donderdag 21 april 2022

Sarmat verandert fundamenteel de strategische balans

0 Reacties op ons eerdere artikel over de Sarmat raket, terwijl we mogelijk weer de eersten waren in het Nederlandse taalgebied met de melding van zijn succesvolle test.

Misschien is de betekenis van deze positieve test nog niet helemaal doorgedrongen, daarom de volgende info (computervertaling), de Sarmat verandert fundamenteel de strategische balans. BRON en meer bewegende beelden.

22-04-22. Werkelijk.

“ ­čĺąSuccesvolle tests van het Sarmat-lanceervoertuig met een kernkop en de start van de serieproductie betekenen dat de Strategische Nucleaire Afschrikkingstroepen (SNF) van Rusland een fundamenteel nieuwe militair-technologische staat hebben bereikt. Sarmat, ter vervanging van de Voevoda (Satan), zal de basis worden van strategische nucleaire strijdkrachten met unieke kenmerken. Zijn kracht is tot 10 megaton, het wereldwijde bereik stelt je in staat om de vijand niet alleen door het noorden, maar ook door de zuidpool te raken, de snelheid van ruimtewandelingen is tweemaal de snelheid van de "Satan", en de hypersonische eenheid met tien het manoeuvreren van kernkoppen is onkwetsbaar voor de luchtafweersystemen van een potenti├źle vijand. Twee Sarmats kunnen bijvoorbeeld 80% van het militair-industri├źle potentieel van de VS en 100% van de EU vernietigen.
De creatie en adoptie van een nieuwe raket (een ICBM van zo'n zware klasse werd niet eerder in Rusland geproduceerd) is vrij vergelijkbaar met de uitvinding van een atoombom in 1945. Sarmat verandert fundamenteel de balans van strategische confrontaties in de wereld in onze tegen de achtergrond van de SVO over denazificatie en denationalisering in Oekra├»ne. De eerste en volledig succesvolle test van gisteren van de Sarmat ICBM is een duidelijke doorbraak voor het staatsbedrijf Roskosmos, dat de overgang van strategische rakettechnologie naar een fundamenteel nieuwe fase heeft uitgevoerd. Kremlin-bronnen melden dat Rogozin persoonlijk verantwoordelijk was jegens de Opperbevelhebber voor het succes van het project.”


Sarmat kan zijn doel bereiken via de noordpool, maar ook via de zuidpool. En hij verandert fundamenteel de strategische balans. Hij gaat nu in productie.

9 opmerkingen:

 1. De boodschap is duidelijk Blik :-)
  No worries, je weet ook dat ik me geen enkele zorgen maak om de militaire capaciteiten van de Russische Federatie.
  Sun Tzu zei ooit. Act weak when you are strong.

  P.s. Het inwisselbaar maken van de roebel in goud is ook een game changer.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is het niveau van de regering die bij ons de dictatuur invoert

  https://twitter.com/KeesvdPijl1/status/1517177311229059072?s=20&t=uUwNztA3tYZmdAqvv7ghYg

  You own nothing and you will be happy (om als een zombie slaaf door het leven te gaan)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, gezien. Ongelofelijk.

   Verwijderen
  2. "Rabobank koppelt betaaltransacties aan CO2-uitstoot

   De Rabobank gaat bij klanten die dat willen de geschatte CO2-uitstoot van hun aankopen in de bankapp tonen. De bank hoopt dat het ertoe leidt dat klanten hun koopgedrag aanpassen en aankopen doen die minder CO2 uitstoten. De eerste duizend klanten kunnen dat vanaf vandaag doen. De bank heeft als streven dat de functionaliteit na de zomer voor alle particuliere klanten beschikbaar is.
   ......
   Triodos Bank wil een vergelijkbare dienst later in het jaar gaan aanbieden aan klanten. In het buitenland is er een aantal banken dat de informatie al aan hun klanten toont. Ook creditcardbedrijven Mastercard en Visa zijn betrokken bij start-ups die de inschattingen maken. Mastercard gaf in samenwerking met een van die bedrijven een creditcard uit die automatisch blokkeert als er te veel uitgaven met een hoge CO2-uitstoot worden gedaan.

   Zover wil de Rabobank niet gaan. "Het doel is absoluut niet om als bank met een vingertje te wijzen en sturend op te treden", zegt Baarsma. "We willen mensen inzicht geven in hun eigen gedrag en als ze het willen, dan kunnen ze hun gedrag aanpassen."

   https://nos.nl/artikel/2426041-rabobank-koppelt-betaaltransacties-aan-co2-uitstoot

   You own nothing.... Nog zo eentje die in dat rijtje past.

   Verwijderen
 3. Goed nieuws uit Kharkov. Gonzalo Lira is ok.

  https://twitter.com/Anabel_Villeroy/status/1517428221935067136

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te zien is satan aanbidder Blik uitermate tevreden en positief over die het vriendje van de vorige Russische satan kernkop.
  Dan hoop ik ook voor hem dat die sarmat kernkop precies op zijn dak terecht komt.
  Wat een flapdrol ben je toch ook met jouw achterlijke debiele Russische propaganda.
  Censureer het maar. Ik heb weer weekend en ga jou het hele weekend door de stront trekken hier op jouw niets betekende flutblogje en voor rot uitschelden.
  Smerige duivel dat je bent met jouw zieke passie voor kernbommen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Who cares?
  Al die atoom en kernraketten propaganda's zijn pure mindfuck spelletjes van imbeciele wereldleiders om imbeciele burgertjes als jullie chaotisch te laten denken.

  BeantwoordenVerwijderen