woensdag 20 april 2022

Geslaagde Russische test met supersonische intercontinentale raket Sarmat

Het gaat, als we de Russen mogen geloven, om een raket die zijn gelijke niet kent en de komende 20 jaar ook niet zal kennen. 18.000 Kilometer ver kan hij. Hij kan zowel via de noord- als de zuid-pool. Hij gaat als een meteoriet. Hij is nauwelijks waar te nemen, laat staan te stoppen. 

Hij heeft een snelheid van ettelijke malen de geluidssnelheid. En het Russische Perwi Kanal opende het nieuws vandaag met de succesvolle eerste lancering van de Sarmat. Het Ministerie van Defensie kwam later nog met deze beelden.

Ander nieuws

Julian Assange mag uitgeleverd worden aan de VS. Zo is in het VK vandaag besloten. Er is nog een beroepmogelijkheid. Het is en blijft in en in triest dat de man die de oorlogsmisdaden aan het licht gebracht heeft, gestraft en opgesloten wordt, en de daders vrij mogen rondhuppelen. Het vrije, eerlijke, en democratische Westen...

Gonzalo Lira, een Chileens/VS(?) staatsburger, 54 jaar, deed verslag vanuit Kharkov over de oorlog. Kritisch ten opzichte van het Zelensky-regime. Hij is sinds een aantal dagen vermist en gevreesd wordt voor zijn leven.

Valery Kuleshov, pro-Russische blogger in Kherson, doodgeschoten voor zijn huis. Kherson is onder controle van de Russen, maar de controle is dus niet volledig. Eerder zijn andere pro-Russische mensen, ook in de omgeving Kherson/Melitopol doodgemaakt en nu dus Valery Kuleshov.

Genoemde verdwijning en moord komt na onder andere het liquideren door Oekraïne van haar eigen onderhandelaar, Dennis Kireev en vele andere liquidaties.Geen opmerkingen:

Een reactie posten