woensdag 13 april 2022

Zoporozhe 13 April 2014

Niet de agressoren werden opgepakt. De vreedzame geweldloze mensen werden iopgepakt. Precies 8 jaar geleden. Zaporozhe. Oekraïne. 


Computervertaling: BRON en kijk hier ook naar de ontluisterende bewegende beelden, HIER.
13-04-22. Opmerking van bloggers.

“Vandaag, 13 april, is precies 8 jaar een evenement dat, zonder twijfel, iedereen schokte. 300 Kozakken stonden 6 uur lang in de ring van woedende fascisten. De foto is gemaakt door Zaporozhye-journalist Maxim Shcherbina op 13 april 2014 op de Walk of Fame, niet ver van het gemeenteraadsgebouw. Honderden anti-Maidan-demonstranten hielden daar een demonstratie.

Laten we niet vergeten hoe het was...

... Ze stonden. Ze werden bekogeld met eieren, zakken meel en melk, stenen. Ze moesten hun St. George-lint afdoen en op hun knieën gaan staan. Ze eisten het volkslied van Oekraïne te zingen en "patriottische" leuzen te zingen.

Ze zongen: "Sta op, geweldig land!" Ze stonden omringd door Bandera-vijanden, zoals 300 Spartanen of 300 Kozakken in de buurt van Berestechko.

Symbolisch.

Daarna werden ze, ongewapend, in een padiewagen naar het dichtstbijzijnde politiebureau gebracht, waar ze kopieerden, getuigenissen en vingerafdrukken namen ...

Zij, en niet de "rechtsen", gewapend met vleermuizen, bijlen, messen, vuurwerk en walkietalkies, waardoor bevelen werden gehoord ... Een

padiewagen, waarin ze zes uur lang verschillende VREEDZAME demonstranten op de Walk of Fame (!), STEL HET AAN. Iedereen kreeg brandwonden in verschillende gradaties.

En er waren ook doorboorde hoofden, steekwonden, eerste bloed voor het begin van een groot bloedbad, dat de junta van Kiev vandaag zo 'inspireert' en zijn eigen volk tot vernietiging gedoemd heeft. Kijk eens naar de gezichten van "300 Kozakken", en je zult begrijpen waarom deze foto de top 100 binnenkwam. En je zult ook begrijpen dat het ONMOGELIJK is om DERGELIJKE mensen te verslaan!

PS De volgende dag, 14 april, verscheen er volgens ooggetuigen een regenboog boven de plaats van confrontatie op de Walk of Fame.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten