donderdag 14 april 2022

Oekraïne beschiet burgerdoelen Provincie Bryansk, Rusland


De runners van Oekraïne waren er snel bij om Oekraïne te stimuleren snel, met 2 helicopters, deze aanval op burgers in Rusland uit te voeren. Niets is voor de runners en de uitvoerders te gek om te escaleren.


Een kind, een zwangere vrouw, 7 mensen totaal, gewond na een aanval van Oekraïne, op Russisch grondgebied.

Vanmorgen heeft Rusland aan gekondig dat als er nog één aanval op Russisch grondgebied zou plaatsvinden, dan worden vanaf dan ook doelen in Kiev, waaronder het commando-centrum, doelwitten.

Blijkbaar was Kiev niet onder de indruk van deze opmerking van Rusland. Of althans de Westerse runners van Oekraïne zulllen waarschijnlijk Oekraïne aangemoedigd hebben snel nog een aanval (op burgerdoelen) in Rusland uit te voeren. Die is nu geweest, en we gaan zien hoe lang het antwoord van Rusland op zich laat wachten.

Ondertussen breidt de oorlog zich uit en uit. De Westerse runners pompen Oekraïne versneld en verhevigd vol met nieuwere, modernere, zwaardere en geavanceerdere wapens.


Computervertaling, BRON en meer Beelden.

14-04-22. Werkelijk.

“De 💥strijdkrachten van Oekraïne hebben op de nederzetting geschoten. Klimovo in de regio Bryansk, Rusland!!!

Aankomst in Klimovo, regio Bryansk. Een in de privésector, een in het ziekenhuisgebied. Buitenwijken, vlakbij het districtsziekenhuis. Wegwijzer - draai naar Starodub.

De lokale brandweerman zei dat ze niet naar het ziekenhuis zijn gegaan, maar naar de particuliere sector is het been van een man afgescheurd.

Aangenomen wordt dat de Grads, twee of drie raketten, gelukt zijn.

Twee aankomsten van granaten werden donderdag geregistreerd in het Klimovsky-district van de regio Bryansk - de eenheidsdienst voor verzending van het district

👉🏻Misschien al genoeg in het humanisme? Stel uzelf de vraag: zou het Oekraïense leger rekening houden met de verliezen onder burgers in Rusland? Ik betwijfel. De knappe kruiser "Moskva" is erbarmelijker, het leven van een van onze soldaten, en nog meer een burger, is veel belangrijker dan het hele regeringskwartier van Kiev. Geen beslissingscentrum, geen coördinatie = geen probleem. Of er zullen er in ieder geval minder zijn.

“ 💥Zeven mensen, onder wie een zwangere vrouw en een kind, raakten gewond als gevolg van de beschieting van het Klimovsky-district in de regio Bryansk. Dat maakte een vertegenwoordiger van de opnameafdeling van het Klimov Central District Hospital bekend

. Drie van de slachtoffers, waaronder een kind, verkeren in ernstige toestand.”

« 💥Bijwerken!
De onderzoekscommissie van de Russische Federatie verklaarde dat de beschieting van een dorp in de regio Bryansk een luchtaanval was van helikopters die het Russische luchtruim schonden

. Russische Federatie. Bewegend op lage hoogte, opzettelijk handelend, voerden ze minstens 6 luchtaanvallen uit op woongebouwen in het dorp Klimovo, Klimovsky-district, Bryansk-regio, "zei het bureau.

2 opmerkingen:

 1. Elon Musk dreigt de Persvrijheid weer in te voeren: Hij wil Twitter kopen en de censuur afschaffen !
  Het moet niet gekker worden!
  Amerikaanse Media hyperventileren.
  Mooi : Tucker: Elon Musk is putting everything on the line

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zouden er westerse onderzeeers in de zwarte zee varen?

  Hoe dan ook: een niet zo leuke zaak voor Rusland.

  Mercouris weet de pijn te verzachten: Dit schip is 40 jar oud en er is al een opvolger gebouwd.
  Dat maakt reparatie te duur.
  Volgens mercouris hebben ze hembewust laten zinken, omdat een ligplaats in Sebastopol erg duur is.

  Een nederlandse deskundige schreef dat de Russen wellicht onzorgvuldig waren geweest, door niet alle sluizen en deuren dicht te draaien. ( Om explosies te voorkomen )

  BeantwoordenVerwijderen