maandag 18 april 2022

Waar zijn Kysia Hekster, Olaf Koens en Zelensky mee bezig?

Om maar gelijk met de twee Nederlandse journalisten te beginnen; ze waren gisterenavond kort na elkaar in respectievelijk het RTL journaal (Koens, 19:30 uur) en het NOS-journaal (Hekster, 20:00 uur); beiden in de opening. Beide hoog opgevend over "verkrachting door Russen".

Koens weer terug in Oekraïne!

Koens, de fact-fiction verteller mocht eerst. Hij wierp de beschuldigingen de ether in zoals alleen Koens het kan: zonder duiding, zonder onderbouwing, gewoon BAM! "Russen verkrachten!" En klaar. Toen kwam de gesjeesde reporter, die naar het Midden Oosten weggepromoveerd was, maar nu toch weer teruggehaald is naar Oekraïne op wat lijkt een speciale missie. Koens liep mee met een Oekraïense militair bij een loopgraaf, om daarna, woordspeling, door te schakelen naar echte graven voor gesneuvelde Oekraïense soldaten bij Kharkov. Daar stonden twee vrouwen bij een graf, naar het zich liet aanzien, van de zoon van één. Koens: "Voelt u de steun van heel Oekraïne?". De vrouwen keken elkaar aan alsof ze dachten, "wat moeten we met zo'n gast?", maar ze antwoordden iets van "niet echt". De vrouwen spraken in het Russisch. Misschien wilde die jongen wel helemaal niet vechten voor Zelensky, Borell en Biden. Misschien werd hij wel gedwongen. Misschien werd hij wel in de rug dood geschoten door zijn "eigen" Oekraïense mensen. We zullen het niet weten want Koens en/of zijn eindredacteur kapte het gauw af.

Hekster

Toen kwam om 20:00 uur op de staats tv Kysia Hekster ook met een item over verkrachting door Russen. Er werd een vrouw opgevoerd die in 2014 verkracht zei te zijn. Erg duidelijk door wie precies werd het niet. Er kwam een man in beeld wiens dochter verkracht was, maar hij kon en wilde ook geen commentaar geven en toen kwam de eerdere vrouw met een via via verhaal van iemand die verkracht zou zijn, maar waar, wanneer en door wie was allemaal niet duidelijk. Kortom, de dames sloten af dat er nog veel onderzoek nodig was. Als dit het beste is wat je te bieden hebt om "Russische verkrachtingen" te tonen, dan is dat dus bijzonder dun. Dan lijkt de stelling die we op de Russische tv zien, dat Russische soldaten zich juist uitermate hoffelijk opstellen, nagenoeg bevestigd. En dan nog dit: waarom interesseren Koens en Hekster zich enkel in vermeende Russische verkrachtingen? Vinden er aan Oekraïense kant, notabene waar zij zich bevinden en goed onderzoek zouden moeten kunnen doen, dan geen misstanden plaats? Ik zou zeggen kijk eens naar Patrick Lancaster op youtube vanuit Mariupol. Trouwens, veel journalisten worden gerund door de CIA, zie dit korte filmpje. Die brengen een verhaal de wereld in, en dat wordt rondgepapagaaid. Wat een toeval dat zowel Hekster als Koens, nagenoeg gelijktijdig, bijna synchroon, het "Russen verkrachten" verhaal de wereld inslingeren.

Zelensky

Zelensky verscheen gisteren op het internet met een filmpje dat er naar een paar uur weer afgehaald was. Volodymir zag er niet helemaal fris uit. Er gebeuren ook steeds ernstigere zaken, die van de Heksters en Koensen totaal geen aandacht krijgen. Zo werd de eigen Oekraïense onderhandelaar, Dennis Kireev die met de Russen aan tafel zat in Wit Rusland, een kogel door de hersenen geboord, morsdood. Iets over gehoord bij RTL of NOS? Maar dan enkel als een nieuwsfeit zonder ophef. Politieke partijen verboden? Geen ophef.  Medvechuck, de oppositieman, "verdacht" van te weinig haat tegen Rusland, hij is nu opgesloten en Zelensky wil hem uitruilen tegen krijgsgevangenen. Leest u nog even mee? Zelensky sluit een oppositielid op, een eigen oekraïner, en die zou rusland vrij moeten krijgen door krijgsgevangenen in te leveren. Een oppositie-politicus uitruilen tegen comabtanten! Dit bedenkt Zelesky. Of zijn runners. En Koens en Hekster? Die lijken dit heel gewoon te vinden.

Doodvechten

Wat Hekster en Koens ook heel normaal lijken te vinden, dat militairen in een uitzichtloze positie, zoals die zich nu nog in Azovstal bevinden, zich niet over mogen geven. Zij dienen zich dood te vechten tot het einde, of anders een schot in de rug te riskeren. Wat zijn dit voor praktijken? De praktijken van de door de VS gerunde Zelensky.

Duizenden krijgsgevangenen

Ondertussen heeft Rusland in Mariupol al duizenden krijgsgevangenen gemaakt. Dat is een prestatie van formaat. Omdat de Oekraïense militairen zich vaak niet over kunnen of mogen geven. Het makkelijkst voor de Russen zou zijn ze zo veel mogelijk dood te schiten, maar ze proberen ze dus zo veel mogelijk, levend uit de puinhopen te krijgen, met geweldige aantallen levende Oekraïners als resultaat, en dus veelal met niet onaanzienlijk eigen risico voor de Russische troepen. Twee Britten zijn al verschenen in goed gezondheid. eéntje probeerde te beweren dat hij nauwelijks gevochten had, maar hij had dikke vingers, en we meenden zelfs een blaar gezien te hebben bij de rechterwijsvinger. Maar we begrijpen wel waarom de VS willen dat die laatste combatanten op azovstal zich dood vechten. Dan is die kostbare ijzefabriek ook naar de gallemiesen. Win-win voor de Amerikanen. Hoe meer destructie, hoe mooier zij het vinden. En Zelensky (vrij vertaald "Groenski")? Die voert het allemaal uit.

Gonzalo Lira

Gonzalo Lira rapporteerde vanuit kharkov, kritisch ten opzichte van Zelensky, en is sinds 15 april niewt meer online of anders verschenen. Men maakt zich zorgen over zijn lot. Gaan Koens en Hekster zich zijn lot aantrekken?

17 opmerkingen:

 1. En de Rusland propaganda gaat gewoon door. Ook in Nederland. Jullie verwijten de NOS van westerse propaganda. En het zwartmaken van Rusland. Maar jullie doen precies hetzelfde. Alleen dan het westen en Oekraïne zwart maken ipv Rusland. Geen haar beter dus. En ook NIET objectief.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De beschuldigingen die het westen tegen Rusland hebben is gebaseerd op .... geen feiten!! Dus waarom partij kiezen voor de leugens en fabels van het westen als je ook de keuze hebt aan de kant van oprechte mensen te staan die tot zover alles kunnen onderbouwen met feiten??

   Verwijderen
  2. Haha ja het is vast zo zwart wit. Feiten als we gaan Oekraïne niet binnen vallen. Dat is pure westerse hysterie. Ow wacht dat was een RUSSISCHE LEUGEN. Net als vele andere "feiten" LEUGENS van het Kremlin.

   Verwijderen
  3. Inderdaad, we worden hier in Het Westen overspoeld met leugens, huichelarij, drijverij... Daar mag tegenover staan, niet? Ik vind trouwens die vorm van berichtgeving in onze media een ernstige vorm van misdaad.

   Verwijderen
  4. En de Rusland propaganda gaat gewoon door....
   De Anti-Rusland propaganda gaat gewoon door, al jaren.

   Verwijderen
  5. Lul er maar overheen. Rusland zei met klem niet binnen te vallen. En toch deden ze dit wel. Net als Aleppo wat niet door Rusland zou worden gebombardeerd. En ook dat gebeurde wel. Om dan te zeggen dat we in het westen overspoeld worden met leugens is gewoon de aandacht verleggen en wegkijken van de feiten.

   Verwijderen
 2. Veel Westerse journalisten gerund door de CIA.

  https://twitter.com/Louis_Allday/status/1510999377950789639

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze pre-emptive beschuldigingen van verkrachting zijn een voorbode dat de vele verkrachtingen door oekrainers en europese criminelen naar buiten gaan komen nu steeds meer burgers bevrijd worden. De EU kan niet al het nieuws censureren en staatspropaganda kan niet alles overschreeuwen. Er verkrachtingsverhalen verzonnen zoals er ook chemische wapens, ziekenhuis beschietingen, biologisch experimenten en executies verzonnen zijn. Het zijn geen halve waarheden meer maar de omgekeerde wereld, dat is al zo sinds de beschieting van de Liberty of Mossadeq. Een ding is dus zeker, de Oekraïners zijn massaal aan het verkrachten en moorden en worden dan naar Nederland gehaald om hun leefgeld op te halen en hun slachtoffers in de prostitutie te dwingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is duidelijk dat ze bezig zijn om ons graf te graven. The (not so) Great Recet
  Hopelijk zien ze straks in dat ze ook hun eigen graf aan het graven zijn, want geen gas of olie geldt voor de hele EU. Ook voor de zogenaamde leiders. Maar dan is het te laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Blik dat je mijn interview promoot.

  Maar op mijn eigen blog is het in zijn geheel geplaatst, mèt enige comments van mij er tussen, in rood.

  En vooral: de 40 redenen waarom Putin een imminente dreiging ervaart en dus legaal Oekraine binnen ging, die staat daar keurig met vele links weergegeven. ( Onder het krantenartikel)

  https://xevolutie.blogspot.com/2022/04/1276-bioboer-over-poetin-in-bn-de-stem.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Offensief in de Donbas.

  Die "helden" die soldaten in hun knieën schoten en onschuldige burgers doodschoten als ze het oorlogsgebied wilden verlaten huilen nu om hun moeder.
  https://www.frontnieuws.com/video-als-openingsscene-uit-terminator-2-rusland-lanceert-tweede-groot-offensief-in-donbass/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin: “De economische blitzkrieg van het Westen is mislukt”
   https://dissident.one/2022/04/19/31055/

   De betalingsbalans verbeterd alleen maar door de sancties. Ze importeren meer en de met de torenhoge grondstofprijzen blijven hun export inkomsten min of meer op peil. Roebel zal alleen maar sterker worden. LOL. Als een simpel iemand als Oligarch dit ziet, waarom zien die satanisten van de NWO dat dan niet?

   Ze zijn zelf gedegenereerd. De hele dag bezig met drugs en kinder/homo sex over hoe ze alles op aarde gaan controleren en de mensheid gaan pijnigen en uitroeien in hun blinde woede, zielloosheid en ongelukkigheid.

   Rusland zou geen munitie meer hebben aldus de trieste zichzelf belachelijk makende westerse propaganda. Hahahaha. Rusland heeft alles zelf en ze produceren massale hoeveelheden hoogwaardige wapens.

   Verwijderen
  2. Wij sluiten geen partijen uit, maar hebben ernstige bezwaren tegen samenwerking met D666
   https://www.ninefornews.nl/gideon-van-meijeren-bij-d66-lijkt-sprake-van-geinstitutionaliseerd-seksueel-misbruik/

   Forum heeft terecht moeite met samenwerking met de intimiderende fascisten van D666. Goed bezig Gideon!

   Verwijderen
  3. correctie:
   Door de sancties importeert Rusland uiteraard minder.

   Verwijderen
 7. De propaganda machines draaien op volle toeren in het westen.

  Zou het kunnen zijn dat we de afgelopen 3 a 4 generaties zo gedemoraliseerd zijn dat we onverschillig zijn geworden voor wat ze ons ook voorschotelen? Dan heeft hun propaganda maar beperkte invloed.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De meeste mensen zijn gedemoraliseerd, zeker. Dit speelt al 10 tallen jaren. Een ex-KGB-meneer vertelt dat in een youtube. Hoe dat vroeger werkte en nu nog steeds werkt. De propaganda werkt dus wel, denk ik. Ik zie het tenminste om me heen als ik zie hoe bang de mensen kunnen zijn. En hoe de reclame werkt. En andere psychische beïnvloeding werkt.


  Weet je trouwens. Voor propaganda kun je je alleen maar afsluiten door het niet tot je te laten komen via krant radio of tv, maar ook via een foto of muziek, kleur enzovoorts. Een mens is nu eenmaal afhankelijk van zijn zintuigen en die zijn te bedotten. En dan ook de geest nog. Ook die is in de maling te nemen. En dat doen sommige mensen duidelijk. En daar zijn miljoenen slachtoffer van. Dat is het vervelende van geestelijk inzicht. Dat kan men misbruiken. De logica, het gevoel veel kan men beïnvloeden als men weet hoe het te doen.
  Zo kijk ik zelf bijna geen foto's van nare zaken. Ik weet dat je dat beeld niet meer kwijt raakt en weet nu dat anderen daar gebruik van maken. Praten helpt dan niet. Niet kijken is het enige dat je kunt.


  Ik vind het trouwens heel moeilijk om me voor te stellen hoe andere mensen geestelijk in de wereld staan. Ik kan het wel gokken, vergelijken toen ik zelf bizar onwetend omtrent de wereld was. Zo onvoorstelbaar onwetend en behept met conditioneringen, tjonge jonge. Dus zo kan ik gokken en meten met die corona hoe de andere mensen reageren en inzien dat we met bepaald kortzichtige en tamelijk grof beïnvloedde mensen te maken hebben. Heel vreemd eigenlijk dat het bewustzijn zo onderontwikkeld lijkt vaak.

  En diegenen die de geest wel wat ontwikkeld hebben, die kunnen met wat redelijk eenvoudige manieren zoals daar zijn geld, contracten, wetten en dergelijke (geloof ook en opleiding) de anderen naar hun pijpen laten dansen. Tis triest maar waar.

  Het grappige is dat het internet de geestelijke deur naar anderen zoals jij en anderen hier, heeft opengezet. Zo een ruime geestelijke blik in de psyche van anderen is ongehoord. En natuurlijk een beetje 'oppassen' ermee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. The thing that counts is who is counting the votes
  Macron heeft de Franse presidentsverkiezingen GESTOLEN.
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/04/25/macron-heeft-de-franse-presidentsverkiezingen-gestolen/

  BeantwoordenVerwijderen