namen. Niet precies in het belang van Putin.

  Wat een idioot, die Kees Huizinga.

  Hoe durft hij zulke onzin te beweren ?
  En hoe durft de NRC zulke onzin te schrijven ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. [En hoe durft de NRC zulke onzin te schrijven ?]

   Wellicht werkt de baas van de NRC voor dezelfde oligarchen, als voor die de Oekraïne leeg roven. (Of Kees dat door heeft weet ik niet)

   Ik weet het in ieder geval wel. Het antwoord is Ja.

   Verwijderen
 6. Zojuist Ingezonden bij Moon of Alabama:

  GAZPROM HAS STOPPED DELIVERIES OF RUSSIAN GAS TO GERMANY VIA YAMAL-EUROPE PIPELINE
  Instead of flowing toward Germany and the EU, gas supplies on Friday and Saturday started flowing in the opposite direction, according to Gascade, the network operator.

  Posted by: Kim | Apr 2 2022 16:09 utc | 6

  BeantwoordenVerwijderen
 7. On topic, Blik.

  Gonzalo Lira, die in Charkov zit, toont dat verschillende 'correspondenten' die pro-Oekraiene video's maklen op youtube, dat doen in een soort open -lucht film-dorp met veel kapotte apparaten.

  Hij herkent de locatie aan een groene schur en aan een klein schuurtje en aan een lichtmast-met lamp.

  ( Die lichtmast met lamp vind ik niet sterk, want vaak zien alle lichtmasten in een streek er hetzelfde uit.)

  https://youtu.be/cp41QhVEFZQ


  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch wel leuk, dat Blik, na 1 week na constatering van het feit, nog even terugkomt op mijn conclusie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is wat verwarring volgens mij.

   Deze mevrouw met de polka-dot kleding , daarvan is nooit beweerd dat ze zou zijn overrleden, meen ik.
   Dit is ook het fotomodel.

   Maar er is nog een tweede vrouw, heb ik begrepen, die ook op een foto staat, maar dan van groter afstand , en die zou met bekkenbreuk zijn overleden, evenals de baby.

   Het leek me allemaal heel onwaarschijnlijk.

   Volgens Scott Ritter is alles OK.

   Volgens oorlogsrecht mag je een ziekenhuis met heel weinig patienten of zonder patienten, bombarderen, als het militair belang opweegt tegen de schade aan burgers.

   Volgens mij zijn hier geen burgerdoden gevallen, of het moet die mysterieuze vrouw zijn met de bekken breuk... als ze bestaat.

   Verder zijn er zover ik weet nooit enige foto's verschenen van gewonde of gedode mensen daar.

   Maar het is wel zeker dat Azov daar zijn intrek zou nemen. of zei te gaan nemen. Ook was dagen tevoren al op twitter bekend dat het ziekenhuis voor 90 % leeg gemaakt was.
   ( Het kan ook een publicitaire val zijn: zeg dat je (Azov) in een kinderhospitaal gaat werken, en als de Russen er dan bommen op gooien heb je zeer hoogwaardige propaganda.

   Remember: bloed, puin en babies.

   Verwijderen
  2. Als je naar de link in de tekst van Blik gaat, de link naar het AD, dan vind je onder de foto van de ene mevrouw deze tekst:

   De zwangere vrouw op deze foto heeft de Russische aanval op het ziekenhuis in Marioepol niet overleefd. Zowel zijzelf als haar kind stierven. © AP

   Meteen daaronmde rhet verhaal van Marianna:

   Bevallen
   De beschieting van het ziekenhuis en de kraamafdeling in Marioepol kostte eerder al zeker drie mensen het leven, onder wie een kind. Zeventien anderen raakten gewond. Een andere vrouw, blogger Mariana Vishegirskaya, heeft de aanval wel overleefd en is inmiddels bevallen van een dochter.


   Blik gooit het dus door elkaar.
   Wat we niet weten is : of die ene mevrouw echt is overleden.

   Wat we wel weten: twee 'gewonden' is wel een heel zuinihg verslag voor een ziekenhuis dat gebombardeerd is.
   Ongeloofwaardig.

   Wat we ook weten: het verhaal van Mariana , later , in het volgende blog: dat er geen bombardement was.

   Verwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In tegenstelling van vele bloggers hier heb ik (nog) niet het gevoel / aanleiding om te vermoeden dat Willem Engel gecontroleerde oppositie is.

  Samen met Jeroen Pols neemt hij weer de week door. Blijkbaar mag deze "gecontroleerde opponent" niet meer op de sociale media en heb ik hem alleen op de website van Weltschmerz kunnen vinden. Als je viruswaarheid in de google zoekbalk intikt krijg je helemaal niets naar boven!

  Voor mij reden om er juist naar te luisteren!

  Jeroen en Willem nemen de week door
  https://cafeweltschmerz.nl/videos/jeroen-en-willem-nemen-de-week-door-3/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Even Ad en Jelle op hun nummer zetten:
  https://youtu.be/K-3u4SegcaA


  Turn, turn , turn van de Byrds : Voor alles is een tijd, zo zegt ook de bijbel.
  De wereld zoals we die kennen staat te schudden op zijn grondvesten. In de Grote Media zien we wat ze bedoelden met 'Full Spectrum Dominance'. Bertrand Russell schreef in zijn autobiografie op pag. 354 een ooggetuige verslag van de Russische Revolutie:
  “Bolshevism is a close tyrannical bureaucracy, with a spy system more elaborate and terrible than the Tsar's, and an aristocracy as insolent and unfeeling, composed of Americanised xxx . No vestige of liberty remains, in thought or speech or action.”
  Deze mensen controleren nu ònze media. Maar er zijn nog een paar gaatjes op het internet waar we de waarheid kunnen horen. Niet bij de Nieuwe Wereld. De Nieuwe Wereld praat over de stoelen op de Titanic.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die tirannieke bureaucratie is de afgelopen twee jaar een flink stuk opgeschaald.

   Wob-documenten onthullen hoe het Rijk en techbedrijven op grote schaal samenwerken aan mind-control.

   https://danielvdtuin.substack.com/p/actieplan-werkgroep-desinformatie?s=r

   Bij mind-control denk ik aan iets anders, die titel is dus misschien niet zo goed gekozen. Niettemin, beklemmend verslag naar aanleiding van het uitpluizen van duizenden via WOB verzoeken ter inzage gekregen emails.

   Verwijderen
 12. Oekraïne – BREKEND – staakt Rusland gasleveranties aan Duitsland!?

  https://verenoflood.nu/oekraine-brekend-staakt-rusland-gasleveranties-aan-duitsland/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nieuwe hoax?

  Drama in straten van Boetsja is 'anders dan raketbeschietingen en artillerievuur'

  https://nos.nl/artikel/2423751-drama-in-straten-van-boetsja-is-anders-dan-raketbeschietingen-en-artillerievuur

  Wereldwijd geschokte reacties op doden in Boetsja: 'Dit zijn oorlogsmisdaden'

  https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2423725-wereldwijd-geschokte-reacties-op-doden-in-boetsja-dit-zijn-oorlogsmisdaden

  'Zeker 300 doden', steeds meer duidelijk over gruwelijkheden in Boetsja
  https://nos.nl/artikel/2423700-zeker-300-doden-steeds-meer-duidelijk-over-gruwelijkheden-in-boetsja

  Doden, wrakken, puin: sporen van de Russische aftocht uit Noord-Oekraïne

  https://nos.nl/collectie/13888/artikel/2423646-doden-wrakken-puin-sporen-van-de-russische-aftocht-uit-noord-oekraine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PR-bedrijf dat de propagandaleugens fabriceerde om de Irakoorlog te starten, specialiseert zich nu in Oekraïne, Rusland en Kazachstan

   https://dissident.one/2022/04/03/30180/

   Verwijderen
  2. Mijn eerste reactie op Burja was deze:
   https://xevolutie.blogspot.com/2022/04/1267-scott-ritter-zegt-wat-de-situatie.html?showComment=1648993581700#c6614430546729074357

   Maar bij Moon of Alabama stond dat het wellicht inderdaad een leugen is:

   Yesterday evening a Ukrainian station showed a video of Ukrainian troops driving through Bucha, north of Kiev, with several 'dead' people lying in the street allegedly 'killed by Russians'. There are two difficulties with these claims:
   - One of the dead appears to move his arm: video
   - Bucha was declared 'completely liberated' of Russian troops by its mayor on Thursday, March 31. Are we to believe it would take three days for such an 'incriminating' video to come out? Or that those 'dead' were lying there for three days with no one bothering?

   https://twitter.com/narrative_hole/status/1510608236134735872

   https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3445989-bucha-liberated-from-russian-invaders-mayor.html

   Verwijderen
  3. @ Jan

   Beelden zien er ook behoorlijk geregisseerd uit

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. @SDR

   [Inderdaad ook heel vreemd dat die burgemeester op 31 maart zijn stad 'compleet bevrijd' verklaard en geen enkele opmerking maakt over die 300 doden.]

   't Duurde even tot de Russen zich zover hadden teruggetrokken dat de UFA en het media van Kiev en ander hadden geregisseerd.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  7. Gonzalo Lira is er zeker van dat de video's in Boerja speciaal zijn gemaakt.

   Twee eerdere argumenten gelooft hij niet:
   - De bewegende hand was een druppel ophet raam.
   - De man in de spiegel die zich omdraait is een gevolg van de spiegel die aan de buitenkant een soort groot-hoek is en vervormt.

   Lira ziet àndere zaken die hem doen geloven dat het fake is.

   1) Kort na de knie-schoten door Oekrainers: er is behoefte aan.

   2) Niemand heeft de lijken opgeruimd: dat is vreemd.

   3) De burgemeester zegt op 31 maart dat de Russen weg zijn.
   Vergeet hij die doden in zijn stad te noemen? Elke burgemeester weet dit meteen.

   4) Ook op 1 april en 2 april zegt de burgemeester niets.

   5) De Russen vertrokken op 31 maart. De video's zijn op 2 april genomen. Niemand heeft de lijken geborgen?

   6) Bij geen enkele dode is het gezicht zichtbaar. Heel opmerkeijk.

   7) Alle doden liggen met de benen bij elkaar. Als je word doodgeschotenm is dat niet altijd zo.

   8) Soms is er er bloed zichtbaar. Maar het is rood. Twee dagen oud bloed is bruin, nooit rood.

   9 ) De lijken liggen zodanig dat je er met de auto tussendoor moet slalomen.

   10) Er is een video van 1.40 minuut en die is gemaakt met een zeer hoge kwaliteits camera. Niet veel mensen hebben zo'n camera. Maar special operation lieden wel.

   11) Die high resolution camera begint met een vrouw met een spierwitte doek om haar handen. Spierwit is een kleur die je op het slagveld van een oorlog niet ziet.

   12 Op een video zie je burgers die er eigenlijk wat onverschillig langs lopen.

   Tot zover deze korte impressie van de analyse van Lira.
   Hij was ooit filmregisseur in Chili, dus weet over camera's etc.

   Hier is zijn telegram: https://t.me/realCRP/4129

   Daar kun je de video's zien.

   Hier zijn youtube videos:
   https://www.youtube.com/channel/UCPxpPT4b4vnDlX0sBGz3r4Q/videos

   Gisteren toonde hij ook al fake video's

   Verwijderen
  8. @ Jan

   6) Bij geen enkele dode is het gezicht zichtbaar. Heel opmerkeijk.

   Ze moeten wel. Als die doden daar al drie dagen zouden liggen moet je verkleuringen van de huid gaan zien.

   Verwijderen
  9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 14. Southfront over Bucha:

  UPDATED: AFU CRIMES IN BUCHA, KIEV REGION. FALSE FLAG PROPAGANDA ATTACK AGAINST RUSSIA REVEALED (PHOTOS, VIDEO)

  https://southfront.org/afu-crimes-in-bucha-kiev-region-false-flag-propaganda-attack-against-russia-revealed-photos-video/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ploumen heeft alvast gekakeld. Namens de PVDA of de WEF

  "Oorlogsmisdadiger Poetin

  Burgers geëxecuteerd, hun handen gebonden, hun stoffelijke resten in straten van Bucha. Vrouwen verkracht voor de ogen van hun kinderen. Meisjes in bijzijn van hun familie verkracht.

  Gruwelijkheden door Poetins leger die niet ongestraft kunnen blijven.

  https://twitter.com/PloumenLilianne/status/1510536177140617217

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En echt, Ploumen heeft een heel fijne neus voor oorlogsmisdaden.

   https://pbs.twimg.com/media/FOj4wKbXoAQJbKf?format=jpg&name=900x900

   "Intens verdrietig bericht. Madeleine Allbright is overleden, een groot voorbeeld. ‘There’s a special place in hell for women who don’t help other women’ zei ze eens. Zij verdient een plek in de hemel."

   Maart 23 2022

   https://twitter.com/PloumenLilianne/status/1506727585824358404

   Neplinks, nepfeminist, nep betrokkenheid, nepnieuws. Wat loze verblijft is gewetenloze ambitie.

   Ploumen, ga weg.

   Verwijderen
 16. Nog zo'n nepclown:

  "Honderden mensen liggen doodgeschoten op straat in Boetsja. Slachtoffers dragen geen uniform maar houden een boodschappentas vast, liggen wezenloos naast een fiets. Dit zijn gruwelijke oorlogsmisdaden van Poetins hand die niet onbestraft mogen blijven."

  https://twitter.com/jesseklaver/status/1510578683299442692

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het slechte nieuws:

  Dit is wat je ziet als TPTB besloten hebben om ten oorlog te gaan.

  Het volk moet worden opgehitst, en dan pak je het groot aan: 80 lijken in de straat. ( Lira spreekt over 80, niet 300)

  Het moet goed zichtbaar zijn.
  Dit keer geen babies en kinderen, maar wel 'gewone burgers' te herkennen aan de boodschappentas en de fiets.

  --
  Geen idee of deze mensen echt dood zijn. Lira denkt dat er ook poppen tussen liggen.

  Natuurlijk gebeuren oorlogsmisdaden. Jonge mannen die opdracht krijgen een stad te verlaten, waar ze een aantal van hun vrienden verloren ( door snipers van Ollongren gedood) kùnnen op hun way out in het wilde weg gaan schieten. (Atjeh, My Lay, Oradour, Putten, het gebeurt)
  Uit pure woede en frustratie. Het kàn.

  Maar waarom laat men die doden dan overal liggen.
  Waarom is geen enkel gezicht zichtbaar?
  Waarom zei de burgemeester er niks over?
  Etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Er is in een oorlog een verhouding tussen
  aantal dode soldaten :: aantal dode burgers.

  Vaak is de verhouding 1 :: 1.
  In deze oorlog is het 3 ::1
  Dus weinig burgerdoden.

  In oorlogen van Amerika is het vaak 1 :: 2

  Bij de drones van Obama : 1 :: 27
  (27 onschuldige doden om 1 terrorist te doden)

  Maar met getallen beinvloed je de emoties van de mensen niet.
  Daar begin je geen oorlog mee.

  Wel met geschminkte etalagepoppen. Àls je Media Monopolie hebt.
  En 40 jaar land elke oprechte journalist het bos hebt ingestuurd.


  BeantwoordenVerwijderen
 19. Na de verschrikkingen in Bucha moet het duidelijk zijn dat een “vredesakkoord” met Putin niet voldoende is en niet de inzet moet zijn. Ukraine moet deze oorlog winnen. Het Westen moet alles doen om Ukraine daarin te steunen."

  https://twitter.com/DickBerlijn/status/1510604398254301184

  Wat bedoel je Dickie? Alles doen om Ukraine deze oorlog te laten winnen?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dick_Berlijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. @ SDR

   Misschien alvast toch weer no-fly zone (lijkt mij een recept voor full scale oorlog)) in de week leggen. Zoals de mainstream dit opdient, de bekende talking heads er op reageren. Je voelt, los van de beelden, dat dit voorgekookt is.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen

 20. ‘We start wit an INVASION. Sudden. Unexpected. Unprovoked. The invaders are BRUTES. They commit ATTROCITIES against women, children and property. Their leader is a new HITLER. He is bent in CONQUEST. This is only THE BEGINNING.

  But not now, we have a LEADER who has learned from history. This time NO APPEASEMENT. We round up with THE ALLIES. We are fighting for THE UNDERDOG.

  The next phase is the PREGAME HYPE. We are doing a MEDIA BLITZ on how powerful and dangerous the other guys are, how difficult are task is.

  Our model for this war is BASEBALL. Endless hours of build up (commercials), then the BIG GAME. We STRIKE, then do nothing. RINSE AND REPEAT until we declare VICTORY

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Bucha (zal in het Nederlands wel als boetwschjwaah of zo gespeld worden)....

  Er is een team van Azov crisis acteurs in Oekraine actief, een verbeterde versie van de witte helmen.

  Dit is een van de komende series false flags om toch te proberen NATO over te halen zich in het conflict te mengen.

  Gepensioneerde generaals en politici die geïnterviewd worden worden nu steeds bevraagd op hun voorzichtigheid en reserveringen (er wordt geïmpliceerd :bent u zo geen lafaard?). Dit is mogelijk omdat de kijker via de false flags en tranentrekkerij-propaganda dusdanig is opgehitst dat hij achter de interviewer staat.

  Nato inmenging zou heel snel fataal/ suicidaal worden. Maar hoe lang kan gezond verstand nog standhouden tegen dit soort massa hysterie (=mass formation psychosis)???

  BeantwoordenVerwijderen